brak logo

Impel Security

Szczecin

Opinie o Impel Security

kacper 2015-09-10 19:27:18
trwa jeszcze ta rekrutacja? bo ja jestem zainteresowany
Ivan 2015-09-13 14:15:00
Najlepiej zajrzyj na stronę impela tam masz bieżące ogłoszenia, sam w podobny sposób się załapałem, trafiła się okazja i jakoś poszło.
marian 2015-09-17 17:19:59
wiele firm przeszeldam ale dopiero tutaj jest wszystko dobrze zorganizowane i poukladane
Ober 2015-09-20 15:25:42
Firma na dobrym poziomie na tle konkurencji się wyróżnia, o ile ktoś ma możliwość to polecam.
Bush 2015-09-27 17:48:18
Prawda ten kto pracował w kilku firmach potwierdzi że impel to spokojna przystań gdzie można pracować.
zosia 2015-09-29 19:24:29
spokojnie i z glowa, organizacja fajna, ludzie rowniez, milo sie do pracy przychodzi
Guliwer 2015-10-04 09:23:41
Stawki są rynkowe a na tle konkurencji całkiem dobre. Zresztą płacą na czas i rozliczają się ze wszystkiego, co w niektórych firmach bywa problemem.
mark 2015-10-16 18:23:45
praca w roznych miejscahc nauczyla mnie nie narzekac, bo zawsze moze byc gorzej, a tutaj jest naprawde ok
radi 2015-10-22 20:25:28
no i slusznie, do narzekania my polacy pierwsi, ale zeby cos docenic, to juz u nas niestety z tym kiepsko, fajnie, ze nie wszyscy tak maja
marci 2015-11-01 20:21:16
no a jak to wyglada? taka aplikacja dokladnie? jak to zrobic zeby byla jak najszybsza
marci 2015-11-01 20:21:19
no a jak to wyglada? taka aplikacja dokladnie? jak to zrobic zeby byla jak najszybsza
iga 2015-11-08 16:54:30
najlepiej zadzwonic do kadr i sie tam zapytac, informacja z pierwszej reki
Honorata 2015-11-12 16:04:51
ja mam złą opinie o tej firmie pracowałam tam w serwisie sprzątającym ... niestety koordynatorzy są mili do czasu jak już się człowiek odezwie to odrazu bulwers ... nie można się tam odezwać co do pieniędzy bo odpowiedzą że się zarabia dużo , prosić się o środki czystości ....... NIE POLECAM FIRMY
karina 2015-11-14 17:56:49
nie spotkala mnie nigdy taka sytuacja, zawsze wszystko jest ok, mozna spokojnie z kierowniczka pogadac, wiec troche mnie to dziwi
olek 2015-11-27 15:45:40
Wy piszecie o dziatkach w ochronie, sam mam 30 i pracuję już parę lat dla impela i owszem czasem znajdzie się gość po 50, ale najczęściej to ludzie z mega doświadczeniem, z pozwoleniami i szkoleniami. Dużo to ludzie młodzi, którzy stale się rozwijają., a Impel dlaje do tego możliwości.
1
jarek 2015-12-02 21:39:22
to fakt, mozliwosci tu sa i az bije po oczach ludzkie lenistwo, bo wiekszosc z tych mozliwosci nie chce korzystac
radek 2015-12-10 20:36:08
we wroclawiu fajnie sie pracuje, mieszkalem tam 3 lata i dobrze wspominam prace w impel
rok 2015-12-17 15:01:28
Pracuję dla Impela już od trzech lat i nie zauważyłem aby tak się działo. Skąd masz takie rewelacje? Ja na twoim miejscu z miejsca bym to zgłosił. Skoro ograniczasz się do pisania na forum, to trochę brzmi to mało wiarygodnie. Ja zawsze pensję dostawałam na czas, a przełożony kiedy potrzebowałem szedł mi na rękę z grafikiem.
nina 2016-01-03 21:21:43
zobaczymy jak bedzie teraz w nowym roku, mam nadzieje ze uda mi sie zalapac, kolezanka u nich pracuje i bardzo sobie chwali
michal 2016-01-05 17:55:00
niewiele firm prowadzi juz takie staze, z tego co slychac nawet jak sie gdzies jest na stazu to nic sie nie mozna dowiedziec i nauczyc, tutaj jest inaczje, moge potwierdzic, bo staz juz koncze i ubiegam sie teraz o umowe o prace
jacek 2016-01-15 23:02:36
jedno jest pewno, jedna z lepszych firm jak sie chce pracowac w ochronie, wiele widzialem w roznych firmach, tylko tyutaj zagrzalem miejsce na dluzej
anita 2016-01-24 22:04:53
jak sie szuka stabilnej pracy na dluzsza mete i sie pracuje, to miejsce jest odpowiednie, tyle moge powiedziec
kama 2016-01-28 21:51:02
ogromna firma z dobrymi nawykami, tak mozna ich okreslic,warto szukac tutaj pracy, ludzie zadowoleni, przynajmniej wsrod moich znajomych
karol 2016-02-07 22:39:15
w szczecinie ochraniaja rozne obiekty, zespoly sa fajne, ludzie naprawde sympatyczni
