Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pol-Necks Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Pol-Necks Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ania - 2011-11-02 11:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! pracuję tu ponad rok i mam bardzo dobrą opinię na temat firmy. Nie wszystko jest idealnie (ale gdzie jest?!), ale przynajmniej bardzo wiele osób stara się, aby to miejsce było dobrym miejscem pracy dla wszystkich. Chyba najfajniejsze są relacje między ludźmi. Pozdrawiam Wszystkich w Pol-Necksie :-).
zdjecie uzytkownika
fizyczny - 2011-11-03 10:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miła Aniu.
Sądząc po Twojej wypowiedzi dochodzę do wniosku,że pracujesz w biurze.Wejdz kiedyś na halę produkcyjną i porozmawiaj z ludzmi.Zobaczysz jak tu jest "pieknie".Nie miałaś chyba jeszcze bliższej styczności z naszym kierownikiem.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-05 09:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fizyczny - 2011-11-03 10:27:59

Miła (usunięte przez administratora).
Sądząc po Twojej wypowiedzi dochodzę do wniosku,że pracujesz w biurze.Wejdz kiedyś na halę produkcyjną i porozmawiaj z ludzmi.Zobaczysz jak tu jest \
Odezwij sie na maila firmowego albo zadzwoń - spotkamy się na hali, na śniadaniu, przed drugą albo po pierwszej zmianie. Przyjdę to pogadamy. (usunięte przez administratora) Ps. Kontakt do mnie w każdej gazetce na ostatniej stronie.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2012-05-14 13:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DROGA ANIU -DOLACZAM SIE DO WYPOWIEDZI KOLEGI. Z POZIOMU PRACOWNIKA BIUROWEGO MASZ PRAWO MIEC DOBRE ZDANIE NA TEMAT TEJ FIRMY- DOBRA PENSYJKA 3000 I W GORE DZIESIĄTKI ZEBRAN MIESIECZNIE, Z WIEKSZOSCI KTORYCH NIC NIE WYNIKA ORAZ WZAJEMNE POKLEPYWANIE SIE PO TYLKU:) (BUMELKA-ZA DOBRA KASE).
WY BIUROWI ZAPOMNIELISCIE JEDNAK ZE TO PRODUKCJA NA WAS ZARABIA A Z TEGO CO SLYSZE WYNIKA ZE CALKIEM NIEŹLE SIE BAWICIE JEJ KOSZTEM (BZDETNE GAZETKI-JAK TO JEST FAJNIE W FIRMIE)-DZIWI MNIE ZE WLASCICIEL TEGO NIE WIDZI. (usunięte przez administratora) NA SZCZESCIE JAKIS CZAS TEMU MOJE DROGI ROZESZLY SIE Z TA FIRMA LECZ SPOTYKAM SIE Z LUDZMI TAM PRACUJACYMI I SLYSZE ZE JEST CORAZ GORZEJ. ATMOSFERA JEST FATALNA POMIEDZY ZALAGA A POCZYNANIA KIEROWNIKA PRODUKCJI NIE MAJA KONCA W BUDOWANIU NAPIECIA POMIEDZY LUDZMI. ZAROBKI 1500 I MALEJA, A WYDAJNOŚCI NA DWU KROTNIE WYZSZYM POZIOMIE NIZ ZA CZASOW GDY TAM PRACOWALEM (JUZ WTEDY SZLO SIE NIEZLE NATYRAC).

SLYSZALEM NIEDAWNO OD KUMPLA, ZE ROBI SIE ZEBRANIA NA TEMAT CZY ZROBIC ZEBRANIE I TRZECIE CO WYNIKLO Z ZEBRANIA-NO JAK WSPOMNIALEM POWYŻEJ, POZAZDROSCIC KADRZE:)

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-10-09 10:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pol-Necks Toruń...Obecnie Frauenthall Automotive Toruń. Powiem krótko...Gdyby nie T(usunięte przez administratora)to ta firma już dawno poszłaby spać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 13:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dostać się na produkcje do Pol-Necks? mam juz swoje lata 43 myslicie ze mam szansę? posiadam doświadczenie, intersuje mnie wynagrodzenie 1300 netto minimum będzie? A jak z atmosferą w końcu to pracowni tworzą, a tam jak da się dogadać?
zdjecie uzytkownika
Pol czy NECKS - 2014-03-11 15:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za czasów dobrobytu gdy jeszcze nie należała do do koncernu Frauenthall, człowiek, który nie bał sie pracy mógł nieźle zarobic, naprawde nieźle.
Teraz gdy fima nastawiona jest na robienie zesku nader wszystko, spada jakośc, a jesli jest ona nie zauwazalna odbija sie kosztem pracowników fizycznych. Posiłkowanie sie firma zewnetrza przy naborze wpłyneło również na typ ludzi podejmujacych prace, a co za tym idzie rotacja tych osób jet tak duża że i sami przełożeni mają problem.

Co do kieronika produkcji. Typ oderwany od rzeczywistości nie zwiazany całkowicie z produkcja lecz z biurokracją. Na produkcji mozna go spotkac ukrywajacego sie za rokiem i czyhającego na powiniecia pracowników i ni z tąd ni z owąd dowiadujesz sie od majstra że masz 5% mnie premii nawet nie wiesz za co ...:]

Nie jest to forma złosliwa ponieważ mnie osobiscie to nie dotknęło ale napewno tendencja taka jest.

Co do kadr złośliwe "baby" które uważają pracowników produkcyjnych za ...
A ich miejsce pracy BIURO za siedzibę plot, do którego tak łatwo nie można sie dostać. PARANOJA

Moje PANIE biuro to miejsce pracy, a mnie nauczono że tam nie trzeba pukać.
Suma sumarum polecałbym ich sasiadów NECKS pod kierownictwem Pana Łobacza.
zdjecie uzytkownika
fryzjer - 2014-06-28 22:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pol necks tobanda kolesi od klechy po koszyka i ten rudy mat*oł,pojecia o produkcji zero. chcesz sie dostać do roboty? musisz byc waflem któregoś z tych panów. robota w miare się kleiła za łobacza i patenta. teraz ogólnie syf. banda konfidentów. może lepiej zaabiaja,ale w necksie przynajmniej nie ma tylu konfidentów.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-29 22:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja akurat konfidentów to bym się nie obawiał, chyba, że miałbym coś na sumieniu... Może jeszcze ktoś doda aktualna opinię, warto teraz zainteresowac się pol-necks?
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-12-31 20:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu tutja taka cisza na forum pol-necks? Jestem tym odrobine przerażony, przeciez chyba pracujecie ciągle i co jakis czas przychodzi tutaj nowa osoba, czy jednak firma staneła w miejscu i bardzo dawno nie było tutaj nowej osoby? Gdzie się znajduje siedziba firmy, czyli tzw. jej lokalizacja i jak długo istnieje firma na rynku?
zdjecie uzytkownika
iluś - 2015-02-05 23:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia spawacz w Pol - Necks? Chętnie wysłałabym tam męża ale nie chcę go wpakowac na przysłowiową minę. Jest naprawdę dobry w swoim fachu. Czy jeśli pracownik jest doświadczony i się sprawdza to ma sznsę wynegocjować sobie lepszą stawkę miesięczna, czy to raczej nei ma odbicia na zarabianych pieniądzach?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-04-14 17:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@iluś tez jestem zainteresowany konkretnymi stawkami chociaż na godzinę, a nie wiem czy dobrze by było tutaj aplikować. Chciałbym ok 10, 14 zł za godzine, to realne?
zdjecie uzytkownika
Gorky - 2015-04-28 21:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIestety nikt nie chce kandydatom ułatwić zadania. A tak w ogóle to widzieliście ostatnio jakieś oferty pracy, bo sam nie wiem czy coś ostatnio było a przy okazji jakie są ścieżki rozwoju warto wiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Pracownik neck - 2015-05-27 17:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikem Neck's to nie to samo co fraeunthal czy jakos tak ale sa to 2 firy an jednym terenie. W necks natomiast rozpacz nedza i bieda, fakt relacje miedzy pracownikami sa bardzo ok zadnego gnojstwa nie ma ani podkladania swin. Relacja produkcja- mistrz jest zadowalajaca ale... jest male ale(KIEROWNIK) ten czlowiek jest chory na umysle. Stoi nad toba z zegarkiem i oblicza ile ile zrobiles jedna rzecz i ile masz zrobic na caly dzien nie biorac pod uwage czas przygotowania sie do danej pracy, zerowe pojecie na temat tego co my robimy ale do wymadrzania to pierwszy stoi i on wie jak najlepiej to robic. Place sa nedzne spawacz(dobry) nie zarobi 2 tysiecy.
zdjecie uzytkownika
redok - 2015-06-23 01:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie można mieć wszystkiego, nawet jakby niewiadomo jak bardzo się chciało. Ale wydaje mi się, że sama atmosfera w pracy, która jest bardzo dobra, zachęca do tego by się zatrudnić w tej firmie, może i jest duże tempo no ale wydaje mi się, że na zarobki też bardzo narzekać nie można, bo nie jest źle.
zdjecie uzytkownika
Pracownik necks 2 - 2015-09-25 09:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Redok haha to nie wiem jako kto pracowałeś. Praca w necks to strata czasu i nerwów. Ciągła kontrola to tylko jeden z problemów. Kasa jest słabiutka. Spawacz z tego co wiem ma 15 zł na godzine , jednak dla nowego spawacza stawka to 12 zł. Na podwyszki nie ma co liczyć 20 gr to wszystko na co ich stać po paru latach. Teraz to ta firma już cieniutko przędzie. Ludzi pozwalniali zamówień brak także jedyną nadzieją na utrzymanie firmy to zatrudnienie nowo przybyłych do polski uchodzców , może oni będą chcieli pracować za 10 zł brutto.

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-09-25 12:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma co się dziwić, że firma cienko przędzie, skoro mają takie podejście do ludzi.. Zleceń też pewnie nie ma, bo nikt nie chce współpracować z początkującymi w tym temacie. Dziwne, że właściciele firmy nic sobie z tego nie robią, chyba powinni wziąć się za robotę sami, skoro nie ma komu pracować..
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-10-01 19:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pewnością fenomen w Necks stanowi fakt, iż od lat nie wywalili sternika. Spółka idzie na dno.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-10-10 10:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NECKS w pigułce
1. Technologia produkcji z lat 60
2. Brak rozwoju i wizji przedsiębiorstwa
3. Wszystko wiedzący, zawsze mający rację dyrektor
4. Codzienne awantury na porannych spotkaniach pseudo kadry, czytaj rozwiązywanie problemów z pomocą krzyków ze strony wszystko wiedzącego, mającego zawsze rację.
5. Podwyżki raz w roku, tzw. inflacyjne ok 20 gr
6. Zarobki 10 do 12 zł brutto na produkcji, dla dobrego spawacza 15, z tym że Ci już odeszli
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-10-25 15:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nick, wiesz czasem zmiana procesu technologicznego nic nie daje na plus, a czesto nowe procesy sa droższe. Póki produkcja tutaj działa, to chyba wszystko jest w porzadku. Jak dla mnie to dobrze, że daja te podwyżki inflacyjne, bo teraz mało która firma mysli o takich rzeczach. Zarobki jak dla mnie powinny byc nieco wieksze.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-10-27 08:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patryk, przejdź się przez halę i zobacz na jakich maszynach pracujemy. Jest to bez mała rzemiosło artystyczne. Kierownik chodzi ze stoperem licząc czas operacji (wydajność) zapominając że produkcja ma właśnie charakter rzemieślniczy (przykład to LB, którego do dzisiaj nie umiemy zrobić).
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-11-20 06:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opowieść o Necks cz.1 z 10
Cynkownia

1. Jeżeli chcesz pracować na cynkowni musisz być kolegą lub kolegą kolegi Koszyka
2.Mistrzowie na cynkowni mają wyje..bane na robotę. Najlepiej jak będziesz robił u starego, na pewno się nie narobisz.
3. Stawka 11,5 brutto
4. Dorobisz na nadgodzinach
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-11-24 20:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opowieść o Necks cz.2 z 10
Ratlerek

No cóż, braki w umiejętności zarządzania ludźmi nadrabia chamstwem. Nie ma pojęcia o zarządzaniu produkcją. Wszystko wiedzący, mający zawsze rację kilkakrotnie wyraził niepochlebne opinię na jego temat, niestety nic sobie z tego nie robi.
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-12-02 08:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opowieść o Necks cz.3 z 10
Redbul

Spoko gość
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-12-06 08:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opowieść o Necks cz.4
Zakupy

Układ konotacyjno-rodzinno-towarzyski nie pozwala na kupno stali gdzie indziej, jak u największego w Europie koncernu stalowego z Rzęczkowa pod Toruniem.
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-12-07 23:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opowieść o Necks cz.5 z 10

Niestety usunięto wiadomość o premii rocznej. A Prezes mówił, że to był dobry rok....
zdjecie uzytkownika
twardziel - 2015-12-08 01:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nick w takim razie pracowałem już w o wiele gorszych warunkach. Prawdziwy chłop ciężkiej pracy się nie boi! Jeśli zarobki są dobre to ja się podejmę wszystkiego. Więc ile można wyciągnąć?
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-12-08 11:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opowieść o Necks
Przerwa świąteczna

Zapraszam serdecznie do lektury nowych odcinków po nowym roku. Życzę wszystkim spokoju, nie ulegajcie emocjom, nie dajcie się skłócić, pamiętajcie, wystarczy, że jest jeden krzykacz w firmie.
zdjecie uzytkownika
bart - 2015-12-18 23:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że pracownicy wymyślają trochę na siłę, bo nie wpadł mi chyba w oko żaden konkretny komentarz. Słyszałem raczej pozytywne opinie o Pol-Necks i tego się będę trzymał.
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2016-01-10 07:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opowieść o Necks cz.6 z 10
Opinia podwykonawców

Gamonie
zdjecie uzytkownika
wodor - 2016-01-12 16:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pol-Necks to dobra i solidna firma. Wiem że pracownikom pracuje się bardzo dobrze, wypłaty są wyższe niż u konkurencji i zawsze na czas, z premiami bywa różnie
zdjecie uzytkownika
Kowal12 - 2016-01-18 17:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Jakie są widełki płacowe dla frezera CNC - programisty z doświadczeniem.
Z góry dziękuję za wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Jogurt - 2016-01-19 14:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie to zależy od firmy, ale z tego cowiem @kowal12 to zarobisz tu od 3000 w górę, chyba słyszałem kiedyś czy czytałem tu że do 7000 nawet, ale to potrwa
zdjecie uzytkownika
Jogurt1 - 2016-01-24 19:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już niedługo Necks będzie zwijał manatki z Na zapleczu
zdjecie uzytkownika
Kowal12 - 2016-01-31 10:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Może wiesz, gdzie się przenoszą, a może kończą działalność ??? .


zdjecie uzytkownika
Kowal13 - 2016-02-09 05:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kowal12 - 2016-01-31 10:08:21]:
Do Andrzeja na podwórko.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Pol-Necks Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Necks Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert