Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o zakłady mięsne MS MEAT

Pracowałeś w firmie zakłady mięsne MS MEAT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nigdy - 2015-04-26 03:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt byłem zobaczyłem pracowałem przez 2 miesiące jest Fatalnie! Ale 990 euro było powodzenia:-)
zdjecie uzytkownika
FREDDY - 2015-04-27 21:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!!! UWAGA!!!! stanowczo odradzam przyjazdy do tunnisu zwłaszcza na dział SB robią po 12/13 godzin jak nie ma roboty to sprzątają za darmo bardzo cieżko z urlopami świątek piątek do pracy ODRADZAM. polska firma M.S. I MACHURA to kombinatorzy.POZDRAWIAM /
zdjecie uzytkownika
FREDDY - 2015-04-30 18:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorszy dział co do dni wolnych od pracy /w kalendarzu na czerwono/ jest dział SB pod dyktandem p.M. ale co tu dużo mówić cała ta firma z LINTEL jest o kant D... rozbić wszystkim polakom ODRADZAM przyjazdu do tunnis-fleich w rheda/wiedenbruck naprawde szkoda czasu i pieniedzy a przede wszyskim zdrowia psychicznego i fizycznego
zdjecie uzytkownika
FREDDY - 2015-04-30 18:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorszy dział co do dni wolnych od pracy /w kalendarzu na czerwono/ jest dział SB pod dyktandem p.M. ale co tu dużo mówić cała ta firma z LINTEL jest o kant D... rozbić wszystkim polakom ODRADZAM przyjazdu do tunnis-fleich w rheda/wiedenbruck naprawde szkoda czasu i pieniedzy a przede wszyskim zdrowia psychicznego i fizycznego
zdjecie uzytkownika
on 77 - 2015-05-01 22:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem na froscie prawie 2 miesiace.ZAROBKI SMIESZNE ekipa super ale brygadzista bogdan to kawal ........ zadnych urlopow wyjazdy do domu maja tylko wybrani jego koledzy a reszta zalogi ma tak ustawione grafiki ze o domu mozna tylko pomarzyc. jest gorszy niz niemcy to on decyduje kiedy sie idzie na pauze kto na jaki kontener idzie bez wazeliny tak gleboko siedzi niemcom w ......za pare euro. sama robota nie jest zla ale to wlasnie tacy polacy jak BOGDAN psuja opinie ODRADZAM WSZYSTKIM SZKODA ZDROWIA I NERWOW DLATEGO TEZ SAMYCH NIEMCOW JEST TAM NIEWIELE A PRACOWNICY SA Z CALEGO SWIATA.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-05-05 07:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz wielu pisalo o polaczkach niestety nie naucza sie niczego cepy cepy cepy zamiast jeden drugiemu pomagac to by w lyzce wody utopili chcesz poznac polaka jedz za granice to przyslowie sie zprawdzilo i sie sprawdzaaaaaaaaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
fakir - 2015-05-05 18:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade do rhedy do pracy za ok tydzien jak sa chetni to pisac. Mam 2miejsca. Ruszam z ok torunia. bluemito@poczta.fm. co do tych opini koledzy tam sa i nie narzekaja az tak jak tu widac
zdjecie uzytkownika
pomyłka - 2015-05-05 19:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak. Jak masz nadwagę i chciałbyś schudnąć 10,15, 20 a nawet więcej zapraszam na aerobik do Tunisu bo kasy kolego z tej pracy miał nie będziesz a można bynajmniej stracic pare kilo. Machura MSmet to jedno wielkie G...O kantują na wypłatach jak mogą. O nic się doprosić nie można. Zjazdy to jakiś koszmar. Jak już koledzy pisali najlepiej zapomnieć o rodzinie. Na starcie masz wypisany wniosek urlopowy i zależy jak zaczynasz prace to zakosza ci 1 albo 2 dni urlopu za które kasy nie zobaczysz. Warunki niemieckie? buahaha ktoś kto się ze mna będzie kucił to mu to udowodnię z e tak nie jest. po zakończeniu pracy dostajesz normalne polskie swiadectwo pracy, czyli; polska firma z niemieckim ubezpieczeniem. Nawet nie wiecie ile tracicie na tym. Ja wiem ze ktos powie przecież ludzie tam pracują i nienarzekaja.Ok ale majac porównanie z inna praca i prawdziwymi warunkami pracy długo tam niewytrzymasz.Pozatym 1100 euro za taki ZA.I.R.O.L to powodzenia. powiem tyle z ewszedzie w Niemczech zarobisz taka kase. Pozdrawiam i Odradzam jak większość na tej stronie
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-05-06 08:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cepy nie rozumieja tak po polsku powiem bo ja bo to a pojade jest pozniej rozczarowanie pisza jawnie ludzie zrozmucie co pisza nikt z palca nie wyssal historyjek to prawda jak masz umowe o prace masz swiadczenia jak inne umowy to g ,,,o z tego masz wala cie i na walucie i na socjalu do niczego takie umowy sie nie licza jak wyzej powiem bezczelnie cepu nie rozumieja
zdjecie uzytkownika
FREDDY - 2015-05-11 19:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!!! NIE POLECAM TEJ PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bolec - 2015-05-11 20:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje niech sie szykuja na inspekcje pracy!!!! niedlugo zamkna tam wszystkich za te przekrety.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-05-12 07:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
emigrantow z afryki sciagna nie ty to emigrant za 1 euro bedzie robil
zdjecie uzytkownika
FREDDY - 2015-05-13 19:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PYTAM/ jakim prawem w TUNNISIE pracują ludzie w dni wolne od pracy zwłaszcza na dziale SB i mają płacone jak normalny dzień czyli śmieszna stawka za godzine wychodzi 5,62e trzeba to opisać w gazecie i napewno to zrobie bo mam dojścia///////
zdjecie uzytkownika
SB - 2015-05-13 20:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FREDDY - 2015-05-13 19:34:31]:
Freddy, pytam sie jakim prawem w Swieta ludzie pracuja w marketach, bazarach, salonach samochodowych w Polsce? czego sie czepiles tego SB. Na wielu dzialach pracuja nie tylko na SB. Dwa razy tam byles ale ci sie nie chcialo pracowac to pojechales a teraz piszesz. Na gyrosie byles dobry ale w gebie. 5,62 netto to chyba nie tak zle co i mieszkania nie placisz. Chiny robia po 12h cale tygodnie. _jak tacy ludzie przyjezdzaja jak ty i uciekaja bez wypowiedzenia to potem musimy robic zamowienia. ten syf to robia FRREDY i podobni do niego.Za nadgodziny dostaje sie na SB wolne w postaci urlopu odebranie urlop ci zostaje czego jeszcze chcesz? 80%zalogi na SB pracuje po kilka lat i jakos nie uciekaja i trzymaja sie pazurami.
zdjecie uzytkownika
ffffff - 2015-05-14 00:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fredy ma racje nie pisz co wolne to wolne godzina za godzine ale pojechales zebys kase zarobil a nie jak niewolnik niemcy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja norma godzin i do domu na wekend szanuja prace a wy psujecie ich poszanowania do pracy dobrze ze jeszcze wam gnatow nie polamali zastanowcie sie co robicie
zdjecie uzytkownika
fffff - 2015-05-14 08:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ffffff - 2015-05-14 00:36:48]:
ustanwione jest 8 godzin pracy 140godzin miesiecznie maja zwiazki maja kodex pracy i to szanuja niemcy polacy psujecie im przez lata wypracowane warunki socjalne
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-05-14 16:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiek emerytlny niemcy jak sie dzis dowiedzialem zniesli do 63 lat polacy nadal 67 bedziesz robil na niemcow emeryture
zdjecie uzytkownika
bambo - 2015-05-15 16:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam szukam transportu na początek czerwca pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
frycu - 2015-05-15 18:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Ja jade na 1 czerwca di tunisu jestem z Kielc, bede jechal przez krakow katowice wrocław na zgorzelec, jesli jestes po drodze to moge zabrac
zdjecie uzytkownika
BAMBO - 2015-05-15 18:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZE O NUMER ZARAZ ODDZWONIE I SIE DOGADAMY MOJ MAIL dzedzej.przemek@o2.pl
zdjecie uzytkownika
FREDDY - 2015-05-16 14:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODP. do SB / chyba mnie z kimś mylisz ile lat przerobiłeś w tunnisie? za mieszkanie i tak płacisz tylko o tym nie wiesz nawet osoby bedące na prywatnym mają odciągane opini na temat działu SB nie zmienie naj gorszy dział z godzinami urlopami/a ludzie którzy pracują w tych jak mówisz marketach itp mają wiecej płacone za taki dzien normalnie powinno byc tak jak płacone godz nocne a w soboty 25% wiecej wiec zastanów sie o czym ty piszesz o 5,62e na godz i 220 godzin to są śmieszne pieniądze za taką robotę
zdjecie uzytkownika
FREDDY - 2015-05-16 15:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do ffffff/ dzieki za poparcie widze ze wiesz o co chodzi w tym syfie/
zdjecie uzytkownika
Fedor - 2015-05-16 16:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W pełni popieram FREDDY!! Gość wie co mówi i jak jest, a co najważniejsze mówi PRAWDĘ !! A Ty SB dlaczego się czepiłeś FREDDY?! Bo piszę prawdę o tym kołchozie? To o czym Ty piszesz człowieku to jest śmiech na sali haha porównujesz Chiny? To może jeszcze dorzuć do porównania płacę na Białorusi... Ludzie wyjeżdżają żeby zarobić w normalnych warunkach a tam nie dość ze nie zarobisz w dodatku Cie oszukają to jeszcze nabawisz sie kłopotów zdrowotnych. Więc mi nie pier* takich rzeczy, a w ogóle to sądząc po tym co nacukrowałeś o tunnis to masz tam poważną fuche wazeliny, a w gębie to tez jestes dobry i to na kolanach. Dziękuję żegnam.
zdjecie uzytkownika
FREDDY - 2015-05-16 17:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze że FEDOR jak i wiekszośc urzytkowników tej strony wie co mówie i o czym
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-05-22 09:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FREDDY BRAVO PIEKNIE TO OPISALES TO JEST PRAWDA PRACOWALAM NA WIEPRZOWINIE POLACY PORYLI MI PSYCHIKE ALE SAM CHYBA SLYSZALES ZE BIORA SIE NIEMCY I ZWIAZKI ZAWODOWE ZA ZLODZIEJI OD LIPCA PRAWDOPODOBNIE PRZEJMUJE LUDZI TUNNIS.JA WROCILAM DO DOMU I NIE WIEM JAK SZYBKO DOJDE DO SIEBI LUDZIE PISZCIE PRAWDE O TYM GOW....POZDRAWIAM
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy zakłady mięsne MS MEAT?
Zadaj pytanie
alert