Artman Świece Marek Kozbur

Kurów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 51 ocen.

Opinie o Artman Świece Marek Kozbur

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artman Świece Marek Kozbur

CB

A mi się podoba ta firma i będę pracował w niej do końca świata i jeden dzień dłużej. Pzdr

Weronika

@Fabian Niewąż przed wstawieniem komentarza polecam zapoznać się z regulaminem forum. Na forum nie można obrażać. Czy ktoś pozostawi swoją opinię na temat pracy w Artman Świece Marek Kozbur? Taka opinia będzie pomocna dla osób co chcą zatrudnić się w tej firmie.

Sialala

Ludzie... Dajcie spokój tym głupotom o pukaniu ???? człowiek tak uzależniony od alkoholu, jedyne co może puknąć to swoją głowę palcem!!! Prawo natury, niestety...

fanta

Oh Lidzia daj juz spokoj to nie Marzenka!!! pisze !! Zreszta taka jestes bystra w pisaniu to moze sie spotkamy !! po co sie ukrywac pod pseudonimami !!!

Botoja

Och Marzenka nie wysilaj się z tymi swoimi komentarzami :)

wy wiecie kto

no zal du** sciska bo kiedys ona byla pupilkiem i ja dymał na boku hahha teraz woli ukrainki

Xxx

Na pewno znajdziesz lepsza pracę gdzie dostaniesz więcej na godzinę i gdzie może szef będzie miał ochotę Cię pukac. Powodzenia ????

Lola
@Xxx 01.08.2017 17:53
Na pewno znajdziesz lepsza pracę gdzie dostaniesz więcej na godzinę i gdzie może szef będzie miał ochotę Cię pukac. Powodzenia...

Może Ciebie tak dobrze puka, że jesteś jego obrońcą? a zaraz zaraz Ty pewnie z rodziny i juz wódeczkę z rana popijaliscie. Oczywiście ze jest lapsza praca w której i nie czeka się na pieniądze w 2 ratach i nie ma się śmieciowej umowy która można wytrzec sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A co dostawki? Jest najnizsza wymagana.

Ja
@Lola 01.08.2017 19:55
Może Ciebie tak dobrze puka, że jesteś jego obrońcą? a zaraz zaraz Ty pewnie z rodziny i juz wódeczkę z rana popijaliscie. Oczy...

Cieszymy się twoim szczęściem :)

Lola

Jedna wielka banda oszustów. Mareczek zatrudnił Ukraińców i dał im większa stawkę godzinową niż swoim wieloletnim pracownikom!!!!!! Zachowuje się jak pijak na delirce nawalony w pracy nawalony za kółkiem dziwie się ze jeszcze nie zabrano mu prawka. Te jego śmieszne kary i zakazy rozmawiania i słuchania radia a nawet przychodzenia do pracy. Najwiekszy nieudacznik życiowy żyjący z kasy swojej żony . Następny to mały szczekający gówniak martusia nie wiem jak Możesz spojrzeć w lustro dziewucho niby taka wykształcona po studiach a w Artmanie skończyła i tylko chodzi i drze ryja i wyzywa i obraza wszystkich naokoło. Marus ma swoje ulubione ukrainki które puka na boku wec się nie dziwie ze maja lepiej niż jego polscy pracownicy. Ciesze się zeuwolnilam się z tego gówna i nigdy więcej tam nie wrócę. Juz nie wpomne o Marzence która robiła zdjęcia kart pracowników i sprawdzała czy oby napewno wpisali sobie dobrze godziny pracy udana jak cała ta patologiczna pijacka rodzina . Mam nadzieje ze zbankrutujesz oszuście i złodziejeju!

Fabian Niewąż
@Lola 31.07.2017 19:20
Jedna wielka banda oszustów. Mareczek zatrudnił Ukraińców i dał im większa stawkę godzinową niż swoim wieloletnim pracownikom!!...

