Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: zakłady mięsne MS MEAT

zdjecie uzytkownika
Malinowa - 2014-08-21 15:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandy - 2014-07-25 06:38:23]:
Masz racje !!! Pani M. Jest okropna nie szanuje ludzi ludzi ma za nic .Wiem bo sama byłam przez znią zle traktowana .Może dlatego że nie ma dzieci i męza . Tylko kochanka P.Stasia Ludzie jest wiele innych prac szukajcie gdzieś inndziej dobrze wam radzę . Ale jak się chcesz przekonać proszę ;)Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wobis - 2014-08-21 18:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fru Fru - 2014-08-20 08:27:08]:
zgadzam się z tym , że młodzi ludzie jeżdżą z tą firmą za granicę na rok może góra dwa. W większości wyjeżdżają z nimi ludzie , którzy potrzebują szybko dużego przypływu gotówki co zapewnia zagraniczna waluta. Łatwiej wtedy spłacić kredyt czy oddać pożyczki , choć ile trzeba się przy tym natyrać to wiedzą już chyba tylko osoby , który z MS Meat wyjeżdżały. Jeżeli chodzi o pracę w Polsce w Sokolnikach to jedyny plus jest taki w porównaniu z pracą w Niemczech , że jest bliżej do domu i więcej chyba nie ma co o tym już opowiadać... Szkoda , że mają dość mocno niedopracowaną stronę internetową, miałem nadzieję dowiedzieć się z niej kilku rzeczy związanych z firmą, ale widocznie strona nie jest ich prirytetem
zdjecie uzytkownika
aapsik - 2014-08-21 18:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam musze byc 25.08.14 w biurze na godzine 8:oo szukam wolnego miejsca w aucie jestem z okloic konina prosze o kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2014-08-21 19:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam musze byc 25.08.14 w biurze na godzine 8:oo szukam wolnego miejsca w aucie jestem z okloic konina-koło prosze o kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-08-22 06:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak praca ale polacy sami sie stresuja i sami stres robia kazdy chce byc madrzejszy jeden od drugiego troche nie przyjemnie slyszec od niemcow ty polsko hahaaaaa przykro to jest ale cepom nie przetlumaczy
zdjecie uzytkownika
lulu - 2014-08-22 15:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu w polsce praca powinna byc i kasa tez tylko ludzie sie godzicie na umowo zlecenie rachunek na czarno po co to niech zatrudni na czasowa umowe to sie liczy i co tych starych trupow co maja emeryki renty wy pierdolic ich nie ch nie blokuja miejsca mlodym tak jak u frycow niemcow jest masz emeryture 0 dorabiania podatek jest wiekszy od twojej emerytury finito proste a tu w polsce moze a moze po cholere capy siedza i swierkiem pachna a rekoma i nogami sie trzymaja posadki dobry i miesiec zeby wszyscy nie przyjmowali umow zlecen na pewno by sie zmienilo
zdjecie uzytkownika
lulu - 2014-08-25 16:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak kto chce wiecej zarobic polecam krymar iłowo osada ul jagielonska przy czyszczeniu krewetek miesiecznie 700zl do reki biznes na calego mniej niz rzad ustalil stawke minimalna ot polscy bizmesmeni rob predzej od pie rdol sie od pieniedzy niewolnikow chca miec
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-08-27 14:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napiszcie cos na temat pracy jako pakowacz?chcialbym tam pojechac do pracy czy warto?jak z mieszkaniem jak z placa moze jakis kontakt
zdjecie uzytkownika
lulu - 2014-08-27 15:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytaj poprzednie posty na gotowe czekasz masz ms machura zeleslawice kwestionariusz sciagnij z e strony wyslij do nich i to proste do 44lat przyjmuja
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-27 21:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie dostalem sie do tej firmy przez ms meat mam tam byc 8 wrzesnia. Prosze o info jak wyglada dzial pakowanie i ile mozna tam zarobic bo mi powiedziano ze od 800 do 1100 e . Ewentualnie czy sa mozliwe jakies tam nadgodziny do robienia.
zdjecie uzytkownika
zustol - 2014-08-28 16:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Serdecznie chce wyjechać przez firmę MS MEAT - proszę powiedzieć jakie są faktyczne zarobki i ile wychodzi netto na godzinę ? Proszę powiedzieć jak wyglądają te domki i prysznice jeżeli ktoś był bo teraz widzę, że każdy pisze jak chce. Także czekam na odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
ines - 2014-08-28 19:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hptel 5 gwiazdkowy rozczarowanie niesamowitehotel pracowniczy jak hotel pojedzies zobaczysz
zdjecie uzytkownika
johny - 2014-08-28 23:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko napisane wyżej- jedz popracuj wtedy zweryfikujesz co piszą naganiacze a co normalni ludzie.
zdjecie uzytkownika
zustol - 2014-08-30 15:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Johny - dlatego zadaje konkretne pytanie i chciałbym otrzymać odpowiedź bo tak naprawdę pisane jest tutaj lelum polelum, a nie ma konkretnej odpowiedzi także wydaje mi się, że piszą to osoby które tam nie były bo jeżeli pracowałbym w firmie to napisałbym proces działania od deski do deski, a tak nic z tych wypowiedzi nie wynika.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-08-30 19:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dowiesz sie nic od polaczków wszystko jest ot tak sobie z tego co udalo mi sie dowiedziec to sadze ze przyjm cie na polskich warunkach czyli 1680zl a redzte dadza po 5 lub 6 e na godzine za hotel odciagna 150e i 200godz na miesiec to 1000e moze wyjdzie moze nie zwalniasz sie to zabieraja ci iles kasy a jak na niemieckich warunkack jest kasa inna ale inne sa sprawy jak sam jestes to duzy podatek ci zabieraja 30procent plus na wyznanie 8 ndo 9 procent to w sumie 39procent jak z zona dziecmy masz przywileje inny podatek i kinder geld rodzinne 194e na pierwsze na drugie i nastepne 185e diecko mieszkanie na wlasna reke czyli 1000e kaucji i czynsz 7do 9e za kazdy metr kwadratowy swiatlo prad gaz dodatkowo 300e na zycie to w sumie pod kreska zostanie ze 200e miesiecznie troche malo to przez ten chalos wiecej w kieszeni zostaje i dlatego nikt nic nie pisze i od nikogo sie nie dowiesz
zdjecie uzytkownika
zoska - 2014-08-30 22:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zustol - 2014-08-28 16:07:29]:
tez sie balem troche wyjechac przez MS Meat czekalem chyba ze 3 miesiace, naczytalem sie roznych opinii w koncu wyjechal kolega i napisal m ze jest spoko. Odwazylem sie i pracuje. Praca jest ciezka, pracuje na wakum czasami 10 godzin i kazda sobota, zarobek okolo 1400 E.Chorowac nie mozna bo krzywo na to patrza, ale jesli juz to Maja jakiegos lekarza.Kwatery za darmo, czasem syf ale jak sie trafi na fajne mieszkanie i ludzi jest spoko. Najgorszy jest dojazd bo trzeba samemu ale dla chcacego nic trudnego rower i do roboty. Jak nie boisz sie ciezkiej pracy to przyjezdzaj, najgorzej Maja chlopaki z miasta bo nic nie nauczone ale ze wsi daja rady.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-08-31 10:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mieszczuchy piwo komputer delikatne raczki sily malo kondycja wysaida ze wsi to inaczej od malego widly lopata porabac drewno silowni nie potrzebuja samio maja dostatek przyzwyczajeni do pracy fizycznej i tak ma byc jestem za tym czypsow nie jedza naturalne produkty bez chemi to se porwdza na wacum
zdjecie uzytkownika
Z - 2014-09-02 21:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś na 08.09 tj.poniedziałek szukam transportu Koło
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-07 11:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zna ktoś dziewczyny zpod konina,stare miasto,lisiec wielki prosze o wpis
zdjecie uzytkownika
1233 - 2014-09-13 08:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko robota
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-09-16 18:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Szukam kogoś z okolic Częstochowy. Kto będzie wracał do verl w niedziele. Chciałam za opłatą oczywiście podać paczkę dla męża. Mój tel to (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-19 21:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
element z konina (wielkopolska)kobiety wiadomo co faceci chlają
zdjecie uzytkownika
sanio - 2014-09-20 15:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sam - 2014-09-19 21:15:18]:
bzdury pypcia na jezorze dostaniesz nie pisz bzdur
zdjecie uzytkownika
remik - 2014-09-25 19:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musze być na 6 pazdziernika pod biurem pierwszy raz jade zabiore się z kimś jestem z konina 663678487 remik
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-28 13:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam kogoś kto robi na sb mam pytanie odwdziencze sie
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x