Brenntag Polska Sp. z o.o.

Adres: Bema 21, 47-224 Kędzierzyn-Koźle

NIP: 7491515495 KRS: 0000003388

Brenntag Polska Sp. z o.o.
2 125 6 1

Opinie o Brenntag Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Marcin Papliński
 Opinia

Bardzo nam zależy na eliminowaniu niewłaściwych sytuacji, zachowań lub postaw. Podjęcie odpowiednich działań musi jednak wynikać z trafnej oceny sytuacji, do której niezbędne byłyby konkretne informacje. Osoby, które zamiesiły krytyczne komentarze o obsłudze w naszych magazynach, proszę o kontakt telefoniczny na mój służbowy numer 605 368 083.

Pomocna?
BB
 Opinia

Ta firma towielka porażka/ (usunięte przez administratora)... Codziennie widzę tych przepracowanych pracowników. Limity nadgodzin w tej firmie nieobowiązuja. Brak jakiejkolwiek kontroli na magazynie. Bo po co... ? Żeby wyjechać o normalnej godzinie samemu trzeba sobie poprzywozic towar i załadować. Nie polecam..

Pomocna?
Taktak
 Opinia
@BB 11.10.2018 18:34

Prawda

Pomocna?
Taktak
 Opinia
@BB 11.10.2018 18:34

Gdzie inspekcja transportu nie mówię już o inspekcji pracy kierowcy muszą się sami ładować jak nie to godziny oczekiwania a dyrektor Ryb.....bonusy zbiera razem z pseudo logistykiem Górn.....

Pomocna?
Taktak
 Opinia
@Taktak 14.11.2018 22:33

A pseudo dyrektor Pan von bąbola i jego żąłnierze to (usunięte przez administratora) to co nygus i krentacz

Pomocna?
mm
 Opinia

moze i firma duza i nawet miedzynarodowa... szkoda ze pracownicy (panie z biura przy magazynie) zatrzymaly sie w jedynie słusznych czasach PRL.... Czas oczekiwania na dokumenty - minimum 6 godzin, bo praca przeciez nie przeszkadza w piciu kolejnej 4 kawy i zjedzeniu kojelnego ciastka. To nic ze czlowiek czeka na zaladunek - to tylko kierowca przeciez.... Niewarty zachodu..... Masakra jakas . Pomijam fakt ze "miłe" panie nie odbieraja zadnych telefonow. Wykonalem ich dzis tylko 65

Pomocna?
Zaniepokojony
 Opinia
@mm 17.03.2017 14:51

Proszę napisać, w którym magazynie napotkał Pan na opisane trudności i nieodpowiednie podejście. Poza skierowaniem do Pana przeprosin, chcielibyśmy również eliminować takie zachowania.

Pomocna?
Spirytu
 Opinia
@Zaniepokojony 17.03.2017 15:43

K Koźle

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Brenntag Polska Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
TakNie
Igor
 Opinia

Bardzo dziwna jest ta cisza. Narzekaliście to może są jakieś zmiany?

Pomocna?
Patryk
 Opinia

Idealnych firm nie ma tak jak i pracowników!!!

Pomocna?
Julita
 Opinia

@Pracownik napisałeś, że lepiej wybrać pracę w dyskoncie. A czy możesz wytłumaczyć dlaczego? @Juliusz Cezar czyli uważasz, że osoby, które są zaangażowane mają szansę na rozwój w firmie Brenntag Polska? Tobie się to udało? Opowiesz więcej na ten temat?

Pomocna?
JC
 Opinia
@Julita 12.03.2018 13:29

Zdecydowanie tak (odpowiedź na dwa pytania jednocześnie)

Pomocna?
TakNie
Mr Popper
 Opinia

Cześć, Mam pytanie odnośnie zarobków na stanowisku PH- jakie średnio miesięczne obroty trzeba wyrobić?

Pomocna?
TakNie
nie pozdrawiam
 Opinia

Nie polecamfirmy do współpracy, chamstwo ze stony pracowników nie zna granic. Prezesie gdzie jesteś??? Twoi pracownicy olewają klientów. Każdy kierownik dyrektor czuje się jak gwiazda bo jest dyrektorem. Nie pozdrawiam,

Pomocna?
TakNie
Ana
 Opinia

Firma be zadnych perspektyw na przyszłość. Nie polecam szkoda czasu. Nie warto się z tą firmą związywać.

Pomocna?
Juliusz Cezar
 Opinia
@Ana 18.01.2018 01:49

Co co chcą to sie rozwijają i awansują. Tylko nieroby stoją w miejscu.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

nie polecam tej firmy. Lepiej do pbiedronki na kasę isć pracować niż do nich.

Pomocna?
Julita
 Opinia

Widzę, że temat, który poruszyłam jest też dla innych istotny. Zatem może ktoś odpowie nam na moje pytania. Czy jakiś pracownik Brenntag Polska też wie coś na ten temat i chce się wypowiedzieć?

Pomocna?
Julita
 Opinia

@pracuś a pracujesz w Mazowieckim w Brenntag Polska? Skąd wiesz jakie są stawki? Może to stawka z premiami? Temat zarobków zawsze jest trudny do rozwiązania, bo zależą one od wielu czynników i nie widzę sensu się kłócić na ich temat.

Pomocna?
Julia
 Opinia
@Julita 25.09.2017 08:45

Podbijam!

Pomocna?
TakNie
TomaszZ1975
 Opinia

Do kompetentnych ludzi z Brenntag. Z przyczyn osobistych muszę zostawić swoją obecną dobrze płatną pracę w Dublinier, Irlandii w której pracuję od 2005. Moja f-ma mocno współpracuję z Waszymi oddziałami z Irlandii, Irlandii Północnej i UK. Szczegółowe informacje o mnie znajdziecie Państwo w moim profilu. Moje nazwisko znajduje się nie tylko na dokumentach przyjęcia oraz wydania towaru ale również na formularzach oraz na dużych listach przewozowych dla takich dużych koncernów jak Diageo Guiness, gdzie byłem głównym operatorem odpowiedzialnym za cały proces od wytworzenia do załadunku i dokumentacji gotowego produktu (2011-2013) Liczę na zainteresowanie oraz nasza współpracę w Bydgoszczy lub Polsce. Szczegółowe informacje o mnie są w moim profilu. Pozdrawiam

Pomocna?
Nafciarz
 Opinia

Czy Młodszy Inżynier Serwisu należy rozumieć jako Tańszy Inżynier Serwisu? Może ktoś polecić lub zniechęcić do tego stanowiska? Co firma oferuje?

Pomocna?
TakNie
Slowak
 Opinia

Wstyd, 50 mln zysku rocznie a pracownicy, który odwalaja najcięższą robote zarabiają 2 tys. Nepotyzm, kolesiostwo, lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dawanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i takie tam. Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwłaszcza dla ludzi bez znalomosci, konksji rodzinnych.

Pomocna?
Mieszko1
 Opinia

Specjalista ds. Promocji Elektronicznej to co tak naprawde oznacza, w sensie no jestem w stanie ogarnąć, że to coś dobrego, ale to wysyłanie emaili jest?

Pomocna?
Pawelkrakow
 Opinia

Przyjechałem się rozładować punk 15 usłyszałem zapraszamy rano. Poszedłem do dyrektora kazał mi wypieprzac z bióra. Chamstwo w spedycji i zarozumialy grupas reprezentują tak wielką firmę.

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
qwerty
 Opinia

Pakiet medyczny jest, ale kiepski. Najtańszy. Na wizytę u ginekologa koleżanki mówiły, że termin był dłuższy niż w NFZecie. Do dermatologa dostałem propozycję wizyty po 2 miesiącach w dzień powszedni o 9. rano. Jak byłem u innego specjalisty, to powiedział, że w ramach tego pakietu może dać mi opinię i i tak odesłał mnie do lekarza rodzinnego po skierowanie i ze skierowaniem do specjalisty na NFZ. Ogólnie. Pakiet medyczny to lipa. Jest beznadziejny. Zachęcają tym ludzi, ale nie licz, że będą z tego jakieś korzyści. Ubezpieczenie, to jest jakieś odszkodowanie jak wylądujesz w szpitalu, bo będziesz miał wypadek w pracy. Z tego nigdy nie korzystałem.

