Nie płacą, codzienne (usunięte przez administratora), że dziś zapłacą - sprawa zgłoszona do windykacji.
Piszesz jako pracownik czy wykonawca usługi? Dużo pieniędzy masz zaległe? Od dawna? Możesz napisać?
Miejsce wystawienia KIELCE Data wystawienia 03-03-2023 Wierzyciel PT ROBTRANS KATARZYNA KUCHARSKA NIP: 9590327993 Chrobrego 72 25-607 Kielce Dłużnik AK TRANS SP.ZO.O NIP: 5170381015 OFIAR KATYNIA 4 35-209 Rzeszów Wezwanie do zapłaty Wobec bezskutecznego upływu terminu do uregulowania należności wynikającej z poniższego zestawienia, wzywam do zapłaty kwoty 1 008,60 EUR (słownie: jeden tysiąc osiem 60/100 EUR). W przypadku nieuregulowania należności we wskazanym terminie, prosimy traktować niniejsze pismo jako przedprocesowe, ostateczne wezwanie do zapłaty. W takiej sytuacji zmuszeni będziemy skierować sprawę na drogę postępowania sądowego. Pragniemy zwrócić uwagę, iż w takim przypadku oprócz kwoty faktycznego zadłużenia, powiększonego o należne odsetki, firma Państwa obciążona zostanie dodatkowymi kosztami postępowania sądowego (w tym kosztami zastępstwa procesowego) oraz kosztami egzekucji komorniczej, co może nawet dwukrotnie zwiększyć nominalną wartość zadłużenia. Lp. Dotyczy dokumentu Wartość 1 FAKTURA 461/2022. WASZE ZLECENIE 0077/11/2022/AW 1 008,60 Razem 1 008,60 Sposób płatności przelew w terminie 1 dzień Termin płatności 06-03-2023 Do zapłaty 1 008,60 EUR Słownie jeden tysiąc osiem 60/100 EUR Uwagi: WRAZ Z ODSEDKAMI DO DNIA ZAPŁATY Podpis osoby upoważnionej do wystawienia Podpis osoby upoważnionej do odbioru
Nie wiem czy coś da wklejanie tego tutaj. To forum z opiniami pracowników o pracodawcach... Te zaległości to za wykonanie jakiejś usługi? Czy jednak pracownicy mają tego typu problemy tutaj?
Jesteś już po rozmowie kwalifikacyjnej dotyczącej Kierowca Międzynarodowy w Ak Trans Sp. z o.o.? Podziel się swoimi wrażeniami ze spotkania z rekruterem. Twoja opinia może pomóc innym użytkownikom.
W firmie pracowałem przed okres 6 miesięcy. Początkowo praca nie była łatwa lecz zespół pomagał mi jak mógł. Po pół roku zrezygnowałem z powodów osobistych. Firme jak najbardziej moge polecić natomiast pracy w spedycji/transporcie niekoniecznie - może zarobki nie najgorsze ale jednak nie jest to bułka z chlebem.

polecam
Polecam firmę, dobry kontakt, wszystko na czas i jak trzeba. Liczę na dalszą współpracę
Nie bardzo jestem w stanie wywnioskować, z czyjej perspektywy piszesz - klienta firmy Ak Trans czy też osoby, która z nią współpracowała na gruncie zawodowym? Dobrze byłoby to zaznaczyć w swojej wypowiedzi, aby nie wprowadzać innych w błąd :)
nie polecam
Stanowczo nie polecam!! Trzeba się prosić o swoje pieniądze!! Opłacone 60 dni po terminie!! Kolejna dziadowska spedycja!! Mam nadzieję, że szybko upadnie!!
Nie ma osoby zatrudnionej, która będzie chciała się podzielić swoim doświadczeniem? Jak obecnie wygląda praca w firmie Ak Trans Sp. z o.o. w miejscowości Rzeszów? Wiecie co się dzieje? Czekamy na nowe wpisy od użytkowników na temat Ak Trans Sp. z o.o.. Dajcie znać jak sytuacja wygląda obecnie.
Jak się pracuje w Ak Trans Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Ak Trans Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Ak Trans Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!