Praca sama w sobie jest ok, 3/1 przezuty po UE, karty paliwowe, parkowanie na autohofach bez problemu. Od strony technicznej praca niemalże idealna, problemy zaczynają się wraz z wypłatą, nigdy nie wiesz ile zarobisz (podstawa + % z frachtu) w sumie to chyba jest średnio legalne. Zawsze do wypłaty brakuje i trzeba chodzić wyjaśniać ???? Pan (usunięte przez administratora)lubi ucinać sobie od wypłaty za rzekome przepały bądź jakieś uszkodzenia z nieba wzięte. Jak na standardy którymi się chce firma legitymować, pachnie tu (usunięte przez administratora)Jak ktoś lubi loterię w wynagrodzeniu to polecam, bo za 3/1 raz zarobisz 8k raz 4k
Czyli wszystko u zależne od spedytora jest? A on sam na czymś takim traci, gdy do takich sytuacji dochodzi?
Nigdy nie polecę firmy Gab trans . Jako firma z Suwałk znamy pana Gabra zaczynał od przemytu Jeans z Turcji do Polski . Potem rozwinął firmę ale z przekrętami został na zawsze w okradaniu państwa chodźmy na sprowadzanie Paliw olej napędowy z Rosji Przez kierowców z Białorusi za który został Ukarany kwota grzywny nie więzieniem . Wracają do meritum ta firma nie ma za grosz szacunku do klienta szef nigdy nie mówi dzien dobry do załogi . Brak wykfalikowanych mechaników bo widząc warunki fachowcy odeszli z tego serwisu chodźmy przenosząc się do DBK
W sprawie należności proszę dzwonić pod numer 534 996 O35
Jaki rodzaj umowy podpisałeś? Udało się dostać umowę o pracę? Z tego co piszesz średnio stabilne wynagrodzenie - naprawdę zdarzają się różnice w wynagrodzeniu w kwotach blisko 4 tysiące zł?! Z czego to może wynikać?
Umowa o prace na pełen etat, płacone podstawa + %z frachtu czyli np: jedziesz na zachód i stoisz 3/4dni bo spedytor nie ma ładunku to za przestojowe nie masz ani centa, a wystarczy że spedytor ma zly dzień to możesz przestać i 2 tygodnie czekając na załadunek a przy systemie 3/1 wychodzi podstawa + 2 frachty na zachód i spowrotem.
Szkoda czlowieka, niech spoczywa w pokoju.
Robota jak robota. Dobrze płacił.
Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat warunków i wynagrodzenia? Piszesz, że dobrze płacił - wiesz może jak to wynagrodzenie wygląda na tle konkurencji? Na jaką umowę można liczyć?
Odradzam prace u tego dziad-transa (usunięte przez administratora) nie firma
@RAMBO serio? i nie ma możliwości mieć umowy o pracę?
Czy szczycąca firma zatrudnia na umowy zlecenia hihi ?
Praca w transporcie międzynarodowym na śmieciowej umowie : umowa zlecenie/umowa o świadczenie usług dalszy komentarz zbędny......
Witam i zapraszam wszystkich zdesperowanych poszukiwaczy pracy do firmy, gdzie pracownik i jego godność jest na pierwszym miejscu. Po podpisaniu sterty dokumentów z których dowiesz się jaki to kopnął Cię zaszczyt że tu jesteś oraz zostaniesz uświadomiony że za wszystko odpowiedzialny jest kierowca, dostaniesz zadbane, nowe auto z półmilionowym przebiegiem wyczyszczone jak lidl po promocji i możesz ruszać na podbój europy. Tutaj poznasz ludzi z całego bloku wschodniego, dzięki czemu nie bedziesz miał problemu z wyborem miejsca na wakacje. 2,5 brutto podstawy, 65 diety albo 60gr. z kolometra, nie wiadomo bo nikt nie wie jak liczą wypłatę, nawet przemiła, uczynna i zawsze pomocna Pani Kadrowa. Szefu złoty człowiek, zawsze uśmiechnięty, zagada, poda rękę. Czujesz rodzinny klimat nie tylko na firmie ale również podczas wspólnego pobytu z 3 innymi kierowcami w dwuosobowym pokoju hotelowym na terenie Francji podczas pauzy 45h. Ciągłe zmiany spedycji pod którymi będziesz jeździł eliminują monotonię oraz wzbogacą Cię o nowe doświadczenia. Poprowadzi Cię wykwalifikowany, doświadczony 20-to paroletni Pan spedytor, który pozwoli abyś sam rozwiązywał problemy dając Ci szanse na rozwój swoich zdolności planingowych. Auto niby na stan, ale jak jesteś w domu to ktoś testuje ,,niby'' Twoje auto w klimacie wchodnioeuropejskim, abyś miał pewność że nie zawiedzie Cię w trudnych warunkach. Hajsy w ratach na konto na ,,prawie'' czas. Mają swój warsztat, który bez problemu wyśle Ci namiar na serwis na który udasz się w razie uwarii. Na bazie jest myjka, dizla też zatankujesz. Jeśli jeszcze nie pracowałeś w tej firmie to nie zwlekaj bo zostałeś w gronie tych, którzy jeszcze nie przewineli się przez ten kołchoz i klimat łagrów pozostanie Ci obcy. Powodzenia życze i gratuluje trafnego wyboru firmy o polskich korzeniach i tradycjach. Pozdro
Witam, Odpowiedzialność kierowcy tj. * dbanie o powierzony sprzęt * prawidłowe rozmieszczenie towaru i zabezpieczenie, * przyjęcie ładunku w ilości zgodnej z treścią listu przewozowego *prawidłowe wypełnienie CMR ( w tym podstemplowanie odbiorcy, pilnowanie wymiany palet) * obsługa codzienna pojazdu * pilnowanie czasu jazdy i pracy jest w kompetencji kierowcy w każdej firmie. Jeśli ma Pan jakieś wątpliwości odsyłam do internetu, w celu zapoznania się z obowiązkami. 2. Jeśli chodzi o stan aut- uważamy że nie mamy się czego wstydzić na rynku podlaskim jak i międzynarodowym. W tym momencie mamy 90 aut z średnią wieku 2 lata. Marki z top 5, czyli : Volvo i Renault jak napisał Pan z pólmilionowym przebiegiem - jak na auto ciężarowe jest to 4 lata użytkownika, rozumiem że Pan autem prywatnym cały czas jeździ z przebiegiem salonowym :) Każde auto zgłoszone jest sprawdzane i na bieżąco naprawiane przez nasz Autoryzowany serwis Volvo i Renault. Auta są systematycznie odnawiane co roku po ok 15 sztuk - to samo tyczy się naczep. W zeszłym wymieniliśmy 30 naczep na nowe. Naczepa najstarsza na tą chwilę jest z 2016 roku. 3. Odnośnie noclegów podczas pauz 45 h w Francji- staramy się takich pauz na terenie Francji nie wykonywać, mogło się tak zdarzyć, że 3 kierowców było w jednym pokoju, ponieważ nie zawsze jesteśmy w stanie dla kierowców zapewnić luksusowy hotel z widokiem na pojazd ciężarowy ( jak zapewne Pan wie, Francja nie ma odpowiednio przygotowanej infrastruktury do tychże pauz) 4. Od dłuższego czasu mamy stały skład dyspozytorów, a zmiany o których Pan pisze są po części w specyfikę tej pracy. Do obowiązków kierowcy należy rozwiązywanie problemów przy załadunkach / rozładunkach, jeśli kierowca ma trudność wtedy problem rozwiązuje dyspozytor. 5. Kierowcy dostają auto na stan - jednak nie możemy pozwolić sobie na to, aby po zjeździe z trasy auto stało tydzień lub dłużej na placu - drugi kierowca kończy trasę. 6. Wypłaty dla kierowców są wypłacane z końcem miesiąca i do 10. każdego miesiąca .. Też odsyłam do doczytania obowiązków pracodawcy odnośnie wypłat.
Czy macie Państwo system 2/1 (2 tygodnie na tydzień ) , czy tylko 3/1 i dłużej jak w ogłoszeniu ?Czy zał/rozł 1/1 , czy po kilka miejsc? Z góry dziękuję za odp.
@damian napisz dlaczego nie polecasz! Co cię tam spotkało?
Nie polecam firmy omijac z daleka
Witam nie polecam firmy Gab trans Juzef Gaber . Mianowice nigdy nie naprawili samochodu ciągnik siodłowy Renault Truck wręcz został popsuty ,pomimo to firma zada kolosalnej sumy do zapłaty pomimo nigdy takiego zlecenia nie dostała . Kierownictwo firmy na najniższym poziomie nie wykonują usług rzetelnie Panie Łukaszu . Właściciel firmy nic nie potrafi tylko krzyczy na klienta a ponadto potrafi wykrzykiwać kto go tutaj wpuścił na Servis już Panu tłumacze . Jest pan pod wykonawca serwisu volvo Polska dalej franzczyznobiorca ,wiec wykonuje się u pana usługi naprawia się auta i nie dyskutuje się z klijentem to Pan jest dla klijenta nie klijent dla was to nie jest prywatny Servis . Ponadto nie polecam usług Servis Gab (usunięte przez administratora)
@Firma Mówisz, że Gab-Trans popsuło Ci samochód i żąda od Ciebie pewnej sumy do zaplaty choć nigdy nie otrzymało od Ciebie zlecenia. Czegoś tu nie rozumiem. Możesz wyjaśnić?
Witam, czy auto po rzekomo złej naprawie było ponownie zgłaszane na serwis w celu reklamacji ? Przypominamy, że takie prawa należą się dla klienta. Czy zgłaszał Pan problem dla kierownika lub właściciela serwisu ? Od zeszłego roku jeśli klient nie jest zadowolony z naszych usług, ma jakieś zastrzeżenia, podaliśmy numer do szefostwa przy głównym wejściu do serwisu. Nie kojarzymy, aby ktoś z klientów do nas z takimi uwagami dzwonił. Przed przystąpieniem do naprawy mamy taką zasadę, że robimy dla klienta kosztorys naprawy, w którym jest widoczny zakres napraw i koszt - po akceptacji kosztorysu przez klienta zaczynamy naprawę, więc nie wiemy jakim sposobem, mógł być Pan zdziwiony kwotą. Jeśli chodzi o wpuszczanie klientów na serwis - klient nie ma prawa wejść samowolnie na serwis w troscę o zachowanie zasad BHP. Żaden z Autoryzowanych serwisów, czy to franczyzobiorca nie wpuszcza klientów na warsztat bez doradcy serwisowego. Dziękujemy za opinie mamy nadzieję, że przy następnej wizycie będziemy mogli spełnić Pana oczekiwania . Pozdrawiamy
Jak się pracuje w Gab-Trans Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Gab-Trans Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Gab-Trans Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!