brak logo

BISTA SP. Z O.O.

Bydgoszcz

Opinie o BISTA SP. Z O.O.

Sturart 2015-01-31 15:39
Bista zajmuje się szeroko pojętym tytoniem i akcesoriami z nim związanymi. Produkty tej firmy to prawdziwa gratka dla wszystkich miłośników własnego klejenia papierochów. Głównie zaopatrują hurtowych odbiorców, ale całe szczęście na ich www są podane miejsca gdzie dostarczają swoje produkty. Co prawda jest 5 takich miejsc, ale lepszy rydz niż nic.
3
mariolka2 2015-01-31 17:49
ogólnie firma była ok ale teraz zwalnia ludzi.utrzymaja się tylko stare wygi.taka jedna z skody kolorowa pani ,tylko je i gada na innych ..nawet na tych co są z nią przy maszynie
1
tata 2015-02-03 17:44
WIEM,KTÓRA TO...U SZEFOWEJ MA CHODY I NADGODZINY DOSTAJE A O NIEJ WŁAŚNIE GADA NAJWIĘCEJ. FIRMA KIEPSKO TERAZ STOJI ALE MAM NADZIEJE ,ŻE WYJDZIE Z TEGO. POZDRAWIAM 5.
5
fiona 2015-02-16 14:01
podzielicie sie informacja, czy rato aplikowac do marketingu? Ile osob pracuje w tym dziale?
( usunięte przez administratora )
anonim 2015-02-18 15:20
Czego się czepiasz kolorowej ze skody są lepsze w nadgodzinach co liżą dupę kierowniczce przebija Aludka i Maria była jeszcze robokob Monia ale się wypaliła wstyd i hańba jak mogła!!! Są kobiety które potrzebują nadgodzin aby utrzymać rodzinę! A nie na hulanki, zabawy albo kupno lepszych mebli lub akcesorjów AGD lub RTV. My stare pracownice odchodzimy do LAMUSA a młode mają większe przywileje. CZUJEMY SIĘ JAK ŚMIECI!!!
nowa 2015-02-19 11:18
czas juz na porządki wiosenne w firmie,mariolka i inne ,ktore tylko kłapią ozorem...czas zabrać sie do pracy a kanapki schować do szafi...pozdro 5
podróżnik 2015-02-24 14:37
a co to się dzieje, ze znowu kierownika produkcji szukają?
on 2015-02-26 09:03
witam, co się dzieje że kierownika produkcji zmianowego szukają?
on 2015-02-26 09:11
ciekawe ile płacą za funkcję kierownika?
zainteresowany 2015-02-26 09:19
witam wszystkich, znalazłem ogłoszenie, że firma szuka kierownika produkcji. w związku z powyższym chciałem się od Was dowiedzieć czy warto aplikować na to stanowisko, jakie są warunki panujące w zakładzie, jakie jest szefostwo i jakie wynagrodzenia, tzn. na jakie można liczyć na takim stanowisku. z góry dziękuję za udzielone informacje. pozdrawiam
wrr 2015-03-07 00:46
pracuję tam dość długo aby móc dobrze opisać tą firmę. Prawda jest taka, że jeśli jesteś osobą która miała do czynienia z pewnymi standardami leen, 5S, kaizen i inne tym podobne to zapomnij o tym w tej firmie. Proponuję nie pchać się do tej firmy ze względu na duuuuuuuże układy i układziki( rodzinna firma ) sam szef czyli prezes jest OK ale ma personel który go ogłupia. Każdy z zewnątrz który coś będzie kombinował przy prostowaniu pewnych rzeczy zostanie wykluczony, a tym samym zmuszony do odejścia.
6
zainteresowany 2015-03-12 18:33
dzięki za odpowiedź
1
wrrr 2015-03-17 17:38
Brawo za napisanie wprost tego, co dzieje się w tej firmie. Jeszcze raz brawo!
