Opinie o Osada Śnieżka Operator Sp. z o.o.
Przyznam, że nie wiem na ile jest z tym co piszecie, że zamiast pracować można siedzieć sobie na telefonie i podobno wtedy jest wszystko ok ale skoro praca teraz jest nieco luźniejsza niż kiedyś to trudno jest się wbić do zespołu? kiedy ostatnio w ogóle ktoś był potrzebny? przyjmują tutaj?
Obecnie Osada Śnieżka Operator Sp. z o.o. do swojego zespołu szuka osoby do pracy jako Kierownik działu. Na Justjoin.it dodano ogłoszenie 19 września.
To tak dla pełnej jasności co wchodzi w zakres zadań Pań sprzątających? Po przeczytaniu ostatnich wątków zaczynam się zastanawiać nad tym czy nadwyżka obowiązków nie powinna być jakoś lepiej wynagradzana? Lub już jest albo jest to w planach? jak teraz nadgodziny chociażby są rozliczane?
Poważnie nikt by nie aplikował gdyby wskazywano jakie są zarobki z ofertach? Tak przynajmniej ktoś zasugerował i w tym przypadku zaczynam się zastanawiać co ostatecznie niektórych zachęca, że decydują się na prace? jakieś konkretne dodatki?
Na jakie premie można liczyć w Osadzie?
a na jakim stanowisku tutaj pracowałaś można spytać? sama się zastanawiam nad tą firmą i kurczę, nie wiem :/
Hej, została teraz niedawno dodana oferta dla F&B Managera. Nie widzę by ostatnimi czasy ktokolwiek pisał o pracy na tym stanowisku. z czego to wynika? nieczęsto kogoś szukają? Zastanawiam się jak wynagradzana jest praca ponieważ nie podano w ofercie żadnych widełek płacowych. Dodatkowo to czy był już może ktoś na rozmowie? jak jest przeprowadzana?
Nie piszą jakie wynagrodzenie, bo pewnie nikt by nie aplikował. Z tego co wiem to obecny Menager zwolnił się, - chociaż i tak długo wytrzymał (jak to piszą w ogłoszeniach) - w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa, a pogarszające się opinie na google czy socjal mediach mówią co innego.
Mam pytanie dlaczego nie są wyciągane wnioski od kierowniczek działu sprzątającego .masa skarg ,masa niezgaszanych usterek .Słabe opinie gości mówią same za siebie .Gdzie jest dyrekcja ? Niektóre Panie sprzątające robią więcej niż one !!
Jak to dlaczego? Dlatego, że osoba, która jest odpowiedzialna za cały dział zatrudniania pracowników tzn Pań sprzątających jest "nietykalna" i może wszystko... Bo prezes "nie potrafi się na nią gniewać" - if you know what I mean
A na obsłudze MICE i sprzedaży jak się teraz zarabia? Wcześniej ktoś pisał o ofercie na stanowisko kierowniczce, ja natknęłam się na dawniejsze dla specjalisty z tym ze i tak nie podano w nim widełek, wiec nie mam punktu odniesienia. będą jeszcze takie nabory może?
Czy jest szansa na dostanie umowy b2b?? Jak wygląda tutaj praca barmana, atmosfera spoko?
chce sie podpiac do pytania, czy jest mozliwe dostaac sie tu bez zadnego doswiadczenia? bardzo mi zalezy
a są teraz na to jakieś oferty żeby być kelnerką? bo widziałam na ich stronie tylko możliwość aplikowania na animatora i w sumie na to niezbyt jestem stworzona ale może coś innego?
a próbował ktoś po prostu tam podejśc i f2f sprobowac sie dogadać? czy w ogole nie ma takiej opcji i tylko przez internet?
no ja wlasnie tez tylko to widziałem i w ogole sie zastanawiam czy sa jakies strony na ktorych ejst wiecej tych ofert?
raczej nie ma tutaj zresztą nie ma też aż takiej rotacji żeby potrzebowali non stop wrzucac ogloszenia do sieci
powiem ci ze to wiele zalezy od stanowiska i pewnie tez preferencji bo ja pracuje na uopie, ale wiem ze sa tez osoby ktore pracuja na zleceniu
i jeszcze dodam do komentarza wyzej, ze nie dam sobie reki uciac ale jest tez chyba opcja pracowac na b2b
w moim przypadku rekrutacja nie trwala jakos wyjatkowo dlugo ale tez nie byla nie wiadomo jak szybka. moge na pewno smialo powiedziec ze w 3-4tyg sie to zamknelo
a kto ich tam wie? znam osoby co prosiły i sie zgadywały o jakies konkretne formy umow no i sa stanowiska troche bardziej zewnetrzne ktore na uopach tez raczej nie robia ale rozpiski w glowie nie mam co i jak
a jakies konkretne stanowisko by cie interesowało to sie moge dopytac co tam dają normalnie
to samo co w poprzednim pisałem zależy na co chcesz im wyzej tym wiecej etapów ja miałem dwie rozmowy
jak byles na tej rozmowie to cie wtedy pytali jaka umowe wolisz czy oni proponowali jakas w pierwszej kolejnosci?
