AFT Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 61 ocen.

AFT Sp. z o.o.
461

Opinie o AFT Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AFT Sp. z o.o.

Smdczytamdsm

Hahaha. Jedna z dwóch zmian na produkcji zyskała nowego "miszcza" zmiany. No to powodzenia.. Nie dosc że nie ma czym robić. To przede wszystkim nie ma kim robić. Powodzenia.

roberto

firma .AFT. warunki sanitarne i bhp dobre,,, a reszta samo dno jak nie trzymasz rąk po łokcie w d@@@@ u kierownictwa i dyrekcji to jesteś taki na marginesie pracownicy od produkcji pod sam serwis d@@@ włazy i skarżypyty gdzie się odezwiesz to jesteś obgadany i pod j@@@@@ do góry nie polecam tej firmy ani pracownikom produkcyjnym ani serwisantom zarobki szału nie robią mają lepiej ci ktorzy liżą d@@@ górze jak lubisz mieć brązowy język i trzymać rąsie pod łokieć polecam tą firme.

Wojtek W

Jestem serwisantem od ok trzech lat w firmie AFT. W grudniu 2017 ze względów osobistych postanowiłem spróbować pracy w innej firmie, ale WRÓCIŁEM do AFT! Ze względu na panującą tu atmosferę i porządek. Jestem zadowolony z zarobków, rozliczania nadgodzin oraz bezpieczeństwa pracy. Wszystkim bardzo polecam Firmę AFT.

yeti
@Wojtek W 02.02.2018 08:20

Wróć jeszcze raz bo AFT szuka Serwisanta.

Administrator

Co myślicie na temat pracy w AFT Sp. z o.o.? Czy od czasu dodania ostatniej opinii warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie uległy zmianie?

Henio
@Administrator 23.04.2018 09:58

Serwowania cały czas szukają

Daniel

AFT jest bardzo dobrą firmą i z całą pewnością nie wszyscy mogą tu pracować!!!

Pracodawca
@Daniel 21.03.2018 23:55

Zgadza się .I dlatego tu jesteś pewnie za #.

M.ewa

Zawsze mi będzie brakowało AFT. Wyjątkowa, dobra Firma.

Alkoholik
@M.ewa 15.02.2018 20:47

Zawsze mi będzie brakowało wódki. Wyjątkowa, dobra groziła.

Konstruktor

Dobrze pracujemy, dobrze zarabiamy, jest ok.

Elwira

AFT ma opinię bardzo dobrej firmy. Sadzę, że te narzekania piszą osoby, którym nie odpowiada praca.

Henio
@Zjarany 02.02.2018 18:30

Zarząd który zrobił porządek z zarządem i kierownikiem produkcji. Czyli W. Spalony od pewnego momentu się zmienił się i zaczął traktować pracowników należycie. Trudno mi w to uwierzyć!!!

Produkcja

Zarobki serwisanta uzależnione są od tego kto częściej jest u prezesa ale w praktyce ok 2.8 do 3.1 z tego co mówią Nadgodzin w teorii brak, ciągle odświecanie i to główny powód tak dużego przerobu serwisu, wciąż jest myślenie że na bramie czeka cała kolejka ludzi, natomiast premia jest jak yeti każdy słyszał ale nikt nie widział. Ludzie piszą o atmosferze hmm no cóż jeden drugiemu za plecami tylek obrabia i nikt na to nie zwraca uwagi z przyzwyczajenia.

MSD
@Produkcja 02.01.2018 00:19

MSD nie ma zamówień, więc produkuje teksty :))) Piękne i prawdziwe!

Majster

W nawiązaniu do ogłoszenia: Liczycie uczciwie godziny pracy i godziny jazdy ? Szkolcie należycie Serwisantów ? Przestrzegacie zasady BHP ? Dajecie odpowiednie narzędzia ? I ostatnie dwa najważniejsze pytania: Jak długo szukacie Serwisanta? Ilu Serwisantów przewinęło się przez AFT?

Majster
@steff 15.12.2017 15:55

A jeżeli dużo potrafię i nie jestem bez mózgiem. Sprzątać też potrafię. Mój problem jest taki że chciał bym lepiej zarabiać i rozważam zmianę pracy . Na co można liczyć? Nie chciał bym nadepnąć na minę! Co to znaczy bardzo dobrze płacą? Może podasz jakieś widełki np. w ogłoszeniu? W Poznaniu bezrobocie 0%, jak nie zapłacisz na czas to ludzie na drugi dzień nie przyjdą do roboty. Jeśli chcesz pomóc to odpowiedz na wcześniejsze pytania?

olo

Trochę to dziwne że święta trójce poleciała a mistrz produkcji cały czas pozostał???? a udziały w dsm są ha ha ha

Kania
@Judge 12.12.2017 11:41

Szacunek? Na szacunek trzeba sobie zapracowac, nie jest to cos co sie dostaje z racji wieku....

Joanna

@bern80 pamiętaj, że na forum nie można nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum przed pozostawieniem komentarza http://www.gowork.pl/regulamin. Pozostawiając opinię na temat firmy AFT Sp. z o.o. pomagacie osobom , które zastanawiają się nad przyjęciem do firmy.

bern80

A pan panie W.S to pewnie uwaza sie za tego szlachetnego pana???a ekonom toS.M i spółka ,jest pan nikim dla tych pracowników na dole a góra nas nie obchodzi,zresztą to oni pana wydymali i chociaż to mnie cieszy

Kmicic

W dawnej Polsce zarządca folwarku był EKONOM , zajmował się m.in. nadzorem robót, zmuszaniem chłopów do pracy na pańskim polu za marne grosze. EKONOM miał we wsi złą opinie, kantował swojego szlachetnego pana i podwładnych. Folwarki bez dziedzica często zostawały rozszabrowane i popadły w ruinę. Odnotował to nawet Oskar Kolberger w pieśniach ludowych.

bern80

Wywiozl?:))chyba jemu wywiezli...ale kase:)teraz jak wywalil tych co go porobili to przychodzi na warsztat do roboli poplakac:)ale oczywiscie o podwyzkach nic za to nowe twarze w biurowcu tak ze nic tylko do pracy biurowej w tej firmie a warsztat szukac nowej roboty co tez inni madrzy juz uczynili aaaaaaa i jest nowosc:))))!socjal! Czyli wozy cyganskie z drewna w ogrodku na wigilie dosiego roku !!!!:)

stefan

senior ubrał gumiaki i wywiózł 3 pełne taczuszki gnoju za brame bez prawa wstepu do firmy

Gucio

To kto teraz dowodzi w AFCIE ? Senior? Córka ? Bera ?

stefan
@Gucio 24.08.2017 20:52

tylko senior porzadki ponad wszystko

Worker

I kolejne cudowne zmiany, prezesi odchodzą, dyrektor odchodzi kierownicy także a Góra ma to w...... Co ma myśleć o tym zwykły człowiek u dołu widząc że nikt nie walczy o dobrych ludzi a jedynie słyszy obiecanki że będzie lepiej, no i chyba jest ale pod kątem ilości osób które się przewijają w firmie i co ciekawe większość sama odchodzi. ???? i statystyki w górę.

Gang Albani

A jak tam serwis heheheh kto jest tam szefem :)

Joanna

@pracownik to dobra informacja, że w firmie można liczyć na umowę o pracę. A czy pracodawca oferuje dodatkowe benefity?

Leonardo
@Joanna 12.04.2017 15:45

tak oczywiście że daje możesz liczyć na kawę ,herbate a nawet mleko i cukier i oczywiście brać udział w imprezach integracyjnych i to by było na tyle pozdro

Popek

Mechanicy sami odchodzą czy są zwalniani ? Czy firma nauczyła się podpisywać jakieś wiążące umowy? np umowę o pracę Czy nadal samozatrudnienie.

Pudzian
@pracownik 24.02.2017 17:05

Popek Twój jest kawałek podłogi. Atmosfera, ludzie, robota daje dużo do myślenia

on12345

@vikary Kasa słaba ;) atmosfera jeszcze gorsza

f3q3

jest caly czas ogloszenie dla mechanika serwisowego w Poznaniu do zadan nalezy m.in. naprawa gwarancyjna i pogwarancyjna urządzeń zamontowanych na terenie Polski

anonim

(usunięte przez administratora)

Wiechu

Widziałem ogłoszenie dlatego się pytam ? Firma tak się rozwija że potrzebuje co roku nowego kierownika?

marian

a juz lepiej traktuja kadre administracyjna czy nic sie nie zmienilo mimo uplywu lat?

Wiechu

Mechanika nie potrzebuja ???

Wiechu

Mechanik Serwisowy potrzebny od zaraz. Stary sie popsul? Co z mechanikiem z wrzesnia 2014.???

Wiechu
@Wiechu 15.06.2015 11:51

Mechanik ponownie jak co roku potrzebny.

Wiechu.

Pan Wojciech S. Caly czas za sterami firmy?

Wiechu

Doslownie czy w przenosni. CHodzilo by mi o to czy da sie tam pracowac i zarobic. Tyle to wiem ze firma zajmuje sie sciekowka

Zibi
@Wiechu 22.01.2015 14:56

Slabo z zarabianiem tam raczej.... nie chce wiecej pisac, nie moge

Wiechu.

Kierownik Serwisu ???? Potrzebny ????

Worker
@Leonardo 18.08.2017 08:18

Update wyjechała osoba nr 4. Ah statystyki odejść muszą się zgadzać. We wrześniu odchodzą kolejni i znów statystyki w normie.

Zostaw opinię o AFT Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AFT Sp. z o.o.