Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

Pracowałeś w firmie Delic-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-05-07 18:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra wyzysk i nic wiecej praca na 3 zmiany i za najnizsza piwinni sie wstydzic
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-05-14 15:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :)
szukam kogoś dojeżdżającego z pajęczna do delicpolu PILNE!!!
zdjecie uzytkownika
kawa - 2015-05-14 19:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To szukaj dalej ;)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-05-14 19:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a poważnie szukam kogoś kto ma wolne miejsce w samochodzie... i nie chciałby wozić powietrza...
zdjecie uzytkownika
. - 2015-05-19 14:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na którą zmiane i od kiedy?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-22 11:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drogie koleżanki żal mi was najniższą krajową macie na zbieraniu ,a zastrajkujcie same dziury powkładajcie do foremek zobaczycie jaka będzie reakcja nie przyjdżcie do pracy całymi liniami wtedy was do cenią Ciekawe kto by im pakował te śmieszne ciasteczka! wszystkich nie zwolnią a, a być może coś zyskacje !!!
zdjecie uzytkownika
* - 2015-06-05 13:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W poniedziałek przywitamy nowych pracowników. :)
zdjecie uzytkownika
oldspajsbachamas - 2015-06-06 16:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
powitamy nowych, pożegnamy panią dyrektor !:)
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-06 22:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik też odchodzi.
zdjecie uzytkownika
kolorowe jarmarki - 2015-06-07 20:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie marzenia :) Gdzie odchodzi dyrektor i kierownik (który)? :D :D
Newsy z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] D
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-08 10:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik T.R.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-06-17 10:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Pracowałam już w Delicpolu i chciałam dowiedzieć się czy na okres wakacji znów będą jakieś przyjęcia dla uczniów?
zdjecie uzytkownika
, - 2015-06-18 17:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możliwe, próbuj.
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-06-19 08:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jest szansa ze bedzie lepiej
zdjecie uzytkownika
proszek - 2015-06-19 21:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oldspajsbachamas - 2015-06-06 16:27:22]:
to Dziura odeszła
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-19 21:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś puścił plotkę o odejściu p.dyrektor.
zdjecie uzytkownika
oldspajsbachamas - 2015-06-20 14:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w każdej plotce jest ziarno prawdy przekonamy się już niedługo ;)
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-23 09:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odsiecz. Kielce dotarły.
zdjecie uzytkownika
proszek - 2015-06-23 20:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam na trzeżwo robić się nie da
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-24 12:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
luśka - 2015-06-24 12:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@proszek mam więc rozumieć że przychodzisz do pracy w stanie nietrzeźwości, a tym raczej się nie powinieneś chwalić na forum publicznym. pozdrowienia dla twojego szefa... to przemysł cukierniczy i produkcja więc duża odpowiedzialność za produkty, nie powinieneś się więc obnopsić z twoim problem proszku
zdjecie uzytkownika
. - 2015-07-11 17:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłata , premia, dodatki... ok. :)))
zdjecie uzytkownika
proszek - 2015-07-19 21:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [luśka - 2015-06-24 12:10:31]:
tam co 2 przychodzi podpity
zdjecie uzytkownika
. - 2015-08-11 12:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znów wypłata mnie miło zaskoczyła :))
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-14 18:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-08-14 18:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja dobrze rozumiem, że Chojecki - zakład w Kamionie podlega pod Delicpol ??
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-08-17 22:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Karolu, Chojecki jest własnością Delipolu od ponad pół roku... Szybko się dowiedziałes... Ech...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Delic-Pol?
Zadaj pytanie
alert