DEMARKO

• Wojkowice

3. Opinie o pracodawcach Bytom
  5. Opinie o DEMARKO

Opinie o DEMARKO Bytom

Nie przegap nowości o DEMARKO!

02.09.2016 08:07

W Demarko w Bytomiu porąbany dyrektor produkcji - chamstwo, wrzaski, wyżywanie się i wyzysk. Poza tym ten sadysta traktuje pracowników jak służących i każe co chwilę robić sobie kawę. Nie wiem dlaczego ci ludzie pracują dalej na tego pana
    MK

20.09.2016 09:24

Tak zwolniłem się i gdy wstaje do nowej pracy to z uśmiechem witam nowy dzień. Tylko tępaki piszą że ciężko z pracą. Jak ktoś jest dobry w tym co robi to nie ma problemu. A w desrarko niech dalej dają sobą pomiatac

20.09.2016 10:03

dokładnie tak! Jest bardzo wiele dobrych firm gdzie nie tylko atmosfera jest super i wszyscy sobie wzajemnie pomagają ale również można bardzo dużo się nauczyć, tutaj w Demarko nic się nie da nauczyć, zwłaszcza przy takim stresie który wywołuje dyrektor przypominający (usunięte przez administratora)
    Ewald

15.09.2016 08:53

Ta ilość ofert pracy świadczy jedynie o tym, że jest bardzo duża rotacja pracowników

09.09.2016 10:31

09.09.2016 14:31

Ja swój pomysł zrealizowałem - zwolniłem się stamtąd i pracuję teraz w miejscu gdzie moja praca jest szanowana i pracownicy są dobrze traktowani, zarabiam podobnie i mam święty spokój, po prostu w spokoju robię swoje i o wszystko mogę się pytać bez wysłuchiwania zbędnych wrzasków

08.09.2016 14:14

09.09.2016 08:46

Tu nie chodzi o to że za pieniądze jakie chcę tylko właśnie tak jak piszesz - każdy pracodawca wie jakie panują stawki w branzy, więc wszędzie zarabia się podobnie - różnica jest taka, że można pracować z fajnymi ludźmi w fajnej atmosferze, albo tak jak tutaj w terrorze i chamstwie

08.09.2016 13:03

Ja się zapytam - po co pracować na takiego chamskiego geriatryka? Zarobki w Demarko nie powalają na kolana, więc chyba warto poszukać sobie jakiejś spokojniejszej pracy za podobne pieniądze a jest takich firm niemało i w wielu z nich atmosfera jest ok

07.09.2016 08:53

Jak opowiadałem o panu dyrektorze w innej firmie gdzie potem pracowałem to pracownicy byli oburzeni tym, że ludzie nic z tym nie zrobią - mogliby go przecież tak załatwić żeby wyleciał z tego stanowiska, a tutaj w Demarko wszyscy są przez niego zaszczuci i ciągle zestresowani i wystraszeni - dlatego nic z tym nie zrobią

29.06.2016 16:40

arek

12.07.2016 19:10

Pani Iwonka z wystawia te ogłoszenia to powinna na klęczkach do Częstochowy cisnąc. Praca w miłej atmosferze w zespole ludzi z pasją- żart roku :) jak stałem tak jeb (ł) em
    Agencja reklamy Katowice

07.06.2016 08:58

Zleciłem firmie Demarko lakierowanie proszkowe konstrukcji stalowych oraz kasetonów dla bardzo wymagającego zagranicznego kontrahenta. Jestem bardzo zadowolony z jakości wyrobu oraz poziomu obsługi klienta. Z ręką na sercu - polecam! Znajomy, który pracuje w tej firmie pozytywnie wypowiada się o atmosferze i warunkach pracy. Bardzo docenia dynamiczny rozwój.
    J

07.06.2016 23:13

Inwestują? ciekawe w co-chyba w nowe auta szefów. Jak pracownicy muszą chodzic w dziurawych szmatach bo nowe tylko dają jak wpadają bogate szkopy
    hmm

28.05.2016 20:49

Masa wizytówek dyrektora leży na bramie Kopexu w Zabrzu. Czyzby werbowanie ludzi i zastapienie obecnych?
    klient

03.06.2016 10:33

Z tego co wiem mają dużo roboty. Firma poukładana, kadra w porządku, dużo inwestują. Znają się na robocie. Pozdr.
    ojojoj

27.05.2016 21:23

Jak wygląda kontrola jakości na sądowej? ilu pomiarowców jest w firmie?

Kontakt - DEMARKO

ul. Kolonia Zygmunt 31B 41-909 Bytom

Branża główna: Konstrukcje metalowe
    ojojoj

18.05.2016 18:21

O co chodzi z tą firmą (ale tak szczerze}...bo najeżdżacie na Nią że aż piszczy.. Wypowie się ktoś, kto pracuje tam obecnie?
    xXx

18.05.2016 23:19

Obecnie pracujący komentarza nie napiszą bo im jeszcze premię zabiorą :P Chyba że się zna Jękałę z czasów szkolnych to wtedy od razu kierownik, dyrektor
    M

02.05.2016 18:38

Szczerze odradzam, zakład na sądowej to śmiech na sali. Dużo obiecują a kasa i tak się nigdy nie zgadza. Kierownik produkcji- żenada, zero pojęcia o planowaniu jak i robocie-mądry tylko jak coś się spier.... . Prezes- synalek szefa o myśleniu jestem bogiem i krętacz jakich mało-jedno powie co innego zrobi.
    Ryszard

13.03.2016 22:49

Firma KRZAK! Nie polecam
    Polak

26.02.2016 18:22

Przestrzegam wszystkich.
    Waldek

04.02.2016 08:56

Współpracowała kiedyś z tą firmą. Kłamstwa i brak szacunku to codzienność. Do dnia dzisiejszego zalegają nam z płatnościami. Przestrzegam wszystkich.
    Rafał S.

09.01.2016 23:43

Firma ma długi. Polecam zapoznać się z raportem gospodarczym na jej temat w dobrej firmie windykacyjne.
    były

16.12.2014 12:37

Tak mojego wpisu też nie ma bronią sie jak mogą może by lepiej pomyśleli co zmienić [obniżka płacy nic nie da] wywalić z roboty pociotków i koleżków a zatrudnić takich którym sie chce uczciwie pracować .
    tadzio

16.12.2014 10:37

Ktoś tu oszukuje znikają opinie o tej firmie a nie jest taka różowa jak ją lansują .Żydowski wyzysk ciekawe kto tam ma korzenie Jude.
    wow

22.11.2014 03:39

Lepiej nawet niech nie za zaczyna,szef to krętacz i poganiacz,nic specjalnego a kasa ni jaka,najlepiej robić wszystko za nic,hala nie ogrzewana w zimę to strach się tam bać.
    bbb

21.02.2014 18:27

fajna kasa na poczatek jak ktos dopiero zaczyna kaeirer pozdro

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DEMARKO?

nowy

13.08.2013 10:11