The Lorenz Bahlsen

Stanowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 809 ocen.

The Lorenz Bahlsen
3 809

Opinie o The Lorenz Bahlsen

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The Lorenz Bahlsen

Buntownik

Ile planu wyciągacie w nowoczesnym, ja idę na 100%?

Dominika

@anonymous, dziękuję za odpowiedź. Jeżeli chodzi o dodatek w postaci samochodu do dyspozycji to, czy pracownik może swobodnie poruszać się autem służbowym w dni wolne od pracy? Pracownik jest w jakiś sposób rozliczany przez firmę The Lorenz Bahlsen z paliwa, które wykorzystał w trakcie korzystania z samochodu w celach prywatnych? Napisz, proszę, jak to wygląda szczegółowo.

Wiercibrzuch

Natomiast bonusy są w bonusie.

Dominika

@Gość a jak wygląda sytuacja z dodatkowymi, pozapłacowymi benefitami? Orientujesz się jak wygląda kwestia z aktualnymi rekrutacjami, czy obecnie są prowadzone? Daj znać, wielu osobom się przyda ta wiedza.

anonymous
@Dominika 29.05.2018 16:48

benefitów raczej brak tylko na Święta Bożego Narodzenia dodatkowy bonus ale jak złożysz dokumenty opieka medyczna i pakiet sportowy za dość wysoką jak na rynek opłatą, auto i telefon do dyspozycji za niewielką opłatą. tak to wyglada

Gratis

Gratisy są gratis:-)

Kuba

Jakie wyposażenie otrzymuje przedstawiciel handlowy?

Gość
@Kuba 14.05.2018 10:56

Ford S-max bez GPS iphone 7 hehr

Presel

Macie dużo gratisów do klientów?

marcin

Witam. Jestem zainteresowany pracą na Przedstawiciela Handlowego w presellingu? Czy warto aplikować na to stanowisko jak wygląda teraz sytuacja na sklepach poprzednio vanselling był w lorenzie. Jak rozwinięta jest dystrybucja z hurtowniami itp.? Ile godzin dziennie, ile wizyt w sklepach? Jakie auta służbowe jak wynagrodzenia itp. Z góry dziękuje za informacje

Znawca
@marcin 25.03.2018 08:40

Zależy który region, możesz trafić dobrze lub orać popołudniami

Witek

Czy tak dobrze się pracuje i dlatego nikt nie pisze na forum?

Chrupek

VanSellingu nie ma już od października, teraz mają przynajmniej ładniejsza auta z logo CR.

Qazert

Dominiko, szkoda że gowork tak nie rekrtutuje.

Salesing

To Vanów nie ma?

Dominika

@Zainteresowany próbowałeś aplikować? Możesz nam opowiedzieć z jakim skutkiem? Mam na myśli wrażenia z pracy i rozmowy kwalifikacyjnej. The Lorenz Bahlsen prowadzi na swojej stronie liczne rekrutacje - szczegóły znajdziecie pod tym linkiem https://www.lorenz-snackworld.pl/kariera/oferty-pracy . Rekrutacji jest tyle że chyba każdy znajdzie coś dla siebie - zamierzacie aplikować?

Pracus
@Dominika 15.03.2018 08:55

Tak, jest fajnie, spróbuj także...

SprzedawcaMarzeń

Chyba na Presellera?

Zainteresowany

Czy są przyjęcia we Wrocławiu na stanowisku reprezentanta handlowego?

Administrator

Podałby ktoś z Was jakieś rady odnośnie rekrutacji do The Lorenz Bahlsen? Na co zwrócić uwagę? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.

Wiolka

Sama praca nie jest ciężka. Pakowanie paczek z chipsami do kartonów, albo jak na multipacku kładzenie ich odpowiednio na taśmę. W porównaniu np z produkcją dużego sprzętu AGD to praca lekka. No chyba, że mycie generalne. Wtedy jest masakra. Natomiast atmosfera na linii do bani. Zależy to od tego gdzie się trafi, ale ja to mam szczęście... Pierwsze 3 dni robiłam na innej zmianie i było spoko, ale potem mnie przenieśli i jakaś masakra. Z początku nie wyrabialam i paczki leciały na ziemię, nikt nie pomaga choć np obok linia zepsuta albo paczki nie lecą, a ja zakopana w chipsach (no ale ok, przecież to nie ich linia więc myślałam, że tak po prostu jest), ale gdy zaczęłam wyrabiać i to moja linia miała chwilową awarię to zaraz babki do mnie, że nic nie robię, że POWINNAM im pomóc, wodę przynieść, zamieść podłogę, za co mi płacą, w domu pewnie też nic nie robię itp. Dużo Ukraińców pracuje tam i często nie znają polskiego, na szkoleniu BHP byłam jedyną Polką. Fajnie, że im szkolenie tłumaczą na ich język ale przyjdzie potem ktoś taki na linii i mówi do ciebie że masz cos zrobić, a ty nie masz pojęcia co. Między sobą na linii gadają pp swojemu i wtedy nie wiadomo czy cie obgadują czy o co im biega. Gdy poszłam na multipacka (a tam atmosfera akurat bardzo na luzie) na tydzień czy dwa to ci z chipsa patrzyli na mnie jak na wroga jakiegoś. I już obgadywanie, że tu ludzi nie ma, a ja tam się obijam. Poza tym ok, system 4brygadowy mi odpowiadał (ale to pewnie zależy od ludzi, jednemu pasuje drugiemu nie), pieniądze na czas (a to chyba najważniejsze), dofinansowanie do obiadów, no i autobus dowozi. Praca jak dla mnie nie na stałe. Opinia troszkę stara, bo tak było kilka miesięcy temu.

anonymous
@Wiolka 04.07.2017 00:21

Jaka masakra generalka ? Nawet mycie na wstępnej produkcji to jest nic w porównaniu przy brukarstwie na przykład Nie jest źle A co do nierobów to jest tak : Jak (usunięte przez administratora) nie umie pływać to mówi że woda za rzadka

Dominika

@Marek - forum gowork.pl pełni w pewnym stopniu formę informatora dla osób potencjalnie zainteresowanych pracą. Jest to miejsce, w którym można dowiedzieć się informacji na temat firmy i opinii jakim jest pracodawcą. Telefon do działu kadr na pewno jest dobrym rozwiązaniem, ale post osób pracujących w firmie jest bardziej obiektywny i pozwala poznać sytuację w firmie "od wewnątrz". Stąd moje zainteresowanie pracą w The Lorenz Bahlsen. Opinie o charakterze merytorycznym będą pomocne dla osób szukających zatrudnienia.

Brat Marka
@Dominika 27.08.2017 16:33

Naprawdę?

Marek

Zadzwoń do działu kadr, to się dowiesz.

Dominika

@Wiolka a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w The Lorenz Bahlsen? Czy jest możliwość pracy w pełnym wymiarze godzinowym? Jak wygląda kwestia zatrudnienia? Czy firma planuje nowe zatrudnienia? Każda merytoryczna informacja będzie cenna dla osób, które zaglądają na forum w trakcie poszukiwania pracy.

Wyspany

Straszne, w pracy kazali pracować, jak mogli?

Znudzony

No niestety nie zgodzę się z panią,taka kasę dostaniesz w każdym Oławskie zakładzie. A nawet większa bo inne zaklady płacą za nadgodziny,system pracy jest tragiczny,zero czasu prywatnego,zero weekendów,idziesz na 1 ZM w sobotę a ludzie wracają z imprez. Zarobki,nędza mało tego zaczynają kombinować z urlopami za dzień urlopu dostajesz 26 zł,wspomnę też o socjalnym,którego nie ma niestety. Paczki na święta od niechcenia i kasa uzależniona od zarobków. Nie polecam tego zakładu nikomu!

Laura

Nie ma co narzekać , troszkę pracowałam nie jest najgorzej . Kasa nie jest zła , no i słodziak Grześ jest co nie odpuści żadnej :) , zakładowy Fanfan Tulipan

Matii;)

Hej chciałbym spytać jakie są zarobki ,ale widze źe pracują tam same wybitne osoby jedni kogoś krytykują a drudzy jeszcze odpisują udając wykształconych pracując na tasmie pierd.... ide do Toyoty

Lewiatan

Dominika ciagnie mi druta dlatego ja bronie :-)

Lewiatan
@Lewiatan 27.02.2017 15:58

Ale jestes przyglupi

Pozytyw

Wystraszyla sie dziecina bo ja zdemaskowali,chcecie wiedziec kto to magda? Ja wiem,pani pracuje juz sporo lat i dalej do niczego nie doszla, wiec w ten sposob moze sie wyrzywac na innych kryjac sie za nikiem.

Pozytyw

Juz wiem ktora to Magda,na twoja koscista [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikt sie nie polakomi? Nawet ten twoj smieszny mezus pewno nie korzysta,nie nis glowy tak wysoko bo jestes nic nie warta i nic soba nie reprezentujesz.Ambitna jestes jak ten twoj facet chyba a i tempo pewno masz podobne do niego,mul z ciebie i tyle.

Bateria
@NormalnyCzłowiek 26.02.2017 20:30

No to teraz tylko czekać na błyskotliwą, elokwentną i przede wszystkim kulturalną odpowiedź od naszego miłego i kochającego forumowicza.

ONA

Dajcie spokoj nie ma co zawracać sb glowy osobą pokroju D.W. nie szkoda wam marnować czasu Na pisanie o niej ?? Tylko dajecie powód aby była zadowolona ze gadacie o niej !to forum o pracy , a nie prywatny blog D.W. Pozdrawiam wszystkim normalnych z brygady C :-)

Neutrolny

Nie wierze we wszystko co tu teraz pisza ,ale jak to mowią ,W kaźdym kłamstwie jest szczypta prawdy

Levis

Żenada

Zostaw opinię o The Lorenz Bahlsen - Stanowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The Lorenz Bahlsen