brak logo

Usługi Transportowe Lider Świdnica

Świdnica

Opinie o Usługi Transportowe Lider Świdnica

TURYSTA 2014-07-28 23:34
PRZESTRZEGAM PRZED KORZYSTANIEM Z USŁUG FIRMY LIDER WYJAZD NAD MORZE OPOZNIL SIE 1,5 GODZINY BO AUTOBUS BYL NAPRAWIANY NA PRZYSTANKU W LEGNICY . KOMETARZ JEDNEGO Z KIEROWCÓW BRZMIAL MOZE DOJEDZIEMY . W DRODZE POWROTNEJ PSUL SIE JUZ OD MIEDZYZDROJI , PODROZ TRWALA 12 GODZIN I W LUBINIU CALKOWICIE SIE ROZKRACZYL PO CZYM WLASCICIEL STWIERDZIL ZE TO NORMALNE , Z TEGO WSZYSTKIEGO KIEROWCA KTORY PROWADZIL AUTOBUS ZWOLNIL SIE PRZEZ TELEFON . NIE KOZYSTAJCIE Z TEJ FIRMY
8
Kaśka 2016-04-19 13:40
Witam,

W sierpniu zamierzam z rodziną wyjechać nad morze (z Wałbrzycha), czy ktoś w zeszłym roku korzystał z Lidera? Jechałam w zeszłym roku Guliwerem, ale podróż w nocy jednak to nie jest to, co mi odpowiada, zwłaszcza, że byliśmy na miejscu ok. 6:00, a domek dopiero od 12:00.

Proszę o opinie nt Lidera. Dziękuję.
7
slawek 2016-10-23 12:40
Witam.w lipcu 2016r jechaliśmy z rodziną nad morze i warunki w autobusie bo to nie był autokar poniżej normy, ciasnota,przepełniony,brak warunków na podróżowanie z dziećmi,brak toalety,bardzo mało postojów,kierowca albo nagrzewał autobus że człowiek się pocił albo na całą noc włączył chłodzenie:( za przejazd dla dwóch dorosłych i dwójki dzieci biorą kolosalne pieniądze gdzie to nie idzie w ogóle w parze ze standardem autobusu.wyjazdy opóźnione. W drodze powrotnej gdzie wracaliśmy z Dziwnowa do Jeleniej Góry, kierowca na bezczela chciał zostawić nas na PKSie w Świdnicy z maleńkimi dziećmi bo nie poinformował nas o przesiadce na busa. Szczyt chamstwa i bezczelności. Nie polecam firmy lepiej jechać PKP.
1
as w rekawie 2017-07-08 15:39
Wracałam ostanio z miedzywodzie wraz z corka-i szczerze pisząc nie polecam.za swiebodzinem kierowca był już tak zmęczony ze z impetem wjechał na wysepke na drodze i chyba się obudził. Po tym zdarzeniu oka nie zmruzylam. Oczywiście godzinne opóźnienie ale najbardziej zdziwiło mnie to że był tylko jeden kierowca który prowadził przeszło 12 godzin a we Wrocławiu zmienił się z drugim....to był mój ostatni przejazd znad morza na slask-nigdy więcej!
3
Łukasz 2017-07-24 22:21
Tragedia. Najgorszy syf jaki wozi ludzi. Nie polecam tego nikomu. Syf kila i mogiła. Jak można w takim burdeluludzi wozić. Brak słów co do tego przewoźnika. Druga sprawa to drogo. Bardzo drogo. Czekałem z dziecmi na autobus który się spóźnił 180min a za bilety zapłacone
1
Kazia 2017-08-16 09:33
Masakra niepolecam tej firmy brak toalety w autobusie na tak dlugiej trasie autobus stary
Ada 2017-08-31 23:39
Podróż z nad morza do Dzierżoniowa z liderem to tragedia. Autobus był stary, mało miejsca, popsute i niewyprofilowane fotele, kilkukrotnie spadająca na głowę zasłona łącznie z "karniszem" oraz marny nawiew zamiast klimatyzacji przy temperaturze 30stu stopni - nieprzystosowany na kilkunasto godzinną trasę. Na dodatek przesiadka w Świdnicy do busa w celu dalszej podróży bez wcześniejszej informacji. Kierowca nie miły - nie raczył pomoc w przeniesieniu walizek do busa (mimo że przesiadka to wymysł firmy), a przy zapytaniu o miejsce wysiadki w Dzierżoniowie, był opryskliwy, miał wielki problem i robił łaskę z udzieleniem odpowiedzi, która i tak się nie sprawdziła. Cena biletów jest zdecydowanie za duża.. Nie polecam bardzo
Marta 2017-09-08 07:34
Szukam osób które jechały Firmą Lider kursem 16.08.2017 nad morze ,mieliśmy jechać autokarem bezpośrednim ,gdzie w Katowicach dowiedzieliśmy sie ze AUTOKAR którym mieliśmy jechac nad morze idzie na warsztat i bedzie z tego powdod*** ,przesiadka o godzinie 24 w nocy ,kierowca nie wie czy ktoś inny po nas przyjedzie ,jakaś masakra inny Pan z busa dowożący pasażerów do autokaru wydawał się być pod wpływem alkoholu .To jakiś absurd że taka firma funkcjonuje , autokary żałosne z okresy PRL
Anete 2017-09-10 18:42
Ja jechałam. Nie zauważyłam żeby z kierowcą było coś nie w porządku. Wręcz przeciwnie-bardzo miły Pan. Wszystko wytłumaczył,co gdzie i jak. To raczej niemożliwe żeby osoba która wiezie ludzi taki kawał drogi był pod wpływem alkoholu.
@Marta 2017-09-11 11:58
Jechałaś ? chyba nie tym kursem , albo przespałaś całą trasę .A co ten kierowca wytłumaczył ? staliśmy o 24 w nocy nie widząc czy inny autokar przyjedzie po nas czy nie przyjedzie , i gdzie była informacja czy to już jest przesiadka czy tylko postój i ile raz na trase z Katowic nad morze był postój ? Po za tym jak można było wyjechac z Katowic nie sprawnym autokarem.Chyba pomyliłaś kursy albo jesteś znajomą z Firmy Lider :)
Zostaw swoją opinię o Usługi Transportowe Lider Świdnica - Świdnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Usługi Transportowe Lider Świdnica