logo Staffline Group Plc

Staffline Group Plc

Suffolk

Opinie o Staffline Group Plc

Qwerty 2017-07-09 11:19
Mam kilka pytań do kogoś kto pracuje w Burnley w Boohoo, jak wygląda sytuacja z wynajmowaniem pokoi lub mieszkań czy agencja pomaga w poszukiwaniu? Druga sprawa czy urlopy są płatne? oraz czy trzeba się nastawić na jakieś koszty związane z opłaceniem agencji, oraz czy ubranie robocze trzeba zorganizować samemu czy firma odpłatnie je organizuje?
2
Bartek 2017-07-09 14:36
WItam, otrzymałem ofertę pracy wraz z dziewcyzną na magazynie DSV od Agencji pracy Echo Personnel Kettering. Miał ktoś styczność z tą agencją i taką pracą ? Będę wdzięczny za szybką odpowiedź ponieważ wyjazd w najbliższy piątek tj 14.07.2017.
Zyli 2017-07-10 21:53
Jade do Reading 18.07. Prosiłbym o pomoc w zakwaterowaniu dla 4 osób w tym jedna Para moj ę-mail arkadiuszstachowiak666@gmail.com
liverpool 2017-07-11 10:54
Czy ktoś jest lub wybiera się na pakowanie ciastek do Liverpoolu dla Burtons Biscuits? Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
1
Aga 2017-07-11 18:08
Zaczął już ktoś pracę w burnley ? Jak jest ?
7
karolina24 2017-07-12 15:38
Hej :) rowniez zastanawiam sie nad wyjazdem.. Jestescie na miejscu czy jeszcze nie?
Nie wiem jak z zakwaterowaniem?
Razem- razniej;) pozdrawiam
samiaaa 2017-07-13 12:28
jedziemy we 4 osoby do pracy w boho przez ta agencje na termin 25.07.17
osoby wyruszajace w tym terminie prosze o kontakt magdalena.2901@wp.pl
Maga 2017-07-13 16:34
Hej ja jadę z trójka znajomych 23 lipca
Piotrek 2017-07-13 22:58
Leci ktoś do Thurrock, a może już jest? Jak praca i warunki w mieszkaniu? Ja lecę 15.07.2017
KAROLINA 2017-07-16 12:47
Witam wybiera się ktoś do boho w najbliższym czasie ? dostałam ofertę i się zastanawiam nad wyjazdem ktoś coś może wypowiedzieć sie na ten temat ?
Pat 2017-07-17 01:21
i jak Piotrek? My lecimy 19 lipca
Marcin 2017-07-17 06:35
Cześć
Jeśli ktoś leci do Burnley i chciałby poszukać tam w większym gronie to byłbym zainteresowany mój mail: momo1100@o2.pl
Iga 2017-07-18 16:13
Ile teraz płaca w boohoo? Jaka jest różnica między dzienna a nocna zmiana?
Mandarynka 2017-07-18 17:23
Gdzie pracujesz w Avonmouth?
ZłotyCzłowiek 2017-07-18 18:24
Hej jestesmy i nie polecamy marnowac zycia na ten wyjazd
1
Iga 2017-07-18 22:19
A wiecie może czy Staffline pomaga w założeniu konta w banku i nr NIN?
wera 2017-07-19 10:51
Ale jakiej?
Karol 2017-07-19 21:13
Napisz coś więcej, jak tam wygląda sytuacja z wynajmowaniem, ile płacicie za pokój, czy agencja pomaga w znalezieniu pokoju do wynajęcia? Czy pomagają w założeniu konta bankowego?