prosze daj tez znac ile juz tu pracujesz i jesli dluzej to bede wdzeiczna jesli bys powiedzial czy jest jakis okres probny z poczatku i jakie sa benefity w ogole i czy polecasz
a przechdzicie na nieokreślony na uopie po jakims czasie? jakie właśnie to są ewentualnie ramy czasowe?
no właśnie, jak tutaj wygląda praca od początku? pewnie to też zależy od stanowiska, ale jest jakieś wdrożenie?
To więcej ludzi na UoP siedzi? A jak to ze stawką wtedy wygląda? Przy podpisywaniu nowej umowy ugadujesz się na własną kwotę? Są możliwe negocjacje czy nie bardzo? zastanawiam się w jaki sposób można sobie najwięcej urwać
Na ile to sprawdzone? W 100% przypadków tak się działo czy może od czegoś jeszcze to zależy? Chce się upewnić przy tym co ostatecznie na rozmowie jest teraz mówione? Czy nie wystarczy dać oferty, że na sezon kogoś szukają? Były takie wystawiane? i ile ten sezon tak na marginesie trwa?
Na stronie internetowej Justjoin.it zamieszczono kilka aktualnych ofert pracy do firmy Osada Śnieżka Operator. Poszukiwani są Kierownik działu. Co sądzicie o warunkach pracy zaproponowanych przez pracodawcę?
szukają tu teraz kogoś do pracy? gdzie znajdę nowe ogłoszenia?
ale jest też dopisek że uczniów i studentów zatrudniają chyba w ramach praktyk osobno, więc możesz w to celować jak się jeszcze kwalifikujesz
wlasnie! kojarzy ktos czy beda jakies przyjecia studentow na praktyki od pazdziernika?
jesli nie na praktyki to czy chociaz przyjma studenta na zlecenie? albo na jakies pol etatu czy cos w tym stylu
ogólnie to nie ma tutaj poblemu z zatrudnieniem na jakąkolwiek umowę więc zlecenie dostaniesz jak poprosisz
Szybkie pytanie, ktoś wile ile wynosi zniżka dla pracowników na noclegi/usługi w tych hotelach należących do Grupy Górskie Resorty, bo taka informacja jest w ogłoszeniu, a dobrze by było wiedzieć konkretnie jaka jest jej wysokość?
znizki na pobyty w hotwlach Gorskich resortow to 250zł za dobe ze śniadaniem dla 2os poza sezonem w tym 50% zniżki na obiadokolację i dania z karty, zniżki równiez obowiązują na wybrane zabiegi w Eris.
A od razu masz dostęp do tych dodatków, czy dopiero po przejściu jakiegoś okresu próbnego?
Najważniejsze pytanie czy to prawda, że są posiłki pracownicze w ramach pracy? xd ktoś może to potwierdzić?
Pytanie czy są na 100% darmowe? bo jeśli tak to w sumie ważny aspekt, widziałam firmy, gdzie z czegoś potrącano aby wyrównać koszty. czy tutaj w jakichś innych obszarach może się tak zdarzyć? jakie wszystkie dodatki są na dany moment dostępne i czy co roku dorzucają coś nowego?
tak są darmowe posiłki pracownicze śniadania, obiadokolacje, do tego rabaty dla pracowników w restauracji.
inne dodatki to ubezpieczenie zdrowotne, rabaty na pobyt w innych obiektach, premie i jakieś okazjonalne prezenty na święta czy urodziny
Widzę, że jesteś w temacie, to wiesz może czy normalnie na zleceniu jako student mogę pracować?
No właśnie w ofercie wspomniany jest tylko uop więc zastanawiałem się, czy da się z nimi normalnie zlecenie wynegocjowac
animator czasu wolnego? kurcze mam doswiadczenie w pracy z dziecmi, moze jako animator dalabym rade. czy opieke nad grupa dzieci mozna uznac jako doswiadczenie do takiej pracy? prosze o znac gdzie mozna znalezc to ogloszenie, moze wysle cv
widziałam na stronie ofertę praktyk zawodowych, ktoś wie coś więcej na ten temat albo był ktoś na takich praktykach? chodzi mi o pomoc kuchenną ;)
Ja byłam na praktykach, ale jako kelnerka. Ogólnie nie miałam na co narzekać, bo nauczyłam się na tyle, że teraz jak się przeprowadziłam miałam o wiele łatwiej znaleźć pracę. Dużo się nauczysz raczej, na pomocy kuchennej z tego co zerkałam jesli cie fascynuje serio gotowanie to bym też próbowała.
oferta pracy na kosmetologa dotyczy pracy na cały etat? czy bardziej dorywczo? ktoś zna szczegóły?
czemu w zasadzie tylko jednej? co konkretnie mad dana osoba już tak w praktyce wykonywać? możliwe, że później dział będzie powiększany czy nie ma pracy? jak taki przykładowy tydzień wygląda?
Hej, nie wiecie czy odzywają się do wszystkich kandydatów (nawet jak decyzja jest negatywna) czekam już trochę na odpowiedź od nich i nie wiem...
pewnie zależy też od tego ile według Ciebie trwa "trochę". A jakie to stanowisko i jak rozmowa na nie mogła wyglądać? Ciekawa w sumie jestem czy mają spore obłożenie ludźmi. Myślisz, że to mógłby być powód tego, że długo należy czekać? Oni w ogóle Ci powiedzieli, że dadzą info czy tak po prostu wyszłaś?
Nie, nie byłam jeszcze. Wam już się udało może? Jakie stanowiska? Oni są w ogóle skłonni do negocjacji stawek? Działał ktoś z was w tym zakresie już? Na co patrzą?
a o jakie stanowisko w ogóle ci chodzi? bo no to pewnie od tego zależy, w sumie to weź poprawkę, że każda rozmowa może być inna, więc idź z pozytywnym nastawieniem i powinno być spoko
Mogę ci jeszcze dorzucić, że w sumie wszystkie rozmowy są prowadzone przez kierownika działu. Tak mi przynajmniej znajomy mówił
Na stronie są 3 ogłoszenia a jak się wejdzie. w plik to podział jest na pokojówka i połączone kelner/pomoc kuchenna o co chodzi?
W ogłoszeniu jest mowa o możliwości zakwaterowania, może ktoś powiedzieć coś więcej na ten temat?
pytasz o praktykantów i się teraz zastanawiam czy faktycznie mają aż na tyle różne warunki, jaką formę umowy mają, o praktykę? nie będzie to wszystko tak czy siak w niej zawarte przypadkiem? każdy ma taką samą czy warunki możesz dostosować na rozmowie?
Pojawiła się oferta na Key Account Manager ds. MICE. Piszą o działalności na rzecz kilku hoteli m.in Osady Śnieżka. Pod jaką spółkę się jest zatrudnionym, z jakiej firmy otrzymuje się umowę i jaką?
W jakim stopniu pokojówki muszą znać angielski?
Zgaduję, że podstawowym, wydaje mi się, że pokojówki nie mają jakiegoś ogromnego kontaktu z gośćmi
To prawda, z tego co wiem raczej nie mają dużego kontaktu więc języka praktycznie nie trzeba znać (tak mi się wydaje.)
A Ty z którego stanowiska możesz zdać bieżącą relację odnośnie warunków pracy? co do pokojówek w takim razie jakichś szczególnych wymogów to nie ma? Wystarczą chęci do pracy?
pracowałaś wcześniej jako pokojówka? to raczej nic nie powinno cię zaskoczyć, w tym fachu nastawienie, chęci do pracy i dokładność są ważne, a wiem co mówię
a ogólnie to oprócz ang. jaki język obcy warto znać pracując u Was? goście są raczej anglojęzyczni czy np. niemiecki by był też potrzebny? pytam ogólnie, nie na pokojówkę tylko, ale do bardziej bezpośredniej obsługi gości..
tak z ciekawości pytasz czy warto w kontekście lepszego wynagrodzenia? tu cokolwiek może faktycznie wpłynąć na to, żeby stawka była większa? ciekawa jestem tych języków teraz, myślicie, że ogarnialiby jakieś kursy dla pracowników?
Emilia pracując jako pokojówka raczej nie oczekujesz kursów językowych :) co do języków to akurat ciekawa kwestia, jakie języki poza angielskim byłyby najlepiej widziane?
Jak się pracuje w Osada Śnieżka Operator Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Osada Śnieżka Operator Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 70.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Osada Śnieżka Operator Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 36, z czego 1 to opinie pozytywne, 15 to opinie negatywne, a 20 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!