logo Michelin Polska

Michelin Polska

Olsztyn

Opinie o Michelin Polska

Alicja 2017-03-14 09:47
@sram na michelin nie współpracuję w żaden sposób z Michelin Polska. A Ty jakie masz opinie na temat pracy w tej firmie?
Ssman 2017-03-14 20:07
Dziadostwo. Zapier dol cały tydzień,na wolnym nastawiaj budzik bo inaczej przespisz. Na kwartał możesz zrobic pięć bubli. W tym czasie robisz kilka tysięcy opon.. 5 szt i po premii.
2
Ssman 2017-03-14 20:08
Dziadostwo. Zapier dol cały tydzień,na wolnym nastawiaj budzik bo inaczej przespisz. Na kwartał możesz zrobic pięć bubli. W tym czasie robisz kilka tysięcy opon.. 5 szt i po premii.
2
Alicja 2017-03-15 08:53
@Ssman, a jakie dostrzegłeś plusy pracy w owej firmie?
maniek545 2017-03-21 17:31
Witam dostałem ofertę pracy operator l produkcji opon. jakie zarobki w okresie próbnym? i czy zapie. rdol
ROlik 2017-03-22 16:50
Pracujesz 7 dni w tygodniu. Czasami dostaniesz w tygodniu dzień wolnego.
Czy święta, czy sylwester - jest twoja zmiana - musisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Zarobki przez agencje max 1800 zł na ręke.
Ciężko jest, jak wszędzie zresztą
sram na michelin 2017-03-22 19:16
Moja ocena tego bagna ? Jedno wielkie zero. Dlaczego ? Nie wiem czy mam ochotę pisania, tych wszystkich minusów, bo plusów, żadnych nie widziałem, ale spróbuję napisać. Jeżeli zapomniałem o czymś, to przepraszam osobę, którą naprawdę te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwane " pracą marzeń " interesuje, a osoby które miały z tym do czynienia zobaczą, przeczytają to co w 100% również przeszli. Zapraszam do czytania :)

