logo Staffline Group Plc

Staffline Group Plc

Suffolk

Opinie o Staffline Group Plc

Lecho 2017-06-24 14:15
Witam właśnie szykuje mi się wyjazd do thurock do pracy w Tesco. Jak tam znaleźć pokój może wiecie coś na ten temat? A może ktoś się też tam wybiera? Razem raźniej. Ja tam mam być 7 go lipca 2017.proszę o kontakt na maila.
suliszleszek@wp.pl
Cez 2017-06-25 15:37
Witam czy ktoś może mi pomóc z pokojem , szukam pokoju w Thurrock.
xyz 2017-06-26 12:27
Czy jest jakaś klauzula o wcześniejszym zerwaniu umowy? Jakieś kary umowne?
Marta 2017-06-26 15:51
Cześć, ja własnie też zastanawiam sie nad pracą w Burnley :) kiedy miałabyś ewentualny wyjazd? może zawsze we dwie byłoby raźniej :) pozdrawiam
Mario 2017-06-26 22:10
Witam,
Czy ktos podjął się pracy w Burnley I chce się podzielić warunkami i zarobkami
Oli1989 2017-06-27 10:56
Haha, jeszcze nie zaczales roboty juz myslisz o zerwaniu umowy? :-D
Rezygnujesz kiedy chcesz, bez konsekwencji. Skladasz rezygnacje i spadasz. ;-)
Ja tak zrezygnowalem 8 miechow temu, potem jak nie znalazlem roboty w PL to wrocilem do TESCO.
xyz 2017-06-28 09:00
Dzięki! ???? takiej informacji było mi trzeba ????
Reading 2017-06-30 14:22
Witam wybieram się do tesco Reading, jak warunku, jak zarobki, jak miasto, wybiera się ktoś?
kaz 2017-06-30 14:28
Chcę wiedziec czy pracujesz ,bo ja mysle tam wyjechac


kaz 12 2017-07-01 09:42
Mam zamiar jechać do magazynu z odzieżą do Burnley
praca 3 dni po 12 godz, potem 3 dni wolne
myślę nad Niemcami ,,trochę bliżej ,nie wiem co robić
ATy co myślisz
kaz 12 2017-07-01 09:47
Mam zamiar jechać do Burnley
K 2017-07-01 18:52
Mamy jechać do pracy do Tesco Snodland. Jakieś opinie?
Ciekawi mnie czy są godziny pracy i jakie są mniej więcej zarobki, wypłaty.
Jak wygląda zakwaterowanie proponowane przez agencje - w firmie uplet?
marta 2017-07-02 16:51
U mnie napisali 4 dni pracy 2 wolne i tak na okrągło. Jeszcze się zastanawiam, ale dziś juz podejmę decyzję. A kiedy Ty planujesz tam lecieć? :)
Slau 2017-07-03 10:34
A jak z wypłata no przez ta firmę ? Co tydzień ? Pierwsza wypłata po dwóch tygodniach etc czy jak ?
vertias2202@o2.pl 2017-07-03 11:35
poszukuję zakwaterowania dla 4 osób niedaleko tesco reading, ma ktoś coś? mail:vertias2202@o2.pl
Burnley 2017-07-03 16:23
Witam Wszystkich,
wyjezdza ktos moze do Burnley - magazyn Boohoo?
Jak z zakwaterowaniem, szukacie na wlasna reke?
Nin 2017-07-03 19:40
Cześć, mam do wyboru prace na magazynach Tesco w 4 miastach: Reading, Bristol, Thurrock i Snodland, będę wdzięczna jeśli pomożecie mi w wyborze, gdzie można zrobić najwięcej godzin i łatwo jest znaleźć pokój dwuosobowy.
Zebub 2017-07-03 22:38
Ja jadę do Boohoo w Burnley, zakwaterowanie zaproponowała mi agencja w sąsiedniej miejscowości... ale teraz jak patrzę na gumtree nie ma problemu z tańszym i na miejscu więc na tym pewnie postawię.
Burnley 2017-07-03 22:49
W Nelson? A kiedy wyjeżdzasz? Może łatwiej byłoby znaleźć coś wspólnie?
Zebub 2017-07-03 23:22
Wyjeżdżam 5.07, jest kilka ofert mieszkań które mozna spokojnie podzielić napisz na zebub@wir.pl jak coś
Kamil96 2017-07-06 10:19
Mam propozycję wyjazdu do Burnley do magazynu z odzieżą, powie mi ktoś jak naprawdę wyglądają godziny pracy, jest dużo pracy czy raczej mało i czy da się zarobić ?
5
baniak 2017-07-06 22:18
Jadę do reading 12 lipca, jak ktoś ma jakiś namiar na pokój jednoosobowy w rozsądnej cenie, to proszę o kontakt, pozdrawiam
( usunięte przez administratora )
Ciekawa 2017-07-08 17:14
Wyjeżdżasz tam ? Też dostałam ofertę :) .
Qwerty 2017-07-09 11:19
Mam kilka pytań do kogoś kto pracuje w Burnley w Boohoo, jak wygląda sytuacja z wynajmowaniem pokoi lub mieszkań czy agencja pomaga w poszukiwaniu? Druga sprawa czy urlopy są płatne? oraz czy trzeba się nastawić na jakieś koszty związane z opłaceniem agencji, oraz czy ubranie robocze trzeba zorganizować samemu czy firma odpłatnie je organizuje?
Bartek 2017-07-09 14:36
WItam, otrzymałem ofertę pracy wraz z dziewcyzną na magazynie DSV od Agencji pracy Echo Personnel Kettering. Miał ktoś styczność z tą agencją i taką pracą ? Będę wdzięczny za szybką odpowiedź ponieważ wyjazd w najbliższy piątek tj 14.07.2017.
Zyli 2017-07-10 21:53
Jade do Reading 18.07. Prosiłbym o pomoc w zakwaterowaniu dla 4 osób w tym jedna Para moj ę-mail arkadiuszstachowiak666@gmail.com
liverpool 2017-07-11 10:54
Czy ktoś jest lub wybiera się na pakowanie ciastek do Liverpoolu dla Burtons Biscuits? Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
1
Aga 2017-07-11 18:08
Zaczął już ktoś pracę w burnley ? Jak jest ?
2
karolina24 2017-07-12 15:38
Hej :) rowniez zastanawiam sie nad wyjazdem.. Jestescie na miejscu czy jeszcze nie?
Nie wiem jak z zakwaterowaniem?
Razem- razniej;) pozdrawiam
samiaaa 2017-07-13 12:28
jedziemy we 4 osoby do pracy w boho przez ta agencje na termin 25.07.17
osoby wyruszajace w tym terminie prosze o kontakt magdalena.2901@wp.pl
Maga 2017-07-13 16:34
Hej ja jadę z trójka znajomych 23 lipca
Piotrek 2017-07-13 22:58
Leci ktoś do Thurrock, a może już jest? Jak praca i warunki w mieszkaniu? Ja lecę 15.07.2017
KAROLINA 2017-07-16 12:47
Witam wybiera się ktoś do boho w najbliższym czasie ? dostałam ofertę i się zastanawiam nad wyjazdem ktoś coś może wypowiedzieć sie na ten temat ?
Pat 2017-07-17 01:21
i jak Piotrek? My lecimy 19 lipca
Marcin 2017-07-17 06:35
Cześć
Jeśli ktoś leci do Burnley i chciałby poszukać tam w większym gronie to byłbym zainteresowany mój mail: momo1100@o2.pl
Iga 2017-07-18 16:13
Ile teraz płaca w boohoo? Jaka jest różnica między dzienna a nocna zmiana?
Mandarynka 2017-07-18 17:23
Gdzie pracujesz w Avonmouth?
ZłotyCzłowiek 2017-07-18 18:21
Witam ludzie otoz mam wielki problem, bo wyjechalem do boohoo pracowac, a okazalo sie, ze firma staffline ma nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko po tym jak miniecie granice polski i nie wiem co robic, bo kasy braklo, a za mieszkanie, a dokladnie pokoj chlop kroi nas strasze pieniadze podobno, a dodatkow miezkamy w nelson, a to godzina drogi do pracy pieszo.
Ludzie pracujacy, mieszkajcy, oraz kazdy inny kto to zobaczy to strasznie prosze o pomoc, bo w piatek skoncze pod mostem zapewne, gdyz kont w banku nie mamy, a sraffline nie odbiera i nie ma nam kto pomoc, jesli ktos by chcial nam pomoc to bede bardzo wdzieczny, a oti moj nr, bo z internetem tez tu ciezko 0048570740989 ;)
PROSZE O PILNĄ POMOC ! :(
Staffline to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jesli kiedykolwiek uslyszycie "witam mam na imie Lidia Gryskowska" to nie rozmawiajcie z nia bo to tez typowa oszustka, obiecuje zlote gory w tej firmie, a wysyla ludzi na typowe pole minowe.
Pozdrawiam i czekam na kontakt od dobrych ludzi ! ;)
ZłotyCzłowiek 2017-07-18 18:24
Hej jestesmy i nie polecamy marnowac zycia na ten wyjazd
Iga 2017-07-18 22:19
A wiecie może czy Staffline pomaga w założeniu konta w banku i nr NIN?
wera 2017-07-19 10:51
Ale jakiej?
Karol 2017-07-19 21:13
Napisz coś więcej, jak tam wygląda sytuacja z wynajmowaniem, ile płacicie za pokój, czy agencja pomaga w znalezieniu pokoju do wynajęcia? Czy pomagają w założeniu konta bankowego?
Mateusz 2017-07-21 13:23
Hej mam jechac do Burnley na 8 sierpnia. Powiecie cos więcej na temat pracy tam ? Mam byc w booho. Napiszcie na maila mateusz.blaszke@gmail.com
NickNickNick 2017-07-23 22:28
Ktoś coś? Jakieś opinie? Warto jechać czy raczej nie? Czy te godziny naprawdę są zapewnione? Ciężkiej pracy i języka się nie boję :)
NickNickNick 2017-07-23 22:30
Ktoś coś? Jakieś opinie o boohoo w Burnley? Warto jechać czy raczej nie? Czy te godziny naprawdę są zapewnione? Ciężkiej pracy i języka się nie boję :)
Talka90 2017-07-24 00:47
Hej Kasiu
Ja się też wybieram do Burney - na magazyn Boohoo . Nie wiem jak tam jest . Moze Ty masz jakieś inf . Ja już ogarnełam mieszkanie i nawet moģlabym zaproponować wspólne wynajecie -15 min od fabryki opłata po 200£ za miesiac . Czekam na kontakt talka90@op.pl
Choinka 2017-07-25 11:12
Hej, lecę z kolezanka 2 sierpnia pracę zaczynamy od 4 sierpnia na magazyn Bohoo do Burnley. Gdzie najlepiej szukać mieszkań? Jak z zarobkami? A może ktoś też się wybiera?? Nie miałyśmy do czynienia z Lidia G. To inna oferta :)
MM 2017-07-25 19:50
Witam :)
Ja się wybieram od sierpnia:)
XXX 2017-07-25 20:03
Ktoś leci do Burnley 3 sierpnia?
Karol 2017-07-26 01:05
Jest ktoś zainteresowany wspólnym wynajęciem pokoju w Burnley? 4 sierpnia mam rozpocząć pracę w Boohoo. W razie czego podaję swojego maila karol_ud@o2.pl
Zostaw swoją opinię o Staffline Group Plc - Suffolk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staffline Group Plc