logo OPAKO Sp. z o.o.

OPAKO Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o OPAKO Sp. z o.o.

pamiętam 2009-07-05 18:27:15
[usunięte przez moderatora] znerwicowany choleryk,żona smutno-rzadząca, sekretarka ok, pracownicy zestresowani, ale dobrzez arabiają
1
były pracownik 2009-10-05 12:21:33
Na pewno jest nerwowo. [usunięte przez moderatora] choleryk, święcie przekonany o swojej racji, zwłaszcza kiedy jej nie ma, ale można się wiele nauczyć i mocno uodpornić... zarobki - średnio ok, ale okupione łzami, krwią i potem ;)
1
były opakowiec 2011-02-13 22:15:00
[usunięte przez moderatora] zarozumiały, bezczelny i chamski, ale jak nauczysz się go znosić to w innym wariatkowie będzie Ci łatwiej... Uwaga na żonkę szefa, miła, ale wredna i może "wkopać"... bo nie ma tam nic do powiedzenia.
1
elżbieta20 2012-03-22 13:52:20
Nie polecam!Nawet iść na rozmowę kwalifikacyjną!Nie profesjonalne podejście z każdej strony.
1
trust75 2012-07-17 14:49:43
czemu nie polecacie tej firmy co tam się dzieje jakie zarobki
1
eks-opakowiec 2012-07-19 14:51:52
Zgadzam się całkowicie, że szef to prawdziwy psychopata! Zarobki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]! Pracując na trzy zmiany zarabiasz 1600zł i ciągle obiecują, że będzie lepiej! Do tego szef zabiera pieniądze za byle [usunięte przez moderatora] więc w rzeczywistości możesz zarobić tylko 1200zł za 176godz pracy. Dużo stresu i nerwów! Pracując w OPAKO można dosłownie wylądować w wariatkowie!
1
wkurw.... 2012-11-15 19:13:21
dzizes ludzie umawiam sie na rozmowe w sprawie pracy na dana godzine jestem na czas nawet wczesniej czekam 15min idze szefo mowi do mnie zebym jeszcze chwilke poczekał bo musi pogadac z kierownikiem produkcji ok poczekam po 54min wyszedłem to jakas kpina jeszcze tekstem do mnie ,,rozmowa nie kiełbasa\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\' moze jestem robolem ale swoj honor mam odradzam i jeszcze raz odradzam a po za ta firma to odradza kazda co daja zarobek ponizej 2000zł na reke uwierzcie mi tyle mozna zarobic pracujac po 8h dziennie od pn-pt tylko musimy mowic stanowczo nie kazdemu pracodawcy co proponuje nam smieszne pieniadze jak np 1500zł it to jeszcze brutto jak kazdy powie nie to wreszcie musza podniesc stawke no mam racje czy nie?
2
daj sobie spokoj 2012-12-06 16:31:25
meczarnia a nie praca pomocnik z nadgodzinami ok 230 h w sumie zarabia 2000 zl placa mu 10 za nadgodzine!!!! ja najwiecej zarobilem 1670 mialem 40 nadgodzin...skandal!!!! operatorzy maja lepiej zalezy od umiejetnosci i stażu pracy...najwiecej zarobi 3200 podstawowej pensji +nadgodziny...pracujesz niekiedy w ciagu nawet 3 tygodnie bez dnia przerwy....a sprobuj powiedziec ze chcesz wolne..albo ze Cie nie bedzie...powodzenia:) wole byc bezrobotny niz tam wrocic...nie polecam
1
nowy 2014-05-30 12:17:50
Jak dla mnie, firma jak firma. Na rozmowie byłem z kilkoma innymi kandydatami... towarzystwo mocno zmanierowane, brak doświadczenia a wysokie oczekiwania. Pewnie że nikt nie da mi na początek tyle co operatorowi - bo niby za co?
(usunięte przez administratora)
1
nowy 2014-06-05 12:45:18
pomocnik ma najniższą + premie, ale jeśli będziesz szkolił się na operatora to w zależności od maszyny jest to od 2-2,5tyś netto.
Umowa o pracę na czas określony, później na stałe.
nowy 2014-06-10 14:21:46
podobno 1/3 - 1/4 wynagrodzenia to premia, ale trzeba nieźle zawalić żeby jej nie dostać.
nowy 2014-06-11 11:04:55
Jeśli do pracy przychodzisz z założeniem, że 8 godzin robisz co do ciebie należy to nie ma żadnego problemu. Jak ktoś przychodzi z myślą, że się pokręci, pogada z kumplami i jakoś wytrzyma do końca zmiany to zawsze będzie miał pretensje że się od niego oczekuje więcej niż chce dać.
Dla mnie to logiczne, że praca to praca a nie kącik wzajemnej adoracji.
Sylwek 2014-11-15 22:01:49
nowy pisał w czerwcu cos o szkoleniu sie na operatora maszyn... To w firmie jest możliwość bycia pomocnikiem i podniesienia swoich kwalifikacji na opertatora? Jak to wygląda? Za takie szkolenie chyba trzeba wybulić z własnej kieszeni co?.... Kurcze ale jakby sie dalo to nigdzie jeszcze nie mialem takiej mozliwości :) i z checia bym skorzystał
kaskader 2014-11-30 11:56:39
Firma jak firma
ekipa na produkcji ciekawa i życzliwa, śmieszna rozrywkowa nienawidzą szefostwa, no cóż tu mówić prezes firmy to kaleka nigdy się do błędu nie przyzna, a wytknij mu coś to od razu cie zjebie. ale teraz już nie ma wyboru.
pensja jak koledzy mówią trochę przesadzone te opinie pensja bez nadgodzin z premią to około 1600 zł a z nadgodzinami to około 1900-2000 zł netto

obecnie jest nabór na ludzie którzy będą szkolenie przez ludzi na produkcji samo szkolenie nic nie kosztuje a jeszcze ci za to zapłacą

wada nie zdasz egzaminu nie zarobisz więcej nigdy wiec wtedy jedyny wybór to zmiana pracy
1
nowy 2015-03-16 08:54:54
Hej, pomyliły ci się firmy :)
Cały czas mowa o firmie z Wrocławia.
1
rzulw 2016-01-09 14:11:48
Pamiętam właściciela, który krzyczał na lampy (lol), pamiętam swój wypadek przy pracy i to, że grosza nie dostałem (kazali podpisać wszystkie formularze, potem zabrali, że niby do podpisu szefa - a gdy przyszedłem odebrać, to grali głupa, że przecież już mi dali), pamiętam wylewanie rozpuszczalników do wykopanych w trawie dołów, pamiętam brud i puszki po piwie walające się wszędzie..... Pamiętam jeszcze "Titanica" - maszyna drukarska czy laminiarka, która chyba Guttenberga pamiętała. Jak ją włączano to się trzęsła ziemia na Kozanowie no i oczywiście pamiętam extruder i 40 stopniową temperaturę przy jego obsłudze, bez napojów regeneracyjnych. Polecam tą firmę, zwłaszcza inspektorom pracy.
Exe 2016-03-29 13:39:45
Istne kino - brak słów aby opisać rzetelnie sytuację w tej firmie! opary , weekendy w pracy non stop [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] konfidencji szefa , brak wody do picia , hałas jak na lotnisku , ogólny nieogar produkcyjny ... Pieniądze owszem im bardziej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wejdziesz tym więcej bez szału!
Nowy 2016-05-07 17:04:58
Wyślij na ich adres w-mail ja tak zrobiłem i sie odezwali. biuro@opako.com
nowy 2016-06-16 10:08:28
Szansa jest zawsze, są głodni kadry więc wysłanie CV nic Cię nie kosztuje a możesz tylko zyskać.
kamil 2016-06-17 16:49:35
a czy teraz beda poszukiwali nowych pracowników? wczesniej widzialem wiele ofert pracy na Magazyniera np
pracownik 2016-11-21 02:50:15
mozna wirzyc w te opinie ktore ludzie tu pisza lub nie ale wszystko co tu jest napisane to prawda nie polecam w okolicy ma zla opinie, nikt nie chce tu pracowac, wyplaty nie na czas, wlasciciel spi w zakldzie wiecej ludzi sie przewinelo niz zostalo. wiecej info pytac odpowiem
Zostaw swoją opinię o OPAKO Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OPAKO Sp. z o.o.