Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo zakłady mięsne MS MEAT

Opinie o zakłady mięsne MS MEAT

Pracowałeś w firmie zakłady mięsne MS MEAT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mnmbnb - 2015-06-24 21:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak przez katowice tez jade w tą niedziele w południe do rhedy
zdjecie uzytkownika
szkodnik40 - 2015-06-24 22:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te opinie to po prostu płakać się chce , firma M.S. MEAT to banda złodziei i krętaczy.Pracowałam 2 lata i dali mi 2 tygodniowe wypowiedzenie bez podania przyczyny , mój mąż pracował 10 lat i jak się zwolnił to tak go oskubali na wypłacie , że masakra , a za 18 dni zaległego urlopu wcale złodzieje nie zapłacili. Wykorzystują ludzi i doją z nich jak tylko mogą , a stawka zaledwie 5,60 na godzinę.TYLKO NIE TONNIES !!!
zdjecie uzytkownika
MGmg - 2015-06-25 10:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć , ja też teraz wyjeżdzam do rhedy. mnmbnb masz jeszcze miejsca ? jak tak puść info na maila magdalena-kochanek@wp.pl
zdjecie uzytkownika
g4 - 2015-06-25 12:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jade do Rhedy na 29.06. z Radomia samochodem. Mogę kogoś zabrać po drodze.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-06-25 17:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MGmg - 2015-06-25 10:11:35]:
nie czytasz postow jak szybko jedziesz tak predko wrocisz jasno ludzie pisza nie polecaja terj firmy
zdjecie uzytkownika
seblak - 2015-06-26 14:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś jedzie z okolic Bielska do Rhedy w dniach 6-7.07.2015?
zdjecie uzytkownika
mnmbnb - 2015-06-26 20:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade w ta niedziele do rhedy 28.06.2015 mam jeszcze jedno wolne miejsce jade przez tarnow krakow katowice wrocław
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-06-27 09:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a czy ktoś jedzie może do Rhedy z Bielska i okolic NA 6 lipca, bo chętnie bym się zabrał.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-06-27 09:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracuje na sb mam pytanie
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-06-27 16:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolo - 2015-06-27 09:23:36]:
na sb nie ma przyjec
zdjecie uzytkownika
grzegorz1975@onet.pl - 2015-06-27 17:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-06-27 16:00:50]:
cześć jestem z turkaczy są wolne miejsca czy przyjęcia na rozbiorze na boczkah bo hciałbym wrucić po pauzie
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-06-27 18:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzegorz1975@onet.pl - 2015-06-27 17:11:36]:
czesc grzegorz z tego co wiem to sa przyjecia na rozbiory, wacum, chiny, standaryzacje i froste. na pakowania podobno nie ma bo sam czekalem na sb ale mi odmowili podobno sezon sie konczy i ludzi maja duzo. malo kto tam zjezdza teraz.
teraz mi kazali czekac bo robilem tam 5lat i mam pierszenstwo.
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-06-28 07:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znacie jezyk niemiecki nie szukajcie pracy u posrednika polskiego dostaniesz 5e na godzine i robisz po 12 godzin dziennie idzcie bezposrednio do zakladu pracy niemieckiego podanie cv i napewno otrzymacie stawke 15e na godzine plus premia wiek do 45 lat takich przyjmuja no i macie jakies prawa socjalne urlop rodzinne na 1 dziecko 194e na 2 dziecko i nastepne 185e zastanowcie sie co wy robicie 10lat tam przepracujesz i to sie liczy do skladek emerytalnych myslcie o przyszlosci a tak to zapieprzsz za 5e po 200e i nic wiecej z tego nie masz zle robicie powodzenia
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-06-28 07:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po 200godzin tam wyskoczylo e
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-06-28 10:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sss - 2015-06-28 07:34:07]:
A co z mieszkaniem? daja tez. A to 15Euro to gdzie mozna dostac? Rodzinne to w kazdej firmie. Bo sie dowiadywalem to srednio u niemca 11euro. Podaj namiary gdzie te 15euro? probowalem w wielu zakladach i za 15 czy jak niektorzy pisza to 20euro i nic takiego nie moge znalezc. Srednio 170godzin i okolo 2000brutto, ale mieszkanie to minimum 500. Podaj gdzie tak placa daj namiary odwdziencze sie.
zdjecie uzytkownika
lkkkjj - 2015-06-28 10:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sss - 2015-06-28 07:32:23]:
a ty gdzie robisz??
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-06-28 19:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciągle się zastanawiam, mam jechać na 06.07. Będę jechał swoim autem z Chełma. Mogę zabrać 3 osoby po drodze, zawsze raźniej i mniejsze koszty. W razie co piszcie tutaj albo na e-maila: agnisia33@vp.pl. Zainteresowanym potem podam namiary telefoniczne w celu dogadania się.
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-06-29 11:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seblak - 2015-06-26 14:10:15]:
Wybieram się na 06.07. jadę swoim autem z Chełma (woj. lubelskie). jak coś to pisz na e-maila: agnisia33@vp.pl (podam ci tel).janusz
zdjecie uzytkownika
olaa - 2015-07-01 01:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie robi na dziale Chiny albo Frost ???
zdjecie uzytkownika
SAMAEL - 2015-07-01 08:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Dostałem propozycje wyjazdu, ale czytając komentarze odechciewa się. Napiszcie prawdę jak tam jest.
1. Ile jest godzin pracy dzienne a ile tygodniowo? Czy to prawda że robi się 7 dni
w tygodniu po kilkanaście godzin?
2. Jak przełożeni trakyują tam Polaków? Z komentarzy wynika że jak najgorzej. A
jak jest naprawdę?
3. Jak wygląda sprawa zakwaterowania - ile osób w pokojach, jakie warunki, no i
jak z dojazdami ? Czy prawda że kwatery są kilkanaście kilometrów od
miejsca pracy. Jak z transportem (organizują czy trzeba samodzielnie).
4. Na ile czasu dają pierwszą umowę? Gdzie się ją podpisuje (jeszcze w Polsce
czy już tam na miejscu)
Please, dajcie info na ten temat. Potrzebuję naprawdę obiektywnych informacji. Nadmieniam że nie pragnę wyjechać tam na wakację odpoczywać, tylko ciężko zap...
Chodzi mi tylko o to czy warto, czy się opłaca. Piszcie, please.
zdjecie uzytkownika
Zynus - 2015-07-02 00:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chiny - pakowanie wszystkiego "co zostalo" ze zwierzaka
Frosta - Transport, steachowanie i zaladunek tirow
zdjecie uzytkownika
Zynus - 2015-07-02 00:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Samael - godzin jest ok 66, 6 dni w tygodniu, tak na niektorych dzialach robi sie 7 dni w tyg.
Przelozeni to za przeproszenie h*je, traktuja Cie jak smiecia od poczatku przyjazdu, zgadza sie, chyba faktycznie najgorzej traktuja.
Zakwaterowanie jest w paru miejscach, niektorzy maja 2km do pracy, sa po 2 osoby na domku, niektorzy sa po 5 osob na pokoju i maja okolo 20km do pracy i nie interesuje ich to czy masz auto czy tez nie, organizacji i myslkenia przy kwaterowanie calkowicie brak, jestes z transportem zdany wylacznie na siebie.
Pierwsza umowa zwykle na rok, podpisujesz ja w Niemczech w siedzibie DSI, a tak wgl, umowa calkiem odbiega od tego co sie wykonuje, i jest dwujezyczna, z czego w polskiej umowie pisze, ze moze sie roznic wzgledem niemieckiej a podpisana jest NIEMIECKA czyli w sumie nie wiesz co tam jest, jesli nie znasz niemieckiego.

Jesli tylko mozesz omijaj tych zlodzieji szerokim lukiem, sam tez sie wkopalem w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na szczescie trzyma mnie tylko mysl o tym, ze juz nie dlugo i do domku, i pitole nie wracam do tego OBOZU PRACY.
zdjecie uzytkownika
Sebastain - 2015-07-02 12:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-06-27 09:10:05]:
jade ale z wlkp Rawicz
zdjecie uzytkownika
dzikkun - 2015-07-02 14:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SAMAEL - 2015-07-01 08:23:07]:
Hejka.odpisal ci ktos?Jak cos masz to napisz mi na maila prosze. dzikkun@wp.pl 20-07 mam jechac z narzeczona.kurcze zeby lipy nie bylo
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-07-04 06:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
samael chyba wiesz dlaczego was tak traktuja jak smieci rozchodzi sie o stawke placowa nie 5e jak daja a postawcie sie i zadajcie wiecej i wlasciwa umowe czasowa z urlopem z godziwa zaplata i okreslone gosdziny pracy kolego tam sa zwiazki zawodowe jest prawo nie dajcie sie oszukiwac tym posrednikom to oszusci jasno postawic cel musicie jest umowa jest praca jest ochrona pracownicza a tak to sam widziesz jak traktuja
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy zakłady mięsne MS MEAT?
Zadaj pytanie
alert