brak logo

Impel Security

Szczecin

Opinie o Impel Security

anita 2016-04-24 16:01
to jasne, a rady jak sie dobrze zaprezentowac? bo ja dla mnie po kilku rozmowach w roznych firmach to ja juz nie wiem, mam tylko metlik w glowie
maja 2016-05-01 16:48
poczytaj w necie o rozmowach rekrutacyjnych, nie sciemniaj, bądź sobą i podejdz do psrawy poważnie, to chyba glowne rady
martyna 2016-05-08 15:46
sporo ogloszen widziałam, ja tez zaaplikowalam na jedno i czekam na telefon
kamil 2016-05-15 14:50
dostałem prace z ulicy, pracuje długo, bo 3 lata i wszystko jest dobrze, wiec nie gadzam się ze cos tutaj jest po znajomosci
2
zoska 2016-05-22 15:10
cv się sklada i się czeka, jak wszędzie, potem rozmowa i cala rekrutacja, standardowo
kinga 2016-05-29 15:59
moja rekrutacja poszla szybko, duzy plus, ze nie ciagnie sie to tygodniami
karolina 2016-06-03 05:35
to rzeczywiscie duzy plus, bo jak sie zazwyczajszuka pracy to sie szuka czegos na juz,nie chce sie aby rakrutacja trwala miesiac czy nawet dluzej
halina 2016-06-10 05:48
nie lubie rekrutacji bo to jednak zawsze jest mega stresujace, ale jak sie chce prace to trzeba przez to przejsc
iga 2016-06-17 05:48
bez tego ani rusz, ale potem juz tylko praca i codzienne obowiazki, no i kaska na koncie
kazik 2016-06-24 05:44
teraz pracy jest naprawde duzo,sezon wakacyjny, rozne imprezy dodatkowe, ciesze sie z kazdej mozliwej nadgodziny
kajtek 2016-07-03 14:15
to ze kasa na czas to jest standard, dodatkowo teraz w okresie wakacyjnym sporo mamy nadgodzin, wiec jak nawet ktoschce tylko dorobic to dobra pora na to
Człowiek z urządzeniem 2016-07-03 19:38
Nie piszcie bzdur,realia są takie,pracownik ochrony:masz w miesiącu 350 godz do przepracowania,wracasz rano ze służby,przesypiasz się,robisz sobie jedzenie do pracy bo zaraz musisz iść spać by rano wstać do pracy
1
rafal 2016-07-07 15:21
wiecej pracy wieksza placa, nadgodziny zawsze sie oplacaja
franek 2016-07-17 01:41
bardzo czesto trafia nam sie cos dodatkowego, wtedy oczywiscie pracujemy wiecej, jak ktos chce, ja zawsze chetny jestemna dodatkowy zarobek
roman 2016-07-24 01:51
slyszalem, ze nawet jak nic nie ma w danym momencie warto byc u nich w bazie,poniewaz nigdy nie wiadomo co i kiedy moze sie pojawic
tymon 2016-07-26 14:13
ja tam w bazy nie wierze,mysle ze warto caly czas przegladac i na bieżąco reagowac jak sie cos pojawi, to moim zdaniem bardziej skuteczna metoda
hoho 2016-07-30 22:53
A wiecie czy nadal jest poszukiwany pracownik ochrony w Katowicach? współpraca ze specjalistami w branży, ale szkoda, że nie określili jakiego rodzaju ejst zawierana umowa. Wynagrodzenie jakiej jest wysokości?
fluvius 2016-12-13 09:07
jesli chcecie cos osiagnac, zawsze znajdzie sie pomoc.czynnik ludzki towartosci nie doprzecenienia we firmach.
fałszywy alarm 2016-12-13 20:22
prawda jest taka jak kazdego cztery litery - kazdy ma swoja - fakty to inna sprawa - kwestie subiektywne,chociaz tez je mozna spreparowac lub zmanipulowac.jesli tak bardzo jest zle,polecam tez szukac pracy w korporacji zagranicznej-na pewno jest lepiej.w pewnych kwetiach niema sie nic dopowiedzenia,to jest problem.co innego koncert zyczen-to u siebie prosze albo sa odpowiednie instytucje.wniosek prosty tu cjest.silne dowody,dystans do sytuacji itp.
ted 2017-02-02 23:10
Pracował 2 lata w innej ochroniarce, dopiero po przejściu do Impela mozna się przekonać czemu to oni są liderem. Zupełnie inne podejście do pracownika i możliwości rozwoju.
Anton 2017-02-04 20:26

Pracuję w Impelu już trzeci rok i mam porównanie do innych firm z branży i zdecydowanie jest różnica w podejsciu do człowieka.
1
Adam 2017-03-24 07:21
Stanowisko szefa ochrony w tej firmie równa się brak życia prywatnego. Zdecydowanie odradzam
1
mistrz 2017-03-27 16:31
dobrze mi się pracuje, ludzie są w porządku, szefowie też. duży plus elastyczne godziny pracy. firma duża, stabilna, nie trzeba się martwić np. o terminowość wypłaty.
1
Eliasz 2017-03-30 21:24
Pracę zawsze można zmienić, ja przeszedłem do Impela i nie narzekam. Na ryku to duża firma z renomą
Miki 2017-03-31 11:59
osobiście z pracy jestem bardzo zadowolony, spoko jest to że w razie potrzeby możemy liczyć na dodatkowe godziny i pare groszy wpadnie ;)
Jano 2017-04-08 20:16
Z żoną przeprowadziliśmy się z Wrocka do Szczecina rok temu, miałem pracę w Impelu i nie chciałem od tak z niej rezygnować, zwłaszcza że wypracowałem sobie dobrą opinię i awans. Szef pogadał z dyrekcją w Szczecinie i dostałem tu pracę na tym samym stanowisku. Fajna firma
Antek 2017-04-09 12:30
ja sobie chwale, pracuję tu już kilka dobrych miesięcy i zanosi się że zostane tu na dłużej :)
yolan 2017-04-11 21:45
Impel w Szczecinie to dobra robota dla tych co się potrafią odnaleźć w ochronie. Praca nie jest łatwa, ale taki zawód. Warunki w firmie jednak rekompensują
Adek 2017-04-18 09:26
naprawde spoko robota, nie ma sie do czego przyczepić
Roma 2017-04-30 17:40
Ciekawe, że piszesz takie żale pod Impel Security, ja pracuję tu już 3 lata w ochronie i nie miałem nigdy problemu z pracodawcą. A w krytycznym momencie po interwencji dostałem pełne wparcie firmy.
Edzio wartownik 2017-05-10 13:04
Czy faktycznie Impel płaci za nadgodziny ?
Fela 2017-05-13 11:52
Mam 29 lat i większość moich kolegów to około 30-latki. O staruszkach w ochronie to raczej pisze się bajki.
norbi 2017-05-20 14:12
fajne jest to ze w impelu mamy możliwość rozwoju i awansu :) od razu jest motywacja do pracy
edo 2017-05-21 21:29
Firma jest ok, płaci zawsze w terminie, idzie na rękę pracownikom w kwestii rozplanowania pracy, kasa też ok
radek 2017-05-27 16:16
spróbowałem w impelu dzięki poleceniu kolegi i nie narzekam. podoba m sie atmosfera i to jak traktuja tu pracowników, dostajemy premie, awanse i podwyżki, od razu człowiekowi bardziej zalezy na robocie
elo 2017-05-30 20:46
Dobry pracodawca, zawsze płaci na czas, można też się dogadać do grafiku pracy
Zzz 2017-05-31 23:26
Co chwile zmienia się szefostwo i kolejni nic nie wiedzą. Generalnie pracuje się jak w każdej dużej firmie.
mateo 2017-06-11 18:07
jedna z lepszych firm ochroniarskich, a kilka juz przerobilem
lukasz 2017-06-11 21:45
Dobra, stabilna robota, godna polecenia
michal 2017-06-11 22:05
jest naprawde dobrze, w koncu znalazlem fajna, stabilna prace
olek 2017-06-11 22:15
Firmy pojawiają się i znikają, a Impel stabilnie się trzyma i rozwija. To dobra firma
kaer 2017-06-18 20:53
stawki sa rynkowe, a nawet lepsze w niektorych przypadkach
jakub 2017-06-18 21:13
wypłaty zawsze są na czas, kwota też się zgadza, chyba ze zdarzyły sie jakieś jakieś kary to wtedy trochę potrącają z pensji
Edzio wartownik 2017-06-19 08:22
Czy wypłata na czas to wszystko za co można polubić firmę ? Jak funkcjonuje socjal, czyli zakładowy fundusz świadczeń socjalnych ? Czy firma płaci za nadgodziny, czy też daje drugą umowę, żeby tego nie robić ? Czy wypłacają ekwiwalent za pranie odzieży ? Dostajecie odcinki wypłat lub RMUA ?
Proszę o opinie, to może też polubię tę firmę, szczególnie od tego pracownika co lubi powtarzać słowo stabilna.
2
franek 2017-06-25 19:04
Pracuje już paru lat i jestem zadowolony. Kasa spoko, przełożeni te spoko.
adrian 2017-06-30 13:55
solidny pracodawca
Edzio wartownik 2017-07-04 13:51
Dlaczego nikt nie chce odpowiedzieć na moje pytania? Piszą sami firmowi klakierzy? Aż tak źle jest w tej firmie, liczy się tylko kasa?
max 2017-07-12 09:34
nie no oprocz kasy to ja an pewno na plus zalicze atmosfere w ekipie, bo jest przednia. do tego tez awansowac sie da oststanio latwiej bo jakies tam rekrutacje wewnetrzne robia, no i wiesz sie mozna poczuc docenionym jak robisz x lat i mozesz wskoczyc wyzej stanowisko, a nie to samo ciagle. z socjalem, to jak masz umowe, to dziala podbno spoko. ja nie korzystam, ale znam takich co dostaja pomoc i nie narzekaja. jak masz nadgodziny, to normalnie ci zgodnie z prawem wyplacaja i paski sie dostaje normalnie (ja wole do reki, ale mozna tez elektronicznie)
Der 2017-07-23 21:34
Gorszej firmy nie znam. Nie dbają kompletnie o pracownika. Pełen wyzysk. Zarobki z Nairobi. Nie zapewniają pracownikowi podstawowego sprzętu to wykonywania pracy. Dziadostwo!
Marta 2017-07-23 23:29
@adrian - mógłbyś podać przykłady konkretnych sytuacji, które sprawiają, że czujesz się dobrze w pracy? Opinie, podparte argumentami, są bardzo pomocne dla osób rozważających zatrudnienie w Impel Security. Obecnie dostępnych jest kilka ofert pracy, więc na pewno znajdą się osoby, które skorzystają na doświadczeniu użytkowników pracujących w tej firmie.
Zostaw swoją opinię o Impel Security - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security