The Lorenz Bahlsen

Stanowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 627 ocen.

Opinie o The Lorenz Bahlsen

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The Lorenz Bahlsen

Dominika
użytkownik zarejestrowany

@Marek - forum gowork.pl pełni w pewnym stopniu formę informatora dla osób potencjalnie zainteresowanych pracą. Jest to miejsce, w którym można dowiedzieć się informacji na temat firmy i opinii jakim jest pracodawcą. Telefon do działu kadr na pewno jest dobrym rozwiązaniem, ale post osób pracujących w firmie jest bardziej obiektywny i pozwala poznać sytuację w firmie "od wewnątrz". Stąd moje zainteresowanie pracą w The Lorenz Bahlsen. Opinie o charakterze merytorycznym będą pomocne dla osób szukających zatrudnienia.

Brat Marka
@Dominika 27.08.2017, 16:33
@Marek - forum gowork.pl pełni w pewnym stopniu formę informatora dla osób potencjalnie zainteresowanych pracą. Jest to miejsce...

Naprawdę?

Marek

Zadzwoń do działu kadr, to się dowiesz.

Dominika
użytkownik zarejestrowany

@Wiolka a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w The Lorenz Bahlsen? Czy jest możliwość pracy w pełnym wymiarze godzinowym? Jak wygląda kwestia zatrudnienia? Czy firma planuje nowe zatrudnienia? Każda merytoryczna informacja będzie cenna dla osób, które zaglądają na forum w trakcie poszukiwania pracy.

Wiolka

Sama praca nie jest ciężka. Pakowanie paczek z chipsami do kartonów, albo jak na multipacku kładzenie ich odpowiednio na taśmę. W porównaniu np z produkcją dużego sprzętu AGD to praca lekka. No chyba, że mycie generalne. Wtedy jest masakra. Natomiast atmosfera na linii do bani. Zależy to od tego gdzie się trafi, ale ja to mam szczęście... Pierwsze 3 dni robiłam na innej zmianie i było spoko, ale potem mnie przenieśli i jakaś masakra. Z początku nie wyrabialam i paczki leciały na ziemię, nikt nie pomaga choć np obok linia zepsuta albo paczki nie lecą, a ja zakopana w chipsach (no ale ok, przecież to nie ich linia więc myślałam, że tak po prostu jest), ale gdy zaczęłam wyrabiać i to moja linia miała chwilową awarię to zaraz babki do mnie, że nic nie robię, że POWINNAM im pomóc, wodę przynieść, zamieść podłogę, za co mi płacą, w domu pewnie też nic nie robię itp. Dużo Ukraińców pracuje tam i często nie znają polskiego, na szkoleniu BHP byłam jedyną Polką. Fajnie, że im szkolenie tłumaczą na ich język ale przyjdzie potem ktoś taki na linii i mówi do ciebie że masz cos zrobić, a ty nie masz pojęcia co. Między sobą na linii gadają pp swojemu i wtedy nie wiadomo czy cie obgadują czy o co im biega. Gdy poszłam na multipacka (a tam atmosfera akurat bardzo na luzie) na tydzień czy dwa to ci z chipsa patrzyli na mnie jak na wroga jakiegoś. I już obgadywanie, że tu ludzi nie ma, a ja tam się obijam. Poza tym ok, system 4brygadowy mi odpowiadał (ale to pewnie zależy od ludzi, jednemu pasuje drugiemu nie), pieniądze na czas (a to chyba najważniejsze), dofinansowanie do obiadów, no i autobus dowozi. Praca jak dla mnie nie na stałe. Opinia troszkę stara, bo tak było kilka miesięcy temu.

Wyspany

Straszne, w pracy kazali pracować, jak mogli?

Znudzony

No niestety nie zgodzę się z panią,taka kasę dostaniesz w każdym Oławskie zakładzie. A nawet większa bo inne zaklady płacą za nadgodziny,system pracy jest tragiczny,zero czasu prywatnego,zero weekendów,idziesz na 1 ZM w sobotę a ludzie wracają z imprez. Zarobki,nędza mało tego zaczynają kombinować z urlopami za dzień urlopu dostajesz 26 zł,wspomnę też o socjalnym,którego nie ma niestety. Paczki na święta od niechcenia i kasa uzależniona od zarobków. Nie polecam tego zakładu nikomu!

Laura

Nie ma co narzekać , troszkę pracowałam nie jest najgorzej . Kasa nie jest zła , no i słodziak Grześ jest co nie odpuści żadnej :) , zakładowy Fanfan Tulipan

Matii;)

Hej chciałbym spytać jakie są zarobki ,ale widze źe pracują tam same wybitne osoby jedni kogoś krytykują a drudzy jeszcze odpisują udając wykształconych pracując na tasmie pierd.... ide do Toyoty

Lewiatan

Dominika ciagnie mi druta dlatego ja bronie :-)

Lewiatan
@Lewiatan 27.02.2017, 14:09
Dominika ciagnie mi druta dlatego ja bronie :-)

Ale Ty jesteś pusty

Lewiatan
@Lewiatan 27.02.2017, 15:58
Ale Ty jesteś pusty

Ale jestes przyglupi

Pozytyw

Wystraszyla sie dziecina bo ja zdemaskowali,chcecie wiedziec kto to magda? Ja wiem,pani pracuje juz sporo lat i dalej do niczego nie doszla, wiec w ten sposob moze sie wyrzywac na innych kryjac sie za nikiem.

Pozytyw

Juz wiem ktora to Magda,na twoja koscista [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikt sie nie polakomi? Nawet ten twoj smieszny mezus pewno nie korzysta,nie nis glowy tak wysoko bo jestes nic nie warta i nic soba nie reprezentujesz.Ambitna jestes jak ten twoj facet chyba a i tempo pewno masz podobne do niego,mul z ciebie i tyle.

NormalnyCzłowiek
@Lewiatan 26.02.2017, 20:23
Magdo, Natalio, Dawidzie i Radku, czyli jedna i ta sama osobo na tym forum. Kto zrobił Ci taką krzywdę w życiu, że potrafisz ty...

Dobre i prawdziwe, ten gość (lub laska0 to musi być nieźle zakompleksiony frustrat, brawo!

Bateria
@NormalnyCzłowiek 26.02.2017, 20:30
Dobre i prawdziwe, ten gość (lub laska0 to musi być nieźle zakompleksiony frustrat, brawo!

No to teraz tylko czekać na błyskotliwą, elokwentną i przede wszystkim kulturalną odpowiedź od naszego miłego i kochającego forumowicza.

ONA

Dajcie spokoj nie ma co zawracać sb glowy osobą pokroju D.W. nie szkoda wam marnować czasu Na pisanie o niej ?? Tylko dajecie powód aby była zadowolona ze gadacie o niej !to forum o pracy , a nie prywatny blog D.W. Pozdrawiam wszystkim normalnych z brygady C :-)

Neutrolny

Nie wierze we wszystko co tu teraz pisza ,ale jak to mowią ,W kaźdym kłamstwie jest szczypta prawdy

Levis

Żenada

POZYTYWNY

Magda nie jestem niczyim obronca,zal ci duoe sciska bo ciebie nikt nie chce nawet kije dotknac? Kazdy ma swoj sposob na awans a skoro ty nie potrafisz nawet porzadnie obciagnac by awansowac to trudno,polecam praktyke za granica lub przy autostradzie bo w zakladzie furory nie zrobisz

Zirytowana.
@MAGDA 26.02.2017, 09:56
Zaskoczyles mnie to prawda nie umiem obciagnac za awans zato Dominika umie :-) aha masz racje ona miala praktyke za granica w...

Po pierwsze ona nie była w żadnym Volvo masz zle informacje koleżanko. Po drugie nie była tam miesiąc i nie wyrzucili jej z tej pracy tylko sama zrezygnowała. Nie rozumiem dlaczego jesteś taka zawistna i aż tak bardzo interesujesz sie jej życiem zamiast pilnować swojego? Widać wiesz o niej więcej niż ona sama. Cały czas ją tutaj krytykujesz zamiast powiedziec jej prosto w twarz co o niej myślisz? Śmieszą mnie tacy ludzie naprawdę. Kozak w necie a p*** w świecie!!!

MAGDA
@Zirytowana. 26.02.2017, 10:47
Po pierwsze ona nie była w żadnym Volvo masz zle informacje koleżanko. Po drugie nie była tam miesiąc i nie wyrzucili jej z tej...

Ten ostatni tekst to jak gimbus z neta napisales to raz dwa ja tam pracowalam niech nie mysli i nie gada ze pracowala w Bmw bo jebne i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja bo nawet jako kontroler jakosci nie umiala liczyc az wstyd po trzecie powiedzialam jej nie raz to co o niej kazdy wie od amfetaminy brzuch tylko ma a na gebie kosci widac wiadomo od czego ja wysuszylo zirytowany na adwokata idz ogolnie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zawracam sb nia glowy ale wiedz Dominiko ze jestes [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im predzej sb to uswiadomisz tym lepiej dla cb ps w Lorenzie juz wszystkie penisy mialas :-)??

OP

Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale cyrk :-)

Pozytywny

Az zal to czytac,masz cos do kogos to stan twarza w twarz i mu to powiedz. Twardy jestes bo chowasz sie za nikiem w internecie? Sracie we wlasne gniazdo,nie jeden gdyby nie lorenz to do gara by nie mial co wlozyc. Piszesz do kobiety masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Bucu! Do mamy tez tak sie zwracasz? Totalne prostactwo i chamstwo.

zniesmaczony

taaa lubisz cipsy a ja kapitalne remonty maszyn robilem na linii wstępnej to co widziałem co było w maszynach pozapychane przez to nie jem już chipsów pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Zjadacz

Lubię Crunchipsy!

Natalia

???? Jaka inter kadra.????

jebać polaczków

jedyne co to fajnie płacą pracowałem jako elektromechanik miałem 4,2 tys brutto maszyny banalnie proste same taśmy przyprawiarki pakowaczki troche zaworów ale warunki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gorąco i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polityka zakładu wszyscy wiecznie się trześli z w kurwienia jak cos nie poszło po myśli zjebani ludzie dyrektor to największa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaką poznałem mówie takmimo tego że osobiście mi dał podwyżke ale spotkam to oharam frajera a jaskuła wielki kierownik dur który nie znał nawet schematu elektrycznego kradł na potęge potem przez jego decyzje trzeba było czyścić instalacje kotłowni za 3 mln euro produkcja stała miesiąc przez parówe .... tam jest kolesiostwo ręka ręke myje podnoszą se wypłaty za byle co jakies premie uznaniowe itp zwykłe pedały co nie potrafią docenić ludzi.....także zastanówcie sie zanimtam pójdziecie pracowac....

3z
@jebać polaczków 17.02.2017, 21:29
jedyne co to fajnie płacą pracowałem jako elektromechanik miałem 4,2 tys brutto maszyny banalnie proste same taśmy przyprawiar...

Dmitrij ty jeszcze nie wyjechałeś do twojej ukochanej Russia nic się nie nauczyłeś dalej obrażasz ludzi którzy cie przygarnęli jak bezdomnego psa

Dawid

wezcie nie piszcie o tej z wylupiastymi oczami wyglada jak kupa z krzywymi nogami haha

Ciekawy
@Dawid 15.02.2017, 14:01
wezcie nie piszcie o tej z wylupiastymi oczami wyglada jak kupa z krzywymi nogami haha

Ile się zarabia?

Adam

Ile vanów jest na Wrocław?

Kubik

No to tutaj na pewno znajdziesz obiektywną ocenę:-)

Milos

Mam aplikować do tej firmy bo słyszałem że warto. Jakie są zarobki?

Benek

Ike zarabia operator?

Japa

Słyszałem że operatorzy maszyn się tam zwalniają to naprawdę musi być kiepsko

Tomass

Jakie są warunki pracy w planowaniu produkcji w Stanowiących? Jaka jest atmosfera w biurach? Pytam bo widzę wiele ofert pracy do planowania a nie wiem czy warto aplikować

Admin
@Tomass 10.12.2016, 22:29
Jakie są warunki pracy w planowaniu produkcji w Stanowiących? Jaka jest atmosfera w biurach? Pytam bo widzę wiele ofert pracy d...

Nie warto, daj sobie spokój. Jest wiele innych lepszych firm.

Kowal
@Admin 29.12.2016, 08:17
Nie warto, daj sobie spokój. Jest wiele innych lepszych firm.

