brak logo

zakłady mięsne MS MEAT

RHEDA-WIEDENBRUCK

Opinie o zakłady mięsne MS MEAT

v8 2017-01-24 19:50
Hejka. hansikcegielka@o2.pl
Czaka 2017-01-25 12:17
Siema.Jedzie ktoś może na 1 lutego z podkarpacia lub przez podkarpacie.Mój mail czak-78@wp.pl
gandalf 2017-01-25 22:49
Dla zainteresowanych jadę ze szczecinka przez szczecin mam być na 1 lutego jak coś to pisać ziko55@wp.pl
lusi 2017-01-26 11:14
hejka a z jakiego biura cię pokierowali
Ludzik 2017-01-26 11:20
Z Biura pośrednictwa pracy.
1
gandalf 2017-01-26 22:38
jadę tam jako kierowca bezpośrednio do niemieckiego pracodawcy bez biura pośrednitwa
1
Anonimowa 2017-02-06 13:14
Ludzie nie jedźcie tam do pracy tyle wam mogę powiedzieć po roku w zakładzie Tonnies w Rhedzie na uboju. Praca bardzo ciężka , ale nie to jest tu największym problemem. Pośrednik leci w kulki , kroją was jak chcą, ja do dzisiaj mam problemy , nie mogę odzyskać należnych mi pieniędzy .
2
Marek79 2017-02-06 23:51
czy był ktos moze z Was na Verl w styczniu 2017 r. ?Bo szukam osoby , ktora tam mieszka a nie ma z nia kontaktu. Bede wdzieczny za pomoc . Z góry dziekuje .
Mućka 2017-02-14 14:06
KOŁCHOZ nieuku, a nie Kaukaz.
LOL!
I dziwić się, że się tak dajecie robić :/
Kukułka 2017-03-06 23:34
Czy potrzebują teraz na dział pakowania ? Jaka jest wypłata za miesiąc pracy przy pakowaniu?? Jest lżej niż na rozbiorze ?
V8 2017-03-07 20:32
Byłem na pakowaniu na TK na kebabie szaleje tam Panna Karolinka x2 (bo są dwie takie Panie ,brygadzistka i kierowniczka zmiany )nie mają szacunku dla pracowników. Nie Poooooooooolecam .Jak ktoś kiedyś będzie miał tyle sił i czasu żeby iść do sądu o mobbing i zastraszanie na te Panie to Ja się do łączę .
Pozdrawiam...
7
Kukułka 2017-03-07 21:59
Ale jak sama praca wygląda, ile godzin w miesiącu i wynagrodzenie netto po osiągnięciu wszystkiego ??
Mati_5 2017-03-08 18:00
Witam. Wybiera się ktoś na 13.03 do pracy? Woj. Łódzkie. Pozdrawiam
1
V8 2017-03-08 20:24
Nie wiem ,jeszcze mi nie wypłacili ,dopiero zjechałem no i nie pracowałem całego miesiąca(tam trzeba biegać nie koniecznie za czymś konkretnym ale żeby było widać że coś robisz)a ja tak nie potrafię i nie mam 20 lat żeby mnie ktoś ganiał z kąta w kąt dla swego widzimisię . Co do godzin to szedłem na 13.00 i zawsze na tą godzinę , a wracałem różnie ,ale zdarzało się tak że przyszliśmy do pracy i zaraz jedna osoba szła do domu bo okazywało się ze jest nie potrzebna i często tak było.
Andzia 2017-03-09 17:57
Dzień dobry ja tez sie wybieram tego samego dnia 13,03 jade wlasnym autem to moze gdybys byl chetny pojedziemy razem w kolbaskowie w niedziele kfc przy granicy bysmy sie spotkali
3
Kuba W 2017-03-10 12:07
Andzia a ty umiesz jeździć że pojedziesz tak daleko swoim Daewoo tico.
Andzia14 2017-03-10 13:54
Andzia umie jeździć ale to nie Daewoo Tico i zapewne jest inna Andzia
Kubuś 2017-03-10 19:57
Andzia ja jestem chętny ale na seks...jeśli jesteś zdrowa,ładna i koniecznie musisz mieć duże piersi i ciasną szparkę.
2
Mati_5 2017-03-11 03:20
@Andzia bardziej miałem na myśli jakby ktoś jechał z woj. Łódzkiego, ponieważ do Ciebie bym miał za daleko
dami 2017-03-26 10:55
Wybiera sie ktos 03.04.2017?
bobo 2017-03-28 18:20
jak czytam twoje wypociny to mam wrazenie ze pochodzisz z jakies patologii i przerobilabys dniowke za nalepe za 3,50!!!Ludzie ogarnijcie sie,jest 21 wiek,to nie sa czasy jak w biblijnym egipcie gdzie za kilka srebrnikow kupowali niewolnikow.Dzis kazdemu nalezy sie szacunek,godne traktowanie drugiego czlowieka a nie pojedzie taka(nie mowie tu teraz o tobie)tepa dzida ktora w Polsce lazila zasmarkana i klepala biede,zarabia dwa ojro wiecej niz wszyscy i traktuje Polakow jak smieci
paweł 2017-03-30 11:44
Tak Jedziemy
Anka 2017-03-30 19:08
I my też jedziemy
1
v8 2017-04-02 21:46
Nie wybierajcie się tam .
Będziecie tego żałować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beata 2017-04-06 11:53
Chcę jechać 18.04.17. z Jeleniej Góry. Wybiera się ktoś?
SOS 2017-04-12 20:19
CZeść.Szukam kogos kto pracował lub pracuje w tej firmie. Kontakt urwał się trzy miesiace temu. Czy mogłbys mi pomoc?
ssetlak 2017-04-16 18:53
witam

Ja mam jechac na 24 kwietnia gdyz okazało sie ze nie ma miejsca na 18.04 na pakowaniu. Jak by ktos jechał prosze o informacje ssetlak@o2.pl
v8 2017-04-21 21:06
Witaj..
W jaki sposób mogę Ci pomóc , jeżeli dam radę to postaram się .Pozdrawiam...
2
SOS 2017-04-26 13:59
Witam V8, bardzo dziekuje za odpowiedz. To jest moj adres mail: marimu@interia.pl. Jesli to mozliwe prosze o kontakt. Serdecznie pozdrawiam
pepe 2017-05-05 12:56
Witam prosze o informacje czy jest jakaś zmiana na lepsze w tym zakładzie jade 7.05 2017
Madzik 2017-05-13 13:29
Witam wybieram się tam pierwszy raz z partnerem. Może ktoś powiedzieć coś więcej jak warunki, płaca i praca?
KArolina 2017-05-16 09:53
Witam wszystkich

trochę z innej beczki, ale myślę że dość istotne pytanie.
W jaki sposób kontaktujecie się z rodziną/znajomymi?
Jest możliwość zakupu kart telefonicznych i z internetem gdzieś w okolicy?
jak wygląda sprawa zasięgu?
Jurek 2017-06-11 22:34
Witam,
Mój brat Daniel Jurowiec pracował w tych zakładach.
Od tygodnia nie mogę się z nim skontaktować.
Jeśli by ktoś miał informacje o aktualnym miejscu zamieszkani, bardzo proszę o kontakt pod numer
+48 510044942
1
Karolina 2017-07-24 09:57
@v8 a dlaczego nie warto się tam wybierać? Pracowałaś tam może? na jakim stanowisku? Kto obecnie pracuje i podzieli się z nami informacjami na temat pracy w zakłady mięsne MS MEAT?
były pracownik MS Meat 2017-08-17 12:47
MS Meat nie istniej w Niemczech firma została zamknięta 31-12-2016 w Niemczech
w to miejsce powstały inne niemieckie firmy

jak ktoś szuka pracy w Tönnies to proszę patrzcie na ogłoszenia na portalach z praca.

w Tönneis jest około 15 rożnych firm na rożnych działach
ja znalazłem zatrudnienie przez DSI GmbH & CO KG
Jasio 2017-08-18 17:48
Byly pracownik,napisz coś o warunkach jakie teraz są
MARIO 2017-08-21 22:08
MAM JECHACNA PAKOWANIE Z KONINA NA 4 WRZESNIA JEDZIE KTOS Z OKOLIC??? JEZELI KTOS TAM BYL I PRACOWAŁ OPISZCIE JAKA TAM JEST JAKIE WARUNKI MIESZKANIOWE I JAKIE ZAROBKI,ROZMAWIAŁEM Z PANIA SUKIENNIK TO POWIEDZIAŁA ZE NIE SIEDZI W KADRACH I NIBY NIE WIE!! CZEKAM NA SZCZERE OPINIE:) DZIEKUJE :)
2
Walery 2017-08-26 09:50
Zarobiłem ostatnio 5.530 zł , tyle miałem na koncie . Polecam , trzeba tylko zacisnąć zęby .
1
Edyta Świebodzice 2017-08-27 19:13
Część Mario mój mąż też tam się wybiera na 4 września jesteśmy z dolnego Śląska jedzie busem i też kieruje go pani Sukiennik
Edyta Świebodzice 2017-08-27 19:19
Może ktoś z okolic Wałbrzycha tam jedzie samochodem prosimy o kontakt
mario 2017-08-28 21:49
zostaw mi numer zadzwonie:) mario
mario 2017-08-28 21:51
ale ile miales godzin w miesiacu ?????
Robson 2017-08-29 16:03
Ja mieszkałem w Rhedzie , 2 km na piechotkę. Jade teraz po roku znów . Po pracy zwiedzam miasto ,chodzę na siłownie , na zakupy , jest naprawde przyjemnie . Okolice bajka ! Dostałem też karte rabatową na zakupy w firmowym mięsnym sklepie . Tyle . A na koncie różnie , ale średnio 4500- 5200 zł .
józef 2017-08-30 17:03
czego kłamiesz pewnie jestes bliskim znajomym pracowawców ,wiem ze z buta jak nie masz auta sie dochodzi nawet i 5km a zarobisz 5 tys złotych ale masz 250 godzin w miesiacu!!!!
1
V8 2017-08-30 22:53
Popieram Cię .Takie zarobki to przy 200/250 godzinach .Co do kwatery to można trafić blisko ,tak jak ja
Miałem właśnie ze 2 km .ale warunki to tragedia ,pokój przejściowy i każdy o innej porze wstaje do pracy ,Jedni piją drudzy palą a trzeci np. oglądają pornusa o 3nad ranem bo akurat wstali do pracy i to co dziennie a i jeszcze dość że pokój przejściowy to jeszcze brak drzwi do kuchni .Warunki pracy i kwatery to uwłacza ludzkiej godności .
1
V8 2017-08-30 22:57
Ty Robson a ile można zwiedzać tam miasto ono nie jest takie wielkie i atrakcji za niewiele...
mario 2017-08-31 16:06
PANI SUKIENNIK UDZIELA DOKŁADNIE WSZELKICH INFORMACJI CO I JAK , SPROSTOWANIE :D:D:D
beznicku 2017-09-05 14:19
byłem tam dw lata temu. ciężko ale ogolnie ok. jade teraz pod koniec września z okolic krakow. ktoś chętny?? 606945321
Karolina 2017-09-12 12:02
@beznicku czy mógłbyś coś więcej napisać o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT? Na jakie warunki pracy można liczyć? Jaka panuje atmosfera? Jak długo pracowałeś? Jak wyglądają godziny pracy w firmie?
Golec 2017-09-12 16:35
Jedzie ktoś 25 września ? Ja jade pierwszy raz zobaczymy jak to będzie. Zapraszam do kontaktu 504287145
Zostaw swoją opinię o zakłady mięsne MS MEAT - RHEDA-WIEDENBRUCK
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT