brak logo

Ludwik Styl

Rogoźno

Opinie o Ludwik Styl

anonim 2011-11-15 07:15:53
Witam. Pracuje w firmie Ludwik Styl od 5 lat i bardzo chwale sobie tutaj prace. Sa gorsze i lepsze momenty a praca nie jest latwa ale bardzo satysfakcjonujaca.:) Zarobki tez sa dobre chodz czasami z lekkim opoznieniem, ale w dzisiejszych czasach to zrozumiale. Polecam prace w tej firmie!
anonim 2011-11-16 18:24:21
Lekkie opóźnienie? Dzisiaj jest 16-ty, w umowie do 10 -tego to jest lekki poslizg? A nawet jesli przyjdzie kasa w najbliższych dniach to marna zaliczka w wysokości zasiłku. Ciekawe co to za galeria że takie dobre zarobki, u nas najniższa krajowa.
akacja 2011-11-17 18:53:13
Wszystko jest uzależnione od tego jakim jesteś sprzedawca... Ja mam się dobrze bo mam dobrą prowizje ze sprzedaży. Możliwe ze się nie sprawdzasz jako sprzedawca skoro tak mało zarabiasz.....
kierowca 2013-02-02 17:35:37
akacja - 2011-11-17 18:53:13

Wszystko jest uzależnione od tego jakim jesteś sprzedawca... Ja mam się dobrze bo mam dobrą prowizje ze sprzedaży. Możliwe ze się nie sprawdzasz jako sprzedawca skoro tak mało zarabiasz.....
odp.na pewno kogoś z rogożna i z biura
mm 2013-03-18 11:44:11
Koledzy a wiecie może czy ta firma eksportuje swoje meble za granicę czy wszystko sprzedają w kraju? Pytam ponieważ zastanawiałem się nad współpracą z nimi jeżeli chodzi o eksport.
Dziękuję za odp.
Kris 2013-09-12 18:03:45
- 2013-09-10 22:51:43

Nie polecam tej firmy nawet największemu wrogowi. Wypłata śmieszna, płacona w ratach i raz na rok wypłacona w terminie. Jak można dostać wypłatę 26, skoro w umowie jest do 10? Kpina po prostu. A jak chcesz zadzwonić i zapytać o kasę, to nagle nikt nie odbiera i wszyscy dziwnym trafem na ważnych spotkaniach. Masz jakiś problem w pracy, nikt nie odbierze tel. Mają problem w biurze od razu telefon z pretensjami. Zero szacunku dla pracownika. Nigdy więcej pracy w tej firmie!
Nie podzielam tego pogladu! Pracuje tam od 5 lat na produkcji.Są czasami opóźnienia w wypłatach jak wszedzie ale i tak zawsze się ja dostaje! A nie jak to jest teraz w innych firmach ze nie widzi sie wyplaty miesiacami. Dobrze mi się tam pracuje- nie lekka praca ale satysfakcjonująca.
Kasia 2013-11-28 21:52:05
Tez to samo miałam.Nawet na okresie próbnym wyplata po 26,a zaliczki 500 zł 10-ego.Na pewno starczy na opłaty i jedzenie.
mikołaj 2014-04-29 02:26:45
To znaczy jak to jest z tymi wypłatami, najpierw jakas zaliczka (jaka kwota?), a potem ludwik styl wypłaca całą resztę (kiedy?)?
beata 2015-02-20 13:30:17
Ja pracuję od 2009 roku i jestem zadowolona. Ciężka praca ale uczciwe warunki. Nie rozumiem negatywnych opinii.
2
Patiison 2015-02-26 10:39:03
Pracuje w tej firmie 4 miesiące. Nie jest to lekka praca :( ale zdecydowanie nie ma w niej warunków jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co sugerują niektóre komentarze :/ pracownicy są naprawde dobrze traktowani, nie spotkałam się z chamstwem, mobingiem ani innym złym zachowaniem, wypłaty na czas. Kokosów tu nie zarabiam, ale nie są to też grosze. Nie wiem skąd te komentarze niektóre, brak słów. Ok, nie jest to lekka praca, ale to wynika z jej charakteru a nie z firmy....
1
anonim 2015-03-02 14:45:04
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ludwik Styl

nie skladalcie podan o prace!!!
Marta 2015-03-04 15:19:44
oczywiście że jest normalna kasa, pracuję tam od 4 miesiecy i nie narzekam.. fakt ze to moja pierwsza praca po studiach wiec też nie miałam wymagań by zarabiać od razu nie wiadomo ile, ale naprawde nie jest źle - wystarczy powiedzieć że nie mam żadnych problemów by utrzymać się sama a i na "waciki" wystarcza. atmosfera ok, jeszcze nie zdarzyła mi sie przykra sytuacja w tej firmie.
Marek 2015-03-05 11:40:44
pracuje w tej firmie od roku i jestem zszokowany tymi negatywnymi opiniami - albo są nieprawdziwe, albo napisali je frustraci którzy oczekiwali 20.000 za miesiąc i leżenia brzuchem do góry...
2
Monica 2015-03-16 15:19:45
Pracuje w tej firmie i wszystko jest ok.. nie rozumiem skąd te negatywne komentarze. Wspólpracownicy są super, ale "władze" też - spoko ludzie, da się dogadać... nikt nie robi pod górkę pracownikom..
dariadnaaa 2015-03-17 11:51:15
pracuje i polecam, te komentarze to szczyt bezczelności! czyżby konkurencja? ja jestem zadowlona... na pensje tez nie narzekam..
Karolina 2015-03-25 11:31:00
a ja się wyłamię i napisze że polecam.. pracuje w Ludwiku i naprawdę nie spotkałam się jeszcze z żadną z opisywanych sytuacji.
Paweł 2015-04-10 11:54:34
Pracuje w Ludwiku i nie narzekam. Fakt że jest czasami ciężko, ale wynika to z charakteru pracy po prostu. Generalnie jestem zadowolony.
marek 2015-04-13 14:00:59
jako wieloletni pracownik tej firmy pozwole sobie się wypowiedzieć - wypłaty są w porządku ZAWSZE!!!! są na czas, nie spotkałem sie tez z mobbingiem czy innymi złymi sytuacjami w firmie, moze były momenty ze sytuacja była napieta (jak wszedzie) ale wszyscy zawsze odnosza sie do siebie z wzajemnym szacunkiem i kultura.... dobrze mi sie tu pracuje.
martyna s. 2015-04-16 11:25:39
pracuje i nie narzekam, jest ok. niestety ale chyba w każdej firmie znajda sie osoby ktore potrafia tylko na wszystko narzekać, bo przezywaja szok ze w pracy sie pracuje;).
Patrycja 2015-04-29 12:41:20
pracuje i jest ok, wypłata jest na czas, współpracownicy bardzo mili ludzie:)
kasia pe. 2015-05-04 15:29:49
dziwne chyba pracuje w innej firmie.. u mnie wypłata zawsze, ale to zawsze była na czas... nie bede pisać że zarabiam tu majątek, ale nie mogłabym też narzekać, zarobki są adekwatne do pracy i do ich godzin... jak na razie jestem zadowolona.
patrycja85 2015-05-12 10:44:12
pracuje i polecam, wypłata zawsze ale to absolutnie zawsze na czas, mili i sympatyczni ludzie, wszystko ok i nie ma sie co bać ;) z praca i firma jest wszystko ok!
sandra 2015-05-19 11:56:37
wypłaty są na czas, pracownicy różni - jedni są bardzo mili, inni no cóż, mniej, ale na pracę samą w sobie cięzko narzekać, jeszcze się nie spotkałam z sytuacją zeby ktoś nie dostał pieniążków na czas.
korrun 2015-06-15 16:27:51
Dziś 15 ty popołudniu... wypłaty na koncie nie ma.

Ktoś coś wie może? Będzie ta wypłata, czy nie?

Może w meblach nam wypłacą?
nieznajomy 2015-07-22 21:21:54
Karola wiesz cos wiecej? Mam szukac nowej pracy?
Agata. 2015-09-11 11:31:45
co za bzdury.. salon istnieje nadal i ma się dobrze, po prostu dla lepszej jakości obsługi widocznie była wymiana pracowników. salon jest otwarty, nie siej nieprawdziwych informacji...
Minionek 2015-09-20 15:38:38
I tak mi nie uwierzysz.Przekonaj się sam.Przez pierwszy miesiąc uznasz,że jest świetnie. W drugim już kilka rzeczy Cię co najmniej zaskoczy.I tak po kilku miesiącach będziesz mógł napisać mi, jak się współpracuje z Centralą i magazynierkami oraz Zastępcą kierownika i ściśle z nim współpracującym działem marketingu :)
1
Granda 2015-09-28 14:36:41
Sugerujesz,że logo firmy wraz z dekoracjami zostały usunięte w celu lepszej obsługi klienta? Salon zniknął z Galerii, dlaczego wprowadzasz Forumowiczów w błąd?
1
Motylek 2016-08-26 19:41:36
Bardzo dobrze się pracuje ludzie różni zarobki są dobre jak na Rogóźno a jeśli chodzi o wypłatę no to małe poślizgi są
Melnet 2016-10-07 13:57:44
Ludzie 47 opini i nikt nie pisze kwoty co zarabia tulko jak na warunki w Rogoznie a jakie macie tam wynagrodzenie 1200 czy lepiej pytanko ile zarabia tapicer prosze o odpowiedz konkretną
Melnet 2016-10-07 13:58:41
Ludzie 47 opini i nikt nie pisze kwoty co zarabia tulko jak na warunki w Rogoznie a jakie macie tam wynagrodzenie 1200 czy lepiej pytanko ile zarabia tapicer prosze o odpowiedz konkretną
Mirek 2016-10-12 10:04:35
Na tapicera ponoć wychodzi ok 2500 na łape
pole 2016-10-12 12:45:20
Najwążniejsze dla mnie jest to, że każdy dba o to, żeby wypłata była adekwatna do powierzanych obowiązków.
Hetman 2016-11-13 17:58:46
Dyrektorzy w firmie nie mają pojęcia o produkcji. Liczą tylko wskaźniki.Lekceważą pracowników .
Zostaw swoją opinię o Ludwik Styl - Rogoźno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ludwik Styl