Kabat Spółka Jawna

Budzyń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 191 ocen.

Opinie o Kabat Spółka Jawna

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabat Spółka Jawna

anonymous

Firma masakra. Rozladunek 8 godzin. Nie polecam

malinowo

jakie warunki w pracy ??? czy coś się zmieniło? ? jak traktują ludzi ??

Kowal35

Witam Czy moze mi ktos powiedzieć jak wyglada praca magazyniera w Kabacie jakie zarobki oraz zmiany..? Czy warto przyyjsc tam do pracy? Z góry dziękuję za odpowiedź. POZDRAWIAM

Polecam

Rozpoczął się nabór pracowników do pracy na produkcję (podobno potrzebni mężczyźni). Chętni do pracy nie do leżenia cisnąć na Gumową 6. Operator urządzeń do produkcji wyrobów z gumy – produkcja Opis stanowiska: - praca przy linii produkcyjnej - obsługa maszyn i urządzeń produkcyjnych Wymagania: - wykształcenie zasadnicze zawodowe - mile widziane doświadczenie w pracy w firmie produkcyjnej - umiejętność pracy w zespole - gotowość do pracy w systemie zmianowym

Pysia12

Super firma.

Pracownik

Odradzam prace na konfekcji. Terrorystka tak sie rozbestwiła ze nie ma na nią sily. Szkoda ze szefostwo pozwala na takie cos. Z takimi kierownikami jak ona to daleko sie nie ujedzie. Czas na szukanie innej pracy.

ja

u mnie na zmianie sie coraz gorzej dzieje. stwory się rozbestwiają i nikt nic nie robi. zmianowy tylko sie nas czepia a panienki mogą łazić bezkarne księżniczki kurwa mać krew zalewa . ale może ktoś zauważy ,że klempy robią co chcą a firma traci pracowników normalnych.

ghhu

@ Lidzio - za wszytsko to znaczy za co konkretnie? No a jak zabiorą już tą premię to jaka jest w takim razie podstawa pensji? i czy w ogóle kogoś teraz poszukują, potrzebuja ludzi do pracy? prosze o info

szara
@ghhu 09.09.2016 23:03
@ Lidzio - za wszytsko to znaczy za co konkretnie? No a jak zabiorą już tą premię to jaka jest w takim razie podstawa pensji? i...

w tej firmie nie przestrzega się kodeksu pracy - pracownik wychowujący dziecko w wieku do 14 lat ma prawo co roku skorzystać z dwóch dni wolnego (art. 188 kodeksu pracy). niestety w tej firmie dają jeden dzień, a drugi mówią,że ma brać ojciec dziecka,jest to sprzeczne z kodeksem pracy

ZAINTERESOWNAY

Witam. Jaki jest system pracy w Kabat ? i praca 8-godzinna, 10, 12 ... ?? Jak to wygląda ?? Proszę o odp. Pozdrawiam gorąco

Lidzio
@ZAINTERESOWNAY 07.09.2016 07:46
Witam. Jaki jest system pracy w Kabat ? i praca 8-godzinna, 10, 12 ... ?? Jak to wygląda ?? Proszę o odp. Pozdrawiam gorąco...

Robisz nak niewolnik jeśli jesteś na oponach czzterobrygadowka jeden wolny weekend w miesiącu i tak nie kiedy jakieś dni w tygodniu ale jeden to po nocce więc musisz odespac wieczne problemy, za wszystko premie zabieraja. Nie polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

nnnn

Czy na konfekcji pracuje jeszcze ta popierdzielona brygadzisty a, która wycina ludzi?

Bambi84

Mam pytanko dowiedziałem się że mogę dostać tu pracę na dziale opon jak tam sytuacja wygląda?

???

Witam moze mi ktoś powiedzieć coś konkretnego o zarobkach? Z góry dzięki:-)

kkkkk

Ludzie!!! Co wy za głupoty wygaśnięcie? Narzekanie? Ciekawe co byście robili gdyby nie firma Kabat gdzie byście pracowali. Z tego co się słyszy to w lokalnych fabrykach są wiele gorsze warunki pracy i gorsze płace. A tu pracujesz 8 godz dzwonek i do domu. Wiadomo że swoje trzeba zrobić ale takie czasy ze nikt za darmo pieniędzy nie da. Po za tym pieniądze zawsze na czas możliwość rozwijania swoich umiejetnosci kwalifikacji, możliwość awansu. Dostępność szefów dyrektora, zawsze można iść porozmawiać wyzalic się wyrazić swoje zdanie i rozwiązać problem. Fakt nie którzy kierownicy są naprawdę niekompetencji ale w takim wielkim przedsiębiorstwie to jest łatwe aby mieć samych idealnych kierowników. Ale to my tworzymy tą firmę więc pokażmy na co nas stać i co potrafimy a tylko narzekamy na innych. Jeśli potraficie to pokażcie tym ludzia że można inaczej A nawet ich Z astapcie.

alojzy

dla zainteresowanych informuję, że w firmie jest rekrutacja na wydział opon :)

bolkin

benefit dostaniesz w postaci obcietej dentki :) /ogolnie to kolchoz kobiety tam maja sile w ustach bo i nawet konia pociagna :)

.,;

co tu tak cicho piszcie coś!!!!

;(

Wiadomo że nikt nie będzie słuchał tego co ma do powiedzenia zwykły pracownik

ben

To żenujące że P kierownik z konfekcji stosuje mobbing na pracownikach a szefowie nic z tym nie robią.Doprowadza pracowników do skrajnych uczuć.To wstyd dla takiej firmy niby na poziomie.Nie raz było spotkanie na ten temat z szefostwem ale widocznie o to im chodzi żeby pracownicy byli poniżani.ŻALLLLLL

luz
@ben 17.04.2015 11:54
To żenujące że P kierownik z konfekcji stosuje mobbing na pracownikach a szefowie nic z tym nie robią.Doprowadza pracowników do...

Może czekają aż w końcu ktoś pujdzie z tym do sądu o stosowanie mobingu ja bym tak zrobił.Naszczęście jestem na innym dziale.Ale fakt troche przegina

OBSERWATOR

Do kierownik, wyuczony a pisze tesz zamiast też. Widze ze tak jak tu pisza ze kierownicy sa nie wyuczeni to PRAWDA. KIEROWNIK POLSKIEJ PISOWNI SIĘ UCZ.

zaczytana
@OBSERWATOR 25.03.2015 23:11
Do kierownik, wyuczony a pisze tesz zamiast też. Widze ze tak jak tu pisza ze kierownicy sa nie wyuczeni to PRAWDA. KIEROWNIK P...

nie pracuję w tej firmie,ale z ciekawości czytam co ludzie opisują- i nie obrażajmy ludzi mniej wykwalifikowanych - kierownik taki uczony a błędów ortograficznych w tak krotkim opisie bardzo dużo, i kto tu powinien się uczyć

Kierownik

Wy pracownicy zwykle szare robaczki jestescie od tej roboty,a my od plaszcznia czterech liter na stolakach. Trzabylo sie uczyc a nie sobie bimbac jajami to tesz teraz byscie mieli lrzej

,;
@Kierownik 22.03.2015 20:37
Wy pracownicy zwykle szare robaczki jestescie od tej roboty,a my od plaszcznia czterech liter na stolakach. Trzabylo sie uczyc...

żeby zostać kierownikiem w tej firmie wystarczy skończyć zawodówkę z trójami, nic więcej nie potrzeba!!

ktoś
@,; 29.03.2015 09:32
żeby zostać kierownikiem w tej firmie wystarczy skończyć zawodówkę z trójami, nic więcej nie potrzeba!!...

jak ja skończyłam zawodówkę z 3 trójkami reszta 4 lub 5 i liceum z ocenami jedną 3, same czwórki i jedna 5 to powinnam chyba jakimś prezesem zostać albo dyrektorem :D

