AFT Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 40 ocen.

Opinie o AFT Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AFT Sp. z o.o.

Konstruktor

Dobrze pracujemy, dobrze zarabiamy, jest ok.

M.ewa

Zawsze mi będzie brakowało AFT. Wyjątkowa, dobra Firma.

Elwira

AFT ma opinię bardzo dobrej firmy. Sadzę, że te narzekania piszą osoby, którym nie odpowiada praca.

Zjarany
@Majster 18.01.2018 22:09

Serwisant i poniżej 3k na miesiąc? Nie w aft. Od pewnego momentu zarząd aft zaczął traktować pracowników należycie. Od czasu kiedy zrobili porządek z zarządem i kierownikiem produkcji wszystko nabiera odpowiednich barw. A narzekają ci którym nie chce się pracować. Firma ma potencjał, to nie fabryka skarpet.

Henio
@Zjarany 02.02.2018 18:30

Zarząd który zrobił porządek z zarządem i kierownikiem produkcji. Czyli W. Spalony od pewnego momentu się zmienił się i zaczął traktować pracowników należycie. Trudno mi w to uwierzyć!!!

Wojtek W

Jestem serwisantem od ok trzech lat w firmie AFT. W grudniu 2017 ze względów osobistych postanowiłem spróbować pracy w innej firmie, ale WRÓCIŁEM do AFT! Ze względu na panującą tu atmosferę i porządek. Jestem zadowolony z zarobków, rozliczania nadgodzin oraz bezpieczeństwa pracy. Wszystkim bardzo polecam Firmę AFT.

Produkcja

Zarobki serwisanta uzależnione są od tego kto częściej jest u prezesa ale w praktyce ok 2.8 do 3.1 z tego co mówią Nadgodzin w teorii brak, ciągle odświecanie i to główny powód tak dużego przerobu serwisu, wciąż jest myślenie że na bramie czeka cała kolejka ludzi, natomiast premia jest jak yeti każdy słyszał ale nikt nie widział. Ludzie piszą o atmosferze hmm no cóż jeden drugiemu za plecami tylek obrabia i nikt na to nie zwraca uwagi z przyzwyczajenia.

Bezmózg
@Produkcja 02.01.2018 00:19

Czyli lepiej sprzątać albo jechać do niemieckiego Bauera na szparagi.

MSD
@Produkcja 02.01.2018 00:19

MSD nie ma zamówień, więc produkuje teksty :))) Piękne i prawdziwe!

Majster

W nawiązaniu do ogłoszenia: Liczycie uczciwie godziny pracy i godziny jazdy ? Szkolcie należycie Serwisantów ? Przestrzegacie zasady BHP ? Dajecie odpowiednie narzędzia ? I ostatnie dwa najważniejsze pytania: Jak długo szukacie Serwisanta? Ilu Serwisantów przewinęło się przez AFT?

steff
@Majster 12.12.2017 21:37

a w czym ty gosciu masz problem ile szukaja serwisanta szukaja tyle ile trzeba nie beda zatrudniac beznozgów a płaca bardzo dobrze i przedewszystkim na czas jak niewiele potrafisz to kamizelka i sprzataj ulice tam tez szukaja

Majster
@steff 15.12.2017 15:55

A jeżeli dużo potrafię i nie jestem bez mózgiem. Sprzątać też potrafię. Mój problem jest taki że chciał bym lepiej zarabiać i rozważam zmianę pracy . Na co można liczyć? Nie chciał bym nadepnąć na minę! Co to znaczy bardzo dobrze płacą? Może podasz jakieś widełki np. w ogłoszeniu? W Poznaniu bezrobocie 0%, jak nie zapłacisz na czas to ludzie na drugi dzień nie przyjdą do roboty. Jeśli chcesz pomóc to odpowiedz na wcześniejsze pytania?

olo

Trochę to dziwne że święta trójce poleciała a mistrz produkcji cały czas pozostał???? a udziały w dsm są ha ha ha

Judge
@Sprawiedliwa 11.12.2017 13:17

Pan W.S. ma już swoje lata i przez to należy mu się szacunek. Czy przez ponad 25 lat działał w pełni uczciwie czy nie. Nie nam to oceniać.

Kania
@Judge 12.12.2017 11:41

Szacunek? Na szacunek trzeba sobie zapracowac, nie jest to cos co sie dostaje z racji wieku....

