brak logo

conkret sj

Kowalewo Pomorskie

Opinie o conkret sj

wiem co mowie 2012-05-24 14:31:50
pracuje w conkrecie ponad 10 lat i do tej pory zadnej lepszej pracy nieznalazlem.
czesio 2012-07-17 23:35:45
co wy chcecie od tej firmy jesteście zwykłymi leniami i tyle .szefostwo mamy ok .jak komuś się nie widzi ta praca to brama otwarta nikt was tam nie trzyma.zarobki są jak wszędzie wiadomo mogło by być lepiej.POZDROWIENIA DLA CAŁEJ FIRMY.
1
gość 2012-08-10 14:55:00
CZY ZAROBKI SĄ TAM OK CZY GŁODOWE STAWKI?
gosc 2012-08-12 16:00:46
SZAŁU NIE MA . RACZEJ PRZECIĘTNE TAK JAK WSZĘDZIE.
pracus 2012-08-18 20:19:47
Razem z premią można calkiem nieźle wyciągnoć, podstawa przecietnie, plus ze wyplata zawsze jest na czas i wszystkie nadgodziny i dodatki płacą.
1
Mimi 2012-09-06 13:09:29
Jak tam nowy Kierownik?
gregory 2012-09-06 19:07:38
Mimi - 2012-09-06 13:09:29

Jak tam nowy Kierownik?
Ale jaki nowy kierownik? Chyba, że o czymś niewiem?
Byly pracownik 2013-03-10 18:27:37
Witam .a jak teraz jest we firmie warto wrocic i pracowac???
4
ja 2014-02-02 00:43:52
to nie ten sam Conkret co mz przed 10 lat .slabe xarobki jak w saedzie





















To nie ten sam conkret jak z przed 10 lat zarobki żenujace co do wykonywasnej pracy,szczególnie rozdmuch i sortownia o reszte tzn. granulacja itp jakos sie dba ,maja dobra podstawe ,a pozatym jak w sharpie je...ć za najnizsza.........
1
Norin 2014-04-27 16:33:39
To w conkret jest minimalna krajowa, czy może macie chociaz 2000 na rękę, bo w tej branży spodziewałbym się trochę lepszych płac.
2000 zł 2014-12-02 23:41:56
no cóz teraz takie czasy, że nie można narzekać nawet na 2000zł na rękę jak chcą płacić. w końcu to trzeba by było się usamodzielnić i takie gadanie bezsensowne to i tak do niczego nie prowadzi... a le tak szczerze to możę powiecie jak to teraz wygląa bo od kwietnia to sięmogła sporo pozmieniać w firmie...
ringo 2015-02-04 17:08:35
to nie jest specyfika czasów tylko tego co potrafisz albo jakie masz wykształcenie. Bo z tym wiąże się fakt czego właściwie możesz się spodziewać w kwestii wynagrodzenia od nowego pracodawcy. Także jeśli ktoś bez szkoły dostaje te 2 tysiące to powinien rzeczywiście się cieszyć. Gorzej jak ktoś te wszystkie lata tyrał w szkołach i na uczelniach, a dostaje teraz tyle...
luj 2015-02-19 22:12:25
Firma Conkret powstała w 1990 roku jako przedsiębiorstwo zajmujące się produkcją i konfekcją folii polietylenowej. Ważne moim zdaniem jest to ,że prowadzą cały proces technologiczny od samego początku do końca łącznie z przetwarzaniem materiałów i wszystkimi składowymi które prowadzą do końcowego efektu
2
edek 2015-03-12 19:18:22
jasne, że liczy się tylko efert końcowy tak naprawde, bo może być tak, że konkretnie działania wszystkie są prowadzone dobrze, ale efektu nie ma, wiec nie dziwcie się też. Mam nadzieje, ze coś będzie wiaodmo jak firma się zmieni czy poszerzy dział, w ogóle takie plany są czy nie wiadomo jednak do końca?
xxx 2015-04-16 21:31:37
Witam jak teraz wygląda praca w Conkrecie?Czy warto się zatrudnić?
xxx 2015-04-16 21:34:40
Jak wyglądają zarobki i czy praca bardzo ciężka jest?Jest przerwa na śniadanie?Proszę o odpowiedź.
teres 2015-11-25 20:36:30
PODOBNO WASZ SZEF KUPIŁ DOM DLA PRZYSZŁYCH PRACOWNIKÓW FIRMY . MAJĄ BYĆ NIMI EMIGRANCI . CO WY NA TO .BÓJCIE SIĘ O POSADKI BO ONI WAS WYKOŃCZĄ WSZYSTKICH I NA ZIELONĄ TRAWKĘ POLACZKI .
teres 2015-11-27 20:21:47
Piszę co słyszałem .Co do emigrantów nie mam nic są to zwykli ludzie należy im się jak najbardziej szacunek ! Nikt nikogo nie zastrasza . Kto kogo oskarża i o co ? Firma dobrze prosperuje ale wiecznie szuka oszczędności a najlepiej na ........ dlatego może jest to prawda .
linka 2015-12-17 14:00:16
hejka wszystkim
anonim 2015-12-22 17:04:51
Praca ciezka, nie ma co liczyc na op..... sie w pracy, trzeba pracowac, ale pensja jest w miare na czas, sa premie takze nie jest najgorzej
DZAGA 2015-12-24 17:42:14
Witam dziś jest wigilia,dostaliśmy przepiękny prezent od firmy Conkret,mój mąż został zwolniony z pracy przez pana W.CH.,nie podano żadnego powodu zwolnienia,jeśli by ktoś chciał tam pracować,niech się dobrze zastanowi,podam parę przykładów: kierownik nie ma szacunku do pracowników,wyzywa od różnych,szmaci na każdym kroku,jak ktoś jest mocny fizycznie to gnębi psychicznie,oszukują ludzi na pieniądzach np:jeśli ktoś jest zatrudniony jako pomocnik,pózniej będzie pracował jako operator za kasę pomocnika w ten sposób nie muszą płacić większej stawki jaką ma operator.Z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla firmy Conkret i pana W.CH,bo my tych ŚWIĄT nie mamy.DZAGA
XxX 2015-12-28 00:39:39
jak komuś nie pasuje tu praca to niech się zwolni i tyle . dużo osób pragnie dostać się do pracy bo pieniądz potrzebny. może i jest smród ale idzie się przyzwyczaić . jak ktoś chce pracować to będzie pracował wszędzie bez względu na warunki pracy . takie jest moje zdanie. Pozdrawiam .
ja 2016-01-06 15:02:56
Ja juz pracuje troche w tej firmie i naprawde nie jest tak zle jak komus sie nie chce pracowac to wypisuje ze taka ciezka praca albo jeszcze gorzej wystarczy troche checi i motywacji do pracy
3
malutki 2016-01-06 15:17:25
Dzaga takiego ściemiacza jak twój mąż to nie spotkałem chociaż pracowałem w wielu zakładach
1
erik 2016-01-11 17:14:59
A moja żona czemu odeszła,tylko same dobre opinie opisujecie,niech każdy się przekona jakie tam dobrocie są.Kablaczy tam nie brakóje.
dawko1 2016-01-11 17:56:03
Witam,może ja ci napiszę dlaczego,może też była leniwa jak inni albo nie umiała donosić na innych.Bo tak trzeba u nas robić.
erik 2016-01-14 21:36:59
Moim zdaniem kierownictwo nie powinno słuchać tych co donoszą,każdy człowiek chce pracować i jak każda praca jest ciężka,każdy z nas potrzebuje szacunku i tej kultury bo tego nie ma w tej firmie.Niech każdy spojrzy na siebie i niech postawi sobie pytanie czy jestem dobrym pracownikiem,każdy z nas ma rodziny i w tych trudnych czasach jest potrzebny pieniądz aby żyć,co to wam da moi koledzy że kogoś wywalą?W tej firmie liczy się praca,jak ktoś ma czas na kablowanie,to jakim musi być wzorowym pracownikiem.
erik 2016-01-14 21:38:01
Moim zdaniem kierownictwo nie powinno słuchać tych co donoszą,każdy człowiek chce pracować i jak każda praca jest ciężka,każdy z nas potrzebuje szacunku i tej kultury bo tego nie ma w tej firmie.Niech każdy spojrzy na siebie i niech postawi sobie pytanie czy jestem dobrym pracownikiem,każdy z nas ma rodziny i w tych trudnych czasach jest potrzebny pieniądz aby żyć,co to wam da moi koledzy że kogoś wywalą?W tej firmie liczy się praca,jak ktoś ma czas na kablowanie,to jakim musi być wzorowym pracownikiem.
xula 2016-02-19 22:12:43
Ogólnie to zależy na jakim jest się dziale jedni mają lepiej drudzy gorzej.Najgorzej to jest ponoć na tej nowej hali regranulacji 2 tak bynajmniej słyszałem że kierownik tam ma nie pokolei w głowie i ostry pijaczek z niego.
2
xzx 2016-03-01 17:06:14
Na regranulacji 2 wcale nie jest tak zle a i kierownik jest wporzadku jak sie tam komus nie podoba praca to niech wcele tam nie robi niech sie zwolni a nie oczernia ludzi takie jest moje zdanie
xula 2016-03-06 23:21:54
Nikt tu nie oczernia tylko po prostu stwierdzam prawdziwe fakt jakie tam są.
3
ja 2016-03-13 16:28:50
Nazywac kogos pijaczkiem to jest oczernianie poniewaz tam sie nie pije alkoholu a co kto robi po pracy to jego prywatna sprawa .
1
alek 2016-03-21 23:12:56
Ogólnie to porażka zapierdziela się jak murzyn a wypłata mizerna.Nie polecam omijajcie Conkret z daleka jest mało konkretny.
1
elka 2016-04-27 00:02:18
Do kogo można można zgłosić się z problemem o stosowaniu mobbingu który jest stosowany na sortowani?czy ktoś jest w tym zakładzie żeby zrobił z tym porządek?
elka 2016-04-27 09:45:14
Tak,tylko że kierownik zawsze słucha i wierzy brygadzistka które mówią mu to co chcą.tak zwykły pracownik nie ma nic do powiedzenia i jego zdanie się nie liczy.
elka 2016-04-27 09:56:59
Podobny problem już nie jedna osoba zgłaszala przełożonym i zawsze kończyło się tak samo głębiny psychicznie pracownik musiał się zwolnić a ci stosujących mobbing zostają i robią to nadal nie ponosząc żadnych konsekwencji
#@#@ 2016-05-31 11:40:20
Z tym mobingiem to jest akurat 100 procent prawda a kierownik nic z tym nie zrobi bo podobno dobrzy pracownicy tam robia . A jak ktos nie wlazi brygadzistce w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest ponizany przez pracownikow zwyklych
ktoś 2016-06-03 18:13:14
Jestem tego samego zdania, brygadzistka trzeba trzymać prosto paluszki bo inaczej masz przechlapane.w tej firmie nie liczy się kto jak pracuje tylko jak trzyma się z brygadzistka. Może czas to zmienić, pomieszac brygadzistow,są tam pracownicy którzy chcą pracować a nie podlizywac się żeby być normalnie traktowany.
były pracownik 2016-06-03 18:25:40
100procent prawdy w tym.mobing!!!czemu starzy pracownicy wciąż odchodzą?czemu Ci którzy zostają narzekają na brygadzistow? Nikt nie widzi tego czy nie chce widzieć?są kamery ktoś na nie wogole patrzy?
xxx 2016-06-03 19:12:25
Może wykoncu ktoś z biur to przeczyta i zrobi porządek na zmianach. Jestem za żeby pomieszac brygadzistow żeby skaczylo się kolezenstwo i sentymenty zwykli nie podlizywac też chca pracować. Dlatego w tej firmie jest tak ze brygadzisci mogę co godzinę chodzić do toalety a kobiety które naprawdę muszę mogą tylko raz? To jest normalne żeby kobiety w okresie miesiączki nosiły po dwie podpaski bo nie można wyjść do toalety? Jesteśmy ludźmi?w tej firmie raczej nie!!!
ja 2016-09-18 17:53:58
Nic ciekawego, syf okrutny wszedzie błoto i inne syfy a zarobki jak wszedzie.
juz napewno tam nie wróce bo pracownika mają za gnojka który ma robic i mówic co chcą
1
pracownikroku 2016-09-28 22:47:46
Argumenty:
duża rotacja pracowników, ciągłe braki rąk do pracy na produkcji, magazynach. Podejście do pracobiorcy na zasadzie "jak sie nie podoba to dziękujemy brama jest tam", lepiej się nie odzywać. Jeśli komuś odpowiada takie traktowanie to spoko. Brak filozofi inwestowania w pracownika. Formułka w ogłoszeniach:
stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, możliwość długotrwałej współpracy, możliwość odbycia szkoleń podnoszących kwalifikacje, możliwość podnoszenia swoich kwalifikacji to fikcja. Dlaczego? Gdyby była to prawda to czy wisiałyby cały czas ogłoszenia.
Praca ciężka, pensja mierna (trochę więcej niż minimalna) , brak programu socjalnego dla pracowników.
MK 2016-10-07 12:51:34
Witam czy ktos dojezdza z Golubia-Dobrzynia ? Dostalem oferte pracy na magazynie i chce sie zorientowac :)
1
pracownikroku 2016-10-11 13:09:13
A na jakim magazynie dostałeś ofertę pracy.
pracownikroku 2016-10-19 22:35:47
Jeśli dostałeś pracę na magazynie o którym myślę to mam dla Ciebie dobrą radę, uważaj na kuzynów, szczególnie tego ze starszym stażem pracy. Bardzo lubi o różnych sprawach rozmawiać z dyrciem, a szczególnie nie lubi konkurencji, coś o ty wiem. Lubi się podlizywać i donosić.
Jesli dostałeś ofertę na magazynie DRK lub wyrobów gotowych to spoko.
pracownikroku 2016-10-20 19:27:57
A co ma piernik do wiatraka???
Problem nie polega na kolegowaniu sie , bo w pracy nie ma kolegów tylko znajome twarze, tym bardziej zwierzaniu się.
@MK 2016-11-06 00:26:54
A jednak jest ten problem!!!w tym zakładzie to mało powiedziane kolegowanie się jest przyjacielstwo wchodzenie jednemu przez drugiego w pupę przełożonego i ten podlizus wygrywa. A zwykły pracownik jest zerem.
@MK@ 2016-11-06 00:28:00
A jednak jest ten problem!!!w tym zakładzie to mało powiedziane kolegowanie się jest przyjacielstwo wchodzenie jednemu przez drugiego w pupę przełożonego i ten podlizus wygrywa. A zwykły pracownik jest zerem.
pracownikroku 2016-11-07 10:48:53
MK możesz napisać na jakim magazynie pracujesz.
Dzidzixxxx 2016-11-23 22:04:02
To nie jest firma to jest zakład dla niewolników, człowiek po nockach musi następnego dnia przyjść na popołudniu a teoretycznie przysługują 2 dni wolnego, wyzysk, brak przerw co jest totalną porażką (nie można nawet w spokoju zjeść śniadania), zabieranie premii przez kierownictwo za niestawienie się w pracy na telefon przez kierownika w dniu kiedy ma się wolne. Bardzo odradzam pracę w tym miejscu pozdrawiam.
3
Zostaw swoją opinię o conkret sj - Kowalewo Pomorskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie conkret sj