E-trongreen

Witam!Firma sama w sobie jest ok.-jednak przelozeni?? brak slow,totalny brak kompetencji,i zainteresowania ludzmi.Zaszczuwanie pracownikow i totalna olewka to cheb powszedni.Kierownik dzialu konfekcji typowy ,esesman,nie potrafi docenic nikogo chyba ze swoich donosicieli .NIE POLECAM .Dla starych pracownikow pelen szacunek za wytrwalosc zycze duzych przelewow na konto,a kierownikom zycze przelewu ktorego nigdy nie otrzymaja .....przelewu odrobiny rozumu i wyrozumialosci.dziekuje

wojtas

No cyrk to w tym zakladzie jest.Można oszaleć

bodzio :)

Popieram powyższą wypowiedz. Normy są do wykonania tylko bądź zainteresowany pracą.

maczo

Ja jestem zadowolony z pracy, wykonuję to, co do mnie należy bez mądrowania się - pracuję już tam 3 lata. Każda praca na danym stanowisku jest powtarzalna wręcz jest rutyną, co dnia, osoby mające problem z wykonaniem tych norm są chyba ...

p)

No dokładnie większość ludzi w naszym zakładzie nie ma ambicji (bez urazy)Wynagrodzenie na czas to oczywista sprawa a nie luksus .Rozumiem że są zakłady gdzie pracownicy nie otrzymują wynagrodzenia na czas,ale nie przesadzajmy .Wogóle to co się dzieje w tym zakładzie to cyrk.

xxxxx

Ludzie ogarnijcie sie ale macie ambicje.Co nie którym wystarcza to że ma wypłate na czs.Z takimi ambicjami daleko nie zajdziecie,żal mi was

,.

Odkąd jest nowy dyrektor nawet ciężko pracujące kobiety się docenia. Dostały bardzo duże bukiet kwiatków!!!!!!

buc

4 tys masz na kwartal :) haha

Kabanosik

TYLKO DMUCHAC DETKI I NIE UMIERAC RAJ NA ZIEMI

CABAN
@Kabanosik 13.03.2015 18:37
TYLKO DMUCHAC DETKI I NIE UMIERAC RAJ NA ZIEMI

ja tez kocham te detki i je wentylki mmm

Kabanosik

Kaban to najlepsza firma jaka widziałem aż 4 tyś na miesiac, praca bardzo lekka nie na robie sie tam w cale, gratis dostaje dętki z najwiekszymi wentylami, kierownicy bardzo mili nie gonia do roboty, duzo czasu jest nawet nie raz 10 workow mleka wypijałem na zmianie.

kaban

No ciesze sie ze widze co dzien dentki chyba sobie konia zwale na nie dzisiaj! Podniecaja mnie dlugie wentylki zalepie go

kaban

hej kabany co tam u was? zas wala w dzialo bo weekend :) cisza przed wyplata hehe,a no tak niema sie z czego cieszyc jak kopiejki wplyna na konto ze starczy na rachunki i na suchy chleb z smolcem

...
@kaban 07.03.2015 18:55
hej kabany co tam u was? zas wala w dzialo bo weekend :) cisza przed wyplata hehe,a no tak niema sie z czego cieszyc jak kopiej...

Musisz sporo zarabiać w tej firmie , skoro jeszcze na "SMOLEC" wystarcza.Idzie sezon na smalczyk z ogórkiem małosolnym -które się cenią.Tak więc nie narzekaj i zważaj na to co wypisujesz i ciesz się ,że tam pracujesz.Pozdrawiam

jacek

boja sie pewnie trzesa nogami,nic nowego w pracy bys topnal noga to wieksza polowa by po uciekala ze strachu tak sie boja

Kierownik

Czemu nikt temu spragnionemu panu nie odpisze na pytanie skad jest ta Pani???

Poszukiwana

Apel do ludzi pracujacych w kabat!!! Kto ma namiar na panne Magdalene K. krotko opcieta blondynka Prosze o pomoc!

Poszukiwana

Witam! Kto wie skąd jest Panna (usunięte przez administratora) z kontroli jakości? Niemam kiedy zagadać do niej,jest piękna.Prosze o pomoc ludziska!

Boss z Szamocina

Kocham pracę w kabat i te wszystkie rozmiary dętek :)

;;

ja pracuje w tej firmie kilkanaście lat, to co było kiedyś a to co jest teraz to niebo a ziemia.kiedyś zarobki były lepsze, można było wypić kawę czy zjeść cukierka i normy się robiło nawet po 120% były dodatkowe premie, a teraz możesz zrobić nie wiadomo ile i tak jej nie dostaniesz.wiadomo w każdym zakładzie pracy trzeba pracować nikt nie da pieniędzy za siedzenie.A ta samo ocena to jedna wielka ściema, ko się podlizuje kierownikowi to ma wystawioną super,a kto przychodzi żeby pracować i raz kiedyś powie swoje zdanie to jest już niedobry.

stefania

No cieszcie sie co macie,bo juz gorzej byc niemoze. Niektorzy sa zadowoleni ze wyplata na czas,ze 8 godzin i do domu,ze kawke pija cukierki jedza,fajki pala. Dla mnie to rzecz naturalna a dla niektorych to wrecz jest ku zdziwienia wow 10 jest hurrraaa wyplata jest na czas... Ludzie zejdzcie na ziemie,jak kazdy by mial podejscie takie jak wiekszosc ludzi 40+ , badz 50+ nie jest zle,kasa na czas itd. Bo juz gorzej byc niemoze macie mala samo ocene bo wystarczy wam 10 brutto lub mniej bo tez maja i 7brutto na godzine + premia ??? Ale taka premia jest owszem jak non stop pracujecie,bo raz nieprzyjdziesz do pracy badz wezmiesz urlop badz zachorujesz i masz po premi. Niektorzy tu pisza jakby kokosy zarabiali,a niewiem czy majac ledwo 7 zl netto lub mniej przy 160 godzinach bez premi jest tak dobrze.Sami sobie policzcie.Wychodzi jakies dobre 1100zl na reke (przy stawce ponad 10 zl na godzine,bo jak masz mniej to nawet 1000 niezarobisz bez premi)normalnie szal....Wiec dla pracujacych nieda wam tu nic dodajac posty ktore przedstawiaja wasza firme w samych superlatywach,bo rzeczywistosc jest inna niestety...

...

Jak mi Was żal:(... Chodzę do pracy w tej firmie ZADOWOLONA .Cieszę się że się tam dostałam do pracy, a pracuję już kilkadziesiąt miesięcy.Wychodzę na papierosa, jem cukierki , mam czas do "ubikacji"a na dodatek wyrabiam ponad normę za co kierownik docenia mnie dodatkową premią co miesiąc.Wypłata nie mała na dodatek zawsze na czas.Nigdzie nie zarobię tyle co w tej firmie .Jestem tylko 8 godz w pracy na miejscu z rodziną . P,s, Skoro nie potraficie docenić tego co macie ,nikt was nie trzyma .Załóżcie swoje firmy i tam się opieprzajcie i narzekajcie.(nie zapomnijcie ,że ci którzy robią ponad normy pracujemy na tych którzy się opieprzają,i narzekają .Dodatkowej premii nie powinni dostać za wskazniki ci co nie wyrabiali norm-a dostali .Tym to się już nie pochwalicie co??? W żadnej innej firmie nie będzie lepiej więc zacznijcie doceniać to co macie,dopóki nie jest za pózno.

!!!

Zadowolony jestem ,że pracuję w tej firmie!!!Umowa jest ,wypłata na czas,dodatkowa premia -czego chcieć więcej(tylko 8 godz) Jak się komuś nie podoba to sorki Brama jest otwarta .Przestańcie narzekać tylko bierzcie się do pracy. Miłego weekendu.

Taka jedna

Człowiekowi nie można dogodzić ! . Chcielibyście zarabiać 2.500 zł miesięcznie , siedząc i pachnąc tak ? Nie którzy na waszym miejscu by się cieszyli mając jaką kolwiek pracę ! Ale widzę nie którym nie można dogodzić ! Może gdyby doszło do tego że nie mielibyście co dziecku na chleb dać wtedy byście przejrzeli na oczy , jak ważna jest praca i nie ważne gdzie ! Teraz to wszędzie każdy walczy o miejsce pracy i o to by go nie zwolnili za jakąś głupotę . Najlepiej być zimnym sku*wielem , niż mieć mnóstwo przyjaciół w pracy którzy i tak za rogiem obrobią ci Du*e ...Bo w pracy nie ma się znajomych są tylko " znajome Twarze " więc nie ma co tu obrażać czy pisać komuś po nazwisku bo i tak tym nic nie wskóracie a po za tym pomyślcie o tym jakby tej pracy nie było , ile osób było by na " lodzie " . Więc zamiast krytykować firmę bierzcie się za pracę ..

ktos

prosze bardzo o usunięcie tej strony włascycieli dyrekcje bo brak szacunku dla drugiej osoby bo ludzie nie wiedzą do czego słuzy forum to co piszą to smieszne o obrzydliwe jak ktos chce pracowac pracy jest duzo wystarczy zmienic pozdrawiam firme i dziękuje ze tyle pracowników ma zatrudnienie

Kierownik

Kocham tą pracę :)

koleś
@Kierownik 26.02.2015 22:50
Kocham tą pracę :)

zobaczymy jak spadniesz niżej niż poszedłeś w góre

Disco Polo

Bo taniec to jest siła,dziś dętka od kombajna mi sie śniła co pieknie zatańczyła :)

menadżer
@Disco Polo 26.02.2015 22:47
Bo taniec to jest siła,dziś dętka od kombajna mi sie śniła co pieknie zatańczyła :)

słuchaj haha, Najważniejsze w czytaniu jest zrozumienie tego co się czyta. Prośba dlatego bo znam ludzi i to nie mało którzy są zadowoleni że tam pracują a piszą tylko Ci ponieważ stała im się wielka krzywda gdyż musieli się zwolnić (lub ich zwolnili) bo w końcu ktoś zauważył to że marnowali pieniądze które można by było zapłacić ludziom którzy na nie zasługują.Druga sprawa: 2,5 tys. może nie wszędzie ale można zarobić tylko trzeba chcieć i walczyć o swoje a nie bimbać i wiecznie narzekać wśród kolegów lub przy maszynie. Już pisałem nikt nikogo na siłę nie trzyma: demokracja, kapitalizm i wolność wyboru. Mam tylko nadzieję że osoby które kiedyś stwierdzą że jednak na Gumowej 6 nie było aż tak źle a swoimi negatywnymi opisami wystawili można powiedzieć na cały Świat opinie o tej firme, nie przyjdą szyderczo kiedyś do właścicieli (lub kadr) prosić o drugą szanse. Chyba że w swoim CV napiszą: "na goworku zeszmaciłem tą firme tak jak tylko mogłem", ale w to akurat nie wierze. Jako człowiek który trochę w życiu przeszedł wyznaję jedną zasadę: nie pal za sobą mostów bo nigdy nie wiesz co Cię w życiu czeka. W sumie pisząc dużo złego o tej firmie nikt z Was za sobą mostów nie pali bo oficjalnie nigdy się do tego nie przyzna. To moja ostatnia opinia na tym forum ponieważ musiałem się zniżyć do poziomu wielu b......w piszących większość tych bredni. ŻEGNAM!!!

haha

Do menażera wez niebadz zalosny!Jaki koment wogole bo padne.Prosba do ludzi ktorzy tam pracuja zeby sie wypowiedzieli hehe.Bo co ? Bo prawda o waszej firmie wychodzi na jaw i to co jest napisane w tych 7 stronah jest swieta racja o was.No nie sa te czasy zeby zarobic 2,5 tys czemu ? Odpowiedz jest prosta jest takie bezrobocie ze prywaciarze wyzyskuja ludzi,ktorzy niemaja co do gara wsadzic to i beda robic nawet za 1000 zl! I darujcie sobie takie teksty jak JEST WIECEJ OSOB NA WASZE MIEJSCE.A no jest wyzysk ludzi w kabat! Ac propo komentarzy niedlugo sie posypia od ludzi ktorzy maja juz dosc pracy u was!Pozdro fanatycy pracujcie sobie,najwidoczniej lubicie jak wam pot cieknie po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

menadżer

czytając te wasze wszystkie "opinie" myślę sobie tak: od jakiegoś już czasu mamy w Polsce demokracje, kapitalizm, wolność wyboru, słowa itd. itp dlatego też propozycja moja jest taka: ci co im tak źle w tej firmie niech złożą wypowiedzenia lub porzucą prace od razu, ci co rozważają prace w tej firmie niech nie wierzą we wszystko to co na tych 7 stronach jest napisane tylko się sami przekonają, a ci co pracowali w tej firmie i z różnych przyczyn ich tam już niema niech stulą ryje bo widocznie nie mogli przeżyć tego że w końcu ktoś chce zrobić porządek lub najprościej w świecie są nieudacznikami i fantastami którzy myśleli że w tych czasach za walenie w c...a przez 8h dostaną z 2,5 klocka. To nie te czasy Teraz moja opinia: Z tego co mi wiadomo to jeżeli w tej firmie człowiek który się tam zatrudnił pracuję sumiennie, uczciwie i zgodnie z wyznaczonymi obowiązkami i regulaminem, jest zawsze doceniony, chociaż zależy to od kryteriów kierownika. Te wszystkie flusie co pracowali tam kiedyś lub pracują tam jeszcze a tego nie doświadczyli no to sorry ale widocznie nie zasłużyli na dodatkowe profity jakie im się należą. Ja wiem że ciężko jest się przyzwyczaić do w pewnym sensie jakiegoś tam rygoru jaki jest wprowadzany w tej firmie (jak kiedyś waliło się w c...a przez 8h) , ale najprościej w Świecie jeżeli taka firma jak wasza chce się utrzymać na rynku a co za tym idzie, nie doprowadzić całych rodzin do skrajnego ubóstwa, nie może sobie pozwolić na spuszczanie pieniędzy do klopa. Kończąc powiem tak: zmiany widać są (nie każdemu to się podoba), ale w 2014 r podwyżka płac była i ponoć w tym roku też się coś szykuję. Lewusy tam pracujący pamiętajcie jedno że na opinię Waszej osoby, ocenę kompetencji i możliwą podwyżkę pracuje się cały rok a nie miesiąc przed oceną. Trochę rozpisaliśmy ale żal czytać jak piszecie o dłoni która Was karmi. P.S. Prośba do wszystkich pracowników zadowolonych z pracy w tej firmie, aby też się wypowiedzieli, obalając większość mitów

koleś
@menadżer 26.02.2015 02:06
czytając te wasze wszystkie "opinie" myślę sobie tak: od jakiegoś już czasu mamy w Polsce demokracje, kapitalizm, wo...

przyjdż na produkcje latem zrób norme też zrobie pytanie panie mądry jak długo wytrzymasz i czy dasz rade jak fizycznie nie pracowałeś nigdy panie mądry.a jak pracowałeś to długopisem aż pod z czoła pomyśl jeśli potrafisz!!!!

jozim

Zazdrosc? jaka ? bo nierozumiem? Taka ze pracujecie w smrodzie? Nie ma czego wam zazdroscic tylko wspolczuc! To jest forum wolna amerykanka,kazdy moze sie wypowiedziec na temat tej firmy,zyjemy w kraju wolnym cywilizowanym kraju.A fanatyka kabata zycze milej pracy,do ktorej jeden dzien nieprzyjdziesz i masz po premii.Zalosne...

ktos

naprawde to smieszne ten ktos juz naprawde bez mozgu cos go gryzie zazdrosc hm brak odwagi to swiadczy onim ale to nie problem by się dowiedziec skąd pisane pozdrawiam i zyczę przyjemnej pracy a jak komus nie pasuje zawsze moze zmienic pozdrawiam

niunia

Nie Nie Justynka ale ktoś bardziej życzliwy ! zajmij się sobą a nie pisaniem po imieniu lub nazwisku o kimś jasne ? bo każdy cwaniakiem jest tylko w necie a na realu nie potrafi gęby otworzyć ! jak widzę takie ciamajdy to mnie ponosi . zajmują się czyimś życiem a w lustro nie patrzą . PPozdrawiam i gratuluję braku mózgu

Zostaw opinię o Kabat Spółka Jawna - Budzyń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabat Spółka Jawna