AFT Sp. z o.o.

Poznań, Naramowicka 76

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 79 ocen.

AFT Sp. z o.o.
4 79 6 1

Opinie o AFT Sp. z o.o.

WS

Dziś kolejne przeszukania w firmie teraz konstruktorzy.Już coraz bliżej jesteśmy. Cały czas wioslujemy i lodz nabiera wody. Jeszcze trochę i RC to ........

Pyt
@WS 02.10.2018 21:37

To on ma jeszcze konstruktorów??

Majster

Lubię zapach goowna za 3k oraz donosy za dodatki.

Babol
@Majster 05.07.2018 19:38

Wojtek W wez słownik do ręki bo piszesz z błędami

Babol
@Majster 05.07.2018 19:38

Uwaga na Wojtka W bo to zaganiara, lata ze wszystkim do kierownika i kabluje Wojtek W to zwykła szowinistyczna świnia

Aga
@Babol 18.07.2018 12:37

Widocznie ma na co pajacu

anonim

(usunięte przez administratora)

Pytek

Wejdź do biurowca i zapytaj tej blondyny z socjalnego lub jej kumpeli księgowej to one tam rządzą to ci odpowiedzą

niuniek

dobrego pracoawcy? chyba dawno temu! ale kombinuj, ze 20 osob odeszlo w tym roku pewnie, wiev moze cie przygarna. i z biurowca i z hali spada kto moze wiec masz duze szanse.

Wojtek W

A w nagrodę miałem być miszczem na serwisie. Wiara się zwalnia. Odradzam.

Witkowski A.
@Wojtek W 22.06.2018 21:46

Najpierw trzeba skończyć jakąś szkołę chyba że ledwo skończona podstawowa wystarczy na bycie kimś wyżej niż pseudo serwisant

Przedstawiciel Handlowy

Większość obietnic po okresie próbnym wyparowała. Stracony czas w mojej karierze. Pozdrawiam.

Produkcja

Gratulacje! W tamtym budynku wiedzą dla kogo jeszcze serwisujesz?

Smdczytamdsm

Hahaha. Jedna z dwóch zmian na produkcji zyskała nowego "miszcza" zmiany. No to powodzenia.. Nie dosc że nie ma czym robić. To przede wszystkim nie ma kim robić. Powodzenia.

Hasan
@Smdczytamdsm 19.05.2018 10:22

Nowy mistrz zajmie się na samym początku inwentaryzacja narzedzi

roberto

firma .AFT. warunki sanitarne i bhp dobre,,, a reszta samo dno jak nie trzymasz rąk po łokcie w d@@@@ u kierownictwa i dyrekcji to jesteś taki na marginesie pracownicy od produkcji pod sam serwis d@@@ włazy i skarżypyty gdzie się odezwiesz to jesteś obgadany i pod j@@@@@ do góry nie polecam tej firmy ani pracownikom produkcyjnym ani serwisantom zarobki szału nie robią mają lepiej ci ktorzy liżą d@@@ górze jak lubisz mieć brązowy język i trzymać rąsie pod łokieć polecam tą firme.

Wojtek W

Jestem serwisantem od ok trzech lat w firmie AFT. W grudniu 2017 ze względów osobistych postanowiłem spróbować pracy w innej firmie, ale WRÓCIŁEM do AFT! Ze względu na panującą tu atmosferę i porządek. Jestem zadowolony z zarobków, rozliczania nadgodzin oraz bezpieczeństwa pracy. Wszystkim bardzo polecam Firmę AFT.

Pracodawca
@Wojtek W 02.02.2018 08:20

Panie Wojtku jeden lubi zapachy kwiatków a drugi g@wna. Wybór należy do Pana.

wasili
@Wojtek W 02.02.2018 08:20

A masz już Kierownika Serwisu?

Cwaniak
@wasili 12.03.2018 21:02

Przecież niepisanym kierownikiem jest W@jtek i to on wywala kierowników podpierd@la ich wyżej. Tylko nie mówcie że nikt o tym nie słyszał.

yeti
@Wojtek W 02.02.2018 08:20

Wróć jeszcze raz bo AFT szuka Serwisanta.

Administrator

Co myślicie na temat pracy w AFT Sp. z o.o.? Czy od czasu dodania ostatniej opinii warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie uległy zmianie?

Henio
@Administrator 23.04.2018 09:58

Serwowania cały czas szukają

Daniel

AFT jest bardzo dobrą firmą i z całą pewnością nie wszyscy mogą tu pracować!!!

Pracodawca
@Daniel 21.03.2018 23:55

Zgadza się .I dlatego tu jesteś pewnie za #.

M.ewa

Zawsze mi będzie brakowało AFT. Wyjątkowa, dobra Firma.