I dużo gorszych też, niestety.

megi'
użytkownik zarejestrowany

w wiekszosci firmach tak jest, ze premia zalezy od tego ile wyrobisz i dobrze, bo wtedy masz wieksza motyacje do działania.

lolo

Podobno zwolnili dyra z produkcji? Ktoś coś wie?

Witek
@lolo 07.10.2016, 08:47
Podobno zwolnili dyra z produkcji? Ktoś coś wie?

A który to był?

Nowy
@Witek 07.10.2016, 10:19
A który to był?

W jakim systemie pracuje dział utrzymania ruchu i czy trzeba mueć duże doświadczenie. Słyszałam że są dobre zarobki?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Romuś

Premie uzależnione tylko od tego ile sprzedałeś

Milena

A gdzie w Brzegu na dworcu trzeba czekać na autobus który dowozi pracowników? Naprzeciw dworca obok kiosku na tyn przystanku? A moze na dworcu głównym obok wejścia? Może ktoś powiedzieć gdzie dokładnie? Bo wiem tyle, że mam czekać na dworcu głównym

gość

A czy ktoś się coś więcej wie na temat programu stażowego w Dziale Produkcji? Jak przebiega rekrutacja? Na jakim poziomie wymagany jest język angielski? Z góry dzięki za info. :)

kiki

zatrudnili juz kogos do kadr. byly jakies rozmowy kwalifikacyjne???

Wrona

Sądzę, że jak dostaniesz Wrocław to będzie ok, pewnie mało km i dużo sklepów. Gorzej jak będziesz jeździł po pipidówach, dużo km i mało sklepów.

Kelce

Ile zarabia sie średnio na vanie we wrocku? Po ile godzin się pracuje?

lala

do stanowic od dłuższego czasu poszukują ludzi do kadr i logistyki czy planowania, wie ktoś może jakie warunki pracy i placy proponują i jaka w biurach panuje atmosfera.

Nick

auto musisz trzymać na parkingu strzeżonym,natomiast dzienny czas pracy to ok 12-14 godzin.jeżeli szybko biegasz to może wyrobisz się w 10 ale wówczas twój kier.w końcu się przyczepi o np.brak ekspozycji,stojaków itp.generalnie zawsze żle

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Bogdan

Ile godzin dziennie średnio trzeba jeżdzić jako przedstawiciel? Czy auto można mieć pod domem?

Muniek

Bardzo wysokie, jak porównać do produkcji. Tylko ciekawe dlaczego tak długo szukają ludzi, chyba nikogo nie ma chętnego. Ale teraz chyba wszędzie szukają, w Autolivie też ciągle szukają i coraz więcej ludzi tam zmienia robotę

Praca

Czy w dziale utrzymania ruchu są dobre zarobki?

alibaba

Bardzo zle sie dzieje, w ostatnim czasie masowo odchodza pracownicy z najdluzszym stazem, miesiac temu kierownik techniczny ktory byl od zawsze, teraz kierownik produkcji, ktory byl od poczatku w Stanowicach, nie ma juz tez tego niskiego kierownika z jakosci. Jak tak dalej pojdzie nie bedzie komu robic. Awansuja tylko ci ktorzy maja brudny jezyk od lizania d..ska lub na wszystko sie zgadzaja.

gienek

Jak? No jest Crunchips, jest impreza!

anonim

szczerze jak sie tam pracuje, bo zaczynamy z znajomymi prace na ferie i nie wiemy jak tam bedzie. Pomozcie

oni już tu som

możecie mi podać jakiś mail do dyrektora handlowego albo jakiegoś prezunia?

Handel

A ile zarabia taki przedstawiciel?

Wafelek

Tomcio, sprośny prosiaczku. Odkąd zostałeś bossem, już nie przychodzisz do toalety na rurkę z kremem. Tęsknie. :'(

minionek

Z tym przechodzeniem boso to jest tak samo w Skarbimierzu znajomy mi gadał. Chyba teraz tak jest w każdym spożywczym zakładzie.

ziemniak

A aktywowałeś tak jak jest w instrukcji która jest razem z kartą?

Pracownik

Czy próbowaliście już korzystać z karty, którą dawali na święta. Mi coś nie działa, u was jest w porządku. Wczoraj w sklepie nie mogłem nią zapłacić.

Zostaw opinię o The Lorenz Bahlsen - Stanowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The Lorenz Bahlsen