brak logo

PAT&PAT MARIANNA CYBULSKA

Legionowo

Opinie o PAT&PAT MARIANNA CYBULSKA

poolly 2015-02-05 14:34:25
Nie poleca! Wyzysk! Bez umów, bez szacunku dla ludzi...
2
aaaa 2015-02-13 12:46:03
Polecam, bardzo dobre warunki pracy.
2
haha 2015-03-23 23:03:55
Widzę ze nic sie w tej firmie nie zmieniło hehe juz od dawna nie pracuje u państwa C, a i tak tak jak pare lat temu zero szacunku do pracowników wszystkich swoja miarą mierzą sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to i mysla ze wszyscy sa tacy jak oni
4
do kitu 2015-04-05 03:14:14
Co chwile Zwalniają ludzi za wymyślone Rzeczy np. napiwki za to ze wzięło się pieniądze z kubka bo przecież to jest dla sklepu. Chyba że wcześniej kierownik je weźmie i zapłaci za swoje zakupy. o umowę nie można się doprosic na 70 pracowników ma ją może z 10-15 osób w tym z 8 kierowniczek i parę pracowników z rodziny i tyle. Nie ma że w święta nie pracujesz tak wypada więc musisz przyjść inaczej straszą że zwolnia ale zazwyczaj obcinaja ci parę stowek i mówią że niby było jakieś manko a co do braków w kasie tego nie wie nikt nie ma możliwości żeby pracownik mógł po swojej zmianie sprawdzić ile powinien mieć w kasie (tłumaczone tym że pracownik mógłby okraść jakby wiedział ile powinno byc) przy wypłacie szefowa przyjeżdża z laptopikiem I mówi Ci z jakieś tabelki w które sama może sobie wpisać kwoty że np miałeś 300 zł manka i odlicza to od pensji i nie ma gadania.
3
aa 2015-04-20 11:48:08
NIE POLECAM BRAK UMÓW. OKRADANIE PRACOWNIKÓW Z WYPŁAT PRACA PO 240 A NAWET 276 GODZIN MIESIĘCZNIE.
4
taktak 2015-04-22 21:37:23
Jejku nareszcie strona na której można się wypowiedzieć i komentarze nie zostają usunięte. A wiec tak praca do kitu, właściciele z nikim się nie liczą. Mnie jedynie zastanawia to dlaczego nikt z pracujących osób nie ma wglądu do braków kasowych bądź nadwyżek. Czemu w trakcie remanentów za wszystkie braki płacą zatrudnione osoby, czemu nikt żadna Inspekcja się tym nie zajmie bezinteresownie. Bo że sanepid bierze od nich w łapę to wszyscy wiedzą ale nikt się nie odezwie. Szkoda ludzi bo pracuje się po 12h listy podpisuje się na 8h ponadto wszystkie święta trzeba zapierniczać bez żadnego ale nawet jak ktoś nie chce. Nie polecam ludzie unikajcie takich miejsc... szkoda nerwów i zdrowia, bo nikt w tej firmie się nie szanuje.
2
ELA 2015-05-06 23:22:00
Pracowałam w firmie ponad rok. Odeszłam ze względu na zmianę miejsca zamieszkania. Z rozliczeniem na koniec pracy zero problemów. Pensja na czas a jeśli ktoś nie umie liczyć pieniędzy to nie powinien pracować na kasie.
Więc o co chodzi?
1
zadowolona 2015-05-07 08:25:24
Pracowałam w firmie kilka lat, niestety z powodów rodzinnych musiałam zrezygnować. Bardzo polecam, nie zgadzam się z negatywnymi komentarzami. Pensja na czas, nie jak w innych firmach po miesiącu spóźnienia. Szefostwo bardzo elastyczne, chętnie idzie na reke pracownikowi, nie ma problemów z grafikiem. A to ze w swieta się pracuje to wiedziałam od początku, ze jak w kasie brakuje to trzeba oddac tez logiczne. Każdy może wybrać prace jaka chce. Ja jak mi się sytuacja zmieni chętnie tam wrócę.
1
dominika 2015-05-16 12:05:46
Płacą ci za wypisywanie takich głupot? A może to sama pani Maryla pisze pozytywne opinie razem z córeczka. Nie wierze ze ktokolwiek jest zadowolony z pracy w tym miejscu.
2
Ja była pracownica 2015-05-16 12:11:58
Podobnie jak osoba poniżej nie wierze ze ktokolwiek jest zadowolony z pracy w tym miejscu. Pensja może i na czas ale jak najpierw wykonasz dziesięć telefonów z prośbą o nią. Urlopy czy inne wolne owszem ale tylko wtedy jak sama znajdziesz sobie zastępstwo. Ucinanie kasy z byle powodu, niby są braki kasowe ale nikt wglądu do nich nie ma, jak się zwalniasz to na bank całej pensji nie dostaniesz - chyba ze sama ja sobie weźmiesz jak co niektórzy mądrzejsi. Duża rotacja pracowników mówi sama za siebie. Można by pisać i pisać ale niestety nic pozytywnego o tym miejscu powiedzieć nie mogę.
2
ELA 2015-05-20 21:09:08
Właśnie przez takich "mądrych" co biorą nie swoje pieniądze ,moją gdzieś swoich kolegów i koleżanki i nie przychodzą do pracy jest później najwięcej problemów.
Ale o nich nie można powiedzieć na pewno nic dobrego !
1
kierowniczka 2015-05-22 08:34:49
Polecam pracę w pat pat. Ale tylko uczciwym pracownikom, gdyż dla leni nie ma tu miejsca.
1
hahaha 2015-05-22 21:15:04
Masakra czytam pozytywne opinie i nie wierzę. Śmiech mnie ogarnia normalnie. Ktoś tu napisał,że to chyba mamusia z córeczką takie bzdury wypisują i raczej ma rację. Nie znam osoby, która odeszła z tej firmy bez uszczerbku w portfelu. Po prostu Boże widzisz i nie grzmisz. Jak żyć Pani Marylo ???? Odpowiedz Pana Dariusza: KRÓTKO hehe heheh
2
JUSTYNA 2015-06-04 00:21:57
Ja jestem zadowolona z mojej pracy, wszystko jest na czas, nikt na demna nie stoi i sprawdza jaka sprzedaż itp. Uczciwy pracowdawca. to fakt dużo leserów chce przychodzić do pracy i chcą kraść.
Pracownik 2015-09-15 13:19:40
Polecam prace w tej firmie, pracuje tam od lat, pracuje uczciwie i tak jestem przez szefostwo traktowana.
LINKINGABO 2015-10-09 14:10:51
PRACOWAŁEM W TYCH SKLEPACH LEGIONOWO,POTEM ŻOLIBORZ ITP.. MOŻE I MOŻNA TAM ZAROBIĆ BYŁEM KIEROWNIKIEM .... ALE TO WSZYSTKO CO MOŻNA POWIEDZIEĆ DOBREGO RESZTA TO MASAKRA ... LEGIONOWO BYŁO JEDNYM "WTEDY" MAŁO ZARABIAJĄCYM SKLEPEM ZROBIŁEM CO MOGŁEM I WZROSŁO O 100% WIEDZĄ CI KTÓRZY TAM PRACOWALI MOŻE PRACUJĄ ZOSTAŁEM POTEM WYSŁANY DO CENTRUM NA ROZRUCH SKLEPU BYŁEM LOJALNY WYKRYŁEM OSZUSTWA W SKLEPIE ITP A POTEM NA SYBIR NA ŻOLIBORZ ZA WSZYSTKO JEST OP. WSZYSTKO ŹLE NIE WAŻNE ILE DOBREGO SIĘ ZROBIŁO DLA SKLEPU TO I TAK KTÓREGOŚ DNIA CIE WYWALĄ ...OGÓLNIE SPOKO TO BYŁ CYBULSKI... ALE NA KOŃCU TEŻ GO PONIOSŁO A SAMI ZATRUDNILI OSOBE CO ICH OKRADŁA A NA MNIE ZWALILI WINĘ ...
1
była pracownica 2015-10-17 14:44:23
Pracowałam w sieci sklepów Pat&Pat u pani Maryli na samym początku było ok ale im więcej sklepów tym bardziej ważna się robiła.Praca po 12 godzin w miesiącu 240 jak nie więcej święta pracujące zachorować nie można bo już masz minusa u szefostwa wolnego dnia z dnia na dzień nie można pracować trzeba za wszystkich pracowników a i tak póżniej jest się najgorszym.
Pensja raz na czas raz nie w zależności jak się wyrobi pani Maryla.
Po zakończeniu zmiany nie widać czy masz na plusie czy na minusie.
Zazwyczaj Pani Marylka przyjeżdżała z komputerem i otwierała swoją tabelkę gdzie było na przykład 20 złoty za mało i co trzeba oddać nie ważne jak się to stało czy jakaś pomyłka przy liczeniu czy może koleżanka lub kolega pomylił się przy rozmienianiu pieniążków.Straszny wyzysk się zrobił w Pat&Pat.Generalnie bardzo lubiłam tam pracować i gdyby szefostwo zauważyło moją pracę to by było ok.
W niektórych sklepach jest taki bałagan ponieważ pracownicy się z mieniają jak rękawiczki.Ale cóż życzę powodzenia tym pracownikom którzy tam podejmą pracę.Jak chcesz umowę to w tedy ją masz ale to musisz się o nią naprosić.
w sklepie na wawelskiej już tyle pracowników się przemieliło że aż nie wiem czy zliczyć by się ich dało.Co do Pani Patrycji nic złego nie powiem nic mi nie zrobiła raczej zawsze starała się wysłuchać.
To chyba tyle co mam do powiedzenia na temat Pat&pat.
Pozdrowienia dla Państwa Cybulskich.
2
była pracownica 2015-12-09 22:08:23
Miśko w zależności co masz na myśli bo ja na przykład pracowałam że jak miałam wolne to nikt mi nie płacił 80 % pensji.
była pracownica 2015-12-10 17:44:38
Miśko .... jak wolne może być płatne 80%?