marta 2016-02-13 18:18:51
recepcja dobre miejsce do pracy, wielu ludzi sie spotyka i mozna kontaktow nalapac, ja na pewno zaaplikuje
marcin 2016-02-17 21:27:35
stabilnie i pewnie, to tutaj, dobrze jest sie u nich zaczepic na dluzej
gaja 2016-02-23 21:23:44
zobaczymy jak mi sie tu bedzie pracowala, zaczynam w poniedzialek, opinie mnie skusily
michal 2016-03-01 20:45:12
i jak? jakie wrazenia po pierwszych dniach? znalazlem oferte i tez chyba zaaplikuje
monika 2016-03-10 15:51:33
stanowisk do wyboru duzo, ale dla mnie akurat poki co nic nie ma, jednak na pewno bede sledzic i jak oferta sie pojawi, aplikacje wysle na pewno
karolina 2016-03-19 16:34:15
ciekawa jestem jak nch z baza cv,bo moze warto wyslac nawet jak nic akurat sie nie dzieje, ale zapisuja i potem szukaja w bazie,ktos cos wie?
monika 2016-03-27 15:26:57
wydaje mi sie ze jakas baze miec musza, wyslac cv nic nie szkodzi a kto wie w jakim momencie moga sie odezwac
ulka 2016-04-03 16:12:37
dokladnie tak, ja prace u nich dostalam mozna powiedziec z ulicy, poprostu sie zainteresowalam , im sie to spodobalo i dzieki temu ja mam prace
nina 2016-04-10 16:07:14
szanse ma kazdy kto zlozy aplikacje, zostanie zaproszony na rozmowe i sie dobrze zaprezentuje
anita 2016-04-24 16:01:41
to jasne, a rady jak sie dobrze zaprezentowac? bo ja dla mnie po kilku rozmowach w roznych firmach to ja juz nie wiem, mam tylko metlik w glowie
maja 2016-05-01 16:48:28
poczytaj w necie o rozmowach rekrutacyjnych, nie sciemniaj, bądź sobą i podejdz do psrawy poważnie, to chyba glowne rady
martyna 2016-05-08 15:46:40
sporo ogloszen widziałam, ja tez zaaplikowalam na jedno i czekam na telefon
kamil 2016-05-15 14:50:50
dostałem prace z ulicy, pracuje długo, bo 3 lata i wszystko jest dobrze, wiec nie gadzam się ze cos tutaj jest po znajomosci
1
zoska 2016-05-22 15:10:03
cv się sklada i się czeka, jak wszędzie, potem rozmowa i cala rekrutacja, standardowo
kinga 2016-05-29 15:59:07
moja rekrutacja poszla szybko, duzy plus, ze nie ciagnie sie to tygodniami
karolina 2016-06-03 05:35:28
to rzeczywiscie duzy plus, bo jak sie zazwyczajszuka pracy to sie szuka czegos na juz,nie chce sie aby rakrutacja trwala miesiac czy nawet dluzej
halina 2016-06-10 05:48:58
nie lubie rekrutacji bo to jednak zawsze jest mega stresujace, ale jak sie chce prace to trzeba przez to przejsc
iga 2016-06-17 05:48:41
bez tego ani rusz, ale potem juz tylko praca i codzienne obowiazki, no i kaska na koncie
kazik 2016-06-24 05:44:35
teraz pracy jest naprawde duzo,sezon wakacyjny, rozne imprezy dodatkowe, ciesze sie z kazdej mozliwej nadgodziny
kajtek 2016-07-03 14:15:59
to ze kasa na czas to jest standard, dodatkowo teraz w okresie wakacyjnym sporo mamy nadgodzin, wiec jak nawet ktoschce tylko dorobic to dobra pora na to
Człowiek z urządzeniem 2016-07-03 19:38:34
Nie piszcie bzdur,realia są takie,pracownik ochrony:masz w miesiącu 350 godz do przepracowania,wracasz rano ze służby,przesypiasz się,robisz sobie jedzenie do pracy bo zaraz musisz iść spać by rano wstać do pracy
1
rafal 2016-07-07 15:21:08
wiecej pracy wieksza placa, nadgodziny zawsze sie oplacaja
franek 2016-07-17 01:41:02
bardzo czesto trafia nam sie cos dodatkowego, wtedy oczywiscie pracujemy wiecej, jak ktos chce, ja zawsze chetny jestemna dodatkowy zarobek
roman 2016-07-24 01:51:48
slyszalem, ze nawet jak nic nie ma w danym momencie warto byc u nich w bazie,poniewaz nigdy nie wiadomo co i kiedy moze sie pojawic
tymon 2016-07-26 14:13:37
ja tam w bazy nie wierze,mysle ze warto caly czas przegladac i na bieżąco reagowac jak sie cos pojawi, to moim zdaniem bardziej skuteczna metoda
hoho 2016-07-30 22:53:41
A wiecie czy nadal jest poszukiwany pracownik ochrony w Katowicach? współpraca ze specjalistami w branży, ale szkoda, że nie określili jakiego rodzaju ejst zawierana umowa. Wynagrodzenie jakiej jest wysokości?
Zostaw swoją opinię o Impel Security - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security