Kredyty-chwilowki

Tychy

Opinie o Kredyty-chwilowki

kala 2015-03-18 08:37:10
Jaką jest osobą bo szukam pracy na tym terenie da się wytrzymać
nowa 2015-03-19 17:04:06
Z tego co wiem to tam jest stala ekipa i nie przyjmyja do pracy sprawdz oferty na stronie firmy
niezdecydowany 2015-03-25 11:14:30
Ile płacą za zerwane ulotki konkurencji?
Od sztuki czy za godziny?
Nie wiem czy się w to angażować...
1
TomiCBR 2015-03-26 13:33:09
Nie jestem pewny ile płacą za zrywanie ulotek, ale wiem na pewno,że wpier...l
od konkurencji masz "bankowo"
5
byłazniesmaczona 2015-03-27 12:22:21
praca na infolinii jak najbardziej jest ok. czasem klienci dają w kość, ale na początek kariery jak najbardziej do polecenia. Natomiast sama atmosfera w tym dziale jest kiepska. Kierownik wymaga a tak na prawdę sam nie wypełnia swoich obowiązków. Wysługuje się dziewczynami i te jego intrygi.. skłóca cały zespół. ale tak to jest jak sie zostaje kierownikiem na okresie próbnym...
20
lays 2015-04-09 18:28:21
co tam się dzieje w firmie?
2
karolina 2015-04-13 20:16:15
witam, praca jako doradca klienta ile godzin dziennie pracuje się?
i kiedy mówią czy dostanie się pracę? o wynikach rekrutacji?
4
były pracownik 2015-04-13 21:29:03
podobno się poprawia lepsze stawki prowizji i prywatna opieka medyczna
Ja 2015-04-14 20:24:59
Tak,poprawia się,więcej dla nas kasiorki za sprzedaż;-) a doradca kl pracuje po 8 h dziennie,cały eteat. Zadzwonią bez względu na decyzje. Ja z pracy jestem zadowolona już ponad 2 lata! Pozdrawiam;-)
jaki 2015-04-15 22:19:35
A co sądzicie o pacy jako kierowca w tej firmie
6
hugo 2015-04-17 09:22:11
nic nie sadzimy obywatelu,my ty zap....alamy
1
Zaradny 2015-04-20 23:36:06
Wy ludzie na serio nie macie zadnych ambicji. Praca w pozyczkach jest dobra dla studentów/ Osoba, która chce w życiu wiele osiagnąć oleje tę prace. (usunięte przez administratora) Nie bójcie się życia i zacznijcie szukac lepszej pracy!
4
gość 2015-04-22 13:36:46
No może tak
działowa 2015-04-22 20:43:19
Pan kiero myśli sobie jakby wszystkie rozumy pozjadał! Zero kompetencji!! Dzieciarniaa!!
7
polks 2015-05-19 20:47:57
Szczerze mówiąc nie polecam pracy w tej firmie, pracowałem pół roku jako doradca klienta w jednym z wrocławskich oddziałów i moje odczucia są mieszane. To co najbardziej boli to to, że wbrew sobie musisz biednym, starszym i nie do końca świadomym ludziom wciskać kredyty (kredyty, nie chwilówki), bo to na to kładzie sie największy nacisk w tej firmie. Kredyt który klient miałby dużo tańszy w oddziale banku, Ty musisz mu sprzedać i czasem robiąc z siebie idiotę, gdyż nikt o zdrowych zmysłach nie wziąłby takiej pożyczki, bo za pośrednictwo z bankiem firma K-Ch każe sobie płacić horrendalne pieniądze. Co do pożyczek- jeden wielki stres, codzienne meldunki ile, kto i jakie kredyty wcisnął ludziom. Jak sprzedasz w pierwszym tygodniu n (usunięte przez administratora) o 30 tys to masz spokój przez resztę miesiąca, jeśli zaś nie to regionalny co chwile wydzwania i każe sie tłu (usunięte przez administratora) owizje. Co do minusów to nie można pominąć braku personelu sprzątającego. To kuriozalne że po skończeniu pracy trzeba jeszcze iść do kibla i wymachiwać szczotką czy wyciskać szmatę do mycia podłogi ubranym w koszulę bo firma oszczędza na firmie sprzątającej. Przejdźmy do plusów- niezła pensja, jeśli się wyrabia cele kredytowe. Można spokojnie wy (usunięte przez administratora) ,5 tys. Dość przyjemna atmosfera w pracy też jest niewątpliwie plusem (oczywiscie zależy z kim się pracuje), często zdarzają się klienci którzy tylko wpadają pogadać. Nikomu nie polecam pracy za to pracy jako ulotkarz czy kierowca w tej firmie. Trakto (usunięte przez administratora) k śmieci, ciągle kontrolowani a dostaja za pracę grosze. Podsumowując- jeśli nie masz problemów z gryzącymi sumieniami przy wciskaniu pożyczek ludziom w dużo gorszej sytuacji od Ciebie, jesteś odporny na stres i wszystko spływa po Tobie jak po kaczce to będziesz modelowym doradcą klienta w K-Ch.
8
ku 2015-05-20 21:37:05
Zapomina się że gdyby nie te śmiecie to nie było by tak kolorowo z klientami .
2
lula 2015-07-22 22:05:23
aaaaaa co Ana z pomorza urodziła zdrowe? Pani S na pewno nas miło wspomina, Silwiunie Drombek i reszte...........
1
yyy 2015-08-08 17:00:42
Witam
Czy znowu się coś dzieje niepokojącego w dziale reklamy?
1
reklama 2015-08-10 08:18:34
Dużo pracy
slask 2015-08-11 15:26:11
Za dużo ...
były pracownik 2015-08-26 19:48:52
w kch to jest przede wszystkim nudno na nadmiar pracy i obowiązków w tej firmie narzekać nie można bo w porównaniu z konkurencja nie ma ich dużo robisz swoje to nikt się nie czepia a kasa na koniec miesiąca się zgadza. Co do nagrody to premia tylko inaczej nazwana.
1
Gość 2015-08-28 17:23:59
Witam
odbywają się szkolenia? ;)
Janusz 2015-09-10 12:33:54
Niejasne zasady przydzielania opinii o przyznanym kredycie
Michał 2015-09-15 19:25:17
Ja pracuję w Nobilonie i bardzo sobie chwalę jako pracodawcę ale i sposób pracy. Lubię kontakt z ludźmi więc dla mnie to bardzo fajna sprawa. Wiem, ze pomagam innym ale i sam zarabiam robiąc to co lubię.
1
Pan 2015-09-30 19:01:36
co tam w reklamie pany ?
1
Melka 2015-11-05 15:32:16
Jak wygląda sprawa w Oświęcimiu? Chodzi o zespół i atmosferę....
2
marta 2015-11-06 17:48:00
też jestem ciekawa jak wygląda sprawa w Oświęcimiu. Byłam dziś na rozmowie
1
maja 2015-11-07 07:19:31
też jestem ciekawa jak wygląda praca w Oświęcimiu. Czy zespół jest ok?
1
Melka 2015-11-07 14:06:20
spoko dzięki ale pytałam o atmosferę czy ktoś może coś powiedzieć na ten temat? :)
1
neo 2015-11-11 15:44:32
jak dostać się do działu kontroli ???
Ktoś podpowie ?
Jyt 2015-12-21 06:49:12
A jak dziewuszki w bydgoszczy?
Fluryt 2015-12-22 12:45:41
Słuchajcie bo tak czytam i czytam i nie kumam tego kompletnie. Muszę szybko zorganizować kasę bo mi piec wywaliło i pół mieszkania mam w rozsypce. Wolałbym to w miarę szybko zrobić bo inaczej żyć się nie da i dla tego zastanawiam się nad jakąś chwilówką... Możecie mi polecić coś konkretnego?
