Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: zakłady mięsne MS MEAT

zdjecie uzytkownika
gosciu - 2015-02-12 07:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcesz poznac polaka co jest wart jedz za graniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zdjecie uzytkownika
M - 2015-02-13 13:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dwa wolne miejsca do Rhedy w aucie. Wyjazd w niedziele z jedrzejowa o 10 rano przez Katowice. Meil smichol@onet.pl
zdjecie uzytkownika
mar - 2015-02-15 10:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej! Chcialbym się dowiedzieć , czy jak jestem chora . Mogę mieć zwolnienie/ chorobowe polskie ? Czy w NIEMIECKIM BIURZE TO PRZEJDZIE ?
zdjecie uzytkownika
m - 2015-02-16 14:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz byc zdrowa i silna chorych nie potrzeba tyrac tryac tyrac i tony na licznikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zdjecie uzytkownika
pepo - 2015-02-16 14:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam prace nie w zakladach miesnych proponuja mnie 9e na godz plus 25e diety za kazdy przepracowany dzionek hotel odciagaja 150e zycie we wlasnym zakresie jak to jest czy to dobrze odpiszcie
zdjecie uzytkownika
pepo - 2015-02-17 12:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ico nikt nie pisze tylko zapieprzacie za 5e machure dorabiacie i 200ton na zmiane
zdjecie uzytkownika
kocicha - 2015-02-18 15:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pepo - 2015-02-16 14:28:01]:
zajebiscie masz ci powiem i masz racje z ta machura i jeszcze ms meet dodac,popierdolency,wszystkich do jednego wora!!!
zdjecie uzytkownika
Tatiana - 2015-02-18 18:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam te opinie i nie ze wszystkim sie zgadzam. Pracowalam tam przez 5 miesiecy na sb, praca sama w sobie nie jest ciezka, ale pracujac po 12 godzin przez 3 tygodnie kazdy ma dosyc. Jezeli chodzi o zarobki to stawka godzinowa nie jest wysoka, ale przy ponad 200 godzinach mozna zarobic.Ja za pierwszy pelen miesiac dostalam 1540 euro. Mieszkania niby sa bezplatne, trafilam dobrze, czysto, dobrze wyposarzone a przede wszystkim fajne i uczciwe dziewczyny. Do pracy mialam 5 km i pierwsze 3 miesiace chodzilam na pieszo, pozniej przywiozlam rower z polski.Jest ciezko, dla mnie 5 miesiecy wyrwane z zyciorysu.Pracujac na sb nie ma czasu na zabawe, tam spisz, jesz, i chodzisz do pracy.Poznalam fajnych ludzi i to sie liczy.Wiem ze na innych dzialach maja wolne soboty i niedziele i wiem co wyprawiaja.Ja nastawilam sie na prace i moze tam wróce.
zdjecie uzytkownika
michal77 - 2015-02-18 22:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam. mam sie wstawic 02 marca o 08 rano jade z poznania. ma ktos wolne miejsce?
zdjecie uzytkownika
ruda92 - 2015-02-19 10:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
musze sie wstawic wraz z chlopakiem i jego siostra na godz 8 rano... ma ktos moze 3 wolne miejsca w aucie? prosze o odpowiedz na email: evelyn-1992@o2.pl
zdjecie uzytkownika
*SK* - 2015-02-21 16:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM. MAM 2 MARCA BYĆ W RHEDA. SZUKAM TRANSPORTU JESTEM Z MAŁOPOLSKIEGO. aska_k85@op.pl
zdjecie uzytkownika
los - 2015-02-22 11:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rower miedzy nogi i do przpdu tylko bez siodelkaaaaaaaaaaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
** - 2015-02-22 15:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [los - 2015-02-22 11:05:46]:
PROPONUJĘ TOBIE TYLKO DOBRZE SOBIE USTAW RURKĘ,ŻEBY CIĘ NIE UWIERAŁA TYLKO CI SIĘ NA COŚ PRZYDAŁA IDIOTOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
reiv - 2015-02-23 10:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal77 - 2015-02-18 22:59:00]:
witam mam wolne 2 miejsca wyjezdzam w niedziele 1.03 z łodzkiego jak cos to dzwon (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dzasta2304 - 2015-02-23 15:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja jade z mezem do Rhedy na 2 marca
jedziemy przez poznan. 2 osoby mozemy zabrac.
