Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o m.s meat

Pracowałeś w firmie m.s meat i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tiru - 2014-01-28 12:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostalem oferte wyjazdu na poczatku lutego moze ktos powiedziec jak tam jest zakwaterowanie,wyzywienie,ile godzin sie pracuje dziennie
zdjecie uzytkownika
mega74 - 2014-02-17 11:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto ma wyjazd 2 marca 2014 r.?
Proszę o kontakt monisia302@op.pl
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-02-18 13:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mega74, może napisz tutaj, a nie uciekasz na maila, to wówczas sobie pogadamy wszyscy, temat o m. s meat to chyba odpowiednie miejsce.
zdjecie uzytkownika
mega74 - 2014-02-18 18:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu sądzisz,że uciekam.Ja się tylko pytam bo mam 3 marca być na miejscu pod zakładem .Jadę pierwszy raz i szukam towarzystwa na drogę .W grupie rażniej .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-02-20 13:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo tak to odebrałem, przepraszam. Ja sie zastanawiam nad pracą w m. s meat, a zamiast komentarzy i informacji widze przekierowania na maila, a człowiek chciałby się czegoś dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Elizka92 - 2014-02-21 16:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja jade 2 marca i chciałabym sie z kims zabrac jesli ktos jedzie z moich okolic... ja jestem z okoli Konina. prosze o informacje jesli mozna. Pozdrawiam./
zdjecie uzytkownika
lukasz1 - 2014-02-21 20:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elizka tez jestem zkonina podaj jakis namair do siebie bo mam pare pytan:)
zdjecie uzytkownika
pracownik tonnies - 2014-02-22 12:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie na umowie ktora dostale mod nich pisze 800euro brutto wiec zastanowcie czy to sie oplaca . 800euro brutto to jest 3200 od tego odejmij skladki jedzenie itp to wychodzi 600euro to jest okolo2500tys w polsce tyle zarobisz..
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-02-23 12:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie róbcie tak, że przechodzicie na maila, bo potem ludzie maja identyczne pytania i zostają z kwitkiem, piszcie o m. s meat tutaj, przecież to anonimowe forum!
zdjecie uzytkownika
ania.p - 2014-02-23 15:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech ktos powie lepiej jakie zarobki tam są ile miesiecznie sie wychodzi na czysto????????????????????
zdjecie uzytkownika
elizabettt - 2014-02-23 22:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik tonnies - 2014-02-22 12:01:32]:
jadę pierwszy raz więc nie wiem czy uda mi się odpowiedzieć.. patii (usunięte przez administratora) podaje z odstępami ale jest bez..
zdjecie uzytkownika
Elizka92 - 2014-02-24 16:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę i nie obchodzą mnie kokosy! po kokosy do aryki.. w rhedzie i tak wiecej zarobie niz w swoim miescie pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
misia - 2014-03-05 19:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamila - 2013-05-14 19:43:51]:
po części się zgodzę z tobą ale jeśli chodzi o traktowanie drugiego człowieka przy taśmie to majster polak jest najgorszym chamem na jakiego można trafić wyzywa męża od najgorszego a przychodzi turas i go chwali że mu idzie coraz lepiej . a reszta na lini to jego kumple
. mam przykład na mężu pojechał tam zarobić może nie kokosy ale zarobić coś tyle że psychicznie jest tak gnębiony przy taśmie że staje się wrakiem człowieka i chyba wróci do domu a zaznaczam że nie pije alkoholu i na mieszkaniu ludzi ma spoko i porządek a pracy się nie boi żadnej .
zdjecie uzytkownika
dallas21 - 2014-03-12 11:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
A jest ktoś ze Żnina lub Bydgoszczy kto pracuje na dziale SB??
zdjecie uzytkownika
bulas01pmi - 2014-03-18 19:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktos moze jak jest na czyszczeniu fileta albo na kosciach to byly dzialy na pokowaniu w 2007r moze sie teraz zmienilo niewiem i ile mozna na tym zarobic i wogule jacy tam ludzie
zdjecie uzytkownika
Adi - 2014-03-18 21:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jedzie ktoś swoim autem do redy na 24 marca? Chętnie się zabiorę, opd poproszę na meil natkowska.monika@wp.pl Adam
zdjecie uzytkownika
westice - 2014-03-19 15:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na 24 mam miejsce w samochodzie jeśli ktoś chętny, start z żywca, kontakt konrad.zywiec84@wp.pl
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-03-19 22:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla ludzi o mocnych nerwach, ogólnie nie polecam, w zakładzie śmierdzi, jest głośno, jest ostry zapieprz i niestety nasi rodowici brygadzisci to kawały dziadów... Cwaniaczki..
zdjecie uzytkownika
trn - 2014-03-27 16:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos 7 kwietnia? dajcie znac wojtek2208@op.pl
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-04-02 19:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
staram się o prace w tej firmie proszę o to aby ktoś napisał jak tam jest w pracy
zdjecie uzytkownika
bl - 2014-04-08 16:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM JECHAĆ NA 14 KWIETNIA MA KTOŚ WOLNE MIEJSCE ?
zdjecie uzytkownika
patrycja25 - 2014-04-08 19:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki mieszkalne dla mezczyzn sa okropne i ci ludzie takze. My zjechalismy w ten dzien co przyjechalismy bo chlopak mial 17km a ja 10 do pracy a nie mielismy transportu. Poprostu zenada szkoda tylko drogi, kasy i czasu na zalatwianie tego wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
patrycja25 - 2014-04-08 19:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! Zwolnilam sie wraz z chlopakiem z pracy zeby jechac tam do niemiec, poniewaz chcialam /dobrze/zarobic. Pojechalismy tam i w tem sam dzien zjechalismy spowrotem poniewaz ja mialam 10km do pracy a chlopak 17km a nie mielismy czym dojezdzac i warunki mieszkaniowe chlopaka byly okropne!mieszkanie bylo brudne, w lazience to tak smierdzialo ze stojac pod drzwiami bylo juz czuc, a lokatorzy to sami żule tak pijani ze wstac nie mogli. Stwierdzilismy ze to nie dla nas takie zycie, dlatego dlugo nie czekajac sie zwolnilismy sie. Zaluje ze sie zwolnilismy ze starej pracy bo nie bylo warto tam jechac.
zdjecie uzytkownika
bl - 2014-04-09 10:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM JECHAĆ NA 14 KWIETNIA JEDZIE MOŻE KTOS? MÓJ EMAIL basia.lepczynska@spoko.pl
zdjecie uzytkownika
Iwan - 2014-04-15 20:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybieram sie 5 maja :) jedzie ktos moze??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
27 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie m.s meat
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x