brak logo

WELMAT

Rzeszów

Opinie o WELMAT

anonim 2011-02-24 21:01:17
(usunięte przez administratora)Anonim: Byles/as moze na rozmowie kwalifikacyjnej tam? Czy pracowales/as w tej firmie przez jakis czas w tej firmie? Bardzo zalezy mi na odpowiedzi!
tytan 2013-06-17 12:15:36
Ile placa?jest podstawa? Jakie auta sa dla przedstawicieli?
wt 2013-06-23 01:20:16
brak podstawy, auta to bippery, a zarobki tak koło 900-1500 zarobisz jak sie starasz... a i tak pani derektor cie [usunięte przez administratora].
rudy 102 2013-07-09 10:01:26
firma typu krzak, nerwowa atmosfera, każdy jest baranem, debilem itd pracowałem tam ,i nie polecam ,duzo pisze sie tu o Jus.choć my w naszej grupie ją lubiliśmy, tak jak [usunięte przez administratora] który ma pojęcie i duzo sie nauczyłem na pokazach z nim. Przy wypłatach dowiesz sie za co i dlaczego ci ją obetną.
Firmy nie polecam,szkoda czasu i nerwów
kora 2013-08-12 18:36:00
to fakt, nikogo nie szanują w tej firmie- zwyzywają cię od najgorszych! A pani [usunięte przez administratora]. hehe wielka beka- to zwykłe popychadło pani [usunięte przez administratora] Na początku ładnie pięknie, a potem... PORAŻKA!!! Gorąco odradzam jak ktoś się szanuje!
1
anoinm 2013-08-20 10:09:24
umowy raczej nie dostaniesz a zarobki.....nie tak atrakcyjne jak w ofercie nie ma podstawy zadnej tylko prowizja dla przedstawiciela z obotu z alego miesiaca. Szczerze nie polecam jedyna normalna osoba byla Pan [usunięte przez administratora] i chyba tylko z nim mozna bylo normalnie porozmawiac. Tak jak komentarzach wyrzej 3 miesiace popracujesz i sie przekonasz ze ludzie nie chca tego kupowac wszyscy to maja jest coraz gorzej
byly 2013-08-22 21:13:55
Kto teraz zatrudnia na czarno !!!!! jeszcze w takich firmach !!!!!!!
anonim 2013-09-19 19:49:34
raczej nie na dluzej predzej czy pozniej zrezygnuje sie samemu albo cos znajda na Ciebie. Moja rada nie marnowac czasu i szukac czegos normalnego
2013-09-19 22:33:15
a czy w Rzeszowie sa jakies inne firmy z tej samej branzy do ktorych warto zlozyc cv na handlowca? jesli ktos zna prosze o info
2013-09-25 10:49:56
Na pewno w Rzeszowie coś się znajdzie na handlowca- ja znalazłem-byle nie welmat!!! Niczego się tu nie nauczysz! A prędzej czy później tak jak to napisał mój przedmówca albo się sam zwolnisz bo będą jechać po tobie jak po dzikiej świni albo znajdą coś na Ciebie! Atmosfera pełna fałszu
2013-09-25 23:04:01
a jaka firme polacasz bo szukam pracy od juz , dzieki za info
dzik 2013-10-08 19:16:24
Ludzie zaglądam średnio raz na miesiąc na strone PUPu w Rzeszowie żeby zobaczyc co słychać w rynku i zawsze (sic!) jest ogloszenie z WELMATU. Chyba gorszej firmy z pkt'u widzenia pracownika nie ma.
anomin 2013-10-29 15:35:12
Nie zawracajcie sobie głowy tą firmą Praca po 12 h lub wiecej to norma !!! Wynagrodzenie wyłącznie od wyników pracy nie łudźmy się co drugi to "(usunięte przez administratora) klient" przez inne firmy tego typu... Sprzedajecie jeszcze dodatkowo naczynia w ogłoszeniu o prace ani słowa o tym ! Szefostwo Masakra jak lubisz być poniżany oraz opluwany na każdym kroku proszę bardzo ...
A sprzedaż polega na wciskaniu kitu Starszym wiek przeważnie 60+
