logo Nivea

Nivea

Poznań

Opinie o Nivea

Azerbejdżan 2017-01-24 00:52
Czy w Nivei jako PH da się zarobić więcej niż 6 tys. miesięcznie brutto ?
4
irka 2017-02-06 22:40
Na stanowisku zwyklego PH raczej bym na tyle nie liczyła.
6
Południe 2017-02-07 12:23
Drodzy , proszę o opinie na temat pracy PH na terenie Krakowa pod Panią Kierownik? Idę na rekrutację szukam opini szczerych nie pod wpływem emocji, jakie zarobki total miesiac z premią / bez premi ? oraz ilosc wizyt / czas pracy. Dziękuję
3
on 2017-02-07 17:11
Witam, jak wyglada praca na produkcji? chodzi konkretnie o nawazalnie. 3zm? 4brygady?
5
Kraków 2017-02-07 21:54
Historia lubi się powtarzać. W 2007r. cały ówczesny region południe poszedł tą drogą.
Fakt, trzeba mieć "jaja" i charakter, więc gratuluję!
Efekt był taki, że zmieniliśmy regionalnego, ku zdumieniu wszystkich.
Niestety z czasem okazało się, że byliśmy tylko "pionkami" w grze, człowieka którego nazwiska do tej pory podobno lepiej nie wymieniać.
Wszyscy jesteście trybikami jednej maszyny, niestety z ograniczonym terminem przydatności.
Decydując się na pracę w koncernie, musicie mieć tą świadomość.
Oczywiście są szanse, możliwości na rozwój ale rozumiem że jako PH jesteście spostrzegawczy i liczyć też powinniście umieć, więc wnioski powinny nasunąć się same.
Pozostaje pytanie czy warto, osobiście uważam, że warto!!! i nie mówię tylko o pieniądzach, benefitch ale o ludziach, przeżyciach i doświadczeniu które zostaje na resztę życia.
8
Go 2017-02-10 14:09
Interesuje mnie praca w obszarze analiz z wynagrodzeniem netto 10tys. Czy w tej firmie jest to możliwe?
1
remigiusz 2017-02-11 14:22
Taką kasę to wyrwiesz tylko jako PH.
2
bmp 2017-02-11 19:33
3 zmiany póki co, 4 brygady w niedalekiej przyszłości..
3
Agnieszka 2017-03-01 11:20
Myśleliście o pracy na stanowisku Młodszy Menedżer E-commerce? Właśnie pojawiła się taka oferta pracy ;)
Polak 2017-03-02 21:57
Wysłałem CV, stanowisko pracy to: pracownik produkcji, zadzwoniła do mnie osoba z działu rekrutacji zaproponowała warunki pracy w Firmie NIVEA. Stawka 13zł brutto, 3/4 etatu nic więcej na rękę minimalna pensja..oby. Zrezygnowałem, skomentowałem ,, za pensje na tak niskim poziomie nie utrzymam rodziny" Wyzysk.
11
Odp 2017-03-02 23:05
nie myśleliśmy. O e-commerce nikt tu nic nie wie, praktyków brak, stworzyli stanowisko, zeby sie nazywało. Potrzebny pracownik zeby na mejle niemcom odpisywać.
11
wowo 2017-03-03 12:17
10 tys netto jako PH w N? Hahahaha
11
Agnieszka 2017-03-06 11:02
@Odp dlaczego uważasz, że potrzebny im pracownik, żeby odpisywać na e-maile Niemcom?
jack 2017-03-16 11:33
słyszeliście że Beiersdorf ma wyciek groźnej substancji chemicznej dzisiaj i ewakuowali cały zakład????????? BYliśmy tam z grupą na wizyte ale nie chcieli nas nawet wpuścić na teren, nie wiedziałem że to takie groźne dla zdrowia...
Agnieszka 2017-03-16 11:48
@jack, można gdzieś o tym przeczytać?
Pozdrawiam 2017-03-16 23:04
Wystarczy zapytać ludzi zza rzeczki czy dziś odbyła się ewakuacja tylko, że z Tobą widocznie nikt nie chce rozmawiać. Taki jest efekt, kiedy nie słucha się ludzi i ignoruje się falę odejść z firmy.
12
g10 2017-03-17 09:17
A jak wygląda praca w dziale finansów/marketingu? czy ktoś ma jakieś doświadczenia? bo z tego co czytam, to ciężko być pozytywnie nastawionym do firmy Nivea
Zadowolony 2017-03-17 09:27
