Dział gastro to (usunięte przez administratora) Śmieciowa umowa, niska stawka. Przełożeni sieją zamęt i wyżywają się na podwładnych. Zatrudniasz się na stanowisko barmana czy kelnera a dostajesz polecenia typu odśnieżenie dróg czy mycie kibli. Ciągłe zmiany stanowisk, miejsc pracy. Jak tylko zmniejsza się ruch to odsyłają pracowników do domu żeby nie musieć im płacić pomimo tego że godziny były rozpisane w grafiku. BHP leży i kwiczy. Omijać szerokim łukiem, zdecydowanie nie polecam
Witam wszystkich pracowalem w Szczyrk Mountain Resort przez 2 sezony zimowe.Moja opinia o firmie.Totalny brak organizacji,okłamali mnie i 75% pracowników obiecując prace na innym stanowisku niz pozniej wyszło.”Premie” ktore niby sa w żądny z sezonów nie dostałem ani grosza jak i 95% pracowników.Wszystkie załatwienia sa bardzo ciezkie.Na poczatek zachęcają szkoleniami i miła atmosfera w fajnej firmie po czym z kazdym tygodniem widac jaka jest prawda.A jest taka ze nie maja za grosz szacunku do pracowników (usunięte przez administratora) ich na kazdym kroku tylko zeby pracownicy zostali tak długo jak beda potrzebni.Szczerze nikomu nie polecam pracy w tej firmie w dziale Gastronomicznym inne działy sa duzo lepiej zorganizowane i nie próbują oszukać tak jak tam.Praca dobra dla ludzi chorych umysłowo,tępych i dających sie wykorzystać.Chwala sie mozliwoscia rozwoju ktora ma jedynie 2(max3) stopnie awansu zwykły pracownik,team leader (i jego zastępca którego tak naprawde nikt nie dostaje,robisz jego obowiązki a płatne masz tyle samo) Jedyne co super podobało mi sie w tej firmie to ciekawi ludzie ktorzy przyjechali z roznych części polski i sa tez wykorzystywani i pożałowali przyjazdu do tej pracy) ogółem zadowolenia z pracy pracownikow to 4%.
Świetny rozwój rejonu dzięki firmie. Praca to teraz czysta przyjemność.
Firma Szczyrk Mountain Resort Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Samodzielny Kierownik Robót Budowlanych, Kołobrzeg - Lipiec 2024
- PRACOWNIK KUCHNI / POMOC KUCHENNA /KUCHARZ, Szczyrk - Listopad 2022
- Pracownik restauracji/ kasjer /sprzedawca -SZCZYRK, Szczyrk - Listopad 2022
- Animator czasu wolnego, Szczyrk - Listopad 2022
- Pracownik Sklepu, Szczyrk - Listopad 2022
- Praca Szczyrk, Szczyrk - Październik 2022
- Kucharz - zapewniamy zakwaterowanie, Szczyrk - Listopad 2021
- Pracownik biura szkoły narciarskiej, Szczyrk - Wrzesień 2021
- Pracownik wypożyczalni lub serwisu sprzętu narciarskiego, Bielsko-Biała - Wrzesień 2021
Czy pracujesz w firmie Szczyrk Mountain Resort Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .
Jak się pracuje w Szczyrk Mountain Resort Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Szczyrk Mountain Resort Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.