brak logo

Foxberg Sp. z o. o.

Częstochowa

Opinie o Foxberg Sp. z o. o.

XYZ 2013-12-06 15:24
Praca bardzo fajna, nie jak w typowym call center, stale godziny pracy, wolne weekendy, pensja zawsze na czas. Nie stoja nad ludzmi i nie rycza, zebys dzwonil. Polecam, duzy plus za atmosfere
3
zainteresowany 2014-02-18 22:10
XYZ jak długo pracujesz w tej firmie? Jak wyglądają srednio zarobki? Pzdr
wiga 2014-06-06 21:12
Najgorsza firma w jakiej pracowałam,nie polecam szczególnie dla młodych ludzi!!
3
Pieczarka 2014-10-01 00:31
Hahaha, nie polecasz bo co? Bo sie pracowac nie chce leniu smierdzacy! Praca jak praca, przestrzegaja godzin, 8-16 to 8-16, nie ma zostawania po! Wyplata zawsze 1 na koncie, jak ktos lubi sprzedawac na sluchawce to bedzie zadowolony
aaaha 2014-10-20 07:48
Praca spoko, trzeba dzwonic do ludzi z oferta, a ludzie rozni sie zdarzaja. Wyplata zawsze na czas. Ogolnie polecam. Najlepiej przyjsc samemu i sie przekonac.
beza 2014-11-05 12:55
A ja polecam każdemu. Dają wszystkie narzędzia do pracy, fajna oferta, rozmawia się z firmami, a nie z indywidualnymi, więc inny poziom. Kasa na czas. Sztywne godziny pracy, ale za to wszystkie weekendy, święta wolne.
1
xxx 2015-03-25 09:16
Pracowałam w wielu call center ale ta prace wspominam najgorszej. 25 minut przerwy na 8 godzin pracy. A całe szefostwo ma Cię za nic. Umowa o pracę śmiech na sali są tacy którzy po 2 dniach juz rezygnowali. Ogólnie trzeba zrobić plan jak go nie zrobisz to do widzenia a jest to nie możliwe w ciągu kilku miesięcy ponieważ w tym czasie nie jest w stanie pozyskać swoich klientów. Najbardziej śmieszyly mnie zebrania z pseudo szefostwem na którym straszyli Cię ze jak nie zaczniesz mieć punktów to się będziemy musieli pożegnać ; ( każdemu znajomemu odradzam kto chciał tam iść :)
2
lola kola 2015-06-22 13:01
Atmosfera fantastyczna , zarobki najlepsze w porównaniu do innych call center . ja szczerze polecam. zarobki podastawa - najnizsza krajowa , plus dodatki. ja przy sredniej orientacji na cel miałam 2200 na reke. plus konkursy wewnatrz .
1
lola kola 2015-07-15 14:03
uważam że wynik nie jest świetny :) sa tu ludzie którzy zarabiają o wiele więcej. Praca jest serio bardzo fajna . Stale się coś dzieje , nie ma nudy. no i konkusy - np. wekend w spa , konkurs o tablet i inne takie naprawde fajne rzeczy. POLECAM ! NO I UMOWA O PRACE - A TO RZADKOŚĆ :)
wilk 2015-08-01 11:53
Szukam osób których skrzywdziła finansowo lub są pokrzywdzeni przez firmę foxberg sp. z o. o. z Częstochowy. Cel protest i pozew zbiorowy - PILNE ! andrzejwilk1@poczta.onet.pl
1
wilk 2015-08-01 17:47
Szukam Firmy, osób, które zostały w jakikolwiek sposób pokrzywdzone lub oszukane przez firmę foxberg sp. z o. o. z Częstochowy, której skuteczność polega głownie na dobrych kontaktach z Sądem Rejonowym w miejscu. Możemy razem skutecznie walczyć, przywalić, wiem jak to zrobić. Forma działania firmy polega na zastraszeniu, przedstawianiu w sposób narastający potencjalnych możliwości w celu wyłudzenia pieniędzy (nękanie, coraz bardziej natarczywe) a Sąd na to pozwala i nie jest bezstronny. Proszę o kontakt: andrzejwilk1@poczta.onet.pl i podanie telefonu.
michal 2015-09-21 09:37
Nie polecam, oszukują klientów
3
ada 2015-09-30 08:08
Foxberg to firma Windykacyjna. Samą prace polecam. da się zarobić , kasa zawsze na czas. jak sie nie obijasz jest możliwość awansu. ja ogólnie polecam.
ewa 2015-10-14 10:59
ja polecam pracę. rozmowa fajna , Pani sympatyczna. sama praca tez ok. zarobki środnio ok 2 tys z prowizjami. no i godziny pracy super bo praca tylko do 15.
Beata T. 2015-10-29 10:07
potwierdzam. praca spoko. zarobki zależą od tego jak się przyłożysz. czasem to 1800 - czasem 2800 . jak ktoś chce to zarobi. ludzie spoko . godziny pracy najlepsze - a to duży plus .
marzena 2016-01-12 12:57
poprawiło się u nich bardzo ostatnio. Ścieżka kariery zrobiona podobno nie tylko na pokaz. Znajoma mówiła , że są realne możliwości awansu. No i dostajesz info po każdym etapie rekrutacji. za co duży plus. są dwa etapy. Jeden z babeczką z hr drugi z przełożonym. da sie zarobić.
JMKS 2016-01-27 12:53
ja tam pracowałem przez jakiś czas i dobrze wspominam.
JMT 2016-02-17 08:45
zrezygnowałem bo znalazłem pracę w zawodzie. jestem początkującym grafikiem ale ze sprzedażą sobie tez poradziłem. rozmowa fajna , rzeczowa. są dwa etapy . jeden z panią od hr drugi z dyrektorem handlowym. idz na rozmowe babka od rekrutacji wszystko fajnie tłumaczy i nie ściemnia.
raf 2016-03-03 09:12
ja tam pracowałem prawie 2 lata . wcześniej były punkty i plany do wyrobienia teraz jest tam zupelnie inaczej. srednio znajoma wyciąga 2-2500 na rękę. jak na prace 7 godz dziennie od poniedziałku do piatku to jest super.
Leno 2016-04-28 15:10
Hej a jak to jest z przerwą czy przy colcentr. Czy stoją nad tobą ? Czy są tam ludzkie warunki można chwilę odsapnąć napić się czegoś iść do toalety, zapalić czy tylko w godzinach przerwy. Bo napewno jakaś jest. Bo pracowałam już w 2 miejscach przy telefonie i w jednej był taki rygor że nawet wody nie można było mieć przy sobie a w drugiej to luz można było iść zapalić po "ciężkiej rozmowie''
Nati 2016-05-10 11:18
w foxbergu jest zupełnie inaczej. Oczywiscie musisz pracować i mieć wyniki . Masz wyniki - pracujesz. Mozna pic kawe herbatkę soki i inne wynalazki przy stanowisku pracy. Do toalety tez możesz sobie chodzić . Przerwy sa na jedzenie - wiadomo nie możesz jesc i rozmawiac przez telefon. Ja ogólnie polecam bardzo. plus ogromny za umowę o pracę no i to prawda 2 tys spokojnie da się wyrobić.
Lenko 2016-05-10 16:03
Praca pracą ale jeśli nie można nawet wyjść na siku to jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny a nie pracą. Wiadomo że ktoś kto idzie w takie miejsce to musi się starać ale bądźmy też ludźmi bo o to mi chodzi. Już kiedyś miałam taką pracę właściwie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nigdy więcej a pracowałam też tak gdzie było można iść kiedy się chciało i nie nażekali na moje wyniki tylko teraz musiałam się przeprowadzić do Częstochowy i szukam czegoś normalnego dlatego moje pytanie czy są tam ludzkie warunki . bo widziałam ogłoszenie tylko nie wiem czy jeszcze aktualne.
beti 2016-05-11 08:00
do toalety spokojnie można chodzić. ja polecam , kilka osób znajomych pracowało tam i spoko.
Lenko 2016-05-11 16:01
Dzięki może jeszcze potrzebują to spróbuję.
maciek k 2016-05-20 13:16
ja polecam pracę w foxberg. dobre godziny , ludzie sympatyczni. Ogólnie jestem zadowolony.
adam s 2016-05-23 13:24
ja w najgorszym miesiącu wyciągałem 1700 wiec uważam ze jak na siedzenie sobie w wygodnym biurze i tylko ofertowanie to fajne pieniądze.
kacha 2016-05-30 09:34
moim zdaniem to jedna z lepszych firma. wiadomo nie masz wyniki - nie nadajesz się ale nikt nie stoi i nie drze kłapaczki nad Tobą. Jak co zalezy i sie starsz to zawsze wychodzi. kasa dobra. umowa o prace. szkolenia. świeze owoce . na plus .
arekkk 2016-06-09 09:50
duzy plus za system prowyzyjny. da się zarobić i to nie małe pieniądze . dodatkowo umowa o pracę ! konkursów nie ma za dużo ale jak już są to o konkretne nagrody . ogólnie polecam
Agnes 2016-06-13 15:06
ja też polecam. Praca polega na ofertowaniu i podpisywaniu umów na windykacje polubowną. Nie ciśnie się klienta jak w innych call center. PRaca jest zupełnie inna. Dodatkowo nie ma żadnego systemu który sam wybiera numery więc nie trzeba sztywno siedzieć przy biurku. Do toalety tez normalnie puszczają ;)
najpierw 3 miesiace na zleceniu potem umowa o pracę.
boguś 2016-07-05 08:40
Windykacja nie cieszy się dobra opinią wśród dłużników. gdybym miał dług sam bym nie był wielkim fanem takich firm. kolega tam pracuje i sobie chwali. Jak masz szczęście i podpisujesz umowy na duże kwoty to i prowizja wynosi 1-2 tys. jak na prace 7 h dziennie , w biurze od poniedziałku do piątku to wynagrodzenie 1800-2400 myślę że jest na prawdę spoko.
Alexander 2016-07-28 12:47
ja pracowałem i mogę faktycznie podpisać się pod tymi słowami. bywa różnie bo wiadomo ludzie różni tam pracują. ale w gruncie rzeczy polecam. ja odszedłem bo znalazłem prace w zawodzie
1
Pati 2016-09-02 15:39
Bez ciśnienia jak w innych call-center. Jak masz gadane to możesz spokojnie zarobić ponad 2 tys
2
Kryśka 2016-09-05 18:51
Witam, ja sobie chwalę pracowałam co prawda niedługo bo 2 m-ce, zarobki uczciwe jak na 7 godzin pracy i warunki częstochowskie. Dużo się tam nauczyłam, kierownik bardzo miła i pomocna. Atmosfera super, mili ludzie. A dzięki zdobytym tam umiejętnością i nabytej śmiałości w rozmowach z klientami zdobyłam pracę w swoim zwodzie.
1
korn 2016-09-07 11:17
Praca ... Wymagają a nie dają nawet sprzętu który by działał! Telefon stary co nic nie słychać, komputer co ledwo działa zawiesza się, nie łączy się z internetem, maile co nie chcą działać prawidłowo, klawiatura co się zacina a część liter nie da się wcisnąć myszka co wogule nie chodzi. A potem czemu nie masz wyników!!! Ludzie na czym pracować! Pensja marna bo wszyscy mają dość windykacji co dają tylko na sąd.
1
Korn 2016-09-08 07:04
Już tam nie pracuje! I nie mam zamiaru. I tak było zgłaszane. Nie raz
Basia 2016-09-19 09:55
Widziałam od nich ogłoszenie rekrutacyjne, słyszałam że praca jest ok, czy ktoś tam może pracował?
Anna No. 2016-10-19 10:37
Zrobili u nich ostatnio dość duże zmiany personalne w firmie. Moja kumpela tam dalej tam pracuje i bardzo sobie chwali. Ja planuje powrót o ile się to uda. Macie jakiś dobry kreator do tworzenia cv?
3
ela 2016-10-19 11:10
a możesz powiedzieć co to były i z jakiego powodu zmiany i co konkretnie takiego dobrego przyniosły? wiesz, szablonów cv w sieci nie brakuje przecież.,
miś 2016-12-28 13:53
jeśli chcesz codziennie okłamywać i naciągać ludzi ...to praca własnie dla ciebie! jeśli chcesz wracać do domu i mieć problem ze spojrzeniem w lustro ...to praca dla ciebie!
1
Anna no. 2017-01-03 08:44
kreatorów jest cała masa ale mało darmowych. nie wiem czy do końca mogę mówić o zmianach. ale zaczyna pracę za 1.5 tygodnia więc ciesze się bardzo
Gryf 2017-01-05 22:27
Praca nie jak w typowym call center, gdzie są narzucone sztywne zasady i gdzie maszyna wybiera określoną ilość numerów rozmówców, z którymi trzeba rozmawiać. Fajne zarobki, jeżeli ktoś się stara można dobrze zarobić. Wynagrodzenie zawsze na czas. Szczerze polecam.
2
Ostrozny 2017-02-08 09:36
UWAGA NA NACIĄGACZY !!!!!

może nie pobierają wysokich prowizji i opłat, ale to zwykła firma, która poszukuje naiwnych.

W momencie jak ich znalazłem na necie były różne opinie i pozytywne i negatywne - podejrzewam że pozytyw sami sobie wystawiają. Podczas pierwszej rozmowy Pani konsultantka w "tajemnicy" zdradziła mi że prowadzą przeciwko temu dłużnikowi parę spraw i już są na końcowym etapie. Po podpisaniu umowy zero kontaktu z ich strony, dzwoniłem do nich kilkukrotnie żeby czegokolwiek się dowiedzieć - teraz stwierdzam po fakcie - trzeba było sobie darować

Andrzej 2017-02-09 07:51
Ostrożny, może na priv: wladmir@wp.pl
bo nie wiem czy wchodzić z tą firma w układy
Andrzej
Bogdan 2017-03-02 19:36
Dla mnie prowadzili kilka spraw wszystko ok, śmiało mogę polecić Foxberg. Z 12 zleconych spraw na etapie przedsądowym ściągneli 8 spraw. Teraz dalej działam z nimi na etapie sądowym.
Agnieszka 2017-03-06 13:20
@Bogdan dobrze, że dzielisz się swoją opinią. A co powiecie na temat pracy w Foxberg Sp. z o. o.?
poko 2017-07-11 21:35
Oszuśći i złodzieje ! Prosze uwazać
Zostaw swoją opinię o Foxberg Sp. z o. o. - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Foxberg Sp. z o. o.