Netbox sp.z o.o.

Gostyń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 361 ocen.

Opinie o Netbox sp.z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netbox sp.z o.o.

Hahaha

D.K jesteś takim super menadżerem, nie wyobrażamy sobie bez ciebie działu klejenia, jesteś niezastąpiony, trzymamy kciuki za ciebie. Nasz władca klejenia :-D

Krobiamiastoseksuibiznesu
@EEEE 01.12.2017 21:18

P.J lub B.P na menadżera

Golf5TDI
@Krobiamiastoseksuibiznesu 19.12.2017 19:18

Na klejeniu tylko kröbeny chcą się panoszyć, coś kiedyś walnie bo jest źle.

Robercik

Wieczne narzekanie nie rozumiem tego, większość wpisów to ludzie którzy krótko pracują nie znam takiej firmy która na produkcji na początek da 3tys,firma docenia pracowników bo brakuje ludzi do pracy

Xyzz
@XYZ 16.01.2018 20:05

To tez jest prywatna firma kolego.

XYZ
@Xyzz 17.01.2018 02:44

Ale to duża firma wypłacalna

Radek H.

Błażej zrobi dużo. Ja wiem o tym. Sam widziałem. No chyba, że za niego zrobią krasnoludki. Pozdrawiam wszystkich hejterów.

Anonim

Szanowny Panie Radosławie. Proszę nie ubliżać innym osobom na tymże serwisie. Tak apropo ten serwis służy oceniania pracodawcy a nie na pogaduchy lub kłótnie. Niejasności proszę dogadać między sobą a nie na serwisie. Serdecznie pozdrawiam :)

Kto!
@Radek H. 29.12.2017 23:38

Radziu przecież ty się boisz autem po Gostyniu jeździć o ile wogóle tam wjeżdżasz, a gdzie komuś dymić...nioch nioch nioch...

Tomasz

Witam was serdecznie drogie dzieci. Prosze was serdecznie o pisanie opinie o firmie Netbox , a nie o prywatnych problem . Nikogo nie interesuje Blazej itp i kesgo samochod, wszystkich interesuje opinia o firmie , co dla Ciebie jest zle , co dobre. Wiec prosze wyrazic swoja opinie o Netbox-ie. Pozdrawiam serdecznie Tomasz

Bylat
@Rda 09.01.2018 14:21

B.P i R.H+

admin
@Tomasz 24.12.2017 09:07

...ani jego bosch i czerwony paleciak

rower

w 2018 roku proponuje by przewodnim hasłem dla firmy był napis ; do chleba chcemy masła nie margaryny;,lub ;bronimy naszych głodujących dzieci; pozdrawiam powodzenia w nowym roku

Klara
@rower 24.12.2017 11:11

Rower żal czytac to co piszesz. Jak Ci tam bardzo źle to sie zwolnij i idź pracowac gdzie indziej. Żałosne jest pisanie o glodujących dzieciach. Znając życie tak narzekasz , a na wakacjach byłeś za granicą ( np. Chorwacja ) , wiwc jeśli tam wszystko straciłeś to teraz jesz chleb z margaryną.

center
@Klara 29.12.2017 12:31

W dzisiejszych czasach niestety się liczy moneta, nie człowiek

Radek H.

Co wy chcecie od Błażeja? Macie jakiś problem do niego to powiedzcie mu to prosto w oczy. W internecie każdy umie obrażać. Pozdrawiam

Błażej P.
@Błażej P. 23.12.2017 10:50

Fajnie podszywać się po mnie i pisać głupoty ? Brawo za "inteligencję".

xxxxxxxx
@Błażej P. 23.12.2017 11:14

Brawo za te zdanie. Kali nie umieć pisać po polska hahahahahahahhahahahahahahhahaha

anonim

(usunięte przez administratora)

bravissimo
@Błażej P. 16.11.2017 11:09

Przecież takie Golfy już złomują bo niby 12 lat gwarancji na karoserię od producenta a zaś Czarkowo, daleko nawet nie masz!

Błażej P.
@bravissimo 19.12.2017 19:13

Niech złomują. Widzisz w tym jakiś problem ? bo ja nie. Złomowanie aut - naturalna kolej rzeczy. Po co mam jechać do Czarkowa ? wystarczy jeden telefon i sami przyjadą - takie udogodnienia mają, kiepskie informacje masz ;)

KELI

Hej, a czy cos wiadomo jak po swietach firma bedzie pracowac ? Normalnie czy stoi ?

BiskupzBi....y
@KELI 04.12.2017 11:55

Po pierwsze to firma nie pracuje tylko ludzie przebywający w niej i stoi w miejscu w od kilkunastu lat, jeszcze nie uciekła.

Nela
@BiskupzBi....y 10.12.2017 14:50

O kurde ale madry kolego jestes. Wykaz sie madrosciami w pracy a nie glupotami na forum publicznym ( jak poslowie PIS )

000

niskie pensje nieciekawa atmosfera ,za dużo kapusiów którzy donosza na kolegów i kolezanki bo poprostu sie podlizuja,niektóre osoby niepotrzebnie trzyma sie na stanowiskach są poprostu za słabi awanse po znajomosci robią swoje ludzie przychodzą do pracy i chca pracowac a tu ciągle czegos nie ma ,nawet nie chce sie zadzwonic telefonem bo maja wyj...a na zebrania chodzą i napewno naopowiadaja glupot ze to tylko pracownicy zawalaja wszystko nowa prezes moze to w końcu zmieni .dobra rada jak ktos panią oszuka to od razu wypad dla przykładu...pozdrawiam wszyskich którzy chca pracowac no niestety za grosze...

Antananariva
@000 04.12.2017 15:16

Błażej nie lotej

Nick
@000 04.12.2017 15:16

BP idz krowy doic

Zzzzz

Kto jezdzi z okolic Ponieca netbox, convert, filtron i jakie zmiany ? :)

Patrycja

Przypominam o tym, że wątek ten służy głównie dyskusji na temat firmy Netbox sp.z o.o. jako pracodawcy. Nie jest to miejsce na dyskusję na temat poszczególnych pracowników firmy, czy też dyskusje prywatne. Zachęcam do dokładniejszego zapoznania się z treścią regulaminu portalu. Jego treść znajdziecie tutaj: https://www.gowork.pl/regulamin Wracając do kwestii Netbox jako pracodawcy. Pytałam o to wcześniej, jednak nie było na wątku osób, które mogłyby udzielić odpowiedzi. W treści oferty pracy znalazłam informacje o bogatym pakiecie socjalnym. Nie jest jednak powiedziane, co wchodzi w jego skład. Może teraz możecie tą kwestię wyjaśnić?

Sisi
@Patrycja 20.11.2017 11:48

Pakiet socjalny jest bardzo ubogi. Kilka kartetow na basen dla wszystkich, drobne na swieta bozego narodzenia i co dwa lata wczasy pod grusza.

Grabianowo

Mig Mig

ojscus

ooo

Realista

Błażej nie osmieszaj się. Jakoś przy pracy Cię nie widziałem. Wszedobylska pierdoła. Nadciagasz godziny nie na pracy, a na spekulacjach które siejesz po całej firmie. Roznosisz na zewnątrz co jest zabronione. Jesteś żałosny. Do pracy przychodzi się by robić to, co mamy na danym stanowisku... A nie zajmować się (usunięte przez administratora). Proponuję kandyduj z ramienia PiS.. Oni takich kochają. Tylko (usunięte przez administratora) zacznij nosić

Realista
@Błażej P. 18.11.2017 12:17

Jesteś żałosny... Brak słów na takich ludzi.. Wiesz.. Masz gospodare to wracaj do krów. Tam możesz sobie opowiadać, one wysluchaja. Zablysniesz intelektem bo dasz więcej paszy.. Yhh. Brawo ty.

Błażej P.
@Realista 18.11.2017 22:58

Pewnie, tylko ściemę walę ;) W takim razie wybierz się do mechaników po wiertarkę i z nią zapraszam do mnie. Najlepiej z udarem + wiertła widiowe i zwykłe, pokażesz jak je naostrzyć szlifierką kątową jak i tzw kamieniem, ocenimy Twoje zdolności ;) Nie tłumacz mi jak mam krowy karmić ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

NiebieskiGolfVsukostudio

Błażej już tak nie broń swoich czterech liter, wracaj za Bug

qwerty

W firmie jest Lewus, uważajcie na niego, choć sam nic nie robi to sprzedaje, każdego tzn robi zdjęcia gdzie kto idzie-to już jest przestępstwo. Prawdopodobnie widywany jest w WC lub na stołówce jak bawi się telefonem i to tak w czasie pracy, no nie oszukujmy się, ludzie nie są ślepi . My uczciwi pracownicy nie chcemy takich ludzi, którzy nas prześladują każdego dnia w pracy. My idziemy do pracy aby pracować a nie być prześladowani.

Pracownik
@qwerty 01.11.2017 02:37

Pan Błażej długo przesiwduje na stołówce w czasie pracy no niewiem czy to jest jego stanowisko pracy?

Błażej P.
@Pracownik 16.11.2017 23:57

Przesiaduję na stołówce nawet całą zmianę ;) Natomiast to co zrobiłem - zrobiło się samo, ot paradoks ;)

masakra

Firma masakra, coraz gorzej,

Tyrul

A jak jest na klejarkach ? Normalnie 3 zmiany ? Ciezko ?

xxx

wszystko wali się ...

xXx
@xxx 11.11.2017 20:52

Jest coraz gorzej...

wuzek

w firmie gdzie pracownicy na umowę o prace zarabiają mniej od pracowników na zlecenie nie może byc dobrze ,ciągle opowiadanie że niektóre prace nie mają żadnej odpowiedzialnosci to bzdura ,w żadnej firmie w której pracowałem takich głupot się nie opowiada,w firmie powinno sie wyrównac te wszystkie najniższe stawki do 15zł

Patrycja

@Batman co jest powodem tego, że według Ciebie system premiowania jest niesprawiedliwy? Możesz też powiedzieć jakiego działu w firmie ten system dotyczy?

Pracownik

D.K. jest super managerem. Ludzie są spoko, ale zdarzają się wyjątki

Patrycja

@No cóż... dlaczego uważasz, że pracownicy będą z Netbox odchodzić? Co takiego według Ciebie będzie tego powodem? Dodatkowe informacje na temat tego jak wygląda obecnie sytuacja w firmie mogą być bardzo pomocne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją.

Nikuś

Już niedługo będzie tyle kamer że nawet pierdnięcie będzie widać. Zamiast rozmawiać z pracownikami będzie się ich oglądać (śledzić) Nowe metody zarządzania.

Mały Szary Człowiek

Piknik Netbox ? W skali 1 do 10 daje 9 i to ze względu tylko na to że było troszkę mało miejsca cała reszta petarda, super klimat ludzie też potrafili e sobą porozmawiać pożartować organizacja na prawdę na wysokim poziomie mimo pogody pod namiotem było ciepło w miejscu wyznaczonym na papierosa też, fajny kabaret organizowany przez pracownik ekstra nagrody supersam DJ fajna muzyka, niektórzy trochę przecieki z alkoholem ale ogólnie na prawdę na + Kuba się postarał, i osoby ktore to organizowały, między innymi Hania, brawo !

No cóż...
@Mały Szary Człowiek 26.09.2017 12:57

No to mamy swoje premię w formie pikniku. To są podrrygi umierającego. Ludzie będą zwalniani i sami będą odchodzić . KG tego nie zrozumie bo nigdy nie był po drugiej stronie.

wuzek

odchodzą uczciwi pracowici pracownicy z długim stażem pracy szkoda ze firma nic nie robi by ich zatrzymać ale nie ma sie co dziwic podwyżki dostają tylko pupilki i przydupasy a reszta daleko w tyle...

pracownik
@wuzek 24.09.2017 19:53

będzie coraz gorzej

Patrycja

@786rozumiem, że zmienił się skład zarządu. A czy oprócz tego zaszły jakieś zmiany? Piszesz o poprawie warunków pracy i nowej hali. Czy zmieniło się coś również, jeśli chodzi o warunki zatrudnienia pracowników?

Dog
@Patrycja 11.09.2017 11:35

Przecież w tej firmie 27 latek o wszystkim decyduje a nie žaden prezes.

x
@Dog 15.09.2017 19:39

niestety to prawda

786

zmiany,zmiany,zmiany,szkoda że zrezygnowano z prezesa bo firma naprawdę sie rozwinęła nowa hala przyzwoity park maszynowy same plusy,no niestety kilka osób nie było wstanie nadążyć za rozwojem firmy,nowy prezes i tak sie nic nie zmieni dla pracowników...

Patrycja

@Mały szary człowiek dziękuję za odpowiedź. Aktualnie poszukiwany jest również Manager Działu IT. Ktoś z Was pracuje w tym dziale firmy? Co powinny wiedzieć osoby, które zastanawiają się nad aplikacją na to stanowisko?

Mot

Wszyscy marudza bo tam zle i tam i tam. Bo menager taki i taki a moze wkoncu ktos powie o inwestycjach. Budujemy budujemy i budujemy rozwijamy sie a co pracownik z tego ma?! Jedno wielkie smierdzace [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

KAROLLO

Witam Czy ktoś wie jaka atmosfera jest w dziale administracji konkretnie dział IT lub sprzedaży i jakie zarobki informtyka ?

AAAdd

Napiszcie ile zarabia wyrywacz bo mam taką ofertę prcy.

Chihuahua
@AAAdd 25.07.2017 17:30

Słyszałem że mają 14, nawet dobra stawka.

Patrycja

@Mały szary czlowiekrozumiem, że Tobie odpowiada praca w Netbox. To ważne, jeśli można liczyć, że dodatkowy wysiłek będzie zauważony i doceniony. W ofercie pracy na stronie internetowej firmy można znaleźć informacje o bogatym pakiecie socjalnym. Mógłbyś powiedzieć co się na niego składa?

Mały szary człowiek
@Patrycja 20.07.2017 12:03

Niestety nie mogę, bo sam nie wiem, nie chce tu mówić ze Netbox jest oh ah bo bym skłamał.

Mały szary czlowiek

Praca w netboxie nie jest zła, pieniądze tez nie sa, szefostwo daje podwyżki ale trzeba się trochę wykazać tak żeby ONI nie menadzer czy koledzy zauważyli twoje starania, wiadomo na starcie nie dostanie się więcej niż 13,5 ale to normalne, z czasem można się rozwijać iść na jakieś maszyny drukarki bobstybi klejarki, ale ile osób na te stanowiska jest chętnych? Prawie nikt nie chce bo wychodzi z założenia po co tam pójdę jak pieniądze i tak te same, ale jak chce się czegoś w życiu dorobić to trzeba tez dać coś od siebie i postarać się być zauważonym a nie zmieniać prace co miesiąc bo za małe pieniądze, myśle ze znajda się w firmie osoby które na zarobki nie narzekają i nie mówię tu tylko o osobach z biura ale i na hali, jedna rzeczą nad która ubolewam to straszny nie ład w firmie, wszystko robione na ostatnia chwile, za dużo pracy a za mało osób i to bardzo widać, co do nowego systemu premiowania uważam ze jest na duża nie korzyść dla pracownika ale zobaczymy jak to będzie uważam ze każdy pracownik powinien dostać te 200zl premi za to ze poprostu jest dyspozycyjny i nie bierze chorobowego co drugi tydzień i np kolejne max 10% powinno być za wydajność myśle ze każdy kto by dodatkowo mógł zarobić te 200zl do wypłaty byłby zadowolony, jeżeli chodzi o atmosferę w pracy ludzie są wporzadku, sporo osób sobie pomaga zwłaszcza młodych, i można się dogadać ale zdarzają się przypadki jak wszędzie ze są osoby z którymi kokunikacja jest bardzo ciężka.... szkoda ze nie ma obiecanych zebrać co miesięcznych z szefem na pewno wtedy byłoby mu pewnie łatwiej dostrzec problemy jakie występują na hali, przecież to rozmowa z pracownikiem może pomoc, a wracając do zarobków to w firmie idzie się dorobić trzeba mieć tylko mocne argumenty popieracjace podwyżkę, aaaa i pracuje na produkcji imienia i nazwiska nie zdradzę bo by mnie wszyscy zjedli :) pozdrawiam wszystkich narzekających, fala hejtu za 3....2...1 :)))

Batman
@Mały szary czlowiek 10.07.2017 02:32

Wiekszosc ludzi naprawdę jest pomocnych i milych.Ale wlasnie moim zdaniem system premiowania jest totalnie niesprawiedliwy.Dlatego jest wiele nieporozumień i czesto zawiscici co jest zupelnie niepotrzebne.

Pracownik
@Batman 01.10.2017 17:06

Zgadzam się z Tobą, bo osoby które się na prawdę starają nie dostają premii i później są nieporozumienia

wenus

system premiowania aby płakać to kpina z ludzi ,nie wiem jak firma chce zachęcić do pracy pracowników ,proponuje zwolnić kilku bezproduktywnych ludzi a ich wypłaty przekazać na premie ,chociażby dyrektora i kierowników magazynów na nich to szkoda wydawać pieniądze całe dni pozamykani w biurach nawet pracy nie umieją rozplanować efektów pracy żadnych niepotrzebnie na siłę się ich trzyma...a i po co ta wstążka na; ikei ; weszło by tam jeszcze ze 20 autek przynajmniej ludzie spokojnie by zaparkowali na popo....

Hahaha

Szanse na jakiś awans maja tylko osoby które maja znajomych w biurze z działu klejenia awansują tylko ci co dobrze umieją polizac

Pracownica

Nie polecam pracy tutaj nawet na wakacje praca sama w sobie nie jest zla ale pani A. K bardzo nie uprzejma i nie miła szanuje tylko wybrane osoby..

Smaluszek
@Pracownica 15.06.2017 21:57

Najlepsze co robi to szmolec haha Pani szmolec.

Bruce Lee

Generalnie w firmie panuje zasada, czy się stoi czy się leży 1500 się należy, kobiety pracują o wiele ciężej niż faceci, widząc ten bajzel na hali odechciewa się pracować, dorobić się w tej firmie można jedynie żylaków i garba, a niebywale wysoka premia w wysokości aż 5% nawet na paliwo nie wystarczy, polecam wytrwałym wyrywanie na wakacje oczywiście na umowę zlecenie żeby szybciej uciec, wymagane wykształcenie podstawowe lub niżej

anonim

(usunięte przez administratora)

fan

Z miłą chęcią-podwyżka będzie :)

Hkdcic

Jeżeli ktoś chce dorobić w wakacje to praca w miarę, ale kierownictwu na hali to się w głowie przewraca ( usunięte przez administratora )

PanIpani

czy ten pan i pani sa w sobie zakochani?

Obserwator

Czytając ostatnie opinie o firmie zgaduje że napisał je kolejny bezproduktywny baran ;) Zastanawiam się po co wy tam jeszcze pracujecie skoro wam tak źle... a już wiem pewnie dlatego że nigdzie was nie chcą ;)

pracownik

Netbox;nie powiem że jest tu dobrze,szkoda bo starający sie pracownicy są niezauważani, Ukraincy przyjechali sie dorobić,już ich nie ma...oszukiwali faktycznie a profity z firmy czerpali że głowa boli.Pracuję juz naście lat i co za kiepską pensje;Atmosfera jest zła bo obiecanki a głupiemu radość;pracować trzeba wszedzie ale fakt jest jeden za prace należy płacić.................brak słów.

789

na konfekcji lepiej nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaka była tak jest trzy osoby do rządzenia na rano jedna siedzi przy kompie a dwie łażą i tak na zmiane...

456

Kolego 123. Każdy dobrze wie, że Ukraińcy to byli najwięksi leserzy w firmie. Więcej udawali niż pracowali. Chowali się i spali w toaletach, urządzali sobie spacerki po halach, pogadali sobie trochę "tu" i trochę "tam". Czasu zawsze mieli dużo i oczywiście co to nie oni.. Do dziś wszyscy sie dziwimy jak to mozliwe, że Ukraińcy którzy przeważnie robili na wyrywaniu otrzymali na start w firmie: mieszkania, karnety na basen, służbowe auta (tak auta - bo 2 skasowali) oraz wiele innych przywilejów. Zastanów sie czy gdybys ty w tym momencie wyjechał np. do Niemiec i miałbyś pracować jako zwykły szary człowieczek otrzymałbyś chociażby służbowe auto??? Jestem przekonany, że w 99,9% NIE!!! I nieprawdą jest to, że Ukraińcy uciekli z tej firmy. Prawda jest taka, że wymagali jakby byli conajmniej jakimiś dyrektorami w tej firmie. Cierpliwość ludzi zarządzajacych na szczęście sie skończyła i chyba przejrzeli na oczy "dziękując" im za "współpracę".

123

Nowa hala zapowiadała więcej miejsca na pozostałych.. tak było przez pewien czas, teraz znowu jest bałagan. Co chwilę czegoś brakuje bądź nie ma. Co chwilę coś jest pilne.. a po chwili nie jest.. i "dobra dajmy z tym spokój.." po co te plany produkcyjne ? i jakiekolwiek plany ? ludzie litości.. po co to latanie i szukanie w tym bałaganie i nieładzie ? wymyślanie, żeby np logistycy mieli co robić ? zamieńcie się z nimi to zobaczycie jak to jest gdy w tym bałaganie szuka się niewielkiej ilości kartoników potrzebnych "na już" ponieważ brakuje.. a ów kartoniki zasypane innymi, czy zastawione tak, że pół godziny trwa wyjeżdżanie innymi paletami, żeby dostać się do jednej palety.. a w towarze jest przysłowiowy groch z kapustą.. zero organizacji czy segregacji.. porządek jako taki jest.. a po chwili nie ma bo ktoś się wepchnie z paletą.. a zamiast pozostawić ją postawioną prosto oraz dopchniętą do pozostałych to stawiają jak popadnie.. czy na skos czy jeszcze inaczej, po czym zastawiana kolejnymi.. a potem narzekanie, że nie ma miejsca.. porażka ! Ludzie z Ukrainy pracowali długo i dużo.. nie powiecie, że nie.. uciekli bo mieli dość tego bałaganu jak i niezdecydowania czy ciągłych zmian decyzji.. jak ktoś wspomniał w powyższych komentarzach.. odchodzą dobrzy pracownicy.. a zatrudniani są.. litości.. ja nie mam pojęcia skąd bierzecie tych ludzi.. dziwni.. zakręceni.. są także tacy, którzy nie potrafią jeździć tzw paleciakiem (faceci !), paradoks jest taki, że nastolatki z konfekcji są bystrzejsze, bardziej ogarnięte, szybciej łapią i szybciej się uczą.. plus dla tych, które znam i na własne oczy widziałem jak pracują i potrafią. Do tego życzliwe.. nie to co mnóstwo gburów z hal produkcyjnych bądź operatorów maszyn.. dziewczyny plus dla Was ;) Ja wypowiedzenie właśnie napisałem ;) Netbox ? jeśli chcesz się na kimś zemścić - poleć pracę w Netboxie ;)

Klejarkowy monitoring

To co się dzieje na dziale klejenia to jest jakaś kpina.( usunięte przez administratora ) Dodam, że wszyscy chodzą na jedną zmianę. Czasami jeszcze ktoś przyjdzie na popołudnie ale za to na nockach to brak osob decyzyjnych. Brak słów.. Czy nikt tego nie widzi??? Biorą pieniądze za nic. Za robotę by sie wzięli bo jedyne co robią to tylko chodzą po firmie, siedzą przed komputerem i sieją propagandę. Wieczne problemy do pracownikow a sami zaniedbują produkcje na swoim dziale. Jednym słowem mówiąc kpina. Radzę sie zastanowić nad roszadami na tym dziale..

133
@klejenie 27.05.2017 14:43

Do klejarkowy monitoring Jak masz coś do tego Pana to się zwolnij albo go zastąpić madralo

p

za dużo fikcyjnych stanowisk pracy,specjaliści ,technolodzy to powinni być non stop na hali za dużo bezproduktywnych ludzi a jak jest problem to i tak nikt na hale nie przyjdzie,na dziale klejenia nie zmienia sie nic non stop syf kleić nie ma co ,co chwile coś zjebane ,stanowisko do szykowania kartonów to kpina na popo i w nocy non stop nie ma w co pakować ...jesteśmy na nowej hali miało być lepiej a jest...

klejenie
@p 24.05.2017 17:55

Zastanów się co piszesz bo nie wiem czy wiesz czym zajmuje się technolog i specjalista. Wiem , że najlepiej gdyby specjalista ustawiał ci maszynę, a ty tylko nakładać na podajnik i brać wielkie premie niestety nigdzie to tak nie działa. Specjalista sklei wszystko a ty z twoim doświadczeniem i umiejętnościami niestety noc. Musisz się jeszcze dużo nauczyć od operatorów z doświadczeniem a przede wszystkim od specjalisty, a później wypisywać głupoty

Nadzór

Kiedyś było tu fajnie, dzisiaj jedna wielka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracujemy za grosze i wiecznie słyszymy, że musimy się rozwijać. Jest kilka osób które nie wiedzą po co tu są. Kontrole z PIP nie wiele zmieniły a o bezpieczeństwo nasze nie dba. Pracujemy na hali ( cały czas ją budują) a my już tam pracujemy pomimo, ze nie została oddana do użytku, zimno tu ale to nikogo nie obchodzi. Może jak ktoś to skontroluje i dostaną karę to wtedy będzie lepiej? Kuba oto lektura na wieczór, sprawdź ile możesz zapłacić, ale czy Ciebie to interesuje? Ustawa z dnia 7.07.1994 r. - Prawo budowlane (Dz. U. z 2013 r. poz. 1409 ze zm.)

Były pracownik

W firmie liczą się układy. Jeśli masz kogoś z rodziny na kierowniczym stanowisku możesz liczyć na dodatkowe premie czy podwyżki, których niby ma nie być w tym roku. Wszyscy sa równi i równiejsi. Nie warto tu przychodzić bo firma nie ma nic do zaoferowania. Ukraińcy sami stąd uciekli to chyba i czymś świadczy. Jest jeden wielki syf na produkcji. Wiecznie niczego nie ma, a wynagrodzenie jest tak atrakcyjne jak na kasie w biedronce. Szkoda zawracać sobie głowę tą firmą. Zdecydowanie nie polecam nikomu.

ojtam
@Były pracownik 11.05.2017 11:34

Masz rację ,na dziale sztanc jest jedno wielkie kolesiostwo ,jak jesteś z rodziny( lub kolegą ) to masz podwyżkę jak należy ,był czas że na jednej maszynie "pracowało" na jednej zmianie trzech niby operatorów i ciekawe że nikomu z dyrekcji to nie przeszkadzało a ty spóźnij z przerwy 20 sekund to afera na cała firmę.Jeżeli chodzi o brygadzistkę to dopiero jest ewenement na tym dziale, zero pojęcia o pracy,po prostu tylko jest i to wszystko-bezproduktywna osoba.Powinni zrobić (to jest moje zdanie) rotację na tych stanowiskach np.z działu druku powinni dać na sztance i odwrotnie o ile mi wiadomo to M.S pracował na sztancach to i by nowe rozwiązania wdrożył .Pozdrawiam. Miłej pracy :)

Zostaw opinię o Netbox sp.z o.o. - Gostyń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netbox sp.z o.o.