Skoro Pani Marianna płaci za każdy dzień przepracowany?
No chyba że pracujesz na specjalnych warunkach w Pat&Pat.
była pracownica 2015-12-27 18:31:58
Pogo.Jeżeli masz umowę o pracę to masz płatne ale jak pracujesz bez umowy to nie.
W tej firmie wiele osób nie ma.
gosia 2016-01-13 12:18:48
nie przyjmujcie sie do pata na freta masakra same falszywy osoby
kris 2016-01-20 21:59:19
Prawdą jest że zatrudniają na umowę zlecenie, twierdząc że to tylko na początek,potem umowa o prace.Tylko jak można dać pracownikowi umowę o prace i kazać mu według ustawy pracować w dni świąteczne (ustawa jasno mówi że tylko sam właściciel, ajent może stać za kasą).Co gdy pracownik zachoruje, według ustawy należy mu się 80% wynagrodzenia,wiec jaka to umowa skoro pracownik za L4 nie otrzymuje chorobowego mimo iż składke ZUS podobno opłacają niezależnie od rodzaju umowy. System pracy 2 zmianowy 7-19 x 4 dni bądź 19-7x 4 noce stawka za 12h 100zł czyli 8.33 za godzinę, święta za dzień dodatkowo 50zł za noc 100zł,za braki alkohol,papierosy odpowiada cały sklep, potrącane z wypłaty,i tu mam pytanie jaką mogę mieć pewność że kierownik sklepu nie robi przekrętów by obciąć pracownikowi z wypłaty i podlizać się właścicielce. dodam iż obecnie takie firmy jak inter kadra czy job-man płaca 10złx264h=2640 a kasjer ma odpowiedzialność za własną kasetkę a nie cały sklep.Podczas rozmowy rekrutacyjnej z kierownikiem sklepu zapytałem ile dni pracy w miesiącu na co usłyszałem 20-22 czyli 264h za 2200 - potrącenia za braki, kradzieże innych pracowników w moje dni wolne.Pytanie czy właścicielka tych sklepów nie boi się Inspekcji Pracy? po 2 minutach rozmowy i słyszeniu tego co mówi kierownik sklepu podczas rekrutacji włączyłem dyktafon w telefonie.Gdybym nie miał tego nagrania to nikt by mi nie uwierzył z moich znajomych że takie firmy jeszcze istnieja w tym kraju.
1
kris 2016-01-20 22:06:54
Gdyby Pani Cybulska chciała posłuchać nagrania z rozmowy rekrutacyjnej pozostawie swojego maila kowboy2@o2.pl
gosc 2016-01-25 11:35:52
Ahehe nieźle wymyłeś z tym nagraniem chetnie posłucham wypocin kierowniczek z tej firmy. To co się tam odpie..... to się w glowie nie mieści.
Lalunia 123 2016-02-05 14:00:37
Z tego co mi wiadomo była tam więcej niż jedna zakłamana i fałszywa osoba
lars 2016-04-26 08:01:19
Praca dobra, atmosfera w pracy również, w rożnych przypadkach otrzymałam pomoc od szefowej, mimo, że to moje sprawy prywatne. Ja polecam.
Zadowolona 2016-08-03 00:23:26
Pracuję tu jakiś czas i nie zamieniłabym tej pracy na żadną inną. Szefostwo to nie moja rodzina, nie pisze z żadnego polecenia. Nie chcę się nikomu podlizywac. Piszę bo boli mnie że tak dużo tu obraźliwych słów pada pod adresem mojej szefowej. A powiem Wam, że doświadczenie zawodowe mam duże i nie spotkałam nigdy wcześniej na swojej drodze takich cudownych szefów, którzy nie patrzą tylko na pracownika pod kątem co złe zrobił i jak mu jeszcze dokopać. To są ludzie, którzy przejmują się drugą osobą i zawsze służą pomocą. Jeśli jesteś pracowity i uczciwy nic Ci w tej firmie nie grozi. Pozdrawiam i życzę wszystkim takiej szefowej jaką ją mam
Zadowolona 2016-08-05 11:28:29
Tak. Zawsze w terminie i taka jak być powinna. I to nie jest tak, że nic złego nie napiszę bo się boję. Piszę same pozytywy bo tak tu jest.
rafał 2016-09-08 01:14:49
albo jesteś tzw kierowniczką albo pracujesz u nich bardzo krótko
2
ktoś 2016-09-08 10:10:29
No dobra, ale wiecie czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, bo dbajją o stabilne warunki pracy między pracownikami.
Zadowolona 2016-10-27 14:49:37
A dlaczego albo albo? Nie uwierzysz. Pracuję 2 lata, kierowniczką nie jestem i dobrze mi z tym
Zadowolona 2016-10-27 14:54:59
Na pewno szukają do sklepu w Centrum. Wystarczy przynieść CV i na pewno odezwą się do Ciebie.
Zostaw swoją opinię o PAT&PAT MARIANNA CYBULSKA - Legionowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PAT&PAT MARIANNA CYBULSKA