Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Michelin Polska

Pracowałeś w firmie Michelin Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
biały murzyn - 2011-01-15 14:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zatrudniają, ale czy nie szkoda Ci życia.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2011-01-31 22:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca Przedstawiciela Handlowego ? Co oferują handlowcom ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-05 09:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kazdy narzeka tam gdzie pracuje, zarobki w Stomilu sa takie same jak gornikow z 20letnim starzem zarabiaja ( usunięte przez administratora ),jak komus zle moze wyjechac , ja mieszkam w niemczek na stale zyje tu robie oplaty i tak dalej .Moj maz pracuje w firmnie ktora robi czesci do aut cos podobnego do firmy Stomil, nie mylic z Oplem lub oni robia auta,( usunięte przez administratora ),to dobra pesja nie wszyscy tyle zarabiaja, mamy tylko ubezbieczenie normalne , za reszte trzeba placic prywatnie zadnych ubezbieczen na zycie lub 3filarow firma nie dofinasowuje, ogole tu firmy nie pomagaja w dofinansowaniu.Wiec prosze nie narzekajcie bo to co piszecie to sie sluchac nie chcce.zawsze jest lepiej tam gdzie nas nie ma,,,,
zdjecie uzytkownika
Pixi - 2011-03-19 12:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wiecie może ile zarabiają kobiety na start na wózkach widłowych?(na rękę)? Do wakacji mam tam dostać pracę- obietnica kierowniczki personalnej, więc chciałabym wiedzieć ile mogę się spodziewać...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-20 14:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, a nie wiecie moze czy obecnie jest prowadzona rekrutacja?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-14 17:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde nie polecam tam pracy.pracuje tam od 4 miesiecy i juz szukam czegos inenego.kiedys myslalem ze te wszystkie opinie to klamstwo ze ludzie tak pisza poniewaz chca odstraszyc innych.praca michelin to praca w ( usunięte przez administratora )ciagle zwiekszane normy niszcza pracowników .naprawde nie polecam nie pchajcie sie tam ja u( usunięte przez administratora ).
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-20 01:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-09-14 17:31:32naprawde nie polecam tam pracy.pracuje tam od 4 miesiecy i juz szukam czegos inenego.kiedys myslalem ze te wszystkie opinie to klamstwo ze ludzie tak pisza poniewaz chca odstraszyc innych.praca michelin to praca w ( usunięte przez administratora ) Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
M - 2011-10-14 11:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Stomil już nie istnieje, za panowania tej firmy to były czasy mlekiem i miodem usłane teraz, to jest firma michelin na czele której stoją rządzący nią Francuzi, którzy widzą w nas tania siłę roboczą>pracowałem tam trzy lata i nie wróciłbym do tej pracy pod żadnym pozorem.Pozdrawiam wszystkich ambitnych i chcących się rozwijać:))))Powodzenia...
zdjecie uzytkownika
... - 2012-01-15 21:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientuje się ktoś może jak wyglądają zarobki konstruktorów w Michelinie po roku pacy?
zdjecie uzytkownika
Robol - 2012-05-01 14:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Michelin.
Jedna wielka porażka.(usunięte przez administratora)
Praca dla desperatów.
Mam porównanie bo pracowałem jak był to jeszcze POLSKI STOMIL i pracownik był traktowany jak człowiek.
Kiedy STOMIL kupiły France \"wspaniałomyślnie \" dali załodze drugą wypłatę.
Ale później już było tylko gorzej.
Dlatego trzeba było się zawijać z tej firmy
zdjecie uzytkownika
to tylko ja - 2012-05-16 22:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w Michelin to niestety jedyna alternatywa w naszym regionie. Mam nadzieję, że dożyję czasów gdzie podwyżki będą adekwatne do pracy bo jak na razie to albo trzeba mieć plecy, albo co drugi dzień być u personalnego na pogawędce, albo robić wokół siebie dużo szumu i udawać że się pracuję a takich jest bardzo dużo
zdjecie uzytkownika
helmut - 2013-01-06 16:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie piszecie rozne opinie o zarobkach,przyjmowaniu do pracy ,ale jak ma byc dobrze i w miare przyzwojcie zarabjac jak madre lby wymyslili ze rok 2013 jest rokiem oszczednosci wielka sciema busy wozace ludzi na olz2 nowa walcownia prawie puste ,solid (czarne zmory)kupa emerytow rencistow ubekow chodzi i nasluc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e kamer pelno nawet na stolowkach tylko czekac jak w kiblach zamontoja pracy brak ale dlaczego? dlatego ze ludzie odchodzacy na emeryture zamiast na nia isc to dalej robia(usunięte przez administratora) latwo sprawdzic bylo zdjecie w propagandowej gazetce kto odchodzi atu co ludzie pracuja niektorym nerwa psuja ale co tam on robote ma do emerytuury dorobi ,mlody czlowiek nie ma szans .
zdjecie uzytkownika
Mon blanc - 2013-02-16 00:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pixi - 2011-03-19 12:14:41

Wiecie może ile zarabiają kobiety na start na wózkach widłowych?(na rękę)? Do wakacji mam tam dostać pracę- obietnica kierowniczki personalnej, więc chciałabym wiedzieć ile mogę się spodziewać...
Proszę Cię, czy ty wiesz ile górnik z 20-letnim stażem zarabia? Nie ośmieszaj się, tyle co ty masz w miesiąc to on mam może w 10 dni.
zdjecie uzytkownika
ludzi - 2013-04-12 21:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można dostać jako specjalista na początku ??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-14 10:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można poprosić jeszcze o jakąś opinię? Znalazłem ciekawa ofertę pracy w firmie Michelin Polska, chociaż jest ona dość stara, nie wiecie, czy szukają teraz kogoś? Jak wygląda sprawa od strony zarobków? Pensja dociera na czas? Ile proponują na początku? Jakiekolwiek premie, czy bonusy? Czy w firmie są związki zawodowe?
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2013-06-24 22:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Teraz w miszele jest tak: Składasz CV osobiście do działu rekrutacji, oddzwaniają do 3 mieś. do mnie po 2 tyg. Odrazu bez zastanowienia pytali mnie sie wszytsko po angielsku ( wpisany komunikatywny) co skoncyzlem, dla czego miszelin, opowiedziec, o pracy, stanowsiskach, zadaniach wczesniej powierzanych itp.) Mój angielski nie był zbyt wystarczający aby załapać się na wyższy szczebelek, więc kontynuuję współpracę jako zwykły pracownik fizyczny + za własne pieniądze kończę szkołę językową NA JAKIE TRAFISZ STANOWISKO ZALEŻY OD ROZMOWY WSTĘPNEJ ! ! ! ! ! ! ! ! !
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-13 11:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obecnie Michelin na stanowiska Produkcyjne zatrudnia przez Agencje Pracy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-19 22:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Po miesiącu pracy dostaniesz jakieś (oczywiście po szkoleniu) jakieś 1700 zł. Ale odradzam pracę w tej firmie bo czasy kiedy leżało się pół zmiany i płacili za to kokosy niestety minęły bezpowrotnie. Teraz od chyba sierpnia 2013 nie dostaniesz umowy o pracę od Michelina tylko podpisujesz umowę z agencją pracy tymczasowej i dopiero po chyba 2 latach będzie możliwość dostania umowy na czas określony z Michelinem, ale zanim to nastąpi możesz dostać umowę na pół etatu bo przez powiedzmy 3 miesiące będzie mniej pracy i przez 2 tygodnie nie będziesz potrzebna/y. Są też dobre strony pracy w tej firmie bo po bodajże roku pracy możesz dostać opony do testowania zupełnie za darmo, które zużyjesz i potem oddajesz i dostajesz nowe, są też trzynaste pensje i wczasy pod gruszą(ale nie jest tego za wiele). Jak ktoś wcześniej pisał to dla przełożonych liczą się tylko słupki. Co prawda jak robisz normalnie to co masz zrobić i skończysz powiedzmy godzinę wcześniej to się nawet nie czepiają, oby kierownik nie widział, że się szwędasz.
zdjecie uzytkownika
spokojny obserwator - 2013-11-14 20:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam sobie te posty i dochodzę do wniosku,że jak ktoś nie chce pracować to czy michelin czy inna firma i tak będzie narzekał. Czasy w których czy się stało czy leżało ,a i tak płacili juz dawno mineły bezpowrotnie.Michelin jest firmą prywatną z dziada pradziada a warunki jakie panuja "u prywaciarza" są nieporównywalnie luksusowe.Żaden prywaciarz nie zabiega tak o pracownika jak w michelinie dając OGROMNY socjal i możliwość spokojnej,ale i cięzkiej pracy.Wszystko jest na czas łącznie z "dobrym słowem" i wsparciem....A ci panowie co im nie odpowiada od siebie nic nie dadzą tylko wymagaja niewiadomo czego,a wszystko ma swoje granice - cierpliwosc prywaciarza też
zdjecie uzytkownika
goja - 2013-11-26 10:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Michlin to firma w ktorej pracownicy ciągle tylko imprezują.Wydają ogromne sumy na wyjazdy integracyjne ,obiadki,kolacje itp.Jeżeli chodzi o zarobki sa przeciętne nie ma mowy o premiach lub jakiś dofinansowań dla rodziny, firma działa tak jakby pracownicy nie mieli rodzin co powoduje,że te które sa rownież się rozpadaja
zdjecie uzytkownika
Kli - 2014-01-28 15:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pixi - 2011-03-19 12:14:41]:
Praca 4ro zmianowa plus weekendy itp jak ktoś szuka pacy to ją znajdzie jak będzie narzekać to i to się nie zmieni ...
Sam byłem ostatnio na rozmowie i zobaczę co się z tego rozwinie...
Opinie hmmm dla jednych taka dobra a inny powie że to złe... ja się chcę zapytać o ilość godzin jakie pracujecie i jak to wygląda z tymi świętami co są u nas wolne a co jak we Francji mają wolne od pracy to nam "polakom" pracującym dla nich też dadzą odpocząć ??
zdjecie uzytkownika
Pracownica hali. - 2014-04-16 20:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten Pan z Roki ,który obsługuje maszynę czyszcząca ,jest wiecznie na kacu , albo śpi w WC . żadnej kontroli ze strony kierownictwa Roki ,jak przychodzi napalarnie czyc od tego Pana wczorajszy zapach alkoholu !
zdjecie uzytkownika
Hala kordu. - 2014-04-17 04:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica hali. - 2014-04-16 20:42:46]:
Ten Pan z Roki który zmywa zmywarka wiecznie przebywa w palarni ,albo robi puste przebiegi nie myjąc posadzki ,nawet dla Pana który mopuje w w chamski sposób jedzie maszyna i pokazuje palcem co ma mopowac ,a ten człowiek biegnie za nim z tym wózkiem , to jest wstyd żeby niepełnosprawny dołował niepełnosprawnego. Wiecznie ma mordę zapitą .
zdjecie uzytkownika
Prawnik Michelin. - 2014-04-17 04:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hala kordu. - 2014-04-17 04:20:34]:
Nasza Dyrekcja przeprowadzi kontrole podwykonawców Roki Z.P.chronionej .
zdjecie uzytkownika
Pan z Miasta. - 2014-04-18 02:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Prawnik Michelin. - 2014-04-17 04:42:05]:
Prosta odpowiedz , jak czujesz zapach Alkoholu od pracownika Roki, to zgłoś to kierownikowi Michelin albo Dyrekcji a najlepiej na Policję , kierowniczka Roki o tym wie ,ze z ten Pan jest na gminie na kacu ,ale co ma zrobic jak brakuje pracowników ,nawet zdrowa patologia ze Wsi która kupiła orzeczenia o niepełnosprawności buntuje się tym Obozom Pracy dla niepełnosprawnych ,a co ma powiedziec niepełnosprawny zatrudniony w tych rzekomych Z.P.Chronionej.Jak dojdzie do tragedii przez alkohol to każdy uda durnia .Dlatego Dyrekcja Michelin Polska Olsztyn powinna przeprowadzac kontrole zarówno Kierownictwa Roki i ich pracowników ,ponieważ dla podwykonawcy liczy się tylko i wyłącznie zysk . Niech żyje Dyrekcja ( Z.P.Chronionej )
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
27 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Michelin Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x