Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Michelin Polska

Pracowałeś w firmie Michelin Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
professional - 2014-08-27 11:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
podam przyklad Pani "Wiśni", ktora uwaza sie za wysokiej klasy specjalistkę i tylko wypisuje swoje zaslugi na goldenie(powielając to samo), nawet jakis świr wział ją do wykladania (o wielkie nieba!!!) na UWM logistyki!!!! w gruncie rzeczy czlowiek klanu i kompletne zero, mistrzyni niekompetencji
zdjecie uzytkownika
Gonz - 2014-09-16 09:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@professional Ciekaw jestem co Cię to tak boli? Ludzie są różni i jak chce się wystawiać na śmieszność niech to robi dalej. Zakładam, że w Michelin pracuje sporo różnorodnych ludzi, ale względna atmosfera powinna być dobra. Inną sprawą są normy, które jak ktoś zauważył są wykręcone. Nie wiem czy dział jakości olewa temat czy co...
zdjecie uzytkownika
Wójek samozło - 2014-09-22 11:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zacytuję dwóch ludzi na dyrekcyjnych stanowiskach Edzia B. "Winnym wypadku zawsze jest człowiek, maszyna sama nie zrobiła nikomu krzywdy"(kłóci sie to z definicją wypadku) oraz Dariusza N. " Jeśli będzie miał miejsce jeszcze jeden wypadek będziemy musieli sie pożegnać"

Oddaje to cały nastrój w firmie, ludzie po studiach, wykształceni.
Proponuje zrobić zamiast trawki przed zakładem hangar pod tytułem "Dzięki Wam" dla ciężarnych którym przyszłoby do głowy iść na zwolnienie za wcześnie, dla tych wszystkich którzy odważyli sie iść na pogotowie ze złamaną ręką, nogą bo przecież u nas zwolnień nie ma. "Dzięki Wam" polaczkom i parciu na karierę wyjazdy do Francyji jest tak jak JEST.
zdjecie uzytkownika
dfdxd - 2014-10-06 15:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Handlarze torebkami i crocksami muszą się liczyć z niespodzian­ka­mi.

Orange Cloud
Przetestuj biznesowe aplikacje w pierwszym miesiącu za darmo.
#
Reklama BusinessClick
W ostatnich miesiącach głośno było o promocjach w Lidlu, choć niekoniecznie w sposób, w jaki sieć mogłaby sobie tego życzyć. Klienci narzekali na to, że najatrakcyj­niej­sze towary w promocjach wykupowane są przez handlarzy biorących po kilkanaście sztuk, a czasem trzeba wręcz niemal się bić o to, by udało się coś kupić. Lidl tłumaczył się zawsze, że nie może odgórnie wprowadzić reglamentacji, nawet jeżeli tej domagają się klienci.

Efektem tego są skargi klientów umieszczane choćby na facebookowym profilu Lidla - po ostatniej promocji torebek marki Wittchen napisano ich sporo, głównie na handlarzy kupujących dużą ilość towaru. Klientki skarżyły się też na to, że torebki niemal natychmiast pojawiły się na Allegro. Jednak tym razem obok skarg pojawiła się też pochwała dla jednego ze sklepów sieci, który wprowadził ograniczenie sprzedaży - można było w nim kupić dwie torebki na jeden paragon. Wydawałoby się, że jest to sprzeczne z zapewnieniami Lidla, że nie może reglamentować towarów.

Okazuje się jednak, że sklepy sieci mogą ograniczać sprzedaż najatrakcyj­niej­szych towarów. Niedawno jeden z czytelników przesłał nam dowód na to, że w łódzkim sklepie Lidla wprowadzono reglamentację świeżego kurczaka, który był wówczas w promocyjnej cenie. Sklep ograniczył sprzedaż do 10 sztuk na osobę.

Z naszych obserwacji wynika, że podczas atrakcyjnych promocji na artykuły spożywcze, w tym na świeżego kurczaka, zdarzają się przypadki zakupu hurtowej ilości produktu przez jedną osobę. W związku z tym, że kurczak jest produktem o krótkiej dacie przydatności do spożycia, zakup ponad 10 sztuk mógł wskazywać, iż nie trafi on na potrzeby gospodarstwa domowego, a warto przypomnieć, że Lidl Polska jest siecią sklepów detalicznych. Dlatego też kierownictwo niektórych placówek podjęło decyzję o ograniczeniu sprzedaży kurczaka świeżego. Było to podyktowane obawami o ewentualne wykupienie asortymentu i brak dostępności dla Klienta indywidualnego - skomentowała zauważoną przez klienta reglamentację Anna Biskup, PR manager Lidl Polska.

Skargi klientów odnoszą więc skutek i zdarzają się ograniczenia sprzedaży. Dotyka to towarów tak od siebie różnych, jak torebek i kurczaków (w przypadku torebek można sobie teoretycznie wyobrazić zakup dla całej, dużej rodziny). Jednak w żadnym wypadku nie jest to decyzja odgórna. O ograniczeniu sprzedaży jakiegoś towaru decydują poszczególni kierownicy sklepów.

Podobne ograniczenia sprzedaży niektórych towarów można spotkać w sklepach innych sieci - zazwyczaj dotyczy to produktów spożywczych. Duże przeceny np. przed świętami, skutkują często ograniczeniem ilości kupowanego cukru, mąki czy świeżych wyrobów mięsnych na jedną osobę.

Autor: Andrzej Mandel | andrzej.mandel@hot
zdjecie uzytkownika
dfdxd - 2014-10-06 15:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna sieć eksperymentuje z całkowitą samoobsługą.

Nissan Juke
Energetyzuje miasto i dostarcza adrenaliny. Sprawdź go!
#
Reklama BusinessClick
Klienci sklepu Rossmann w łódzkim centrum handlowym Manufaktura mogą od niedawna korzystać z samoobsługo­wych kas. Tymczasem nowinka spotyka się z zaintereso­wa­niem klientów głównie wtedy, gdy jest duża kolejka, ale samo wprowadzenie pełnej samoobsługi w jednym ze sklepów sieci jest godne odnotowania. Dotychczas nie było bowiem w Rossmannie tego typu kas.

Rossmann_kasy_632_AM.jpg
AM

Rossmann jest kolejną siecią sklepów, która sprawdza, jak spisują się kasy samoobsługowe. Klienci mogą samodzielnie obsłużyć się np. w Tesco. Rozwiązanie takie można też spotkać w supermarketach Simply i wielu innych sieciach handlowych.

Nie wszystkie sklepy udostępniają tę opcję klientom. Niedawno z kas samoobsługo­wych wycofała się Biedronka, która przez jakiś czas je testowała w niektórych placówkach. Takich kas nie ma też np. w Lidlu. Głośne zapowiedzi wielu analityków, że kasy automatyczne zastąpią kasjerów, póki co się nie sprawdziły, choć Polacy korzystają z nich chętnie, szczególnie przy drobnych zakupach.

Sam Rossmann nie chwali się, póki co, wprowadzaniem automatycznych kas. Rzeczniczka prasowa sieci, Eliza Panek tylko potwierdziła fakt funkcjonowania takich kas w Rossmann Manufaktura.

Jesteśmy na etapie testowania - brzmi komunikat Rossmanna w sprawie kas samoobsługo­wych.

Sieć zaczyna więc flirt z pełną samoobsługą. Nie wiadomo jednak czy rozwiązanie to pojawi się też w innych sklepach Rossmanna.

Autor: Andrzej Mandel | andrzej.mandel@hotmoney.pl
TAGI: kasy samoobsługowe biedronka, kasy samoobsługowe rossmann, kasy samoobsługowe tesco, Rossmann, testy kas samoobsługowych rossmann
Następny tekst: Szczepionki dla dzieci wycofane z rynku. Sprawdź, na co uważać
Ostatnie dni mocnych odkurzaczy. Będzie, jak z żarówkami? Ostatnie dni mocnych odkurzaczy. Będzie, jak z żarówkami?Ty też płacisz za głupotę "turystów w klapkach". I będziesz płacił Ty też płacisz za głupotę "turystów w klapkach". I będziesz płacił
DODAJ KOMENTARZ
Pseudonim
POPULARNE KOMENTARZE
OS2014-09-30 17:28:30 Ja jestem przeciwny samoobsługowym kasom. To odbieranie ludziom pracy. Ciekawe gdzie pójdą ludzie pracujący jako kasjerzy? Mamy sami kasować produkty? Wystarczy, że płacimy za towar. 75+
Gość2014-09-30 19:54:13 bez sensu te kasy, nie chce mi się kasowac samemu, wystarczy, że płace za towar! zatrudnic wiecej kasjerek 65+
Gość2014-09-30 18:03:44 Rossmann będzie takim wielkim automatem dla bydła, a nie dla ludzi jak teraz Tesco. Te ich okazje są do trafienia w innych sklepach i za podobną najczęściej niższą cenę. 34+
KOMENTARZE
elmo2014-09-30 15:52:25
Ukryty ze względu na zbyt dużą ilość negatywnych ocen. Pokaż
5-
OS2014-09-30 17:28:30 Ja jestem przeciwny samoobsługowym kasom. To odbieranie ludziom pracy. Ciekawe gdzie pójdą ludzie pracujący jako kasjerzy? Mamy sami kasować produkty? Wystarczy, że płacimy za towar. 75+
Gość2014-09-30 18:03:44 Rossmann będzie takim wielkim automatem dla bydła, a nie dla ludzi jak teraz Tesco. Te ich okazje są do trafienia w innych sklepach i za podobną najczęściej niższą cenę. 34+
Gość2014-09-30 18:03:44
Ukryty ze względu na zbyt dużą ilość negatywnych ocen. Pokaż
5-
Gość2014-09-30 19:54:13 bez sensu te kasy, nie chce mi się kasowac samemu, wystarczy, że płace za towar! zatrudnic wiecej kasjerek 65+
Gość2014-10-01 07:41:37 Ja w sieciach nie kupuję. Wolę Polski handel, Polskich przedsiębiorców, Polskie towary. 1+
Gość2014-10-01 09:29:32
Ukryty ze względu na zbyt dużą ilość negatywnych ocen. Pokaż
9-
Gość2014-10-01 09:31:52
Ukryty ze względu na zbyt dużą ilość negatywnych ocen. Pokaż
8-
Gość2014-10-01 09:33:12
Gość Ja w sieciach nie kupuję. Wolę Polski handel, Polskich przedsiębiorców, Polskie towary.
Gdyby jeszcze ceny były dopasowane do polskich wynagrodzeń... P.S. Przymiotnik "polski" piszemy z małej litery. Co innego narodowości np. "Polak", "Niemiec" czy nazwy państw. 10+
Gość2014-10-01 14:21:31Odpowiedz Zgłoś Na wszystko jest miejsce na samoobsługę w Rossmann również. Kasjerki nie stracą pracy, bo są potrzebne i potrzebne będą zawsze. Samoobsługa tylko ułatwia i pokazuje że Rossmann to nowoczesna firma i jeżeli coś się sprawdza to w to inwestuje..... 2-
NastępnaStrona 1 z 3 1 2 3


13
"Ile wydałem? 5 tysięcy". Zobacz zakupowy szał w Biedronce
15.09.2014 14:43
11
To McDonald's? Niezupełnie... Zobacz, jak podrabiają słynne hamburgery
03.09.2014 10:30

zdjecie uzytkownika
boniek - 2014-10-23 02:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, jestem kierowcą z zawodu i znudziło mi się już tułanie tirami po różnych krajach w europie. Znalazłem ofertę z Michellin na stanowisko kierowcy samochodu ciężarowego na region Wrocław-Poznań. Czy samo określenie że mam pracować w tym regionie gwarantuje już , że nie będzie wypadów nigdzie indziej z mojej strony?
zdjecie uzytkownika
pracowni - 2014-11-04 20:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Gadżet - 2014-06-12 10:19:20]:
tak naprawde to wszystkie wieksze firmy maja w dupie pracownikow produkcyjnych jestes od (usunięte przez administratora) . za smieszne 2000zl oczywiscie jak miesiac dlugi to tyle zarobisz. mistrzowi deleguja glupich mlodych korespondetow do (usunięte przez administratora) ich roboty a sami lówki w mistrzowce opier... i zajadaja pizze za osiagniecia ludzi ktorzy naprawde sie staraja a nawet marchewki na zachete nie dostaja. Mozliwosc awans jaki awans z konfekcji moze dopiero jak plecy ci wysiada to pojezdzisz do emer. wozkiem. Porazka a francuzi sie smieja, ze polak z polaka niewolnika zrobl. To wszystko nasza wina ludzie ktorzy obejmuja kierownicze stanowiska sa mniej kompetentni od konfekcjonerow. wszyscy karierowicze to podpie... i wazeliniarze albo dostali stanowisko po rodzinie nie majac pojecia o budowaniu opony a co dopiero o kierowaniu ludzmi
zdjecie uzytkownika
Wyzwolony - 2014-11-12 19:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [pracowni - 2014-11-04 20:43:55]:
To ciekawa opinia. Potwierdzam w pełni. Nie ma silnych na lokalna mafie kierowana przez DRH Personalnego i jego (usunięte przez administratora) Dostali stanowisko po rodzinie nie mając pojęcia o kierowaniu ludźmi. Owocem takiej polityki sa wynaturzenia w postaci wujka (usunięte przez administratora) i chrześniaka Sokola. Wspomniany chrześniak (usunięte przez administratora)to amator, tępak, dyslektyk bez wykształcenia. Na kasie w Biedronce by sobie nie poradził ale rodzinne układy wprowadziły go do ED na OLS2. Praktyki wykorzystywania stażystów, mobbingu wobec pracowników to praktyki kryminalne, którymi powinna się zainteresować prokuratura. Szkoda czasu na analizowanie tych fenomenów. Cel pseudomanagerow z OLS to napchać kieszenie kasiora, budowanie własnych karier i jawne ośmieszanie pracowników fizycznych. Amatorzy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To mówiłem ja, (usunięte przez administratora), mam na was dowody, i wytoczę wam sprawę w sadzie.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-11-17 22:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze słysząc nazwę firmy Michelin byłem przekonany że jest to firma wręcz wzorowa ale to co tu czytam to mnie przeraża wręcz, czytałem kilka razy sprawdzając czy na pewno dotarłem do właściwego forum i za każdym razem z przykrością musiałem stwierdzić że tak :( czy są jakiekolwiek możliwości aby się poprawiło w firmie (realne) ?
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-11-17 22:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze słysząc nazwę firmy Michelin byłem przekonany że jest to firma wręcz wzorowa ale to co tu czytam to mnie przeraża wręcz, czytałem kilka razy sprawdzając czy na pewno dotarłem do właściwego forum i za każdym razem z przykrością musiałem stwierdzić że tak :( czy są jakiekolwiek możliwości aby się poprawiło w firmie (realne) ?
zdjecie uzytkownika
olsztyniak - 2014-11-20 22:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mirek- bo firma jest wzorowa w porównaniu do rynku pracy na tym terenie.
Nie bierz do głowy opinii frustratów , bzdury tu wypisujących.
W mojej opini jest tak:
1- płace może niezbyt wysokie
2- praca stabilna i wynagrodzenie na czas
3- nie oszczedzają na bezpieczeńswie do tego stopnia że niektóre procedury są kompromitujące serwis bezpieczeństwa. Jednak w sąsiednich lokalnych firmach kompromitujacy jest brak nakładów na bezpieczeństwo. Ja wolę przegięcie michelinowskie.
4- dobre benefity
5- ogromny minus to brak selekcji w wyzszej "zasiedziałej" kadry menadzerskiej.
Akceptuje sie się brak kultry osobistej i umiejętnosci menadzerskich w imię lojalności
Dobra firma dla kogos kto chce bezpiecznie przeczekać do 67 roku życia.
Nie polecam dla ludzi bardzo ambitnych i indywidualistów.
Dobra dla młodych dla zdobycia doświadczenia wstępnego oraz ludzi 45+.
zdjecie uzytkownika
jadzka - 2014-11-22 16:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję od niedawna, nie mogę powiedzieć że jest źle. Jest dobrze. Na naszym "oddziale" jest spoko. Z tym że człowiek człowiekowi wilkiem.Każdy tylko koło siebie, nic dla kogoś ( oczywiście są wyjątki) Ja z mojej pensji ( 2300) jestem mega zadowolona ( praca ciężka, fizyczna, przy maszynie) inny kolega, który przyszedł ze mną, młodszy o lat 10, ostatnia wypłata 2600, i jemu źle,jeździ wózkiem, i mu tak strasznie ciężko... wszystko zależy od stanu samego człowieka. Im większe masz potrzeby tym wypłata za mała...
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-11-23 16:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fkabryka zaklamania.tuszowania wypadków .wypadki nie sa zglaszane z obawy przed utratą pracy pracownik jest kierowany na urlop badz na lzejsze stanowisko do czasu podleczenia.ludzie wzajemnie na siebie donosza podnoszą i tak wygórowane normy Francuzi zacieraja ręce fakt maja pilotazowa fabryke ikone wrecz z tania siłą roboczą socjal dobry 13-naste pensje opieka medyczna polmed natychmiastowy dostep do specjalistów oplta msc 8zl50gr. Wczasy pod grusza uposażenie zawsze na czas kolonie dla dzieci .jezyki obce karty benefit. Wycieczki etc wiele tego jest ale atmosfera pracy zenujaca ludzie w pogoni za kariera depcza .donosza na swoich kolegow zarobki owszem umyslowi specjalisci sporo od 3tys do 12 kierownicy wydzialow etc.produkcja system 4brygadowy od 1700-3.5 tys po kilkunastu latach pracy w mocnym tempie9
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-11-23 22:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Dzień dobry,
Jeśli mowa o atmosferze Michelin Olsztyn to ja również chciałam dodać swoja opinie, która merytorycznie może okazać się bardzo pomocna. Zwracam się do wszystkich potencjalnych pracowników firmy Michelin w Olsztynie. Chcecie się dowiedzieć z pewnością w jakich warunkach przyjdzie Wam pracować.
Otóż, warunki są kiepskie a motyw, który tu się często przewija na innych forach w sieci - rodzinnych układów i układzików - jest wątkiem jak najbardziej realnym. Tutaj, na stronie FB moderowanej przez glupia jak but (usunięte przez administratora) prawdy sie nie dowiemy. Ktos specjalnie utrzymuje 5 gwiazdek w temacie praktyk w Michelin, co nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia.
Zacznijmy moze od poczatku, od Serwisu Personalnego. Niestety, to prawda, co słyszymy o Serwisie Personalnym, który przeżarty jest do szpiku kości przez koneksje familijne. Pan (usunięte przez administratora) dyrektor Serwisu jest zajęty ustawianiem karier swoich najbliższych. Mowa oczywiście o swojej drugiej czy trzeciej zonie (usunięte przez administratora), o dwoch synach, kuzynach, kuzynkach, i o sztabie ludzi, których jedyna kompetencja profesjonalna jest to, iż przynależą do rodziny Pana (usunięte przez administratora).
Pan (usunięte przez administratora) z Serwisu Personalnego zajmuje się wszystkim oprócz uczciwej rekrutacji. Nie liczcie Państwo na to, ze ten ktoś was potraktuje poważnie. Pan (usunięte przez administratora)bowiem bawi się aplikacjami składanymi przez Was, a żadne logiczne kryteria nie przyświecają jego wyborom. Jak bowiem wytłumaczyć fakt, iż osoby bez jakichkolwiek kompetencji pracują na bezpieczeństwie maszyn – na przyklad (usunięte przez administratora)? Drodzy Państwo, wytłumaczenie jest proste. Dział Bezpieczeństwa OLS2 jest kierowany przez pana (usunięte przez administratora), który czysto przypadkowo jest chrześniakiem Pana (usunięte przez administratora) Dyrektora LP TCE OLS2. Pan (usunięte przez administratora) nie ma jakichkolwiek merytorycznych podstaw do przynależenia do ED LP TCE OLS2. Jest po prostu tępy, nie wnikając w fakt, iż ukończył zaocznie tylko dwuletnia szkole administracji. Co ciekawsze, (usunięte przez administratora) odpowiedzialny jest za stazystow i praktykantow. Uwaga, z pewnoscia na swej drodze spotkacie tego osobnika, ktory z pojeciem „menadzer” nie ma nic wspolnego. Prawdziwy jest również przypadek stazysty, pana Marcina - ofiary mobbingu ze strony (usunięte przez administratora) i układu familijnego kierowanego przez (usunięte przez administratora).
Faktem jest, iz (usunięte przez administratora)został hospitalizowany, w wyniku sprzeczki z (usunięte przez administratora) Z kolei zwolnienie wręcz spektakularne wyrzucenie z pracy, było jedynie sprawa czasu.
Lista zarzutów jest bardzo długa, można je analizować w nieskończoność.
Ja się związałam z firma, tylko dlatego, ze mam doskonały rynek zbytu na miodzio i inne produkty z mego sadu.
Pomyślcie Państwo o tym, gdy zechcecie złożyć aplikacje do firmy Michelin w Olsztynie.
Czy warto się angażować do firmy, która kierowana jest przez skrajnie niekompetentne osoby ?
Czy warto walczyć o szacunek ? Czy zmuszeni jesteśmy do prostytucji aby zdobyć ta elementarna wartość?
Interwencja Inspekcji Pracy jest wskazana. Co jednak zmieni ?
Podobnie jak wypadki, które są kamuflowane, dla czystych statystyk – żadna interwencja IP nie zmieni rzeczywistości w Olsztynie.
List do Prezydenta RP jest w trakcie realizacji, by w koncu wyjasnic „dobre” praktyki w Michelin Olsztyn.
zdjecie uzytkownika
Pan z Miasta. - 2015-01-19 19:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy pracuje jeszcze w Michelin podwykonawca Roki pani Genowefa.Pani Genowefo pracownikowi z orzeczeniem Umiarkowanym przysługuje 7 godzinny system pracy .A Pani w ofercie podkreśla od godz.6 do 14. to jest 8 . Proszę zapoznać się z przepisami b.h.p. Pracownik niepełnosprawny to nie krowa czy prosiak w oborze ,Michelin to nie pani obora a pracownik nie krowa czy prosiak.jak pani nie pasi to do obory do domu a nie Miasta.
zdjecie uzytkownika
Nie lubie rolników. - 2015-01-22 04:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pan z Miasta. - 2015-01-19 19:08:07]:
Mam Pytanie czy na hali kordów pracuje kolega Genki , który był zawsze w pracy na kacu , albo przebywał w palarni ,albo spał w WC . Mam Podejrzenie ze Roka zatrudnia te Rolniczkę ponieważ dla pracowników niepełnosprawnych z Umiarkowanym Orzeczeniem nakazuje pracować nie 7 godzin a 8 godzin. Ta jest Patologia zatrudniać taką Rolniczkę .
zdjecie uzytkownika
topek - 2015-02-02 09:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zadaje sobie ktoś pytanie czemu Ci mistrzowie cokolwiek to znaczy tak aż za przesadnie podchodzą do swoich obowiązków? Żeby nie powiedzieć że panuje wyścig szczurów po plecach ludzi?
A Ty jakbyś miał ukończona pedagogike, budownictwo, czy technikę budowania okrętów to nie zrobiłby wszystkiego żeby się utrzymać na ciepłej posadzie ? Większość tych ludzi po zaocznych studiach czytaj płace zdaje to prostactwo widać to przy byle rozmowie. Ale kazdy z nich powie ciesz sie ze masz prace i ani slowa, pomysli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na mnie robolu- przeciez on jeden z drugim inteligent. Szkoda ze matolek jeden z drugim nie wie ze czesto na produkcji sa ludzie lepiej wyksztalceni niz banda po ukladach i rodzinnych ukladzikach
zdjecie uzytkownika
georg - 2015-02-23 10:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
trzeba popracować 30-40 lat aby wypracować sobie szacun .
część tych opinii jest trafna i trudno się z nimi nie zgodzić
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-03-06 16:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Możesz mało umieć, ale jak masz znajomego np. kierownika lub personalnego to możesz daleko zajść. A później to wchodzisz w cztery litery szefowi i masz dobrze.
zdjecie uzytkownika
sprawi - 2015-03-27 16:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktoś mi wytłumaczy dlaczego Francuzi na to pozwalają ?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-03-29 18:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Interesuje ich tylko wynik końcowy. Taki kierownik, który zrobi wszystko aby Francuz był zadowolony to dla nich skarb. Jeszcze inną sprawą jest to, że pracownikom wytyczne są cele roczne, które z założenia są niemożliwe do osiągnięcia. Na podstawie tych celów udzielane są podwyżki płac. Logiczne, że im bardziej wyśrubowane cele to nie ma kosztów związanych z podwyżkami dla pracowników, a produkcja i tak jest osiągnięta.
zdjecie uzytkownika
KOWALCZYK - 2015-04-23 09:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
SWIETA PRAWDA. SERWIS PERSONALNY TO GRUPA KOMUCHOW. MIELCAREK TO DWULICOWY SMIERDZIEL. KONOPKA USTAWIA KARIERY SWOJEJ RODZINIE. MICHALAK MIESZA W CALYM MICHELIN BO MARZY MU SIE POSADA DYREKTORA CALEGO MICHELIN. SOKOL MALY PRZYDUPAS MICHALAKA TO NEDZNA KREATURA BAWIDAMEK ZAKOMLEKSIONY. W SIECI PELNO OGLOSZEN MATRYMONIALNYCH SOKOLA GLOWNIE ZAS NA PORTALACH GEJOWSKICH. WSTYD PANIE SOKOL. WSTYD.
zdjecie uzytkownika
Lean Manager - 2015-04-23 11:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (17)
Odpowiedź na: [sprawi - 2015-03-27 16:40:12]:
Inwestując w Olsztynie Francuzi stworzyli sobie idealny poligon doświadczalny. I co ciekawsze, za darmo. Średnie miesięczne wynagrodzenie we Francji to 2,5 tys euro. A pracujesz zaledwie 35 godzin tygodniowo, na spokojnie, bez stresów. W Polsce masz natomiast 2,5 tysiąca PLN, praktycznie nielimitowany czas pracy (40 h i +), nie na spokojnie i ze stresami. Francuzi robią doskonały interes. Francuzów nie interesują warunki pracy polskiej siły roboczej. Problemy, wypadki są kamuflowane przez serwis personalny, wiadomości nie dochodzą do Dyrekcji RH. Pan Con_Opka nie radzi sobie z zakładem, który jest dla niego za duży. Szkoda, bo potencjał Polaków jest za taniochę wyprzedawany. Co gorsza, Polska kadra managerska nie potrafi tego potencjału umiejętnie ukierunkować, czy tez docenić. Wynaturzenia na OLS2 typu chrześniak Sokół (który nomen omen jest tematem źródłowym do kabaretu) są na porządku dziennym. I nikogo nie interesuje sytuacja na produkcji, problemy operatorów. Parcie na szkło jest ogromne w mid-management. Włażenie w pupę i wzajemna adoracja to dobre praktyki przemysłowe Michelin. Ewidentna demagogia i wciskanie kitu. 1/2 kadry menadżerskiej w Olsztynie jest do wymiany. Liderzy Serwisu Personalnego natomiast przede wszystkim. Francuzi? Dobrze się bawią tanim kosztem. Po co zmieniać cokolwiek ? Polska jest idealnym kompromisem dla Francuzów. Konstruktywna krytyka nie jest akceptowana przez jak tu ktoś powyżej trafnie stwierdził 'komuchów'. Moja ogólna ocena dla tej firmy to mierny. Daje mierny, by mieć spokojne sumienie. Przez szacunek dla ludzi na produkcji daje mierny, bo ta fabryka nadaje się jedynie do oczyszczenia i odfiltrowania.
zdjecie uzytkownika
ON - 2015-06-03 18:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
NIE POLECAM TEGO SYFU
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2015-06-10 20:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Kumoterstwo,nepotyzm ,presja presja . Jednym słowem nie warto.
zdjecie uzytkownika
odolin - 2015-06-17 03:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przynajmniej zarobki są takie małę, bo jak już ktoś wspomniał 2500 złotych, no nie w każdej firmie można zarobić takie kokosy, lecz nie w każdej też firmie człowiek się tak narobi żeby cokolwiek zarobić, jednym słowem, to trzeba być pracowitym, bo wymagania w tej firmie mieli i chyba raczej będą mieli. i to dosyć duże.
zdjecie uzytkownika
klej - 2015-07-09 17:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żaden nowy program wdrażany nie poprawi wydajności pracownika , a wręcz przeciwnie spowoduje zwiększenie biurokracji, a co za tym idzie powolny zgon firmy . Najlepszym sposobem na podniesienie wydajności pracowników jest szacunek ,odpowiednie motywowanie i dobre słowo od mistrza, a zwiększanie biurokracji mieliśmy to już za komuny i co wracacie do tego samego miłego spadania
zdjecie uzytkownika
szukajaca - 2015-07-17 12:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@klej masz racje odeszlam z jedne firmy bo zle sie pracowalo z szefostem nie chodizo do konca o prace ale brak szacunku. to fakt jezeli 2500 to nei sa male pieniadze, ale jak kazdy czlowiek nei stac w miejscu i swoja praca raczej pokazuje ze chce sie wznosic, a jak jest tuta czy zaangazowanie przelewa sie tez na pieniadze?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-09-14 09:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym dowiedzieć się czy rzeczywiście w firmie można zarobić 2500 zł netto na stanowisku związanym z produkcją? Czy firma oferuje dodatkowe benefity jak opieka medyczna lub karta sportowa oraz czy są dodatkowo płatne?
zdjecie uzytkownika
miłka - 2015-09-14 12:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jeśli rzeczywiście jest @nowy tak jak mówiszi rzeczywiście na produkcji u nich zarobisz na rączkę 2500 zł to byłoby naprawdę fajnie na starcie. niech tylko prosze bardzo ktoś napisze na jakich konkretnie stanowiskach to obowiązuje bo ja chcę skorzystać z ich nowej oferty pracy na konfekcjonera opon w Olsztynie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-09-30 23:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja powiem tak.

Ci, którzy tak psioczą na tę firmę to leserzy i jakieś młode nieudaczniki, znam ludzi, którzy pracują tam od kąd był OZOS i cisną dalej! A jakiś młodziak przyjdzie bo nasłuchał się że robota łatwa i przyjemna. Nie chcecie zarabiać 2000 ,-? Idźcie się dokształcić i szukajcie dalej.
zdjecie uzytkownika
jj - 2015-10-02 16:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz tam pracować dla właścicieli i tyle. Dają tyle ile muszą. Jak wszędzie liczą się układy. Możesz pracować bez wykształcenia przy taśmie ,ale jak zakuplujesz się personalnym to kariera pójdzie szybko.
Inną sprawą jest to, że Polacy mają w genach wchodzenie innym w cztery litery i z tego biorą się patologie.
zdjecie uzytkownika
k.k. - 2015-10-03 07:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idiota
zdjecie uzytkownika
spiro - 2015-10-14 16:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze powiedziawszy to spodziewałbym się, że michelin da więcej od siebie. Ich produkty przecież są bardzo konkurencyjne, cena oczywiście jest z górnej półki, ale w sumie płaci się za niezłą jakość i dobre wykonanie. Poza tym dotarcie do klientów też swoje pracowników kosztuje więc nie rozumiem czemu mieliby oni być niedocenieni.
zdjecie uzytkownika
poprzecie - 2015-10-15 22:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mirek - 2014-11-17 22:52:07]:
Panuje tutaj skrajny nepotyzm - pracują tutaj całe rodziny, ciocie, wujkowie, kuzyni. Wypadki przy pracy są tuszowane. A jest ich całkiem sporo. Gdy stanie się cokolwiek złego - zawsze winny jest pracownik. Pracownicy są zastraszani. Nagradzane jest donosicielstwo i inne niegodziwości - niektórzy powiedzą, że to taki smutny standard. Wynagrodzenie troszkę lepsze niż w Regionie W-M.
zdjecie uzytkownika
poprzecie - 2015-10-15 22:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [miłka - 2015-09-14 12:28:06]:
Tak, po paru latach można zarobić tutaj 2500 netto, benefity, o których wspomniałeś też są. Ale niema róży bez kolców :-)
Panuje tutaj skrajny nepotyzm - pracują całe rodziny, ciocie, wujkowie, kuzyni. Wypadki przy pracy są tuszowane. A jest ich całkiem sporo. Gdy stanie się cokolwiek złego - zawsze winny jest pracownik, każe się go dla zasady. Pracownicy są zastraszani. Nagradzane jest donosicielstwo i inne niegodziwości - niektórzy powiedzą, że to taki smutny standard.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-10-16 11:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem w Michelin 3 lata. Zarobki max 2200 zł bez godzin nadliczbowych, do których byłem wręcz zmuszany. Praca w nocy w niedziele, masz tylko jeden wekhend w miesiącu wolny,praca ciężka, wyzysk i normy pracy w o wywindowane na maxa. Zapomnijcie o jakimkolwiek wolnym, liczy się przede wszystkim produkcja.
Ogólnie to odradzam pracę, zostaniecie niewolnikiem a nie pracownikiem ....
zdjecie uzytkownika
leto - 2015-11-01 02:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jj - 2015-10-02 16:20:54]:
Ty lepiej się nie odzywaj...
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-11-12 00:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co za bzdury i brak informacji....dyrektor nie ma dwóch synow..tylko jednego i co najwyżej mógł mu załatwic przedszkole a nie pracę bo dziecko ma kilka lat!!!!!i nie pracują tam jego kuzynki bo takich nigdy nie posiadał:)ludzie skończcie wymyślac...
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-11-14 20:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@poprzecie, ale pomiedzy kim panuje taka atmosfera, sadze ze to pracownicy ja tworza sami, wiec dlaczego kazdy sobie jest wrogiem, wynagrodzenie macie przeciez jednakowe, kasa zawsze na czas, do tego jakies benefity o ktorych wspominasz, wiadomo ze do niektorych trzeba polowe dobrzucic,standart, @ były racownik, przecie wolne sie kazdemu nalezy
zdjecie uzytkownika
Majkel - 2015-11-27 14:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oli - 2015-11-14 20:46:22]:
Kuzynki to posiada :), ale napewno nikt z rodziny jego tam nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
hm - 2015-12-01 23:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2015-11-12 00:01:39]:
..kolezanka za krotko chyba pracuje i za mało wie..:)
zdjecie uzytkownika
ytytty - 2015-12-07 22:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pamiętam że jakis czas temu w firmie Michelin Polska S.A. poszukiwali przedstawiecieli techniczno- handlowych w wielu woj. w Polsce, czekam na nowe oferty
zdjecie uzytkownika
jers - 2016-01-08 16:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajna oferta pojawiła się w szczecinie teraz na stanowisko account managera, fajne warunki pracy, myślę, że dobry zespół się też ma do dyspozycji, oferta jak najbardziej na +
zdjecie uzytkownika
yeti75 - 2016-01-19 15:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stanowczo nie polecam tego pracodawcy...Firma nie posiada praktycznie żadnej konkurencji w regionie przez co robi sobie z ludźmi co zechce..dotyczy to m.in braku pewnosci utrzymania zatrudnienia,rozwoju personalnego (szczegolnie ze stanowisk robotniczych na umysłowe),czestych degradacji np. na stanowiska odbiegajace znaczaco od kwalifikacji-umiejetnosci pracownika.itd
zdjecie uzytkownika
boniek - 2016-01-19 19:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yeti75 - 2016-01-19 15:52:33]:
ale to jeśli już do tego się sprowadzają to znaczy tylko i jedynie tyle , że za mało mają chetnych to wykonywania roboty fizycznej. Powinni pomyśleć o podniesieniu tam zarobków
zdjecie uzytkownika
seekandhide - 2016-01-23 14:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jers chyba już znaleźli kogoś na to stanowisko bo nie ma tej oferty pracy albo nie mogę znaleźć. A chciałbym się dostać do tej firmy, wie ktoś kiedy będą prowadzić rekrutacje?
zdjecie uzytkownika
113** - 2016-02-02 18:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak kazda inna, sa lepsze i gorsze dni.Jedyny mianus praca zmianowa.Ja polecam, dobry socjal, srednio 3300 netto msc z tendencja rosnaca.
zdjecie uzytkownika
113** - 2016-02-02 18:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak kazda inna, sa lepsze i gorsze dni.Jedyny mianus praca zmianowa.Ja polecam, dobry socjal, srednio 3300 netto msc z tendencja rosnaca.
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-02-02 19:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak 3300 netto to stawka naprawdę dobra! poza tym wydaje mi się, że jako Przedstawiciel Techniczno - Handlowy to sokojnie na premii możesz też sporo wyciągnąć.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Michelin Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert