Netbox sp.z o.o.

Gostyń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 612 ocen.

Netbox sp.z o.o.
3 612 6 1

Opinie o Netbox sp.z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netbox sp.z o.o.

Boss

Szefie kiedy zainterweniujesz? Byle nie było za późno... Ekipa zaraz rozwali tą firmę...

K.G.
@lo 19.07.2018 13:40

Melduję wykonanie zadania.

Zainteresowany

Jaka jest wartosc wakacyjnego ? Czy obowiazuje wszystkich ? Dzieki za odp

Jaa
@Zainteresowany 19.07.2018 17:25

Temat rzeka. Raz na dwa lata jakieś 700zl

Patrycja

@Wyrywacz, rozumiem, że nie przechodziłeś żadnych szkoleń, a może było takie wdrażające w obowiązki w pracy? Wspominasz, że niewiele osób jest obecnie zatrudnionych, wiesz może, czy będą jakieś rekrutacje, by nieco odciążyć obecnych pracowników? @Pracownik, wyjaśnij proszę, co masz na myśli. Rozumiem, że chodzi Ci o dofinansowanie na wakacje? Czy firma je oferuje?

Pracownik

O co chodzi z tym socjalnym na wakacje ? Jedna wielka sciema

Patrycja

@1, piszesz, że praca jest zmianowa, czy stawka za pracę w nocy jest wyższa? Czy poza podstawowym wynagrodzeniem są jakieś premie, benefity? Czy istnieje opcja zrobienia nadgodzin? @Wyrywacz, opowiedz proszę, jak podoba Ci się praca w firmie. Czy jesteś zadowolony z warunków? Czy Netbox oferuje szkolenia podnoszące kwalifikacje?

Wyrywacz
@Patrycja 11.07.2018 14:06

Nie narzekam, ale pracy jest za dużo jak na 4 osoby. Nadgodziny? Owszem, ale tylko w okresie urlopowym. A co do szkoleń to ja nie wiem

Były operator

Zwolniłem się z firmy w zeszłym roku i mogę stwierdzić jedno. Z Netboxu zrobiło się jedno wielkie korpo gdzie liczą się jedynie cyferki. Pracownik jest traktowany podrzędnie, nie ma nic ważniejszego niż wydajności na maszynach. Nie rozumiem polityki firmy. Skoro ludzie narzekają, zwalniają się i jednocześnie nie chcą się zatrudniać nowe osoby to wnioski nasuwają się same. Podnieście ludziom podstawę płac a nie staracie się motywować pracowników "atrakcyjnymi premiami'' które są jedną wielką ściemą. Moim zdaniem, cała ta nagonka na "małe" wydajności powoduje to, że na produkcji atmosfera robi się nerwowa. Chodzi tu nawet o kontakt pracownik - pracownik. Nikt nie chce/nie może sobie pomagać bo ''wincyj wincyj' kartoników/arkuszy trzeba robić bo premii kurła nie będzie. Nie tędy droga.

AGKŚ
@Wyrywacz 10.07.2018 09:09

Szkoda mi tych wyrywaczy bo nie są szanowani przez NIEKTÓRYCH OPERATORÓW zwłaszcza tam gdzie są największe nakłady.

Patrycja

Czy w ostatnim czasie zauważyliście jakieś zmiany w firmie? Może podniósł się poziom wynagrodzenia? Wasze ostatnie wpisy są dosyć chaotyczne, dlatego dobrze by było, gdyby ktoś w rzetelny sposób przedstawił aktualną sytuację. Czy atmosfera jest przyjazna? Może pracodawca poszukuje teraz nowych osób?

1
@Patrycja 02.07.2018 19:41

Witam. 1.Zmiany w firmie są ale na złe... Ludzie uciekają a pracodawca ma to w nosie i nie widzi w tym żadnego problemu. Ba, nawet nic z tym nie próbuje robić. 2. Wynagrodzenie stoi w miejscu czyli bieda... 3. Atmosfera?? Wystarczy wyjsć na hale i zapytać ludzi... Morale są kiepskie, atmosfera mało przyjazna i napięta... 4. Tak, szukają ludzi. Ale kto by chciał robić za tak śmieszne pieniądze na 3 zmiany.... Ludzie nie sa naiwni i głupi... Zwłaszcza teraz gdzie każda firma poszukuje pracownikow

Patrycja

@Kasia @Rzeczywistość aktualnie wiele firm zmaga się z problemem braku pracowników, nie zawsze to oznacza, że firma nie ma nic do zaoferowania swoim pracownikom. To jak sytuacja wygląda w firmie Netbox, najlepiej wiedzą pracownicy. Dlatego zachęcam do dzielenia się opiniami dotyczącymi pracy w tej firmie. @Tomii pamiętaj, że na forum publicznym nie należy ujawniać danych osobowych osób trzecich, odsyłam do zapoznania się z regulaminem forum: https://www.gowork.pl/regulamin

pozdrowienia
@Misiu 19.06.2018 19:06

Netbox oferuje dofinansowanie studiów? Pierwsze słyszę

koko

Były operator ma racje, w (usunięte przez administratora) mają pracowników, Odchodzą starzy doświadczeni pracownicy, gdzie na start w innej firmie mają więcej niż w Netboxie po 6-10 latach pracy a na ich miejsce biorą gamoni dla kórych 6 guzików na maszynie to za dużo, ale są tańsi.I mam pytanie do tych psełdo menadżerów bez matury i zarządu. Czy wy wiecie co sie dzieje z tą dziewuszką z konfekcji co jebła ranną zmiane,nocke i zasneła na drzewie w drodze do domu.

Hihi
@jyu 02.07.2018 16:09

Dokladnie ;)))

Baltazar

To w końcu warto tu przyjść do pracy, czy omijać szerokim łukiem?

Moya
@Baltazar 18.06.2018 17:11

Omijać bo na klejeniu jest sprzedawczyk z telekomunikacji

Patrycja

Czy to prawda,że w Netboxie noszenie krzyżyka, lub szkaplerza jest zakazane? Proszę o szybką odpowiedź, bo jestem osobą wierzącą,a mam wyznaczony termin rozmowy,.Dziękuje

anonymous
@Patrycja 23.06.2018 20:43

Regulamin pracy ustalają osoby dla których bogiem jest pieniądz, zwykłe sługusy za 30 srebników

Xxx

Premie owszem, ale tylko dla operatorów maszyn i pakowaczek. A reszta to co? A poza tym jeden z menadżerów gwiazdorzy

Wir Liben Autos
@Xxx 19.06.2018 00:22

Premie są dopiero, gdy menager telefonicznie dostaje informacje nt sklejonych ilości chyba że klejarka zadymi to wtedy NIMA premii i gorącej linii. Napoleon Bonaparte

Patrycja

@Marta zależy nam na tym, aby poznać rzeczywisty obraz firmy Netbox, dlatego dopytuję o szczegóły, które pozwoliły by ocenić jak wygląda praca w firmie. @63-805 @Traktorzysta Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat wynagrodzenia na stanowisku traktorzysty o które pytał @Nowy Czy jest system premiowy? Jakieś benefity pozapłacowe?

Misiu
@Patrycja 24.05.2018 12:27

Patrycjo, a Ty jesteś moderatorem GoWorku czy Netboxu? Mam wrażenie, że tego ostatniego.

Patrycja

@pracownik @Gamon Zgadza się, jestem moderatorem forum gowork.pl. Zależy mi na uzyskaniu od użytkowników jak najwięcej informacji dotyczących pracy w firmie Netbox, przydatnych innym użytkownikom. Dlatego zachęcam do dzielenia się opiniami dotyczącymi pracodawcy oraz pracy w tej firmie. @Kasia Zgadzam się z Tobą, są firmy do których ciężko się dostać. Jednak wiele firm zmaga się z problemem braku pracowników i nie zawsze oznacza to, że firma nie ma nic do zaoferowania swoim pracownikom. Jak jest w firmie Netbox? Nie wiem. Dlatego liczę na to, że dowiemy się tego od pracowników firmy.

Suarez

Firma ma nowy sens istnienia. Ten sens to BHP.

Kiszka
@Suarez 15.06.2018 15:01

Kicha idzie, psze Pana.

Traktorzysta

Kiedy obiecane podwyżki ? Bo jak na razie to podwyżki są na stacjach.

Długi Janusz
@Traktorzysta 17.05.2018 21:20

Nikt nie obiecywał podwyżek, a jedynie przegląd płac. Więc równie dobrze mogą to być podwyżki-obniżki, buchacha...

Ekonomista

Netbox szuka pracownika uniwersalnego który będzie wszystko robił za minimalną wypłatę. Takie nowe pomysły Nowego zarządu

Długi Janusz
@Ekonomista 06.06.2018 18:58

To bawmy się dalej! Szabadabada...

Patrycja

@Batman co jest powodem tego, że według Ciebie system premiowania jest niesprawiedliwy? Możesz też powiedzieć jakiego działu w firmie ten system dotyczy?

Tomii
@Patrycja 03.10.2017 15:19

Pracowalem tam I.powiem szczerze ze system.placowy premiowy jest do (usunięte przez administratora) .raz to.kest tak na drukarkach na sztancach na klejarkach I innych maszynach premie maja .ale juz wyrywacze pakowacze I ini lacznie ze sprzataczkami to nie .a czyz te osoby nie uczestnicza w procesie produkcyjnym ? Uczestnicza dlatego one tez powinny premie dostawac jak.osoby na maszynach .bo.gdy wyrywacz nie wyrwie to klejarka nie sklei .I.tak.to jedni.od drugich sa zalezni . Dlatego mysle ze gdyby kazdy dostal obiecanaaa przy rekrutacji premie byloby w tej firmie duzzo lepiej . Dlatego pani Malwina z rekrutacji I.menagerowie nie obievujvie kandydatom premi skoro te obietnice sa bez pokrycia .I to boli !!!!!!!bo mam dobre zdanie o panu Piotrze Giermaziaku .ale chyba pan.zapomnial.I caly zarzad ze to ludzie pracuja zeby godnie zyc .i zarabiac a nie wegetowac !!!

Patrycja

@Pracownik, możesz udzielić nam dłuższego komentarza dotyczącego aspektu atmosfery w firmie Netbox? Napisz dla nas skąd wynikają te nerwy podczas pracy, o których wspominasz? Będziemy Ci niezwykle wdzięczni za kolejny wpis w temacie firmy Netbox. @Jarek, widzę, iż byłeś zainteresowany pracą w firmie Netbox, może złożyłeś już aplikacje? Jeśli tak, opisz nam przebieg Twojej rekrutacji w tej firmie. Z miłą chęcią dowiemy się nowych wiadomości związanych z tym pracodawcą!

Ania
@Kasia 24.05.2018 20:42

Bardziej drzwiami :) ale chyba to pieśń przeszłości:) ale w myśl zasady jaka płaca taka praca ...LOL:)

Nowy

Jakich zarobków można spodziewać się na stanowisku traktorzysty

63-805
@Nowy 15.05.2018 12:59

Takiej samej jak na stanowisku kombajnisty haha Tam się dorobisz jak i w całym powieci, ale garba chyba że masz brata menagera jak dwóch kolesi

Karol

Słyszałem, że sporo zmian w firmie. Mowa o górze. Pozytywnie?

S.W.A.Tdi
@Jarek 23.04.2018 06:44

Klejarka zepsuta to nie może pewiem ktos się chwalić menagerowi przez telefon ile to on normy nie zrobił. Jest źle na tym dziale????????seriooo

Patrycja

Ostatnio widziałam kilka ofert pracy w firmie Netbox, pracodawca ten wydaje się poprawnie rozwijać na Polskim rynku. Czy możecie mi napisać jak wyglądają sprawy dodatków płacowych w tej firmie? Co z premiami oraz bonami na święta i jak mają się kwestie urlopów? Łatwo dostać dzień wolnego? Będę niezwykle wdzięczna za odpowiedzi w tym temacie, przypominam wam ze wpisy wulgarne będą usuwane przez moderatora serwisu.

Kierowca

Netbox szuka traktorzysty na ciężarówkę hahaha. Ciągnik siodłowy to ciężarówka tzw TIR.

KGM
@Kierowca 11.04.2018 16:39

T. L byłby dobry

Socjal

Firma ma tak bogaty pakiet socjalny że na święta nic nie dała. A wypłata "wczasów pod gruszą " raz na dwa lata to już w ogóle kpina i żenada.

Mexico
@fafa rafa 01.04.2018 18:16

Rafa rafa Ty niepojemajesz po polsku. Masz wysokie ambicje to rozwijaj się w tej firmie albo zmień pracę i kredyt weź haha

niktważny

Najgorsza firma jaka może być typowy (usunięte przez administratora) i nie tylko ludzie podkładają sobie świnie i nie tylko szkoda gadać a w biurowcu myślą że wszystko ok a nie znają życia na produkcji to chore co tam się dzieje tuszowanie wszystkich dużych spraw i karanie najmniej winnych ludzi tak było jest i będzie nie polecam tej firmy szczególnie młodym ambitnym i wykształconym

Realista

Błażej nie osmieszaj się. Jakoś przy pracy Cię nie widziałem. Wszedobylska pierdoła. Nadciagasz godziny nie na pracy, a na spekulacjach które siejesz po całej firmie. Roznosisz na zewnątrz co jest zabronione. Jesteś żałosny. Do pracy przychodzi się by robić to, co mamy na danym stanowisku... A nie zajmować się (usunięte przez administratora). Proponuję kandyduj z ramienia PiS.. Oni takich kochają. Tylko (usunięte przez administratora) zacznij nosić

Kinga
@FordT 26.03.2018 15:56

Nie wiem kim jesteście, o kogo chodzi, lecz skąd w Was tyle nienawiści ?

kiedyś tam robiłem

roman to jedyna osoba z którą załatwisz praktycznie wszystko. Reszta kierowników? Chodzi i gada sobie z każdym po kolei, czepia sie o pierdoły i nie potrafi zorganizować pracy. Atmosfera w firmie? W miarę ok, choć są wyjątki, jak wszędzie, a kasa żałosna - poważnie, filtron płaci lepiej, o wiele lepiej, nawet na sam początek jest to o wiele wiecej, a później jest tylko lepiej :) żonaci pomocnicy z dziećmi na karku je*ią za 1800 zł, pozostaje tylko wziąć kredyt i zmienić pracę. Uciekajcie z tamtąd póki możecie, a jeśli się chcecie zatrudnić, zrezygnujcie. Convert Filtron Huta cokolwiek tylko nie netbox. Pozdro

Demon
@M.B 20.03.2018 15:22

Tak Roman jest ok

zadowolony

super firma jestem bardzo zadowolony pracując w Netboxie.

LOL
@zadowolony 06.03.2018 17:30

Wygląda na to że jesteś ziomkiem menadżera. Ręka po sam łokieć błahaha

zadowolona

Super.

acab

Niby każdy ma swój rozum i odpowiada za siebie według mnie Casek powinien pracować bo przecież jak by wam kazali skoczyć do studni to zrobił by to ktoś z was ?

Zostaw opinię o Netbox sp.z o.o. - Gostyń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netbox sp.z o.o.