brak logo

Memling Security Sp.Zo.o

Gdańsk

Opinie o Memling Security Sp.Zo.o

ksawery 2016-06-26 12:47
hahahaha dawno sie tak nie usmialem...
3
preppers 2016-07-01 22:37
Dzięki....., za opinię!! Po prostu chcę wiedzieć.... i tyle. A pijaczkiem a tym bardziej brudasem - NIE JESTEM !!!!!! Jak się przyjmowałem, to koleś uświadamiał mnie, że trzeba m.in. dbać o czystość i porządek - dbam o to pieczołowicie....., ON i jeszcze jeden, pozostawiają po sobie syf !!! ;-D
preppers 2016-07-01 22:41
Dzięki za wpis! Widocznie ktoś lubi "mieszać"....??!
Pozdrawiam !!!!
preppers 2016-07-01 22:48
Sorki "enriqe", pierwszy wpis miał nie być do Ciebie !!!
Pozdrawiam !!
wkurw 2016-08-05 01:06
okej wyplata jest na czas ale groszowa zero profesjonalizmu mundury za duze ,proszenie sie o wszystko na legemitacje ochrony czekalem dobre 3 tyg na umowe 4 tyg smieciowa to ma byc dobry pracodawca nie sadze przeszkolenie do obiektu domysl sie sam bo niema osoby ktora by ci pokazala poprostu zal prezes to porazka wielki bajkopisarz obiecuje wielkie gory nie dotrzymuje slowa nie polecam pracy tym zakladzie bo syf i mogila za 215 godz przerobionych 1268,00 sami ocencie pracodawce
2
preppers 2016-08-21 14:06
Potwierdzam! Prezes w końcu się doigra i dostanie w "ciemnym kącie" po ryju i tyle..... !
6
preppers 2016-08-21 14:15
Memling TO dno. Prezes - bajkopisarz i oszust !!!!!!!!! W biurze "sami swoi" - "lizaki"!
Jak najdalej od tego syfu!
7
janek 2016-08-26 21:57
Firma jest ok.To przykre co piszą. Ja tutaj pracuję od początku. Nie należy się tymi wpisami kierować . Wystarczy zobaczyć jakim językiem są pisane. Dobrze że gonią takich................Piszesz preppers czy tam pampers że dostałeś 1268 pln. Zapytam Cię. Ile chciałbyś dostać? 7000? , 8000 pln? Dlaczego nie pójdziesz na budowę?
3
johhn 2016-09-04 18:10
Za ponad 200h troche ponad tysiac to bardzo slabo... placa dla desperata. Jezeli ktos mysli ze to ok to jak ma byc normalnie w tym kraju???
2
zby$zek 2016-09-16 16:49
Widziałem ochronę Memlinga na Helu. Nie ma nic do zarzucenia. Pracownicy dobrze ubrani, odpowiedzialni i pracowici. To że z Gdańska pracownicy dojeżdżali przez kilka lat, to najlepiej świadczy, że to dobra firma.
1
tabasco 2016-09-19 16:23
pojdz do biura lub zadzwon, to na pewnoe Cie zatrudnia,jesli tylko masz grupe inwalidzka... obecnie w firmie jest deficyt pracownikow. pozdrawiam!
Pani Marta 2016-09-28 17:09
Jestem naprawdę zadowolona z pracy w tej firmie. Panowie. Już same pseudonimy poddają wątpliwość
waszych opinii jakie tutaj wypisujecie. Mimo że jest to anonimowe to i tak się boicie. W waszych majteczkach już jest pewnie kleksik. Znowu Wasze zmęczone życiem z Wami żony będą was musiały przeprać Co tak naprawdę robiliście w tej firmie.? Pewnie piwko było co? A może na budowie troszeczkę popracowalibyście co? Wstyd. Prawda jest taka że pewnie jesteście nurkami którym podziękowano. W poprzedniej firmie jak pracowałam to pracownik ochrony zjadał pieskowi jedzenie. Wy też tak robicie?