Zwykły pyskacz internetowy. Może wszyscy piszmy tak jak Ty? Anonimowość Ci strzeliła do łba? Po pierwsze nie pisz takich głupot, bo wszyscy wiemy, że po Twoim charakterze nie zasłużyłaś na więcej niż 2 kopy w pi*** na godzine. Po drugie pukałem Twoją matke i drugą matke na raz, a kiedy przyłapał mnie Twój ojciec patrzył się prosto w przyszłość przez mój od**t. I widział w tej przyszłości Ciebie i kiedy tak się patrzył to mu się krzywiła mina i powiedział je**ć to, ja uciekam. Właśnie dlatego nie znałaś nigdy ojca, a warto wspomnieć, że wciągał kokaine jakby to była oranżadka, wchodził bez zabezpieczenia w tirówki z AIDS i ogólnie był nied*****m tak samo jak Twoja wypowiedź. Skoro już spie****łaś to myślisz, że możesz tak po kolei jechać po wszystkich kogo wk*****aś swoim lenistwem i zj****ym charakterem? Insynuuj teraz kim jestem znając wasz tok myślenia pewnie jestem samym Markiem, jego żoną, kimś z jego rodziny, Marzeną albo kimś jeszcze. Mam nadzieję, że spędzisz resztę swojego kruchego jak wafel życia myśląc nad tym. Nie. Jestem niebezpieczeństwem, które będzie czekać na Twoją chamską sylwetke. I na Twoją córke/syna oczywiście. Nie cierpię takich ludzi jak Ty wu****aj robić w kanałach jak Norek. Lola k**** mać... Jak pseudonim jakiejś prostytuki z tyłu gazet z programem TV. Swoją drogą taka się między wami bitwa toczy, że jak dla mnie to możecie się wszystkie pobić już na serio.

Mistrzunio

Może Pani wyżej powie tej dziewczynie prosto w oczy to co o niej myśli . W internecie swoje żale wylewać nikt Cię na siłe nie trzyma . Nie podoba sie to po co tam przychodzisz i pracujesz . Pamietaj prawda zawsze wyjdzie na jaw prędzej czy później wszyscy sie dowiedza kim jesteś. Pozdrawiam Panią A...

Ktoś tam@

Pani(usunięte przez administratora).szaleje dalej... Ile jeszcze upodleń, poniżań, krzyków, rozkazów, braku szacunku? Wciąga ludzi w swoją chamską sieć, wykorzystując fakt, że często pracownicy są jedynymi żywicielami rodziny i muszą to wszystko znosić bo póki co nie mają innej pracy. TO jest straszne.. TY mała franco, możesz jeszcze patrzeć w lustro???ludzie Cię nienawidzą, nie czujesz tego??? A podobno taka inteligentna hahahha

Ktoś tam@

Witam ponownie.. Jak widać nic się nie zmieniło, Pani (usunięte przez administratora)szaleje dalej...no strach się bać

Weronika

Czy w firmie jest możliwość rozwoju pracownika?

Ktoś tam@
@Weronika 04.04.2017 14:27
Czy w firmie jest możliwość rozwoju pracownika?

Tak, jest co najwyżej możliwość rozwoju w człowieku nerwicy i depresji niestety.

Ktoś tam@
@Weronika 04.04.2017 14:27
Czy w firmie jest możliwość rozwoju pracownika?

Jest jeszcze możliwość znoszenia małego, wyszczekanego, nie szanującego nikogo gnoja czyli Martusi... Wstyd,hańba!Zmień się dziewucho bo to co Ty wyprawiasz nadaje się do UWAGI... Karma wraca,pamiętaj!

Pytm

i co tam slychac w wielkim swliecie

rambo bambo

Kogoś poniosło

Poul

Witam, czy ktos z panstwa tutaj, moze mi powiedziec w jaki sposob mozna skontaktowac sie z dzialem handlu firmy Artman wcelu zakupu siwec?..

jytfm

Dobrze, żę atmosfera u nich dopisuje, to zdecydowanie dobry znak.

anonim

(usunięte przez administratora)

Gal Asterix
@Pakowaczka 05.08.2016 15:52
Wyplata w trzech w najlepszym wypadku dwóch ratach i z reguły nie 10-go :-( Nie polecam tego obozu pacy !!!!!!!!!!!...

Ani razu nie było wypłacane w trzech, ale lubię twój tok myślenia. Co następne? Smoki?

pomagam w długach kozbura
@Gal Asterix 11.08.2016 15:16
Ani razu nie było wypłacane w trzech, ale lubię twój tok myślenia. Co następne? Smoki?

