DEMARKO

• Wojkowice

3. Opinie o pracodawcach Bytom
  5. Opinie o DEMARKO

Opinie o DEMARKO Bytom

Nie przegap nowości o DEMARKO!

28.04.2026 19:04

Miejsce jest tak toksyczne, niesprawiedlwie i wyniszczające, że każdemu normalnemu odechce sie pracować. Zarobki takie jak wszędzie, nie licz na rozwój w tej firmie jedyne czego sie nauczysz to cierpliwości żeby jakoś przetrwać ten cyrk, nigdy wcześniej ani później nie widziałem żeby ktoś tak traktował ludzi jak g...... . Chciałbym podziękować firmie DEMARKO gdyby nie wy pewnie nie otworzył bym swojej firmy tylko tkwiłbym na etacie w innej normalnej firmie, jesteście fatalni jako pracodawcy a jeszcze gorsi jako ludzie.
    #OperatorCnc

Ryba psuje się od głowy

22.01.2026 16:09

Moje doświadczenie z tą firmą było zdecydowanie negatywne. W pracy panował ciągły chaos, częste zmiany decyzji i brak stabilności. Zamiast normalnej organizacji było ciągłe gaszenie problemów. Wymagania wobec pracowników były wysokie i często nierealne, bez zapewnienia odpowiednich narzędzi i wsparcia, co powodowało stały stres. Z pracownikami nie rozmawia się uczciwie i wprost. Zamiast tego stosowane są formalne sztuczki, żeby rozwiązywać współpracę po cichu. Brakuje szacunku i normalnych zasad, a sposób zarządzania bardzo źle wpływa na atmosferę w pracy. Z tych powodów zdecydowanie nie polecam tej firmy jako miejsca pracy.
    #PrezesZarzadu

Bambam

18.11.2025 18:08

Technlogo programista, jaką kasa i atmosfera

22.07.2025 19:01

Bombardier

26.10.2025 09:44

Jeśli mam być szczery to (usunięte przez administratora) spawarka MIG na trzech spawaczy , brak narzędzi , brak koordynacji wszystko robione na palę jednym słowem nie polecam zakładu. A jeśli chodzi o detektorów chodzą po hali i dra mordę do wszystkich chodź sami mają wszystko i wszystkich w d...
    Kolombo

11.07.2025 17:37

Witam. Zauważyłem ofertę pracy dotyczącą robótow spawalniczych. Czy Ktoś się orientuje jakie zarobki oferują dla programisty? Pozdrawiam serdecznie.
    Piotr

30.06.2025 09:40

Ktoś coś może sie wypowiedzieć na temat pracy inżynier procesu. Ktoś sie zwolnil czy zwiększona produkcja ? Jakie wynagrodzenie można liczyć?
    XXX

16.04.2025 13:48

Witam. Czy w firmie zatrudniają spawaczy bez doświadczenia?
    markbass

09.10.2024 09:10

Opis stanowiska na magazyniera-administratora to kpina Tam trzeba być kierowcą, magazynierem, zakupowcem, logistykiem i narzędziowcem Na ogłoszeniu chyba z dwadzieścia podpunktów, oczywiście zero konkretów co oferują poza umową i dobrą atmosferą. Dramat.
    lesław

12.12.2024 15:10

tak, jasne jakoś ja tym wszystkim nie muszę być p.s. i nie ma takiego stanowiska jak magazynier-administrator w demarko :D i masz pecha chopie, bo nie tylko umowa i dobra atmosfera ale i inne fajne rzeczy sa w tej firmie smutne, że musisz oczerniać innych nie wiedzać nic

14.06.2024 11:21

24.09.2024 20:59

Veni, Vidi, Vici, Ego dedi eum.. Kolega GJ ma dużo racji dlatego odpusuje. Bywało ciężko, czego się nauczyłem to moje. Dziękuję i pozdrawiam.
    Były

25.06.2024 09:07

Atmosfera ok, jednak zarobki dużo poniżej średniej a na podwyżkę nie ma szans.
    Paaattyk

29.07.2024 12:03

nie ma szans,dobre, bo jakoś podwyżki zawsze są ciekawe co piszesz, fajne kłamstwa
    Były

