logo Nivea

Nivea

Poznań

Opinie o Nivea

NIVEA Polska 2016-08-26 10:10
Zarobki w naszej firmie przewyższają średnią rynkową, do tego oferujemy benefity, m. in.: prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie NNW, Przedszkole NIVEA, dofinansowanie wakacji, bony rekreacyjno-sportowe.
10
NIVEA Polska 2016-08-26 10:17
Pamiętajmy, że NIVEA Polska i Beiersdorf Manufacturing Poznań (BMP) to dwie osobne spółki: BMP to centrum produkcyjne, natomiast w NIVEA Polska pracujemy w Sprzedaży, Marketingu, Supply Chain, Finansach i HR. Wątek na tym forum dotyczy NIVEA Polska.
NIVEA Polska 2016-08-26 10:21
Jeśli chodzi o nadgodziny - pracownicy rejestrują czas pracy, dbamy o przejrzyste zasady w tym zakresie.
1
NIVEA Polska 2016-08-26 10:28
To poważne zarzuty, zachęcamy do kontaktu z HR Business Parterem, by podzielić się konkretnymi sytuacjami.
NIVEA Polska 2016-08-26 10:34
Zachęcamy do kontaktu z HR Business Partnerem, ,w ten sposób można konstruktywnie zaadresować ewentualne problemy.
NIVEA Polska 2016-08-26 10:42
Na stanowisku Przedstawiciela Handlowego oferujemy podstawę przewyższającą średnią rynkową, do tego premia uzależniona od wyników pracy, obecnie rozliczania w cyklu miesięcznym. Zapewniamy również narzędzie pracy i pełen pakiet benefitów (prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie NNW, Przedszkole NIVEA lub dofinansowanie do przedszkola dla pracowników spoza Poznania, dofinasowanie do wakacji, bony rekreacyjno-sportowe itd.). Zachęcamy do aplikowania.
2
NIVEA Polska 2016-08-29 13:37
Obecnie prowadzimy rekrutację na Przedstawiciela Handlowego w regionie Poznań, a konkretnie: Gorzów Wielkopolski i okolice. Zachęcamy do aplikowania.
2
NIVEA Polska 2016-08-30 12:08
Aktualne oferty pracy można znaleźć na serwisie Pracuj oraz na naszej stronie internetowej: http://www.niveapolska.pl/kariera/oferty-pracy/oferty-pracy - znajdują się tutaj zarówno oferty dotyczące naszej firmy - NIVEA Polska (działy: Sprzedaż, Marketing, Supply Chain, Logistyka, HR), jak i centrum produkcyjnego BMP.
Wiola 2016-08-31 21:41
Drodzy to bardzo nieuczciwe wykasowywać złe opinie a pozostawiać tylko pozytywne Ci którzy popracowali wiedzą jak jest ....praca w nivea to nie miód i orzeszki .....bardzo źle traktuje się pracowników kadra kierownicza robi co chce .... decyzje podejmowane przez "niektórych " to ich prywatne fochy lub czasami interesy które nie mają nic wspólnego z dobrem firmy !!! Może ktoś decyzyjnych w firmie przyjrzy się temu co się dzieje z ph w terenie i zacznie ich słuchać bo to oni owahają kawał roboty a w zamian otrzymują złe traktowanie i straszenie.......
37
NIVEA Polska 2016-09-01 14:05
Pragniemy podkreślić, że nie kasujemy żadnych wypowiedzi. Każdy pracownik może przyjść do HR Business Partnera i podzielić się swoimi opiniami, w ten sposób możemy konstruktywnie zaadresować ewentualne kwestie problemowe i je rozwiązać.
2
wiola 2016-09-01 14:56
HR nie ma żadnej mocy sprawczej w rozwiazywaniu czegokolwiek przerobiłam to na własnej skórze nikt nie chciał mi pomóc
23
Ph 2016-09-03 17:38
Podpisuje sie dwiema rekami
8
Wiola 2016-09-15 13:52
Szanowny HR może czas się przyjrzeć poczynaniom pani A.M. bo skoro następna osoba nie widzi współpracy to może ta pani się porostu nie nadaję do kierowania ludźmi nie wystarczy mieć staż pracy i wyższe wykształcenie żeby kierować innymi trzeba mieć to coś.......czego tej pani bardzo brakuje a czego z książek się nie wyczyta..... z takim podejściem do ludzi to życzę dużo szczęścia
