logo e-petrol.pl Sp. z o.o.

e-petrol.pl Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o e-petrol.pl Sp. z o.o.

cfaniak 2010-08-14 15:20:39
niesolidna firma, nie szanuje swoich pracowników [usunięte przez moderatora] Nie polecam
1
znajoma 2011-04-03 05:37:41
Droga Aniu. Napisz proszę ile ta wspaniała jak mówisz firma zapłaciła Ci za reklamę? Znam dobrze cały zespół e-petrol.pl i jakoś nie widzę Cię w jego składzie. Nie wypowiadaj się jak nie znasz prawdy o firmie.Dziwie się, że w ogóle ktoś tam chce pracować. Jak tak dalej będziesz kłamać to Ci nos urośnie................Ogólnie NIE POLECAM.
gość 2011-04-21 05:24:30
znajoma - 2011-04-03 05:37:41

Droga Aniu. Napisz proszę ile ta wspaniała jak mówisz firma zapłaciła Ci za reklamę? Znam dobrze cały zespół e-petrol.pl i jakoś nie widzę Cię w jego składzie. Nie wypowiadaj się jak nie znasz prawdy o firmie.Dziwie się, że w ogóle ktoś tam chce pracować. Jak tak dalej będziesz kłamać to Ci nos urośnie................Ogólnie NIE POLECAM.

Szczera prawda!!!!! Co tydzień trzeba biegać z dzienniczkiem do dyrektora na dywanik, żeby spowiadać się z obowiązków, bo praw w tej firmie pracownik nie ma żadnych. Jedyne co można robić to szlochać w kuchni po odbytej audiencji.
:) 2012-12-21 13:05:41
Dziwią mnie te Wasze wszystkie negatywne opinie. W każdej normalnej firmie, dobry, wartościowy Dyrektor rozlicza swoich podwładnych z obowiązków, planów, realizacji. W firmach krzak lub Dyrektorzy, którzy zostali na tych stanowiskach przez przypadek i nie rozliczają swoich podwładnych to Firma w której pracują daleko nie zajdzie. Skończyły się czasy kiedy za nic robienie dostawało się krocie. Teraz na wszystko trzeba zapracować. I tak powinno być! Chcecie wrócić do komuny?
Ja też pracowałam w firmie w której biegałam co tydzień do Dyrektora, aby się "spowiadać" jak to piszecie oraz w firmie w której nikt mnie rozliczał z niczego do pewnego czasu kiedy w firmie zaczęło się dziać źle. Firma zaczęła mieć problemy z płynnością finansową. Zaczęły się zwolnienia pracowników, problemy z wypłatami wynagodzeń i kiepska atmosfera w firmie. Każdy rozpoczęty dzień kiedy trzeba było wstać i iść do pracy to był koszmar bo nie wiadomo z czego można było się spodziewać w związku ze złym humorem Dyrektora, który wcześniej nie robił nic a dosprowadził tą firmę do ruiny. Mam wrażenie, że osoby które piszą takie opinie jak Wy nie spotkały się bo nie pracowały w dwóch takich firmach jak ja aby mieć porównanie. I wiecie co jest najlepsze po takich doświadczeniach? Bieganie co tydzień do Dyrektora to pikuś w porównaniu z tym drugim. Nie życzę Wam tego drugiego. Zastanówcie się czasami co piszecie. Ciekawe jak Wy byście działali będąc na takim stanowisku. Życzę Wam powodzenia!
kaka 2013-03-13 17:06:43
Zgadzam się z przedmówcą. Nurtuje mnie tylko, dlaczego słowo dyrektor i firma napisał(a) z wielkiej litery? Tak się nie pisze. Niektórzy z Was trochę przesadzają z tym ą i ę. Druga sprawa, także dla mnie niezrozumiała - dlaczego siedząc w tej samej sali, zamiast zadzwonić lub podejść, piszecie maile? Rozumiem, że są ważne sprawy i trzeba czasem mieć 'podkładkę', ale na litość boską: 'skończyły się cytryny'... WTF?
Przechodząc do opinii o firmie, muszę stwierdzić, że firma jest w porządku, dyrektorowie też, starają się jak mogą. Pewnie, są ewenementy, jeśli chodzi o współpracowników, ale gdzie ich nie ma.
Ghostek 2013-05-23 08:38:08
Po pierwsze primo:

dyrektor handlowy, który zamiast dzwonić, jeździć i załatwiać kontrakty to zajmuje się pierdołami i liczeniem średniej kto ile rozmów telefonicznych przeprowadził, jak długo trwały. ŻENADA!
wyobraźcie sobie codzienne podsumowanie o 12 i 16 w tabelce w excelu przesyłane z zapytaniem "dlaczego tak mało"?

