brak logo

Lodimex

Szczecin

Opinie o Lodimex

AnnaM 2016-01-18 14:33:16
~EastLane co Ty tu wyskakujesz z jakimś tam UK ltd? Nas tu interesuje zatrudnienie na miejscu, a nie szeroka nagonka w stylu PIS:'wina tuska'.
7
Romi 2016-01-18 16:42:12
To pracuj chomik za ta super kasę. Ja wolę gdzie indziej za inna - czytaj lepszą.
3
chomik2000 2016-01-18 21:17:12
to się ustaw w dłuuuuuugiej kolejce
3
chomik2000 2016-01-18 21:20:58
...może jakieś ochłapy Ci spadną.
5
Romi 2016-01-19 08:58:17
Chłopczyku bozia inteligencji nie dała jak widać po wpisach i dlatego przyszło jeść ci te ochłapy o których mówisz ze stołu prezesowej, siedziec u niej głęboko w... i piać z zachwytu. Przykre ale nikt ci oleju do głowy nie naleje więc powodzenia w dalszej pracy i awansów. HAHAHA
4
zezol 2016-01-19 09:22:57
witamy ~Kat'a w nowej odsłonie, wpadł na forum pobruździć... bo mu żona zupy nie nalała :))))
5
Romi 2016-01-19 09:49:21
Kat musiał wam nieźle zależć za skórę ( czyt. powiedzieć prawdę ), że tak każdego bierzecie za niego. Pozdrowienia dla Kata. A wam głoszącym "prawdę" prezesowej jak pisowcy jarkową tylko współczuć i pozadzrościć samozaparcia we wchodzeniu w tyłek. Może będzie premia w końcu. Zapiszcie sie do rządzącej partii. Tam lubia takich jak wy. :-)
4
gozik 2016-01-19 11:50:17
Romi, sam się pozdrowiłeś... to miłe :-)
4
Kat 2016-01-20 14:19:37
Panie i Panowie

I tak się spotkamy następnego dnia w pracy, z uśmiechem na twarzy podamy sobie ręce ;-)

