brak logo

FENIKS GT Ponitka i Wspólnicy spółka jawna

Rybnik

Opinie o FENIKS GT Ponitka i Wspólnicy spółka jawna

anonim 2011-03-30 02:04:04
W tej firmie zarabia się ( usunięte przez administratora ) na godzinę a robota od rana do wieczora. Nie polecam
anonim 2011-08-01 07:22:37
nie do końca się zgadzam! owszem, na starcie jest minimalna krajowa, ale przez 3( usunięte przez administratora ) potem wchodzi się na ( usunięte przez administratora )ięc nie jest źle!) pozdrawiam
bezrobotny 2011-11-19 23:07:16
robota całkiem spoko da sie wyjsc koło ( usunięte przez administratora ) jak sie pracuje 14 h dziennie wolne na zawołanie mozliwosc rozwoju :O
bezpracy nie ma kołaczy 2011-11-20 21:02:57
pracowałem tam w zeszłym roku w sezonie dopiero się rozwijali, było ciężko ale ok. dużo się pracuje ale za to płacą na czas.
olo 2012-02-22 17:43:01
aaa Panie w biurze jakie mają zarobki????
zetor 2012-03-16 19:56:13
nic specjalnego-( usunięte przez administratora )
Wymulator 2012-04-30 07:51:13
Zgadzam się z tym co piszą powyżej. robisz za stawkę( usunięte przez administratora ) i pracujesz do por podwieczornych jak nie dłużej. wymagają od ciebie tyle ile od zwykłego pracownika co robi tam dłużej.
madziar 2012-04-30 22:37:52
co zagłupoty jeszcze sie nie spotkałem z tym ze abrano kase chybaze cos spiepszysz albo zniszczysz
bb 2012-05-13 16:17:46
wszystko co tu piszą to jest prawda... nie polecam
gość 2012-07-04 14:39:25
( usunięte przez administratora ) koła to nic specjalnego??? to ile zarabiają kobiety w innych firmach??...jestem po wyższych studiach i pracuję w prywatnej firmie, a o takich zarobkach mogę tylko pomarzyć....zazdroszczę tych \"marnych\" ( usunięte przez administratora ) koła...
gość 2013-08-30 13:59:40
Widzę że większość opinii zostało usunięte pewnie nie były wygodne dla
panów WiK
a tak to ta firma to już pewnie kończy działalność. wyjdą znów pod innym szyldem.
Janek 2014-03-24 20:55:23
To może ktoś napisze co się dzieje z feniks gt, czy może sa jak mityczny ptak, co się odradza z popiołów ;).
Staszek 2014-03-27 10:09:23
Wydaje mi się, że feniks gt nadal działa, nawet na swojej stronie mają notkę rekrutacyjną, że w razie zainteresowania wysyłać CV.
Jurek 2014-03-31 18:20:39
Feniks gt działa na rynku dopiero od 2009 roku, także może dopiero pokażą co potrafią, z tego co czytałem nadal działają, może jakieś chwilowe problemy.
Pannikt 2014-04-05 19:12:57
Oj tak oni się zawsze odradzają. A to, że po drodze po kilka, -kilkanaście osób rozdepczą to już inna sprawa. Myślę, że po Baronie, GiKu, Feniks GT S J, Feniks GT Sp. z o.o. (chociaż te T to chyba nieaktualne i jakiś mały rozwód był między G i T) przyjdzie czas nazwać nową spółkę ze stałą ekipą w jakiś ładny sposób może FWK Sp. z o.o. ?
2
sac323 2014-12-10 23:57:18
Jakie będą moje obowiązki i odpowiedzialność? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników?Czy sa możliwości rozwoju zawodowego w firmie?Co wyróżnia tę firmę od innych? Jak przebiega rekrutacja do tej firmy o co pytaja na rozmowie? z doswiadczeniem tylko sa szanse na dostanie sie do pracy w tej firmie czy bez takze?
tomek 2015-02-11 14:55:31
no moim zdaniem można się jakoś do nich dostać, wydaje mi się, ze jeśli ktoś zna się na swoje pracy to tak naprawdę wszędzie znajdzie robotę, tylko kwestia tego czy na pewno oni dobrze płaca czy tak sobie na przykład. Ale wydaje mi się, że jeśli to są specjalistyczne stanowiska to już i inna jest rozmowa.
olgierd 2015-02-25 22:26:42
nie masz racji. nawet jeśli jesteś super fachowcem z bajki to nie oznacza że pracę dostaniesz na złotej tacy. teraz w tych czasach bardziej liczy się charakterystyka personal;na kandydata niż wykształcenie i doświadczenie - to jest nowoczesny HR i budowanie zespołu. ale ja spróbuję się dostac do tej firmy, tylko nile płacą?
eliza 2015-03-12 14:54:39
a ja uważam że przede wszystkim liczy się prestiż uczelni którą ukończyliśmy i to powinno decydować o pracy którą dostaniemy i jakie będzie za nią wynagrodzenie. edukacja powinna się błyskawicznie finansowa zwracać. nie wierzę w nowoczesny HR o którym piszesz olgierd - a rzeczywiście, ile płaca u nich netto?
Pan nikt 2015-03-23 08:21:51
Na układy nie ma rady. O jakości uczelni możesz zacząć rozmawiać, jeśli skończyłeś Harvard. Kokosów się nie spodziewaj, ale dusze już radzę sprzedać diabłu. Zapytaj się jaka jest rotacja pracowników i co stało się z eks kadrą. Masz sztywny trzon ludzi, którzy trzepią kasę i całą resztę, która zarabia na nich.
1
anonim 2016-05-14 19:27:01
szukają na setę byłem i złożyłem CV, jestem umówiony na rozmowę, mam nadzieję, że dostanę szansę bo słyszałem same dobre opinie
hahaha 2016-05-23 15:14:03
Nie wiem jakie mieliście opinie ale pracowałem tam przed długi czas i nie polecam posiadasz umowę na zlecenie przez długi czas musisz robić rzeczy nie zgodne z etyką zawodową a jak coś się stanie to umywają od tego ręce. Wyjazdy na delegacje hmmm dowiadujesz się w wielu przypadkach dzień przed lub w tym samym dniu. Zarobki takie sobie jedynie jak będzie się wyrabiało średnio 14-16h ale jak ktoś uwielbia siedzieć w pracy tak długo to jego sprawa.
foufho 2016-05-23 15:18:48
Nie polecam zarobki słabe, długo ma się umowę na zlecenie (2-3 lata). Kompetencja Kierownika łamie nogi
kapri 2016-06-20 13:20:03
napisz proszę co masz na myślisz pisząc o "słabych zarobkaCH", podaj jakieś konkrety albo chociaż widełki. a firma zmieniła nazwę na Feniks GT Sp. z o.o.
Zostaw swoją opinię o FENIKS GT Ponitka i Wspólnicy spółka jawna - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FENIKS GT Ponitka i Wspólnicy spółka jawna