1
Barbapapa 555 2016-10-25 20:12
Pracuje od lipca 2016 w Lesznie na Szpitalu.Obiecywano nam prace bez żadnych szczególnych utrudnień.W chwili obecnej po "rozruchu" obiektu pan prezes (celowo z małej,bo z dużej to byłoby przewartościowaniem osoby) wymienia ludzi na obiekcie.Dla niego im większy stopień upośledzenia tym większa dopłata z PEFRON-u i lepszy pracownik. Cały pan prezes to kłamca i oszukaniec.Jest powiedzenie "nie podcieraj dupy szkłem bo się skaleczysz" czego ze względu na potraktowanie wielu na tym konkretnym obiekcie mu życzę. Jak najdalej od tej "firmy".
4
Barbapapa 555 2016-10-25 20:14
Pracuje od lipca 2016 w Lesznie na Szpitalu.Obiecywano nam prace bez żadnych szczególnych utrudnień.W chwili obecnej po "rozruchu" obiektu pan prezes (celowo z małej,bo z dużej to byłoby przewartościowaniem osoby) wymienia ludzi na obiekcie.Dla niego im większy stopień upośledzenia tym większa dopłata z PEFRON-u i lepszy pracownik. Cały pan prezes to kłamca i oszukaniec.Jest powiedzenie "nie podcieraj dupy szkłem bo się skaleczysz" czego ze względu na potraktowanie wielu na tym konkretnym obiekcie mu życzę. Jak najdalej od tej "firmy".
3
wkurw 2016-11-23 03:19
hm pracuje teraz innej firmie ochroniarskiej Huntersie za sama podstawe mam 1400zł nagodziny osobno powiedz czy za 215 godzin hehe 1260 zł jest duzo zapierdal po 48 h bez jedzenia i picia bo kazdy odchodził praca na obiekcie o powiechni 3tys m2 jakim jest szpital lesznie sprawdzanie alarmów , zamykanie drzwi wszystkich , bronienie na sorze przed pijakami , nie sadze ze 1260zl jest duzo to jest smieszne wynagrodzenie ci kazdy powie
1
wkurw 2016-11-23 03:34
hehe ciekawe czy obracasz prezesowi lodziki ze taka jestes zadowolona jak by to było złoto jak lubisz byc oszukiwana prosze bardzo ja pierwszy dzien jak zaczynałem huntersie prace dostałem umowe o prace nie jakaś smieciowke nawet twoje imie kojarze pracowała kadrach taka Marta co na niczym sie nie znała hehe
1
agata 2017-01-09 22:26
Witam. Ja jestem zadowolona. Firma jest oki.
Piszecie Panowie bzdety.
Pewnie podpadliście w pracy i już Was nie ma. Nadchodzi Was koniec.
Przy nowych stawkach będą większe wymagania od ochrony. Będziecie musieli się na przykład myć.
Doświadczyłam tego smrodu osobiście. Mężczyżni. Ha ha ha. Nadchodzi Was koniec. Panowie z czerwonymi noskami odpadną.Nie martwcie się.
Zawsze pozostanie zbieranie puszeczek.
1
GOSC 2017-01-10 17:59
Kolejny raz nawalaja z pensja.Ciekawe co wymysla tym razem.
1
TERESA 2017-01-10 22:13
Jutro pewnie będą. Ja dzisiaj dostałam Jest dzisiaj 10.01 także jeszcze czas . Pewnie masz inny bank. Mają obowiązek wysłać 10 także nie przesadzaj.
Pewnie pali rura co?
Chciałoby się już do monopolowego co? Jutro się nachlejesz. Zostaw coś dla tych biednych dzieci. Kup coś żonie. W biedronce bukiet pięknych róż jest za 7.00 pln. Jak się postarasz to będzie kolejne 500+ Nie będziesz musiał pracować. POMYŚŁ
1
GOSC 2017-01-11 10:53
Tak sie sklada,ze pieniadze powinny byc wyplacane do 10-go kazdego miesiaca,a co do palacej rury to tak sie sklada,ze nie pije alkoholu i nie pale papierosow wiec mnie nie obrazaj.Kontroluj to co piszesz bo moje dzieci nie sa biedne,a 500+ dostaje i wcale nie zamierzam przestac pracowac,a wrecz przeciwnie,bede pracowal nadal wlasnie po to zeby dac im jeszcze wiecej,a i zona tez zawsze cos dostaje.I wiesz co,mysle ze jestes zwyklym trolem,ktory dostaje jakies ochlapy za takie wpisy.Zegnam ozieble.
3
Riese 2017-01-11 13:44
Ksiegowa do recyklingu ma powazne problemy z naliczaniem. Tak sie sklada ze moja siostra jest ksiegowa i wiem ile powinienem dostac lacznie z dodatkami za nocki trzeba cos z tym zrobic i to powaznie.Opoznienie z platnoscia to juz chyba standart.
2
wkurw 2017-01-25 09:12
hm pracodawca jest ułomny dobrze ze tu nie pracuje pensje słabe o wszystko się trzeba było prosić wole pracować z firmami co maja coś poukładane ja pracuje dla huntersa nigdy wypłata mi się nie spóźniła zawsze kasa jest 10 o godz 8 :20 nie jak memlingu ze musiałem czekac za 215 godzin dostałem hehe 1260zł biedni ludzie co muszą pracować dla tych ułomow jeszcze bronic ich jak by nie żona prezesa firma by jadła juz asfalt
2
Baal 2017-01-26 17:33
Podam Ci przykład inna firma za ponad 200 godzin 2200.Jak najdalej od tej firmy tak jak ktoś pisze prezes bajkopisarz koszulek opłatek to przy nim Pikuś.Jak kolega chciał się zatrudnić trzy razy zmieniał godzinę i miejsce.Zadawal koledze pytania czy ma rodzinę itd podwazal kwalifikacje zawodowe oby tak dalej firma w końcu padnie na pysk.W środowisku ochrony sie rozniesie i sam będzie za psow pieniądze siedział na obiektach.
3
adalbert 2017-01-26 18:00
Wpisy jak wszędzie. Takie i takie. Wcale nie jestem zdziwiony. Sam fakt że komuś się chce usiąść do kompa jednak świadczy o chęci wyrażenia swego zdania. Bardzo dobrze. Ja chodzę do tej pracy nie dlatego że podoba mi się lub nie ktoś tam, ani co bredzi. Traktuję to jako normalną pracę gdzie trzeba być i już. Swoje zdanie o kierownictwie i kolegach z pracy mam. Dopóki ani jedni ani drudzy nie robią mi pod górkę jest O.K. O kierownictwo w tym względzie się nie obawiam. Natomiast koledzy bywają nieobliczalni. Może sobie mieć czerwony nos, ćpać, spóźniać się notorycznie. Wali mnie to. Najgorsza jest głupota, która doprowadza mnie nieraz do szewskiej pasji. Uczulony jestem. Niestety mam z zarażonymi kontakt.
uczciwy 2017-01-27 20:01
Czlowiek uczciwie pracuje ponad norme ,zarabia grosze,poswieca sie dla nich a oni nawet nie potrafia powiadomic pracownikow ze wyplata sie spozni a jak sie dzwoni do biura to szanowna pani Z.... wielce oburzona ze czlowiek sie upomina o swoje smieszne ciezko zapracowane pieniadze, to juz jest chamstwo,one napewno maja wyplaty na czas a czlowiek czeka tydzien i nic , trzeba to zglosic do PIP
5
uczciwy 2017-01-27 20:23
Male sprostowanie do wyzej napisanej opinii, chodzilo ze czekam tydzien od dnia kiedy wyplata powinna byc na koncie ,dzwonilem w poniedz powiedziano mi ze do konca tyg beda tylko ktorego,to juz niejest smieszne za co zyc, za co zrobic oplaty i ktos mi powie ze oni sa uczciwi.
1
Ania 2017-02-06 21:25
Firma jest ok. Pracuję tutaj.Oby tak dalej
3
zadowolona 2017-03-19 11:55
To smutne.
Jesteś pewnie kolejnym pijaczkiem który został wyeliminowany. Firma stawia teraz na jakość także
Wasz czas jest policzony.
koko 2017-03-19 12:03
Też się cieszymy że już tu nie pracujesz. Fajny masz nick. Klasa sama w sobie. Gdyby była to moja firma dostałbyś złotówkę na godzinę. Jutro pewnie wylecisz za piwko i napiszesz to samo o Huntersie. Hahahahahah. Bieda.
