Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o m.s meat

Pracowałeś w firmie m.s meat i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-04-02 19:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
staram się o prace w tej firmie proszę o to aby ktoś napisał jak tam jest w pracy
zdjecie uzytkownika
bl - 2014-04-08 16:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MAM JECHAĆ NA 14 KWIETNIA MA KTOŚ WOLNE MIEJSCE ?
zdjecie uzytkownika
patrycja25 - 2014-04-08 19:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki mieszkalne dla mezczyzn sa okropne i ci ludzie takze. My zjechalismy w ten dzien co przyjechalismy bo chlopak mial 17km a ja 10 do pracy a nie mielismy transportu. Poprostu zenada szkoda tylko drogi, kasy i czasu na zalatwianie tego wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
patrycja25 - 2014-04-08 19:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! Zwolnilam sie wraz z chlopakiem z pracy zeby jechac tam do niemiec, poniewaz chcialam /dobrze/zarobic. Pojechalismy tam i w tem sam dzien zjechalismy spowrotem poniewaz ja mialam 10km do pracy a chlopak 17km a nie mielismy czym dojezdzac i warunki mieszkaniowe chlopaka byly okropne!mieszkanie bylo brudne, w lazience to tak smierdzialo ze stojac pod drzwiami bylo juz czuc, a lokatorzy to sami żule tak pijani ze wstac nie mogli. Stwierdzilismy ze to nie dla nas takie zycie, dlatego dlugo nie czekajac sie zwolnilismy sie. Zaluje ze sie zwolnilismy ze starej pracy bo nie bylo warto tam jechac.
zdjecie uzytkownika
bl - 2014-04-09 10:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM JECHAĆ NA 14 KWIETNIA JEDZIE MOŻE KTOS? MÓJ EMAIL basia.lepczynska@spoko.pl
zdjecie uzytkownika
Iwan - 2014-04-15 20:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybieram sie 5 maja :) jedzie ktos moze??
zdjecie uzytkownika
daff - 2014-04-16 07:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iwan - 2014-04-15 20:33:03]:
Ja jadę
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-04-16 09:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iwan - 2014-04-15 20:33:03]:
witam też jadę:) woj.podkarpackie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-06 12:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade 11.05 do tunisu z poznania mam wolne 3 miejsca tel.015163928186
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2014-05-07 19:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos 11 maja???
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2014-05-07 19:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos 11 maja???
zdjecie uzytkownika
to39 - 2014-05-14 23:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki mieszkaniowe masakra wiem bochociaz nie pracowalem w tunisie to robilem te hotele katastrofa
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-05-15 21:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest łatwo. Płace niskie i dużo obiecanek bez pokrycia. Praca ciężka i co ważne bez pewności na jutro. Zakwaterowanie, cóż jak ktoś liczy na hotel ***** to jest mało poważny. To jest biznes ale dla pracodawcy, nie dla ciebie!!! Kierownictwo jak wszędzie. Ogólnie można tylko po co? Uchlać mogę się także w Polsce (to jedyna dostępna rozrywka).Niemcy to narodowe państwo i warto o tym pamiętać! A sam Meat? Taką metodą nigdy nie zbudują sensownego zespołu ludzkiego. Ale to ich problem.
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-05-19 18:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mimo wszystko lepiej jechac i sie dorobic niz szukac roboty w polsce i ledwo ciagnac koniec z koncem
zdjecie uzytkownika
x - 2014-05-19 22:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dorobić sie garba
zdjecie uzytkownika
odpowiedz na x - 2014-06-04 22:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakos garbatych w polsce malo chodzi, a generalnie to garbaci od urodzenia.
zdjecie uzytkownika
Starok - 2014-06-05 01:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już nie przesadzaj z tym garbem. Jak ktoś jest ogarnięty to będzie potrafił porobić kontakty i szybko się wymiksować z tego układu.
zdjecie uzytkownika
PalęStale - 2014-06-26 09:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie prosicie o opinie, opinie jak widać są nie za dobre a mimo wszystko jedziecie:/ byłem tam i tak sprawa wygląda że jest bardzo duży problem z dojazdem na zakład w szczególności że tych co przyjeżdżają to dają na Verl to jest jakieś 15km od zakładu i jest naprawdę problem z dojazdem...osobiście odradzam ten wyjazd, późnej możecie mieć problem z wzięciem waszych dzieci na ręce bo ręce to tam strasznie przy tej pracy nawalają i nie tylko ręce...a i na koniec jeszcze chce powiedzieć że pośredników w tym zakładzie jest bardzo dużo co się dobrze z tym ukrywają i upiększają jak ta praca super nie wygląda a na miejscu okazuje się całkiem co innego a oni biorą za to dodatkową kasę i to nie małą za to że załatwiają pracowników z czego połowa i tak nie wytrzymuje w tych warunkach o czym świadczą tak częste przyjazdy w ciągu miesiąca;) Ludzie kasa to nie wszystko nie dajcie się z pieniężyć, zdrowie jest najważniejsze,zdrowia nie odzyskasz a pieniążki idzie w innych pracach zdobyć...Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
davidi - 2014-07-03 16:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZĘŚĆ !! PILNE !! WYJAZD 07 W PONIEDZIAŁEK POSZUKUJĘ TRANSPORT LUB KTOŚ JEDZIE WŁASNYM AUTEM
zdjecie uzytkownika
davidi - 2014-07-03 16:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
część ! niech da ktoś znać na forum podam nr lub e-maila...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: Gowork.pl
Całe Niemcy
( )
  M. S. „MEAT” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SERVICE Sp. k. zatrudni pracowników na stanowiska: rozbieracz - wykrawacz mięsa wieprzowego i wołowego, przyuczenie do rozbioru mięsa wołowego, pakowac Miejsce pracy: Niemcy   Zapewniamy atrakcyjne warunki pracy i płacy, a także bezpłatne zakwaterowanie.   Telefo
zdjecie uzytkownika
Starok - 2014-07-03 23:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze można się połudzić, a może kiedy coś z tego będzie, chyba, że nikogo los pracowników za specjalnie nie insteresuje
zdjecie uzytkownika
gosc 1 - 2014-07-11 17:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy jedzie ktoś może jutro z Rhedy lub okolic do Wrocławia/Opola . Proszę o wiadomość na e mail izka04@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Starok - 2014-07-12 07:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały pic i urok tej pracy polega na tym, że jeżeli jesteś za granicą i masz nad sobą kierownika Polaka to nic z tego dobrego wyjść nie może... po prostu nie może..
zdjecie uzytkownika
mimka - 2014-07-12 12:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wezcie sie ogarnijcie, czego wy ludzie wymagacie co? Kazdy z was pojechał tam z wlasnej woli i z wlasnej woli pracuje. Jak jestes leniem smierdzacym i robic ci sie nie chce to za granica nie masz szans!! I nie wazne czy to Polak czy Turek czy Niemiec!. Czytajcie umowy, dowiadujcie sie u zrodła- to jest firma która nie leje wody. Ja wyjezdzałem to powiedzieli mi jak wyglada pokoj robotniczy, ze nie ma dojazdu do roboty i ze robie za 800 euro minimum..i faktycznie tak było..tylko ze po jakims zcasie juz 1 była z przodu:) A wy jak rezygnujecie po pierwszej wyplacie ktora nawet nie moze byc przeciez pelna, nie plnujecie klas podatkowych to potem wielka obraza majestatu..Aha i jeszcze jedno: ogarnietym trzeba byc w kazdej pracy z agranica!! W kazdej, bo nie płaca ci jak w Polsce za lezenie tylko za dobra robote. Ludzie wykwalifikowani na te stanowiska: rzeznicy, masarze...nie narzekaja tylko szaraczki po szkole sredniej mają wiecznie waty..
zdjecie uzytkownika
tasma - 2014-07-15 17:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
negatywne opinie usuwaja duzo sie nie dowiesz odradzam wyjazd
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie m.s meat
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x