Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: zakłady mięsne MS MEAT

zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-24 20:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przestańcie pisac jedno i to samo w koncu za co chcesz dostac te kasę za siedzenie i nic nie robienie małe pytanie dla 99procent dla tych co piszą te głupoty ZNASZ SWOJĄ WARTOSC RACZEJ NIE JAK nIE ZNASZ JĘZYKA OBCEGO W TYCH CZASACH TO NIE LICZ NA LEKKĄ I DOBRZE PŁATNĄ PRACE JESTEŚ SZARĄ MYSZKĄ CIESZ SIE ZE TAKĄ PRACE MOZESZ MIEC BO W KRAJU DADZĄ 1200 I MUSI BYC I JEST OK ZASTANÓW SIE JESZCZE RAZ NAD SOBĄ I SWOIM WYKSZTAŁCENIE mgr czy inzynier TAM NIE POJEDZIE PRACOWAC TYLKO TAKA POPULACJA BEZ JĘZYKA ALE TO I TAK WAM ZLE ZE DAJĄ WAM PRACE BEZ JĘZYKA OBC
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-25 07:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co piszesz bez jezyka to bzdury bo ludzie znaja angielski niemiecnki teraz malo popularny rosyjski niemcy co ciekawe znaja rosyjski lepiej jak angielski i ten co umie sie poslugiwac rosyjskim znajdzie prace i tam tez pracuje ciekawe natomiast co do polski mozesz miec i magistra docenta siedzisz w domu jest ograniczony rynek pracy jak nie masz znajomosci protekcji w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie maja wszedzie sama rodzina sie obstawila w kazdej firmie administracji i tam maja i to bardzo duza kase nie 1200zl ale 8000 13000tysiakow oczy robisz tak tak robol ma najnizsza a nawet 700zl miesiecznie na chlip i mlikoooooooooooooooo zeby przezyc kupóje swinskie ogony kosci na zupy szchab od swieta wczoraj w mienym bylem i przedemna kobicina to kupowala bo nie mam pieniedzy pracy zapomoge otrzymuje i to wszysto taka szara zeczywistosc jedni w luksusach drudzy ledwo zyja tylko emigracja czeka nas widzicie ci z wyboramy jest tak sie dzieje od 1990r w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z taka demokracja ze nie ma chleba w kraju i tu nie pisz o jezykach polak dyrektorem nie bedzie robal robal i finito
zdjecie uzytkownika
Timek - 2014-11-25 09:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego sądząc po większości komentarzy nie warto podejmować pracy nigdzie tylko siedzieć na tyłku w domu i robić nie wiadomo co - aha, przepraszam, już wiem - wypisywać jak wszędzie jest źle. Problem tylko polega na tym, że aby ktoś w dzisiejszym świecie docenił pracownika, to tej pracownik musi się pokazać z dobrej strony na tle innych.
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-25 14:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo podpierdalac jeden na drugiego jak w zakladach miesnych jest kasa sie liczy tylko jak za duzo to lep opie r dola proste
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-25 17:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem znają ludzie obce języki i tam pracują ale większosc tam co pracuje to bez znajomosci obcego to co takie złe zarobki bez znajomosci jezyka zakład oplaca mieszkanie i na miesiac 1200-1300 e to tak zle dolicz 200 mieszkanie masz ok 1500e mi to odpowiada + ewentualnie świadczenie rodzinne w wysok 185e na dziecko to nie tak zle a wszedzie niestety musimy pracowac czy to w MS czy innym zakładzie
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-25 18:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo manna z nieba nie leci nie przesadzaj ze maci 1500e zarabiacie 5 6 e na godz jak masz 200g to 1000 e w warszawie na wyjscie do resteuracji 2500al zostawia damusia w tv bylo rozmowy w toku to znacznie wiecej zarabia ja za granica aaaaaaaaaaaaa nie zartuje praca fizyczna jest ciezka praca nie wszyscy takie zrodlo maja i szczecie na kawalek chleba ciazko trza zapracowac
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-25 21:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się ale w polskiej masarni też trzeba zapier... i dadzą ci max 2 tys i też cięzka praca fizyczna o ile ci dadzą te 2 tys a ile jest prac fizycznych bardzo ciezkich i dadza podst 1680zl chcesz to rób nie to przyjdzie inny i bedzie robił tak nie stety w polsce jest wspomne o socjalu zasiłek rodz w polsce zalezy od dochodu i na jedno dziecko masz 76zl czy cos kolo tego a w innym kraju np niemcy 185e x 4.2 ok 800zl o oczym tu mówic
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-26 12:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest roznica ja wiem z tym co sie spotkalem to dostawali 600e do reki i polska walute 1200zl to chlopacy pier dol ,, te robutke i przyjechali do kraju lub pojechali tez do rzezni do holandii zadowoleni rodzinne to masz wieksze za odra na 1 dziecko 195e na kazde nastepne184
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-11-26 19:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak jest z tą odzieżą pod odzież roboczą? W jakim kolorze nosiliście bluzy,swetry pod odzież roboczą??
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-27 07:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tv problem wyborow wode z nozgu ludziom zrobili jak i ze smolenskiem matacza kompromitacja kombinuja po polsku zle wyjda moze byc to samo co w jugoslawi czarno to widze
zdjecie uzytkownika
miropoo - 2014-12-01 10:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej prosze o szybka odpowiedz jak jest z dojazdem do pracy czy razem dojezdza sie ? Jutro mam podpisac umowe a za bardzo nie wiem jak dojechac z domu w niemczech do pracy ?
zdjecie uzytkownika
miropoo - 2014-12-01 10:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej prosze o szybka odpowiedz jak jest z dojazdem do pracy czy razem dojezdza sie ? Jutro mam podpisac umowe a za bardzo nie wiem jak dojechac z domu w niemczech do pracy ?
zdjecie uzytkownika
miropoo - 2014-12-01 10:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej prosze o szybka odpowiedz jak jest z dojazdem do pracy czy razem dojezdza sie ? Jutro mam podpisac umowe a za bardzo nie wiem jak dojechac z domu w niemczech do pracy ?
zdjecie uzytkownika
lipek - 2014-12-02 09:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam jechać tam 8.12.2014 czy ktoś jedzie w tym czasie do Rheda? jestem z konina... lipek24@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Marys - 2014-12-03 14:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam jecha w grudniu przez MS MEAT Sp do Rheda-Wiedenbrück prosze o konkretne info na temat zarobkow,godzin,odleglosci do roboty z hotelu i mozliwosci dojazdow do niej,bede wdzieczny za wszelkie prawdziwe opinie jesli ktos sie wybiera w okolicach 15 grudnia chetnie sie dogadam do transportu --dzieki
zdjecie uzytkownika
Marys - 2014-12-03 14:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
info na marinara@wp.pl --dzieki
zdjecie uzytkownika
kros76 - 2014-12-09 17:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2014-11-21 15:41:30]:
Witam ja pracowałem w Rheda Wiedenbruck na pakowaniu i nie tylko 2 lata .Lekko nie było ale dałem rade.Zarobek 1300 do 1500 max szło zarobić ale pot po dupie kapał czasami haha była jazda.Jedzenie we własnym zakresie ,mieszkanie pracodawca zapewniał.Koledzy Koleżanki mocna psycha i do dzieła .Jak nie ma gdzie to Rheda przygarnie cie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kros76 - 2014-12-09 17:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kros76 - 2014-12-09 17:06:49]:
Witam co do transportu do pracy jak ktoś posiada auto to ok.Jezdzi się na zmiane jeden kolega tydzień i następny .A jak sie nie ma auta to się z kims zabiera i płaci mu się za dojazdy. Jak ktos biega można i tak albo rowerek ogulnie bedzie stresik jakiś czas nie podawać sie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
byłem - 2014-12-11 20:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sep - 2014-11-23 18:39:59]:
Kolego byłem tam i wiem to jest rotacja i przemiał ludzi a żadnej rekrutacji nie ma każdy kto się zgłosi jest zatrudniony ty nie robisz na siebie tylko na pośrednika
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-12-13 10:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos na czas świąt do polski Tarnów i okolice bo bym się zabrał i dożucił do kosztów transportu mój nr ( usunięte przez administratora )Andrzej z tego co wiem to pracuję do wtorku do godz 13 proszę o kontakt sms lub tel
zdjecie uzytkownika
Grzes - 2014-12-15 11:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OD ZARAZ !Avenwedde Gütersloh 3 pokojowe mieszkanie na poddaszu 82m2 + garaż+parking+piwnica 390 Euro na Zimno(kalt)+45 Nebenkosten za osobe. Kaucja 780 Euro.Tel:01633601062
zdjecie uzytkownika
39 - 2014-12-18 18:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mudzyna polska nie komantowac do praca
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-12-19 09:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwonilem do ws meat serwis jest kwestionariusz osobowy zlozony do nich chyba ze samemu do redy jechac ale tam do kogo sie zglosic jak facet sie nazywa to juz jade odpisz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-12-20 16:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos moze 5 stycznia ?
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2014-12-21 22:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam wyjazd na 5 stycznia. Ktoś jedzie własnym autem?
Proszę też o kontakt kogoś kto tam pracuje, albo pracował
tbp@vp.pl
gg 2311054
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy zakłady mięsne MS MEAT?
Zadaj pytanie
x