Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo zakłady mięsne MS MEAT

Opinie o zakłady mięsne MS MEAT

Pracowałeś w firmie zakłady mięsne MS MEAT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-07-08 17:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agina82 - 2015-07-07 09:22:42]:
gdzie sie pchasz nie czytasz postow co ludziska pisza nie rozumna jestes jak szybko jedzesz tak szybko wrocisz nie polecaja tej firmy
zdjecie uzytkownika
lubelak - 2015-07-09 12:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taniej w 3 z Chelma .Taniej i do Chelma Polskie kapo da wam popalic.Zabrac wrotki lub chulajnoge.Zynus dodaj ze to Alszwic Ja to przezylam 3 miechy.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-07-10 22:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki fatalne, wyplaty jeszcze gorsze wraz z calym kierownictwem. Odradzam przyjazdu do tonniesu. Robi sie po 7 dni w tygodniu, ciagle po 12 godz. Szkola wytrwania :)
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-07-11 14:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz szykuja mi prace w niemczech mam ustalona stawke 9e brutto hotel oplacony przez firme i obiado kolacje firma oferuje chyba niezla kase bede mial zobaczymy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-07-11 14:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do reki 9e czyli nie brutto
zdjecie uzytkownika
samuraj - 2015-07-14 18:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ile godzin się robi na rozbiorze i ile dni w tygodniu,ciul z traktowaniem byłem w gorszym kołchozie pracy,po 20 godzin czego się nie mogłem doczekać to ukąpac się w niedziele i napic piwa
zdjecie uzytkownika
slawek - 2015-07-14 19:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc 26 lipca jade do rhedy jesli ktos chce jechac to podaje numer (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
slawek - 2015-07-14 19:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade na przyjecie na 27 lipca (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
samuraj - 2015-07-15 19:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [farango - 2015-07-06 17:38:23]:
mam prosę chiałbym pogadać na temat tej firmy masz muj numer i dzwon ja cie odrzucę i zadzwonię bo mam za darmo (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
1111 - 2015-07-16 20:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [samuraj - 2015-07-15 19:37:19]:
jak piszesz mój u gimnazjum podstawówka czy srednia a zapomialem po maturze gertycha
zdjecie uzytkownika
kinga - 2015-07-17 14:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze że wasza dyskusja kochani stała się mało konstruktywna, no szkoda,. liczyłam nie ukrywam na więcej bieżących faktów o ms meat z waszej strony. robiłam już przy rozbiorze mięsa w Polsce, teraz chciałam za granicę wyjechać ale niestety jak wchodze na stronkę ms meat to tam nie ma żadnych info odnośnie bieżących wyjazdów i smuci mnie to
zdjecie uzytkownika
slawek - 2015-07-17 18:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc jade do niemiec na 27 lipca na przyjecie jesli ktos sie chce zabrac podaje numer (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
slawek - 2015-07-17 21:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do kingi ja juz pracuje tam poltora roku czesc prawdy a czesc nie tak szczerze jest moze tam problem z dojazdem do pracy ale duzo mozna poznac znajomych ktorzy pomoga pensja jest na czas ja teraz jestem na pauzie pracowalem w polsce i stwierdzilem ze tu jest jeszcze gorzej niz tam i zato wracam tu pracujac po 15 czasem godz dziennie miesiecznie dostalem 1200zl masakra jakas a na gladziach na godz sie umawialismy ze bede mial 10zl a dostalem 6,50 po 10 godz pracujac jesli chcesz wiedziec wiecej podaje ci numer (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
italiano - 2015-07-18 06:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po ile godzin się robi na rozbiorze nie na pakowaniu i jaka stawka na godzine a warunki mieszkaniowe dobre dostep do łazienki i kuchni przedewszystkim ile tam można wytrzymać maxymalnie
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2015-07-18 13:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie może ktoś do rheda wiedenbruck na 20 lipca do Tunisu,potrzebuje się zabrać z Dortmundu
zdjecie uzytkownika
poirztowana - 2015-07-18 21:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten zaklad to jakas kpina!!! stawka godzinowa to 5.20 .... non stop po 12godzin, od poniedzialku do niedzieli i tak w kolko. ludzie nie pchajcie sie bo po tygodniu zjedziecie.!!
zdjecie uzytkownika
slawek - 2015-07-23 21:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc jade na 27 lipca do tunisu jesli chce ktos jechac podaje numer (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-07-25 21:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro jade do toonies jesli chce ktos jechac podaje numer 665-124-131
zdjecie uzytkownika
edy - 2015-07-29 19:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to co tu pisza to wszystko prawda,pracowalem tam na rozbiorze syf kila i mogila. Przychodzisz do pracy bierzesz noz idziesz na tasme na drugi dzien masz juz zapioerdalac jak starzy pracownici i ch to nie interesuje ze sie nie wyrabiasz,rodacy beda Cie gnoic jak ostatniego smiecia. Rumun i murzyn Ci pomorze a polak by Ci niz w plecy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam pracuja ze glowa mała,najgorszy margines. Malo tego bedziesz na klasyfikacji to bedzie cie jeszcze jabał turas brudas a poalczki u do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodza. Maja sie za strasznych fachowców a tak naprawde to dno. Pfrzerwa to jakies nie porozumienie musisz biegnac zeby sobie noze naoszczyc i zjesc cos. Zarobki to jes smieszne haha 1500 euro na klepce z dodatkiem a tak sie musisz ojebac ze rece Ci po pracy odpadaja. 800 swin na godz to powinno dac do myslenia.
zdjecie uzytkownika
edy - 2015-07-29 20:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam jeszcze ze jada do domu tam co dwa tyg z tym ze w ten piatek co jedziesz na weekend do pl zaczynasz prace o 15 i robisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do 1,2 w nocy,w domu jestes na 10 rano... w niedziele wieczorem wracasz na klasowaniu zarobisz max 1200e w tym przejazd do pl od 70-90 e w obie strony dojazd do roboty i jedzenie zostaje Ci na reke 800e. Pomyslcie dwa razy zanim tam pojedziecie. Czas pracy jes chory np po 8 godz konczy sie rozbior a te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeszcze daja jakies extra za ktore Ci i tak nie zaplaca,im wiecej godz tym mniej kasy to by bylo chyba na tyle
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-07-29 20:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę z Bydgoszczy w niedzielę 2 sierpnia , póki co mam dwa wolne miejsca . Mój mail to sqra71@tlen.pl
zdjecie uzytkownika
free - 2015-07-30 11:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich ostrzegam przed tym zakładem po pierwsze to nie jest zakład tylko kołchoz masakra jakaś nie masz czasu na nic! tempo na taśmie jest nie do wytrzymania nie masz siły a to nikogo nie interesuje już w pierwszy dzień rzucili mnie na taśmę i chcieli żebym kroił to mięso jak zawodowiec ! To jest jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i najgorsze jest to ze Polak polaka by w łyżce wody utopił nic Ci nie pomoże tylko jeszcze na Ciebie doniesie . Razem z kolegą wytrzymaliśmy tylko 3 dni w tym obozie i nikomu nie polecam już nie wspomne o lokum które było położone 16km od miejsca pracy i dojazd na własny koszt! A tego hotelu nie można nazwać nawet barakiem patologia codziennie imprezy picie itp. Szkoda słow ! jeśli nie masz takiej potrzeby tam jechać to dobrze Ci radze zostań w domu !
Pozdrowienia dla Pana Kierowcy z busa :)
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-07-30 23:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam każdej osobie która ma zamiar jechać do tego syfu ! nie róbcie tego szkoda zdrowia , o pieniądzach nie wspomnę których po prostu nie ma około 1000 euro miesięcznie przy tyraniu jak w obozie jakimś każdy drze się jak popadnie , nikt nikomu nie pomoże pokażą raz co masz robić i ich to nic nie obchodzi masz umieć tak jak inni i zasuwać , gdzie nie wiesz w ogóle za co się zabrać jak widzisz to pierwszy raz masakra jakaś , ganiają z jednego stanowiska do drugiego i tak ciągle , trzeba każdemu coś podać pod nos , bo nowych się wykorzystuje i nie patrzą na to czy ktoś ma stres czy nie mają to gdzieś , po przyjeździe dojazd do pracy miał być zapewniony ale gdzie tam , 16 km musiałem dojeżdzać z kolegą i trzeba płacić ludziom 2 euro w jedną stronę co dziennie . Także nie jedźcie do tej pracy szkoda nerwów i waszych kosztów nikt tam nie wytrzyma dłużej niż kilka dni .
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-31 19:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak wytrzymałem tam 4h po 3h czyli do 1 przerwy lewej reki nie czułem tak zdrętwiała kolega wytrzymał 4,5h stwierdziliśmy ze niema sensu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 5,30euro netto czyli 8brutto i tyle będziecie zarabiać niesluchajcie ze 1400 bo tak nie jest najlepszy jest frajer na ktorego wolaja maciora frajer bez kultury swoich cisnie na kazdym kroku kolega malo brakowalo a lutnol by mu bo niewytrzylam gosc policja niemiecka straszyl 3 dni zalatwienia papierow lekarz? sciema idziesz dostajesz papier zaznaczasz wszystko ze nie i tyle z badan NIE POLECAM nie ze konkurencja bo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie mam taka prace ale NIE POLECAM zebyscie nie jechali wydacie kase zapożyczycie sie i po 1 dniu lub gora tyg. wrocicie bez niczego
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-31 19:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomnialem dodac ze przyjechalo nas chyba z 40 a juz po 3 dniach zalatwienia papierow wrocilo do polski okolo 10 ludzi niezaczynajac prace z opowiesci starych pracownikow okazalo sie ze przewaznie przyjezdza 60 ludzi a wraca 50 ludzi wiec daje do myslenia ile ludzi zostaje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy zakłady mięsne MS MEAT?
Zadaj pytanie
alert