brak logo

Zielona Budka (Mielec) Sp. z o.o.

Mielec

Opinie o Zielona Budka (Mielec) Sp. z o.o.

vcv 2012-03-27 20:06:01
a ile zarabia pakowacz na miesiąc
Długi DmS 2013-09-02 15:52:45
:)
Stanowisko:
magazynier

Przebieg rekrutacji:
Pierwszego dnia przyszedłem na umówioną godzinę umawialiśmy się że otrzymam od pracodawcy ubranie ochronne, obuwie, posiłek regeneracyjny oraz 12 zł/brutto za godzinę wykonania zlecenia .
Poproszono mnie o podpisanie kary szkolenia BHP ( bez żadnego szkolenia ) o wymiary ubrań i obuwia po czym poszedłem po odbiór wyprawki . Nie dostałem butów ponieważ "nie mieli już w magazynie" jakaś pani zaczęła wyciągać moje "ubrania do pracy" z dziesiątek worków na śmieci szukając rozmiarów w efekcie dostałem jakieś nie wymiarowe "łachy" . Poproszono mnie abym ubrał się w "ubranie ochronne" i ruszyłem do pracy w chłodni. Pierwszego dnia myślałem że padnę było straszliwie zimno nie byłem przygotowany zupełnie ta to że muszę przynieść swoje ubranie, zapewniano mnie że dostanę na miejscu. Później już jakoś się zaklimatyzowałem . Fajna "robota" można powiedzieć że istna [usunięte przez moderatora]. robisz co chcesz nie ma żadnych zasad po za tym że trzeba palić w wyznaczonych miejscach , pracować od godziny a do godziny b, oraz pamiętać o tym że jedzenie przyjeżdża po 4 godzinie pracy. Jeżeli przykładowo brakuje ci przy kompletowaniu zamówienia kilku kartonów weź je z innej paley obok pod warunkiem że kartony są takie same . nie sprawdzają kowaru który wchodzi na magazym mają straszliwy burdel w dokumentach. Każdy robi co chce.. nie trzeba szanować sprzętu dosłowni jedziesz wózkami po ścianach. starzy pracownicy chronią się na wzajem spychając winę na nowo zatrudnionych . Masz uprawnienia, nie masz i tak wsiadasz na to co jest i jazda. cud że ta firma jeszcze nie upadła.. Mam wspaniałe zdjęcia nie mam jak tu dodać..

Pytania:
Obuwie ochronne : Brak
ubranie ochronne : Brak
Stawka 12zł/h bruttro = 10 Brutto za godzinę
Premia 30 % za pracę w temp. -25 c : Brak
Posiłek regeneracyjny : Bardzo dobry katering.

Czy dostałeś pracę? tak

Stop
1
ex pracownik 2014-07-08 17:20:53
szczerze mogę polecić, nie zgadzam sie z powyższą opinią,
pracowałem na produkcji,
dostaje się 3 komplety odziezy ochronnej, która jest prana chyba dwa razy w tygodniu,
atmosfera jest wporządku, raczej nie ma problemu z odejściem od linii produkcyjnej do toalety,
wystarczy poprosić operatora aby na chwile cię zastąpił,
niektórzy nie przynodzą sobie prowiantu bo można sobie brać na przerwe lody idące na linii,
przerwa ok. 20 min,
a po robocie mozna skorzystać z prysznica,
jedynie co może być ciezkie to kiedy zwiekszają tempo bo np. nie wyrobili sie z naprawą maszyny i trzeba sie wyrobić za zamówieniem, ale zdarza sie to raz na jakiś czas,
POLECAM
iza 2015-03-10 14:23:19
czy sa oze przyjecia do zielonej budki
mry 2015-03-30 21:08:34
tak, jeśli umiesz i lubisz robić lody, na początek wypadałoby zacząć od prezesa ...
2
robo 2015-04-10 09:56:42
Ja nie pracowalam a współpracowałam z zielona budka i muszę stwierdzić ze wszystko pięknie wygląda do czasu podpisania umowy z nimi potem juz jesteś w sidłach machiny na którą nie masz wpływu.

3
zorro 2015-05-10 11:23:14
Tragedia nie lody w stosunku do innych firm
3
zorro 2015-06-21 22:37:32
Przeczytajcie skład chemiczny czegoś, co nazywają lodami. To dla dzieci czy trucizna? Zielona Budka nie wie nawet jak wygląda jajko i naturalne mleko.
1
Miel 2015-09-02 22:19:30
Zatrudniają??? Bida w Zielonej. Teraz to tylko zwalniają... Sorry taki mamy Klimat.
3
omega 2015-09-03 21:48:20
Witam,
A jak wygląda praca w biurze np. przy obsłudze sieci handlowych? czy ktoś cos wie?
1
Zorro 2015-09-20 15:35:16
Jak mają nie zwalniać? Marketing to ostatnie dno a produkty o wartościach odżywczych i smakowych poniżej przyzwoitości.
BUHAHAHA 2015-10-11 20:05:57
Dobry Bajer:))))))))))
Olo123 2015-11-16 13:06:34
Witam.
Rownież jestem zainteresowany aplikacja na stanowisko Koordynator Sprzedaży Junior.
Ogromna prośba jeśli ktoś mógłby powiedzieć coś więcej w temacie tej pracy.
Zarobki nie koniecznie, bardziej atmosfera w firmie, trochę ogólnych informacji, np. jakie są samochody, jak wyglada praca na tym stanowisku.
Z góry dziękuje za opinie, informacje.
Pozdrawiam
Marlena 2015-11-23 22:46:53
Kierownicze stanowisko? Wg. wymogów ogłoszenia to mi wygląda na stanowisko przedstawiciela handlowego, tylko to się ładniej nazywa:)))))
1
Iza 2015-12-13 20:20:05
Widocznie ktoś zrezygnował i pojawił się wakat:)))) Staruje, trzymajcie kciuki ;))))
yu 2016-04-01 09:33:53
Duży plus dla firmy dobrze traktują kierownik w porządku.Praca przyjemna
1
yu 2016-04-01 09:36:22
Duży plus dla firmy dobrze traktują kierownik w porządku.Praca przyjemna
janeki 2016-05-13 09:12:42
cześć! a pracował z Was ktoś jako Koordynator Sprzedaży Junior? bo kilka takich ogłoszeń jest u nich, a chyba też biora do pracy stuentów tak naprawde.
4
Pawel 2016-12-08 07:46:51
Również proszę o informacje na temat koordynator sprzedaży junior będę wdzięczny za każda informacje
Zostaw swoją opinię o Zielona Budka (Mielec) Sp. z o.o. - Mielec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zielona Budka (Mielec) Sp. z o.o.