18
Wiola 2016-09-15 13:53
Szanowny HR może czas się przyjrzeć poczynaniom pani A.M. bo skoro następna osoba nie widzi współpracy to może ta pani się porostu nie nadaję do kierowania ludźmi nie wystarczy mieć staż pracy i wyższe wykształcenie żeby kierować innymi trzeba mieć to coś.......czego tej pani bardzo brakuje a czego z książek się nie wyczyta..... z takim podejściem do ludzi to życzę dużo szczęścia
16
Ph 2016-09-15 18:31
@sdfg wymóg jeżyka angielskiego ? przecież są regionalni którzy nawet językiem ojczystym nie potrafią się posługiwać a co dopiero angielskim; widać HR na siłę stara się wybielić wizerunek firmy na zewnątrz a niestety nie robi nic żeby w środku było dobrze; pisaliście ze można zgłaszać uwagi do HRBP;i co z tego jak nic nie robi się w kierunku poprawy sytuacji PH ? prawda jest taka ze kadra zarządzająca - regionalni nie radzą sobie z zadaniami i jedyne co to wychodzi gnębienie, mobbing, obniżanie samooceny tylko dlatego ze ktoś ma własną niska.
ktoś w ogolę wie albo ma świadomość co się dzieje na północy ? myślicie ze ludzie są tam szczęśliwi ?
22
Nożycoręki 2016-09-17 08:50
"wartości nivea" nijak się mają do rzeczywistości. Zaufanie czy przestrzeń do popełniania błędów to często hipokryzja.
Niektórym manago- nawet najwyższego szczebla- przydałoby się popracować poza BDF, bo niestety mają kompleksy, które maskują pózniej ze szkodą dla pracownikow. Ciężka praca bez wazeliny nie wystarczy.
Zatrudnia się młodzież z Carlsberga, wdraża programy dla tzw. talentów a potem trzeba sie dopiero szkolić z tego jak rozmawiać z milenialsami.
I zdziwko, ze nie każdy ma kredyt i bedzie sie rzucał na ofertę "kremiku".
Kto żyw i ceni sobie work life balans chooooduuu!
24
ja wysiadam 2016-09-23 22:27
Ta firma to szaleństwo. Całymi dniami tylko bezproduktywne nasiadówki i spotkania i brak czasu na konkretną pracę.
Jak wracasz do biurka po 17:00 to jasne, że maile i zadania musisz obrobić w czasie prywatnym. I te pełne "troski" słowa. przełożonych "idźcie juz do domu"
Co z tego, jak od 21:00 wszyscy z działu widza sie na Lynku, bo regularnie pracują, tylko pytanie czy będziesz na zielono do północy czy jeszcze dłużej.
Masakra jakaś a nie "CARE"
26
Tiramisu 2016-10-01 09:06
Pani Prezes boli zly wizerunek firmy na Goworku bo tutaj nie da sie zakrzywic rzeczywistosci i wybielic firmy. Teraz HR zostal zmuszony zeby wypisywac tutaj jakies dziwne zmyslone historie. Prawda jest taka ze w terenie w wiekszosci regionow jest bardzo zla atmosfera i mobbing. Przelozeni nie maja pojecia jak zarzadzac ludzmi i jedynie co potrafia to odreagowywac na pracownikach. Jezeli pojdziesz cos zglosic do HR to nie zdazysz wrocic a juz bedzie wiedzial o tym Twoj przelozony. Radze wiele razy sie zastanowic przed podjeciem pracy w terenie.
26
CLEAR 2016-10-04 08:07
Pracowałem tam na stanowisku decyzyjnym. Całkowicie zgadzam sie z tą opinią.
Obecna jakość zarzadzajacych regionami jest opłakana.
11
BLUE SHOP 2016-10-04 08:16
Drogi opiniotwórco,
północ to specyficzny obszar, niestety czego mozna sie spodziewać po absolwencie zawodówki z przerośnietym ego wielkości oraz koledze któremu wydaje sie ze układa karty w BDF.

Myślę że firma nie jest gotowa do wewnetrznej transformacji którą stara sie komunikować od paru lat. Przykład idzie z góry, liczy sie kolesiostwo i wzajemne krycie.

PÓŁNOCY DROGA TRZYMAJ SIĘ! Jednak wiem że z tym kierownictwem regionu nie macie szans na rozwój.
12
Clear 2016-10-04 17:06
Szanowny opi dziekuję za propozycje :)

Na chwilę obecną nie planuje zmieniać levelu w dół.
2
Akpa1 2016-10-12 22:20
Asystent ds. Sprzedazy - czy ktoś wie w jakich godzinach pracuje się na tym stanowisku ? Do 19.10 trwa rekrutacja - czy rozmowy są przeprowadzane po tej dacie (to czas na dostarczenie CV) czy trwaja caly czas ? Może ktoś wie jak to funkcjonuje? Pozdrawiam :)
Akpa1 2016-10-16 12:46
Nie neguje, że dla Pani nie są ważne i szanuje Pani zdanie, dla mnie jednak godziny są istotne stąd moje pytanie.
1
PH 2016-10-17 11:14
Dokładnie. Kiedyś w firmie też pracował na Wrocławiu pewien regionalny zwany powszechnie jubilerem- wszyscy wiedzą dlaczego - potrafił zamienić kosmetyki Nivea w złote pierścionki! Do tego również jak kolega z północy miał słabość do gnebienia ludzi tylko że Wrocław potrafił powiedzieć basta jako region i już nie ma tego złego Pana. Dziwi mnie ze ani Poznań ani Gdańsk nie zdobyli się jeszcze na taką odwagę. Swoją drogą ciekawe to co piszesz o wykształceniu a właściwie jego braku tego złego Pana z północy - bo ten zły Pan Z Wrocławia też nie miał wykształcenia.
11
lol 2016-10-18 11:47
wykształcenie to też nie wszystko....regionalna z okolic Warszawy je ma ....i co z tego ....Czemu ta Pani nie rozumie, iż to że jest kierownikiem zobowiązuje - do bycia na poziomie z wiedzą i kulturą osobistą....Swoje kompleksy i braki trzeba leczyć lecz nie kosztem innych. Dowartościowany kierownik to podstawa sukcesu zespołu
26
Kefirek 2016-10-19 20:19
Nikt i nic nie przebije kompetencji i umiejętności pani regionalnej fotografki z Krakowa . Żenująca , fałszywa osoba , szkoda że taka fajna firma zatrudnia takich ludzi jak ona .
17
Bestia 2016-10-21 19:39
jak w zegarku...bardzo dobry pracodawca
1
Ciekawy 2016-10-26 10:23
Jak wygląda praca na produkcji? Można liczyć na zarobki podobne do Wrigley-a lub VW?
Nick 2016-10-30 19:43
Śmieszne jest to ubolewanie ze taka fajna firma tylko ludzi nie takich zatrudnia.
W potzadnej firmie nie przymyka sie oczu na mobbing czy niekompetencje i nie ma przypadkowych zarządzających.
Pod rozwagę Pani Prezes - ludzie wychodzą ze swarzedza ale swarzedz z ludzi nie.
24
igiełka 2016-10-31 14:25
Tak praca na produkcji przez Agencje pracy grupa Progres 12 zł brutto / g , praca na 3/4 etatu premia 450 zł po przepracowaniu 3 miesięcy po prostu śmiech nie dziwie się ze stawkę podają dopiero na rozmowie informacyjnej i że niema chętnych taka firma a tak słabo płaci !!!!
11
Alicja 2016-11-08 12:35
Praca na produkcji w Nivea przez Agencje pracy dają najniższa krajowa plus premia 450 brutto po 3miesiącach. Czyli praca za 1500 netto na 3 zmiany. Nivea i agencja tobanda złodziei ludzie wykorzystywani za grosze.!!!
10
kisziniow 2016-11-10 14:23
Nie polecam tego pracodawcy!

Ludzie w biurze pracują od godziny 8 do godziny 19! Jeżeli wychodzisz wcześniej, to wszyscy patrzą na Ciebie wilkiem, co przyznają nawet ludzie zajmujący się przestrzeganiem czasu pracy. To chore.

Jeżeli chodzi o pracę w terenie, to w większości regionów osoby pracujące na stanowisku RSM posiadają bardzo niskie kwalifikacje oraz wiedzę na temat tego, w jaki sposób być efektywnym przełożonym. W Nivea Polska nie liczy się motywowanie swoich podwładnych, natomiast ciągłe kontrole, estymacje, prezentacje w Power Point z miliardami zdjęć są na porządku dziennym.

