Czy ktoś jeszcze niedawno tak tu miał, że brali na jedno stanowisko a trzeba było pracować na innym? Tak ktoś pisał parę lat temu a kucharza teraz szukają i bym chyba reflektowała. Opowiecie o warunkach na kuchni jakie tu mają i czym na rotacja tak w sumie może być spowodowana?
Witam wszystkich pracowalem w Szczyrk Mountain Resort przez 2 sezony zimowe.Moja opinia o firmie.Totalny brak organizacji,okłamali mnie i 75% pracowników obiecując prace na innym stanowisku niz pozniej wyszło.”Premie” ktore niby sa w żądny z sezonów nie dostałem ani grosza jak i 95% pracowników.Wszystkie załatwienia sa bardzo ciezkie.Na poczatek zachęcają szkoleniami i miła atmosfera w fajnej firmie po czym z kazdym tygodniem widac jaka jest prawda.A jest taka ze nie maja za grosz szacunku do pracowników (usunięte przez administratora) ich na kazdym kroku tylko zeby pracownicy zostali tak długo jak beda potrzebni.Szczerze nikomu nie polecam pracy w tej firmie w dziale Gastronomicznym inne działy sa duzo lepiej zorganizowane i nie próbują oszukać tak jak tam.Praca dobra dla ludzi chorych umysłowo,tępych i dających sie wykorzystać.Chwala sie mozliwoscia rozwoju ktora ma jedynie 2(max3) stopnie awansu zwykły pracownik,team leader (i jego zastępca którego tak naprawde nikt nie dostaje,robisz jego obowiązki a płatne masz tyle samo) Jedyne co super podobało mi sie w tej firmie to ciekawi ludzie ktorzy przyjechali z roznych części polski i sa tez wykorzystywani i pożałowali przyjazdu do tej pracy) ogółem zadowolenia z pracy pracownikow to 4%.
Świetny rozwój rejonu dzięki firmie. Praca to teraz czysta przyjemność.
Nie macie żadnych info o tym co obecnie się dzieje w firmie Szczyrk Mountain Resort Sp. z o.o. w mieście Warszawa?
