Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK

Pracowałeś w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
X tens - 2014-07-09 14:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-06-30 15:59:14]:
brak kasy,niekapetencja pracownikow w chorzowie, nic nie jest tak jak byc powinno powiem tyle ze praca auschwitz. ta firma to cała fikcja jak i jej pracownicy ....tyle na temat.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-08-24 19:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich !!własnie wygralam sprawe z ta Fikcyjna agencja!!!!! I mam nadzije ze pani "Anetka" nigdy wiecej nikogo nie oszuka!!! Nie dajcie sie walczcie o swoje...:)
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-28 20:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
ja też pracowałam i radzę trzymać się z daleka od tej firmy. Nie szanują ludzi a w szczególności pani "Anetka". Jeśli nie ma ochoty lub jest jej nie na rękę to nie odbiera telefonów od potencjalnych bądź co gorsza aktualnych pracowników. Traktuje tak ludzi dzięki którym tak naprawdę ma pracę.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-08-29 19:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-08-28 20:02:54]:
Zgadza, sie z twoja opinie ,Mam nadzieje ze pani "Anetka" nie bedzie juz taka cwana i pewna siebie ,bo wkoncu jej Fikcyjna agencja przestanie istniec!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-08-31 22:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz zgłupiałem z tymi opiniami, jest taka różnorodność, że nie wiem, czy mozna im zaufać. W ogóle nie wiem skąd pomył, by agencje pracy tymczasowej nazwac polskie drewno, podobno nazwa firmy powinna kojarzyć się z jej działalności, jak np. gowork - idz do pracy, a tu ludzie myślą, że to jakiś tartak.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2014-10-02 21:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znalazłem teraz ofertę pracy. Firma "Polskie Drewno" Klaudia Kozubek z siedzibą w Chorzowie przy ulicy Katowickiej 141 poszukuje pracowników do pracy na terenie Francji. Praca na stanowisku Kierowca kat C praca polega na rozwożeniu towarów na terenie Francji. Szukają osób z doświadczeniem, z uprawnieniami na wózki widłowe nie muszą znać języków obcych. Ktoś był i może polecić?
zdjecie uzytkownika
faraon - 2014-10-03 07:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w zeszłym roku, w tym też byłem zdesperowany, na szczęście p.Anetka miała kaprys nie odbierać. ODRADZAM. Szczególnie zbiory
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-10-03 11:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kiero - 2014-10-02 21:48:43]:
Odradzam panu , klamcy ,oszusci ta cala pani Anetka to patrzy jak tylko wykorzyac, wpaja ludzia ze zakwatrowanie darmowe przy wyplacie wychodzi ze jednak posiaga smieszne kwoty , kaze podpisywac fauszywe dokumenty obciazajac czlowieka kosztami wiem bo wygralam z nia sprawe i wiem jak kabinuje zeby lylko zerowac na ludziach!!!Odradzam
zdjecie uzytkownika
yoko - 2014-10-14 20:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tą panią Anetę powinni tak samo wykorzystać jak ona innych
zdjecie uzytkownika
hope - 2014-10-17 21:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie polskie drewno masowo ogłasza się z pracą we Francji. Stanowisko to pakowanie jajek, mycie, segregacja. Wymagają doświadczenia na produkcji, istnieje możliwość wyjazdu na dłuższy okres czasu, prawo jazdy kat B. Napisali tez, że oferują stałą pracę, dobre zarobki, umowa o pracę, ubezpieczenie. Myślicie, że warto?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-25 22:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hope - 2014-10-17 21:26:25]:
Powodzenia na jajka czyli na ferme do pascala obok ferma i sortownia jajek bd czyscil hale na kolanach bo myjki cisnieniowej nie maja a przy okazji oproznial zgnile smierdzace szkielety kur, cały w pchłach ze nie wytrzymasz 30 minut.Tak pakuj sie i jedz robota zlota dalej 6 euro za taki wyzysk pfff???
zdjecie uzytkownika
pani dżazga - 2014-11-05 14:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też początkowo myslałem że to jakiś tartak i rżnięcie desek a tu taka niespodzianka. ale widzę że nie mają swojej strony internetowej toi skąd mam wiedzieć jakie oferty pracy oferują? to prawda że są to to oferty pracy zagraniczne i jakie trzeba mieć przygotowanie żeby się dostać np. na takie sortowanie jajek?
zdjecie uzytkownika
pan XX - 2014-11-05 23:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pani dżazga - 2014-11-05 14:11:52]:
nie badz glupi ta agencja daje ci do podpisania zfauszowane dokumenty!!!ktore jeszcze na koniec Cie obiazaja kosztamu ze doplacasz do tego interesu zamiast zarobic! Zadnego CV ta kobieta "PANI ANETKA"-to zwykła sciemnira jak i ta cała agencja!czlowieku zastanow sie co robisz zanim wpakujesz sie w klopoty przez ta agencje jak ja!!!