Alkoholik
@M.ewa 15.02.2018 20:47

Zawsze mi będzie brakowało wódki. Wyjątkowa, dobra groziła.

Konstruktor

Dobrze pracujemy, dobrze zarabiamy, jest ok.

Elwira

AFT ma opinię bardzo dobrej firmy. Sadzę, że te narzekania piszą osoby, którym nie odpowiada praca.

Majster
@Elwira 14.01.2018 17:56

Nie zgodzę się z tym że AFT to dobra firma. W Poznaniu zarobki poniżej 3k dla mobilnego Serwisanta to żadna rewelacja.

Berka
@Majster 18.01.2018 22:09

Krzysiu, daj spokój. Wywalili Cię, znajdź coś innego, nie pisz o nas. To nie ma sensu. AFT jest bardzo dobrą firmą.

Zjarany
@Majster 18.01.2018 22:09

Serwisant i poniżej 3k na miesiąc? Nie w aft. Od pewnego momentu zarząd aft zaczął traktować pracowników należycie. Od czasu kiedy zrobili porządek z zarządem i kierownikiem produkcji wszystko nabiera odpowiednich barw. A narzekają ci którym nie chce się pracować. Firma ma potencjał, to nie fabryka skarpet.

Henio
@Zjarany 02.02.2018 18:30

Zarząd który zrobił porządek z zarządem i kierownikiem produkcji. Czyli W. Spalony od pewnego momentu się zmienił się i zaczął traktować pracowników należycie. Trudno mi w to uwierzyć!!!

Produkcja

Zarobki serwisanta uzależnione są od tego kto częściej jest u prezesa ale w praktyce ok 2.8 do 3.1 z tego co mówią Nadgodzin w teorii brak, ciągle odświecanie i to główny powód tak dużego przerobu serwisu, wciąż jest myślenie że na bramie czeka cała kolejka ludzi, natomiast premia jest jak yeti każdy słyszał ale nikt nie widział. Ludzie piszą o atmosferze hmm no cóż jeden drugiemu za plecami tylek obrabia i nikt na to nie zwraca uwagi z przyzwyczajenia.

Bezmózg
@Produkcja 02.01.2018 00:19

Czyli lepiej sprzątać albo jechać do niemieckiego Bauera na szparagi.

MSD
@Produkcja 02.01.2018 00:19

MSD nie ma zamówień, więc produkuje teksty :))) Piękne i prawdziwe!

Majster

W nawiązaniu do ogłoszenia: Liczycie uczciwie godziny pracy i godziny jazdy ? Szkolcie należycie Serwisantów ? Przestrzegacie zasady BHP ? Dajecie odpowiednie narzędzia ? I ostatnie dwa najważniejsze pytania: Jak długo szukacie Serwisanta? Ilu Serwisantów przewinęło się przez AFT?

steff
@Majster 12.12.2017 21:37

a w czym ty gosciu masz problem ile szukaja serwisanta szukaja tyle ile trzeba nie beda zatrudniac beznozgów a płaca bardzo dobrze i przedewszystkim na czas jak niewiele potrafisz to kamizelka i sprzataj ulice tam tez szukaja

Majster
@steff 15.12.2017 15:55

A jeżeli dużo potrafię i nie jestem bez mózgiem. Sprzątać też potrafię. Mój problem jest taki że chciał bym lepiej zarabiać i rozważam zmianę pracy . Na co można liczyć? Nie chciał bym nadepnąć na minę! Co to znaczy bardzo dobrze płacą? Może podasz jakieś widełki np. w ogłoszeniu? W Poznaniu bezrobocie 0%, jak nie zapłacisz na czas to ludzie na drugi dzień nie przyjdą do roboty. Jeśli chcesz pomóc to odpowiedz na wcześniejsze pytania?

olo

Trochę to dziwne że święta trójce poleciała a mistrz produkcji cały czas pozostał???? a udziały w dsm są ha ha ha

Sprawiedliwa
@olo 07.10.2017 14:01

Wcale nie jest dziwne, jak sie umie podlizywac i robic innym kolo .... Gdyby sie ich nie pozbyl to duzo szybciej wyszly by na jaw jego kretactwa.... Szkoda dobrych ludzi ktorzy przez niego ucierpieli... A poza tym to uwazam ze W.S spotkala zasluzona kara. Ludzie ktorych sie pozbyl " swietej trojcy" sa teraz w doskonalej kondycji zawodowej i nie tylko czego nie mozna powiedziec o nim:-)

Judge
@Sprawiedliwa 11.12.2017 13:17

Pan W.S. ma już swoje lata i przez to należy mu się szacunek. Czy przez ponad 25 lat działał w pełni uczciwie czy nie. Nie nam to oceniać.