Mateusz 2017-07-21 13:23
Hej mam jechac do Burnley na 8 sierpnia. Powiecie cos więcej na temat pracy tam ? Mam byc w booho. Napiszcie na maila mateusz.blaszke@gmail.com
NickNickNick 2017-07-23 22:28
Ktoś coś? Jakieś opinie? Warto jechać czy raczej nie? Czy te godziny naprawdę są zapewnione? Ciężkiej pracy i języka się nie boję :)
NickNickNick 2017-07-23 22:30
Ktoś coś? Jakieś opinie o boohoo w Burnley? Warto jechać czy raczej nie? Czy te godziny naprawdę są zapewnione? Ciężkiej pracy i języka się nie boję :)
Talka90 2017-07-24 00:47
Hej Kasiu
Ja się też wybieram do Burney - na magazyn Boohoo . Nie wiem jak tam jest . Moze Ty masz jakieś inf . Ja już ogarnełam mieszkanie i nawet moģlabym zaproponować wspólne wynajecie -15 min od fabryki opłata po 200£ za miesiac . Czekam na kontakt talka90@op.pl
Choinka 2017-07-25 11:12
Hej, lecę z kolezanka 2 sierpnia pracę zaczynamy od 4 sierpnia na magazyn Bohoo do Burnley. Gdzie najlepiej szukać mieszkań? Jak z zarobkami? A może ktoś też się wybiera?? Nie miałyśmy do czynienia z Lidia G. To inna oferta :)
MM 2017-07-25 19:50
Witam :)
Ja się wybieram od sierpnia:)
1
XXX 2017-07-25 20:03
Ktoś leci do Burnley 3 sierpnia?
Karol 2017-07-26 01:05
Jest ktoś zainteresowany wspólnym wynajęciem pokoju w Burnley? 4 sierpnia mam rozpocząć pracę w Boohoo. W razie czego podaję swojego maila karol_ud@o2.pl
numero 2017-07-28 13:03
Chłopie, byłem na szkoleniu z toba, szkoda ze nie piszesz ze cie wywali jako jedynego z interwiu, bo przeszkadzales i jak skamlales ze to się nie powtorzy i żeby cie przyjęli i dali ostatnia szanse.
Pomoze ci tylko dobry psychiatra
1
flacha 2017-07-28 13:08
Pić też trzeba umić Zloty Czlowieku, jak cie nie przyjęli to spij pod mostem
Ja przyjechałem i jeszcze 100 funcikow dostałem od staffline zwrotu za podróż.
Wiec nie wiem gdzies ty pojechal?
3
ART 2017-07-28 14:00
Witaj Piotrek,
Czy jesteś już na miejscu w Thurrock?
mam 1 pytanie - jakie tam są paleciaki (którymi pracuje się przez 8 h) elektryczne czy ręczne?
Pozdro
Lidia 2017-08-04 12:20
Hej, Jesteście zatrudnieni bezpośrednio przez firmę czy przez jakąś agencję w Polsce? Na jakich zasadach się to wszystko odbywa, jak długo trzeba czekać na odpowiedź o zatrudnieniu i czy umowy są zawierane na zasadach polskich czy angielskich?
Grażyna 2017-08-27 11:38
Uwaga!
Agencja Staffline nie wywiązuje się z obietnic zawartych w kontrakcie!
2
Grażyna 2017-08-27 20:50
Uwaga!
Staffline nie wywiązuje się z obietnic zawartych w kontrakcie.
1
Osmagany Wiatrem 2017-08-27 22:31
Grażyna, napisz coś więcej, z jakich obietnic Staffline się nie wywiązuje?
Luska 2017-08-28 18:44
Hej napisz do mnie na e-maila tomlus1211@o2.pl mam pytanie.
Luska 2017-08-29 18:46
Hej napisz do mnie na e-maila tomlus1211@o2.pl mam pytanie.
Adrian 2017-08-30 10:55
Cześć mam ofertę pracy w Burnley na 14 września przylot mam czy ktoś leci na ten termin byłbym zainteresowany wspólnym wynajęciem pokoju / mieszkania proszę o odpowiedź adrian.cisowski@onet.pl
Praca w Boohoo 2017-08-30 20:03
Orientuje się ktoś jak wyglądają pokoje(mieszkania) organizowane przez staffline? Ponoć w Nelson kolo burnley mają kogoś kto wynajmuje?
Grażyna 2017-09-01 15:40
Nie jechać do pracy w Burnley!!! Nie ma tutaj żadnej pracy. Zwalniają pracowników . Chodzi tylko o prowizję, dla Staffline . UWAGA!!
dorota 2017-09-02 12:10
kilka dni temu moj m
az wyjechal do pracy w boohoo,i ma pokoj wlasnie w tej miejscowosci ...warunki slabe ,w polsce zapewniale ze oplata co tydzien po 60 ,a na miejscu wlasciciel kazal zaplacic odrazu 240!! w pokoju tylko gole lozka ,bez jakiegos chociaz koca i poduszki ,Nikt nie uprzedzal ze wszystko trzeba miec swoje!! poza tym zapewniono opieke polska na poczatku,gdyz maz i kolega z ktorym pojechal nie znaja angielskiego .a tymczasem wdomu gdzie mieszkaja sa tylko rumunii.MOZE KTOS Z NELSON MOZE POMOC? POPROSZE O OPORADY ,MOJ MAIL dorota.chom@onet.pl
Grażyna ze Żnina :) 2017-09-06 14:38
Haha a może Grażka (imię jakieś takie peerelowskie :lol: ) ma 80 lat i nie daje rady więc ją zwolnili i teraz wszystkim nagle odradza :lol: :p :p :p
1
Kwiatek 2017-09-06 19:19
Witam, mam pytanie. Jak są wypłaty na tych magazynach? Co tydzień czy co miesiąc? Planuje tez wyjechac i jestem ciekaw.
Guideon 2017-09-06 20:23
Ktoś wyjeżdża 14 ? Chętnie się dołączę. Do Boohoo oczywiście.
Stiwi 2017-09-07 09:39
Co tydzień
1
Rex 2017-09-07 11:24
jak tak marudzicie to wpadajcie do tesco snodland jest robota
wypalata na czas umowa na fulltime i duzo overtimeow
no ale angielski trzeba znac zeby sie jako tako dogadac
spac jest gdzie robota jest hajs sie zgadza
Kwiatek 2017-09-07 18:49
A jak wyglada wolne na boze narodzenie?
Peppermint 2017-09-08 18:13
Witam
Powiem wam że wyjazd ze Staffline jest ok ale mieszkania u Petera guzmicky PORAŻKA NA CAŁEGO!!!! w każdym domu syf niczego nie ma dostajesz pokój i tyle brudny materac i jak nie masz pościeli to spisz na bluzie i w bluzie. Hajsu biorą bardzo dużo i tyle ich interesuje. Najgorsi ludzie na świecie lepiej szukajcie na własną rękę bo inaczej będziecie w SZOKU!!!
1
Irena 2017-09-10 11:46
Witam jedzie ktoś na interview do Llangefni 13 września w
2 Sisters Llangefni?
szybki2411 2017-09-12 18:03
21.09.2017 Zmieniam miejsce zamieszkania w raz z moją dziewczyną Z Leeds na Burnley mamy zacząć pracę w booho..Przez agencje stiffline z katowic..Czy naprawdę pomagają w znalezieniu mieszkania?i ogólnie jak praca wygląda w booho? I czy to nie jakaś sciema.Prosze o jakieś info na szybki2411@wp.pl
1
Polski Angol 2017-09-13 12:19
Dlatego zawsze lepiej szukać samemu, kiedyś pracodawca w UK mógł dawać zakwaterowanie, a teraz nie, więc muszą korzystać z usług landlordów żeby ktoś pojechał do roboty, bo ludzie to sieroty i sami sobie nie poradzą. ;-) Ale wymagania mają :-p
Kwiatek 2017-09-13 21:05
Witam, jak wygląda sprawa z wolnym na Boze Narodzenie? Z góry dziękuje.
1
Zostaw swoją opinię o Staffline Group Plc - Suffolk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staffline Group Plc