Gal był Anonim nie Asterix, Marek za ta kase co nakradłeś mogłbyś przynajmniej nauczyc sie czytac a nie kreskówki z synkiem ćpunkiem oglądasz.... a swoją drogą przestańcie pier@#$ć są ekipy wypadowo windykacyjne, ja swój hajs mam Wam tez polecam zatrudnic fachowca od długów komornik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] da na rozdzielności majątkowej i wyprowadzeniu kapitału na żone i dzieci a sp zoo nie daje mozliwosci licytacji pryw majatku, na kosciól wiecej daje nic wasze pensje

anonim

(usunięte przez administratora)

nick

ksiazkowo jak tu opisane najstarsi kręciknoty nie pamieraja czy bylo tak kiedys czy to tylko legenda

ehhh

Umiesz człowieku czytać ze zrozumieniem ? Jak odpowiedź jest twierdzaca to po co piszesz setny raz czy terminowo płaci jak jest 1000 razy napisane, że NIE. I co to jest dla Ciebie dobra stawka ? A wypłacane w ratach bo to na "styl zachodni" tygodniówki - zielona wyspa Gal Asterix - wypłate pewnie na koncie masz tak jak smoki istnieją

anonim

(usunięte przez administratora)

ehhh

Odsetki ustawowe :D

Rozbawiona

ha ha, hit! "wczasy pod gruszą w kurowie" Cytat miesiąca :D

ehhh

maja umowy, badania, szkolenia bhp i przed swietami dostali oprocz calej wyplaty bony do auchana, a na wakacje wczasy pod gruszą w kurowie

anonim

(usunięte przez administratora)

ehhh

Spójrz na wypowiedzi o komornikach i płatnościach (od 2011 tu?) potem włącz logiczne myślenie i wyłącz już TV jak nie zadziała myślenie bo widać, że masz z tym problem (za dużo reklam?) - od 10 lat ponad sytuacja jest coraz stabilniejsza i na pewno będzie tylko lepiej - myśl pozytywnie ta praca jest dla ciebie, może na infoludku będzie kolejne ogłoszenie, że takich niby "kierowników" szukają i droga do kariery stanie otworem, a rachunki popłacisz kiedy indziej w końcu rozwój zawodowy jest bezcenny :D A i nie zapomnij, że umowę trzeba podpisać najpóźniej w dniu rozpoczęcia pracy, a najpóźniej po 7 dniach dostaniesz rozpiskę swoich obowiązków w Artmanie zgodnie z przepisami na piśmie ;D Akceptacja wyzysku w tym kraju jest zakodowana w genach, walczącym o swoje uczciwie zarobione pieniądze życzę powodzenia

Obi

Pakowaczka odezwij się na fxfxfxfx@interia.pl, niebawem wybieram się do komornika i do prawnika żeby rzucić okiem co się dzieje w sprawie. Jak masz jeszcze ludzi do zbiorówki to daj im namiary na mojego maila. Pozostałych zapraszam do współpracy.

kocbór

Dawaj śmieciu wypłatę, bo ludzie nie mają z czego żyć Oszuście jeden zakłamana szujo

CE

I co tam słychać w firmie

obi

Dobra. Pofatygowałem się zadzwonić do komornika który bezskutecznie próbuje odzyskać kozburowe należności. Na dzień dzisiejszy prowadzi 19 spraw. Jakieś pytania? Oj dzieci będą miały spaprane życie :)

pakowaczka
@obi 19.02.2016 21:41
Dobra. Pofatygowałem się zadzwonić do komornika który bezskutecznie próbuje odzyskać kozburowe należności. Na dzień dzisiejszy...

chetnię sie dołącze do zbiorówki

obi

Dobra, chyba czas go wsadzić do pudła. Kasy i tak nikt nie zobaczy. Chętni na pozew zbiorowy? fxfxfxfx@interia.pl

UK

Wesołych Świąt

idioci przybywajcie :D

Firma mieszcząca się w Kurowie k/Szczecina zatrudni do pracy przy produkcji świec , wymagania- umiejętność pracy w zespole , doświadczenie w kierowaniu grupą ludzi. Osoby zainteresowane proszę o wysyłanie CV ze zdjęciem na adres e-mail: spolka.art@interia.eu z dopiskiem "kierownik " Proszę o przesyłanie CV tylko osoby spełniające powyższe kryteria.