Proszę nie sugerować się opiniami.Nivea tzn. Beiersdorf to korporacja.Obowiązują zasady jak w każdej dużej firmie.Opinie negatywne wystawiają w większości przypadków PH.I to jest zrozumiałe.Target musi być a rynek nie jest łatwy. Praca w Nivea czy Beiersdorf jak kto woli to naprawdę cenne doświadczenie.I pisze to jako pracownik niższego szczebla.Serio nie ma się czego bać.
6
Agnieszka 2017-03-17 09:30
@Zadowolony dobrze to słyszeć. A co szczególnie podoba Ci się w pracy?
Kto pyta nie błądzi 2017-03-17 10:14
Widzę, że reakcje na posty zadowolonych osób a dość szybkie. Czy ktoś może się jednak wypowiedzieć na komentarz o fali odejść z firmy? Ludzie nie uciekają przed targetami, które są wszędzie. Co więc jest przyczyną tak dużej liczby odejść z Nivei?
15
Lepiej nie 2017-03-17 13:03
Jeśli chodzi o finanse to paskudna atmosfera-przynajmniej po stronie controllingu finansowego....
Zespół stworzony w dużej mierze ze zgorzkniałych, złośliwych młodych kobiet, które wbiłyby Ci nóż w plecy, jeśli tylko coś uda Ci się lepiej od nich. Na plus jest za to nigdy niczego nieświadoma i przemiła szefowa.
9
Agnieszka 2017-03-17 13:17
@Lepiej nie, a czy Nivea oferuje jakieś benefity swoim pracownikom?
:/ 2017-03-17 17:42
Agnieszka, jako przedstawicielka HR powinnas wiedziec najlepiej jakie benefity oferuje NIVEA swoim pracownikom...
18
Ja wohl! 2017-03-18 20:47
Dajcie spokoj spokoj krypto-Agnieszce. Musi przecież sprawdzić jakie przełożenie maja wszystkie puste hasła, którymi N wabi i karmi nieświadomych. Ze odpowiadasz za swoją karierę, ze tworzysz markę i jej dziedzictwo, ze płynie w tobie błękitna krew, ze kultura feedbacku. I te grube pieniądze wydawane na agencje zeby tworzyły broszury, gazetki, ścianki i newslettery.
A wystarczy taki jeden szef (i nie jest ze Sorzedazy) co sam o sobie mówi ze ma angielskie poczucie humoru ha ha ha, by była fala odejść, a młodzi zdolni spadali do innych firm.
Prawdziwa kulturę organizacji tworzą prawdziwie porządni ludzie. A nie dyrektorzy-wydmuszki, intryganci, i nie hasła na ścianach. Dlatego nie kupujemy juz ani krypto Reksia ani Bolka i Lolka. Ja wohl!
10
123 2017-03-20 08:14
Widzę, że chyba nie każdy rozróżnia przedstawicieli Gowork od przedstawicieli firmy Nivea..
Agnieszka 2017-03-20 11:30
@:/ nie współpracuję z firmą Nivea. Jestem natomiast redaktorem serwisu GoWork.pl Chętnie poznaję Wasze opinie na temat firmy.
XYZ 2017-03-20 12:05
Tutaj przedstawiciele z HR piszą z oficjalnego konta i podszywają się pod zadowolonych pracowników, wiec czasami ciężko się połapać w która role akurat postanowili się wcielic.
8
123 2017-03-22 13:30
wystarczy spojrzeć na ikonkę i kolor nicku, żeby wiedzieć że to redaktorka gowork ;)
1
Agnieszka 2017-03-22 13:49
@123 zgadza się. Tym sposobem można odróżnić redaktora GoWork.pl od innych użytkowników. A Ty co możesz powiedzieć o pracy w Nivea?
Ble ble 2017-03-23 17:59
Wiam wszystkich mam takie pytanie ile sie zarabia na produkcji jako mężczyzna na początek oczywiscie netto
2
zainteresowany 2017-03-24 18:13
Powitać koleżanki i kolegów
Mam pytanie odnośnie stanowiska PH kanał nowoczesny Mazowieckie:
-jaka jest podstawa netto
-jaka jest premia netto
-pod jakich dystrybutorów pisany jest towar
-czy plany są realne
-ile wizyt dziennie
-czy jest jakiś deputat
-jakie auto obrandowane/gps/można korzystać prywatnie
-jak kierownik w tym regionie


