Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

Pracowałeś w firmie Delic-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-13 11:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak sie wlasnie ucisza bande hejtujaca biuro jakie to proste hehehe
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-01-13 13:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-01-13 11:36:17]:
Naucz sie pisac poprawnie b.....
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-01-13 15:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-01-13 11:36:17]:
Wielka pani z biura sie znalazla co obraza ciezko pracujacych ludzi
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-01-14 10:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak zwykle odezwało się kilku ,,mądrych''którzy na forum obrzucają się błotem.Ludzie jesteście dorośli więc się tak zachowujcie.Nie wszyscy muszą mieć wyobrażenie o Delicpolu że tam tylko taki element pracuje.Bo tak nie jest.Forum jest po to aby wyrazić swoją opinię na temat pracy itd.a nie wyzywać się bo to jest na bardzo niskim poziomie.Ma ktoś coś do kogoś to powiedz mu w oczy jeden z drugim a nie zgrywaj chojraka za klawiaturą komputera pod pseudonimem!
zdjecie uzytkownika
Henio ;) - 2015-01-14 11:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szykuje się duża akcja nowy napływ sił z Ukrainy i będą zwolnienia pewne info z biura pozdro.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-01-14 18:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w Delic-polu pare ładnych lat i uważam że praca jest spoko tylko ludzie troch zaszczuci.Co do Ukraińców to tak jak Polacy jedni są opierdalacze a drudzy poradzą sobie na każdym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
Henio ;) - 2015-01-18 21:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z Ukrainy ami będzie tak jak z muzułmanami wpuścimy ich do siebie a za chwilę będą nam dyktować swoje wartości i przywileje trzeba tępić robactwo co by się nie rozprzestrzeniało
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2015-01-23 19:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich pracujących w delic-pol
Proszę o szczerą odpowiedz
Czy firma daje umowę o prace
Czy pracuję się w nadgodzinach i czy jest to płacone 100%
Ile max można zarobić?
Czy są wolne miejsca pracy?
Dziękuję za odpowiedz.
pozdrawiam
Za szczerą odpowiedz z góry dziękuje

zdjecie uzytkownika
caridad - 2015-01-26 10:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Henio ;) - 2015-01-14 11:01:03]:
Henio tobie się chyba pojęcia pomyliły raczej będzie odpływ sił z Ukrainy niż przypływ bo już ich coraz mniej a i zamówień tyle o ile Zwolnienia może i owszem ale....Kto czyta gazety ten wie że niebawem powstanie nowy zakład w pobliżu więc szykują się małe kłopoty dla Delic Polu ludzie będą się zwalniać sami bo przecież nic ich nie trzyma w tym zakładzie nawet umowa bo są śmieciowe dla większości
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-01-27 12:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jednak widzicie sami jak tylko nie ma tych pań z biszkoptu to jest ok nikt na nikogo nie wydziera się a produkcja idzie bardzo dobrze więc widzicie sami cisza i spokój
zdjecie uzytkownika
# - 2015-01-27 13:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś ci się pomyliło, biszkopt ma iść teraz cały czas.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-01-27 15:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [caridad - 2015-01-26 10:45:11]:
Witaj gdzie dokładnie ma być 2 zakład czyli konkurencja...Sorki ale nie czytasm gazet więc nie wiem!
zdjecie uzytkownika
Dmx - 2015-01-27 19:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Usuwają niewygodne wypowiedzi dla zakładu moderator to (usunięte przez administratora) :)
zdjecie uzytkownika
sznek - 2015-01-29 07:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mój kolega tam pracuje i jest zadowolony. Faktem jest że ciągle jest problem z umowami o pracę
zdjecie uzytkownika
Dox - 2015-01-30 18:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sznek - 2015-01-29 07:48:13]:
Z Tymi umowami jest już problem od ponad 5 lat śmieciówki nawet na cały etat nie dawali :(
zdjecie uzytkownika
sznek - 2015-02-01 02:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety kolega już nie pracuje, a taki był zadowolony
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-02 15:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega Rafał Sz.?
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2015-02-04 10:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak fajnie bez Ukrainy jest, czyściutko, (na jadalni!) i jakoś też dajemy rade
zdjecie uzytkownika
sznek - 2015-02-19 07:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimowy - 2015-02-04 10:52:35]:
Chyba tak
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-02-20 16:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Polakow juz nie przyjmuja jak tak mozna
zdjecie uzytkownika
♥ - 2015-02-21 18:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieważne jak pracują, im wystarczy umowa śmieciowa i parę groszy.
zdjecie uzytkownika
RER - 2015-02-22 12:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowy sieciowe powinni dac kierownikiem brygadzistom dyrektorem itd Ciekawe czy pracowali by za te smieszne pieniądze!
zdjecie uzytkownika
❤ - 2015-02-22 19:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram.
zdjecie uzytkownika
byłam- widziałam - 2015-02-22 20:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie w wakacje ponieważ jestem studentką, dostałam 10zł na godzinę brutto i umowę zlecenie. Jeśli ktoś chce pracować i radzi sobie z sytuacjami stresowymi a w razie konieczności umie się "odszczeknąć" to da radę. Wiadomo, że na początku trzeba się wkupić u osób z lini, ale pierwsze dwa dni było przyuczania i po tym widać czy ktoś się do zbierania ciastek nadaje czy nie, bo jednak trochę zwinnym i sprytnym trzeba być. Z każdym można się dogadać, ale trzeba mieć podejście, choć na stałe nie wyobrażam sobie tam pracy, na sezon dla uczniów i studentów jak znalazł.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-03-03 22:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [caridad - 2015-01-26 10:45:11]:
z umową o prace to raczej zapomnij zeby ci dali jedynie jak cos to umowa zlecenie a zarobisz 1200 zł a i uważąj bo są osoby ktore donosza ka zadych tam nowych pracowników wiem coś na ten temat bo tam pracowałam 6 miesiecy i nawet nie doczekałam sie umowy o prace a potem przyjeli ukraińców i ci co mieli umowe zlecenie to kopnieli ich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to doradzam tam prace i nie polecam nikomu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Delic-Pol?
Zadaj pytanie