brak logo

Elsen-Logistyka

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Elsen-Logistyka

Anonim 2010-09-08 15:55:09
Nie mam dobrego zdania o firmie Elsen Logistic, szczególonie o jednym z jej pracowników( usunięte przez administratora ). Dał sie poznać jako osoba wysoko nie kompetentna wręcz ( usunięte przez administratora )poszanowania dla klienta. Dlaczego tacy ludzie jak pan ( usunięte przez administratora )maja bezpośredni kontakt z kontrahentami. Jeżeli już podejmuje rozmowę to niech to robi z k( usunięte przez administratora ) Jednym słowem żenada.
2
anonim 2011-03-31 09:01:08
Uważam, że firma Elsen, to firma dla ludzi, którzy chcą pracować i zarabiać kasę. Jeżeli ktoś nie chce pracować a tylko dostawać dobrą kasę, to musi zatrudnić się w innej firmie. Elsen to firma dla ludzi chcących się rozwijać dla ambitnych . Dużo pracy ale za to dobrze płatna i co najważniejsze pensja zawsze na czas.
aaaa 2013-06-21 11:49:16
musiał te opinię dodać sam właściciel/osoba zarządzająca,może i wynagrodzenie jest na czas ale kultura pracy oraz traktowanie firm współpracujących pozostawia wiele do życzenia
2
Były pracownik 2013-07-02 14:05:59
O atmosferze w firmie i kulturze osoby zarządzającej może świadczyć ogromna rotacja pracowników i ogłoszenia non stop pojawiające się w necie. Każdy szanujący się pracownik nie pozwoli sobie na to, aby przełożony krzyczał (dokładnie tak--- krzyczał, pokrzykiwał, naśmiewał się z własnych pracowników niby żartem, wytykając im różne niedoskonałości urody czy ciała).Tak więc atmosfera beznadziejna, co gorsza "starsi" stażem pracownicy przejmują od swojego guru sposób traktowania innych (nowych) pracowników, co sprawia, że nie chce się być w takim miejscu, zwłaszcza, że firma do dużych nie należy. Zarobki ok, nadgodziny płatne-to na pewno bardzo dobrze świadczy o firmie, ale niestety nie jest wystarczającą rekompensatą za "straty moralne'.
2
galo 2013-12-12 13:47:37
praca w tej firmie jest jak droga przez mękę. rotacja spora, ci, którzy zostają na dłużej i tak w końcu albo zaczynają pić albo brać bo na trzeźwo się nie da. co do zarobków to niesprawiedliwe i duża dysproporcja między tymi samymi stanowiskami(usunięte przez administratora)
3
były robol 2016-04-06 21:51:01
Właśnie doświadczyłem tego na własnej skórze. Szkoda zdrowia :-(
Dopasuj stanowisko do swoich możliwości 2016-04-29 10:06:16
Jeżeli potrafisz odnaleźć się wśród chamstwa i arogancji , lub też sam jesteś wulgarny, a Twoja kultura jest poniżej kreski- to z pewnością i tam się odnajdziesz. Gorąco polecam!!! Takich tam trzeba :-) Ciągła rekrutacja mówi sama za siebie.
1
Bolek i Lolek 2016-07-06 19:40:51
Najgorsza firma jaką znam! Pracownicy, właściciele... żenada! Nigdy więcej !!!!!!!!! Dno totalne
3
Zostaw swoją opinię o Elsen-Logistyka - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elsen-Logistyka