brak logo

Lodimex

Szczecin

Opinie o Lodimex

Romi 2016-05-19 08:10
hahahahaha
1
HMS 2016-06-18 08:04
Kto kasuje negatywne posty? Pani Prezes wstydzi się utraconych kontraktów czy kierownictwa jakie zatrudnia? Jakie szefostwo taka firma.
1
mick 2016-06-18 20:21
masz podstawe, premie niby też do 20% plus nadgodziny, płaca za wszystkie, chociaż były sytuacje gdy odejmowali nadgodziny w ramach wolnego w tyg. lub w ramach pracy w sobotę. Oczywiście piszę tutaj o nadgodzinach weekendowych za które płaca 100% wiecej... a co do atmosfery... to jest tam zawistna i nie miła.
1
xn 2016-06-20 16:46
podstawa najniższa, premia 20proc jak nie zabierze, nadgodziny kiedyś były teraz już brak. atmosfera do dupy. kier podobnie.
1
Roland 2016-06-20 23:19
Jak pracownicy widza kierownika, który bierze co nie jego a innych tepi to jak ma być ?
Roland 2016-06-21 14:14
Wyżej albo są ślepi albo już mają wszystko gdzieś. Przerabialiśmy już to. A kto jest niewygodny dostaje zwolnienie.
Miki 2016-06-23 17:13
Niedługo będą oferty zwolnienia wszystkich. Strach się bać jak ktoś mówi o nich jako o mocnym pracodawcy.
2
mick 2016-06-23 18:01
Ludzie kochanie, ja wiem, że połowie z Was za te dobre słowa płaca. Ale żeby kłamać na własnej firmowej stronie ? to przesada juz. Wystarczy zobaczyć zdjęcia, które zostały dodane tam. Aż JEDNO się zgadza. Ciuchy, samochody? pracowałem tam parę lat i wierzcie mi bujda (zapraszam na LCL PL). W tej firmie jeżeli zaczniesz za dużo rozmawiać to dostaniesz kopa w du..e bo zrobisz się nie wygodną osobą. Z tego co mi sie obiło o uszy od znajomych to coraz gorzej tam idzie. Będą zwalniać, ale napewno nie zatrudniać. Brak jakich kolwiek ogłoszeń na necie tzn tam gdzie się najczęściej ogłaszają czyli olx ( bo ogłoszenia są darmowe, prawda Panie M.? ). Tak czy inaczej postęp jak narazie to działająca strona internetowa. Zawsze coś. Postarajcie się o dobrą atmosfere a zyskacie kontrahentów, pracowników którzy bedą pracowali tak jak za dawnych lat. Ruszcie głowami, a nie portfelami!!!
2
Roland 2016-06-28 08:18
Tylko to, że szeregowego pracownika ma gdzieś i zatrudnia kierownictwo do d....
2
Ktoś 2016-07-16 11:27
Panie MS, rzecz całkowicie ludzka ??? Ja mam pracować jak w umowie a oni płacić jak w umowie. Ty dostajesz. A rachunki w terminie albo odsetki za niezapłacone w teminie MS czy AW i PW zapłacą ?
1
rada 2016-07-18 21:59
Po co ta idiotyczna dyskusja w internecie prowokowana przez tą samą osobę.
Wynagrodzenia wypłacane są w firmie w różnych stałych terminach dla
poszczególnych grup pracowniczych.Jest to związane z koniecznością dokonania
obliczeń wynagrodzenia dla dużej ilości pracowników po zakończeniu miesiąca
szczególnie, kiedy wynagrodzenie to nie jest stałe,bo warunkują je różne
wskaźniki. Pracownicy magazynu,do których należysz otrzymują wynagrodzenie
10-go każdego miesiąca ( i tak było również w tym miesiącu) a nie do 10-go.
Nikt tego dla ciebie nie będzie zmieniał. Jeśli nie możesz tego zaakceptować
to zmień zakład pracy. Przestaniesz wreszcie wypisywać te złośliwe bzdury.
12
Bodo 2016-07-22 14:45
Haha 10-tego? A jak niedziela wypada 10-tego to co nie potraficie zobaczyć w kalendarz i pomyśleć ?w umowie jest DO 10-tego i ma być! A nie po,nawet jak niedziela wypada w ten dzień, niewiecie co sie wtedy robi? Tacy wyuczeni jesteście? I nie klamcie ludzi ze trzeba czasu na obliczanie wypłat, jakk wszyscy wiedzą ze kasy nie ma, nawet spóźniacie się z opłatami za prąd :-)
1
Marcin 2016-08-02 16:34
Czekam na możliwość zatrudnienia się w tej firmie i czytam tutaj że jakiś debil od dłuższego
czasu pod różnymi nickami w kółko wypisuje to samo świadomie szkodząc waszej firmie.
Zróbcie z nim porządek. Przecież nie jest do końca tak anonimowy jak mu się wydaje.
17
MS 2016-08-03 22:30
hmm napisałem 1 opinie, a ty mnie wyzywasz i innych którzy sie wypowiedzili? Nie mam prawa się wypowiedzieć? Cóż debilem musisz być Ty po takich tendencyjnych wpisach jak nie znasz firmy.
1
zenon 2016-08-05 22:50
Masz racje ~xa. Szacun dla tej fimy za rzetelność. A jak ktoś pisze, że kobiet nie zatrudniają... no cóż dziecko wzięło klawiaturę!
13
rodri 2016-08-05 23:00
Dużo daje z siebie w tej firmie i nie czuje się poszkodowany. Wypłaty w terminie i wcale nie inne niż gdzieś tam byle gdzie.
10
bingo 2016-08-05 23:25
Nie wiem dobrawa czy dostaniesz odpowiedź nie na temat, ale ja tu jeżdżę od 2 lat i jakoś spejalnie opóźnień nie odczułem. Jak ktoś pisze że nie dostał na termin to chyba zjechał nie do tej bazy :-)
11
miro 2016-08-05 23:42
Trollo chyba tobie jajka zgasły i odpadłeś!
8
Marcin 2016-08-06 00:11
oooa ofert brak na razie jest bo wszyscy trzymamy się gałęzi zębami i nie puszczamy!
3
dd 2016-08-06 00:24
dokładnie zenon, kobiety są i wypłata w terminie... jak ktoś nie dostaje w terminie to znając AW raczej zasłużył
4
Ringo 2016-09-27 09:49
To dlaczego 75% kierowców i 90% magazynu odeszło do innych firm ?
1
Bono 2016-09-27 22:43
@ringo- 2016-09-27 09:49:43
Pracuję w tej Firmie kilkanaście lat z tymi samymi ludźmi. Od czasu do czasu przyjmują kogoś
nowego. 90% to stała załoga. Ciekawe dlaczego wypisujesz takie bzdury . I to w czasie kiedy
każdy porządny człowiek jest w pracy.
2
Jak 2016-10-04 16:54
Odsyłam porozmawiać z pracownikami jacy tam jeszcze zostali. Z pracownikami zaznaczam a nie z kilkoma oszołomami na stołku. Chyba, że old boy to jeden z was, co by mnie nie zdziwiło. Widać po wpisach, że mocno się udzielacie na tym forum żeby nic nie wyszło. Ale mnie to ..... jak i Wy.
Ania 2016-10-07 11:43
Zmień nicka bo moje nazwisko to nie nalepka.
1
ProMan 2016-10-19 21:04
Kasa się zgadza i praktycznie zawsze na czas, max 2 dni obsuwy sporadycznie(raz na rok) atmosfera ok ,wszystko jest utrzymane w dobrych standardach...(Pracuje w firmie 9 Lat) .

2
Xb 2016-10-20 07:13
A jak zarobki? Dalej najniźsza krajowa?
2
ProMan 2016-12-15 16:19
średnia krajowa.....pozdrawiam
1
Mario 2016-12-27 13:14
Pracowałem w Lodimexie 2 lata, sądzę że dalej bym tam pracował gdyby Pani (usunięte przez administratora) nie ucinala mi mojego wynagrodzenia. Pracownicy uczynni i pomocni jak czegoś nie wiesz zawsze pomogą to samo tyczy się kierowców oraz kierowników. Żałosne było to że z dyrektorem musiałem się targować o swoją pensje, a jak już odchodzisz z firmy ucinaja Ci Od 200 do 600 złotych to by było na tyle Old Driver
3
Xb 2017-01-28 08:41
Maniuś, nie bronisz ręki która karmi. Oj, chyba premii nie będzie.
1
Jak 2017-03-15 04:39
Skoro jest tak dobrze, jak twierdza niektorzy, to gdzie sa wszyscy pracownicy? (usunięte przez administratora)
Były pracownik 2017-03-22 17:06
Dla uwaznych. Ktoś usówa nadal nieprzychylne komentarze. Dlatego, że firma prosperuje tak dobrze. Raczej nie sądze, bo wtedy nie przejmowaliby sie nimi. A tak prawda w oczy kole.
Długoletni pracownik 2017-03-23 19:41

"Były pracowniku" - Czy prosperowanie firmy zależy od ilości zatrudnionych w niej pracowników?
Jeśli dowiesz się, że "usówa" pisze się przez "u" zwykłe to będziesz miał odpowiedź na powyższe
pytanie.
3
Były pracownik 2017-03-24 09:05
Musiało zaboleć, że taki natychmiastowy odzew. Prawda w oczy kole.
irek 2017-03-25 13:40
Podobno 4-5 osób z magazynu wypowiedzenia składają 31.03.2017 r.
ProMan 2017-04-02 19:01
W firmie właśnie trwa "Dobra Zmiana".... jak dotąd jest ok.....
5
robol 2017-04-04 13:05
lodimex i lodom to firmy na skraju dna
4
Tempak 2017-04-04 18:35
TAK prawda
2
Były pracownik 2017-04-05 10:36
Gdy jeszcze pracowałem u tej firmy byłem świadkiem jak niszczony jest towar, woda leje się z sufitu na towar, na posadzki, zero higieny pracy, inspekcja powinna tą firmę zamknąć czym prędzej
1
Agnieszka 2017-04-05 11:00
@Były pracownik, a długo już nie jesteś zatrudniony w Lodimex? Może powiesz więcej o warunkach pracy w tym miejscu?
Długoletni pracownik 2017-04-05 19:32
@Były pracownik 2017-04-05 10:36
Dlaczego tak bardzo przejmujesz się tą Firmą,w której już nie pracujesz?
Ja pracuję w tej Firmie i nie rozumiem dlaczego wypisujesz pod różnymi nickami te
nieprawdziwe bzdury. Widać,że nie znalazłeś jeszcze innej pracy,gdzie mógłbyś robić to samo.
Masz dużo wolnego czasu,bo jak widać piszesz to wszystko najczęściej w czasie kiedy inni pracują.
A może robisz to w czasie pracy w innej firmie?
6
dół 2017-04-05 21:54
A ja słyszałem , że "góra" wypoczywa na Teneryfie - czyli nie jest źle.
4
Były pracownik 2017-04-06 10:35
Do długoletni pracownik - widać po nicku twoim że musisz dobrze "wchodzić" państwu W. Jak tak ich firmy bronisz i długo tam jesteś ( też po nicku). Proponuję zapoznać się z regulaminem portalu i dopiero wypowiadać się. Moja opinia jest wiarygodna, gdyż byłem świadkiem że takie rzeczy się dzieją, gdzie trzyma się żywność a nie są ŻADNE zasady bhp przestrzegane. Dlatego firma ma problemy finansowe oraz z pozyskaniem kontrahentów. I tak jak tu piszą inni, zamiast zainwestować, zadbać o pracowników to właściciele jeżdżą za granice wypoczywać.
3
Obcy 2017-04-06 20:07
Kim ty jesteś ze masz taki wiadomosci
Kto jest twoim infomatorem.
2
Obcy 2017-04-08 09:17
Były pracowniku w poniedziałek poddamy sobie dlonie każdy każdy zajmiesiąc sie swoją pracą
Bedzie dalejak ok.
1
Kierowca 2017-04-12 21:19
Od paru lat pracuje w Lodimex'ie i powiem szczerze, nie mam powodów do narzekania. Zarabiam dobrze, mój wymiar pracy też jest zadowalający, ale to wszystko dzięki pracy. Jak komuś zależy i chce by było mu dobrze tam gdzie pracuje, to bardzo często się odplaca. Niektórzy chcieliby dostać wszystko co ja osiągnąłem w ciągu miesiąca, ale niestety w tej firmie trzeba się troszkę wykazać i okazać odrobinę lojalności i pokory, nic nie dostanie się za darmo. Praca jak każda inna, wszędzie są lepsze i gorsze dni, ale tak jest wszędzie. Mówię, jak chcesz mieć dobrą pracę tez musisz się okazać dobrym pracownikiem, a tu potrafią docenić, ale najpierw trzeba pokazać, że jest się tego wart.
2
X 2017-04-14 17:51
Ale bredniel
5
Obecny 2017-04-18 09:54
Kierowca- a co powiesz na temat kilku kierowców którzy byli u pani prezes? Złożyli podania i co, to jest oznaka dobrej firmy?tak dobrze się tam pracuje?
1
To 2017-04-19 21:50
Ty jesteś debilem pisząc taki wypowiedzi
Ktos 2017-04-25 12:43
Prawda w oczy kole
2
Pracowałem i za dużo widziałem 2017-04-25 21:39
Nie pracuje w tej żalosnej firmie juz jakiś czas ale jak czytam wypociny popleczników W jak to jest dobrze a cały rynek wie że firma ledwo daje sobie rade i wpisy typu "debilu" to jestem szczęśliwy że już mnie tam nie ma. Pozdrawiam i przesyłam wyrazy współczucia jeszcze pracującym :-) Możecie teraz wypisywać bzdury jak Wam dobrze w "nie" upadającej firmie, A mi i tym co odzeszli- a jest ich bardzo dużo - jest lepiej. Jeszcze raz pozdrawiam i życzę wielu owocnych lat w Lodimexie. PS Kierownik MS nadal sprzedaje towar w Dabiu ?
3
Zostaw swoją opinię o Lodimex - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lodimex