Eliza Turecka
Lokalny przewodnik·90 opinii·3 zdjęcia
2 lata temu
Firma solidna szczególnie dział skupu płodów rolnych pani Księgowa i fakturzystka tak samo nigdy żadnych problemów zawsze udziela informacji płacą na czas albo i przed nim także polecam zarówno robić tam zakupy jak i sprzedaż
WIALAN Langer i Wiatr spółka jawna (właściciel)
2 lata temu
Dziękujemy za opinię ????
krzewytarnow
Lokalny przewodnik·30 opinii·54 zdjęcia
5 lat temu
Prawdopodobnie najlepszy sklep i hurtownia ogrodnicza w regionie , rewelacyjna fachowa obsługa .Dogodny parking,bardzo duży wybór towarów ,częste promocje i wyprzedaże. Największy wybór nasion kwiatów i warzyw w , polecam wszystkim.
Tomasz Banasik
Lokalny przewodnik·90 opinii·31 zdjęć
2 miesiące temu
Bardzo sprawny rozładunek
Tomasz G.
Lokalny przewodnik·533 opinie·184 zdjęcia
2 lata temu
Rozladunek expresowy, pierwszy raz i mile zaskoczenie. Magazynierzy mili i żadnych problemów z dojazdem. Bez zakazów znaczy.
Rafał Zięba
Lokalny przewodnik·20 opinii·14 zdjęć
5 lat temu
Dość duży asortyment, uprzejma obsługa ale sklep ogrodniczy robi wrażenie "przy okazji" traktorów i kombajnów. Jest ciasny z dziwnie usytuowanym kasami.
Krzysztof S
Lokalny przewodnik·120 opinii
4 lata temu
Rzeczywiście duży wybór dla ogrodników i działkowców. Bardzo dużo środków chemicznych ( chwasty, szkodniki). Jak ugryzie Cię mucha z pewnością coś poradzą.
Henryk Pierzchała
Lokalny przewodnik·41 opinii·663 zdjęcia
5 lat temu
Fachowa obsługa klienta, duży wybór narzędzi, nawozów i środków ochrony roślin itp nie tylko dla hobbystów
GARDENS
16 opinii·1 zdjęcie
8 miesięcy temu
Personel bardzo profesjonalny i pomocny . Pozdrawiam.
Szymek Pec
Nie opublikowano
Te treści mogą nie być zgodne z naszymi zasadami. Kliknij szczegóły, aby dowiedzieć się, co możesz zrobić.
Szczegóły
NIE OPUBLIKOWANO
Witam praca w tym zakładzie to niewolni...... w XXI wieku , gdyż jest sezon czyli jakoś od lutego do końca maja , nie możesz mieć żadnego wolnego dnia w tym czasie nie licząc niedziel i świat, gdy pójdziesz oddać krew to zapierają Ci 25% każdej jakiej niby masz tam premi czyli efektywność, frekwencją, robisz od 6/7 do 17:00 i to jeszcze za mało dla nich , gdy stwierdzisz że nie możesz robić nadgodzin to znajdą jakiś sposób żeby zrobić Ciebie tego złego i tak zabiorą Ci premie, nawet jak masz bardzo dobrą wydajność to i tak stwierdza tzw. ,, kierownicy sekcyjni " że jesteś słaby i mogło by być lepiej , zabiorą Ci premie za np. niechcący porysujesz wózek wozkowy, za słabe spakowanie towaru, i oczywiście za wolne pakowanie, wymagają żeby towor szybko i dobrze był spakowany, staralnie a jednocześnie będziesz miła zwróconą uwagę że za wolno i czasami z błędami spkujesz towar . A jak coś się mnie spodoba ,, kierownika sekcji " to dadzą Ci najniższą albo żadna ocenę za Twoja cieszka pracę i możesz pożegnać się z premią jąka kolwiek, a jednocześnie sami nic dużo oni nie robią, dla nich się nie liczy że w jeden dzień przladujesz twor o wadze kilku ton ,dla nich to i tak mało bo nie zamieściłeś się w średniej wydajnościowe, jak zobaczą że źle coś robisz bo masz zły dzień to od razu ocena i premia w dół a jak widzą że miało się kilka razy powyżej ich średniej to nie licz na to że dostaniesz dostałka jakoś premie, bo oni tego jakoś nie chcą widzieć, tak sama nie licz się z tym że będziesz się tam rozwiał,robią kursy np wózek to tylko możesz robić po za godzinami pracy a jeśli trafi że kurs odbywa się w czasie twojej pracy twojej zmianie to musisz odrobić im te godziny które robiłeś w czasie swojej zmiany i nie licz że dostaniesz coś ekstra że odrbiasz je, jeszcze jak nie zda się kursu to i tak zabiorą Ci za to kasę za niego, ich nowością która wymyślili tzw. ,,między czasy " czyli liczą ci ile miałeś przerw pomiędzy jednym a drugim wydaniem towaru, czyli robisz 8 godzin pracy a z skanera wychodzi Ci że robiłeś 6 godzin , to i z tego też zabiorą Ci premie , tylko oni nie wiedzą że człowiek to nie marzyna, że musi się napić , znaleźć paletę ,podkładkę , karton i wózek żeby zacząć robić te wydanie a często brakuje podkładek czy kartonówbi wózków,że człowiek musi się ogrzać sezonie zimowym czy jesiennym , na chwilę chociaż bo hale i magazyny nie są grzane , tylko ciągle zimne i otwarte często wszystkie bramy ,i też cza się po przemieszczać z jedego na drugi magazyn a one nie są takie małe,a jak ktoś jest palący to niech zapomni o swojej przerwie bo zakrzde zapalenie papierosa musi się odbić że idzie i przychodzi a na miejsce przeznaczone do planie jest cza iść z 2/3 minuty czyli jak ktoś dużo pali to może zapomnieć o przerwie na jedzenie bo jej braknie , i tak samo słyszałem że tzw. jeden z ,, kierowników sekcji " liczył jednemu kolesi ile był w WC a nie było kolesia może z 10 minut, i dostał oto uwagę. I jest wiele innych takich blchaostek za które będziesz miał zwróconą uwagę i zabraną premie , aha i zapomnicie o jakiś bonusach na święta bo nie dostaniecie nawet złotówki.czyli jak lubisz robiony w (usunięte przez administratora)