Jak w Union Invest Spółka z Ograniczoną Odpowiedzilanością wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
Sporo komentarzy o płatnościach sporo po terminie. Dodatkowo ktoś wspomniał że płacili pod słowem a nie na konto. A jak jest teraz? Poprawiło się czy nadal nie dotrzymują ustaleń z rekrutacji?
W mieście Gdańsk można podjąć prację jako Dyrektor zarządzający. Średnie zarobki na tym stanowisku to 30000 PLN. Co sądzicie o pracy w firmie Union Invest Spółka z Ograniczoną Odpowiedzilanością?
Czy w Union Invest Spółka z Ograniczoną Odpowiedzilanością występują paczki/bony świąteczne?

To naprawdę firma nie płaci ?
proszę sobie przeszukać Internet po nazwisku "prezesa" i adresie najnowszej spółki, same długi
tak zgadza się firma nie płaci i pali głupa za każdym razem jak dzwoni się do nich po pieniądze. "prezes" ha ha ha .
Powiedz co wykonywałes ze Ci nie zapłacili albo co sprzedawałeś ja robię dla nich Roboty i kasę dostaje
Trzeba czekać baaaardzoooo długo, jeżeli nie masz nic prawnie potwierdzone to się nie doczekasz!!! Z mojej strony udało mi się zakończyć sprawe z tym "g*w*em" tylko dlatego, że miałam papier!!! Nie polecam problemów!!!
Miałem wątpliwą przyjemność pracować w firmie Union Invest. Kilka miesięcy czekałem na podpisanie umowy, zawsze zbywany byłem różnego rodzaju wymówkami - sprawdzamy cię, czekamy na dotację....itd Wynagrodzenie oraz warunki, które ustalone były na samym początku współpracy, nigdy nie zostały dotrzymane. ( mówią jedno - robią drugie), do tego wszystkiego dochodzi dreszczyk emocji związanych w wypłacalnością - dostanę wypłatę czy nie dostanę ... a może tylko część wypłaty...? Ogólnie firma posiada nienajlepszą opinię na rynku, nieustannie zalega z płatnościami. Właściciel lepiej powinien traktować ludzi i doceniać swoich pracowników, bo niestety z takim podejściem jakie posiada to już niedługo może mu ich zabraknąć, niech pamięta, że karma zawsze wraca. Panie Żywicki traktuj ludzi tak, jak chcesz być traktowanym...
Współczuję. Co to w ogóle za wymówka "sprawdzamy cię"? :D Od takich rzeczy jest umowa na okres próbny!
Też tam kiedyś pracowałem. Pensja pod stołem, na pożegnanie ostatniej nawet nie zobaczyłem. Forma zasłużyła na swoją opinię.
Ale cała pensja pod stołem, czy częściowo? Czy są normalnie płacone składki do ZUSU w takim razie, czy nie?
Nie polecam. Płatności w ratach długo po terminie. Wykonywaliśmy meble w jednym z mieszkań od Union Invest. Po kilku miesiącach od odebrania mieszkania na środku sufitu powstałą wielka dziura, która gnije do dziś. Firma Union nic sobie z tego nie robi. W Kościerzynie ten deweloper jest już spalony.
Że tacy ludzie mogą w Polsce prowadzić firmę.
To jak długo czeka się na umowę w tej firmie? :-/
wlasnie u mnie tez początkowo nie chcieli zaplcic i zaplacili dopiero po wyslaniu kilku pisem prawnych zostawiam numer do pana ktory im w ty pomagal 503'313'318
Bardzo ciężko jest uzyskać całą płatność od firmy UNION INVEST za dobrze wykonaną pracę.
Witam Proszę o pomoc jak z tą firmą przebiega współpraca w tych czasach? Czy nadal występują problemy z płatnościami ? Czy chwilowy kryzys mieli? Pytam czy warto wejść w jakiekolwiek prace z tą firmą?
Odradzam, na początku płaci, problemy zaczynają się pod koniec współpracy. Ci ludzie juz doprowadzili do bankructwa 2 inne firmy i mnóstwo osób nie dostało kasy. Build Sp zoo, Build Łukasz Ż. Warto poczytać. Miejsce osób prowadzących te spółki jest w więzieniu.
Z doświadczenia wiem że każda firma na temat której są tu opinie coś kombinuje i ma wątpliwą reputację, znam ich i niestety ale z każdą negatywną opinią trudno się nie zgodzić
Ale jak dokładnie doprowadzili te firmy do bankructwa - nie płacili? Nie dosięgają ich jakieś konsekwencje z tego tytułu? Przecież na dłuższą metę nie da się tak bezkarnie ludziom nie płacić..
Proszę sobie sprawdzić build sp zoo, albo jednoosobową działalność build Łukasz Ż. Ten człowiek to klasyczny (usunięte przez administratora), buduje majątek na nieszczęściu innych. Jako prezes spółki wypisuje się z niej kiedy ta jest w dobrej kondycji finansowej, po wypisaniu się ze stanowiska prezesa powołuje się likwidatora (słupa który od tego momentu odpowiada swoim majątkiem za wszystkie zobowiązania. Tak można robić w nieskończoność, w Polsce to jest legalne a tacy ludzie jak lukasz ż. wykorzystują to. union invest już jest w KRD, za chwilę tych wpisów będzie więcej. Jeżeli ci ludzie są komukolwiek winni jakieś pieniądze to jest ostatni dzwonek żeby zacząć się o nie upominać już jest nowa spółka gotowa więc pewnie kwestią czasu będzie jak ta zostanie postawiona w stan likwidacji.
zapomniałem napisać że w chwili powołania likwidatora on dalej zleca usługi i dalej kupuje towar z hurtowni i wtedy rozlicza się albo i nie...polska (usunięte przez administratora)
To jest straszne! Samo czytanie tego wszystkiego mnie przeraża, cieszę się że nie mam z firmą nic wspólnego. Podziwiam Twoje zaangażowanie i aktywną obserwację ich poczynań! Czują się totalnie bezkarni...
Odważni ci co zaczynają współpracę z tymi ludźmi, polska jest dziwnym krajem, że pozwala takim ludziom prowadzić firmę.
Zakupiłem ziemię pod trawnik, która miała być przesiana i bez kamieni..........W praktyce zamiast ziemi jest kamień na kamieniu i dodatkowo szkło. Dogadać się nie można. Szanowna Pani w słuchawce mówi, że nic z tym nie może zrobić i nie odpowiada za to jak ziemia wygląda w ogrodzie. Oszuści i tyle. Odradzam interesy z tą "firmą".
omijać, omijać i jeszcze raz omijać
Hej dlaczego ich omijać? Skończyłem dla nich dach właśnie fakturę zapłacili już po 3 dniach na odbiorze nie było lekko z drobnymi uwagami odebrali. Kasę mam na koncie w trakcie robot nie przeszkadzali materiały były kompletne i na czas. Nie rozumiem negatywnych opinii. Z mojej strony idealna współpraca z Panem Arturem.
To jest Pan chyba jednym z małej grupy osób której zapłacono fakturę. Ja od miesiąca czekam i cisza
A ja otrzymałam kasę po 6 miesiącach po długich perturbacjach!!! Gdyby nie papier notarialny to bym dostała wielkie (usunięte przez administratora) Widać, że pozytywne odpowiedzi pisane są przez właścicieli, nie poniżajcie się do roli brukowca!!! Nigdy nie słyszałam pozytywnych opinii o właścicielach, a słyszałam bardzo dużo na ich temat jak wpadłam w ich sidła!!!
Panie Piotrze oszczędzi Pan sobie pisania tych bzdur bo jest pan podstawionym gościem który pisze wszystko w superlatywach a jest całkowicie odwrotnie ..... omijać firmę mało powiedziane może nie cała firmę bo dziewczyny w biurze są wporzadku ale ten Ala-właściciel to tylko jedno mogę powiedzieć jaki ojciec taki syn ...... (usunięte przez administratora) ..... ale naszczescie maja jedno życie i karna wraca ..... ale co nerwów zepsują to zepsują
Zakończyłem pracę,rozliczenie po odbiorze bez problemów.pelen profesjonalizm ????
Firma z typu wszystko jest dobrze, dopóki jest dobrze. Niestety prowadzona przez zwykłego (usunięte przez administratora).. a szkoda bo pracują w niej fajni ludzie.
A widziałeś firmę w której jak jest zle to jest dobrze? Bo ja nie. Ale masz racje pracują w tej firmie świetni profesjonalni pracownicy i bardzo dobrzy fachowcy. Bardzo dobry Kierownik super dziewczyny w biurze. Profesjonaliści w 100%
@Zainteresowany czyli firma nie zmieniła nazwy ?
Firma nie zmieniła nazwy. Firma trwa od zawsze od powstania pod nazwa Union Invest sp zoo Ci sami udziałowcy mieli jeszcze 3 inne spółki ale 2 z nich sprzedali
Dwie poprzednie spółki nie zostały sprzedane tylko zlikwidowane i zamknięte z niezapłaconymi zobowiązanymi. Żyją z niepłacenia. W przypadku Union Invest to tez pewnie kwestia kilku czy kilkunastu miesięcy i ludzie nie zobaczą pieniędzy.
Panie żywicki (celowo z małej litery) proszę wrócić do starej nazwy firmy Build (usunięte przez administratora) przestrzegam wszystkich podwykonawców przed jakakolwiek współpraca z ta firmą. Robiłem dla nich i fajnie było na początku współpracy. Po wystawieniu faktur kontakt się urywa i ciężko właściciela znaleźć
Witam serdecznie Proszę o informacje kiedy miał Pan problem z kontaktem czy to z prezesem czy tez z biurem? Nie ma najmniejszego problemu by nawiązać kontakt choćby poprzez nr tel dostępne na stronie internetowej wystarczy chcieć a nie wypisywać bzdury na portalach. Jeżeli ma Pan jakieś wątpliwości co do rozliczeń poproszę o kontakt telefoniczny bądź mailowy.
Jeżeli ma Pan problem z kontaktem sugeruje kontakt z jakimkolwiek nr tel ze strony internetowej to naprawdę nic trudnego www.unioninvest.pl Pozdrawiam
Nie ośmieszaj się żywicki opinii już nie zmienisz. Nazwisko z małej litery nie jest przypadkiem.
A właśnie w mojej sprawie był problem z telefonami (można tak nazwać, że właściciele nie odbierali telefonów i to w mojej sprawie i w sprawie mojej znajomej pani, ponieważ robili uniki co do naszych należności). Proszę nie wypisywać bzdur!!!
Nie bardzo rozumiem o czym piszecie, dlatego pozwolę sobie zadać pytanie, czy wiecie może, jak aktualnie wygląda praca w firmie Union Invest? Szukałem informacji na ten temat w sieci i trafiłem na ten wątek. Może ktoś z Was wie, czy firma normalnie funkcjonuje?
Hej. Tak firma Union Invest sp zoo funkcjonuje normalnie prosperuje dobrze cały czas się rozwija a jak wszędzie znajda się osoby którym to przeszkadza Tak Jak widać w innych wpisach.
Profesjonalna firma, miła atmosfera więc z przyjemnością pracuje się w takim miejscu, polecam.
Hej. Piszecie tak jakby w innych firmach było cudownie a Tylko u nich wszyscy oszukiwali. Ja na 2 inwestycjach nie dostałem albo całej albo połowy kasy w Union z 3 robot czekałem po miesiąc na kasę ale dostałem cała kontakt był normalny i bez problemowy. Mam bardzo dobra opinie na temat współpracy z Panem Arturem życzę wszystkim takich zleceniodawców. Pozdrawiam
Mam dokładnie odwrotne zdanie, przeszliśmy magiel z firmą Build na początku a na koniec skończyliśmy w odbiciu union invest, a to ci sami ludzie !!! Na 100% nie polecam wsółpracy. a dotego mam świadków i korespondencję w mojej sprawie. A ta miła atmosfera to,to, że nie odbierają telefonów? Tworzą uniki, obiecanki cacanki!!!
Hej Pypciu co dla nich robiłeś? Ja robię posadzki kilka już obiektów Koscierzyna Gdynia Słupsk Nowy Dwór i zapłacili za każda bez żadnego problemu fakt ze nie robię z Materiałem ale kasa za każdym razem jest bez żadnego problemu.
Jak się pracuje w Union Invest Spółka z Ograniczoną Odpowiedzilanością?
Zobacz opinie na temat firmy Union Invest Spółka z Ograniczoną Odpowiedzilanością tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Union Invest Spółka z Ograniczoną Odpowiedzilanością?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!