Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK

Pracowałeś w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
faraon - 2015-10-06 07:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dno i wodorosty
zdjecie uzytkownika
cezary - 2015-10-19 09:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem pewnej kwestii umowy podpisywane są praktycznie dzień przed wyjazdem lub po tak aby przyszły pracownik nie udał się do prawnika lub do PIP z umową czy jest zgodna z prawem. Przestrzegam przed tą firmą!
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-10-21 04:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cezary, to coś jest w tych umowach na co powinno sie zwrócić jakąs szczególną uwagę? Bo jednak sporo firm daje do podpisania umowy w pierwszym dniu pracy, to nie jest raczej nic dziwnego, tutaj sa one podpisywane dzien przed wyjazdem, chyba to odpowiednie wyprzedzenie, by czuc się bezpiecznym o wyjazd.
zdjecie uzytkownika
cezary - 2015-10-22 12:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2015-10-21 04:51:13]:
Słuchaj mało firm jest gdzie dają w pierwszym dniu pracy podaj nazwy agencji itp. ta agencja to jakieś nie porozumienie. Najwyrazniej brobisz firmę.
Czemu firma nie odbiera tel.stacjonarnego tylko podaje prywatny tel.kom domysl sie
zdjecie uzytkownika
Szaliki - 2015-10-31 21:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie kopie się leżącego... To już koniec firmy
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-11-05 19:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wypłacalni obiecują 7 euro na myciu nocki bez dodatków nocnych a kwota przy wypłacie jest 6 euro netto czyli mniej niż powinno być.Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Tom39 - 2015-11-25 23:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam zamiar wyjechac do pracy przy sortowaniu jaje z tej firmy,ponoc duzo sie pozmieniało i sa lepsze warunki pracy.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-12-02 07:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Tom,znam ich od paru lat i nie wierzę w poprawę,tacy się nie zmienią
zdjecie uzytkownika
były - 2015-12-04 14:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam ich i ich wały na tyle że Pan Tadeusz to betka,jeżdżą desperaci i naiwni
zdjecie uzytkownika
trtrrt - 2015-12-07 22:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całkiem ciekawa oferta pracy była kiedyś od nich, a mianowicie na stanowisko koordyantora w zakładzie produkcyjnych z j.francuskim, ciekawe czy wkrotce znów cos wstawią
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-12-10 17:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można składać oferty, chętnych jest niewielu
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-12-10 19:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie muszą jebać za 6 euro na godzinę
zdjecie uzytkownika
on - 2015-12-16 19:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trtrrt - 2015-12-07 22:58:19]:
tak była kiedyś oferta na koordynatora 10 euro netto plus auto służbowe tylko to fikcja jak piszą byli tu pracownicy miało być 7e a jest 6 e na myciu na nockach!
Nie polecam tej agencji jadą Ci co muszą czyli desperaci naiwni.
zdjecie uzytkownika
faraon - 2015-12-17 07:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma...nawet cebuli nie zaniósłbym im wszystkim do pierdla ! Wielka Trójca, Lucek,Julian i Anetka...
zdjecie uzytkownika
hopkins - 2015-12-18 02:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy jeszcze komuś się zdarzyło, że obiecali np. 7 euro, a było 6 euro, bo to jednak wprowadzenie w błąd. W ogóle w Niemczech chyba teraz nikt nie płaci mniej niż 8,5 euro.
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-12-20 18:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukajcie lepiej pracy w innych firmach, ta firma to przekręt - zaczynając od fikcyjnej umowy po fikcyjne godziny (na niby pół etatu) z wypłatą do 1000 euro, za miesiąc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 6 euro na godzinę, firma bez perspektyw. Na projekt wysyłają desperatów, alkoholików, meneli i recydywę. Normalni ludzie wracają szybko do Polski, jest dużo firm w Polsce gdzie oferują dobre warunki pracy i delegacje do Francji za lepsze pieniądze, ta firma to oszuści...
zdjecie uzytkownika
jacusxxl - 2016-01-01 10:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polskie drewno?Chorzow? Ul katowicka 141? Mieszkalem tam 40 lat. Jak chcecie uczciwie w tej firmie zarabiać jak szef tej firmy w tej wlasnie kamienicy Zatrudnial pracowników z ukrainy hehehe.Zarabiali tyle ze ja im jedzenia dawałem bo glodni chodzili. Była straz granicna nawet u mnie w domu i pytali o nielegalnych emigrantach.Deportowano ich na ukrainne.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ergthyju - 2016-01-01 20:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej hej no a nie wiecie czy w najblizszym czasie bedzie jakas rekrutacja w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK na przyklad na koordynatora we Francji
zdjecie uzytkownika
SSS - 2016-01-04 13:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ergthyju - 2016-01-01 20:51:08]:
Nie polecam CI !!!wrecz odradzam!!! cala ich 3 swieta powinna trafic do pierdla za te walki co ini robia!!! podpisujesz pappier delegacje-a na konic Szma tławiec Anetka obciazy Cie kosztami za smieszna delegacje !!!!gdzie koszty hoteli i podrozy Sam sobie pokrywasz!!!
zdjecie uzytkownika
inga - 2016-01-04 18:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troche tego nie rozumiem, godząc sie na warunki umowy i następnie je podpisując zakładam,ze wszystko wiem i to, że ponosze jakiesz koszta delegacji,wieć dlaczego nagle taka niespodzianka?
zdjecie uzytkownika
lornetka - 2016-01-05 20:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam okazję pracować za ich pośrednictwem w drugiej połowie roku przez 1 miesiąc.W tym czasie przewinęło się 13 osób na tzw. produkcji i nocach. 1 zmiana to od 6 do 13.30 a druga od 13.30 do nie wiesz nigdy kiedy.Czyli do 21 22 23 00. Fani pracy woleli 2-gą zmianę choć padali na twarz.Noc od 22 do 5.30. Zawsze masz 30min przerwy. Jaja lecą jak szalone a masz to pakować w skłonach obrotach i podskokach, biegiem jedziesz wózkiem paleciakiem oddać to na miejsce. Pot się leje wszystkimi dziurami. W nocy zbierasz do wiadra i skrobiesz szpachelką pod maszynami zaschnięte śmierdzące jaja uważając na głowę by się nie walnąć w metalową maszynę bo jesteś oczywiście na kolanach. Na ból nie pomoże Ci ketanol a na sraczkę musisz mieć silny lek antywirusowy.Ja miałam i jedno i drugie. Mi na koniec zapłacili 7euro ale wiedzieli ze nie mogą sobie ze mną igrać.Wiem też że co drugiego jelenia oszukują. Koordynatorowi współczuję a super facet.
Kto chce się wykończyć niech jedzie!
zdjecie uzytkownika
Bonita - 2016-01-05 23:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie zarobić od 1650 do 2380 euro (z nadgodzinami) na rękę w innych firmach, wypłaty terminowe bez opóźnień i bez ryzyka.
Zapewniają bezpłatne zakwaterowanie i diety, zwracają koszty podróży, składki ZUS odprowadzają od średniej krajowej oraz od całości wynagrodzenia (składnik emerytalny od 4200 do 6800 PLN już po roku pracy).
Lista Firm: D.L.S.I. z Gliwic, I.P.F. z Poznania, Aterima z Krakowa, InterKadra z Krakowa, Personal Expert z Gdańska, Work Express z Katowic.
zdjecie uzytkownika
rtyui - 2016-01-06 21:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, no szkoda ze na chwile obecna nie ma od nich zadnych ofert pracy, bo chetnie bym aplikowal do nich jako koordynator w zakladzie produkcyjnycm...
zdjecie uzytkownika
Bonita - 2016-01-06 22:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 11 stycznia będzie więcej ofert pracy, teraz mają oferty pracy dla spawaczy, monterów i budowlane, InterKadra z Krakowa ma oferty na produkcji, do IPF z Poznania trzeba dzwonić co tydzień, najlepiej zadzwonić do biura do Poznania, i wysłać C.V. Rozmawiać z (usunięte przez administratora) od projektów we Francji, konkretny facet...
Personal Expert z Gdańska ma oferty dla monterów we Francji, zarobki do 11tys. z nadgodzinami i w Norwegii jest sporo ofert pracy z tej firmy w różnych zawodach, zarobki od 16400 do 21500 PLN
zdjecie uzytkownika
Bonita - 2016-01-06 23:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spróbuj z DLSI z Gliwic, to francuska agencja pracy tymczasowej z oddziałem w Polsce, można się załapać po trzech miesiącach pracy bezpośrednio do firmy francuskiej, jeśli masz fach to zarobisz w tej firmie, teraz szukają murarza. Jeśli znasz język francuski i masz fach to znajdziesz dobrą pracę, od 11 stycznia będzie więcej ofert pracy... Francuzi jeszcze świętują nowy rok, to nieroby...
zdjecie uzytkownika
iwan - 2016-01-11 00:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że z forum o firmie Polskie Drewno, zrobiło się ogólno-informacyjne forum z ogłoszeniami innych przedsiębiorstw. Nie widzę sensu i dziwię się, że tak niewiele osób wypowiada się o firmie docelowej
zdjecie uzytkownika
Bonita - 2016-01-13 16:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mietek, naucz się pisać analfabeto, to jest forum, to nie jest wiocha!!
zdjecie uzytkownika
cezary - 2016-01-18 21:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś to szukali koordynatorów w zakładzie produkcyjnym, ale wymagana była znajomość francuskiego. Wiadomo czy w tym zakresie zapewnione są szkolenia? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Leo - 2016-01-18 23:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lucek ma na Market Długów w internecie już 92 944,77 PLN + 4 466,38 PLN do oddania, ciekawe z czego odda kase??
Może ludzie będą tyrać za 4 euro na godzine
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-01-27 14:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W niedzielę właśnie zjechałem z pracy na fermie z produkcji jajek. Wieś zabita dechami do tego praca ciężka za 6 euro netto, polak opiekun ala pudzian kopie pracowników a nawet lecą wyzwiska. Przerobiłem 5 dni roboczych i podziękował. Jestem z katowic wiec firmę odwiedziłem co do spójności kontraktu na którym pisze tak a jest co innego.Firma nie odbiera telefonów stacjonarnych tylko pod kom. są dostepni taki chwyt mają!
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-01-29 10:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wpisz w facbook klaudia kozubek i wyskoczy szefowa :)
zdjecie uzytkownika
majik - 2016-03-19 12:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ona, a bo to jeden pies ma na imię burek, że tak powiem. Widziałem niedawno, jak szukali do zakłądu produkcyjnego do pracy, napisali, że przyjmuja tylko z "francuzkim", mogliby chociaz napisac to poprawnie.
zdjecie uzytkownika
faraon - 2016-03-19 13:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisać o nich to tak jak o Euro kontakcie.dno i wodorosty.bez języka,gróźb i szantażu zostawia cię we Francji bez niczego.Lucuś,Julian,Anetka itp...
zdjecie uzytkownika
faraon - 2016-03-20 06:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tradycyjnie usuwanie niewygodnych postów...Widocznie Straż Graniczna za mało jeszcze dobrała im się do tyłków... Powodzenia w szukaniu zdesperowanych naiwniaków
zdjecie uzytkownika
imx - 2016-03-21 12:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faraon, twój język brzmi jak jakiegoś frustrata. Jeżeli masz ostrzeżenie dla pozostałych ludzi to podawaj chociaż sensowne i wartościowe argumenty. Z chęcią ich wysłucham i cofnę swoje CV
zdjecie uzytkownika
faraon - 2016-03-21 17:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
imx,nie jestem żadnym frustratem,znam język i do Francji jeżdżę od 2005 roku,różne rzeczy widziałem ale nie taką szopkę,nawet jak robię na czarno. Masz pełno firm pośredników na Francję,z nimi daj sobie spokój. Taka mała rada
zdjecie uzytkownika
Loloix - 2016-03-23 00:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co Faraon zjaraj sobie jointa i walnij ćwiartulę - wyluzuj chłopie koniecznie... Ta firma to krzak (z przyzwoleniem w Urzędzie Skarbowym i ZUS-ie) i wszyscy wiedzieli co podpisują w pseudo umowie o pracę, jest tysiące firm w Polsce gdzie są lepsze warunki pracy i składki od średniej krajowej, uderz tam gdzie masz więcej kasy i lepsze warunki zatrudnienia i tyle... Nie zapomnij o dwóch numerkach dziennie to też ważne na korę mózgową, seks jest dobry na wszystko... A ta laseczka - właścicielka firmy jak pisze w ofercie pracy z dobrym francuzkim, to fajnie jak zna dobry język francuski (zawsze przyjemniej z dobrym francuskim), blondynki są piękne i dzikie - dawaj czadu...
zdjecie uzytkownika
faraon - 2016-03-23 08:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Loloix - 2016-03-23 00:12:24]:
Loloix,masz rację,o nich już dawno zapomniałem,teraz jeżdżę trzy razy w miesiącu jako tłumacz i jest gitara...pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zyga5 - 2016-03-23 16:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Majik, może lepiej jest po "francuzku" jak po "francusku", może język jest lepszy i głębszy? Kto wie?
zdjecie uzytkownika
ten' - 2016-04-03 09:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba jakiś problem z kobietami @Loloix i rzeczywiście "francuski" to chyba głębsza forma niż "francuzki" :) a kończąc już to macie jakieś wolne wakaty? bo w necie nic nie znalazłem konkretnego
zdjecie uzytkownika
Anik - 2016-04-03 23:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz zbajerować specjalistkę od rekrutacji (lubi kotki i inne zwierzątka...) Czarująca blondynka i lubi opowiadać bajeczki na temat warunków zatrudnienia, znajdziesz robotę za 6 euro, możesz spróbować (pewnie szukają kolejnych desperatów na produkcję do Francji).
zdjecie uzytkownika
Maaa - 2016-04-05 11:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarująca blondynka, to brzmi całkiem nieźle. Ogólnie to mam dobry język francuski i zastanawiałem się czy nie aplikować, tylko ogłoszenia są stare jakieś
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-04-06 12:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maaa - 2016-04-05 11:34:24]:
Powodzenia w weekend jedziesz a w poniedziałek wracasz :) dobra zmiana dobry wybór!
zdjecie uzytkownika
zwolniona za nic - 2016-04-15 13:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co pisza ludzie to prawda cala o tej firmie ja pracowalam do czasu az pan zulian zadzwonil i powiedzial ze mnie zwalnia z powodu i tu szopka nie chodzi o moja prace tylo ze mi nie ufa bo przeprowadzilam sie do innego miasta nie podpisalam zwolnienia i co wyplaty nie ma wiec dzwonie pan odklada sluchawke a pani ksiegowa od poniedzialku twierdzi ze pieniadze poslala i w srode dostaje polowe wyplaty dzwonie twierdzi ze wyslala reszte 3 godz temu czekam i w piatek sprawdzam konto i co nic dzwonie pani nie odbiera pissze esemesa i pani odpisuje ze musiala anulowac przelew gdyz papiery nie sa podpisane wiec kasy nie dostane ludziska nie dajcie sie nabrac niedlugo w lokalnej telewizji bedzie program o tej firmie francuzkie biuro do pomocy polaka oszukanym przez ta firme sa w szoku
zdjecie uzytkownika
dąbek - 2016-05-06 18:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zwolniona za nic - 2016-04-15 13:51:12]:
rzeczywiście robicie tutaj po prostu jakieś szopki. Rzadko zwalnia się zwyczajnie za nic niestety. ..
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-05-17 21:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dąbek - 2016-05-06 18:23:26]:
Tak to prawda co do tej firmy francuz płaci około 13 euro netto firmie a ty co z tego masz 6e netto zero urlopu zero 10% dodatku jako premiii.
Firma wykorzystuje a od szefa córka lansuje się po galeriach w gliwicach
zdjecie uzytkownika
PIS-P - 2016-05-18 09:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wytoczyć firmie Polskie Drewno, Klaudia Kozubek proces zbiorowy "pokrzywdzonych pracowników", jeśli doszło do łamania prawa pracy i omijania kodeksu pracy oraz oszustw w sposobie delegowania pracowników do Francji. Jest wiele kancelarii prawnych w Polsce zainteresowanych takim procesem (jeśli to prawda? To co ludzie piszą na forum?) można tylko zyskać finansowo
zdjecie uzytkownika
on - 2016-05-18 09:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PIS-P - 2016-05-18 09:14:39]:
Proszę nie podpisuj się jako PIS
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Żadna rekrutacja,skierowanie na badania lekarskie,ew.ciuchy i do widzenia,żadnego podpisywania papierów dla ZUSu. ŻENADA !!!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
lolox - 2016-05-19 21:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To nie PIS, tylko CBŚ i CBA powinno wkroczyć do akcji w tej firmie, za wszystkie przekręty!
zdjecie uzytkownika
edfv - 2016-06-16 18:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heej pamietam ze szukali koordyantora z zakladzie produkcyjnym z j. francuskim, pracowal ktos z was moze?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert