Opinie o Intenson Europe Sp. z o.o. w Warszawa

Poniżej znajdziesz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie Intenson Europe Sp. z o.o.. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do pracy w Intenson Europe Sp. z o.o. o rekrutacji.

Branże: Przemysł spożywczy - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Intenson Europe Sp. z o.o. w Warszawa

baner wywiady
Klient

Czy temat dotyczy firmy INTENSON S.A. ul. Całowanie 94G ??

Monika
@Jakub

No, ja taki widzę tutaj adres w zakładce kontakt. A czemu jako klient tym się interesujesz na forum pracowniczym? Wiesz coś na temat obecnych warunków zatrudnienia? Jak klienci obecnie postrzegają firmę?

Olaf Nowy wpis

Byłem na rozmowie w "mieszkaniu" na ul. Bukowińskiej. Dyrektor nie był zainteresowany ani mną ani tym co robiłem zawodowo ani tym jak widzę swoją pracę w firmie - zamiast tego sam cały czas mówił. Warunki finansowe jak na Warszawe nędzne. Brak informacji zwrotnej. Strata czasu ...

Klient

Czy temat dotyczy firmy INTENSON S.A. ul. Całowanie 94G ??

Monika

@Monika

Warto tam pracować ?

Wala Nowy wpis

Nie warto. Słabo płacą. Brak możliwości pracy zdalnej. Ja szukam nowej pracy

Monika Nowy wpis
@Wala

Oceniasz wartość pracy jedynie przez pryzmat tego, czy można to robić zdalnie czy nie? Chyba, że masz jeszcze jakieś inne powody co do tego typu decyzji? Jeśli tak, to napiszesz? Skąd czerpiesz informacje?

Administrator Nowy wpis

Podobno pracując jako influencer można liczyć na 5500 na rękę. Czy to prawda?

Intenson Europe Sp. z o.o. jest w trakcie poszukiwania osoby na stanowisko Asystent biura w Warszawa. Wziąłeś udział w tym procesie? Na co Twoim zdaniem powinny zwrócić uwagę osoby rozważające pracę w firmie.

logo firmy Terapeuta Zajęciowy
Elprim Piotr Piotrowski
(2 opinie)
Aplikuj na wiele ofert
Aga

Zastałam oszukana przez tą firmę i zdecydowanie odradzam współpracę, nie płacą, nie odbierają telefonów, nie odpisują. Oddaje sprawę do KRD.

Aga
@Aga

Wpis nie dotyczy tej firmy, próbuje go skasować.

Jaka jest kultura pracy w Intenson Europe Sp. z o.o.?

anonymous

Nie polecam, bark jakichkolwiek dodatków, w tym ZFŚS, oraz kadra wymieniającą się co kwartał. Chcesz pracować jak człowiek omijaj tą firmę z daleka.

pistolecik
@anonymous

Potwierdzam w 100% procentach. Pół pensji z umowy, reszta na umowie zleceni. Właściciele dali całą władzę jednemu dyrektorowi (raczej księgowy z manią inwestowania tylko w siebie), który chyba maja jakiś kompleks i jest dyrektorem z nazwy, a nie z kompetencji. Szkoda bo ta firma była kiedyś bardzo fajnym miejscem (jak zarządzał pan Zbyszek)

Taki Jeden
@pistolecik

Czyżby RŁ? Położył już jedną firmę style zarządzania i traktowaniem ludzi..

Katarzyna Zawadzka
@anonymous

Hejt. Dlaczego administrator tej strony nie weryfikuje komentujących? Naprawdę traktują bardzo miło pracowników, atmosfera jest bardzo na luzie. Jak z rówieśnikami. To musi pisać konkurencja, a nie były pracownik. To niemożliwe, że ktoś tak by napisał pracując z tymi ludźmi. Zreszta sprawdźcie sami.

