Jak firma działa w święta ? Każdy pracuje ?
(usunięte przez administratora) firma, nie płaci rachunków, nie zapłaciła za uzyskane od pracowników udziały
Firma z bogatą tradycją, szkoda, że wpadła w ręce pajaca z Bydgoszczy, który robi wszystko by ludzie sami odchodzili by nie płacić odpraw i wyprzedaje majątek firmy, nie płaci pracownikom wypłat. Miejmy tylko nadzieję, że prokuratura się tym zainteresuje zanim Pan T. zniknie
@janko a byłeś, może jesteś pracownikiem Nafta Trans PUH? Ciekawi mnie źródło przedstawianych przez Ciebie informacji. Są one bardzo pozytywne i każda opinia jest ważna, chociaż te z pierwszej ręki - od osób zatrudnionych w firmie - mają dla forumowiczów puszkujących pracy znaczenie kluczowe.

Odpowiadając na pytania użytkowników na forum powinniście mieć świadomość, że pomagacie komuś w znalezieniu nowego miejsca pracy.
Ostatnio tankowalam na stacji paliw. Obsługa bardzo miła i życzliwa, niższej ceny w bp 95 nie widziałam nigdzie w Polsce.
Firma nafta trans oferuje szeroki wachlarz usług transportowych , dźwigowych, budowlano-montażowych oraz warsztatowych. Takze to o wiele więcej niz napisałeś @policzek. co do pracy tutaj to podobno atmosfera bardzo przyjazna i co wazne kasa na czas. Pozdro.
Można tanio kupić napęd od kierowców i dźwigowych.Pod tym względem jest o.k.
kierowcy spuszczają paliwo ile się da i mają na to przyzwolenie od kierownictwa, nie mówiąc o kierowniku transportu który chleje w dzień dzień, nie martwiąc się o zlecenia. szkoda gadac
Podwyżki dali tylko majstrom a resztę olali.Jeszcze zabrali część premi.Firma nie inwestuje w sprzęt i szkolenia pracowników.Podejście KOMUNISTYCZNE!