Netbox sp.z o.o.

Gostyń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 531 ocen.

Netbox sp.z o.o.
3531

Opinie o Netbox sp.z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netbox sp.z o.o.

Karol

Słyszałem, że sporo zmian w firmie. Mowa o górze. Pozytywnie?

Jarek
@Pracownik 22.04.2018 22:39

Dziękuję za informację

Patrycja

Ostatnio widziałam kilka ofert pracy w firmie Netbox, pracodawca ten wydaje się poprawnie rozwijać na Polskim rynku. Czy możecie mi napisać jak wyglądają sprawy dodatków płacowych w tej firmie? Co z premiami oraz bonami na święta i jak mają się kwestie urlopów? Łatwo dostać dzień wolnego? Będę niezwykle wdzięczna za odpowiedzi w tym temacie, przypominam wam ze wpisy wulgarne będą usuwane przez moderatora serwisu.

Kierowca

Netbox szuka traktorzysty na ciężarówkę hahaha. Ciągnik siodłowy to ciężarówka tzw TIR.

KGM
@Kierowca 11.04.2018 16:39

T. L byłby dobry

Realista

Błażej nie osmieszaj się. Jakoś przy pracy Cię nie widziałem. Wszedobylska pierdoła. Nadciagasz godziny nie na pracy, a na spekulacjach które siejesz po całej firmie. Roznosisz na zewnątrz co jest zabronione. Jesteś żałosny. Do pracy przychodzi się by robić to, co mamy na danym stanowisku... A nie zajmować się (usunięte przez administratora). Proponuję kandyduj z ramienia PiS.. Oni takich kochają. Tylko (usunięte przez administratora) zacznij nosić

audiTOwieśwagen
@Kinga 27.03.2018 17:14

BP co ty tutaj jeszcze szukasz, nie jesteś pracownikiem tej firmy już i nie będziesz, więc spadówa dziadku klozetowy.

Socjal

Firma ma tak bogaty pakiet socjalny że na święta nic nie dała. A wypłata "wczasów pod gruszą " raz na dwa lata to już w ogóle kpina i żenada.

GTA San Grabianowo
@Mexico 01.04.2018 22:40

Za naszego rządu już polak nie zarobi, ni ch*ja. Jak masz łeb i ch*j to kombinuj.

niktważny

Najgorsza firma jaka może być typowy (usunięte przez administratora) i nie tylko ludzie podkładają sobie świnie i nie tylko szkoda gadać a w biurowcu myślą że wszystko ok a nie znają życia na produkcji to chore co tam się dzieje tuszowanie wszystkich dużych spraw i karanie najmniej winnych ludzi tak było jest i będzie nie polecam tej firmy szczególnie młodym ambitnym i wykształconym

kiedyś tam robiłem

roman to jedyna osoba z którą załatwisz praktycznie wszystko. Reszta kierowników? Chodzi i gada sobie z każdym po kolei, czepia sie o pierdoły i nie potrafi zorganizować pracy. Atmosfera w firmie? W miarę ok, choć są wyjątki, jak wszędzie, a kasa żałosna - poważnie, filtron płaci lepiej, o wiele lepiej, nawet na sam początek jest to o wiele wiecej, a później jest tylko lepiej :) żonaci pomocnicy z dziećmi na karku je*ią za 1800 zł, pozostaje tylko wziąć kredyt i zmienić pracę. Uciekajcie z tamtąd póki możecie, a jeśli się chcecie zatrudnić, zrezygnujcie. Convert Filtron Huta cokolwiek tylko nie netbox. Pozdro

zadowolony

super firma jestem bardzo zadowolony pracując w Netboxie.

LOL
@zadowolony 06.03.2018 17:30

Wygląda na to że jesteś ziomkiem menadżera. Ręka po sam łokieć błahaha

zadowolona

Super.

acab

Niby każdy ma swój rozum i odpowiada za siebie według mnie Casek powinien pracować bo przecież jak by wam kazali skoczyć do studni to zrobił by to ktoś z was ?

Stefan

Jak tam sytuacja z PYTONEM? Dlaczego caska zwolnili?

Mrug
@Ja 997 04.03.2018 13:01

Jak nie możesz powiedzieć? Wolność słowa w tym kraju heh

Anonimmek

Tak aninimowo to ile płaca w Waszej firmie? Ale tak szczerze prosze bracie?

bmw7
@Anonimmek 17.02.2018 15:21

Jaki tu spokój, na na na Nic się nie dzieje, na na na na

Nikola

A kobiety ile zarabiają?

1
@Nikola 22.02.2018 15:23

1 python na godzine

Normalbny

Pracuje w tej firmie drugi rok, bylo zle ale jest co raz lepiej, , dzieku swojej dobrej pracy dostalem awnas , sa lepsze zarobki, wierze w netbox I nowy zarzad, powodzenia pani Prezes!!!

Hahaha

D.K jesteś takim super menadżerem, nie wyobrażamy sobie bez ciebie działu klejenia, jesteś niezastąpiony, trzymamy kciuki za ciebie. Nasz władca klejenia :-D

RW
@T 15.02.2018 18:15

Ktoś tylko stwierdza fakt. Przykry, nawet bardzo przykry fakt. Wiele psuje się, wiele psują także ludzie. Skutkiem tego jest fakt, że coraz więcej odchodzi, czy ma taki zamiar jeśli tylko znajdzie inną pracę

KITA

Co tam robaczki moje, bo ja mam więcej kopert w kieszeni niż ksiądz po kolędzie heheee

iany
@KITA 27.01.2018 22:49

zjedz snickersa bo strasznie gwiazdorzysz... Lepiej? heh

Teks

Dzień dobry czy firma netbox przyjmuje do pracy. Kiedyś widziałem na ich stronie internetowej ogłoszenie ale teraz już ich nie było.

Vlog
@Radek H. 24.01.2018 12:40

Radziu jak ty wszystko wiesz hihi

Robercik

Wieczne narzekanie nie rozumiem tego, większość wpisów to ludzie którzy krótko pracują nie znam takiej firmy która na produkcji na początek da 3tys,firma docenia pracowników bo brakuje ludzi do pracy

XYZ
@Xyzz 17.01.2018 02:44

Ale to duża firma wypłacalna

Radek H.

Błażej zrobi dużo. Ja wiem o tym. Sam widziałem. No chyba, że za niego zrobią krasnoludki. Pozdrawiam wszystkich hejterów.

Kto!
@Radek H. 29.12.2017 23:38

Radziu przecież ty się boisz autem po Gostyniu jeździć o ile wogóle tam wjeżdżasz, a gdzie komuś dymić...nioch nioch nioch...

Tomasz

Witam was serdecznie drogie dzieci. Prosze was serdecznie o pisanie opinie o firmie Netbox , a nie o prywatnych problem . Nikogo nie interesuje Blazej itp i kesgo samochod, wszystkich interesuje opinia o firmie , co dla Ciebie jest zle , co dobre. Wiec prosze wyrazic swoja opinie o Netbox-ie. Pozdrawiam serdecznie Tomasz

admin
@Tomasz 24.12.2017 09:07

...ani jego bosch i czerwony paleciak

rower

w 2018 roku proponuje by przewodnim hasłem dla firmy był napis ; do chleba chcemy masła nie margaryny;,lub ;bronimy naszych głodujących dzieci; pozdrawiam powodzenia w nowym roku

center
@Klara 29.12.2017 12:31

W dzisiejszych czasach niestety się liczy moneta, nie człowiek

Radek H.

Co wy chcecie od Błażeja? Macie jakiś problem do niego to powiedzcie mu to prosto w oczy. W internecie każdy umie obrażać. Pozdrawiam

xxxxxxxx
@Błażej P. 23.12.2017 11:14

Brawo za te zdanie. Kali nie umieć pisać po polska hahahahahahahhahahahahahahhahaha

anonim

(usunięte przez administratora)

Błażej P.
@bravissimo 19.12.2017 19:13

Niech złomują. Widzisz w tym jakiś problem ? bo ja nie. Złomowanie aut - naturalna kolej rzeczy. Po co mam jechać do Czarkowa ? wystarczy jeden telefon i sami przyjadą - takie udogodnienia mają, kiepskie informacje masz ;)

KELI

Hej, a czy cos wiadomo jak po swietach firma bedzie pracowac ? Normalnie czy stoi ?

Nela
@BiskupzBi....y 10.12.2017 14:50

O kurde ale madry kolego jestes. Wykaz sie madrosciami w pracy a nie glupotami na forum publicznym ( jak poslowie PIS )

000

niskie pensje nieciekawa atmosfera ,za dużo kapusiów którzy donosza na kolegów i kolezanki bo poprostu sie podlizuja,niektóre osoby niepotrzebnie trzyma sie na stanowiskach są poprostu za słabi awanse po znajomosci robią swoje ludzie przychodzą do pracy i chca pracowac a tu ciągle czegos nie ma ,nawet nie chce sie zadzwonic telefonem bo maja wyj...a na zebrania chodzą i napewno naopowiadaja glupot ze to tylko pracownicy zawalaja wszystko nowa prezes moze to w końcu zmieni .dobra rada jak ktos panią oszuka to od razu wypad dla przykładu...pozdrawiam wszyskich którzy chca pracowac no niestety za grosze...

Zzzzz

Kto jezdzi z okolic Ponieca netbox, convert, filtron i jakie zmiany ? :)

Patrycja

Przypominam o tym, że wątek ten służy głównie dyskusji na temat firmy Netbox sp.z o.o. jako pracodawcy. Nie jest to miejsce na dyskusję na temat poszczególnych pracowników firmy, czy też dyskusje prywatne. Zachęcam do dokładniejszego zapoznania się z treścią regulaminu portalu. Jego treść znajdziecie tutaj: https://www.gowork.pl/regulamin Wracając do kwestii Netbox jako pracodawcy. Pytałam o to wcześniej, jednak nie było na wątku osób, które mogłyby udzielić odpowiedzi. W treści oferty pracy znalazłam informacje o bogatym pakiecie socjalnym. Nie jest jednak powiedziane, co wchodzi w jego skład. Może teraz możecie tą kwestię wyjaśnić?

Sisi
@Patrycja 20.11.2017 11:48

Pakiet socjalny jest bardzo ubogi. Kilka kartetow na basen dla wszystkich, drobne na swieta bozego narodzenia i co dwa lata wczasy pod grusza.

Grabianowo

Mig Mig

ojscus

ooo

anonim

(usunięte przez administratora)

NiebieskiGolfVsukostudio

Błażej już tak nie broń swoich czterech liter, wracaj za Bug

Zostaw opinię o Netbox sp.z o.o. - Gostyń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netbox sp.z o.o.