Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.

Ja 2015-04-14 20:24
Tak,poprawia się,więcej dla nas kasiorki za sprzedaż;-) a doradca kl pracuje po 8 h dziennie,cały eteat. Zadzwonią bez względu na decyzje. Ja z pracy jestem zadowolona już ponad 2 lata! Pozdrawiam;-)
jaki 2015-04-15 22:19
A co sądzicie o pacy jako kierowca w tej firmie
11
hugo 2015-04-17 09:22
nic nie sadzimy obywatelu,my ty zap....alamy
1
Zaradny 2015-04-20 23:36
Wy ludzie na serio nie macie zadnych ambicji. Praca w pozyczkach jest dobra dla studentów/ Osoba, która chce w życiu wiele osiagnąć oleje tę prace. (usunięte przez administratora) Nie bójcie się życia i zacznijcie szukac lepszej pracy!
4
gość 2015-04-22 13:36
No może tak
działowa 2015-04-22 20:43
Pan kiero myśli sobie jakby wszystkie rozumy pozjadał! Zero kompetencji!! Dzieciarniaa!!
8
polks 2015-05-19 20:47
Szczerze mówiąc nie polecam pracy w tej firmie, pracowałem pół roku jako doradca klienta w jednym z wrocławskich oddziałów i moje odczucia są mieszane. To co najbardziej boli to to, że wbrew sobie musisz biednym, starszym i nie do końca świadomym ludziom wciskać kredyty (kredyty, nie chwilówki), bo to na to kładzie sie największy nacisk w tej firmie. Kredyt który klient miałby dużo tańszy w oddziale banku, Ty musisz mu sprzedać i czasem robiąc z siebie idiotę, gdyż nikt o zdrowych zmysłach nie wziąłby takiej pożyczki, bo za pośrednictwo z bankiem firma K-Ch każe sobie płacić horrendalne pieniądze. Co do pożyczek- jeden wielki stres, codzienne meldunki ile, kto i jakie kredyty wcisnął ludziom. Jak sprzedasz w pierwszym tygodniu n (usunięte przez administratora) o 30 tys to masz spokój przez resztę miesiąca, jeśli zaś nie to regionalny co chwile wydzwania i każe sie tłu (usunięte przez administratora) owizje. Co do minusów to nie można pominąć braku personelu sprzątającego. To kuriozalne że po skończeniu pracy trzeba jeszcze iść do kibla i wymachiwać szczotką czy wyciskać szmatę do mycia podłogi ubranym w koszulę bo firma oszczędza na firmie sprzątającej. Przejdźmy do plusów- niezła pensja, jeśli się wyrabia cele kredytowe. Można spokojnie wy (usunięte przez administratora) ,5 tys. Dość przyjemna atmosfera w pracy też jest niewątpliwie plusem (oczywiscie zależy z kim się pracuje), często zdarzają się klienci którzy tylko wpadają pogadać. Nikomu nie polecam pracy za to pracy jako ulotkarz czy kierowca w tej firmie. Trakto (usunięte przez administratora) k śmieci, ciągle kontrolowani a dostaja za pracę grosze. Podsumowując- jeśli nie masz problemów z gryzącymi sumieniami przy wciskaniu pożyczek ludziom w dużo gorszej sytuacji od Ciebie, jesteś odporny na stres i wszystko spływa po Tobie jak po kaczce to będziesz modelowym doradcą klienta w K-Ch.
10
ku 2015-05-20 21:37
Zapomina się że gdyby nie te śmiecie to nie było by tak kolorowo z klientami .
2
lula 2015-07-22 22:05
aaaaaa co Ana z pomorza urodziła zdrowe? Pani S na pewno nas miło wspomina, Silwiunie Drombek i reszte...........
1
yyy 2015-08-08 17:00
Witam
Czy znowu się coś dzieje niepokojącego w dziale reklamy?
1
reklama 2015-08-10 08:18
Dużo pracy
slask 2015-08-11 15:26
Za dużo ...
były pracownik 2015-08-26 19:48
w kch to jest przede wszystkim nudno na nadmiar pracy i obowiązków w tej firmie narzekać nie można bo w porównaniu z konkurencja nie ma ich dużo robisz swoje to nikt się nie czepia a kasa na koniec miesiąca się zgadza. Co do nagrody to premia tylko inaczej nazwana.
