Lodimex

Szczecin

Opinie o Lodimex

MS 2016-08-03 22:30
hmm napisałem 1 opinie, a ty mnie wyzywasz i innych którzy sie wypowiedzili? Nie mam prawa się wypowiedzieć? Cóż debilem musisz być Ty po takich tendencyjnych wpisach jak nie znasz firmy.
1
zenon 2016-08-05 22:50
Masz racje ~xa. Szacun dla tej fimy za rzetelność. A jak ktoś pisze, że kobiet nie zatrudniają... no cóż dziecko wzięło klawiaturę!
13
rodri 2016-08-05 23:00
Dużo daje z siebie w tej firmie i nie czuje się poszkodowany. Wypłaty w terminie i wcale nie inne niż gdzieś tam byle gdzie.
10
bingo 2016-08-05 23:25
Nie wiem dobrawa czy dostaniesz odpowiedź nie na temat, ale ja tu jeżdżę od 2 lat i jakoś spejalnie opóźnień nie odczułem. Jak ktoś pisze że nie dostał na termin to chyba zjechał nie do tej bazy :-)
11
miro 2016-08-05 23:42
Trollo chyba tobie jajka zgasły i odpadłeś!
8
Marcin 2016-08-06 00:11
oooa ofert brak na razie jest bo wszyscy trzymamy się gałęzi zębami i nie puszczamy!
3
dd 2016-08-06 00:24
dokładnie zenon, kobiety są i wypłata w terminie... jak ktoś nie dostaje w terminie to znając AW raczej zasłużył
4
Bono 2016-09-27 22:43
@ringo- 2016-09-27 09:49:43
Pracuję w tej Firmie kilkanaście lat z tymi samymi ludźmi. Od czasu do czasu przyjmują kogoś
nowego. 90% to stała załoga. Ciekawe dlaczego wypisujesz takie bzdury . I to w czasie kiedy
każdy porządny człowiek jest w pracy.
2
Jak 2016-10-04 16:54
Odsyłam porozmawiać z pracownikami jacy tam jeszcze zostali. Z pracownikami zaznaczam a nie z kilkoma oszołomami na stołku. Chyba, że old boy to jeden z was, co by mnie nie zdziwiło. Widać po wpisach, że mocno się udzielacie na tym forum żeby nic nie wyszło. Ale mnie to ..... jak i Wy.
Ania 2016-10-07 11:43
Zmień nicka bo moje nazwisko to nie nalepka.
1
ProMan 2016-10-19 21:04
Kasa się zgadza i praktycznie zawsze na czas, max 2 dni obsuwy sporadycznie(raz na rok) atmosfera ok ,wszystko jest utrzymane w dobrych standardach...(Pracuje w firmie 9 Lat) .

2
Xb 2016-10-20 07:13
A jak zarobki? Dalej najniźsza krajowa?
2
ProMan 2016-12-15 16:19
średnia krajowa.....pozdrawiam
1
Mario 2016-12-27 13:14
Pracowałem w Lodimexie 2 lata, sądzę że dalej bym tam pracował gdyby Pani (usunięte przez administratora) nie ucinala mi mojego wynagrodzenia. Pracownicy uczynni i pomocni jak czegoś nie wiesz zawsze pomogą to samo tyczy się kierowców oraz kierowników. Żałosne było to że z dyrektorem musiałem się targować o swoją pensje, a jak już odchodzisz z firmy ucinaja Ci Od 200 do 600 złotych to by było na tyle Old Driver
4
Xb 2017-01-28 08:41
Maniuś, nie bronisz ręki która karmi. Oj, chyba premii nie będzie.
1
Jak 2017-03-15 04:39
Skoro jest tak dobrze, jak twierdza niektorzy, to gdzie sa wszyscy pracownicy? (usunięte przez administratora)
1
Były pracownik 2017-03-22 17:06
Dla uwaznych. Ktoś usówa nadal nieprzychylne komentarze. Dlatego, że firma prosperuje tak dobrze. Raczej nie sądze, bo wtedy nie przejmowaliby sie nimi. A tak prawda w oczy kole.
1
Długoletni pracownik 2017-03-23 19:41

"Były pracowniku" - Czy prosperowanie firmy zależy od ilości zatrudnionych w niej pracowników?
Jeśli dowiesz się, że "usówa" pisze się przez "u" zwykłe to będziesz miał odpowiedź na powyższe
pytanie.
4
Były pracownik 2017-03-24 09:05
Musiało zaboleć, że taki natychmiastowy odzew. Prawda w oczy kole.
irek 2017-03-25 13:40
Podobno 4-5 osób z magazynu wypowiedzenia składają 31.03.2017 r.
ProMan 2017-04-02 19:01
W firmie właśnie trwa "Dobra Zmiana".... jak dotąd jest ok.....
6
Tempak 2017-04-04 18:35
TAK prawda
2
Agnieszka 2017-04-05 11:00
@Były pracownik, a długo już nie jesteś zatrudniony w Lodimex? Może powiesz więcej o warunkach pracy w tym miejscu?
Długoletni pracownik 2017-04-05 19:32
@Były pracownik 2017-04-05 10:36
Dlaczego tak bardzo przejmujesz się tą Firmą,w której już nie pracujesz?
Ja pracuję w tej Firmie i nie rozumiem dlaczego wypisujesz pod różnymi nickami te
nieprawdziwe bzdury. Widać,że nie znalazłeś jeszcze innej pracy,gdzie mógłbyś robić to samo.
Masz dużo wolnego czasu,bo jak widać piszesz to wszystko najczęściej w czasie kiedy inni pracują.
A może robisz to w czasie pracy w innej firmie?
7
dół 2017-04-05 21:54
A ja słyszałem , że "góra" wypoczywa na Teneryfie - czyli nie jest źle.
4
Obcy 2017-04-06 20:07
Kim ty jesteś ze masz taki wiadomosci
Kto jest twoim infomatorem.
2
Obcy 2017-04-08 09:17
Były pracowniku w poniedziałek poddamy sobie dlonie każdy każdy zajmiesiąc sie swoją pracą
Bedzie dalejak ok.
1
Kierowca 2017-04-12 21:19
Od paru lat pracuje w Lodimex'ie i powiem szczerze, nie mam powodów do narzekania. Zarabiam dobrze, mój wymiar pracy też jest zadowalający, ale to wszystko dzięki pracy. Jak komuś zależy i chce by było mu dobrze tam gdzie pracuje, to bardzo często się odplaca. Niektórzy chcieliby dostać wszystko co ja osiągnąłem w ciągu miesiąca, ale niestety w tej firmie trzeba się troszkę wykazać i okazać odrobinę lojalności i pokory, nic nie dostanie się za darmo. Praca jak każda inna, wszędzie są lepsze i gorsze dni, ale tak jest wszędzie. Mówię, jak chcesz mieć dobrą pracę tez musisz się okazać dobrym pracownikiem, a tu potrafią docenić, ale najpierw trzeba pokazać, że jest się tego wart.
3
X 2017-04-14 17:51
Ale bredniel
5
To 2017-04-19 21:50
Ty jesteś debilem pisząc taki wypowiedzi
1
Ktos 2017-04-25 12:43
Prawda w oczy kole
3
noni21 2017-05-04 18:36
Czy ktoś mógłby coś napisać o pracy i zarobkach PH w tej firmie? Z góry dziękuję.
mopik 2017-05-04 22:35
~noni21 Poczekaj na niedowartościowanego hejtera... świetnie Ci doradzi!
Agnieszka 2017-05-05 10:57
@AT, jeżeli jakiś komentarz został zarchiwizowany to musiał być on niezgodny z Regulaminem GoWork.pl
@Uganda piszesz, że zdarzają się opóźnienia w wypłacie wynagrodzenia. Czy była to jednorazowa sytuacja, czy ten 'problem' występuje częściej?
1
Były pracownik 2017-05-05 12:09
Co miesiąc jest taka sytuacja oraz potracenie premi za nic, piszę były pracownik który zwolnił się właśnie z tego powodu
2
Qguar 2017-05-05 14:34
Lodimex był moją pierwszą poważną pracą. Jako osoba świeżo po studiach byłem zadowolony, bo mogłem zdobyć doświadczenie w logistyce, niestety tyle z dobrych rzeczy. Tak jak pisali poprzednicy: ucinana premia, kilka razy spóźniona wypłata, kierownicy magazynu, ktorzy nic nie robili...
2
Agnieszka 2017-05-08 13:27
@Qguar, czyli polecasz Lodimex na pierwszą pracę? Jest to firma, w której można się wiele nauczyć i nabyć cenne doświadczenie?
1
Qguar 2017-05-09 16:59
Nie polecę tej firmy, ponieważ nie ma w niej perspektyw i każdy pracownik z własnym zdaniem jest tępiony przez pana MS. O wypłatach wspomniałem wcześniej.
4
świeżak :) 2017-05-18 20:11
Mam pytanie do wszystkich opisujących pracę w f. Lodimex.
Zamierzam podjąć pracę w biurze. Proszę o rzetelną informacje o obecnej sytuacji w firmie, płynności finansowej , atmosferze między pracownikami itp......
Czekam na szczere opinie, a nie wypisywanie bzdur przez pracowników którym nie poszło w tej firmie i wieszają całe niepowodzenie na przełożonych lub na tzw. "góre" :)
1
Daro 2017-05-26 08:18
Odpowiem krótko - firma słaba. Nie polecam
2
daro 2017-06-11 15:34
kierowca dostał samochód służbowy na dojazd do pracy - po co mu ?

magazynier dostał samochód służbowy na dojazd do pracy - po co mu ?

To co tam w dziale się dzieje przekracza wszelkie myśli

3
Dobry pracownik! 2017-06-15 16:47
Gdzie jest tak dobrze? może ja też dostanę.
Stary przedstawiciel 2017-06-24 20:30
Nic nie rozumiem, w każdej firmie są wzloty i upadki ale pamiętam te dobre chwile gdy mogliśmy konkurować z innymi firmami pomimo braków towarów. Klienci mieli do nas zaufanie.
Dlaczego nikt nie próbuje odbudować tej starej firmy małymi krokami, nowym produktem?
Lodimex to naprawdę była dobra marka, i mam też miłe wspomnienia.
Oby jeszcze ta firma podniosła się na nogi! Na pewno wiele osób pamięta dobre czasy.
4
ONA 2017-07-14 11:18
@świeżak i jak praca...? ;)
p 2017-07-17 21:53
Wiecie co, ja mam szacunek do pani prezes, prowadziła tą firmę przez wiele lat, niewielu to by się udało.
Ale myślę że następcy powinni naprawdę pokazać że też są coś warci, bo to co się teraz dzieje to żenada i nikt nad tym nie panuje. Firma to przede wszystkim ludzie. Powodzenia.
3
Przemek 2017-08-08 19:02
A daj spokój amigo co ty gadasz
Szofer Wojtas 2017-08-19 15:48
Witam . Mam pytanko jak wygląda praca na kierowcę CE i czy są przyjęcia ? Rzuciłem międzynarodowe i szukam na kraj pracy żeby zarobić na życie I być być domu normalnie. ? Ktoś jeździł bądź jeździ tam ?
Lol 2017-08-21 19:15
Pewnie szukają
Agnieszka 2017-09-29 10:13
@Szofer Wojtas zdecydowałeś się na aplikację do Lodimex? Jeśli tak, to chętnie dowiemy się więcej o tym jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy. Czego można spodziewać się podczas rozmowy kwalifikacyjnej?Takie informacje mogą być bardzo pomocne dla osób, które ten etap mają jeszcze przed sobą.
Piekar 2017-10-11 19:39
I wreszcie coś się dzieje! Teraz jak pójdziemy z kierownikiem w handel pizzami po Koszalińskim, to zachuuuczy! I co głupio niedowiarkom!
1
Zostaw swoją opinię o Lodimex - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lodimex