06.09.2024 20:58

spawalnia strajkiem włoskim pod przewodnictwem majstra Karola po trzech miesiącach wymusiła kiedyś podwyżki bo goniły terminy, gdyby nie to.....to podwyżek by nie było
    Ciekawa

29.08.2024 10:56

Witam. Nie wiecie może czy Demarko przyjmuje też kobiety?
    Cnc

25.07.2024 20:27

Uwaga na firmę, szukają jeleni na samozatrudnieniu na stanowiska operatorów CNC. Omijać szerokimi łukiem

16.03.2024 15:28

Jak ktoś nie ma uprawnień na suwnice jako atutu, to można się zgłaszać na magazyniera mimo to i firma pomoże zrobić na swój koszt? O wózki nie pytam, bo mam. I ciekawe, czy można rodzinkę podpiąć do opieki medycznej, kto wie?
    Brak

05.06.2024 14:39

Nic podobnego, to że szatnie są w kontenerach, mała liczba prysznicy, brak narzędzi, słabe wypłaty (można robić nadgodziny, ale nie o to chodzi), to prawda, ale egzaminy się zdaje a pierwszym razem, jak ma się jakieś pojęcie. Do ubezpieczenia (pracownik płaci 100%) da się podłączyć rodzinę, oczywiście dodatkowo płatne. Karta sportowa (pracownik płaci 50%). Kartą medyczna (podstawowa za 1zl) i to jedyny plus pracowania w tej firmie.

07.06.2024 14:03

narzędzia są i wcale ich nie brakuje, wypłaty są w porządku. wiadomo, ze ktoś bez doświadczenia zarobi mniej, ale w trakcie zdobywania go pnie się w górę z wypłata (zawsze są podwyżki) Jeżeli chodzi o ubezpieczenie to oferta jest jedna z lepszych na rynku i dodatkowo stawki są bardzo niskie, specjalnie dla firmy. karta sportowa tez fajna :) można wziąć sobie pełna bez limitów, a medyczna działa bez zarzutów(już miałem kilka zwrotów za fakturki i lekarz wyniósł zero zł).
    Drever124

06.12.2023 09:54

Jak atmosfera w Demarko, warto rozważać zatrudnienie w tej firmie?

25.04.2024 10:10

szkolenia, polecenia, karta sportowa, karta zdrowotna, ubezpieczenie na życie

09.05.2024 13:36

ja miałem wózki i suwnice, za szkolenia płaci Demarko, więc Ty nie poniesiesz żadnych kosztów. Z tego co kojarzę, to chłopaki mieli też szkolenia z mazaków, programowanie, itp. były tez jeszcze jakieś szkolenia, ale nie pamiętam już co tam było

15.04.2024 09:27

Witam jest miejsca dla operator prasy krawędziowej i będę składał cv. Jakbyście mogli mi tylko dać znac czy kasa się zgadza? Piszą że zarobki sa uzależnione od doswiadczenia, ja go mam grubo ponad 10 lat nie licze jednak na coś więcej niz minimalna. Tu na forum tez rozne opinie czytam co do zarobków..
    Oleg

08.05.2024 07:21

5800 brutto,4300 netto tyle dostaniesz na start po roju z 300zl wiecej....jak po 10 latach doswiadczenia jestes to 6500-7000 gdzie indziej dostaniesz chyba ze nic nie kumasz to mozesz orzyjsc psyche orać
    Byku

16.03.2024 07:23

Jak to jest z tym stanowiskiem na operatora prasy krawędziowej? Bo widzę że od ponad roku ogłoszenie wisi na te stanowisko? Nikt tam nie chce przyjść czy o co chodzi? Bo nie wiem czy tracić czas żeby się tam przejść?

28.10.2023 14:54

Tak myślę, co znaczą te stabilne warunki zatrudnienia w przypadku stanowiska specjalista ds. zakupów i logistyki? Umowa o pracę - extra. Ale jest ona wymieniona oddzielnie w tym ogłoszeniu. Jakieś benefity, inne korzyści,.które sprawiają, że warto i że chce się tam zostać na długo?
    Norek

30.10.2023 07:24

Dostaniesz bonifyt taki że cię w tej firmie nie doceniają z tej firmy w jeden miesiąc 10 się zwolniło mieli dość a oprócz tego rotacja nagminna na 200 ludzi na jednej ręce policzyć c ok ma ja starz 8 lat i się zwalniają

28.09.2023 21:19

Jakiś czas temu pracowałem w tej firmie i sporo jest do poprawy, ogólnie o zarobki na poziomie pozwalającym normalnie żyć w dzisiejszych czasach jest ciężko, kierownictwo kręci nosem o każdą podwyżkę a jak już dadzą to można odnieść wrażenie że jesteś szczesciarzem. Chyba mają problem ze zrozumieniem że zarobki które były przed inflacją nie mają takiej samej wartości jak po 2 latach inflacji. Liderzy na nowej hali bardzo wporzadku zaangażowani i raczej nie kładą kłód pod nogi nie to co kierownictwo szczególnie jeden kierownik który lubi dawać do zrozumienia że jest się zwykłym szarym pracownikiem, różne rzeczy ludzie słyszeli z jego ust. Zapewne gdyby tylko mógł to o byle pomyłkę robiłby spore problemy. O mobinngu ciężko pisać na gowork bo od razu byłby post administracji o uzasadnienie swojej wypowiedzi, ale raczej radzę się zastanowić bo atmosfera na hali jest mocno gęsta i różne rzeczy się słyszy tym bardziej że to zbrojeniówka. Czasami był strach pracować i szczerze mówiąc cieszę się że zmieniłem firmę. Ogólnie pracy w firmie ani nie polecam ani nie przestrzegam przed pracą bo może coś się zmieni. W firmie pracują fachowcy i specjaliści od których można się sporo nauczyć, możliwości rozwoju są ograniczone, ale jeżeli kogoś marzeniem jest praca w biurze to jak jest młody i zaangażowany (o co czasami ciężko jak się patrzy na podejście kierownictwa do pracowników) to po 2-3latach pracy w firmie jest to możliwe. Z firmy wyniosłem cenne doświadczenie i poszerzyłem kompetencje z czego jestem najbardziej zadowolony ponieważ trzymają jakość i dbają o nią. Może po tych zwolnieniach o których słyszałem że są w firmie zmieni się podejście kierownictwa ponieważ ma to kluczowe znaczenie w podejściu do kultury pracy jaka jest w zakładzie. Mam nadzieję że wypowiedź jest wyczerpująca, jeżeli ktoś miał by jakieś pytania to postaram się odpowiedzieć na tyle na ile wiem.

15.10.2023 20:49

Jeśli chodzi o szkolenia to słabo, raczej trzeba się nastawić na zdobywanie wiedzy na własną rękę, słyszałem o jednym pracowniku który mial mieć zrobione uprawnienia na suwnice i przez 3 lata do tego nie doszło. Sam pracując tam jakiś czas miałem mieć jakieś kursy do których też nie doszło a chodziłem do kierownika w tej sprawie.
    Zainteresowany

27.09.2023 15:25

Witam Pojawiło się ogłoszenie na pracuj.pl na stanowisko kierowca kat.b orientuje się ktoś jakie warunki oferują. Tzn jaka stawka i rodzaj umowy? Jak atmosfera i szefostwo ?
    Grzegorz

10.02.2023 20:22

Jak wygląda praca na stanowisku spawacz oraz rozmowa kwalifikacyjna,?
    Ferdynad

30.06.2023 17:21

Praca na stanowisku spawacza jest dość specyficzna ponieważ zależy to od projektu i umiejętności aplikującego, sprzęt nieco kapryśny Oerlikon CITOPULS III ale dla chcącego....Rozmowa chyba jak na każdym innym zakładzie ,umawiasz się, pokazujesz co jesteś wart i dogadujesz kwestie finansowe . Pracowałem tam jakiś czas i powiem tak, dopóki był soboty i nadgodziny dało się jakoś wyżyć o ekipie spawczy złego słowa nie powiem ,wiadomo są wyjątki ,ale jak widać piszę w czasie przeszłym bo wiele się pozmieniało .
    Ferdynad

18.08.2023 18:44

co masz na mysli "czy ktoś po otrzymaniu zatrudnienia ma jakiś pakiet szkoleń wprowadzających" ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DEMARKO?

Kontakt - DEMARKO

ul. Kolonia Zygmunt 31B 41-909 Bytom

Branża główna: Konstrukcje metalowe

15.04.2023 13:34

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w DEMARKO?

25.07.2023 11:01

Każda nic tam nie zarobisz tylko biorą o podwyżki musisz napisać prośbę i uzasadnić dlaczego chcesz dostać śmiechu warte
    Przyglądający

24.01.2023 21:39

Firma demarko powinna przywrócić poprzedniego kierownika który patrzył na ludzi nie na siebie który był ogarnięty szukajcie moi drodzy problemu i szanujcie swoich ludzi bo jesteście fajną firmą i nie zatrudniajcie ludzi od niczego.

04.01.2023 17:40

DEMARKO poszukuje pracownika na stanowisko Pracownik Produkcji. Zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami z bezpośredniego spotkania z rekruterem. Wasza opinia może pomóc innym osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.

13.01.2023 12:33

Spotkanie rekrutacyjne z jakimś Bucem... Pan bardzo nie miły, obojętny, zadaję dziwne pytania... Rekruter twierdzi, że firma się rozrasta i potrzeba ludzi, a za chwilę mówi, że ma pełny komplet pracowników.. Sam sobie zaprzecza.... Nie potrafi określić stawki,a premia to: może być 100,1000,a może nie być nic.... Na hali bardzo ciemno, takie odniosłem wrażenie....
    Janek

27.12.2022 12:42

Cześć, jak wygląda proces rekrutacji na pracownika produkcji, albo na kontrolera jakości? Przy tym drugim stanowisku, trzeba mieć jakieś dodatkowe kwalifikacje?
    Janek

02.01.2023 11:11

Jaką fajkę?
    Magiczny Pędzel

27.12.2022 10:04

Cześć jak wygląda proces rekrutacji na kontrolera jakości? A może jest jakieś wolne stanowisko na produkcji?
    Gonzo

12.12.2022 14:08

Konstruktor naczep i przyczep. Ktoś zna zarobki?
    Jerry

03.03.2022 21:34

Jakie stanowiska zajmują kobiety?
    Bank wiedzy

18.05.2022 21:36

Oczywiście informacje są ważne i jestem godzien Ci ją udzielić, pytania podstawowe to... do czego Ci ona potrzebna? a) Do podjęcia decyzji o przyjęciu się do pracy? b) Do normalnego funkcjonowania na codzien? c) Dla zaspokojenia ciekawości? d) Dla jaj? e) do złożenia oferty cenowej? Teraz piłeczka po Twojej stronie, co z tym zrobisz? tego dowiemy się w nastepnym odcinku.
    zdzichu

09.12.2022 19:48

no jest taki, mondry to on by byl jakby mial wiedze, a ze tylko podpatrzyl cos u kolegi i go wybrali bo nie mieli nikogo innego to sie ostała plująca zwierzyna.

09.09.2022 10:06

Co wchodzi w skład pełnego wynagrodzenia w firmie DEMARKO na stanowisku Operator Maszyn? 27 lutego pojawiły się ich ogłoszenia na GoWork.pl.
    Demarko

10.11.2022 10:51

Nic tylko to co wynegocjujesz
    Miro

10.11.2022 19:12

Wszystko nawet (usunięte przez administratora) taśma

29.06.2022 15:58

Cybork

29.06.2022 16:00

No
    Karway

03.12.2021 15:20

Uciekajcie od tej firmy. Nigdy nie pracowałem w firmie, w której jest aż taka rotacja pracowników. Szefostwo jest toksyczne, przekraczające wszystkie granice i przede wszystkim nieszanujące ludzi. Pójdziesz i już po kilku dniach dadzą Ci odczuć że powinieneś być wdzięczny za pracę bo jesteś kompletnym kretynem. Jak masz dystans to lepiej to tylko znosisz. Nie polecam.
    Karway

28.02.2022 14:36

Nie zwalniają tylko ludzie sami uciekają bo nikt nie lubi być traktowany jak (usunięte przez administratora) wyzywany i obrażany. Umowy są o pracę ale zawsze max na dwa lata. O umowie na czas nieokreślony zapomnij
    nick02

15.05.2022 22:37

bardzo dobrze, że umowy są tylko na 2 lata - przy takim traktowaniu pracowników tą firmę należy traktować tylko jako przeczekalnię, zresztą sam powiedz - chciałbyś być tak traktowany aż do emerytury?

14.02.2021 19:25

nick

06.03.2021 19:48

ali...ta taki z irokezem :)
    Edzio

14.04.2022 10:25

Już nie ma irokeza, teraz jest jednym z przodowników produkcyjnych ;)
    Jerry

03.03.2022 17:38

Czy w Demarko pracują kobiety? (oprócz biura)
    Miko

15.02.2022 09:46

Czy firma oferuje fundusz socjalny dla pracowników?
    Miko

17.02.2022 12:28

Nie płacą za nadgodziny?
    3wto

22.02.2022 22:38

pracujesz tam jako społecznik?
    Specjalista ds. Gięcia i Cięci

16.02.2022 19:55

Witam, jakie są widełki w zarobkach na prasach krawędziowych ? Na jakich maszynach wykonywana jest produkcja? Jak wygląda proces produkcyjny?
    Michał

17.02.2022 09:32

5000-6000
    Kicek

10.01.2022 13:51

Konflikt.....może jaśniej o co chodzi w jakości? Czyżby taki sam układ jak gdzie indziej i nie warto aplikować? Przecież rzeźnik też niedługo pracuje. O co w tym wszystkim chodzi?
    ktoś

28.12.2021 21:59

Konflikt to taki mały piesek......dla tego nazwijmy go Sproket
    Erwin

22.12.2021 11:09

Moje pytanie takie: co z tą jakością? Znowu szukają inżyniera jakości. Czyżby rotacja także w jakości? Dlaczego rzeźnik szuka kolejnego kandydata?

12.11.2021 09:13

Jakie są warunki zatrudnienia w DEMARKO?
    Olaf

25.11.2021 21:04

Tego nie wiem, ale rozmowę pamiętam. Rekrutował mnie sam gość (nie wiem kim był bo się nie przedstawił), brak osoby z HR ale to akurat nie problem. Mojego CV nie miał, nie wiedział na jakie stanowisko aplikowałem, jednym słowem beczka śmiechu. Zadał mi kilka technicznych pytań, i na tym koniec. To był mój rekord, gdyż rozmowa trwała około 6 minut. Po rozmowie oczywiście brak feedback-a co sugeruje brak profesjonalizmu. Ja nie polecam, szkoda czasu i benzyny.
    Nowy

05.09.2021 13:57

Złożyłem kiedyś w CV i następnego dnia odezwali się. Po wstępnych ustawieniach kontakt miał się odbyć następnym tygodniu. Do dziś czekam a minęło już jakieś 3 miesiące. Chyba nie potrzebują jednak ludzi do pracy mimo iż wystawiają ogłoszenia. Brawo Demarco
    olo

24.09.2021 17:37

powiadasz pełnego zapału piekarza, sam chyba sobie odpowiedziałeś na moje spostrzeżenie. ten niby piekarz to tak naprawdę wypalony pracownik wręcz nieudolny z kijowym doświadczeniem który myśli że świat zwojuje w tej firmie a tak naprawdę to będzie trzeba dodatkowe roboczogodziny po nim poprawiać co (usunięte przez administratora) chłonąć wiedzę to ty możesz ale w szkole z książki
    Andrej

25.11.2021 20:59

A możesz to napisać jeszcze raz ale po Polsku? Takiego bełkotu to nawet obcokrajowiec by nie wystrugał.
    Piotr

12.10.2021 13:15

Jakie są stawki magazyniera ( operatora wózków, suwnicy) ?
    DEMARKO

22.11.2021 07:55