The Lorenz Bahlsen

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 938 ocen.

The Lorenz Bahlsen
3 938

Opinie o The Lorenz Bahlsen

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The Lorenz Bahlsen

WUJEK LOLEK

Trwają negocjacje pphu Gniezno z Tesco i Dino w sprawie zakupu wrzutek najlepiej rotujących crunchips jak dojdzie do skutku to wydymaja Beatkę bez oleju słonecznikowego. Będzie SWĘDZIAŁO ..............A NIECH SIĘ ZADRAPIE

Jerzy

Czy na Mazurach jest w ogóle jakiś przedstawiciel z Lorenz?Od pół roku nikogo nie widziałem...terminatory czekają pozdrawiam :) :) :)

anonymous
@Mazur 03.07.2018 21:33

bravo Mazur za szczerość,ale za chwilę nie będzie już Mazura...bo nie będzie gdzie jeżdzić...

eks

Cunchpis znika,mam w promieniu 100 m 11 sklepów,bylismy w 7,teraz jesteśmy tylko w żabce...

Arwal

Panowie gorąca prośba ..... Proszę zgłaszać szkody w swoich autach nie czekać na wizytę gospodarki samochodowej i arwala ....... Dni policzone ........

Joanna

Na stronie firmy pojawiło się ogłoszenie do pracy w księgowości. Może ktoś napisać jak wygląda rekrutacja w firmie The Lorenz Bahlsen, z ilu etapów się składa? Jakich pytań można się spodziewać? Przeprowadzane są testy na dane stanowisko, sprawdzające nasze umiejętności? Po zakończonej rekrutacji długo trzeba czekać na odpowiedź czy udało nam się dołączyć do zespołu? Co warto wiedzieć przed złożeniem swojego CV?

Bezstronny
@Joanna 12.07.2018 23:27

Sprawdź w goworku, może u Was potrzebują księgowej, ciekawe jakie świetne warunku oferujecie?

Tesco

Co sądzicie panowie o zebraniach czy będą u wszystkich RDS .Może firma chcę połączyć kanał nowoczesny z tradycją

,,nie ma żadnych opłat..."
@Tesco 12.07.2018 20:27

BRAWO BATKA ! ( CRUNCHIPS MARKA PREMIUM ) carrefour 2,49 . auchan 2,64 . dino 2,99 . W tych sieciach jesteśmy tańsi od FLIPSÓW !!! . Wprowadź prosze te ceny na tradycji ...

qwerty

Jak nad naszym pięknym morzem wygląda sytuacja, lipa czy jednak coś się kręci tak jak za dawnych dobrych czasów. Rok temu jak Sami pamiętacie Orliński mówił ze ma pomysł jak rozwiązać problem z dostawami. A jak to wygląda Panowie w rzeczywistości.

nikrty
@qwerty 12.07.2018 16:45

KUKURYDZE SPRZEDAJA wedrowni :) sprzedawcy to i moze chrunchipsy maja

Wiejskie ówno

Właśnie spróbowałem WZ grubociachane.... kto za to odpowiada ??? Przecież urwa na tym zęby idzie sobie połamać. Lepiej wrzucić kamienie o smaku ziemi do paczki będzie taniej. Czy ktoś się weźmie za tych nierobów???

Mucharakiri
@Wiejskie ówno 11.07.2018 21:41

Taki koncept specjalisto.

Spokojny

Mija prawie rok od dobrej zmiany i co widze Dramat dwoje ludzi z zewnątrz przychodzi bez pojęcia o rynku detalicznym mają swoją wizje bez pokrycia i nagle bum straty straty im się należy prokurator to co zrobili z tą firmą to jest dramat tylko że już jest za późno a szkoda pasmo sukcesu nie wróci pytan jest wiele dlaczego ale żal tego

all
@Janusz 11.07.2018 17:19

Jak spadną ze stołka...

enty

Frustracja narasta -:) :) ?????????? Mercedes wśród przekasek sie nie sprzedaje ?? A miało być tak pieknie dostosowanie do zmieniajacego sie rynku a to chyba Lorenz nie dostosował sie do rynku :) :) Myslałem ze po zmianach nieustające pasmo sukcesów a forum jak kwitło tak kwitnie Pozdrawiam frustratow

Janusz
@enty 06.07.2018 22:01

Cukiernik awansował, więc dla niego praca w LSW to nieustanne pasmo sukcesów..... Wszystkim pracującym gratuluje nowych zmian....

Joanna

@Nowy, Nie joanna, @Salespower, dziękuję za Waszą wypowiedź, nie szukam pracy w firmie The Lorenz Bahlsen i nie mam z tą firmą żadnych powiązań. Jestem moderatorem tego forum i dbam o aktywność na wątku oraz zachęcam pracowników do wypowiedzi, żeby osoby które są zainteresowane podjęciem pracy miały możliwość poznać konkretne, merytoryczne opinie. Widzicie coś w tym złego?

Z.j.Osioł

Jak wypłaty ? U was też za urlop 0 zł Ktoś się orientował w tym temacie?

Lala
@Z.j.Osioł 05.07.2018 16:17

Teraz na urlop to lepiej nie chodzić.Placone bez żadnego dodatku tylko wykonanie.

Jasio

Podobno kalkulacje osobowe podjęte,po sezonie i po urlopach ścinanie głów bo po co ph z 80 sklepami,po 10 do innych przydziela i tak to będzie

Joanna

Czy może ktoś napisać na jakie stanowiska firma aktualnie poszukuje pracowników? Jakie warunki zatrudnienia oferuje i jakie warunki trzeba spełnić, by dostać pracę? Wiecie jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń? Jak wygląda system premiowy? Czy godziny pracy są elastyczne i można je dopasować do swoich potrzeb?

Salespower
@Joanna 01.07.2018 00:11

Pusta jak paczka z Laysami.

Hel-a

Michał ty stary Borsuku, dlaczego robisz taki wstyd dla naszego regionu ,idź już na rentę

Wróbel

Panie Michale niech się Pan w końcu obudzi!!! Nie pierwszy raz zdarza się przysnąć. A tu ważne rzeczy się mówi. Strategia na kolejne lata ( lata grubej posuchy ) to jest KPINA i skandal grubymi nićmi szyty!

Wydmy
@Wróbel 30.06.2018 15:22

Niego matka Przenajświętsza ma w swojej opiece bo jak się obudzi to wszystko zepsuje

Wacek

Bylo spotkanie zarzadu w Poznaniu i nikogo z oks nie zwolnili.Jeden rds awansowal a nasz podobno zasnoł i spad z krzesla-a to lipa-co dalej?

wróżka
@Wacek 28.06.2018 22:18

Spadł ze stołka,może to jakaś przepowiednia...

Hce hrópać kranhipsa na plaszy

Po pierwszym tygodniu wycieczki wzdłuż lini Bałtyku stwierdzam jedno. Dobrze że są biedronki bo nie uraczysz crunchipsa w nadmorskim sklepiku ino laysy wylewaja się ze stojaków. Gdzie są ph? Zamiast handlować moczą kolana i kukurydzę na plaży wpier.... czy co?

all
@Hce hrópać kranhipsa na plaszy 30.06.2018 15:34

Bo wszyscy mają w d...pie crunchipsa,póki dojeżdżał van,latał po plaży z kartonami i do tego jeszcze płacił ,to brali..

Joanna

Cześć, chciałabym zaczerpnąć informacji na temat tego pracodawcy, co możecie powiedzieć na ten temat, polecacie złożenie kandydatury do The Lorenz Bahlsen? Interesuje mnie również atmosfera panująca w firmie oraz system zmianowy czasu pracy. Każda opinia się przyda!

Goweg
@Joanna 23.06.2018 16:08

Najbardziej pożądane te negatywne oczywiście.

Janusz

Pozdrawiam wszystkich, którzy dzięki "rewelacyjnym" reformom cukiernika, dostali w czerwcu 2017r wypowiedzenia. Pracę straciło kilkunastu fajnych ludzi, którym życzę zdrowia i dalszego rozwoju... Pozdrawiam wszystkich, którzy w ubiegłym roku wstąpili do klubu lojalistów, owacje na stojąco........

opty
@123 22.06.2018 23:38

Kilkudziesieciu ale tylko kilkunastu bylo fajnych nie czepiamy sie -ciekawe co przyniesie wrzesien po mistrzostach po sezonie

PREZES

PH SPRZEDAJĄ,OKS COŚ ROBIĄ,A CZYM TRRAZ ZAJMUJĄ SIĘ RDS I MD?STANOWISKA NA WAKACJACH?JUŻ 9 M-CY-MOŻE COS SIE URODZI.PYTAM?

Wóiek
@PREZES 19.06.2018 21:51

Jak co robią? Kręcą bezsensowne kilometry swoimi czerwonymi furami i klikają w łaptopach tabelki z wyresami. To jest ciężka praca na 8 godz. Proszę się nie czepiać. Tak wiele od tych panów zależy.

Tesco

Prywatne Orlenu Zakaz robienia zamówień przez nasze hurtownie mają zamawiać centralnie odpada 400 stacji które wchodziły nam do obrotu i conektora

napędowy
@Tesco 13.06.2018 18:59

tesco - ale coś ci się pomieszało - w konektorze nie ma danych orlenu

123

Po zebraniu w centrali rdsów i oksów przekaz jest taki że ich nie interesuje jak zrobimy plany z kosmosu 150-250tys. Bedą jeździć po sklepach i musisz mieć najlepiej 5 dodatkowych miejsc sprzedaży, a tu ze stojaka trzeba robić dwupaki taka rotacja. W kauflandzie 140g po 2.2 a miał być korytarz cenowy. Jeszcze najlepszy RDS pisze topowe emaile że nie ma żadnych problemów, klienci pragną wież a towar dociera bez żadnych problemów. Panie MJ czas na emeryturę bo już tych bzdur nikt nie łyka

Dziadek
@123 17.06.2018 16:07

Brawo!!! W jednym zdaniu cała prawda o The Lorenz

Ania ...

Ośmiu przedstawicieli handlowych z doświadczeniem i własną bazą klientów podejmie pracę w normalnej firmie fmcg. Doświadczenie w branży min.dziesieć lat oczekiwania samochód służbowy tel. Zachodniopomorskie, wielkopolskie,mazowieckie,dolnośląskie, śląskie

tytyt
@Ania ... 13.06.2018 22:56

wlasna baza klijentow zabawny jestes kolego

Tesco

prywatne orleny Nikt nas nie oszukiwał sami podpielismy pod hurtownie i towar dostawali od nas

Lewiatan Śląsk...

Droga Joanno nie warto zaprzątać sobie głowy,ta firma nie długim czasie przestanie istnieć zostanie tylko produkcja i export. Jest bardzo ciepła wiosną i ten wielki Tort którym się tak podniecali rozpłynął się razem z Bocianem. Pracuję w tej firmie przeszło dwie dekady i chcę się podzielić z wami koledzy moim spostrzeżeniem ......... tak nie odpowiedzialnych decyzji nie było w tej firmie nigdy i nie chodzi mi o zmianę struktury firmy ,ale o kompletny brak przygotowania się do tych zmian zero profesjonalizmu. A najgorsze jest to ,że cały czas cofamy się !!!! A nasza konkurencja nie musi robić nic poprostu samo idzie im do przodu. Rozwijałem tą markę na swoim terenie przeszło 20 lat byłem nr 1 konkurencja stała po kontach a wy Roz je na li ście to w pół roku dziękuję bardzo.

janusz
@Lewiatan Śląsk... 13.06.2018 00:33

Dokladnie tak samo mysle. Mam dystrybutora ktory goli towar do UK tzn 500 800 tys miesiecznie niestety nikomu z naszych ludzi sie to nie luczy bo jak by wyszlo to by go klienta zabrali od dystrybutora. Dystrybutor towar kupuje ale jak klient zamowi u niego towar tzn 30 50 palet to chlopaki nie mają co sprzedawac bo brauje na magazynie. Porazka jakaś

Snack

Była mowa że pewien pan położył już kilka firm i po to przyszedł też do Lorenz. Tzn położy nie będzie handlowców w takiej ilości jak są. Zostanie Max 20-30 razem z nowoczesnym i tyle... do tego 4-6 kierowników może 2 dyrektorów. Zaraz minie rok od wielkich zmian ale to nie koniec. Wyniki mówią same za siebie.

Joanna

Szukam informacji na temat The Lorenz Bahlsen, na pewno przydadzą się nie jednej osobie na forum. Możecie coś więcej napisać na temat struktury firmy, na jakie stanowiska szukają obecnie pracowników? Czy warto składać CV? Czy ktoś z Was jest obecnym bądź byłym pracownikiem i mógłby przybliżyć obowiązki spoczywające na pracownikach?

Poszukiwacz
@Joanna 10.06.2018 12:31

Szukałem już informacjy we wiosce smerfuf dolynie móminkóf i na bali przy niskiej fali ale zero informacjiy. Tu chyba nawet detektyf Rutkofsky ni da rydy.

Janusz

A miało być tak dobrze, cukiernik się pomylił, nie daje rady.........? Beata to pomyłka .......? Zadowolony, najedzony zarząd drzemie........? Pozdrawiam, aktualnie nie zrzeszony

Rabi

Ja mam sieć 25sklepow co kwartał przyjeżdża babka z Nielsena i wczytuje towar z półek,ale nas już tam .niema udziały lecą Nielsen pokażrae

all
@Rabi 07.06.2018 00:42

Czym tu się podniecac slupkami Nielsena,patrzmy na swoją kieszeń,a prawda jest to,ze jest coraz trudniej znaleźć sklepy z crunchipsem,a lays jest wszechobecny,znając życie,to za chwile posypia sie następne glowy

Zostaw opinię o The Lorenz Bahlsen - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The Lorenz Bahlsen