Ktos 2017-03-21 11:10
Byłem ostatnio świadkiem nie ciekawej sytuacji w siedzibie tej firmy. Czekając aż zostanę poproszony na rozmowę, przysłuchiwałem sie rozmowie szefa memlingu i jednego z tych pracowników. Rozmawiali jak gdyby nigdy nic pracownik mówił że fajna robota itp. A po chwili szef powiedział cytat: "Wie pan co nie podoba mi se pan zwalniam pana". Dosłownie zdębiałem tak mnie zatkał że zapomniałem swojego numeru telefonu. Firma traktuje pracowników jak śmieci. Jak nie ten to kto inny sie znajdzie.
4
ZK 2017-03-21 11:47
NIKT NIE JEST DOSKONALY.A TA FIRMA TO JESZCZE ISTNIEJE?NO PODZIW NA MAKSA!
1
Wkurw 2017-03-23 20:36
Twoje pseldo mowi samo za siebie koko ja nie pije w pracy ja pisze prawde firma to syf kazdy wie o tym czemu prezes mial ponad 9 rozpraw za nie placenie ludziom wyplat pity sa wysylane na koniec kwietnia ma byc pracodawca ile masz koko za pisanie tych śmiesznych komentarzy ja na huntersa nie narzekam lepiej zarabiam i nie musze sie przejmowac o nic ze np wyplata nie dojdzie a te kadrowe tej firmie nie oogary chyba sa przyjete zakladu z psychiatryka
nol 2017-03-25 16:49
Czy w tej firmie maja kontrolnych?Moze ktoś się orietuje?Chce tam sprobowac swoich sil !
sej 2017-03-25 16:53
Kogo?Colo o co ty pytasz?Wspomnienie i kłamstwo ogolne.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hanna 2017-03-31 11:27
@ZK, dlaczego? Jakie masz doświadczenia z powyższą firmą?
Ryszard Ochucki 2017-04-15 16:17
Jesli chcesz pracowac non stop przez caly tydzien to idz :) ogolnie masakra...
Artiom 2017-04-15 16:21
Pracuje w 'firmie' (celowo w cudzyslowiu i z malej litery) od ponad 2 lat.Wlasnie przejzalem ich nowa strone internetowa i ze smiechu prawie spadlem z krzesla... 80% informacji o 'firmie' i o jej ofercie to stek bzdur wyssany z palca.Najbardziej zabawne zakladki to 'kariera' i przetargi z obsada obiektow w zakladce 'aktualnosci', dawno sie tak nie usmialem :) Pozdrawiam!
Hanna 2017-05-04 14:25
@Ryszard Ochucki, o warunkach na jakim stanowisku wspominasz? Pamiętajmy, że warunki są zależne właśnie od obejmowanego stanowiska. Może powiesz kilka słów więcej na temat pracy w Memling Security Sp.Zo.o? Jak oceniasz firmę jako pracodawcę? Czekamy na Twoją opinię.
Ryszard Ochucki 2017-05-09 10:03
Moj poprzedni post tyczy sie pracy na stanowisku "kontrolnego".Co prawda nie pracowalem nigdy(i cale szczescie)na tym stanowisku,a moja opinia posilkuje sie tylko na tym co mowil mi jeden z bylych kontrolnych.Mowil ze pracuje praktycznie caly miesiac non-stop i nawet w dzien wolny byl zciagany do pracy...

Ja osobiscie pracuje na dozorze w jednym z obiektow ktore obsadza Memling. Umowa o prace jest,pieniazki na czas sa(male bo male,ale jak sie nie ma co sie lubi to wiadomo...).Na obiekcie jest nas zawsze za malo przez co mimowolnie robimy nadgodziny.Urlopu zaleglego mam sporo(tak jak reszta osob z "mojego" obiektu),jednak wykozystanie go nie jest mozliwe gdyz JEST NAS ZA MALO i w sytuacji gdy ktos pojdzie na urlop pozostali !!MUSZA ROBIC KOLEJNE NADGODZINY!!

Zalatwianie czegos w biurze jest ciezkie...Czasem jak zdazy mi sie podejsc do biura czuje sie jak persona non grata i jakby kazdy robil łaskę ze zyje i musi cos zrobic(i to nie tylko moja opinia).
Panie pracujace w biurze zawsze sa opryskliwe i niezbyt mile.Praca tzw monitoringu tez pozostawia wiele do zyczenia i zalatwianie cos z tymi ludzmi graniczy z cudem.Zrobcie cos z tym!!

Wstawiacie na stronie internetowej teksty ze ludzie sa w firmie najwazniejsi i ze zapewniacie rozwoj,tymczasem odnosi sie wrazenie ze jest sie intruzem i zlem koniecznym,a to w koncu glownie my,ludzie pracujacy na najnizszych szczeblach robimy na dobro materialne wlasciciela firmy i osob nia zarzadzajacych,bo w bizesie chyba o zysk chodzi!!

Tyle z mojej strony,mam nadzieje ze Pani,Pani Haniu Z.(bo prawdopodobnie do Pani odpisuje) przekaze to wszystko "dalej" i firma wyciagnie z tego konsekwencje,bo potencjal jest tylko troche wiecej dajcie nam "od siebie" zeby jakos pracownikow zmobilizowac i bardziej pozytywnie ich nastawic do firmy i pracy,bo potencjal jest,a moga na tym !!WSZYSCY TYLKO ZYSKAC!! Zaczynajac od Panstwa,przez kontrahentow na pracownikach konczac!!Pozdrawiam i wszystkiego dobrego!
2
Ryszard Ochucki 2017-05-09 10:08
No i oczywiscie prosze o odpowiedz i ustosunkowanie sie do tej opinii,oraz do konstruktywnej i kulturalnej dyskusji!!
Hanna 2017-05-09 10:39
@Ryszard Ochucki, nie współpracuję z Memling Security Sp.Zo.o, dlatego nie mam możliwości przekazać informacji 'dalej'. Jestem redaktorem Serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - najedź myszką na ikonkę mikrofonu przy moim nicku. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w tym miejscu. @Ryszard Ochucki może warto byłoby zgłosić swoje uwagi bezpośrednio do przełożonego?
1
Ryszard Ochucki 2017-05-09 19:33
To nic nie da bo firma slabo wspolpracuje ze swoimi pracownikami... pozdrawiam!!
1
Niepełnosprawny 2017-05-12 22:15
Totalne oszustwo od 1 d0 10 -1
1
Marek 2017-05-12 22:24
W tej firmie jest jeden kontrolny na 600 osób plus patrol interwencyjny w ilości 0 plus stacja monitorowania
osoby nie pełno sprawne ale umysłowo
Jak ktoś nie wierzy proszę zadzwonić na nr 724 997 997 najlepiej po 18
3
MARIUSZ 2017-05-18 16:31
Totalne bzdury.Firma jest ok. Pewnie popiłeś misiu wódeczki i dostałeś klopa. Szef jest naprawdę niezły.
Wszystkie pijaczki wylatują.
Ostatnio widziałam jak dał kopa jednemu.Narobił chyba w majty.
Powiem tak.
JAK PIJESZ W PRACY TO OMIJAJ TĄ FIRMĘ.
1
PORTOS 2017-05-18 16:52
FIRMA JEST NAPRAWDĘ OK . PRACUJĘ TU 5 LAT. OBY TAK DALEJ. BYŁEM JUŻ W KILKU FIRMACH DRAMAT.
ROZUMIEM ZE OSOBY NIE POSIADAJĄCE ORZECZENIA SĄ ROZGORYCZONE. SPRAWA JEST PROSTA. SKORO NIE POSIADAJĄ TEGO DOKUMENTU TO SĄ ZDROWE. JAK SĄ ZDROWE TO DO ROBOTY !!!!!!!!!!!HAHAHAHAHA
NA BUDOWĘ RAZEM Z UKRAIŃCAMI HAHAHA
1
Marek 2017-05-30 20:37
zadzwoń !!! i nie wprowadzaj ludzi w błąd
Marek 2017-05-30 20:42
a nadgodziny jak masz płacone ?"ewentualnie na koniec roku" w postaci wolnego.Szkoda gadać
Katja 2017-06-09 21:17
Czy Kemping ma coś wspólnego z memłaniem????
Życzliwy 2017-06-10 16:59
Zakaz pracy w ochronie ludzi z orzeczeniami zakończy tą farsę z agencjami ochrony
Zostaw swoją opinię o Memling Security Sp.Zo.o - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Memling Security Sp.Zo.o