brak logo

Opal Tour

Łódź

Opinie o Opal Tour

kierowiec 2014-11-26 20:51
tak oszukują
3
kierowiec 2014-11-27 19:44
te wpisy o naciąganiu kierowców powinny być przestrogą dla innych kierowców chcących pracować w tej firmie
2
busdriver 2014-12-15 05:01
w jaki sposób oszukują?
szofer 2014-12-15 18:55
nie wypłacają tego co obiecują zawsze znajdzie sie coś za co można urwać i na wypłacie diet po swojemu liczą
tadek 2014-12-29 10:17
zdecydowanie NIE POLECAM !!!!!!!!!!!
figo 2015-01-09 13:47
A ja jeszcze bardziej nie polecam żadnemu kierowcy pracy w tym biurze
kazio 2015-01-12 11:32
A ja jeszcze bardziej polecam :)
maciek 2015-03-04 19:50
jak się u nich teraz pracuje podobno coś się zmieniło na lepsze
endo 2015-09-02 23:28
Kolego kilku to masz na myśli kogo?
Latami pracuje jeden kierowca, który już n razy starał się oderwć od Pana W. ale pracuje bo ktoś musi.
Nie będę polecać nikomu tej firmy i imprez z tą firmą. Pan W stosuje jedną zasadę brak zasad. Przetargi dziwnie wygrane, wyjazdy z dyrektorami na tak zwane CERTYFIKACJE, itd. Dziwne jest że nikt nie pisze o imprezach o których firma zapomniała albo o dzieciach które nie mają gdzie spać bądź są kwaterowane poza budynkiem docelowym.
Jednym słowem OSZUŚCI

1
kierowiec 2015-09-03 09:18
Masz zupełną rację a ten koleś co napisał wcześniej to może któryś z zapracowanych kierowców i kolegów pana W. A co do kierowców co tam pracują od zawsze to jeden pracuje z zasiedzenia a drugi ledwo łazi jeździ za psie pieniądze
Kuczan 2015-09-20 21:36
W takich przewozach raczej nic nie padnie tak nagle. To będzie do przewidzenia jakiś czas wcześniej.
Jaron 2016-03-02 12:35
Czytam sobie powyższe opinie i niestety, ze wszystkim muszę się zgodzić. Pracowałem tam na zlecenie przez chwilę. Zlecenie... szumnie powiedziane. Na czarno bo tak im wygodniej. Niestety. Wyjazdy dla dzieci bez hotelu (właściciel szuka hotelu jadąc tuż przed autokarem). Tak było w Grecji, Bułgarii i wielu innych. Dzieci czekające na miejsce w hotelu w upale to standard. Aż dziw bierze, że ktoś chce jeszcze wysyłać pociechy z tym biurem. Z tego co wiem, muszą kupować własne autokary, bo żadna firma nie chce z nimi już jako przewoźnicy współpracować. Polecam pracę u nich dla prawdziwych ryzykantów i ludzi o mocnych nerwach:)
1
koszkon 2016-05-15 18:40
ha, jak to jest możliwe, że coś nie jest wcześniej zarezerwowane ? Takie działanie kwalifikuje się do księgi bzdur i żałości. W ten sposób na pewno się nie zdobędzie zaufania klientów .
Aneta 2017-04-26 14:15
Pracujesz w Opal Tour? Chętnie usłyszymy więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Czy zaszły w niej jakieś zmiany? Czego mogą obecnie spodziewać się osoby chcące rozpocząć pracę w tym biurze podróży?
Figo 2017-04-27 16:09
zmian nie ma jak było tak jest jak było
Aneta 2017-05-23 14:49
@Figo długo już pracujesz w Opal Tour? Chętnie dowiemy się również więcej o Twoich doświadczeniach z pracy. W jakim dziale firmy pracujesz?
Podróżniczka 2017-06-07 18:47
W ostatnim czasie miałam tą przyjemność poznać jednego z przewodników z tego biura. Kompletna katastrofa. Pani ok 60 lat. Wszystkie informacje czytała z karteczek. Zgryźliwa, nieuprzejma. Zero wiedzy ani podejścia do młodzieży.
Jedyne co było dobre to autobus. Pełne wyposażenie i wygoda. Kierowca różwnież był dobry.
Aneta 2017-07-17 10:04
@Podróżniczka
jeśli masz zastrzeżenia do świadczonych przez firmę usług, to zawsze warto taką informację przesłać bezpośrednio do firmy. Czy napisałaś również do Opal Tour?
Aga 2017-07-18 14:08
I to nie raz były przekazywane skargi do właściciela ale nie robi z tego sobie wielkiego problemu
Jak były i są dalej te same babole robione
Dziwię się że tak mało osób pisze o tej firmie a tak wiele mówią na wyjezdzie
1
Aneta 2017-09-08 19:07
Czy wypowie się ktoś na temat pracy w Opal Tour? Macie jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie? Co najbardziej lubicie w swojej pracy? Jakie są warunki pracy? To ważne informacje dla nowo zatrudniających się osób do tej firmy.
Zostaw swoją opinię o Opal Tour - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Opal Tour