Jeśli chcesz pracować w normalnej firmie ceniącej work/life balance, to nie idź do NIVEA.
28
pixel 2016-11-20 20:19
A ja w tej firemce trafiłam na dyrektora plotkarza. Rozmowy na temat pracowników prowadził zawsze tak, żeby dyskredytować. Tak rozumiał czelendżowanie. Kiedyś dowiedzialam się, że obmawiał nawet do centrali w wiedniu, czyli prosta zasada nie srania we własne gniazdo nie sprawdzała sie.
Współczuje wszystkim, którzy musza nadal z nim pracować, a działem niestety "zarządza" dużym.
Najbardziej sie boi co powie Kasia, jak sie kasia dowie, co sobie kasia pomyśli.
18
MTB 2016-11-28 21:26
Cześć. Kilka dni temu wysłałem swoje CV zastanawiam się jak długo można czekać na odpowiedz lub jakieś zaproszenie na rozmowę lub testy kwalifikujące. Proszę również o kilka informacji na temat zarobków atmosfery. Proszę o rzetelną informację.
plum 2016-11-30 22:09
work/life balance heh dobre w tej firmie coś takiego nie istnieje. Zmuszanie do wycieczek wszystkich w dziwne regiony nikt nie patrzy czy musisz odebrać dziecko z szkoły masz jechać i tyle... "Imprezy" podsumowujące rok poza godzinami pracy...niepłatne... a spróbuj nie pojawić się na jakimkolwiek evencie organizowanym przez firmę - to nie pasujesz do firmy. Jak na Niemiecką firmę przystało brak tylko nad wejściem pół okrągłego napisu....
Zarząd oderwany od rzeczywistości ciągłe wymyślanie jak zatrzymać pracownika jak najdłużej w firmie lub zdalnie. Gdzie przestrzeganie czasu pracy... aaaa no tak jak się pracuje zdalnie to się nie liczy bo inspekcja pracy nie namierzy tego.... Genialne rozwiązania ciekawe ile nad tym myśleli
Jeśli chcesz pracować po 12 godzin i być poniewieranym praca jest dla Ciebie jeśli jednak cenisz sobie dobrych pracodawców omijaj z daleka.
28
Kremik 2016-12-01 13:03
Jubiler też cwaniakował.
5
Redbox 2016-12-02 21:19
Talenty- nie idźcie tą drogą !
8
DD 2016-12-23 17:46
Czy mogę się dowiedzieć jak wygląda czas pracy na operatora logistyki magazynowej? Ile zmian i czy praca w weekendy?
1
do DD 2016-12-23 20:03
DD - trzy zmiany, weekendy wolne choć coraz więcej się słyszy o 4 brygadach.
1
Hihi 2016-12-24 13:31
hehe, już tam dinozaury z SC zadbały, żeby im żaden młody sukcesor nie zagroził
1
77u 2017-01-05 15:11
Mam pytanie do państwa. Czy polecacie pracę na produkcji? Jakieś opinie ,szczegóły pracy, płacy mile widziane.
5
Odp 2017-01-22 23:21
Nie polecam tego pracodawcy!
Dopiero z zewnątrz widać ile ludzi zatrudnionych w Nivea rozsyła CV po rynku!
11
Azerbejdżan 2017-01-24 00:52
Czy w Nivei jako PH da się zarobić więcej niż 6 tys. miesięcznie brutto ?
2
irka 2017-02-06 22:40
Na stanowisku zwyklego PH raczej bym na tyle nie liczyła.
2
Południe 2017-02-07 12:23
Drodzy , proszę o opinie na temat pracy PH na terenie Krakowa pod Panią Kierownik? Idę na rekrutację szukam opini szczerych nie pod wpływem emocji, jakie zarobki total miesiac z premią / bez premi ? oraz ilosc wizyt / czas pracy. Dziękuję
on 2017-02-07 17:11
Witam, jak wyglada praca na produkcji? chodzi konkretnie o nawazalnie. 3zm? 4brygady?
1
Kraków 2017-02-07 21:54
Historia lubi się powtarzać. W 2007r. cały ówczesny region południe poszedł tą drogą.
Fakt, trzeba mieć "jaja" i charakter, więc gratuluję!
Efekt był taki, że zmieniliśmy regionalnego, ku zdumieniu wszystkich.
Niestety z czasem okazało się, że byliśmy tylko "pionkami" w grze, człowieka którego nazwiska do tej pory podobno lepiej nie wymieniać.
Wszyscy jesteście trybikami jednej maszyny, niestety z ograniczonym terminem przydatności.
Decydując się na pracę w koncernie, musicie mieć tą świadomość.
Oczywiście są szanse, możliwości na rozwój ale rozumiem że jako PH jesteście spostrzegawczy i liczyć też powinniście umieć, więc wnioski powinny nasunąć się same.
Pozostaje pytanie czy warto, osobiście uważam, że warto!!! i nie mówię tylko o pieniądzach, benefitch ale o ludziach, przeżyciach i doświadczeniu które zostaje na resztę życia.
4
Go 2017-02-10 14:09
Interesuje mnie praca w obszarze analiz z wynagrodzeniem netto 10tys. Czy w tej firmie jest to możliwe?
remigiusz 2017-02-11 14:22
Taką kasę to wyrwiesz tylko jako PH.
1
bmp 2017-02-11 19:33
3 zmiany póki co, 4 brygady w niedalekiej przyszłości..
Zostaw swoją opinię o Nivea - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nivea