Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: zakłady mięsne MS MEAT


Oceniono 170 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zakłady mięsne MS MEAT
Prusak 23
RHEDA-WIEDENBRUCK
98-420 Sokolniki
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
lulu - 2014-08-27 15:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytaj poprzednie posty na gotowe czekasz masz ms machura zeleslawice kwestionariusz sciagnij z e strony wyslij do nich i to proste do 44lat przyjmuja
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-27 21:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie dostalem sie do tej firmy przez ms meat mam tam byc 8 wrzesnia. Prosze o info jak wyglada dzial pakowanie i ile mozna tam zarobic bo mi powiedziano ze od 800 do 1100 e . Ewentualnie czy sa mozliwe jakies tam nadgodziny do robienia.
zdjecie uzytkownika
zustol - 2014-08-28 16:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Serdecznie chce wyjechać przez firmę MS MEAT - proszę powiedzieć jakie są faktyczne zarobki i ile wychodzi netto na godzinę ? Proszę powiedzieć jak wyglądają te domki i prysznice jeżeli ktoś był bo teraz widzę, że każdy pisze jak chce. Także czekam na odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
ines - 2014-08-28 19:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hptel 5 gwiazdkowy rozczarowanie niesamowitehotel pracowniczy jak hotel pojedzies zobaczysz
zdjecie uzytkownika
johny - 2014-08-28 23:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko napisane wyżej- jedz popracuj wtedy zweryfikujesz co piszą naganiacze a co normalni ludzie.
zdjecie uzytkownika
zustol - 2014-08-30 15:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Johny - dlatego zadaje konkretne pytanie i chciałbym otrzymać odpowiedź bo tak naprawdę pisane jest tutaj lelum polelum, a nie ma konkretnej odpowiedzi także wydaje mi się, że piszą to osoby które tam nie były bo jeżeli pracowałbym w firmie to napisałbym proces działania od deski do deski, a tak nic z tych wypowiedzi nie wynika.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-08-30 19:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dowiesz sie nic od polaczków wszystko jest ot tak sobie z tego co udalo mi sie dowiedziec to sadze ze przyjm cie na polskich warunkach czyli 1680zl a redzte dadza po 5 lub 6 e na godzine za hotel odciagna 150e i 200godz na miesiec to 1000e moze wyjdzie moze nie zwalniasz sie to zabieraja ci iles kasy a jak na niemieckich warunkack jest kasa inna ale inne sa sprawy jak sam jestes to duzy podatek ci zabieraja 30procent plus na wyznanie 8 ndo 9 procent to w sumie 39procent jak z zona dziecmy masz przywileje inny podatek i kinder geld rodzinne 194e na pierwsze na drugie i nastepne 185e diecko mieszkanie na wlasna reke czyli 1000e kaucji i czynsz 7do 9e za kazdy metr kwadratowy swiatlo prad gaz dodatkowo 300e na zycie to w sumie pod kreska zostanie ze 200e miesiecznie troche malo to przez ten chalos wiecej w kieszeni zostaje i dlatego nikt nic nie pisze i od nikogo sie nie dowiesz
zdjecie uzytkownika
zoska - 2014-08-30 22:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zustol - 2014-08-28 16:07:29]:
tez sie balem troche wyjechac przez MS Meat czekalem chyba ze 3 miesiace, naczytalem sie roznych opinii w koncu wyjechal kolega i napisal m ze jest spoko. Odwazylem sie i pracuje. Praca jest ciezka, pracuje na wakum czasami 10 godzin i kazda sobota, zarobek okolo 1400 E.Chorowac nie mozna bo krzywo na to patrza, ale jesli juz to Maja jakiegos lekarza.Kwatery za darmo, czasem syf ale jak sie trafi na fajne mieszkanie i ludzi jest spoko. Najgorszy jest dojazd bo trzeba samemu ale dla chcacego nic trudnego rower i do roboty. Jak nie boisz sie ciezkiej pracy to przyjezdzaj, najgorzej Maja chlopaki z miasta bo nic nie nauczone ale ze wsi daja rady.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-08-31 10:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mieszczuchy piwo komputer delikatne raczki sily malo kondycja wysaida ze wsi to inaczej od malego widly lopata porabac drewno silowni nie potrzebuja samio maja dostatek przyzwyczajeni do pracy fizycznej i tak ma byc jestem za tym czypsow nie jedza naturalne produkty bez chemi to se porwdza na wacum
zdjecie uzytkownika
Z - 2014-09-02 21:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś na 08.09 tj.poniedziałek szukam transportu Koło
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-07 11:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zna ktoś dziewczyny zpod konina,stare miasto,lisiec wielki prosze o wpis
zdjecie uzytkownika
1233 - 2014-09-13 08:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko robota
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-09-16 18:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Szukam kogoś z okolic Częstochowy. Kto będzie wracał do verl w niedziele. Chciałam za opłatą oczywiście podać paczkę dla męża. Mój tel to (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-19 21:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
element z konina (wielkopolska)kobiety wiadomo co faceci chlają
zdjecie uzytkownika
sanio - 2014-09-20 15:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sam - 2014-09-19 21:15:18]:
bzdury pypcia na jezorze dostaniesz nie pisz bzdur
zdjecie uzytkownika
remik - 2014-09-25 19:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musze być na 6 pazdziernika pod biurem pierwszy raz jade zabiore się z kimś jestem z konina 663678487 remik
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-28 13:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam kogoś kto robi na sb mam pytanie odwdziencze sie
zdjecie uzytkownika
wariat - 2014-10-03 18:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie mam termin na 6 października. Może mi ktoś przybliżyć jak wyglądają warunki mieszkalne(może być jakieś foto) ponieważ nie wiem jak się nastawić. Podstawowe informacje czy śpi się w pokoju po kilka osób czy każdy ma swój pokoik na klucz. Jeżeli jest lodówka to jedna na kilka osób czy każdy ma swoją ? Ewentualnie ogrzewanie jakieś bo zbliża się zima ? Będę wdzięczny za udzielenie mi tego typu informacji. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-10-07 09:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 gwiazdkowy hotel lodowka za oknem spanie jak sie da po 4 w pokoju charmider jedni ida na 3 immi na 5 jeszcze inni za godzine spisz jak mysz pod miotla i spacererk 10km 200ton na zmiane i z powrotem 10km dla fitnesu sylwetka wysportowana powodzenia
zdjecie uzytkownika
lodz - 2014-10-14 22:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade na 20 pazdziernika. 2 miejsca wolne jarczyn10@wp.pl
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-10-16 14:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie namiary do tej firmy MS MEAT RHEDA
zdjecie uzytkownika
bystry - 2014-10-16 20:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej na tacy cofnij sie kilka stron i masz sciagasz s pdf kwestionariusz wypelniasz i czekasz az cie powiadomia troche bystroscikolego
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2014-10-21 12:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam musze byc ze znajomym 27.10 Jestesmy z podkarpacia, z checia sie z kims zabierzemy konakt : lobosdawid@gmail.com
zdjecie uzytkownika
papa - 2014-10-22 07:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dawid - 2014-10-21 12:32:53]:
po co jechac tam we firmie krymar kasa dobra dostasja chetnych potrzebuja za miesiac a akordzie otrzymasz 700zlociszkow do raczki super polecam nie patrz tak glupio masz pewne 7stówek taka kase ci oferuja wbrew temu co rzad ustalil najnizsza place w d u p ie maja robia swoje i nikt nie strajkuje
zdjecie uzytkownika
ggggg - 2014-10-22 21:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade 03.11.2014 trzy miejsca wolne e-mail grzegorz.trzmielewski@wp.pl
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x