Pomocna?
TakNie
qwerty
 Opinia

Żadnych szkoleń a duże wymagania. Wyszkolić masz się sam. Zadania i cele niejasno sprecyzowane tak samo jak to kto za co jest odpowiedzialny. Jak ktoś mówi, że nie ma czasu się zająć swoimi zadaniami (brak czasu to ulubiona wymówka), to znaczy, że masz zrobić tą robotę za niego. Kiepska atmosfera. Na początku wydaje się luźna, ale po czasie można się bardzo zawieść. Moi przełożeni zachowali się wobec mnie bardzo źle, niekulturalnie. Lepiej szukać pracy gdzie indziej.

Pomocna?
John Smith
 Opinia

Nie wiem, kto Ci przekazał takie informacje. Z tym grafikiem może być ciężko. Wg mnie 8-16 to norma na tym stanowisku.

Pomocna?
TakNie
Eloo
 Opinia

A mnie się "podobało" w Górze Kalwarii ,oni kapują (brygadziści) a ja robię swoje. Ale nic nie mogło wiecznie trwać,po awanturze zrezygnowałem.

Pomocna?
rudy
 Opinia

Polecam Brentag a szczegolnie Alcafood nieliczni tylko pamietaja o czym pisze pozdro

Pomocna?
TakNie
Katka
 Opinia

Ile zarabia w tej firmie osoba na stanowisku asystenckim?

Pomocna?
alka
 Opinia
@Katka 11.02.2016 12:15

w kk 2, w wawa 4, we wrocku 3 - netto

Pomocna?
TakNie
pracuś
 Opinia
@alka 28.04.2017 09:33

Hej. Kwoty które podajesz to są zarobki w brenntagu na stanowisku asystenckim? WAWA 4 tyś ...Niestety wiem jaka jest stawka netto na mazowieckie i niestety nie mają nawet 3 tysi ale za to zapierdziel jak za 3 osoby .....i poszanowania 0

Pomocna?
TakNie
pppp
 Opinia

firma krzak ciężko z umowami no i ciężko wyrwać pieniądze w miarę możliwe

Pomocna?
jako
 Opinia

Ile można żądać na stanowisku PH ? Czy jeśli rzucę kwotą 10 000 brutto to nie przestrzelę się ? Proszę o wskazówkę

Pomocna?
TakNie
the insider
 Opinia

@kapp: Z tą argumentacją to różnie bywa. Łatwo przytoczyć przykład czegoś negatywnego. Jak u małych dzieci: "A Kasia mnie zbiła w noge!". Natomiast kiedy wszystko jest normalnie, to nie ma takich przykładów - po prostu jest OK, przychodzisz do pracy i pracujesz. Żadnych fajerwerków, konfetti kiedy wchodzisz do biura, żadnego czerwonego dywanu ani uścisków kierownictwa z gratulacjami za kolejny dzień w którym przyszedłeś do pracy. Ja to właśnie tak widzę. Nie lubię plot, pomówień, aluzji, nie wiem ile w nich prawdy i nie jestem zainteresowany badaniem tego. Stara mądrość ludowa mówi: "Nie kłóć się z głupszym do siebie, bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" ;)

Pomocna?
the insider
 Opinia

No już nie przesadzajcie misiaczki, ja jestem tutaj z ogłoszenia i jakoś leci. I podejrzewam, że nie ja jeden w tej firmie ;) "Haters gonna hate" ;) Miłego dnia!

Pomocna?
mike
 Opinia

niestety realista ma rację siedzę w środku i wiem, że te oferty są dla picu, dla zrobienia wrażenia, że sie szuka na zewnatrz ostatnio przyjeli znowu ziecia kolegi krolika nieudacznicy sa zawsze mile widziani ale firma super, jak juz sie dostaniesz socjal że głowa mała np całe swoje życie ogarniam na służbowym autem w sluzbowym czasie ;) byle cyfra się zgadzała

Pomocna?
TakNie
Realista
 Opinia

Witek.... nie dostałeś się , gdyż w firmie Brenntag panuje Nepotyzm i kolesiostwo..... Na Twoim miejscu , to cieszyłbym się z tego , że tam nie trafiłeś, gdyż goniliby Ciebie jak murzyna na polu bawełny..... W Brenntagu bez układów i znajomości możesz zapomnieć o prawidłowym traktowaniu, lecz ciągła gonitwa za paczką pomarańczy....

Pomocna?

Zostaw opinię o Brenntag Polska Sp. z o.o. - Kędzierzyn-Koźle

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brenntag Polska Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.