Joanna

@bern80 pamiętaj, że na forum nie można nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum przed pozostawieniem komentarza http://www.gowork.pl/regulamin. Pozostawiając opinię na temat firmy AFT Sp. z o.o. pomagacie osobom , które zastanawiają się nad przyjęciem do firmy.

bern80

A pan panie W.S to pewnie uwaza sie za tego szlachetnego pana???a ekonom toS.M i spółka ,jest pan nikim dla tych pracowników na dole a góra nas nie obchodzi,zresztą to oni pana wydymali i chociaż to mnie cieszy

Kmicic

W dawnej Polsce zarządca folwarku był EKONOM , zajmował się m.in. nadzorem robót, zmuszaniem chłopów do pracy na pańskim polu za marne grosze. EKONOM miał we wsi złą opinie, kantował swojego szlachetnego pana i podwładnych. Folwarki bez dziedzica często zostawały rozszabrowane i popadły w ruinę. Odnotował to nawet Oskar Kolberger w pieśniach ludowych.

bern80

Wywiozl?:))chyba jemu wywiezli...ale kase:)teraz jak wywalil tych co go porobili to przychodzi na warsztat do roboli poplakac:)ale oczywiscie o podwyzkach nic za to nowe twarze w biurowcu tak ze nic tylko do pracy biurowej w tej firmie a warsztat szukac nowej roboty co tez inni madrzy juz uczynili aaaaaaa i jest nowosc:))))!socjal! Czyli wozy cyganskie z drewna w ogrodku na wigilie dosiego roku !!!!:)

stefan

senior ubrał gumiaki i wywiózł 3 pełne taczuszki gnoju za brame bez prawa wstepu do firmy

Gucio

To kto teraz dowodzi w AFCIE ? Senior? Córka ? Bera ?

stefan
@Gucio 24.08.2017 20:52

tylko senior porzadki ponad wszystko

Worker

I kolejne cudowne zmiany, prezesi odchodzą, dyrektor odchodzi kierownicy także a Góra ma to w...... Co ma myśleć o tym zwykły człowiek u dołu widząc że nikt nie walczy o dobrych ludzi a jedynie słyszy obiecanki że będzie lepiej, no i chyba jest ale pod kątem ilości osób które się przewijają w firmie i co ciekawe większość sama odchodzi. ???? i statystyki w górę.

Gang Albani

A jak tam serwis heheheh kto jest tam szefem :)

Joanna

@pracownik to dobra informacja, że w firmie można liczyć na umowę o pracę. A czy pracodawca oferuje dodatkowe benefity?

Popek
@Joanna 12.04.2017 15:45

Tylko pochwały wzrokowe.

Leonardo
@Joanna 12.04.2017 15:45

tak oczywiście że daje możesz liczyć na kawę ,herbate a nawet mleko i cukier i oczywiście brać udział w imprezach integracyjnych i to by było na tyle pozdro

Popek

Mechanicy sami odchodzą czy są zwalniani ? Czy firma nauczyła się podpisywać jakieś wiążące umowy? np umowę o pracę Czy nadal samozatrudnienie.

pracownik
@Popek 24.01.2017 12:07

LOL, czlowieku jesli nie masz o czymś zielonego pojecia to się nie ośmieszaj. W tej firmie 95% osób pracuje na umowie o prace na czas nieokreślony, zarobki średnio rynkowe, atmosfera jak wszedzie - trzeba pracować i tyle.

Pudzian
@pracownik 24.02.2017 17:05

Popek Twój jest kawałek podłogi. Atmosfera, ludzie, robota daje dużo do myślenia

on12345

@vikary Kasa słaba ;) atmosfera jeszcze gorsza

f3q3

jest caly czas ogloszenie dla mechanika serwisowego w Poznaniu do zadan nalezy m.in. naprawa gwarancyjna i pogwarancyjna urządzeń zamontowanych na terenie Polski

vik
@f3q3 03.08.2016 19:26

jaka kasa?

vikary
@f3q3 03.08.2016 19:26

jaka kasa?

anonim

(usunięte przez administratora)

Wiechu

Widziałem ogłoszenie dlatego się pytam ? Firma tak się rozwija że potrzebuje co roku nowego kierownika?

marian

a juz lepiej traktuja kadre administracyjna czy nic sie nie zmienilo mimo uplywu lat?

Wiechu

Mechanika nie potrzebuja ???

Wiechu

Mechanik Serwisowy potrzebny od zaraz. Stary sie popsul? Co z mechanikiem z wrzesnia 2014.???

Wiechu
@Wiechu 15.06.2015 11:51

Mechanik ponownie jak co roku potrzebny.

Wiechu.

Pan Wojciech S. Caly czas za sterami firmy?

Wiechu

Doslownie czy w przenosni. CHodzilo by mi o to czy da sie tam pracowac i zarobic. Tyle to wiem ze firma zajmuje sie sciekowka

Zibi
@Wiechu 22.01.2015 14:56

Slabo z zarabianiem tam raczej.... nie chce wiecej pisac, nie moge

Wiechu.

Kierownik Serwisu ???? Potrzebny ????

Leonardo
@Wiechu 29.07.2016 11:05

Stary nie wytrzymał donsów podległych mu pracowników, i kazdy kolejny powinien sie z tym liczyć

Worker
@Leonardo 18.08.2017 08:18

Update wyjechała osoba nr 4. Ah statystyki odejść muszą się zgadzać. We wrześniu odchodzą kolejni i znów statystyki w normie.

Wiechu.

Firma szuka Mechanika Serwisowego Czego można się po AFT spodziewać?

Jaromir
@Wiechu. 15.09.2014 21:26

Przetłacznej, rozdrobnionej kupy. To specjalność firmy.

Zostaw opinię o AFT Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AFT Sp. z o.o.