zdjecie uzytkownika
dąbek - 2014-11-21 13:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pani dżazga - 2014-11-05 14:11:52]:
ciężko myśleć inaczej skoro firma nazywa się Polskie drewno. Tragedia jest z tym co oferują, a jeszcze większa z tym jak właściwie do nich dotrzeć... do nich i do informacji na temat firmy. Mamy XXI wiek , ale ta firma jeszcze chyba w niego nie weszła. Szkoda bo przecież dobra strona i zaistnienie w internecie daje wiele w obecnych czasach
zdjecie uzytkownika
ON - 2014-11-22 11:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oni zaistnieli ale od tej zlej strony heheh ,bo na oszustwie daleko nie ujada !
zdjecie uzytkownika
obecnie pracujący - 2014-12-09 12:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję od wielu lat do powyższej firmy nie ja jeden. Zarobki całkiem dobre, zakwaterowanie tak samo. Bardzo elastyczna firma pomaga prywatnie pracownikom.
Negatywne wpisy pewnie są od tych co wylecieli za alkohol albo nieróbstwo.
O ile mi wiadomo hydraulicy dalej pracują na innych kontraktach i są zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-09 14:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kicia - 2014-04-03 13:12:51]:
No my wiemy kto to był ten pracownik jak pojechał do Ftancji to pił jak głupi o go wywalili
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-12-10 11:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obecnie pracujący - 2014-12-09 12:08:16]:
to powiem tobie ze jestes naiwny strasznie!!!! bo ja sama zrezygnowalam poniewaz byl nienormowany czas pracy,warunki mieszkalne straszne ,w pracy pelno pchieł istne piekło!! na dodatek włascicielka tej firmy to potencjalna oszustka!! hmmm ciekwale czy tobie tez dostarczyla zfauszowane dokumenty ale juz do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jej sie kontrola dobrala !!powodzenia hehe
zdjecie uzytkownika
długo pracujący - 2014-12-11 04:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję trochę edukacji. Jak ktoś jest słaby albo innym pijakiem to zawsze będzie narzekał i szukał powodu żeby nie pracować i przedstawiać inne fakty.
Boli Cię, że nikt Cię nigdzie nie chce co. Zazdrościsz, że mam pracę w tej firmie i całkiem dobre pieniądze.Wchodzisz tu i karmisz się wypocinami od słabeuszy co tak samo jak Ty tylko klepią paplami i narzekają.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-12-11 10:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [długo pracujący - 2014-12-11 04:12:37]:
raczej wspolczuje Ci glupoty ,tak na marginesie nie wiesz nie oceniaj. 4 lata mieszkam za granica ,posiadam swoje prywatne mieszkanie ,wladam perfekcyjnie j.obcymi tak ze niczego Tobie nie zazdroszcze a raczej wpolczuje bo do tej firmy sami desperaci ida ,ja jestem kolejna osoba kora z nimi sprawe wygrala!! bo nawet nie wiesz ze "Pani Anetka "kochana nie placi diet oraz mataczy na sczescie prawo w tym kraju sie zmienia i dobiora sie do" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; takim zalosnym pracowadwca.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ten sam - 2014-12-11 19:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już wiem kim jesteś. Hahahaha najwieksza nieudacznica wszech czasów. Na wszystkich kontraktach ludzie opowiadają o Tym jak sie bałaś kur. Pojechałaś świadomie na taki kontrakt, a później sie bałaś i chodziłaś do sądu, że kury dziobią hahahahaha. Nie wstydzisz się patrząc w lustro?
zdjecie uzytkownika
jajownik - 2014-12-11 19:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
walcie sie od nich do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nendzy, robiem u nich durzo lat i jest wporzo
kasa siem zgadza kupujom bilety sam se nie musisz tyklko styka tel do pani Anetki abo Ifonki
zdjecie uzytkownika
LIpi - 2014-12-12 11:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jajownik - 2014-12-11 19:54:41]:
ha bo poznij dostajesz koncowe rozliczenie smiesznej delegacji i jestes obciazony kwota heheh ale wy ślazacy nic nie kumacie, dac wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na talerzu to bedziecie sie cieszyc, tez pracowalem dla nich i to bylo cos w stylu uschwitz .Nie Polecam tej Agencji
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-12-13 16:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ten sam - 2014-12-11 19:19:59]:
to co piszesz to swiadczy o tobie ze jestes prostakiem i do takiej pracy sie nadajesz jak typowy Polski -Robol za 6 euro , a ta pania o ktorej piszesz poznałam ja Osobscie i jej sie nie dziwie...a do do tej smiesznej agencji to tej gupiej krowie Anetce sie nalezało ona i tak ma kase z takich desperatow jak ty:):):) ale dzieki tobie z twojej wylpłaty płaci kase takim osobom jak ja:)
zdjecie uzytkownika
neutralny - 2014-12-15 10:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle złości co zawiści i zazdrości.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLSKIE DREWNO KLAUDIA KOZUBEK?
Zadaj pytanie
x