No to do zobaczenia!
1
Romi 2016-01-20 19:00:19
Ja na szczęście nie :-)
2
Andrzej 2016-03-19 15:12:03
Przecież większość tego co tu jest jest rzeczowa i jest prawdą. Najlepiej sam sprawdź.
Andrzej 2016-03-20 10:28:26
to musiałbym się zapytać co zapewnia? benefity? nie ta firma niestety.
1
Andrzej 2016-03-22 20:19:22
o opiece zapomnij, a 2 tysiące zarobić można - brutto
1
Robi 2016-03-24 20:06:15
Ja dostaje trójkę lekko przed świetami nawet x2, ci co maja "dwójke" słabo robią i niestety zwykle wylatują.
1
abc 2016-03-25 08:32:17
brawo m. a reszta bez nadgodzin tez ma tyle?
2
Paweł 2016-04-06 17:12:28
6 tysi na miesiąc, 2 posiłki w czasie godzin pracy,kawa, herbata, napoje gratis,socjal - siłownia, basen, opieka lekarska, raz do roku wczasy 2 tygodnie w Chorwacji. To dla magazynu. Biuro ma trochę więcej, no ale też bardziej męczącą pracę. Jest super!!!! Tylko chętnych brak.Nie wiem dlaczego. Szefostwo, kierownictwo do ....?
2
LukSky 2016-04-06 17:17:38
Nie ma jak pomarzyć. A na przelewie 1800... brutto bo nadgodziny zniknęły....
2
dupa 2016-04-13 22:06:05
no i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najniższa krajowa bez badgodzin. rezygnacja.
2
ham 2016-05-06 10:29:15
Jeżeli masz na myśli magazyn to raczej zapomnij, kobiet nie biora, na tirach i solówkach także nie widziałem, do biura to raczej przypadkowo biorą lub z rodziny.
Rod 2016-05-18 20:22:58
Romi- jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć o innych firmach, to odpowiedź znajdziesz na
ich forach. Na pewno dużo się dowiesz i nawet będziesz mógł się popłakać jak ci na
tym tak bardzo zależy.
3
Romi 2016-05-19 08:10:04
hahahahaha
1
HMS 2016-06-18 08:04:39
Kto kasuje negatywne posty? Pani Prezes wstydzi się utraconych kontraktów czy kierownictwa jakie zatrudnia? Jakie szefostwo taka firma.
1
mick 2016-06-18 20:21:20
masz podstawe, premie niby też do 20% plus nadgodziny, płaca za wszystkie, chociaż były sytuacje gdy odejmowali nadgodziny w ramach wolnego w tyg. lub w ramach pracy w sobotę. Oczywiście piszę tutaj o nadgodzinach weekendowych za które płaca 100% wiecej... a co do atmosfery... to jest tam zawistna i nie miła.
1
xn 2016-06-20 16:46:38
podstawa najniższa, premia 20proc jak nie zabierze, nadgodziny kiedyś były teraz już brak. atmosfera do dupy. kier podobnie.
1
Roland 2016-06-20 23:19:42
Jak pracownicy widza kierownika, który bierze co nie jego a innych tepi to jak ma być ?
Roland 2016-06-21 14:14:35
Wyżej albo są ślepi albo już mają wszystko gdzieś. Przerabialiśmy już to. A kto jest niewygodny dostaje zwolnienie.
Roland 2016-06-22 15:47:29
To powodzenia. tylko musisz zdążyć zanim prezesowa zgasi światło lub jej wyłącznik ktoś zwinie sprzed nosa.
1
Miki 2016-06-23 17:13:32
Niedługo będą oferty zwolnienia wszystkich. Strach się bać jak ktoś mówi o nich jako o mocnym pracodawcy.
2
mick 2016-06-23 18:01:58
Ludzie kochanie, ja wiem, że połowie z Was za te dobre słowa płaca. Ale żeby kłamać na własnej firmowej stronie ? to przesada juz. Wystarczy zobaczyć zdjęcia, które zostały dodane tam. Aż JEDNO się zgadza. Ciuchy, samochody? pracowałem tam parę lat i wierzcie mi bujda (zapraszam na LCL PL). W tej firmie jeżeli zaczniesz za dużo rozmawiać to dostaniesz kopa w du..e bo zrobisz się nie wygodną osobą. Z tego co mi sie obiło o uszy od znajomych to coraz gorzej tam idzie. Będą zwalniać, ale napewno nie zatrudniać. Brak jakich kolwiek ogłoszeń na necie tzn tam gdzie się najczęściej ogłaszają czyli olx ( bo ogłoszenia są darmowe, prawda Panie M.? ). Tak czy inaczej postęp jak narazie to działająca strona internetowa. Zawsze coś. Postarajcie się o dobrą atmosfere a zyskacie kontrahentów, pracowników którzy bedą pracowali tak jak za dawnych lat. Ruszcie głowami, a nie portfelami!!!
2
Roland 2016-06-28 08:18:27
Tylko to, że szeregowego pracownika ma gdzieś i zatrudnia kierownictwo do d....
2
Minion 2016-07-15 06:54:20
Co takiego? Jakie na czas, kolejny miesiac i znowu kazdy dostał grubo po 10tym wypłate to ja to wytumaczysz ,"obrońcą"pani W.?
Ktoś 2016-07-16 11:23:45
Przecież to na stałe Mariusz S. w większości pod różnymi nickami pisze jak jest wspaniale w upadającej firmie
3
Ktoś 2016-07-16 11:27:57
Panie MS, rzecz całkowicie ludzka ??? Ja mam pracować jak w umowie a oni płacić jak w umowie. Ty dostajesz. A rachunki w terminie albo odsetki za niezapłacone w teminie MS czy AW i PW zapłacą ?
1
rada 2016-07-18 21:59:23
Po co ta idiotyczna dyskusja w internecie prowokowana przez tą samą osobę.
Wynagrodzenia wypłacane są w firmie w różnych stałych terminach dla
poszczególnych grup pracowniczych.Jest to związane z koniecznością dokonania
obliczeń wynagrodzenia dla dużej ilości pracowników po zakończeniu miesiąca
szczególnie, kiedy wynagrodzenie to nie jest stałe,bo warunkują je różne
wskaźniki. Pracownicy magazynu,do których należysz otrzymują wynagrodzenie
10-go każdego miesiąca ( i tak było również w tym miesiącu) a nie do 10-go.
Nikt tego dla ciebie nie będzie zmieniał. Jeśli nie możesz tego zaakceptować
to zmień zakład pracy. Przestaniesz wreszcie wypisywać te złośliwe bzdury.
11
Bodo 2016-07-22 14:45:11
Haha 10-tego? A jak niedziela wypada 10-tego to co nie potraficie zobaczyć w kalendarz i pomyśleć ?w umowie jest DO 10-tego i ma być! A nie po,nawet jak niedziela wypada w ten dzień, niewiecie co sie wtedy robi? Tacy wyuczeni jesteście? I nie klamcie ludzi ze trzeba czasu na obliczanie wypłat, jakk wszyscy wiedzą ze kasy nie ma, nawet spóźniacie się z opłatami za prąd :-)
Marcin 2016-08-02 16:34:30
Czekam na możliwość zatrudnienia się w tej firmie i czytam tutaj że jakiś debil od dłuższego
czasu pod różnymi nickami w kółko wypisuje to samo świadomie szkodząc waszej firmie.
Zróbcie z nim porządek. Przecież nie jest do końca tak anonimowy jak mu się wydaje.
16
MS 2016-08-03 22:30:51
hmm napisałem 1 opinie, a ty mnie wyzywasz i innych którzy sie wypowiedzili? Nie mam prawa się wypowiedzieć? Cóż debilem musisz być Ty po takich tendencyjnych wpisach jak nie znasz firmy.
1
zenon 2016-08-05 22:50:16
Masz racje ~xa. Szacun dla tej fimy za rzetelność. A jak ktoś pisze, że kobiet nie zatrudniają... no cóż dziecko wzięło klawiaturę!
12
rodri 2016-08-05 23:00:16
Dużo daje z siebie w tej firmie i nie czuje się poszkodowany. Wypłaty w terminie i wcale nie inne niż gdzieś tam byle gdzie.
9
bingo 2016-08-05 23:25:50
Nie wiem dobrawa czy dostaniesz odpowiedź nie na temat, ale ja tu jeżdżę od 2 lat i jakoś spejalnie opóźnień nie odczułem. Jak ktoś pisze że nie dostał na termin to chyba zjechał nie do tej bazy :-)
11
miro 2016-08-05 23:42:17
Trollo chyba tobie jajka zgasły i odpadłeś!
8
Marcin 2016-08-06 00:11:53
oooa ofert brak na razie jest bo wszyscy trzymamy się gałęzi zębami i nie puszczamy!
2
dd 2016-08-06 00:24:04
dokładnie zenon, kobiety są i wypłata w terminie... jak ktoś nie dostaje w terminie to znając AW raczej zasłużył
4
Ringo 2016-09-27 09:49:43
To dlaczego 75% kierowców i 90% magazynu odeszło do innych firm ?
1
Bono 2016-09-27 22:43:20
@ringo- 2016-09-27 09:49:43
Pracuję w tej Firmie kilkanaście lat z tymi samymi ludźmi. Od czasu do czasu przyjmują kogoś
nowego. 90% to stała załoga. Ciekawe dlaczego wypisujesz takie bzdury . I to w czasie kiedy
każdy porządny człowiek jest w pracy.
jak 2016-10-02 20:04:44
bo firma upada dla tego nikogo nie szukają...
Jak 2016-10-04 16:54:31
Odsyłam porozmawiać z pracownikami jacy tam jeszcze zostali. Z pracownikami zaznaczam a nie z kilkoma oszołomami na stołku. Chyba, że old boy to jeden z was, co by mnie nie zdziwiło. Widać po wpisach, że mocno się udzielacie na tym forum żeby nic nie wyszło. Ale mnie to ..... jak i Wy.
Ania 2016-10-07 11:43:53
Zmień nicka bo moje nazwisko to nie nalepka.
1
ProMan 2016-10-19 21:04:07
Kasa się zgadza i praktycznie zawsze na czas, max 2 dni obsuwy sporadycznie(raz na rok) atmosfera ok ,wszystko jest utrzymane w dobrych standardach...(Pracuje w firmie 9 Lat) .

Xb 2016-10-20 07:13:13
A jak zarobki? Dalej najniźsza krajowa?
1
Zostaw swoją opinię o Lodimex - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lodimex