pracowałem nie tylko w Welmacie ale i Welmaxie jeden czort.
Produkt warty 500zł sprzedajesz za 2500 tyś zł !!!!
Nie polecam !!!
ddddd 2014-01-07 11:16:25
nie polecam, praca po 12 godzin, praktycznie z roboty nie wychodzisz. spotkania są wciskane, a nie umawiane "bo pani mówiła,że zostałam wylosowana do prezentu", ludzie juz przewaznie wszystko mają.NIE POLECAM
anonimus 2014-01-07 16:25:08
czy firma welmat jeszcze dziala ? bo szukam pracy
info 2014-01-12 21:18:29
do anonimus: Jeżeli potrzebujesz pracy to polecam firmę z Krosna Zdrowy sen
anonimus 2014-01-21 17:53:32
wolalby jakas firme z rzeszowa ,tylko jakas normalna wiem ze istnieje chyba z 4 ktora mozecie polecic .
pracownica 2014-02-12 22:27:06
Witam pracowałam w firmie Welmat nie warto sobie głowy zawracac kierowniczka do kitu normalny tylko był szef potracali za byle co z dniem wolnym to była masakra nawet chorowac nie wolno było(usunięte przez administratora)
kolessssssss 2014-02-20 10:27:37
A czy pan Paweł ten rajdowiec tam pracuje- jak tak to PRZYPOMNIJ MI SIE.........CO ROBISZ CO LUBISZ....
1
FOCZKAAAAA 2014-04-17 20:46:34
:) pozdro dla dziewczyn z telemarketnigu :) Foczka the best hehehe :))))
1
Nowy 2014-07-29 20:49:07
Masakra.. Jak zawsze unikam forum tego typu i opini o pracodawcach bo wiadomo jak jest tym razem musze napisac... Nie ma zadnej podstawy jet tylko prowizja, o poeniądze trzeba się dosłownie prosić, ciężko o jakąś pomoc z strony pana T bo sam nic nie wie co do czego.. Ciągną tylko poebiądze i kłamią... A pani S zgrywa tylko groźną a rak naprawde również nie ma pojęcia o niczym... Jesnym słowem makabra.. Jezeli chcecie się odrnsrwieać ze nie dostajecie wypłaty na czas a jezeli już ją macie po wielu chidzenia h i proszenia o nią to prosze bardzo.. Wszystko ladnie wyglada na poczatku ale nie warto sie tam zatrudniac....
pracownik 2014-08-17 11:52:23
a co teraz Pani S i Pan T porabiają, słyszałem że oświetleniem sie zajeli
Adam 2015-01-28 00:38:06
no widzę, że nikt nie chce za bardzo rozmawiać w tym temacie tutaj, a szkoda. Może to jakieś dziwne, ale nie bardzo rozumiem osoby, które wiedzą coś a nie podzielą się taką wiedzą w tym miejscu - na prawde to się komuś w przyszłości może przydać i ułatwić życie. Liczę, że ktoś pomoże i pokaże, żę nie ma teraz znieczulicy.
1
Mojżek 2015-03-31 02:18:14
Prawdopodobnie wszyscy są zajęci rozmową i zdobywaniem wiedzy od klientów. Swoją drogą zastanawiające czy są w miarę spokojnymi klientami czy roszczą sobie prawa do wszystkiego, ale przy okazji należałboy poćwiczyć swoją asertywność w syutacjach stykowych. Tylko żeby takie rzeczy miały sens musi ich być mało aby się przemocną nie pokońcyło :)
lusia 2016-05-05 08:49:01
ja szukam ogloszenia do tej firmy aby zlozyc CV na przedstawiciela i jakos nie ma nigdzie? jak w takim razie przedstawic swooja kandydature do pracy? pojechac i osobiscie zapytac sie czy maja wolne miejsca? MOze ktos napisze w jaki sposob sie tam dostal do pracy ?
ghh 2016-05-22 21:35:39
@lusia nie ma faktycznie, to prawda, bo teraz firma ma komplet ludzi i nie potrzbeuje nowych pracowników. Jak coś sie zmieni, na pewno damy tutaj znać
Zostaw swoją opinię o WELMAT - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WELMAT