Zawiedziony

Każdemu ale to każdemu odradzam współpracy z tą firmą. Zatrudniają grafików na tydzień. Nie płacą im pensji. Na telefony i maile ponaglajace w sprawie platnosci bardzo kompetentna Pani Pr and Marketing nie wiadomo kto odpowiada żeby do niej więcej nie dzwonić w tej sprawie. Żałosna firma jak i jej pracownicy

Katarzyna Zawadzka
@Zawiedziony

BOLEK

Tragedia- sodoma i gomora - Kto tam w końcu rządzi - ? Księgowy !!!!

mysol
@BOLEK

Jak to kto rządzi Prezes

@BOLEK

Czy pracownicy w Intenson Europe Sp. z o.o. dogadują się między sobą?

Mirosław
@Pytanie

Pracownicy ze sobą żartują i sa bardzo pogodni. Nie są sztywni i bardzo poważni. Sprawdźcie sami. Fajny klimat. Dyrektor bodajże handlowy bardzo wesoły człowiek. Taka postawa pomaga w pracy i kontaktach między pracownikami.

@Pytanie

Dyrektorzy są fajni i zabawni, mega na luzie. Naprawdę traktują bardzo miło pracowników, atmosfera jest bardzo na luzie. Jak z rówieśnikami. To musi pisać konkurencja, a nie były pracownik. To niemożliwe, że ktoś tak by napisał pracując z tymi ludźmi. Zreszta sprawdźcie sami.

Poli

Firma zalega z płatnościami ponad 11 tysięcy ponad 130 dni. To jest firma godna zaufania ? kto chce pokaże fakturę ? sprzedać to są chętni i jeszcze nie minęła data płatności a już windykacja przesyła e-mail: " drogi kliencie" za parę dni mija termin, Przypominamy o konieczności zapłaty. Ja wielokrotnie przypominam.. i cisza. Wiec jak chcecie pracujcie róbcie interesy ale nigdy nie wicie czy jutro nie trafi na was. Oddaje do windykacji.

@Poli

(usunięte przez administratora) Naprawdę traktują bardzo miło pracowników, atmosfera jest bardzo na luzie. Jak z rówieśnikami. To musi pisać konkurencja, a nie były pracownik. To niemożliwe, że ktoś tak by napisał pracując z tymi ludźmi. Zreszta sprawdźcie sami.

Jak szefostwo w Intenson Europe Sp. z o.o.? Spoko traktują ludzi?

@Pytanie

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Intenson Europe Sp. z o.o.?

@Pytanie

Ale bzdury tutaj hejterzy popisali :D Bardzo fajna atmosfera, koleżeńskie stosunki, nie ma z niczym problemu.

J23

Nie wiem skąd takie bzdety napisane. Pewnie Ci pełni sukcesów co zostali zwolnieni. Fakt, raz rok temu kasa raz była po terminie. Jak nie ma dodatków? Opieka lekarska jest dla chętnych, benefit był przed pandemią. Fakt, że pełno debilizmów jak wszędzie. Załatwianie spraw na gębę też jest do bani. Finansowy rzeczywiście zachowuje się czasami jakby mu słoma z butów wystawała, ale ogólnie atmosfera ok, w miarę uczciwe podejście do ludzi. firma się rozwija, system motywacyjny jest i kasa wpływa. Ludzie fajni, da się pracować jak robi się swoje i nie bumeluje.

ktos
@J23

Niestety opieka przysługuje tylko osoba pracującym w biurze, pozostali nie maja możliwości skorzystania. Rzeczywiście da się pracować jeśli robi się swoje, niestety widać tez osoby które bumelują i nikt ich nie rozlicza z tego - dyrektorzy handlowi ( brak wiedzy i kompetencji), jeden z przerostem swojego ego, niestety ego nie pomaga nadrobić braku umiejętności i wiedzy.

Ania

Dobra atmosfera w pracy, zarządzający również. Firma się szybko rozwija i wchodzi na wiele zagranicznych rynków. Młody fajny zespół ludzkie podejście do pracownika. Polecam każdemu szczególności jeśli chce pracować w fajnej atmosferze i z perspektywą rozwoju. Pracowałam wcześniej w korporacji i tutaj jest dużo lepiej, dużo pracy ale ciekawej. Polecam pracę w dziale eksportu świetny szef i możliwość korzystania za darmo produktów w firmie ;)

ona19

Nie jest to firma godna polecenia, od wielu lat problemy finansowe, spożniające się pensje.Prezes i dyrektor finansowy w szczegolnosci ten drugi Pan to obraz nędzy i rozpaczy.Słowo (usunięte przez administratora)to już nie jest przecinek ale podmiot w każdym zdaniu.Duże wymagania ale brak narzędzi do pracy i merytorycznej rozmowy.Brak kultury osobistej i ogłady w kontaktach nawet z klientami, wstyd aby kontrahenci przyszli na spotkanie do firmy bo Państwo z zarządu zachować sie nie potrafi. Ciaglę ogloszenia do exportu swiadczą o tym że nikt nie daje rady popchnac tematu a dlaczego?bo myslenie i zarzadzanie firma jest mega ograniczone, to zabawa w firme lepeij wezcie sobie w monopol pograjcie.

@ona19

Nie wiem o jakich problemach piszesz, bo wynagrodzenia od 3 lat zawsze na czas dostaje. Z tego co wiem firma doskonale sobie radzi i rozwija.

Firma jest w porządku. Niektóre wpisy to po prostu hejt. Jeśli ktoś straci pracę bo sobie nie radzi to potem próbuje firmie zaszkodzić. Trzeba porozmawiać z osobami aktualnie pracującymi w firmie aby poznać prawdę.

@Pracownik

Zgadzam się, ktoś kto sobie nie radzi po prostu wypisuje głupoty. Dobra atmosfera w pracy, zarządzający również. Firma się dobrze rozwija, miała cięższy moment ok. 2 lat temu. Młody fajny zespół ludzkie podejście do pracownika. Polecam każdemu szczególności jeśli chce pracować w fajnej atmosferze i z perspektywą rozwoju.

Czy pracownicy Intenson Europe Sp. z o.o. chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?

Romek

@Poznałem już to ale w Wawie wszystko działa jak należy ?

Katarzyna

Ale bzdury są tutaj napisane, nie rozumiem czemu komentarze nie są moderowane. Ten portal ma udzielać informacji na temat firmy. A nie publikować subiektywne opinie jakiegoś pracownika, który nie może się pogodzić z porażką. Wstyd. Firmę oceniam na bardzo rzetelną. Bardzo miły zarząd, przyjemnie się pracuje. Super ciekawe produkty i fajni pracowni. Chce się tam pracować. Fajny klimat dla młodych ludzi.

Tomasz

no dokładnie

kontrahent
@Katarzyna

To ja się wypowiem jako kontrahent , który nie może się doczekac płatności. Firma jest po prostu nieuczciwa. Nie płacą na czas a jak faktura jest po terminie nie odbierają telefonów i nie odpisują na maile. Nadal jest to firma rzetelna???

Poznałem już to
@Katarzyna

W Warszawie w biurze to jest jako tako. A dlaczego nikt nie pisze jak jest w Całowaniu. Kto tam rządzi wszyscy wiemy...

Pinki winki
@Katarzyna

Chyba pracownica się wypowiedziała :)

Gerard
@Katarzyna

Porażką i wstydem można nazwać tą firmę. Wyzysk na umowę zlecenie lub DG. Dla naiwniaków. Nie polecam a wręcz odradzam pracę w tej firmie.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Intenson Europe Sp. z o.o. - Warszawa

• Jak się pracuje w Intenson Europe Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Intenson Europe Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Intenson Europe Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 2 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Intenson Europe Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Intenson Europe Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Intenson Europe Sp. z o.o.
2.8/5 Na podstawie 30 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • 94G
    05-480 Warszawa
  • NIP: 5322050957 KRS: 0000547193
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. pracuj.pl 4 309 200
  2. GoWork.pl 4 049 352
  3. olx.pl - praca 3 255 228
  4. jooble.org 2 682 558
Intenson Europe Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii