brak logo

Eurotranspol Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Eurotranspol Sp. z o.o.

Nick 22 2012-10-31 19:19:37
Zgadzam się z powyższymi opiniami , a jak nie znajdą ci ciuchów musisz se sam załatwiać , a nie wiadomo czy zwrócą . Zwolnienia na porządku dziennym , nie wiesz nigdy czy nie dowiesz się następnego nie dnia że nie pracujesz , powód odp. \" bo tak, bo dyrektor kazał\" i tyle odpowiedź na poziomie 5 latka.
3
byly 2013-05-13 19:03:51
jedyną konkretną osobą na poziomie to jest pan dyrektor bardzo skromny i mily facet szkoda ze nie jest codziennym bywalcem obiektu w Polsce centralnej na mazowszu , na pomorzu i kujawach.
Jestem przekonany iz napewno co do niektorych osob nastapilyby zmiany personalne .
1
Maestro 2013-10-14 19:43:45
Fajna firma, fajni ludzie, kasa na czas. Polecam :)
1
nowy 2013-10-23 08:41:18
Kto napisał tak bzdurną opinię. Zadam pytanie, gdzie są poprzednie opinie, które opisywały jednoznacznie EUROTRANSPOL, to firma "WAŁ" - przestrzegam wszystkich!!!
2
nowy 2013-10-23 09:11:08
Maestro wypisujesz bzdury, brednie - brak słów. Firma EUROTRANSPOL nie polecam, przestrzegam.
2
SKIN 2013-11-01 19:10:34
A co dokładnie jest nie tak z tą firmą? szczegóły prosze....
bb 2013-11-20 11:22:03
tez chcialbym wiedziec cos wiecej bo wlasnie tam cv wyslalem i nie wiem czy jest sens sie pchac i czy wgl isc na rozmowe?
aa 2014-02-14 12:53:44
Firma jako taka jest dobra tylko , że z wypłatami jest miedzy w dniach 15 a 18.
I na czas bez zadnych kantów itp. Tylko nie wiem jaki problem macie z ta firmą jedyny wymóg zeby dostac pieniadze na konto trzeba miec zaswiadczenie o posiadaniu numeru konta.
nowotwór 2014-02-20 14:01:43
Eurotranspol=armspol, czyli jesteś zatrudniony na umowę śmieciową co miesiąc przedłużaną w firmie eurotranspol na 23 godziny i taką umowe podpisujesz reszta to jest firma armspol z tytułem prace porządkowe. Wypłata nigdy na czas, zresztą podzielona na dwie części o czym nie było powiedziane ani napisane. Kadra kierownicza ma się za firmę solidną-to tylko ich fantazja. Od dyrektora łysego po rkao, chyba sie z bogami pomylili, traktowanie człowieka z góry jak kawał gówna to norma. Firma czy jak to nazwać to jedna wielka kpina. Oni na tobie zarobią i to dobrą kasę, jak pamiętam to od marketu T kasują 18 zł za godzine za pracownika-Twoje to 7 zł. No i te śmieszne dodatki kierownicze 150 zł..Dużo by jeszcze można o nich napisać.
1
nigdy więcej 2014-03-14 19:52:28
Jedynego porządnego dyrektora tej firmy (usunięte przez administratora). dawno temu zwolnili (usunięte przez administratora)
Pracownik Marzeń 2014-12-10 01:37:18
Pracuję już 2.5 roku więc mogę się coś na ten temat wypowiedzieć.
WYPŁATY: Jako pracodawca firma nie powala na kolana, aczkolwiek lepsze to nic niż.
Płatne standardowo, rozbite wypłaty na dwie raty- chyba że masz umowę student/uczeń to dostajesz jedną, pieniądze raczej na czas, z dwa razy się może zdarzyło opóźnienie około 3 dniowe. Warto przeliczać czy wypłacono całość!
WYPOSAŻENIE: Najczęściej- bynajmniej w moim przypadku najlepszą drogą do zdobycia uniformu jest wyprawa do lumpków- niestety. RKO oczywiście na prośbę załatwi co potrzeba, ale nie zawsze jest rozmiar:(
UMOWA: Zwykłą śmieciówka - nie wiem jakim cudem ale tak przed rokiem 2008 lubiani ka zeci mieli normalne umowy o pracę- zresztą zależy to od rejonu- firma zdaje się być doskonale obadana na lokalnym rynku pracy.
KIEROWNICTWO: Tutaj nie ma co się wypowiadać zbytnio. Każdy RKO jest inny- mnie przypadł specyficzny- niezbyt mnie lubił od początku,raczej czułem się jak puszka po piwie, którą można zdeptać, chociaż gdy zabłyśniesz przed jakimś B sytuacja się zmienia. Pan Dyrektor A. wydaje się być spoko, lubię gościa. A Szef na danym obiekcie to także kwestia indywidualna- wiadomo- mu będziesz podlegać bezpośrednio- na całe szczęście. Znam przykład gościa, który był gwiazdą- najwięcej łapań- przez miesiąc tyle sam miał co cały zespół , a specjalnie po nim "nie płakano" jak odszedł.
OGÓLNIE: Szkoda mi tylko, iż firma nie dostrzega ludzi rzetelnie pracujących wkładających w to serce jak w/w. Nie rozumiem jak można wymagać jeśli od siebie nie daje się za wiele. ET ma swoje standardy, nie do zrealizowania gdy jest ciągła rotacja pracowników- bo za te pieniądze przychodzą albo emeryci- a w tej sieci co jest obsługiwana to standardy wymagają świeżego umysłu- albo jacyś, no pajace po prostu myślący, że tylko się stoi i nic nie robi, albo co by tu zrobić żeby dorobić.
Jako pierwszą pracę lub przejściową polecam ten zawód i omawianą firmę.
Jeśli jesteś kumaty, masz jakąś prezencje i co najważniejsze umiesz opanować nerwy to śmiało składaj CV. Jeśli nie masz życia prywatnego, lub gonisz za pieniądzem i zdobędziesz kolegów co będą ofiarować zmiany- najczęściej w week- to finansowa najgorzej nie będzie. Tylko musisz się nastawić na sytuacje kiedy stawka nie będzie adekwatna do stresu, obowiązków(KZ), zszarpanych nerwów, czy też rozkmin.Na dzielni fejm też poleci- narazisz się wielu ludziom. Jak mi to jeden powiedział: "pracować cały czas nie będziesz, ale za to ludzie będą pamiętać" - od taka dygresja.
1
były praownik 2015-08-29 17:51:05
Pracowałem w Kę3nie na obiekcie T. Pan TT_regionalny kompletne dno nigdy nie można było z nim nic załatwić . A Pan AD to już rozumy pozjadał . Ogólnie to praca za 7pln/h to żart żeby najniższą krajową zarobić to ok 200h nie twoje . praca dla desperatów .
1
billi 2015-08-30 23:22:14
Przepracowałem 6 miechów w tej firmie i jutro się akurat zwalniam :-)
Tylko 1 wypłata mi się zgadzała a tak to co miesiąc wyprawa do biura żeby dostać resztę kasy, umundurowania nie mieli więc garniak sam musiałem kupić, umowa zlecenie standardowo i na okres 1go miesiąca , stawka w poznaniu to 6-7max, obiekty tak dziadowskie że aż przykro...
Wydaje mi sie że oddział w poznaniu szybko padnie, no chyba że po znajdują desperatów na te obiekty za 6zl gdzie masz zmiany 24/24h... Mam nadzieję że już nigdy nie trafie na podobną firmę
1
Kroll 2015-09-20 22:27:59
Ciekawe za co Cię ( usunięte przez administratora ) że takie bzdury piszesz? O ile mi wiadomo to stawkę mają wyższą i cały czas ta sama ekipa pracuje, więc chyba nie jest tak żle.
Były pracownik 2015-09-20 23:14:49
Do były praownik - 2015-08-29 17:51:05
Kolego nie wiem kiedy pracowałeś na tym obiekcie, ale stawka jest już chyba większa a co do nadzoru nie ma co narzekać. Naprawdę bywają gorsi, praca jak to w ochronie, umowa zlecenie to przecież standard. Ja akurat mam bardzo dobre wspomnienia co do tego obiektu.
ktoś 2016-04-07 13:45:59
nie polecam pracy w tej firmie. Pracowałem na obiekcie T.Do pracy potrzebują najwięcej emerytów i rencistów umowy śmieciowe,z regionalnym nic nie można załatwić.
ktoś 2016-04-09 18:30:47
W TESCO zatrudniają nawet bez odpowiednich kwalifikacji wyślą Cię na szkolenie, u nich nie liczy się doświadczenie ważne ze masz grupę,jesteś rencistą,wszystkiego można się nauczyć większości firm tak robi.
pracownik 2016-04-09 19:16:00
Sytuacja w firmie bez większych zmian co do lat poprzednich nic się nie zmieniło, praca na umowach śmieciowych z miesiąca na miesiąc,pracuję w niej to wiem,stawka nieco się zwiększyła ale szału nie ma, nie polecam pracy w tej firmie szukam czegoś innego bo tu szkoda nerwów i czasu
Były pracownik 2016-04-22 08:44:52
Nie rozumiem po co firma przyjmuje do pracy emerytów i rencistów do ochrony obiektów Tesco skoro pracownicy ochrony zamiast pilnować i chodzić po sklepie to palą pod sklepem papierosy póżniej siedzą na krzesełku nic nie robią tylko narzekają jak ich nogi bolą i w dodatku ciężko pracują,a efektów pracy nie widać.Kiedyś nie było to możliwe żeby ochrona siedziała , tylko stała i chodziła po obiekcie.
1
Robi 2016-05-10 11:12:54
@były pracownik ale taki ochroniarz w sklepie tak naprawdę ma zerowe możliwości działania. Poza tym ciekawe, czy ty będąc na emeryturze będziesz w stanie dziarsko maszerować przez kilkanaście godzin. Trochę empatii - to praca dla osób, które chcą sobie dorobić. Stawki są nie za duże, więc bez cudów.
Zostaw swoją opinię o Eurotranspol Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurotranspol Sp. z o.o.