nick 2015-12-28 11:08:45
zapytam a jak tam elwirka
Asia 2016-03-12 13:05:06
Do końca marca pożyczka do 1000 zl 0%.ile bietzesz tyle oddajesz. Ja ta pracę uwielbiam pod każdym względem
2
specjalista 2016-04-11 03:53:06
Firma ogółem ok względem płacy, socjalu ,warunków pracy ale kompletnie niedouczone kierowniczki dyrektorki po rodzinie i zmowa milczenia szczebel wyżej niz my murzyni brak doświadczenia zarządzania działami i ludzmi i dużo prywatnych życzeń dyrekto ważniaków ,mobing oraz pogarda tyle .Nie polecam mimo złotych gór które obiecują aha i full kontroll uszy ,camering hd gps i szefu liczy kto ile do kibla chodzi i na co tez w hd. załuje straciłem tam czas nic nowego nie zyskując a kilka lat tam pracowałem uboga wiedza techniczna
2
Gościówa 2016-05-03 13:48:24
Zapomniałam dodać że nie polecam
2
Gość 2016-05-03 16:32:11
Dlaczego moja opinia się nie dodaje?
1
Gościówa 2016-05-03 16:42:48
Firma jest tragiczna. (usunięte przez administratora)Nie polecam
3
gość 2016-05-04 14:43:52
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Kierownictwo bez wiedzy, umiejętności i doświadczenia. Zwykłe kumoterstwo. Też pracowałam tam kilka lat i dużo wiem na ten temat.
2
Pracująca 2016-05-13 21:29:17
Na naszym terenie wszystko jest naprawdę spoko. Wiadomo, jak każda praca ma swoje plusy i minusy. Ale nie ma co narzekać tylko trzeba pracować. Jeśli ktoś kiedyś tak jak ja pracował za mniejszą kasę, w weekendy i na różne zmiany to doceni to co daje nam obecny Pracodawca. Kilka latek minęło i mam nadzieje, że jeszcze trochę przede mną. Pozdrawiam :)
1
Kujawiak 2016-05-28 00:11:13
A co sie stalo z patrycja w bydgoszczy? Bardzo sympatyczna pani a juz jej nie widac. Bardzo prosze o szczera odpowiedz.
ts 2016-06-04 15:33:44
praca w( usunięte przez administratora ) jako kierowca to koszmar kary kontrole ,masa godzin do przepracowania a traktuja cie jak ( usunięte przez administratora )Wiem z wlasnego doswiadczenia
2
Korwin 2016-07-20 09:35:46
Wszystko na -0 szkoda słów!!!
1
km panda 85 2016-08-02 06:12:25
witam was serdecznie pracuje w tej firmie od ponad roku wcześniej w 2012 roku bylem ulotkarzem jestem teraz kierowcą i nie narzekam na dział w którym pracuje czyli reklama charówka może i jest bo to praca w terenie ale nie ma co narzekać pakiety socjalne są wyplata co miesiąc jest ale pamiętajcie nic za darmo nie ma trzeba pracować jeśli naprawdę ktoś chce a ci co piszą i narzekają to dla mnie to nieroby społeczne pozdrawiam wszystkich nierobów !!! powodzenia w zyciu
2
ciekawska :) 2016-09-09 21:37:05
hej, a czy ktoś Was orientuję się na jakich zasadach naliczana jest nagroda kierowników regionalnych i od jakiej kwoty startują?
Pozdriawiam dział sprzedaży :D
8
Walcz 2016-10-03 23:40:00
A to firma jescze istnieje na rynku. Moj Boze pomoz tym ludzia uciec z tej firmy. Ps ten drapacz chmur w tychach zapiera dech w piersiach..hahaha a tak powaznie ta firma to wielka sciema. Jestes dobry jak poprzedni miesiac
5
Perfekcyjny doradca 2016-10-16 21:31:47
Powiedzcie kochani co sie dzieje z kierownikami regionalnymi sprzedazy ostatnio? Etaty wolne od dluzszego czasu na kilku terenach, zwalniaja z dnia na dzien kierownika mimo sprzedazy, jakies ciekawostki??
mea 2016-10-19 16:54:48
Co myślicie o firmie pożyczkowej LoanMe?
Są w Warszawie, ale pożyczek udzielają zdalnie.
Mają sporo dobrych opinii. Ktoś coś słyszał?
dział 2016-10-25 15:54:27
Same zmiany, a co AS sprawa przycichła.... (usunięte przez administratora)
1
Olek 2016-11-29 12:41:46
(usunięte przez administratora) , że kiedyś pracowałem w ch...... .
2
Zostaw swoją opinię o Kredyty-chwilowki - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyty-chwilowki