Nie interesuje go branża i wręcz zabrania poświęcania czasu na zgłębianie tematu, tego to już nawet komentować się nie da...

Stanowiska Key Account Manager to niestety tylko ładnie się nazywają. Bardziej trafne byłoby tu określenie "telemurzynków".

Ktoś wcześniej pisał o mailach zamiast zwykłej rozmowy - to niestety smutna prawda. Jedna wspólna sala, każdy obok siebie siedzi i cisza... DH zabrania rozmów i wszystkie nawet najdrobniejsze sprawy przekazuje w "mejlu" ;)

Były też wpisy odnośnie koszmaru z rana, kiedy to trzeba wstać do tyrki - 100% takie odczucia się posiada.

Umowa co prawda na etat ale co z tego skoro jak nie zrealizujesz planu, który jest niewykonalny, to ci podstawę o 1/3 obetną.

Także, jeśli nie masz wyboru to ewentualnie na przetrzymanie.
Niestety na rozwój czy stabilizacje to liczyć nie można. Ogólnie atmosfera do niczego, DH jest idealnym demotywatorem i antypracownikiem. Bardzo dużo wartościowych osób odeszło z firmy bo w takim kwasie nie idzie wysiedzieć.
Piotrek 2013-07-19 16:09:58
Kreatywny i sprytny handlowiec nawet przy najgorszym dyrektorze rozwinie skrzydła. W IM S.A., czy jak kto woli w e-petrol.pl jak masz wyniki to nikt ci nie każe chodzić z dzienniczkiem, czy też wykonywać odpowiedniej ilości telefonów. Zgadza się? Czy może się mylę i nie mam racji? Handlowcy, którzy potrafili się odnaleźć w rzeczywistości tej firmy doskonale radzą sobie również obecnie. Jak ktoś wymięka jako handlowiec a brak wyników tłumaczy sobie słabym dyrektorem to jedynym miejscem gdzie może się wykazać będzie tego typu forum. Z jednym się w 100% muszę zgodzić. Key Account Manager to osoba, która kreuje rzeczywistość a jak ktoś tylko czeka jak przełożony podłoży bazę klientów pod nos, pokaże paluszkiem co robić i dostarczy niezbędnych informacji to jest właśnie [usunięte przez moderatora].
Ghostek 2013-07-25 12:20:11
Nowa osoba w firmie i od razu uważa się za sprytnego i kreatywnego :)

Nie masz pojęcia człowieku jak się wcześniej tam pracowało i jakie wyniki można było realizować. Źle zaczęło się dziać dopiero po rewelacyjnych zmianach już w sumie nie pracującego DH, który jako "kapitan" sam się zawinął z tonącego już statku.

Uważasz, że teraz jest dobrze? No tak skoro dopiero co podjąłeś tam pracę ciężko żebyś miał inne podejście. Praca w tej firmie i rozwój jest nie możliwy bez wiedzy o rynku, spotkaniach i poznaniu branży oraz ludzi. A ciężko to zdobyć jeśli przełożony ogranicza Cię na każdym kroku i powoduje niechęć przy wstawaniu rano. Wyniki i sprzedaż to tylko efekt końcowy, który nie zależy wyłącznie od kreatywnego handlowca.

Zresztą z kim ja tu dyskutuje, nie pracowałeś tam wcześniej, nie wiesz jak inteligentni ludzie odeszli, jakie mieli wyniki. Firma zarabiała i co roku były premie, pochwały. Teraz jedynie co roku jest podsumowanie jak bardzo źle wypadło i ile firma jest na minusie :) tyle w temacie.

1
manio 2016-05-15 10:00:38
nemak' a na jakim stanwoisku byles zatrudniony, pracowales na jednej ze stacji czy miales stanowisko biurowe, zawsze zastanwiam sie ile mozna zarobic pracujac na takiej stacji paliw, ile zaraia zwykly kasjer.
Zostaw swoją opinię o e-petrol.pl Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie e-petrol.pl Sp. z o.o.