brak logo

Hektor hurtownia chemii gospodarczej

Toruń

Opinie o Hektor hurtownia chemii gospodarczej

Thorn 2010-09-06 20:12:42
Zmarnowałem 3 lata w tej hurtowni . Totalny brak szacunku dla pracowników. Przez 3 lata żadnej podwyżki a płaca minimalna, ciągły stres. Jednym słowem [usunięte przez moderatora]!!!!!!!!! Zainteresowanym mowie nie popełniaj tego błędu !!!!!!! pozdro
1
kojot 2014-06-06 13:55:33
Znam tę firmę bardzo dobrze i nie polecam pracy w niej nikomu. Kiedyś było dużo lepiej. A teraz ani podwyżek, ani nawet funduszu socjalnego. Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ocena niedostateczna.
1
poniżony 2014-06-08 14:30:52
brak szacunku, brak perspektyw, totalny nieład.
3
RobRoy 2015-03-28 21:54:02
Ludzie pracują bo muszą rodziny utrzymać,
Ale buractwo pewnego rudzielca skutecznie zniechęca do pracy...
Paweł 2015-12-15 00:45:48
"wiodącym dystrybutorem" chyba któryś z szefów kazał pracownikowi opinie napisać :) , może i przedstawiciele zarabiają ale na kierowcy i magazyn szkoda gadać, poza tym liczą się też warunki pracy i to jak się traktuje ludzi.
pipi 2016-01-01 16:12:02
Tak przedstawiciel zarobi a reszta to dno
paleciak 2016-02-15 20:31:13
Jak zrobisz 30-40 nadgodzin to zarobisz może 2200 , zależne oczywiście na jakiej podstawie "siedzisz".... Bo jeśli na minimalnej, to pozdrawiam.... Twojego garba na plecach. Bez nadgodzin dostaniesz około 1650 zł. Wieczny problem z urlopami.... Praca dla ludzi bez perspektyw, niestety - taka prawda. Chyba że jesteś pupilkiem kierownika...
1
4r44 2016-05-14 20:36:01
@jhbmnvm no tylko ze kazdy ma swoje zdanie i z cala pewnoscia musza byc jakies pozytywy tutaj takze..
Zostaw swoją opinię o Hektor hurtownia chemii gospodarczej - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hektor hurtownia chemii gospodarczej