brak logo

obi

Opole

Opinie o obi

obibok 2011-07-19 20:11:45
Pracowałam tam 6 lat temu na kasch rewelacja za czasów jak kierownikiem był [usunięte przez moderatora]
wredny bóbr 2011-08-20 21:31:56
Może sześć lat temu było tam dobrze. Teraz co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Ludzie się sami zwalniają bo już mają dość pracy w ostatnim czasie to odeszło chyba z 9 osób i nikogo na ich miejsce nie zatrudnili ci co zostali muszą wykonać ich prace za te same pieniądze. Kto ma gdzie uciec to z Obi ucieka. Jednym słowem porażka.
bezrobotny 2011-09-06 17:43:07
A ja dostałem niedawno telefon i mam się zjawić wkrótce na rozmowie kwalifikacyjnej, ale to co czytam na forach nie wróży dobrze, więc chyba sobie odpuszczę [usunięte przez moderatora]
Zadowolona z życia i pracy@ 2011-09-11 22:14:28
Ja pracuje w OBI Opole już od 6 lat i jestem zadowolona. Zarabiam ponad przeciętną krajową, na święta zawsze jest premia kilka stówek. atmosfera w pracy jest bardzo fajna robimy 8 godzin i do domu, mamy super relacja z kierownictwem i dyrekcją tą na miejscu jak i regionalną. Nowy dyrektor to dusza człowiek takich ludzi to ze świecą szukać, zastępcy nie ustępują mu w niczym fajne z nich chłopaki, szczególnie ten nowy (całuski przesyłam). Ogólnie jestem zadowolona z warunków pracy jaki i atmosfery która panuje w Opolskim Obi. Zachęcam wszystkich do pracy u nas na pewno się u nas odnajdziesz i zrealizujesz. Trzymajcie się ciepło szalone Bobry. I LoveOBI.
pan 2012-03-01 13:56:14
Jak tam sytuacja w Opolski Obi?:D bo właśnie dostałem tel i jestem umówiony na rozmowę kwalifikacyjna...
1
OBI po prostu genialnie 2012-03-20 22:47:38
Sytuacja w naszym Opolskim OBI coraz lepsza. Mamy nowego starego dyrektora który się wziął ostro do roboty i obudził całe towarzystwo z marazmu. Jest dużo dobrych zmian i pomysłów które dają nadzieję że OBI znowu będzie najlepszym marketem budowlanym w Opolu. Pozdrawiam i zachęcam każdego do pracy w naszym markecie, znajdziesz tu fajną prace w zgranym zespole, dobry socjal oraz dobre zarobki które uzależnione są od posiadanych kwalifikacji.
Rena 2012-05-25 23:36:06
A kto to Nowy Dyrektor ? , jak stara kadra wraca to ja też ! Szczególnie [usunięte przez moderatora]
OBI tak to robi 2013-05-01 20:21:46
Zachęcam wszystkich do pracy w opolskim OBI jest naprawdę cudowna atmosfera pracy. Ostatnio również były pokaźne podwyżki dla pracowników. Pozdrawiam i zachęcam do pracy w OBI!!
dragon 2014-02-17 22:35:13
Praca jak praca są lepsze i gorsze, ważne że płacą w terminie. Jak ktoś ma chęci do roboty to da radę, jak lewus to wiadomo będzie narzekał.
klient 2014-04-22 21:38:13
Witam. Potwierdzam wypowiedz poprzednika, też gdy robię zakupy w opolskim Obi mam wrażenie że pracownicy są zadowoleni ze swojej pracy. Zawsze uśmiechnięci, chętnie doradzą, zapakują towar na wózek, aż miło robi się zakupy.
1
Zadowolona 2014-08-08 19:03:53
Jestem pracownikiem tego marketu i jestem bardzo zadowolona że mogę tam pracować.
1
iskit 2015-01-23 16:06:45
zadowolona powyżej napisała krótko ale na temat. cieszy mnie to ale czuję że chce znać więcej szczegółów- dopisze ktoś jeszcze opinie na temat aktualnej atmosfery w obi?! Jak jest tam przeważnie na rozmowach kwalifikacyjnych,czy to ciężko przebrnąć- może osoby które już to przerabiały mogłyby mi pomóc?
ix 2015-03-31 05:41:44
Podejrzewam, że nowe osoby odpowiedzialne są za rozkładanie towaru i kasę. Osoby doradcze czy kierownicy danego segmentu raczej w 1 miesiącu pracy nie zostaną zaproponowani świeżemu kandydatowi. Każdy oczywiście potrzebuje czasu na wdrożenie i zapoznanie się ze standardami panującymi w markecie, ale to kwestia czasu.
olek 2016-05-13 08:26:11
aktualnie OBI poszukuje na stanowisko doradca klienta @igrok, nie podaje jakie są tam stawki ale oferuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę i dla mnie to jest bardzo ważne. Ponadto można liczyć na pakiet socjalny, min. opiekę medyczną
1
Zostaw swoją opinię o obi - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie obi