1
Gość 2015-08-28 17:23
Witam
odbywają się szkolenia? ;)
Janusz 2015-09-10 12:33
Niejasne zasady przydzielania opinii o przyznanym kredycie
Michał 2015-09-15 19:25
Ja pracuję w Nobilonie i bardzo sobie chwalę jako pracodawcę ale i sposób pracy. Lubię kontakt z ludźmi więc dla mnie to bardzo fajna sprawa. Wiem, ze pomagam innym ale i sam zarabiam robiąc to co lubię.
1
Pan 2015-09-30 19:01
co tam w reklamie pany ?
1
Melka 2015-11-05 15:32
Jak wygląda sprawa w Oświęcimiu? Chodzi o zespół i atmosferę....
2
marta 2015-11-06 17:48
też jestem ciekawa jak wygląda sprawa w Oświęcimiu. Byłam dziś na rozmowie
1
maja 2015-11-07 07:19
też jestem ciekawa jak wygląda praca w Oświęcimiu. Czy zespół jest ok?
1
Melka 2015-11-07 14:06
spoko dzięki ale pytałam o atmosferę czy ktoś może coś powiedzieć na ten temat? :)
1
neo 2015-11-11 15:44
jak dostać się do działu kontroli ???
Ktoś podpowie ?
Jyt 2015-12-21 06:49
A jak dziewuszki w bydgoszczy?
Fluryt 2015-12-22 12:45
Słuchajcie bo tak czytam i czytam i nie kumam tego kompletnie. Muszę szybko zorganizować kasę bo mi piec wywaliło i pół mieszkania mam w rozsypce. Wolałbym to w miarę szybko zrobić bo inaczej żyć się nie da i dla tego zastanawiam się nad jakąś chwilówką... Możecie mi polecić coś konkretnego?
1
nick 2015-12-28 11:08
zapytam a jak tam elwirka
Fluryt 2016-01-06 14:33
Rozumiem... a masz może jakieś konkretne propozycje gdzie by tu coś takiego wziąć i się nie naciąć?:P
1
Asia 2016-03-12 13:05
Do końca marca pożyczka do 1000 zl 0%.ile bietzesz tyle oddajesz. Ja ta pracę uwielbiam pod każdym względem
4
specjalista 2016-04-11 03:53
Firma ogółem ok względem płacy, socjalu ,warunków pracy ale kompletnie niedouczone kierowniczki dyrektorki po rodzinie i zmowa milczenia szczebel wyżej niz my murzyni brak doświadczenia zarządzania działami i ludzmi i dużo prywatnych życzeń dyrekto ważniaków ,mobing oraz pogarda tyle .Nie polecam mimo złotych gór które obiecują aha i full kontroll uszy ,camering hd gps i szefu liczy kto ile do kibla chodzi i na co tez w hd. załuje straciłem tam czas nic nowego nie zyskując a kilka lat tam pracowałem uboga wiedza techniczna
4
Gościówa 2016-05-03 13:48
Zapomniałam dodać że nie polecam
3
Gość 2016-05-03 16:32
Dlaczego moja opinia się nie dodaje?
1
Gościówa 2016-05-03 16:42
Firma jest tragiczna. (usunięte przez administratora)Nie polecam
4
gość 2016-05-04 14:43
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Kierownictwo bez wiedzy, umiejętności i doświadczenia. Zwykłe kumoterstwo. Też pracowałam tam kilka lat i dużo wiem na ten temat.
3
Pracująca 2016-05-13 21:29
Na naszym terenie wszystko jest naprawdę spoko. Wiadomo, jak każda praca ma swoje plusy i minusy. Ale nie ma co narzekać tylko trzeba pracować. Jeśli ktoś kiedyś tak jak ja pracował za mniejszą kasę, w weekendy i na różne zmiany to doceni to co daje nam obecny Pracodawca. Kilka latek minęło i mam nadzieje, że jeszcze trochę przede mną. Pozdrawiam :)
2
były doradca 2016-05-18 22:23
W którym mieście ?
Kujawiak 2016-05-28 00:11
A co sie stalo z patrycja w bydgoszczy? Bardzo sympatyczna pani a juz jej nie widac. Bardzo prosze o szczera odpowiedz.
ts 2016-06-04 15:33
praca w( usunięte przez administratora ) jako kierowca to koszmar kary kontrole ,masa godzin do przepracowania a traktuja cie jak ( usunięte przez administratora )Wiem z wlasnego doswiadczenia
2
Korwin 2016-07-20 09:35
Wszystko na -0 szkoda słów!!!
2
km panda 85 2016-08-02 06:12
witam was serdecznie pracuje w tej firmie od ponad roku wcześniej w 2012 roku bylem ulotkarzem jestem teraz kierowcą i nie narzekam na dział w którym pracuje czyli reklama charówka może i jest bo to praca w terenie ale nie ma co narzekać pakiety socjalne są wyplata co miesiąc jest ale pamiętajcie nic za darmo nie ma trzeba pracować jeśli naprawdę ktoś chce a ci co piszą i narzekają to dla mnie to nieroby społeczne pozdrawiam wszystkich nierobów !!! powodzenia w zyciu
4
ciekawska :) 2016-09-09 21:37
hej, a czy ktoś Was orientuję się na jakich zasadach naliczana jest nagroda kierowników regionalnych i od jakiej kwoty startują?
Pozdriawiam dział sprzedaży :D
9
Walcz 2016-10-03 23:40
A to firma jescze istnieje na rynku. Moj Boze pomoz tym ludzia uciec z tej firmy. Ps ten drapacz chmur w tychach zapiera dech w piersiach..hahaha a tak powaznie ta firma to wielka sciema. Jestes dobry jak poprzedni miesiac
8
Perfekcyjny doradca 2016-10-16 21:31
Powiedzcie kochani co sie dzieje z kierownikami regionalnymi sprzedazy ostatnio? Etaty wolne od dluzszego czasu na kilku terenach, zwalniaja z dnia na dzien kierownika mimo sprzedazy, jakies ciekawostki??
mea 2016-10-19 16:54
Co myślicie o firmie pożyczkowej LoanMe?
Są w Warszawie, ale pożyczek udzielają zdalnie.
Mają sporo dobrych opinii. Ktoś coś słyszał?
dział 2016-10-25 15:54
Same zmiany, a co AS sprawa przycichła.... (usunięte przez administratora)
2
Olek 2016-11-29 12:41
(usunięte przez administratora) , że kiedyś pracowałem w ch...... .
2
Asw 2016-12-07 23:34
Witam. Zaproponowano mi rozmowę o pracę. Od razu pisze ze nie jest to szczyt moich marzeń. Od 3 lat pracowałam w banku za fsjna stawke ale posypało mi się zdrowie, dużo byłam na l4 i nie przedłużyli mi umowy. Planuję w przyszłym roku do majówki zajść w ciążę i szukam pracy tylko po to by pójść na l4 i macierzyński. Czy jest szansa w tej firmie na 2 netto?albo chociaż 1800? Bardzo proszę o odp.
T. 2016-12-21 11:40
Też się wstydzę, że pracowałem w ch...... . I nikomu się nawet nie przyznaję do tego.
3
Chwilowkowy 2017-01-13 23:05
Ta firma to dno. Jestem zdziwony ze jeszcze zarzad i pseudo kierownictwo cieszy sie wolnascia
1
gość 2017-01-14 20:18
pracowałam znalazlam inna prace lepsza ogolnie om ale od kiedy na moim dawnym terenie jest nowy kierownik regionalny to masakra szczerze wspołczuje karierowiczka dwulicowa szkoda mi dziewczyn bo sa fajne co z nia pracują
3
Neo 2017-01-25 23:24
Pracowałam tam nieco ponad rok temu. Blisko Wrocławia .Zero pomocy dla doradców, jedynie na innych biurach , brak zainteresowania reklama itp . Kierowniczka J.tylko jeźdzla i rozmawia przez telefon z koleżankami z innych terenów i wymaga sprzedaży. Niepolecam
Weronika 2017-02-27 13:55
@Neo czy możesz powiedzieć coś więcej na temat swoich doświadczeń?
Zostaw swoją opinię o Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.