Spam

Spam

poszkodowany

witam poszukuje kontaktu do tej firmy w sprawie zaginionego przelewu na znaczna kwote, świec nie otrzymałem po długiej walce o jakikolwiek kontakt otrzymalem info ze towaru dla mnie nie ma ale moj przelew wsiąkł. komórki nie odpowiadaja szefa w firmie nie ma. z kim poza prokuraturą powinienem sie skontaktowac w tej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku?

wolna

i tak będziecie tam pracować bo taki peacodawca Wam pasuje on żyje w swoim świecie alkoholu i dlatego wszystko widzi na różowo supa być caly czas na rauszu pozdrawiam i mi też pasi taka praca

mola mola

mola co ty bredzisz :D hihihi Marek nie pisz to nie jest forum dla pracodawców :D ani reklama swojej nibyfirmy

KOlezanKA

Prosze o pilne namiary, jestem w podobnej sytuacji

niki

Jesli szukacie pracy bez umowy, szefa, ktory ma wszystko gdzies i nie bardzo wie, co sie dzieje w jego firmie to trafiliscie w 10! P. Kozbur chcac poznac nowego pracownika posilkuje sie opiniami pseudobrygadzistek, ktore same niewiele robia, a kierowane zazdroscia uprzykrzaja prace innym, zeby tylko ktos nie okazal sie lepszy. Upomnisz sie to moze wyciagniesz te 11 na godz. siedzisz cicho i robisz swoje bedziesz nadal miec 8. Firma porazka! Nikt tam sie nie liczy z pracownikiem, ten caly szef ma swoje przydupasy, a reszte gleboko w d... Na rozmowie oczywiscie obiecuj umowe, podwyzke itp ale w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej. Jako nowemu pracownikowi nikt mi nie pokazal jak powinnam wykonywac swoja prace ani nikt nie powiedzial co powinnam robic. Nigdy wczesniej nie spotkalam sie z takim syfem jak w artmanie. NIE POLECAM

clever

Brawo Sherloku:)

ten z artmana

Halama i co mi zrobicie pajace:D

saha

(usunięte przez administratora)złodziej świec z artmana sprzedaje je na lewo lub wręcza jako łapówki i myśli ze nikt z firmy o tym nie wie. Wystarczy opinia z biura co tam się dzieje i w jakim stanie przyjeżdża ten oszust do pracy.

dobre

Do lopez: "Wydaje mi się, że poczatkujące osoby, mam tu na myśli osoby po studiach, dobrze się odnajdą w szeregach tej firmy, tylko jednak trzeba dać im szansę i trochę czasu." Właśnie - wydaje Ci się! Osoby po studiach już po krótkim czasie orientują się, co się w tej firmie dzieje i mądrzejsi uciekają, aż się kurzy :) Na początku jest mydlenie oczu. Już po kilku miesiącach wychodzi szydło z worka. Ogarnij się "lopez" i nie pisz bzdur!

srutu tutu

Jakie osoby? Po czym? Haha a niby co takie osoby tu robią?:)

mareczek

Wali mnie wszystko ja hajs mam a wy banda nieudaczników na to zapierdzielacie:) i jak co roku zapraszam gorąco do pracy oczywiście umowa etc Andre kurów pod Szczecinem zapraszam :)

niezależna

Skąd te nerwy obrońco uciśnionych? Czemu wyzywasz człowieka który pisze prawdę?! Nie ważne pod jakim nickiem, liczy się treść a w tym przypadku jest trafiona w dychę i jak najbardziej prawdziwa. Skoro używasz wulgaryzmów i stawiasz zażuty to dlaczego sam/a ukrywasz się???? K....n/ka!!!

Xxx

Zamowilem swiece ktore nie dojechaly. W jaki sposob kontaktowac sie z ta banda zjodziei? Pan ktory przyjmowal zamówienie ignoruje moje telefony. Dziekuje za info pozdrawim Andre

Marek

Inspekcja? To moi kolesie z koscielnej ławy wiec nic nie zrobia placzcie dalej ale macie robic co każe a moze zostanie wam w 3 ratach zaplacone dom mi postawilicie na zone samochod kupiliscie na ciocie i komornicy mi nie straszni bo firma tez nie na mnie a teraz dosc wyjasnien za.....c do roboty tluki:) ja lece na ryby

RITA
@Marek 22.07.2015 16:34
Inspekcja? To moi kolesie z koscielnej ławy wiec nic nie zrobia placzcie dalej ale macie robic co każe a moze zostanie wam w 3...

DO MARKA Człowieku nawet nie masz odwagi się podpisać, podajesz się za Marka, chociaż wszyscy wiedzą że to nie on, jesteś zwykłym tchórzem i weź się lepiej do roboty a nie wypisujesz takie bzdury [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo inaczej nie można Cię nazwać

Gjhvjk

Przestańcie płakać do roboty bo zamówień dużo

gość

Tam nigdy nie ma wypłaty na czas. Ludzie muszą się poniżać i prosić o nią. To jest dopiero obłuda - rzucać na kościół, a mieć ludzi za nic. Odkupienie winy??? Śmieszne. Zacznijcie w końcu pisać do inspekcji pracy, to może coś zmienicie dla siebie.

odpowiedź

Dlaczego ludzie są tak negatywnie do siebie nastawieni w tej firmie? Bo między innymi właściciel stwarza taką atmosferę. Tam nie można być zadowolonym, bo to go drażni. A odnośnie tych pseudo "wyższych pensji": kosztem zus-u za pracowników i umów zlecenia na 300-400 zł? Lepiej dobrze sprawdźcie, czy ZUS macie płacony, bo się okaże, że z waszej emeryturki nici. Jeśli się szanujesz potencjalny pracowniku, to sobie podaruj tą firmę, chyba że lubisz być tyrany - wówczas jest to strzał w 10! Lepiej nie mogłeś trafić!

Hmmm

Tylko gdzie chodza inspekcje bo przeciez nie wierze ze taka fajna firma nie miala ani jednej :) hajs wielka chata mercedesy no i na kosciol rzuci jak widac race inspekcji prace tez wasz mareczek zasila:)

Wilk

Wilczyco jesteś takim pasztetem na fitness sie wynoś i sie ogarnij!!!!

antykozbur

ale numer ta tak zwana "firma" to praca dla takich ludzi pokroju (usunięte przez administratora) czy najlepsza artystka (usunięte przez administratora) ploty ploty kłamstwo i obłuda fałsz itd a wypłaty są komiczne 2-3 stówki tygodniowo a gwiazda tego cyrku(usunięte przez administratora)to wybitny burak takiego zakładu to ja w życiu nie widziałem dobry materjał do programu Dlaczego Ja i tym podobne pozdrowienia dla tych co opuścili ten zakład specjalny.

gość
@antykozbur 03.07.2015 08:45
ale numer ta tak zwana "firma" to praca dla takich ludzi pokroju (usunięte przez administratora) czy najlepsza artyst...

Ciekawe dlaczego Panią z biura tak boli ,że ludzie prawdę piszą a to dlaczego ktoś tam pracował czy pracuje to jego prywatna sprawa .Niestety są tacy którym wiek lub wykształcenie nie pozwala na nic lepszego bo jak powszechnie wiadomo z pracą jest ciężko. Ale jak się jest z szefem na 'ty' to nie ma co się dziwić Pani wypowiedzi.Ciekawe dlaczego sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w troki wzięła kiedy okręt tonął a teraz jak widać przysłowiowe światełko w tunelu to tyłek na swoją ciepłą posadkę znowu wcisnęła . I co z tego że zarobię 2000 tys, żeby taką kwotę otrzymać muszę pracować 200h a umowy brak i tak było od lat mało kto miał umowę o prace każdy zasuwał na zlecenie z kwotą 200-300 zł na umowie więc co uważasz kobieto że te 2000 to dużo ? Wzbogacał się na ludziach to Pan M a ludzie byli wykorzystywani są i będą ...!!!!! Taka jesteś mądra i pozytywnie nastawiona a tu 13 a wypłay brak!!!!!!!!

wilczyca

Na wstępie chcę ogłosić wszystkim użalającym się nad sobą, że mam gdzieś to co sobie pomyślą o mojej wypowiedzi.Tak że nie wysilajcie się...Wasze komentarze mnie nie obchodzą..Po pierwsze kazdy z Was świadomie pracował lub pracuje w Artmanie.Nikt Was łańcuchami i nie przywiązał!!!!Dziwie się tylko że długoletni pracownicy napieprzają na Marka.A jak były dobre czasy i brało się po kilka tysięcy pensji to micha się cieszyła.co???...Ooooo jaka pamięć człowieka jest krótka.Czemu nikt nie napisze jak było kiedyś????!!!!Ja pracowalam kilka lat bylo raz lepiej raz gorzej.Nie użalam się na forum jak to było zle!!! Z żalami to do psychoanalityka idzcie BO KAŻDY Z WAS WIEDZIAŁ JAKA JEST NA DANĄ CHWILĘ SYTUACJA FIRMY a pomimo to świadomie sie na to godziliscie!!!Siedzieliscie lub siedzicie bo prawda jest taka ze Marek dawał dobre stawki za pracę.To ze teraz placi na raty to fakt ale byly czasy ze placił normalnie ale nikt o tym nie pamięta.Jestescie beznadziejni!!!!Najlepiej ukryc się pod pseudonimem i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kogoś.Tchórze!!

Zostaw opinię o Artman Świece Marek Kozbur - Kurów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artman Świece Marek Kozbur