brak logo

ATUR Biuro Podróży

Poznań

Opinie o ATUR Biuro Podróży

xxx 2011-02-19 16:33:41
zgadzam się z twoją opinia w 100 % !!!
Paulinamiska 2012-03-05 16:20:35

My lecieliśmy z Set Travel. Mogę szczerze polecić, na poczatku mielismy obawy ale wszystko bardzo fajnie poszło i bez problemu wszystko załatwiliśmy:) My bylismy w Egipcie z nimi a znajomi na Teneryfie. Świetnie dobrali hotel dla nas:) rewelka poprostu:) znajomi leca tez z nimi w lipcu na podroz poslubna;) Wszystko zalatwilismy praktycznie przez internet:) swietny kontakt z nimi byl nie tak jak inne biura np traveligo itd. To co chcielismy to sie dowiedzielismy i juz:) dla zainteresowanych podaje namiar (usunięte przez moderatora)pozdrawiam ich gorąco i dziękuje za wspaniały wyjazd:) napewno jeszcze z nimi polece:)
chico 2014-04-09 17:04:12
A co sie stalo z reszta wypowiedzi ???? Kto wykasował wszystkie prawdziwe opienie o tym pracodawcy ?!
2
monika 2016-01-12 11:42:10
Zapomniałam dodać bardzo istotną rzecz dot. oferty pracy. W ciągu rozmowy Pani kilka razy wspomniała o tym, że jest to praca pod presją czasu, odpowiedzialna, w sezonie jest nawał pracy i trzeba pracować po godzinach (o dodatkowych z tego profitach nic...), a na koniec propozycja wynagrodzenia najniższego
2
Kasia 2016-01-17 02:14:53
Zgadza się. Wszelkie negatywne opinie są usuwane ze wszelkich możliwych portali opiniotwórczych. Podobnie zniknęły wypowiedzi np. z tur info
Kasia 2016-01-17 02:18:26
@Monika widzę ze właściwe odczucia pojawiły sie u Ciebie juz od samego początku. Brawo!!
Aldona 2016-05-20 17:55:01
Już długo są na rynku. Nie jest to wielkie biuro ale rzetelne, specjalizują się w kilku kierunkach i sporo klientów z nimi wysyłamy. Mogę spokojnie polecić Costa Bravę, nawet teraz nasi klienci są z nimi w Lloret de Mar. Słonecznych wakacji życzę :-)
srat 2016-05-30 17:15:41
biuro, które kasuje negatywne opinie - wiele to świadczy o nim ! Nie polecam !!
gość 2016-06-16 10:42:06
nie polecam biura. lecą w kulki, zmieniają ciągle ceny, w Bułgarii mają same beznadziejne hotele jak np Chaika !! brud, smród, ubustwo.
Jolka 2016-06-22 17:14:44
Hotel Chaika to przede wszystkim turyści z Polski i sprzedają go chyba wszystkie biura na rynku Itaka, Neckermann, Wezyr, TUI, SunFun, Prima, BestReisen, Net... Widziałam hotel na study i położony jest super. A serwis, cóż pewnie adekwatny do ceny, a że hotel tani to i tłum turystów z Polski.
maga 2016-07-06 21:29:46
ale czy mozecie mi polecic bo widze, ze komentarze takie sobie, moze ktos opisze jakas konkretna sytuacje?
Zostaw swoją opinię o ATUR Biuro Podróży - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATUR Biuro Podróży