brak logo

Impel Security

Szczecin

Opinie o Impel Security

rok 2015-12-17 15:01
Pracuję dla Impela już od trzech lat i nie zauważyłem aby tak się działo. Skąd masz takie rewelacje? Ja na twoim miejscu z miejsca bym to zgłosił. Skoro ograniczasz się do pisania na forum, to trochę brzmi to mało wiarygodnie. Ja zawsze pensję dostawałam na czas, a przełożony kiedy potrzebowałem szedł mi na rękę z grafikiem.
nina 2016-01-03 21:21
zobaczymy jak bedzie teraz w nowym roku, mam nadzieje ze uda mi sie zalapac, kolezanka u nich pracuje i bardzo sobie chwali
michal 2016-01-05 17:55
niewiele firm prowadzi juz takie staze, z tego co slychac nawet jak sie gdzies jest na stazu to nic sie nie mozna dowiedziec i nauczyc, tutaj jest inaczje, moge potwierdzic, bo staz juz koncze i ubiegam sie teraz o umowe o prace
jacek 2016-01-15 23:02
jedno jest pewno, jedna z lepszych firm jak sie chce pracowac w ochronie, wiele widzialem w roznych firmach, tylko tyutaj zagrzalem miejsce na dluzej
anita 2016-01-24 22:04
jak sie szuka stabilnej pracy na dluzsza mete i sie pracuje, to miejsce jest odpowiednie, tyle moge powiedziec
kama 2016-01-28 21:51
ogromna firma z dobrymi nawykami, tak mozna ich okreslic,warto szukac tutaj pracy, ludzie zadowoleni, przynajmniej wsrod moich znajomych
karol 2016-02-07 22:39
w szczecinie ochraniaja rozne obiekty, zespoly sa fajne, ludzie naprawde sympatyczni
marta 2016-02-13 18:18
recepcja dobre miejsce do pracy, wielu ludzi sie spotyka i mozna kontaktow nalapac, ja na pewno zaaplikuje
marcin 2016-02-17 21:27
stabilnie i pewnie, to tutaj, dobrze jest sie u nich zaczepic na dluzej
gaja 2016-02-23 21:23
zobaczymy jak mi sie tu bedzie pracowala, zaczynam w poniedzialek, opinie mnie skusily
michal 2016-03-01 20:45
i jak? jakie wrazenia po pierwszych dniach? znalazlem oferte i tez chyba zaaplikuje
monika 2016-03-10 15:51
stanowisk do wyboru duzo, ale dla mnie akurat poki co nic nie ma, jednak na pewno bede sledzic i jak oferta sie pojawi, aplikacje wysle na pewno
karolina 2016-03-19 16:34
ciekawa jestem jak nch z baza cv,bo moze warto wyslac nawet jak nic akurat sie nie dzieje, ale zapisuja i potem szukaja w bazie,ktos cos wie?
monika 2016-03-27 15:26
wydaje mi sie ze jakas baze miec musza, wyslac cv nic nie szkodzi a kto wie w jakim momencie moga sie odezwac
ulka 2016-04-03 16:12
dokladnie tak, ja prace u nich dostalam mozna powiedziec z ulicy, poprostu sie zainteresowalam , im sie to spodobalo i dzieki temu ja mam prace
nina 2016-04-10 16:07
szanse ma kazdy kto zlozy aplikacje, zostanie zaproszony na rozmowe i sie dobrze zaprezentuje
anita 2016-04-24 16:01
to jasne, a rady jak sie dobrze zaprezentowac? bo ja dla mnie po kilku rozmowach w roznych firmach to ja juz nie wiem, mam tylko metlik w glowie
maja 2016-05-01 16:48
poczytaj w necie o rozmowach rekrutacyjnych, nie sciemniaj, bądź sobą i podejdz do psrawy poważnie, to chyba glowne rady
martyna 2016-05-08 15:46
sporo ogloszen widziałam, ja tez zaaplikowalam na jedno i czekam na telefon
kamil 2016-05-15 14:50
dostałem prace z ulicy, pracuje długo, bo 3 lata i wszystko jest dobrze, wiec nie gadzam się ze cos tutaj jest po znajomosci
1
zoska 2016-05-22 15:10
cv się sklada i się czeka, jak wszędzie, potem rozmowa i cala rekrutacja, standardowo
kinga 2016-05-29 15:59
moja rekrutacja poszla szybko, duzy plus, ze nie ciagnie sie to tygodniami
karolina 2016-06-03 05:35
to rzeczywiscie duzy plus, bo jak sie zazwyczajszuka pracy to sie szuka czegos na juz,nie chce sie aby rakrutacja trwala miesiac czy nawet dluzej
halina 2016-06-10 05:48
nie lubie rekrutacji bo to jednak zawsze jest mega stresujace, ale jak sie chce prace to trzeba przez to przejsc
iga 2016-06-17 05:48
bez tego ani rusz, ale potem juz tylko praca i codzienne obowiazki, no i kaska na koncie
kazik 2016-06-24 05:44
teraz pracy jest naprawde duzo,sezon wakacyjny, rozne imprezy dodatkowe, ciesze sie z kazdej mozliwej nadgodziny
kajtek 2016-07-03 14:15
to ze kasa na czas to jest standard, dodatkowo teraz w okresie wakacyjnym sporo mamy nadgodzin, wiec jak nawet ktoschce tylko dorobic to dobra pora na to
Człowiek z urządzeniem 2016-07-03 19:38
Nie piszcie bzdur,realia są takie,pracownik ochrony:masz w miesiącu 350 godz do przepracowania,wracasz rano ze służby,przesypiasz się,robisz sobie jedzenie do pracy bo zaraz musisz iść spać by rano wstać do pracy
1
rafal 2016-07-07 15:21
wiecej pracy wieksza placa, nadgodziny zawsze sie oplacaja
franek 2016-07-17 01:41
bardzo czesto trafia nam sie cos dodatkowego, wtedy oczywiscie pracujemy wiecej, jak ktos chce, ja zawsze chetny jestemna dodatkowy zarobek
roman 2016-07-24 01:51
slyszalem, ze nawet jak nic nie ma w danym momencie warto byc u nich w bazie,poniewaz nigdy nie wiadomo co i kiedy moze sie pojawic
tymon 2016-07-26 14:13
ja tam w bazy nie wierze,mysle ze warto caly czas przegladac i na bieżąco reagowac jak sie cos pojawi, to moim zdaniem bardziej skuteczna metoda
hoho 2016-07-30 22:53
A wiecie czy nadal jest poszukiwany pracownik ochrony w Katowicach? współpraca ze specjalistami w branży, ale szkoda, że nie określili jakiego rodzaju ejst zawierana umowa. Wynagrodzenie jakiej jest wysokości?
fluvius 2016-12-13 09:07
jesli chcecie cos osiagnac, zawsze znajdzie sie pomoc.czynnik ludzki towartosci nie doprzecenienia we firmach.
fałszywy alarm 2016-12-13 20:22
prawda jest taka jak kazdego cztery litery - kazdy ma swoja - fakty to inna sprawa - kwestie subiektywne,chociaz tez je mozna spreparowac lub zmanipulowac.jesli tak bardzo jest zle,polecam tez szukac pracy w korporacji zagranicznej-na pewno jest lepiej.w pewnych kwetiach niema sie nic dopowiedzenia,to jest problem.co innego koncert zyczen-to u siebie prosze albo sa odpowiednie instytucje.wniosek prosty tu cjest.silne dowody,dystans do sytuacji itp.
ted 2017-02-02 23:10
Pracował 2 lata w innej ochroniarce, dopiero po przejściu do Impela mozna się przekonać czemu to oni są liderem. Zupełnie inne podejście do pracownika i możliwości rozwoju.
Anton 2017-02-04 20:26

Pracuję w Impelu już trzeci rok i mam porównanie do innych firm z branży i zdecydowanie jest różnica w podejsciu do człowieka.
1
Adam 2017-03-24 07:21
Stanowisko szefa ochrony w tej firmie równa się brak życia prywatnego. Zdecydowanie odradzam
mistrz 2017-03-27 16:31
dobrze mi się pracuje, ludzie są w porządku, szefowie też. duży plus elastyczne godziny pracy. firma duża, stabilna, nie trzeba się martwić np. o terminowość wypłaty.
1
Eliasz 2017-03-30 21:24
Pracę zawsze można zmienić, ja przeszedłem do Impela i nie narzekam. Na ryku to duża firma z renomą
Miki 2017-03-31 11:59
osobiście z pracy jestem bardzo zadowolony, spoko jest to że w razie potrzeby możemy liczyć na dodatkowe godziny i pare groszy wpadnie ;)
Jano 2017-04-08 20:16
Z żoną przeprowadziliśmy się z Wrocka do Szczecina rok temu, miałem pracę w Impelu i nie chciałem od tak z niej rezygnować, zwłaszcza że wypracowałem sobie dobrą opinię i awans. Szef pogadał z dyrekcją w Szczecinie i dostałem tu pracę na tym samym stanowisku. Fajna firma
Antek 2017-04-09 12:30
ja sobie chwale, pracuję tu już kilka dobrych miesięcy i zanosi się że zostane tu na dłużej :)
yolan 2017-04-11 21:45
Impel w Szczecinie to dobra robota dla tych co się potrafią odnaleźć w ochronie. Praca nie jest łatwa, ale taki zawód. Warunki w firmie jednak rekompensują
Adek 2017-04-18 09:26
naprawde spoko robota, nie ma sie do czego przyczepić
Roma 2017-04-30 17:40
Ciekawe, że piszesz takie żale pod Impel Security, ja pracuję tu już 3 lata w ochronie i nie miałem nigdy problemu z pracodawcą. A w krytycznym momencie po interwencji dostałem pełne wparcie firmy.
Edzio wartownik 2017-05-10 13:04
Czy faktycznie Impel płaci za nadgodziny ?
Fela 2017-05-13 11:52
Mam 29 lat i większość moich kolegów to około 30-latki. O staruszkach w ochronie to raczej pisze się bajki.
norbi 2017-05-20 14:12
fajne jest to ze w impelu mamy możliwość rozwoju i awansu :) od razu jest motywacja do pracy
edo 2017-05-21 21:29
Firma jest ok, płaci zawsze w terminie, idzie na rękę pracownikom w kwestii rozplanowania pracy, kasa też ok
Zostaw swoją opinię o Impel Security - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security