Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

Pracowałeś w firmie Delic-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
. - 2014-12-03 13:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co myślicie o nowych, przyjezdnych pracownikach? Dla mnie, to jest nieporozumienie!
zdjecie uzytkownika
. - 2014-12-03 19:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wczoraj na 6-ce zbierało 10 osòb podwójną foremke i itak leciały ciastka do kosza. A ukrainki dobrze się bawiły i mówiły, że to my mamy zbierać ciastka. Czy nikt niewidzi, że pracownikom już niezależy,tylko żeby jak najszybciej zleciało te 8 godz. OCKNIJCIE SIĘ ! Kierownictwo się dobrze bawi na imprezkach. A w Delicpolu zamiast produkcja wzrastać, to rośnie ilość odpadu i zwolnień od psychologa. Porażka.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-12-04 12:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani dyrektor ale naprawde jest porażka z tymi Ukrainą niektórzy widac chcą pracować a reszta przyjechała odpocząć ale jak widać nasze dziewczyny też już sobie Bimbaja już im też nie zależy tylko żeby 8 godzin przepracować nawet te osoby co kilka lat robią są na zmianie albo na brygadzie 2 siostry mają się za pepki świata żądza nie chcą wytłumaczyć nowym tylko się dra co jednakowo mamy na godzinę są one ważniejsze niż kierowcy zastanowcie się co będzie za parę miesięcy czy ten zakład będzie jeszcze istniał co teraz się wyprawia dobrze ze ja juz nie pracuje bo chyba psychiatra by mi byl potrzebny A
zdjecie uzytkownika
www - 2014-12-04 16:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A właścicieli nie obchodzi co się dzieje z ich zakładem?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-05 11:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre za 1600zł trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niestety wyzysk w biały dzień masakra i będzie jeszcze gorzej.....Bo wasza Dyrektor lubi się lansować,a wy czarne murzyny zapierdalacje na to...
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-05 17:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam!może ktoś coś napisze o pracy w magazynie?
jakie zarobki i ogólna atmosfera?
zdjecie uzytkownika
op - 2014-12-06 20:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma magazynie jest taki sam zapieprz jak na produkcji
zdjecie uzytkownika
op - 2014-12-06 20:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co do Ukrainek, pani Dyrektor się za nie wzięła, widziałam jak rozmawiała z nimi, że nie mają sobie pracy wybierać. Po rozmowie trochę się wzięły za prace, ale to Pani Dyrektor musiała by być cały czas na hali, bo kierownicy nie reagują w ogóle.
zdjecie uzytkownika
mechanik - 2014-12-06 21:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy kierownik utrzymania ruchu to dla mnie porażka, na niczym się nie zna. Czyżby to był znajomy dyrekcji i został przyjęty? Bo tutaj to wszystko po znajomości się załatwia.
zdjecie uzytkownika
hmhm - 2014-12-06 23:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie wszystko po znajomość tylko niema kto się wziąć za Renatę.M. To co ona wyprawia to szkoda gadać czasem mogła by się ugryźć w jęzor zanim coś powie...Ciekawe czy kierownicy wiedzą co za plecami opowiada....do pracowników!
zdjecie uzytkownika
www - 2014-12-07 19:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [op - 2014-12-06 20:49:54]:
To może słyszałaś też w jakim języku rozmawiali? Po ukraińsku to pani dyrektor nie rozumiu jak i w każdym innym języku. Chyba że udaje, jak zwykle.A kierownicy nie reagują bo nie mogą. Widać po ich minach.
zdjecie uzytkownika
kik - 2014-12-07 20:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ukrainki to rozumieją po polsku ale to co chcą zrozumiec, jak słysza ze przerwa to rozumieją , a jak mowisz do nich zeby szybciej pracowały to nie rozumieją.
One rozumieją to co dla nich jest wygodne, a to co nie wygodne to udają ze nie rozumią co do nich mówisz.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-12-08 20:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mechanik - 2014-12-06 21:35:37]:
No tak kolego na niczym się nie zna..... Ty właśnie jesteś fenomenem i od razu jak się przyjąłeś za mechanika to na wszystkim się znałeś. Pewnie zielony byłeś jak te ciuchy co na sobie nosisz. Chłopak z obcego zakładu przyszedł więc wydaje mi się że powinien się wdrożyć. A jak to zrobi to z jego inteligencją napewno Cie wypier....oli z działu utrzymania ruchu.
zdjecie uzytkownika
bosak - 2014-12-09 18:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heniek - 2014-12-08 20:32:37]:
Z jego inteligencją to z normalnym zakładzie to już by go nie było(facet zachowuje się jakby był z innej planety).Chociaż na hali słychać że z poprzedniego zakładu go wywalili.
zdjecie uzytkownika
rys - 2014-12-09 20:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy kierownik utrzymania ruchu jest inteligentny, ale potrzebuje czasu żeby wszystko ogarnąć. Jest tego dużo wiec mu się nie dziwcie, że na razie obserwuje. Niech się każdy wezmie za swoją pracę i niech nie ocenia innych tylko siebie.
zdjecie uzytkownika
joł - 2014-12-09 22:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże w tym burdelu nic się nie zmieniło od parunastu lat wieczne pretensje i narzekania jeden drugiego by utopił w kropelce! Dobre :)
zdjecie uzytkownika
proszek - 2014-12-14 20:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie to jest chory zakład jeszcze z 1.5 roku ten interes pociągnie i padnie.A pani dyrektor to wcale rządzić produkcją nie umie
zdjecie uzytkownika
. - 2014-12-14 22:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą talony?
zdjecie uzytkownika
- 2014-12-15 23:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już są.
zdjecie uzytkownika
aleksandra - 2014-12-16 16:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proponowałabym wziąść się za ludzi, którzy terroryzują innych, np Pan (usunięte przez administratora)z brygady E jest wulgarny, ordynarny, nie miły dla Pań, nie wykonuje swoich obowiązków, mówi, ze nie ma czasu, a tak na prawdę 3/4 czasu spędzonego w pracy przebywa na stanowisku, na którym pracuje jego żona, i ją obmacuje, klepie itp. To za to otrzymał tą premie? premie dajcie młodym chłopaką, którzy wykonują swoje obowiązki i chcą pracowac, a nie takim cwaniaką!
zdjecie uzytkownika
ostrowy nad okszą - 2014-12-16 18:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Centaur powraca!
zdjecie uzytkownika
proszek - 2014-12-16 22:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A i Jacek Kuc jest do bani jak się na kogoś uweżnie to już krzyż takiemu pracownikowi na długo,on się na brygadziste nie nadaje tylko na placowego
zdjecie uzytkownika
proszek - 2014-12-16 22:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Renata Makles to jest pożal się boże wszystko umie a w rzecczywistości nic nie umie .To sprzątaczki więcej potrafią niż ona
zdjecie uzytkownika
elaa - 2014-12-17 16:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to miło że znowu wylewa się wiadro pomyj na innych.Znając życie to każda z osób piszących powyżej robiła by o wiele gorszych rzeczy niż obecni brygadzisci.Według zasady że na stanowisku wszystko można.Ogarnijcie się i pomyślcie że oni również wykonują czyjeś polecenia.Wcale nie są aż tacy zli.Bywali gorsi.A tak nawiasem jak co roku urlopy odwołane.Więc mimo wszystko WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!
zdjecie uzytkownika
_ - 2014-12-17 19:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niema oficjalnej info. o odwołanych urlopach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Delic-Pol?
Zadaj pytanie
x