Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK

Pracowałeś w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
neutralny - 2014-12-15 10:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tyle złości co zawiści i zazdrości.
zdjecie uzytkownika
On - 2015-01-05 10:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neutralny - 2014-12-15 10:54:56]:
raczej tyle Idiotyzmu ,i oszustwa!! i cwaniactwa!!
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-01-05 21:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ta agencja zatrudnia w Niemczech? był ktoś może?
zdjecie uzytkownika
Fransuaaa - 2015-01-06 10:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-01-05 21:51:35]:
Nie wiem,ale odradam Ci ta agencje za duzo niejasnosci , no i ta nazwa hahaha
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-01-07 11:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z kąd wiesz pracowałeś[łaś] przez nich?
zdjecie uzytkownika
leopardo - 2015-01-09 09:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w tej firmie we francji fabryka jajek,dyrekcja w polsce to nic w porównaniu z karzełkowatą ich tłumaczką a zarazem pracownicą,która mobbinguje pracowników razem z jej mężem strongmenem,pracuje się po 12godz,atmosfera do bani,fałszowanie dokumentów,etc -dla świętego zwolniłem się ,bo najgorsza była atmosfera
zdjecie uzytkownika
Fransuaaa - 2015-01-09 20:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leopardo - 2015-01-09 09:46:45]:
Zgadzam sie kolego :) calkowita racja :) jak ktos jest naiwny to pojedzie i da sie nabrac:)
zdjecie uzytkownika
Byly pracownik - 2015-03-27 16:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko fauszowanie dokumetow ETC ale tez umowy o o tej pseudo smiesznej delegacji "gdzie niby zekomo ja Pokrywaja "a w realnym swiecie jestes stratny i pokrywasz wszystko sam z wlasnej kieszeni!!!
zdjecie uzytkownika
bastion - 2015-07-07 22:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byly pracownik - 2015-03-27 16:24:32]:
nie szedłbym na Twoim miejscu @były pracownik w tak daleko idące oskarżenia, bo jak znam życie i jeśli masz informacje podobne do tych , które już nie jedna osoba na PD miała to tak naprawdę nie masz żadnych informacji. Polecam skupić się bardziej na szukaniu nowej pracy bo pewnie należysz do tych którzy już tu nie pracują
zdjecie uzytkownika
bastion - 2015-07-07 22:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byly pracownik - 2015-03-27 16:24:32]:
nie szedłbym na Twoim miejscu @były pracownik w tak daleko idące oskarżenia, bo jak znam życie i jeśli masz informacje podobne do tych , które już nie jedna osoba na PD miała to tak naprawdę nie masz żadnych informacji. Polecam skupić się bardziej na szukaniu nowej pracy bo pewnie należysz do tych którzy już tu nie pracują
zdjecie uzytkownika
Sanczo - 2015-07-15 10:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mowicie ze to Oswiecim ale do pracy w Oplu to sie pchacie a to Opel krematorium wybudowal i komore gazowa. Do takiego pracodawcy sie nadajecie a nie do pracy w Polskim drewnie.
zdjecie uzytkownika
sandi - 2015-07-15 20:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bastion - 2015-07-07 22:02:42]:
tak??dziwne ze maja w ciul spraw w sadze co to za fikcja a nie agencja i ta gupia anetka
zdjecie uzytkownika
noroki - 2015-08-20 20:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czemu do końca ta firma nazywa się Polskie drewno no ale nie będę w to wnikał, co by nie mówić ważne, że firma jest w stanie zaoferować ludziom pracę, w tej chwili jest wiele nowych ogłoszeń, do pakowania czy też sprzątania obiektów, jak ktoś jest w podbramkowej sytuacji to na pewno skorzysta.
zdjecie uzytkownika
bea - 2015-08-23 18:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy jedzie ktos we wrzesniu do Francji przez ta agencje czy az tacy sa jak piszecie .
zdjecie uzytkownika
bea - 2015-08-23 18:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy jedzie ktos we wrzesniu do Francji przez ta agencje czy az tacy sa jak piszecie .
zdjecie uzytkownika
Lolo - 2015-09-07 22:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anetka pieprzy od rzeczy, Lucek ściemniacz, niewypłacalni i w dodatku oszuści. Tyle
zdjecie uzytkownika
konik - 2015-09-21 00:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to pięknie, bo wiem wam, że miałem możliwość załapania się w tej firmie, ale pomyślałem sobie, że wejdę w internet i poczytam jakieś opinie... które niestety mnie bardzo rozczarowują, bo spodziewałem się czegoś więcej i sam już nie wiem co robić, proszę o jakiekolwiek info jak aktualnie sytuacja w firmie wygląda
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-10-02 20:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam was. jak wyglada praca na pkowaniu jajek i sprzataniu ponoć jest zapieprz i kasa mała?
zdjecie uzytkownika
Niedoszły pracownik - 2015-10-05 11:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprawa wygląda tak. Kilka osób napisało co do kontaktu z ich strony już po podpisaniu umowy i to muszę potwierdzić jako niedoszły pracownik. Pani z biura z chorzowa dzwoni do rpacownika pyta sie czy jest Pan zainteresownay pracą na produkcji jajek na farmie. Odpowiadam tak. Zanim człowiek podpisze umowę ona oczekuje abym zakupił bilet już do francji w biurze podróży bo boi się że niewyjadę no ok.Dzwonie do firmy Polskie Drewno stojąc przez biurem podróży aby zakupić już bilet i co nitk nieodbiera telefonu. Po upływie paru godzin okazuj się że niejadę! I kto by mi zwrócił za podróż a była rozmowa przeprowadzona że jadę i idę zakupić bilet. Biuro nieodbiera telefonów stacjonarnych tylko podaje prywatne tel.kom i tak się odbywa komunikacja między pracownikim a firmą. Kolega to samo miał więc i jego wersję potwierdzam. A teraz po podpisaniu umowy pracownik jedzie do pracy pracuje, wypłata niezgadza się i też wątpię aby ktoś odebrał łaskawie telefon i wysłuchiwać pretensji. Jak dla mnie zero kompetentnosści firma istnieje bo istnieje.Chcesz stres podpisz umowę z Polskim Drewnem z siedzibą w Chorzowie.
zdjecie uzytkownika
faraon - 2015-10-06 07:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dno i wodorosty
zdjecie uzytkownika
cezary - 2015-10-19 09:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem pewnej kwestii umowy podpisywane są praktycznie dzień przed wyjazdem lub po tak aby przyszły pracownik nie udał się do prawnika lub do PIP z umową czy jest zgodna z prawem. Przestrzegam przed tą firmą!
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-10-21 04:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cezary, to coś jest w tych umowach na co powinno sie zwrócić jakąs szczególną uwagę? Bo jednak sporo firm daje do podpisania umowy w pierwszym dniu pracy, to nie jest raczej nic dziwnego, tutaj sa one podpisywane dzien przed wyjazdem, chyba to odpowiednie wyprzedzenie, by czuc się bezpiecznym o wyjazd.
zdjecie uzytkownika
cezary - 2015-10-22 12:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2015-10-21 04:51:13]:
Słuchaj mało firm jest gdzie dają w pierwszym dniu pracy podaj nazwy agencji itp. ta agencja to jakieś nie porozumienie. Najwyrazniej brobisz firmę.
Czemu firma nie odbiera tel.stacjonarnego tylko podaje prywatny tel.kom domysl sie
zdjecie uzytkownika
Szaliki - 2015-10-31 21:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie kopie się leżącego... To już koniec firmy
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-11-05 19:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wypłacalni obiecują 7 euro na myciu nocki bez dodatków nocnych a kwota przy wypłacie jest 6 euro netto czyli mniej niż powinno być.Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Tom39 - 2015-11-25 23:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam zamiar wyjechac do pracy przy sortowaniu jaje z tej firmy,ponoc duzo sie pozmieniało i sa lepsze warunki pracy.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-12-02 07:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Tom,znam ich od paru lat i nie wierzę w poprawę,tacy się nie zmienią
zdjecie uzytkownika
były - 2015-12-04 14:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam ich i ich wały na tyle że Pan Tadeusz to betka,jeżdżą desperaci i naiwni
zdjecie uzytkownika
trtrrt - 2015-12-07 22:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całkiem ciekawa oferta pracy była kiedyś od nich, a mianowicie na stanowisko koordyantora w zakładzie produkcyjnych z j.francuskim, ciekawe czy wkrotce znów cos wstawią
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-12-10 17:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można składać oferty, chętnych jest niewielu
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-12-10 19:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie muszą jebać za 6 euro na godzinę
zdjecie uzytkownika
on - 2015-12-16 19:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trtrrt - 2015-12-07 22:58:19]:
tak była kiedyś oferta na koordynatora 10 euro netto plus auto służbowe tylko to fikcja jak piszą byli tu pracownicy miało być 7e a jest 6 e na myciu na nockach!
Nie polecam tej agencji jadą Ci co muszą czyli desperaci naiwni.
zdjecie uzytkownika
faraon - 2015-12-17 07:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma...nawet cebuli nie zaniósłbym im wszystkim do pierdla ! Wielka Trójca, Lucek,Julian i Anetka...
zdjecie uzytkownika
hopkins - 2015-12-18 02:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy jeszcze komuś się zdarzyło, że obiecali np. 7 euro, a było 6 euro, bo to jednak wprowadzenie w błąd. W ogóle w Niemczech chyba teraz nikt nie płaci mniej niż 8,5 euro.
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-12-20 18:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukajcie lepiej pracy w innych firmach, ta firma to przekręt - zaczynając od fikcyjnej umowy po fikcyjne godziny (na niby pół etatu) z wypłatą do 1000 euro, za miesiąc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 6 euro na godzinę, firma bez perspektyw. Na projekt wysyłają desperatów, alkoholików, meneli i recydywę. Normalni ludzie wracają szybko do Polski, jest dużo firm w Polsce gdzie oferują dobre warunki pracy i delegacje do Francji za lepsze pieniądze, ta firma to oszuści...
zdjecie uzytkownika
jacusxxl - 2016-01-01 10:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polskie drewno?Chorzow? Ul katowicka 141? Mieszkalem tam 40 lat. Jak chcecie uczciwie w tej firmie zarabiać jak szef tej firmy w tej wlasnie kamienicy Zatrudnial pracowników z ukrainy hehehe.Zarabiali tyle ze ja im jedzenia dawałem bo glodni chodzili. Była straz granicna nawet u mnie w domu i pytali o nielegalnych emigrantach.Deportowano ich na ukrainne.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ergthyju - 2016-01-01 20:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej hej no a nie wiecie czy w najblizszym czasie bedzie jakas rekrutacja w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK na przyklad na koordynatora we Francji
zdjecie uzytkownika
SSS - 2016-01-04 13:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ergthyju - 2016-01-01 20:51:08]:
Nie polecam CI !!!wrecz odradzam!!! cala ich 3 swieta powinna trafic do pierdla za te walki co ini robia!!! podpisujesz pappier delegacje-a na konic Szma tławiec Anetka obciazy Cie kosztami za smieszna delegacje !!!!gdzie koszty hoteli i podrozy Sam sobie pokrywasz!!!
zdjecie uzytkownika
inga - 2016-01-04 18:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troche tego nie rozumiem, godząc sie na warunki umowy i następnie je podpisując zakładam,ze wszystko wiem i to, że ponosze jakiesz koszta delegacji,wieć dlaczego nagle taka niespodzianka?
zdjecie uzytkownika
lornetka - 2016-01-05 20:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam okazję pracować za ich pośrednictwem w drugiej połowie roku przez 1 miesiąc.W tym czasie przewinęło się 13 osób na tzw. produkcji i nocach. 1 zmiana to od 6 do 13.30 a druga od 13.30 do nie wiesz nigdy kiedy.Czyli do 21 22 23 00. Fani pracy woleli 2-gą zmianę choć padali na twarz.Noc od 22 do 5.30. Zawsze masz 30min przerwy. Jaja lecą jak szalone a masz to pakować w skłonach obrotach i podskokach, biegiem jedziesz wózkiem paleciakiem oddać to na miejsce. Pot się leje wszystkimi dziurami. W nocy zbierasz do wiadra i skrobiesz szpachelką pod maszynami zaschnięte śmierdzące jaja uważając na głowę by się nie walnąć w metalową maszynę bo jesteś oczywiście na kolanach. Na ból nie pomoże Ci ketanol a na sraczkę musisz mieć silny lek antywirusowy.Ja miałam i jedno i drugie. Mi na koniec zapłacili 7euro ale wiedzieli ze nie mogą sobie ze mną igrać.Wiem też że co drugiego jelenia oszukują. Koordynatorowi współczuję a super facet.
Kto chce się wykończyć niech jedzie!
zdjecie uzytkownika
Bonita - 2016-01-05 23:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie zarobić od 1650 do 2380 euro (z nadgodzinami) na rękę w innych firmach, wypłaty terminowe bez opóźnień i bez ryzyka.
Zapewniają bezpłatne zakwaterowanie i diety, zwracają koszty podróży, składki ZUS odprowadzają od średniej krajowej oraz od całości wynagrodzenia (składnik emerytalny od 4200 do 6800 PLN już po roku pracy).
Lista Firm: D.L.S.I. z Gliwic, I.P.F. z Poznania, Aterima z Krakowa, InterKadra z Krakowa, Personal Expert z Gdańska, Work Express z Katowic.
zdjecie uzytkownika
rtyui - 2016-01-06 21:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, no szkoda ze na chwile obecna nie ma od nich zadnych ofert pracy, bo chetnie bym aplikowal do nich jako koordynator w zakladzie produkcyjnycm...
zdjecie uzytkownika
Bonita - 2016-01-06 22:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 11 stycznia będzie więcej ofert pracy, teraz mają oferty pracy dla spawaczy, monterów i budowlane, InterKadra z Krakowa ma oferty na produkcji, do IPF z Poznania trzeba dzwonić co tydzień, najlepiej zadzwonić do biura do Poznania, i wysłać C.V. Rozmawiać z (usunięte przez administratora) od projektów we Francji, konkretny facet...
Personal Expert z Gdańska ma oferty dla monterów we Francji, zarobki do 11tys. z nadgodzinami i w Norwegii jest sporo ofert pracy z tej firmy w różnych zawodach, zarobki od 16400 do 21500 PLN
zdjecie uzytkownika
Bonita - 2016-01-06 23:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spróbuj z DLSI z Gliwic, to francuska agencja pracy tymczasowej z oddziałem w Polsce, można się załapać po trzech miesiącach pracy bezpośrednio do firmy francuskiej, jeśli masz fach to zarobisz w tej firmie, teraz szukają murarza. Jeśli znasz język francuski i masz fach to znajdziesz dobrą pracę, od 11 stycznia będzie więcej ofert pracy... Francuzi jeszcze świętują nowy rok, to nieroby...
zdjecie uzytkownika
iwan - 2016-01-11 00:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że z forum o firmie Polskie Drewno, zrobiło się ogólno-informacyjne forum z ogłoszeniami innych przedsiębiorstw. Nie widzę sensu i dziwię się, że tak niewiele osób wypowiada się o firmie docelowej
zdjecie uzytkownika
Bonita - 2016-01-13 16:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mietek, naucz się pisać analfabeto, to jest forum, to nie jest wiocha!!
zdjecie uzytkownika
cezary - 2016-01-18 21:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś to szukali koordynatorów w zakładzie produkcyjnym, ale wymagana była znajomość francuskiego. Wiadomo czy w tym zakresie zapewnione są szkolenia? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Leo - 2016-01-18 23:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lucek ma na Market Długów w internecie już 92 944,77 PLN + 4 466,38 PLN do oddania, ciekawe z czego odda kase??
Może ludzie będą tyrać za 4 euro na godzine
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-01-27 14:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W niedzielę właśnie zjechałem z pracy na fermie z produkcji jajek. Wieś zabita dechami do tego praca ciężka za 6 euro netto, polak opiekun ala pudzian kopie pracowników a nawet lecą wyzwiska. Przerobiłem 5 dni roboczych i podziękował. Jestem z katowic wiec firmę odwiedziłem co do spójności kontraktu na którym pisze tak a jest co innego.Firma nie odbiera telefonów stacjonarnych tylko pod kom. są dostepni taki chwyt mają!
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-01-29 10:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wpisz w facbook klaudia kozubek i wyskoczy szefowa :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert