Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK

Pracowałeś w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bruner - 2013-10-01 18:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie zamierzem do nich się przyjąc do pracy we francji.czytałem recenzje ze zbiorów sałaty z 2010r.ogólnie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale spróbuję. a nóż widelec coś się zmieniło. macie jakieś zdanie na ten temat. piszcie
zdjecie uzytkownika
la fransua - 2013-10-01 21:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HEHE śmiało jedź praca wyglada tak jedziesz np. na 23.45 na 2 godziny łapania kurakow pozniej powiedzmy o 4 rano na nastepne lapanie o 10 rano na sort jajek za 2 h na mycie hali po jajkach i wychodzi ci 6 h za caly dzien i noc na nogach i nazajutrz to samo pospisz moze max 3 h chyba ze bd spac pomiedzy ale trzeba tez zjesc a i no dojchac czasem 70 km w jedna strone.Zjesć ?? Na to czasem czasu nie ma ,6 euro ? hm dobre zarty chata niby za friko wierzycie w to??, poprostu tak to jest juz ulozone zebys tak myslal.za miesiac zarobisz moze 800 euro tazajac sie w wszach wyciaganiu zdechłych(w sumie) do polowy rozłozonych juz kurczakow, nic tylko jechac praca jak marzenie tylko kazdego rana spojrz w sufit i przeczytaj napis witamy w [usunięte przez moderatora])
zdjecie uzytkownika
la fransua - 2013-10-01 21:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HEHE Jedź śmiało praca wyglada tak jedziesz np. na 23.45 na 2 godziny łapania kurakow pozniej powiedzmy o 4 rano na nastepne lapanie o 10 rano na sort jajek na 2 h ,pożniej mycie hali po jajkach i wychodzi ci 6 h za caly dzien i noc na nogach i nazajutrz to samo pospisz moze max 3 h chyba ze bd spac pomiedzy ale trzeba tez i no dojchac czasem 70 km w jedna strone.Zjesć ?? Na to czasem czasu nie ma ,6 euro ? hm dobre zarty chata niby za friko wierzycie w to??, poprostu tak to jest juz ulozone zebys tak myslal.za miesiac zarobisz moze 800 euro tazajac sie w wszach wyciaganiu zdechłych(w sumie) do polowy rozłozonych juz kurczakow ,praca dla par wolne żarty silny mezczyzna ledwo pociagnie 2 dni max tydzien a kobieta??? pffff powiem tak kobieta z biura w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] była [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widziała nic nie wie o tej pracy poniewaz tam nigdy nie była!!!! nic tylko jechac praca jak marzenie tylko kazdego rana spojrz w sufit i przeczytaj napis witamy w auszwitz:)
zdjecie uzytkownika
Polskie drewno - 2013-10-10 11:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem kolejna naiwna para wyjechała do pracy,hehe powodzenia i zapraszam do opisania wrażeń z pracy którą oferuje [usunięte przez moderatora]D A tak na marginesie wam też sciemniła że to praca w Lille a po podpisaniu umowy że w corlay oddalonego o 600 km ?? pff porażka [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-01-05 22:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wacek, możesz napisac więcej szczegółów? Polskie drawno klaudia kozubek miała jakąs sprawę w sądzie?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-01-30 19:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem, przez pół roku jako spawacz i coś wiem. jak jesteś w porządku to i oni są
zdjecie uzytkownika
Bocian - 2014-02-05 11:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same opinie negatywne o tej agencji!!.chcialbym uslyszec cos pozytywnego.
zdjecie uzytkownika
Katiusza - 2014-02-10 08:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż jest we Francji ponad pół roku i bardzo sobie chwali :).
Jest parę niedociągnięć ale ogólnie jest ok. Wszyscy są bardzo uprzejmi...chodź mogliby więcej interesować ludźmi jak już są za granicą...szczególnie tymi ,którzy nie znają języka (mój mąż ma szczęście,że zna). Jak dobrze pracujesz u Francuzów i trafisz na takich ok.to praca u nich jest przyjemnością :).
Mają też poślizgi w pensji ale tylko parodniowe...(chociaż to mnie to bardziej denerwuje niż mojego męża;)
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-03-15 05:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich,i uprzedzam!!!biuro to jedna wielka porazka!!!!!!a tej pani ANETCE niewierzcie w ani jedno slowo,brak mi slow.wyplacalni sa ale co z tego,jesli twoje nerwy i zdrowie jest warte 100 razy wiecej!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-03-19 19:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalna porazka.odradzam.
zdjecie uzytkownika
kicia - 2014-04-03 13:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZESTRZEGAM PRZED ZATRUDNIENIEM W TEJ FIRMIE (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kicia - 2014-04-03 13:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-01-30 19:37:23]:
no niestety nie zgodze sie z twoją opinią (poczytaj sobie mój post poniżej). Pracowałeś tylko pół roku-więc jednak niewiele wiesz o firmie Polskie Drewno. mój mąż pracował tam prawie dwa lata i ostatni rok to rok we Francji...i powiem NIE ta firma nie jest 'w porządku' choć ty możesz być w porządku na 150%. To przykre że tam sie tak traktuje człowieka, który jest solidny, uczciwy, fachowiec do wielu zadań i pragnie na własną rękę podnieść prestiż tej firmy. (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
7 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x