Z góry dziękuję i proszę tylko o info osoby które pracują lub pracowały i mogą udzielić kompetentnych odpowiedzi
Denis 2017-03-24 19:29
A coś więcej? Przykłady zachowań?
lol 2017-03-28 13:14
gdybyś czytał wnikliwie opinie które pojawiały się wcześniej... jeśli masz pracę to tam zostań radzę dobrze i to nie tyle kwestia samej firmy co kierownictwa w tym regionie żenada pod każdym względem czas to powiedzieć głośno.... nie warto tracić czasu i nerwów
11
slickrick 2017-03-29 19:09
Napisze ktoś coś więcej o dziale marketing controllingu?

Z tego co wiem to szukają tam kogoś - rekruterka z firmy zewnętrznej proponowała mi udział w procesie rekrutacji - i się nad tym zastanawiam
zainteresowany 2017-03-30 20:44
Szanowny
Gdybyś to Ty wnikliwie przeczytał moje zapytanie doskonale byś wiedział, że kwestia kierownika była ostatnią która mnie interesuje - nieprzypadkowo. Prosiłem o kompetentną odpowiedź, a nie o wyładowanie swojej agresji.
Ty mi życia nie układaj i nie mów gdzie mam zostać - OK.
2
moRis 2017-04-04 23:20
Mój wuja tam pracował 2 miesiące. 2 kwietnia mu podziękowali. Pośredniak zatrudnia na 2 miesiące obiecując następną umowę bezpośrednio z pracodawcą po czym po 2 miesiącach wywalają wszystkich na zbity pysk i szukają nowych jeleni obiecując im umowę o pracę po 2 miesiacach pracy. I w koło macieju.
4
Agnieszka 2017-04-05 09:34
Chcecie dowiedzieć się więcej na temat Nivea? Na stronie internetowej firmy znajdziecie ciekawe informacje: http://www.niveapolska.pl/o-nas/nasz-profil/local/pl/nivea-polska
Ehhh 2017-04-07 05:19
Hasła na ścianach i spotkaniach jak w głębokim socjaliźmie. Różnica jest tylko taka, że nie jest to państwowe, a właściciel wyciśnie Cię jak cytrynkę. Benefity są coraz słabsze, już nie ma kasy za wczasy pod gruszą lub bonów na zakupy. Jeśli pytasz o dział finansowy to gdybym miał napiasać prawdę... Jeśli jesteś młody inteligentny to omijaj takie miejsca...
9
wyyy 2017-04-09 15:55
jak wygląda proces rekrutacji na stanowisko catmana w rossmannie ?? ktoś coś wie czy w ogóle warto i jakie zarobki ??
... 2017-04-10 22:15
potwierdzam. tylko owczarków niemieckich brakuje.
a ta "blue blood" to chyba jak mózg farbuje po wypraniu :))))))
6
on 2017-04-11 16:14
Witajcie, jakie sa zarobki i atmosfera w logistyce?
Pppp 2017-04-12 10:25
Co się dzieje z oparatorami albo mechanika, że rekrutacja nie jest od zaraz? Ktoś na długim wypowiedzeniu.?
och 2017-04-12 16:50
każda firma ma swoje hasła, motywatory itp. itd. A jak się tak interesujesz zoologią to może zacznij pracę w ZOO???
3
Refusal 2017-04-13 08:56
w nivea Polska spółka ZOO?
1
Pitbull 2017-04-15 17:38
Praca na produkcji kiepsko płatna, zatrudnienie przez agencje 3/4 etatu a pracujesz 8 a nawet 12 godzin, mogą ciebie wpisać na 12 godzin kiedy chcesz bez pytania. Wynagrodzenie najniższa krajowa. Ogólnie słaba firma jeżeli chodzi o produkcje i te pseudo agencyjki. Jeżeli chodzi o prace w biurze to się nie orientuje. Aha i ciągła rotacja pracowników:)
Xsuperman 2017-04-17 08:43
A jakieś konkrety? Dlaczego należy omijać dział finansowy?
Widzę ze kazdy pisze negatywnie ale zeby cos wiecej i podac powody to juz brak chetnych.
Bo to że nie ma kasy za wczasy pod gruszą to uwierz mi - ale w innych korporacjach dawno tego nie ma.
1
Leon 123 2017-04-17 20:25
Dzień dobry
Proszę o opinię pracy jako operator lub mechanik?
Anonymous 2017-04-24 17:57
Jedna z osób była mobbingowana, naszczęście znalazła pracę w innym miejscu. Chcesz wskoczyć na to wolne miejsce?
Kamil Baran 2017-04-24 21:36
Krem nivea jest fantastyczny w sytuacji gdy uzywa sie go w mroźne dni.
Marcin Pietrzyk 2017-04-24 23:36
Kream nivea jest rewelacyjny w szczegolnosci na upalne dni !!
Zostaw swoją opinię o Nivea - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nivea