A więc tak, w firmie pracowałem nie dużo, bo nie chciało mi sie pracować 7 DNI W TYGODNIU NA 3. RÓŻNE ZMIANY, wyjaśniam: 2DNI 6:00-14:00, 2DNI 14:00-22:00, 3 DNI 22:00-6:00. w tym że kolejny tydzień oznacza zmianę dni zmiany, że jeden tydzień 3dni nocek, drugi 3dni rano, trzeci 3dni popołudnie, taki chory system. Poźniej, gdy przepracujesz jakoś te 7dni i wracasz do domu z nocki, ja mieszkałem 30km od Olsztyna to przyjezdzalem na 7. rano, pozniej wzialem prysznic, cos zjadlem i wiadomo poszedłem spać o godzinie ok. 8. czasami 9. no, a że tydzień był męczący to się pospało z 8-10h , to wstawałem, w zależności o której kładłem się spać 15,16,17 czy 18. godzina :) I tak to wygląda te ich " 2 DNI WOLNEGO PO 7 DNIACH ROBOCZYCH " Pierwszy dzien przesypiałem, jak wielu pracowników, poźniej całą noc nie można było zasnąć, drugi dzień człowiek albo znowu spał do późna bo z rana zasnął, albo cały drugi dzień był zamulony, a jutro trzeba znowu wracać do Łagru na 6. eh... cudowne życie :) No nic, Kamil ( moje imię ) poszedł ucieszony do pracy pierwsze dni, każdy się usmiechał, każdy kulturalny, każdy gada " praca marzeń ", oprócz " małych " ludzi , napisałem małych, bo oni właśnie mówią prawdę, którzy mówili często do mnie " młody szukaj sobie nowej roboty, bo to jest syf nie firma ", jak każdy sobie pomyślałem po tym praniu z mózgu " kurczę tu jest tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze pracownicy rywalizują o miejsca dla kumpli " hahaha głupi ja :) No nic, piszę dalej praca pierwsze dni była jako taka, aaa zapomniałem, trafiłem na wymarzoną KONFEKCJĘ OPON, cudowny dział " jak raz trafisz na niego, już nigdy z niego nie wyjdziesz ". Wszystko było miło, aż nie poznałem super maczo Mistrza, którego nie będe podawać nazwiska, jak mi moją brygadę z największym debilem jakiego widzialem w zyciu, ktory malo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] temu mistrzowi nie wszedl, a podejrzewam, ze jakby mogl to i by wszedl, wiecię taki cool man, który chce sie pokazać i zrobil z siebie ... jak oni to zwą " korespodenta jakosci " czy jakoś tak, bynajmiej na normalny jezyk brygadzista i instruktor nowych pracowaników, ale tu też powinno być " instruktor " bo cały dzień gosciu sie opier... tak , jeżeli to czytasz to o tobie pisze. No i tak ten instrukotrek dzien w dzien wraz ze mną, mowie wam ludzie, jacy tam matoły pracują, zero szacunku, każdy chce być lepszy od siebie, każdy na siebie gada, każdy siebie sprzedaje, Boże co za ludzie tam pracują, mnie oczywsicie inaczej nie potraktowali, każdy mój dzien w tej zasranej firmie był taki, że albo mnie obgadywali i slyszalem, albo sie nasmiewali, bo wiadomo, nowy nie umie, ten tu robi powiedzmy 6 lat, potrafi wszystko i " HAHAHAHA SZYBCIEJ SZYBICEJ ! NIE TAK SZYBCIEJ ! BUJAJ SIE ! " , a to tylko grzeczna wersja, bo admin ocenzuruje moje słowa. No i tak każdy nowy musi sie meczyc z baranami, 7dni w tygodniu po 8h, pozniej wracasz nie masz czasu ani dla siebie ani dla rodziny. Nie wiadomo z jakiego powodu mistrz ma do ciebie problem, ludzie z innych dzialow cie nie szanują, a kierownictwo glupio sie usmiecha, a tak naprawdę sobie mysli " MURZYN " . Pomyslalem sobie, poczekam do wyplaty, przecież ludzie gadają ze prawie 3000 koła wyciągają, to jak na polskie warunki niby dużo, a tu znowu rozczarowanie, bo wypłata niby duża, było tego bodajże 2100, ale przez 7dni w tygodniu, na 3 zmiany, bez praktycznie dnia dla siebie to GÓ.WNO NIE PIENIĄDZ. Pomyślałem sobie, że koniec tego, ten psi przydupas mój instruktor miał dostać za pranie mojego mozgu 200 coś zł, a ja sie zwolnilem przed tym ich egzaminem... aaa egzamin, zapomnialem wspomniec o EGZAMINIE z MATERIAŁEM na dobre PÓŁ ROKU, którego masz sie nauczyć w MIESIĄC, myslisz sobie " to tylko glupi egzamin " jakbys wiedzial jakie te przydupasy są upierdili i zamiast " WERYFIKACJA " powiesz " SPRAWDZANIE " i cie wyzywają, albo gorzej nie zdajesz egzaminu to zobaczysz co mam na myśli :) Później przychodzi ci produkcja, która jest taka sama czy to na ranku czy na nocce, co wiadomo, że człowiek w nocy inaczej funkcjonuje, zwłaszcza, że co chwila ma inną zmianę. Musisz robić opony i sprawdzać milimetrowe błędy, jak pomyslisz sie o 1mm to zaraz ci zabiorą premię, żebyś wiecej tego nie zrobil ( chore ). Jak ci sie skonczy materiał ? Masz biec, szybko wymienic bo nie zapominaj ze masz robic 2 opony na minute :) A uwierz mi, że przez pierwsze miesiące, to j
8
sram na michelin 2017-03-22 19:25
EH ZJADLO MI TEKST, WYOWIEDZ NIE SPUJNA, NIE MAM OCHOTY ZNOWU PISAC
1
sram na michelin 2017-03-22 19:35
A i również, przepraszam, za moją pierwszą odpowiedź, jestem strasznie nerwowy mi mam złe wspomnienia z Michelin. Jeszcze raz Bardzo Przepraszam Pani Alicjo :( ;)
1
sram na michelin 2017-03-22 19:40
A i również, przepraszam, za moją pierwszą odpowiedź, jestem strasznie nerwowy mi mam złe wspomnienia z Michelin. Jeszcze raz Bardzo Przepraszam Pani Alicjo :( ;) Proszę mi WYbaczyć :(
Alicja 2017-03-23 08:53
@s**m na michelin, bardzo dziękuję za Twoją szczegółową ocenę. Wiecie, że Michelin Polska organizuje również szkolenia? "Co roku nasi Trenerzy szkolą kilkaset osób. Centrum Szkoleniowe Michelin, dysponuje powierzchnią 400 m2 i daje Państwu możliwość pogłębiania wiedzy w optymalnych warunkach sal wykładowych oraz profesjonalnych serwisów oponiarskich." - więcej informacji znajdziecie na stronie http://centrum-szkoleniowe.michelin.pl/
jajko 2017-03-24 14:38
taka firma ze nowy pracownik ma 2100 netto oczywiscie po egzaminie ,stary pracownik po 30 latach moze 3000 netto :D , o golnie nie polecam szczegolnie konfecji przejeb... maks , mistrze czepiaja sie do bzdur nic nie robia tylko zra i kawke pija, zero wolnego 7dni wykancza najlepszego, oczywiscie sa ludzie co im sie to podoba bo jest fajnie jest praca jest super, co tam zycie przeminie w oponach :Ddodatku pracuja tam sami starzy konfindety lizusy i ta grupa rekordzistow chore :D ,premie nie osiagniecia za byle co zabrane ,co z tego socjala jak nie masz czasu zyc :) tyle w temacie. nigdy tam nie bedzie dobrze jak sie nie zmieni system pracy i ludzi!
5
Lukash 2017-04-02 00:31
Po 30 latach pracy konfekcjonerzy maja 5-6 tys netto ( pensja , premie, wysługa lat , itp.) więc nie wypisujcie głupot ze może 3000 zł. Na początek na umowie o prace 2300-2500 zł netto wiec nie jest źle, plus 13 pensja, premie, wakacje pod gruszą, bony , opony, kredyty bez procentowe, itp. Jak ktoś ma dwie lewe ręce to wszędzie bedzie mu źle i bedzie zawsze narzekal, jak komus nie odpowiada praca w Michelinie to nie musi tam pracowac, nikt nie zmusza, ale chociaz człowiek nie umrze z głodu i nie robi za 1400 zl. Mistrzowie , majstrowie itp są w porzadku, nie wiem gdzie wy robicie skoro tak narzekacie. Praca zmianowa nie jest zła, człowiek ma czas by moc zalatwic wiele spraw w tygodniu , bez koniecznosci zwalniania sie z pracy.
Pozdrawiam

ps

s*** na michelin - możesz napisac na jakim wydziale pracowales
Alicja 2017-04-03 09:40
@Lukash, to może być bardzo pomocna opinia dla przyszłych kandydatów, dziękuję. Podsumowując polecasz pracę w Michelin Polska? Spełniła Twoje oczekiwania?
mmm 2017-04-04 13:12
Kolego, konfekcjonerów z 30 letnim stażem zarabiających jak piszesz 5-6 tyś. w tej fabryce nie ma.
5
Xxx 2017-04-05 20:44
Zeby zarabiac 5000 zl(stanowiska fizyczne) w tej firmie po 20-30 latach trzeba miec ponad 23 zl/h i sporo stazowego.Czy to mozliwe?Jasne ze mozliwe.Jest 1 ale.Trzeba od siebie wymagac i chciec to osiagnac zamiast narzekac i mowic jaka to firma jest zla.Duzo zalezy od czlowieka i jego podejscia.Pomijam juz wszystkie inne dodatki ktore tez podnosza pensje.
1
mmm 2017-04-08 07:41
Proponuję czytać ze zrozumieniem ja nie narzekam i nie zajmuje się propagandą, krótko napisałem o faktycznej sytuacji. Stawka którą podajesz czyli ponad 23zł/h w kategorii zaszeregowania konfekcjonera to kosmos i długo jeszcze będzie nie osiągalna.
2
zdziś 2017-04-09 10:56
Michelin Polska nie ma wcale nowych ofert nad czym ubolewam, ponieważ zależy mi na pracy w firmie o dobrej renomie.
Zosia 2017-04-09 20:21
Wprowadzają przestarzałe metody zarządzania (od początku lat80-tych wiadomo, że one obniżają efektywność i jakość... to pewnie decyzje z centrali fr....), płacą tyle, że gdybym nie była na rozmowie po znajomości, to bym pomyślała, że chcą mnie spławić taką ofertą... :-D hahahhahhahaaaa ...poważnie, jak w zieleniaku . Powietrze niezdrowe delikatnie mówiąc... taka branża, ale czy normy są przestrzegane to wątpię..... szybciej zatrudnią amatora siostrzeńca kierownika, niż specjalistę , który zna się na rzeczy ... głęboka komuna. Jak was nie zatrudnią wyślijcie emaila do skargą do Francji .. takie tam układy, że nawet najlepsze kwalifikacje nie pomogą w obliczu znajomości...
5
Alicja 2017-04-10 09:19
@zdziś, zachęcam do odwiedzenia strony internetowej firmy - tutaj możesz znaleźć aktualne oferty pracy: http://praca.michelin.pl/pol/
masa 2017-04-13 08:02
Jak masz ciocie w kadrach to się dostaniesz po czasie:)
2
Wacław 2017-04-13 22:26
Czy Michelin Polska prowadzi jakąś rekrutację? Nic nie mogę znaleźć a zależy mi na pracy w firmie, słyszałem że to dobra firma Co sądzicie o tym? Czy firma się rozwija? Czy atmosfera jest dobra? Z góry dziękuje.
Sklep 2017-04-14 07:39
Alicja,
dlaczego nie zwiększacie ilości firm w systemie, które chcą dać rabaty dla Waszych pracowników na zakupy? Przecież to działanie na ich szkodę
1
Sklep 2017-04-14 07:40
Alicja,
dlaczego nie zwiększacie ilości firm w systemie, które chcą dać rabaty dla Waszych pracowników na zakupy? Przecież to działanie na ich szkodę
1
Lolo 2017-04-18 19:15
@Sklep Myślę, że pod zły adres kierujesz swoje uwagi. Takie tematy rozpatrują szefowie a oni z całą pewnością nie wchodzą na forum! Generalnie to dobra firma i jako pracownik potwierdzam, że dobrze się tu pracuje. Nie ma złych wpisów a to też coś znaczy!
Alicja 2017-04-19 11:13
@Wacław, wszystkie aktualne oferty pracy możesz znaleźć na stronie internetowej firmy: http://praca.michelin.pl/pol/ Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć coś dla siebie.
@Sklep tak jak wspominałam nie współpracą w żaden sposób z Michelin Polska. Jestem redaktorem serwisu GoWork.pl Z tym zapytaniem polecam skierować się bezpośrednio do firmy.
Srick 2017-04-21 16:36
Co ty palisz człowieku? Pracuję tam od 12 lat, obecnie konfekcja od 8 lat, wcześniej wulkanizacja i operator wózka, a mam ok. 2800 na rękę, więc gdzie tak płacą po te 5000, może elektromechanikom ze stażem 30 lat?!
5
Maniek 2017-04-21 16:49
Kiedyś w Michelinie zarabialo się tys złotych wiecej niż w innych firmach a teraz zarobki są takie same a pracy więcej i na zmiany i weekendy święta itd
6
Nadia 2017-04-22 19:43
Michelin Polska ma to coś co przyciąga ludzi do pracy w firmie. To pewnie marka robi swoje, ludzie lubią pracować w znanej firmie, tam jest stabilizacja, wysokie standardy i to daje poczucie bezpieczeństwa.
olaf 2017-04-24 14:53
jakie bzdury
1
HEHE 2017-04-25 18:58
sorrry, ale wszyscy tu się rozpisujący jaki to michelin jest zły i wgl, jesteście śmieszni, ciekaw jestem jak wyglądała wasza rozmowa, jak odpowiadaliście na pytania, pewnie : ''Panie ja wszystko mogę...", albo nie potrafiliście nawet sprecyzować na jakie konkretnie stanowisko chcecie, co znaczy że jesteście tępakami z ulicy, którzy myślą że będą wam płacić 3000 zł na rąsie za "czy się stoi czy się leży", to ja jestem ciekaw co byście powiedzieli gdybyście pracowali w czasach gdy był OZOS. Michelin nie jest dla osób słabych czy też głupich. Jaki inny zakład w Olsztynie ma taki system socjalny jak ten ? Jaki inny zakład daje takie możliwości rozwoju jak ten ? Za rok pracy nie awansujecie nagle na stanowisko dyrektora. Z resztą na tym portalu komentarze dają ludzie, którzy się zawiedli bo myśleli że będzie inaczej.
mmm 2017-04-26 19:57
1. Nie obrażaj.
2. Czy najważniejszy jest system socjalny w tej fabryce?
3. Możliwości rozwoju mają dobrzy znajomi i rodziny.
4. Jaki inny zakład pracuje w takim systemie /czterobrygadowy/ w województwie.
5. Zarobki są porównywalne z sieciówkami handlowymi.
6. Na tym portalu komentują także ludzie którzy się nie zawiedli.
7. Pozdrawiam

3
Kuba 2017-05-03 10:15
Niestety dużo gorzkich słów pod adres pracowników padło na forum. Jest tak duża grupa osób roszczeniowych, że żaden pracodawca nie sprosta ich wymaganiom. Myślę, że każdy powinien zweryfikować swoje umiejętności z potrzebą firmy i nie będzie rozczarowań.
1
młoda 2017-05-07 18:19
A jak wygląda tam praca kobiet? jest ich trochę? Czy można po jakimś czasie trafić na jednozmianowy etat?
hehe 2017-05-08 13:05
1. Nie obrażam a pisze jak jest bo mam oczy i uszy i widzę tych ludzi.

2.Jest, chyba że wolisz pracować i nie mieć żadnego wsparcia ze strony firmy.

3.znam osoby, które pracują tam ponad 20-30 lat i awansowali na lepsze stanowiska. ( mając kilka awansów rzecz jasna

4.Życie, jak się nie podoba to szukaj innego zakladu.

5.Chyba Pan/Pani nie pracował/ła w takiej sieciówce. Ja pracowałem i wiem co mówię.

6.Owszem, zajmują 1% całości wypisanych tutaj komentarzy.

7. Też pozdrawiam.
Alicja 2017-05-08 13:12
@młoda, o jakie stanowisko konkretnie pytasz? Ogólne warunki pracy mogą się od siebie nieco różnić w zależności od obejmowanego stanowiska.
młoda 2017-05-08 15:01
Szukam pracy stabilnej - jednozmianowej. Jestem mamą i muszę dziecko odbierać ze szkoły.
/doświadczenie 10 lat w handlu spożywczym
mmm 2017-05-09 07:18
1. Cytuję "albo nie potrafiliście nawet sprecyzować na jakie konkretnie stanowisko chcecie, co znaczy że jesteście tępakami z ulicy, którzy myślą że będą wam płacić 3000 zł na rąsie za "czy się stoi czy się leży", to ja jestem ciekaw co byście powiedzieli gdybyście pracowali w czasach gdy był OZOS". Ciekawe kim Pan jest że wyzywa ludzi od "tępaków". Z tego co zacytowałem poziom Pana polemiki pozostawia wiele do życzenia, więcej kultury .
2. W szanującej się firmie benefity to reguła. Za złej komuny to funkcjonowało. Przykłady w sieci.
3. Też znam wiele osób z wykształceniem, wieloletnią praktyką i dużym doświadczeniem zawodowym które nie mogą się przebić przez kastę rodzinno-kolesiowską . Tak trwa od wspominanego przez Pana OZOS-u.
4. Nie muszę szukać innego zakładu, a moje upodobania nie powinny Pana interesować.
5.W sieciówkach musiał Pan pracować dawno temu, bo wiele się zmieniło.
6.Pozdrawiam
2
qwertz 2017-05-09 13:38
te 5-6 tys to za dwa miesiące. Nie wierzcie w te ( usunięte przez administratora )co ten gość wypisuje.
2
zosia 2017-05-11 10:27
Ukraincow i ruskow chyba zatrudniają. niech lepiej przeiosą fabryke na Ukrainę! Po co tu smrodzi?

Konsultant personalny
Olsztyn, warmińsko-mazurskie
Część etatu

Oferta pracy nie jest już dostępna na Centralna Baza Ofert Pracy. Znajdź podobne oferty pracy:Oferty pracy: Konsultant Personalny
WARUNKI PRACY I PŁACY

Miejsce pracy:
Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie

Zakres obowiązków:
rekrutacja i nawiązywanie kontaktów z kandydatami do pracy z Ukrainy,przygotowywanie dokumentów rekrutacyjnych w j.ukraińskim,przygotowywanie oświadczeń i umów potrzebnych do zatrudnienia,kontakt z pracownikiem i pomoc w sprawach formalnych

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
NIE

Wymiar etatu:
1.000

Zmianowość:
jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00

Data rozpoczęcia:
15.05.2017

Wynagrodzenie brutto:
do 2 000 PLN

System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną

Zawód:
doradca personalny

Zapewnienie wyżywienia:
NIE

Zapewnienie zakwaterowania:
NIE

Zatrudnienie od zaraz:
NIE

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:
NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne

Wykształcenie:
wyższe (w tym licencjat)

Znajomość języków:
rosyjski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
ukraiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Pozostałe wymagania
DANE PRACODAWCY

Pracodawa:
kontakt przez PUP

Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu

Nazwa urzędu pracy:
Miejski Urząd Pracy w Olsztynie

Adres:
Piłsudskiego 64b, 10-450 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
1
maxen 2017-05-15 08:43
Jak wyglądają zarobki inżynierów? Czy 4 z przodu na rękę jest standardem?
Syn 2017-05-15 14:28
A pisałaś p.zdo że nie współpracujesz z miszelinem. Ile ci płacą za pisanie tej propagandy? Pociot j.bany
1
Oponka 2017-05-16 21:16
Fajna firma ale jeśli tam pracują tacy niepoważni ludzie to strach pomyśleć. Niektórzy chyba nie myślenie zostawili na półce i piszą te bzdury. Fajna firma warto zaczepić się do pracy bo można nieźle zarobić.
maxen 2017-05-17 12:36
Ponawiam pytanie o zarobki. Kadra inżynierska - 3500 PLN netto wzwyż to norma?
Alicja 2017-05-17 12:42
@Oponka to dobrze, że jesteś zadowolona. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej napiszesz o swoich doświadczeniach z Michelin Polska? Jakie jeszcze plusy znalazłaś w pracy, a co uważasz, że w firmie wymaga poprawy?
Paweł 2017-05-23 18:16
Prace w Michelinie można tylko traktować jako tymczasowa na czas szukania innej , spójrzmy prawdzie w oczy , zarobki około 2200 -2500 plus a do tego umowa na 3/4 a do tego bardzo ciężko i dostaję się po zdrowiu .Przy takim stosunku pracy 7 dni w tygodniu , większość świąt itd + nocki .

Takie pieniądze można mieć już w w pracach po 8 godzin z wolnymi sobota i niedzielami z umową na pełen etat .

Każdy chyba ma tam znajomych którzy pracują lub pracowali i każdy to samo powie ze szuka czegoś innego z zarobkami adekwatnymi do pracy oraz z normalną umową o prace , bo super pracujesz 12 miesięcy a liczy się Tobie tylko 9 -. A do tego umowy agencyjne przez rok lub dwa i nizsze zarobki a robi się to samo co ludzie oboje na umowie Michelin.

Ludzie omijać Michelin aż do czasu Zarobków chociaż 3 tys na początek na Stanowskich robotniczych plus umowy na pełen etat. Tak szukajcie czego innego , chętnie odpowiem na wszelkie pytania.
Pozdrawiam
Alicja 2017-05-24 08:26
@Paweł dziękujemy za opinię. O warunkach pracy na jakim konkretnie stanowisku piszesz? Pamiętajmy, że ogólne warunki mogą się od siebie trochę różnić w zależności od obejmowanego stanowiska.
inż. 2017-05-25 10:22
Na stanowisko inżynieryjne duże wymagania, testy logiczne, wymagane kwalifikacje. Rozmowa do łatwych nie należała, były pytania podchwytliwe. Ogólnie wrażenie na plus. Jednak zarobki 3700 zł brutto to jakieś nieporozumienie. Podziękowałem.
Alicja 2017-05-25 10:32
@inż. dziękujemy za Twoją opinię. Z ilu etapów składa się proces rekrutacyjny na stanowiska inżynieryjne? Jak uważasz, jak najlepiej przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej na takie stanowisko?
Rafał 2017-05-27 15:30
A jak jest na działach ocx1? czy ktos moze sie wypowiedziec?
Zostaw swoją opinię o Michelin Polska - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Michelin Polska