1
eden 2015-03-24 21:18
Coś mi się zdaję, co by Bista kazała posty kasować. Brakuje mi postu odnośnie nadzoru. Czyżby to strach przed Panem Prezesem? No tak lepiej zawsze zganiać na "roboli" za swe nieudolne zarządzanie.
3
qqq 2015-03-26 08:02
nie pierwszy raz giną posty. O % p. J. tez juz dawno sladu nie ma
1
pp 2015-03-30 22:06
Drogie panie tylko bzdury na siebie wypisujecie...
pakowaczka 2015-04-03 22:22
O! Zdzisia się pojawiła.
2
Prezes 2015-08-23 10:55
może coś na temat wczorajszego jubileuszu ....?
Haha 2015-08-24 09:44
No tak @jpg, bo teraz to coś nadzwyczajnego, że ktoś ma przy sobie ZAWSZE telefon. Ludzka natura niestety zawsze jest i będzie taka, że jeżeli komuś w życiu ułożyło się lepiej tzn, że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e nie ma serca, że idiota itp. Zamiast siedzieć i narzekać to wystarczy wziąć się do roboty, a nie siedzieć i wiecznie NARZEKAĆ od tego Wam nic nie przybędzie, a co do warunków w pracy, atmosfery, jak to ktoś stwierdził "murzyńskiej pracy" to czy ktoś Was tam zmusza byście pracowali? Jesteście przykuci kajdankami bez wody i jedzenia i musicie bite 8h robić nie dostając za to wynagrodzenia? Z tego co wiem mamy wolny kraj i prawo wyboru należy do Nas, więc wystarczy, że staniecie przed lustrem i tam będziecie swoje żale wylewać, a póki co wszystkim marudom polecam MAŚĆ NA BÓL DUPY. Pozdrawiam
1
lola 2015-08-24 14:00
To przykre, że w ludziach jest tyle nie nawiesi. Zamiast się cieszyć że jest praca, uczciwa umowa, pensja przed czasem, to ciągle pretensje. Jak się nie podoba to zmieńcie prace. A na pikniku było SUPER !!!
1
aaaaa 2015-08-24 14:14
Było super,
1
obserwator 2015-08-24 14:31
Należysz chyba do lizodupców Jurasa skoro tak twierdzisz
2
pp 2015-08-24 15:37
Zdzisia wysiliłaś się!!!
XXXXX 2015-08-24 17:44
To, "że jest praca, uczciwa umowa, pensja przed czasem" to nic nadzwyczajnego za pracę należy się jak psu micha ważniejsza jest chyba atmosfera w pracy i traktowanie pracowników bo dzięki ich pracy to wszystko jest, natomiast straszenie ludzi zwolnieniem tykanie per Ty czy zwykłe chamskie odzywki "kierownika" nie tworzą dobrej atmosfery pracy a % w pracy to po prostu dyskwalifikacja!!!!!!
dedektyw 2015-08-24 20:58
Oj chyba zanosi się na poważniejszą aferę.....może w końcu skończy się chamstwo!!!!
Haha 2015-08-24 22:07
Może od razu napiszcie, że to nie piknik, a ring, na którym po jednej stronie mamy pracowników, a w drugim narożniku pracodawcę. Hahahah absurd jak się czyta Wasze komentarze. Wielkie podziękowania za to, że zorganizowano dla takiej ilości pracowników jubileusz, na którym niczego nie zabrakło, a każdy do wieczora się znakomicie bawił. SUPER
2
No 2015-08-24 23:02
No dalej dalej. Jeden przez drugiego. Dawajcie czadu! I myślicie ze ktoś sobie robi cos z tych wpisów.... jesteście śmieszni !!!!!! Zajmijcie się faktycznie czymś jeszcze poza pracą bo widać, ze ktoś ma problem z czasem. Impra czadowa :-D:-D:-D
1
hfhfhf 2015-08-25 12:53
Ludzie zawsze znajdzie sie jakis czubek co mu cos nie pasuje. przeciez byłoby za nudno gdyby nic nie gadali... co do imprezzki bylo naprawde super niczego nie brakowalo ludzie sie bawili no wiadomka nie wszyscy,bo znajda sie jakies babcie co tylko siedza i marudza. A co do pracy to jezeli tak marudzisz jest Ci zle to po jaka cholere tam siedzisz czy ktos Cie trzyma na łańcuchuu??? zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola!!!!
1
ja 2015-08-25 20:55
impra na maxa udana brawo dla zakladu!!!!!
1
fssfsabv 2015-08-26 14:32
Witam!
Pracuje w biście prawie 2 lata: i powiem tak: w biście jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Panie Adamie: imprezka 10/10, oby częściej, atmosfera w pracy na pewno się poprawiła :)
2
pp 2015-08-27 19:21
A gdzie są pozostałe opinie o pikniku?
1
mm 2015-08-28 20:19
Pracuje 2 lata praca jest super ,przyjemna i lekka można pracować po 16 godzin nawet cały miesiąc ,wynagrodzenie jest wówczas bardzo wysokie ,można zarobić nawet 4 tysiące liczą się chęci.Stawka godzinowa też wysoka .Atmosfera w pracy bardzo dobra ,wystarczy tylko podporządkować się starym pracownicą aby miały czas odejść od stołu poplotkować i odpocząć ,
z 2015-08-30 01:11
jakie te baby są głupie jak się nie podoba zmiencie pracę, a impreza była udana a to obgadywanie jest zbędne i ta FAŁSZYWOŚĆ
wwr 2015-08-30 01:16
SUPER IMPREZKA TAKICH POWINNO BYC WIĘCEJ
pracownice 2015-08-30 18:40
My chcemy częściej!!! Organizacja 100% muzyka 100% catering 100% integracja 100% zaskoczenie totalne. Dziękujemy :D
1
Anonim 2015-10-20 23:10
Hej. Czy ktoś mógłby mi napisać jak tam jest? Chodzi mi o zarobki, czy praca jest ponad siły czy w miarę normalna? Jaki tam jest dojazd z centrum Bydgoszczy? Za odpowiedzi z góry dziękuję.
Ona 2015-11-05 20:34
Czy mógłby mi ktoś napisać jak tam jest? Czy ciężko? I jak to jest z zakazami? Tzn czego absolutnie nie można robić? Czy pracownicy są traktowani równo? Proszę o odpowiedzi.
2
Bum 2016-01-14 13:12
Czy przyjmują na produkcję osoby z konkurencji? Słyszałam że mają jakąś umowę i nie zatrudniają ludzi z konkurencyjnej firmy. A przecież taka osoba ma już doświadczenie, i to chyba dobrze, prawda?
2
Bum 2016-01-16 13:38
Dziękuję Ci za odpowiedź Moloso. Czy mógłbyś mi napisać czy to prawda że nie można mieć picia przy sobie? I że jest straszny rygor? Przyznam się że palę, i chciałabym wiedzieć czy jest zakaz palenia, czy można czasem zrobić sobie małą przerwę? Z góry dziękuję za odpowiedzi :-)
2
Ex Monic 2016-02-25 15:08
Nie wiem, mi tam nie pasowal Pan J. S. - kierownik czy kim on tam byl?
Nachalny czlowiek, nie wiem czy po alkoholu, czy uzywal taka wode kolonska!
Zarobki srednie, ale wolalam podziekowac.
Do damskiej szatni faceci raczej nie powinni miec wstepu, chyba ze sie nie znam.
Nie do zobaczenia Panie J. S.
8
anonim 2016-03-31 18:12
W Biscie sama praca jest ok. Rękawów sobie nie powyrywasz, zarobki też ok, z nadgodzinami to już całkiem spoko, ale atmosfera.......uuuuu....masakra. Tak to jest, jak na jednej hali spodka sie multum plotkar! Jedna gorsza od drugiej, panowie też nie lepsi...
Trzeba mieć mocne nerwy, żeby to wytrzymać.
1
Normalny,... 2016-07-28 20:26
Witam,
Czy warto aplikować na Zmianowego Kierownika Produkcji? Pytam, ponieważ szukam pracy w Bydgoszczy, w której zresztą mieszkam, ale obecnie pracuję poza nią. Nie pytam o pieniądze tylko o otoczkę, atmosferę itp..., po prostu, czy warto, tak po ludzku?
5
stronge 2016-08-04 20:40
Może wiecie jakich zarobków może się spodziewać główny specjalista ds. marketingu? Pewnie jest szansa u nich na dwusjładnikowe wynagrodzenie, bo premia normalnie się trafia do podstawy. Doskonale wiedzą, że w ten sposób przyczyniają się do sukcesu firmy.
Janek 2017-04-15 18:33
Ta firma to jeden wielki przekręt. Szczerze nie polecam. Oszukują gdzie się da. Mam nadzieję że to się niedługo wyjaśni.
2
mrowka 2017-04-18 09:31
kasy nie wypłacili? co ma się wyjaśnić?
2
Janek 2017-04-21 12:42
Nie zapłacili za nadgodziny bo nie były zapisywane... Wszystko na lewo dostawałem, do czasu... :(
5
@erka 2017-05-28 22:00
W mojej ocenie ta firma nie ma duzej przyszlosci ogolnie mówiac ludzie sa traktowani jak robole tzn murzyni do pracy pracodawca nie ma zadnych granic ludzie bedà odchodzic bo widza co sie dzieje, nie ma paszanowania dla pracownika Jurek nie ma paszanowania dla pracowników ludzie sa zastraszeni poprostu sie go boja jak by nie wiadomo Kim on tu byl Jurek mysli ze jak da prace to mu Wszystko wolno a jak Adama prezesa nie ma to Chleje wóde I Szuka zaczepek o podwyzkach nie wspomnie szkoda pisac od trzech Lat nie było,nie którym dal dziewczyna z maszyn samo pakujacych a my to co in ni jestesmy wykonujemy cieza prace od patrzałek na dekuflu.
@erka 2017-05-28 22:02
W mojej ocenie ta firma nie ma duzej przyszlosci ogolnie mówiac ludzie sa traktowani jak robole tzn murzyni do pracy pracodawca nie ma zadnych granic ludzie bedà odchodzic bo widza co sie dzieje, nie ma paszanowania dla pracownika Jurek nie ma paszanowania dla pracowników ludzie sa zastraszeni poprostu sie go boja jak by nie wiadomo Kim on tu byl Jurek mysli ze jak da prace to mu Wszystko wolno a jak Adama prezesa nie ma to Chleje wóde I Szuka zaczepek o podwyzkach nie wspomnie szkoda pisac od trzech Lat nie było,nie którym dal dziewczyna z maszyn samo pakujacych a my to co in ni jestesmy wykonujemy cieza prace od patrzałek na dekuflu.
9
do janka 2017-06-24 18:53
Hejka Janek pisze do ciebie nie wpisales sie za nadgodziny to twoj problem ,byles trzeba wpisywac,a nie pisz ze dostales na lewo bo jak co to ta firma nie placi na lewo wszystko masz na koncie i do wyplaty,piszecie bzdury a inni wierza a tak nie jest,jako firma ile zarobisz to masz legalnie wszystko na koncie nie ma u nas zadnych kopert na lewo .
do erka 2017-06-24 19:01
co do podwyzek to masz racje my pracujemy ciezej od patszalek co siedza i sie gapia wiecej w komorki ni na maszyne i siedza z tylkami a my caly dzien zgrzewamy i na nogach i za 12.50 i kto bardziej sie napracuje one czy my .czy bioro tego nie widzi nie wierze mam nadzieje ze sie wkrotce zmieni i szef bedzie traktowal pracownikow na rowno.
Zostaw swoją opinię o BISTA SP. Z O.O. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BISTA SP. Z O.O.