brak logo

All Job Poland

Warszawa

Opinie o All Job Poland

Biedny.. 2010-11-11 15:50:08
Firma nie wywiązuje się ze zobowiązań względem pracowników, a mianowicie pracownicy niejednokrotnie otrzymują wynagrodzenie z opóźnieniem. NIE POLECAM !!
Kinomaniak 2012-03-12 06:44:02
;/ nie wiem o jakim opóźnieniu kolega mówi ;/ max 2 dni wypłata się spóźniła... teraz dostałem w piątek 9 a nie jak się spodziewaliśmy 12 czy 13. Jedyną wadą jest bardzo niskie wynagrodzenie w sieci Cinema City...
anonim11 2013-05-20 21:10:44
jeśli można wiedzieć... jakie jest wynagrodzenie?
wojtek 2013-11-16 23:39:26
na śląsku na kasach 5,31 netto/h, (usunięte przez administratora) i tyle w temacie :)
asia 2014-05-13 09:05:29
All job to chyba najgorsza firma jaka moze istniec. Pracuje w cinema city juz przeszlo pol roku i wyplaty przewaznie nigdy nie przychodza na czas! W tym miesiacu juz 3 dni sie spoznia. Czy oni nie biora pod uwage tego, ze ludzir maja potrzeby i spodziewaja sie pieniedzy na czas?...
2
mon 2014-09-05 14:23:27
Pracowałam tam pół roku, wynagrodzenie niskie na OW (jakieś 5 zł z groszami). Nie ma czegoś takiego jak nadgodziny ani premie. Jedyne na co można liczyć to vouchery do kina (wow) za zostanie pracownikiem miesiąca a i to nie zawsze. Dostaje się ponoć (nie dotrwałam do tego czasu) paczki na święta.
Dobra praca pod względem tym, że fajni ludzie (nie menadżerzy czy SV bo to to tylko grupka wzajemnej adoracji, jak się im włazi w d. to spoko) no i niewymagające czynności bo w zasadzie na OW (obsługa widza) to tylko zamiatanie popcornu, wpuszczanie ludzi i wypuszczanie.
Ola 2014-12-08 13:39:24
Ja też już drugi raz wysłałam aplikacje,a do mnie nie dzwonią. Chciałabym pracować w kinie więc czekam i czekam, chociaż nie wiem czy się doczekam :)
Ewa 2014-12-17 20:43:02
Czy ktoś orientuje się jak można rozwiązać umowę z CC? Umowę podpisałam w piątek, brakowało mi tylko zaświadczenia o stanie zdrowia, ale po wizycie u lekarza okazało się, że pracować jednak nie mogę. Nie wpisali mnie nawet w grafik. Czy obowiązują wtedy te 2 tyg?
1
Filip 2015-08-05 23:43:35
Właśnie skończyłem pracę w tym dnie... od marca do teraz, alljob strasznie zdziera kasę z osób zatrudnionych (minimum te 5zł za osobę, gdyby nie ta firma to zarobek netto za godzinę wynosiłby 10zł..) straszna rotacja osób szczególnie na OW, stawka to w Katowicach 6zł netto. Psie pieniądze, mówią na rozmowie o pracę że dopasowują się do Ciebie z dyspozycjami po czym mija 2 miesiąc pracy i menadżerowie grożą zwolnieniem za "złe" dyspozycje... Kadra "zarządzająca" jak to ktoś dobrze ujął kółeczko wzajemnej adoracji lubi lizać sobie dupe... Najbardziej rozwaliło mnie to że gdy wyjechałem na wakacje to musiałem kogoś o tym informować... Umowa śmieciowa, więcej kasy znajdę w fontannie niż zarobić tam idzie a oni wymagają podania Twoich planów wakacyjnych i prosić masz o urlop... Jeżeli szukasz pracy w cinema city to lepiej przestań... Chyba że lubisz oglądać filmy i lizać dupę i być traktowanym jak śmieć bez honoru :D
2
onaaaa 2015-11-01 16:30:19
zgadzam sie z Filipem :), pracuje 2 mies z wielkim zaangażowaniem i dyspozycyjnością, a dzisiaj po przyniesieniu grafika ze studiów menadzerowi sie odwidziało po mam za mało czasu przed południem. Chore klimaty i wyzysk ludzi. Średni czas utrzymywania umów - 2 tyg. mówi sam za siebie. Przerabiają wszystkich jak leci.
OGiM 2016-01-05 18:51:43
Stanowczo Ci odradzam pracy w CC, ja miałem pracować w Bielsku-Białej i w ostatniej chwili się opamiętałem, na 1 rozmowę o pracę byłem umówiony na godzinę 12 pojechałem i byłem na miejscu 11:45 i spytałem najpierw dziewczyny na stanowisku sprawdzania biletów czy mogę udać się do biura, powiedziała że tak poszedłem widzę ciemno pytam innej co mam robić proszę usiąść i czekać, czekam czekam a Panie sobie chodzą umawiają się na kawę itd. o 12:30 się zdenerwowałem i zadzwoniłem co mam robić, Pani powiedziała z łaską że na mnie czekała o 12 a o 12 tam było ciemno, ale zaprosiła na rozmowę powiedziałem jej że takie trochę to dziwne czekanie i ona ze to moja wina bo mogłem wejść :O potem była miła rozmowa i dziś umówiliśmy się na rozmowę o pracę, pojechałem już był inny facet ta babka z która gadałem ostatnio szła do domu, kazał mi przeczytać 3 zeszyty kartek o BHP itp. po czym dał 4 kartki do wypełnienia 1 z danymi zamieszkania 2 z danymi osobowymi 3 z danymi konta bankowego i 4 z danymi szkoły, po czym powiedział że umowa będzie z pod firmą więc udałem głupa że nie znam danych bankowych i kazał mi dać dowód, legitymację, książeczkę sanit-epide i skierowanie od lekarza po czym powiedział że takie skierowanie od medycyny pracy nie może być i że mam iść do lekarza rodzinnego, rozmowa się zakończyła i pojechałem do domu i teraz mu oddzwoniłem że rezygnuje. OSZUSTY !!! mówią 7,50 zł na kasach barowych ale nie umieją powiedzieć że od tego odejmuje sobie pod firma.. stanowczo odradzam.
1
karolcian 2016-02-03 22:57:29
Odradzam, odradzam, odradzam! Wydaje mi się, że stawka jest wystarczającym zniechęceniem, ale jeśli nie, to warto by się zastanowić, czemu ciągle ktoś odchodzi i ciągle szukają ludzi do pracy? Pracownicy traktowani są w zależności od kaprysu i upodobania menagerów. A ta cała wspaniałomyślna akcja z ustawianiem własnej dyspozycyjności jest śmieszna - po pierwsze jeśli wypełnisz coś nie po ich myśli, musisz to zmieniać lub oni zmienią za ciebie, po drugie 0- wpiszesz w dyspozycyjności, że danego dnia możesz pracować do 20 - co z tego? Oni cię wpiszą w grafik na zamknięcie do północy itp. Praca obowiązkowa w święta, sylwestra, nowy rok, ta cała wielka paczka świąteczna to voucher do kina, którego użyć można tylko w określonych dniach i na określony film, o czym cię poinformują dopiero, gdy próbujesz go wykorzystać. A ostatnia żenująca sprawa - podejście "kadry zarządzającej" - mówisz im, że nie możesz przyjśc w sobotę, jedyny dzień w tygodniu, bo masz szkołę. Co usłyszysz w odpowiedzi? Ale nie ma pracowników, szkoła nie jest taka ważna, raz nie pójdziesz to nic się nie stanie. Jakbym nie szła do szkoły, to chyba do końca życia siedziałabym w tej śmieciowej robocie za marne grosze. Mogłabym tak wymieniać godzinami, ale to chyba wystarczy. Bardzo odradzam tego pracodawcę!
OW 2016-02-04 13:59:58
Pracownicy nie są poważnie traktowani, zmiany są wpie.dalane mimo woli, a potrzeby pracownika wyśmiewane. Fatalna robota, gdzie za niską stawkę żąda się pełnej dyspozycyjności, nie wiadomo jakiego poświęcenia oraz noszenia ciężkich kartonów z dostaw. Teraz już nie mogę patrzeć na kino, dziękuję. Nie za takie pieniądze!
. 2016-05-14 09:25:33
W Warszawie stawka na kasach 10,25 brutto, na OW 10zł brutto. Nie jest źle, praca lekka, tylko klienci czasem niereformowalni..
1
xyz 2016-05-18 02:50:13
Praca w Cinema City jest można powiedzieć specyficzna. Nie można wymagać za dużo - od razu Alljob informuje, że jest to dobre wyjście dla uczniów/studentów, którzy poszukują pracy w niepełnym wymiarze godzin. Dziwi mnie ten bulwers ze strony innych komentujących. Praca w kinie tak naprawde jest aby sobie dorobić, a nie porządnie zarobić. Aktualnie na śląsku jest ok 7zł z groszami netto. To optymalna stawka - oczywiście, że gdzie indziej jest lepiej. Kino zdobywa plusy za udogodnienie pod względem godzin pracy. Jestem pracownikiem CinemaCity i owszem zdarzają się różne sytuacje, ale nie ma co narzekać. Jeżeli ktoś szuka pracy z wysoką stawką - odradzam. Natomiast, jeżeli ktoś szuka pracy by w wolnym czasie dorobić sobie "grosze" by mieć w kieszeni - polecam :)
1
Miss Nobody 2016-09-01 21:35:20
Ogólnie firma nastawiona na wyzysk. Obecnie w Poznaniu płacą 7,25 netto/h , a po przepracowaniu 250 godzin 7,7zł netto/h .
1
zzz 2016-10-19 12:32:55
Ktoś wie jakie teraz mają stawki?
zzz 2016-10-20 23:35:06
Konkretnie chodzi mi o Kraków. Chętnie też poznam Wasze opinie o kinie w Bonarce.
supersido 2016-11-03 00:02:08
Witam, co mogę powiedzieć o zatrudnieniu , ogromnym plusem są elastyczne godziny pracy zawsze można pogodzić je ze studiami , praca ogólnie przyjemna można poznać fajnych otwartych ludzi.
Co do stawki.... Ona nie powala , jedyne co jest na plusie to to ,że można chodzić na wybrane seanse za darmo.
Czasami się nie wysiedzi a ile tez można się uczyć , to jest bardziej forma spędzenia czasu niż dobrej stałej pracy .
Zostaw swoją opinię o All Job Poland - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All Job Poland