Kania
@Judge 12.12.2017 11:41

Szacunek? Na szacunek trzeba sobie zapracowac, nie jest to cos co sie dostaje z racji wieku....

Joanna

@bern80 pamiętaj, że na forum nie można nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum przed pozostawieniem komentarza http://www.gowork.pl/regulamin. Pozostawiając opinię na temat firmy AFT Sp. z o.o. pomagacie osobom , które zastanawiają się nad przyjęciem do firmy.

bern80

A pan panie W.S to pewnie uwaza sie za tego szlachetnego pana???a ekonom toS.M i spółka ,jest pan nikim dla tych pracowników na dole a góra nas nie obchodzi,zresztą to oni pana wydymali i chociaż to mnie cieszy

Kmicic

W dawnej Polsce zarządca folwarku był EKONOM , zajmował się m.in. nadzorem robót, zmuszaniem chłopów do pracy na pańskim polu za marne grosze. EKONOM miał we wsi złą opinie, kantował swojego szlachetnego pana i podwładnych. Folwarki bez dziedzica często zostawały rozszabrowane i popadły w ruinę. Odnotował to nawet Oskar Kolberger w pieśniach ludowych.

bern80

Wywiozl?:))chyba jemu wywiezli...ale kase:)teraz jak wywalil tych co go porobili to przychodzi na warsztat do roboli poplakac:)ale oczywiscie o podwyzkach nic za to nowe twarze w biurowcu tak ze nic tylko do pracy biurowej w tej firmie a warsztat szukac nowej roboty co tez inni madrzy juz uczynili aaaaaaa i jest nowosc:))))!socjal! Czyli wozy cyganskie z drewna w ogrodku na wigilie dosiego roku !!!!:)

stefan

senior ubrał gumiaki i wywiózł 3 pełne taczuszki gnoju za brame bez prawa wstepu do firmy

Gucio

To kto teraz dowodzi w AFCIE ? Senior? Córka ? Bera ?

stefan
@Gucio 24.08.2017 20:52

tylko senior porzadki ponad wszystko

Worker

I kolejne cudowne zmiany, prezesi odchodzą, dyrektor odchodzi kierownicy także a Góra ma to w...... Co ma myśleć o tym zwykły człowiek u dołu widząc że nikt nie walczy o dobrych ludzi a jedynie słyszy obiecanki że będzie lepiej, no i chyba jest ale pod kątem ilości osób które się przewijają w firmie i co ciekawe większość sama odchodzi. ???? i statystyki w górę.

Gang Albani

A jak tam serwis heheheh kto jest tam szefem :)

Joanna

@pracownik to dobra informacja, że w firmie można liczyć na umowę o pracę. A czy pracodawca oferuje dodatkowe benefity?

Ciekawski
@Joanna 12.04.2017 15:45

Uzyskała już Pani jakieś informacje na temat tej firmy ?

Popek
@Joanna 12.04.2017 15:45

Tylko pochwały wzrokowe.

Leonardo
@Joanna 12.04.2017 15:45

tak oczywiście że daje możesz liczyć na kawę ,herbate a nawet mleko i cukier i oczywiście brać udział w imprezach integracyjnych i to by było na tyle pozdro

Popek

Mechanicy sami odchodzą czy są zwalniani ? Czy firma nauczyła się podpisywać jakieś wiążące umowy? np umowę o pracę Czy nadal samozatrudnienie.

pracownik
@Popek 24.01.2017 12:07

LOL, czlowieku jesli nie masz o czymś zielonego pojecia to się nie ośmieszaj. W tej firmie 95% osób pracuje na umowie o prace na czas nieokreślony, zarobki średnio rynkowe, atmosfera jak wszedzie - trzeba pracować i tyle.

Pudzian
@pracownik 24.02.2017 17:05

Popek Twój jest kawałek podłogi. Atmosfera, ludzie, robota daje dużo do myślenia

on12345

@vikary Kasa słaba ;) atmosfera jeszcze gorsza

f3q3

jest caly czas ogloszenie dla mechanika serwisowego w Poznaniu do zadan nalezy m.in. naprawa gwarancyjna i pogwarancyjna urządzeń zamontowanych na terenie Polski

vik
@f3q3 03.08.2016 19:26

jaka kasa?

vikary
@f3q3 03.08.2016 19:26

jaka kasa?

anonim

(usunięte przez administratora)

Wiechu

Widziałem ogłoszenie dlatego się pytam ? Firma tak się rozwija że potrzebuje co roku nowego kierownika?

Zostaw opinię o AFT Sp. z o.o. - Poznań

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AFT Sp. z o.o.