Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK

Pracowałeś w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Polskie drewno - 2013-10-10 11:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wiem kolejna naiwna para wyjechała do pracy,hehe powodzenia i zapraszam do opisania wrażeń z pracy którą oferuje [usunięte przez moderatora]D A tak na marginesie wam też sciemniła że to praca w Lille a po podpisaniu umowy że w corlay oddalonego o 600 km ?? pff porażka [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-01-05 22:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wacek, możesz napisac więcej szczegółów? Polskie drawno klaudia kozubek miała jakąs sprawę w sądzie?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-01-30 19:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem, przez pół roku jako spawacz i coś wiem. jak jesteś w porządku to i oni są
zdjecie uzytkownika
Bocian - 2014-02-05 11:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same opinie negatywne o tej agencji!!.chcialbym uslyszec cos pozytywnego.
zdjecie uzytkownika
Katiusza - 2014-02-10 08:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż jest we Francji ponad pół roku i bardzo sobie chwali :).
Jest parę niedociągnięć ale ogólnie jest ok. Wszyscy są bardzo uprzejmi...chodź mogliby więcej interesować ludźmi jak już są za granicą...szczególnie tymi ,którzy nie znają języka (mój mąż ma szczęście,że zna). Jak dobrze pracujesz u Francuzów i trafisz na takich ok.to praca u nich jest przyjemnością :).
Mają też poślizgi w pensji ale tylko parodniowe...(chociaż to mnie to bardziej denerwuje niż mojego męża;)
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-03-15 05:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich,i uprzedzam!!!biuro to jedna wielka porazka!!!!!!a tej pani ANETCE niewierzcie w ani jedno slowo,brak mi slow.wyplacalni sa ale co z tego,jesli twoje nerwy i zdrowie jest warte 100 razy wiecej!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-03-19 19:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalna porazka.odradzam.
zdjecie uzytkownika
kicia - 2014-04-03 13:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZESTRZEGAM PRZED ZATRUDNIENIEM W TEJ FIRMIE (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kicia - 2014-04-03 13:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-01-30 19:37:23]:
no niestety nie zgodze sie z twoją opinią (poczytaj sobie mój post poniżej). Pracowałeś tylko pół roku-więc jednak niewiele wiesz o firmie Polskie Drewno. mój mąż pracował tam prawie dwa lata i ostatni rok to rok we Francji...i powiem NIE ta firma nie jest 'w porządku' choć ty możesz być w porządku na 150%. To przykre że tam sie tak traktuje człowieka, który jest solidny, uczciwy, fachowiec do wielu zadań i pragnie na własną rękę podnieść prestiż tej firmy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kita32 - 2014-04-24 11:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś dostał oferte wyjazdu do Francji na magazyniera operatora wózka widłowego .
zdjecie uzytkownika
aktualnie pracujący - 2014-05-04 08:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Właśnie w tej chwili jestem zatrudniony przez Polskie Drewno i powiem wam że jest im na rękę brak znajomości języka francuskiego, nie odbierają telefonu nie
odpisują na e--maile jak już jesteś za granicą to mają cię gdzieś ale praca jest O.K. Pracuję jako hydraulik dla firmy Vonthron i oni są w porządku jeśli uczciwie pracujesz i nie pijesz. Mamy do dyspozycji samochód od Polskiego Drewna
i paliwo na dojazd do pracy od firmy Vonthron bezpłatne zakwaterowanie w godziwych warunkach. Wypłata z reguły ma poślizg i jeszcze trzeba sprawdzać czy się wszystko zgadza. Jak nie macie innej alternatywy to warto się pokusić o przyjazd ale nie na pole lecz do Wonthron jako hydraulik spawacz lub elektryk
na pole nigdzie nie jedzcie. Pozdrawiam Aktualnie Pracujący
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-05-14 16:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak bym słyszał gościa z Monchenain od Etka
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-05-31 21:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aktualnie pracujący, wielkie dzięki za opinię, a w jakim miescie dokładnie teraz pracujesz i czy sam znasz język?
zdjecie uzytkownika
X tens - 2014-06-30 00:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-05-31 21:57:10]:
ODRADZAM!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-30 15:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@X ten, a mozesz napisac co dokładnie Cie spotkało, kiedy to pracowałes dla polskiego drewna? Bo nie wiadomo nawet, czy jestes klientem, czy pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
X tens - 2014-07-09 14:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-06-30 15:59:14]:
brak kasy,niekapetencja pracownikow w chorzowie, nic nie jest tak jak byc powinno powiem tyle ze praca auschwitz. ta firma to cała fikcja jak i jej pracownicy ....tyle na temat.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-08-24 19:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich !!własnie wygralam sprawe z ta Fikcyjna agencja!!!!! I mam nadzije ze pani "Anetka" nigdy wiecej nikogo nie oszuka!!! Nie dajcie sie walczcie o swoje...:)
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-28 20:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
ja też pracowałam i radzę trzymać się z daleka od tej firmy. Nie szanują ludzi a w szczególności pani "Anetka". Jeśli nie ma ochoty lub jest jej nie na rękę to nie odbiera telefonów od potencjalnych bądź co gorsza aktualnych pracowników. Traktuje tak ludzi dzięki którym tak naprawdę ma pracę.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-08-29 19:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-08-28 20:02:54]:
Zgadza, sie z twoja opinie ,Mam nadzieje ze pani "Anetka" nie bedzie juz taka cwana i pewna siebie ,bo wkoncu jej Fikcyjna agencja przestanie istniec!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-08-31 22:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz zgłupiałem z tymi opiniami, jest taka różnorodność, że nie wiem, czy mozna im zaufać. W ogóle nie wiem skąd pomył, by agencje pracy tymczasowej nazwac polskie drewno, podobno nazwa firmy powinna kojarzyć się z jej działalności, jak np. gowork - idz do pracy, a tu ludzie myślą, że to jakiś tartak.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2014-10-02 21:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znalazłem teraz ofertę pracy. Firma "Polskie Drewno" Klaudia Kozubek z siedzibą w Chorzowie przy ulicy Katowickiej 141 poszukuje pracowników do pracy na terenie Francji. Praca na stanowisku Kierowca kat C praca polega na rozwożeniu towarów na terenie Francji. Szukają osób z doświadczeniem, z uprawnieniami na wózki widłowe nie muszą znać języków obcych. Ktoś był i może polecić?
zdjecie uzytkownika
faraon - 2014-10-03 07:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w zeszłym roku, w tym też byłem zdesperowany, na szczęście p.Anetka miała kaprys nie odbierać. ODRADZAM. Szczególnie zbiory
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-10-03 11:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kiero - 2014-10-02 21:48:43]:
Odradzam panu , klamcy ,oszusci ta cala pani Anetka to patrzy jak tylko wykorzyac, wpaja ludzia ze zakwatrowanie darmowe przy wyplacie wychodzi ze jednak posiaga smieszne kwoty , kaze podpisywac fauszywe dokumenty obciazajac czlowieka kosztami wiem bo wygralam z nia sprawe i wiem jak kabinuje zeby lylko zerowac na ludziach!!!Odradzam
zdjecie uzytkownika
yoko - 2014-10-14 20:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tą panią Anetę powinni tak samo wykorzystać jak ona innych
zdjecie uzytkownika
hope - 2014-10-17 21:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie polskie drewno masowo ogłasza się z pracą we Francji. Stanowisko to pakowanie jajek, mycie, segregacja. Wymagają doświadczenia na produkcji, istnieje możliwość wyjazdu na dłuższy okres czasu, prawo jazdy kat B. Napisali tez, że oferują stałą pracę, dobre zarobki, umowa o pracę, ubezpieczenie. Myślicie, że warto?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x