Niestety płace w firmie Koltar spadły na samo (usunięte przez administratora) jak w całej Grupie Azoty. Płaca dla ustawiacza, maszynisty, rewidenta itd bliska najniższej krajowej - dramat. Nie opłaca się szkolić. Tyle samo zarobicie w markecie bez badań kolejowych, egzaminów i uprawnień.
Ale kierownictwo zarabia całkiem dobrze i dostali jeszcze podwyżki jak i Ci wyżej. Ludzie, którzy na nich pracują nie dostali nic i jeszcze są traktowani gorzej niż w Bangladeszu, gdzie wasza ambicja? Sory, ich rodziny więcej jedzą i im się po prostu należy.
Witam ponieważ pojawiła się oferta na stanowisko manewrowego w Puławach więc mam pytanie do kogoś kto może robi w Puławach na manewrach jak mniej więcej wygląda robota w senie robiłem jako manewrowy i tą pracę z nam chodzi mi bardziej czy robota na samych azotach czy gdzieś jeszcze i czy da się jakoś sensownie zarobić itd ??
Zarobisz lekko ponad najniższą nic więcej, a będziesz traktowany jak "zwykły robol", na maxa wykorzystać i nic z tego nie mieć. Nie można się odezwać ale czego oczekiwać od osób, którzy nie potrafią zarządzać ludźmi.
Nie widzę żadnej wzmianki szkoleniach a ktoś napisał ze dają możliwość na rozwój. w jaki jeszcze inny sposób udaje sie go osiągnąć? z samego patrzenia nic sie raczej nie zrobi
10k na przelew to mało? Spolka doje rade, wszystko się da załatwić. Dają możliwość rozwoju, podejście do nowicjusza jest wprost szokujące podchodząc firmy typu (usunięte przez administratora) Polecam współpracę
Jeśli ktoś lubi jeździć w (usunięte przez administratora) to znajdzie tam swoje miejsce, lokomotywy zaniedbane i brudne. Kierownictwo, dyspozytura, kasa-wszystko na minus
Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia sprzęt stare trupy pracownicy to emeryci albo krusowcy nie polecam ich do niczego
Czy jest możliwość otrzymać pracę w Koltarze w biurze? Ostatnio składając dokumenty spełniałam wszystkie warunki (albo i lepiej) Nie zostałam nawet zaproszona na rozmowę... Czy wszystko musi być po znajomości i osoby z zewnątrz nie mają szans na otrzymanie pracy ?
Bardzo dobry pracodawca. Dobrze płaci, jak na warunki Tarnowskie i atmosfera w firmie jest bardzo dobra. Polecam
Jak wygląda praca maszynisty w tej firmie? Jakie są realne godziny pracy? Jakie wynagrodzenie na początek?
Nieprawdopodobnie nie stabilna firma. Szukają ale chyba księcia na białym koniu.Decyzje zmieniają w kilka sekund zatrudniamy lub nie zatrudniamy. Nie polecam Koltar Tarnów.
Od trzech lat zero podwyżek. Jak w firmie się pracowało fajnie to teraz jest tragicznie. Pracodawca chce wydusić z ciebie wszystko co się da. Nic dziwnego że duża liczba pracowników uciekła i będzie uciekać. Pani prezes uważa że 3000 złotych na rękę to (usunięte przez administratora) szmalu i że w Tarnowie mniej zarabiają. Rada dla osób chcących się zatrudnić w tym (usunięte przez administratora) - nie róbcie tego.
Na stronie Praca.gov.pl zamieszczono 9 grudnia kilka aktualnych ofert pracy do firmy Grupa Azoty Koltar Sp. z o.o.. Poszukiwana jest osoba do pracy jako Ustawiacz. Co sądzicie o warunkach pracy zaproponowanych przez pracodawcę?
Nie pchaj się w ten (usunięte przez administratora) szkoda twojego czasu. Nie bez powodu większość starszych pracowników uciekło lub ucieka. Pensja słaba, jesteś traktowany jak człowiek gorszego sortu. Prezeską jest kierownik z krusu która nie ma pojęcia o niczym. Szukaj czegoś innego
3100-3400 na rękę po autoryzacji
Zarobki beznadziejne tylko ci wyżej zarabiają reszta po co ma dostawać??? Nie polecam słabizna nie firma
Witam, czy wie ktoś kiedy rusza kurs na świadectwo maszynisty w Grupa Azoty Koltar? Jaka atmosfera panuje wewnątrz
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Grupa Azoty Koltar Sp. z o.o.?
Witam serdecznie, atmosfera jest dosyć napięta bo się pracuje z alkoholikami oraz megalomanami.Ale jak już się popracuje jakiś czas to można się przyzwyczaić.Tylko trzeba mieć bardzo mocny kręgosłup oraz końskie zdrowie bo czy to 40 stopni czy -20 cały czas się pracuje na zewnątrz.
Powiem tak praca nie jest zła ale są za i przeciw. Za dobra atmosfera w porządku kierownik andrzej. Przeciw praca w różnych warunkach atmosferycznych pod gołym niebem,uciążliwi ludzie czytaj prostacy.Alkoholicy a do tego jeszcze megalomani,każdy wszystko i wszystkich ma gdzieś a po kursach 3150 pierwsza wypłata w trzecim miesiącu.Nie polecam odpowiedzialność bardzo wysoka za bardzo małe pieniądze!
Tak fajnie, że maszyniści muszą dorabiać w obcych firmach jako rewidenci.
Chciałem sie zapytac na jakie zarobki moze liczyć maszynista w Koltarze ? Jezdzi sie w trasy, czy praca tylko na miejscu?
Powiedzcie czy firma wprowadziła jakieś obostrzenia sanitarne żeby pracowało się bezpieczniej?
Cześć czytając wasze opinie aż mnie ciarki przechodzą myślałem o zrobieniu licencji i pracy ale za te pieniądze 2,5 na przyuczeniu to nie są duże pieniądze powinno być za jakieś 3500 a po zdobyciu karniej około 7 000 na rękę inaczej robienie uprawnień i zawracaj sobie tym głowy jest bez sensu w innych branżach lepsze pieniądze mniej uprawnień mniej odpowiedzialności Jestem zawiedziony takimi statkami
Najgorsza firma z jaką miałem styczność , majstrowie bardzo nie mili , zarobki nie warte tej (usunięte przez administratora) roboty . W lato zime cały (usunięte przez administratora) ze smaru , zwalniam się stąd w (usunięte przez administratora)
Jak się pracuje w Grupa Azoty Koltar Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Grupa Azoty Koltar Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Grupa Azoty Koltar Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 2 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!