justa2304@interia.pl
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-02-23 19:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dzasta2304 - 2015-02-23 15:52:04]:
jestem zainteresowany macie wolne miejsce
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-02-23 19:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dzasta2304 - 2015-02-23 15:52:04]:
jestem zainteresowany macie wolne miejsce
mój nr (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
los - 2015-02-23 21:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [** - 2015-02-22 15:07:51]:
o czym ty myslis kapucynie ja o jezdzie rowerem a ty kosmate mysli maszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zdjecie uzytkownika
Angela - 2015-02-23 21:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,czy ktoś wie coś więcej na temat tej firmy? Chciałabym jechać ale czekam na odpowiedź ich strony i nie wiem czy się odezwią.I jak serio tam jest bo widzę,że ludzie tutaj to za duże wymagania mają,a mi zależy na pracy aby zarobić kasę,a nie balować i sek*ić.
zdjecie uzytkownika
los - 2015-02-24 07:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytaj posty tam wszystko ludziska pisza ale ty czekasz na gotowe szkoda marnowacz swego zycia kasy za duzo nie zlapiesz szukaj innej firmy jak znasz niemiecki czy angielski lub szybciej sie dogadasz w rosyjskim oni doskonale znaja ten jezyk ucza sie w szkolach
zdjecie uzytkownika
Angela - 2015-02-24 14:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nie czekam na gotowe,bo wiem,że ludziom się nie dogodzi a w innych firmach jeszcze gorzej wykorzystują. Wole mieć chociaz z 400 e odłożone bo w PL się tyle nie zarobi z wykształcenia zawodowego. Choć szukam tu i tam
zdjecie uzytkownika
los - 2015-02-24 19:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo w trzy litery sobie wszyscy leca najlepiej jak by za lyzke ryzu pracowac w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tym po calym sam sie krece tu i tam w adidas w berlinie oferowali prace czy tez podpuche dzwonilem skrzynak pelna nie odbieraja 1600e oferowali do immej firmy edem 2500e znajomosc jezyka b2 w mowie i pismie hahaha jak znasz jezyk to masz dobra prace i platna te zaklady miesne posrednicy machuura czy visbeck too poczytaj tyrasz na szefuw oni kase maja a ty ciezkie kosci i pot wylany i do 40 lat przyjmuja starszych nie nic dziwnego ze nie powidamiaja do opieki przy starszych osobach to jak slysze 1200e placa mieszkanie masz darme ponoc babki sobie chwala te prace
zdjecie uzytkownika
wera - 2015-02-25 10:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam wielka prosbe prosze powiedzcie mi tak naprawde jak jest mam tam byc jako pajowacz i boje sie , nie pracy lecz opini tych osob ktorzy nie wiem czy prawde pisza, jak daleko tzreba dochodzic do pracy czy mozna cos wynajac blizej jak to wyglada wszytko tak naprawde praca ciezka to wiem ...prosze napisze mi ktos pradwe nim tam pojade dziekuje slicznie
zdjecie uzytkownika
wera - 2015-02-25 10:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak wyglada praca i od ktorej do ktorej,ile km jest aby dostac sie do pracy czy grupowo sie chodzi czy raczej w pojedynke prosze odpiszcie mi ?
zdjecie uzytkownika
lysy - 2015-02-27 19:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wera ja tam tyrałem odradzam poraszka
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy zakłady mięsne MS MEAT?
Zadaj pytanie