Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

Pracowałeś w firmie Delic-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-10-28 15:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [proszek - 2015-07-19 21:53:28]:
ciekawe za co pić?
zdjecie uzytkownika
qwet - 2015-10-31 14:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lola2 no ale to chyba wiesz na co się piszesz i jakie bedziesz miec zarobki, jeśli podpiszesz z nimi umowę, sama się na to decydujesz, a potem każdy narzeka że tak mało zarabia, oczywiście że trzeba się cieszyć że ma się pracę, nawet nie wiesz ilu bezrobotnych by się z Tobą zamieniło, Ci którzy miesiącami nic nie mogą znaleźć
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2015-11-03 08:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać jak ci bezrobotni walą do delicpol drzwiami i oknami.Juz nie raz tak było przychodzili i zawsze jest albo za dużo pracy,zarobki nie takie itd.A przyjmując się do pracy parę lat temu umowy były inne.Praca płatna za godzinę, były premie ,setki,nagrody.W dobrym miesiącu można było zarobić nawet 2500 tys.netto.Kaźdy pracuje bo trzeba za coś żyć, jest umowa i ubezpieczenie nikt się sam nie zwolni chyba źe ma załatwiona inna pracę.Jak by nas zwolnili to kadry był by zmuszony do szukania innej.Tylko pracodawca tez nie zdaje chyba sobie sprawy ze nie nagradzany pracownik nie będzie przykładał się do pracy.Bo po co.Odfajkować 8 godzin i do domu.To jest tak jak dziecka nie nagradzać tez nie będzie się starać.Wiec nie pisz ze my się na wszystko godzimy. Niektóre kobiety są starsze i gdzie teraz znajdą pracę?Dobrze musi się tym co siedzą na stołkach i dużo zarabiają.Przyjdź na halę popracuj przez miesiąc w takim tempie za takie pieniądze i wtedy się wypowiedź

?
zdjecie uzytkownika
farelka - 2015-11-04 11:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ten zakład to złodziejska propaganda i ciepły kurwidołek dla odwiecznych kierowników i ich przydupasów. Kobitki zarobią 1200 zł netto. Czy to jest może premia za to że w ogóle chcą przyjść do tego syfu? Nie wspominając już o różnych stworzonkach biegających po zakładzie w którym produkuje się żywność... Wstyd i kompromitacja dla tego zakładu.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-11-12 14:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co nowego na zebraniu?
zdjecie uzytkownika
notak - 2015-11-17 20:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miloby bylo raz na jakis czas dostac jakas premie lub jakis inny dodatek, rozumiem was w zupelnosci, a widze ze teraz szukaja technologa do kontrolowania procesów, trzeba miec wyksztalcenie wyzsze technologia zywnosci lub inne, miec doswiadczenie i znac jezyk,rozumiem,bo to powazne stanowisko a na produkcji az duzych wymagan przeciez nie ma wiec zatrdundniaja
zdjecie uzytkownika
eddie - 2015-11-20 01:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mnie własnie zainteresowała ta oferta pracy. Może ktoś orientuje się po jakim czasie jest umowa o prace na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
. - 2015-11-20 10:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAKA TU NIE ISTNIEJE...!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
q - 2015-11-20 21:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Umowa na czas nieokreślony jest po nieokreślonym czasie , czyli nie jest określona ,że w ogóle będzie nawet po określonym ustawowo czasie umową na czas nieokreślony.
zdjecie uzytkownika
obserwatorka - 2015-11-21 16:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się teraz dzieje w tej firmie czy to na górze czy to na dole doprowadzi tylko do jednego. Koniec jest bliski. I wcale mnie nie dziwi, że ludzi odchodzą, a to pewnie dopiero początek. Zdziwiłabym się gdyby było inaczej. Szkoda, że nikt na to nie reaguje.
zdjecie uzytkownika
tufkad - 2015-11-22 04:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli rozumiem, że jest umowa o pracę no ale na czas określony i cały czas ją przedłużają ? mam rację ?
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2015-11-22 20:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tufkad - 2015-11-22 04:32:12]:
Jak masz szczęście to dostaniesz umowę na delicpol na czas określony później po tym okresie na work service. Po 18 miesiącach na IPS. I tak dalej pracując w delicpol 6 lat masz 3 lata umowę z tą firmą a reszta to śmieciówki.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-11-23 18:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie śmieciówki ,tylko umowy krótkoterminowe.
zdjecie uzytkownika
jamn - 2015-11-24 12:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uważam że i tak lepsza umowa o pracę na jakiś termin niż umowa śmieciowa bezterminowa. Takie moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
Groszek - 2015-12-08 14:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca w Delic Pol to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gówniana robota i pieniądze. Kierownik i brygadzista gnębią i nie da się z nimi dyskutować. Zaproponowano mi kiedyś pracę w DP w urzędzie pracy, ale Pani mi powiedziała, że nikt tam pracować nie chce, bo jak proponuje to każdy odmawia. Świadczy to o tym, że musi tam być nieciekawie. Najgorsza jest Pani Węzik zero myślenia, zero dyskusji. Ta firma sama siebie niszczy i ci nieszczęśni kierownicy i brygadziści o tym wiedzą ale udają.
zdjecie uzytkownika
woaia - 2015-12-08 17:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jeśli chodzi o zarobki to na epwno polece aplikującym stanowisko Pracownik Działu Kontroli Jakości i Laboratorium, bo mają naparwde spore wynagrodzenie.
zdjecie uzytkownika
ciastko - 2015-12-15 23:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijać ten syf z daleka to nie firma tylko cyrk.
zdjecie uzytkownika
mol - 2015-12-18 22:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak mowisz @woaia to moze rzeczywiscie warto sie skusic, ale wiem tez ze na tym stanowisku jest możliwość rozwoju zawodowego – szkolenia i doskonalenia swoich umiejętnośc
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2015-12-19 20:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doskonalić można stalowe nerwy aby komuś nie walnąć. Co tam się dzieje to szok.Emeryci z kieleckiego to porażka. Ludzie my za nich pracujemy.Oni nie są zdolni do pracy ale liczy się sztuką. Nawet na święta nic zakład nie dał.Wstyd.Zamówienia są ,dyrektorów od groma a dla nas podkręcanie taśmy.Źadnych pochwał dla pracowników a przecież to oni zapiepszają na cały ten syf
T
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-12-21 20:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie nasze socjalne? Rozliczyc górę!
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-12-21 20:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie nasze socjalne? Rozliczyć górę!
zdjecie uzytkownika
lala6 - 2015-12-22 14:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślą że jak dają marne ciastka to z rekompensują nasze socjalne.Śmieszne.
Zarząd powinien się wstydzić chyba że o niczym nie wie.Miejmy nadzieje ze kiedyś to się zemścić bo dobro wraca do człowieka ale zło podwójnie.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-12-28 16:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że jedna z pań z kadr "
wypadła z gry"?
zdjecie uzytkownika
Os - 2015-12-29 14:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@. nic mi o tym nie wiadomo, aczkolwiek szukają teraz osób na pracownika działu kontroli jakości i laboratorium w Kamyku, więc możliwe, jeśli o takim stanowisku mówisz.
zdjecie uzytkownika
. - 2016-01-10 17:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to za zmiany mają być po 15-stycznia?
zdjecie uzytkownika
cezary - 2016-01-13 14:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Os już niestety nie szukają, szkoda, bo nie załapałem się na wysłanie CV. A co do zmian w firmie, to jako osoba "trzecia", uważam, że cokolwiek to nie będzie, to na pewno wyjdzie Delic-Pol na dobre
zdjecie uzytkownika
. - 2016-01-25 08:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany,zmiany,zmiany i co dalej?
zdjecie uzytkownika
ben - 2016-01-25 22:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałem zapytać kto jest obecnym dyrektorem w firmie delicpol w kamyku. I jakie stanowisko pełni tam Marek Czupryna (jeśli jakiej jeszcze pełni wiem ze kiedyś był tam dyrektorem)
zdjecie uzytkownika
Laleczka - 2016-02-08 14:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moi drodzy ...pracowałam kilka msc w Delic-polu. Moje odczucie?hmmm...praca ok. kierownicy?ok. jeżeli Ty jeteś ok. to wszystko jest ok.: Jedyną przeszkodą są te STARE babska , które pracują tak kilkanaście lat i nic im wiecznie nie pasuje: Z robotą się ociągają jak KIEROWNICY kontrolują , a gdy jest okazja Bąki Zbijają ! Próbują się wysłużyć nowymi pracownicami...Robią wszystko żeby Nowe poległy. Zero pomocy, wskazówek dla nowych. Jak stoi kilka kobiet przy taśmie stałych i dojdzie jedna nowa tak te stare się ociągają z robotą żeby tą nową zasypało:hmmm Wszystko idzie w złym kierunku, brak nowych pracowników...a te stare przecież do 80 tam robić nie będą???? Tylko kogoś zwolnią lub sam odejdzie to już pierdoły sieją ...zamiast brać się ostro za robotę! Do Pani Dyrektor ...też wielkie pretensje, że paznokcie pomalowane i chodzi po hali? A co Wam żal ? Jest na stanowisku kierowniczym musi się prezentować...Kierownicy też w porządku , szkoda tylko ,że tych co się najwięcej narobili, nabiegali zdegradowali. Płaca ? zawsze w terminie , pełny wymiar czasu...urlop płatny wszystko jak się należy. Ktoś obrażał Panie w Kadrach? Nie słusznie ...Bardzo miłe młode kobietki, które wszystko należycie wytłumaczą. Moja rada jest taka dać ludziom wolną rękę albo chcesz pracować , zarobić albo zwolnij się ...bo w tej chwili została grupa osób , która nie nadaje się do pracy w grupie. Jeden drugiemu świnie podkłada. Pracują kobiety, które twierdzą ,że chcą się zwolnić ale ich nie chcą zwolnić...? 60+ co to za brednie ? Jeśli nie odpowiada mi praca, pensja, atmosfera zwalniam się i tyle ?! Pani Mario...która nie mogła patrzyć jak Ja z koleżanką zawsze zadowolone i uśmiechnięte z pracy wychodziłyśmy. Pozdrawiam Jole:
zdjecie uzytkownika
szaliczkowa - 2016-02-08 14:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Laleczka - 2016-02-08 14:15:49]:
Operator Maszyn i Urządzeń
zdjecie uzytkownika
. - 2016-02-13 18:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tym razem bez premii. :-(
zdjecie uzytkownika
Olxc - 2016-02-15 12:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Laleczka to żaden operator maszyn to jedna z czerwonych beretów,a jak się było czerwonym beretem to wszystko było OK brygadziści kierownicy bo pstrykali na nich jak na kelnerów a kiedy kelner się zjawił to było składane zamówienie typu bolą mnie plecy na zbieraniu Stare babka może się i ociągają ale takie laleczki podobne do ciebie wcale do pracy się nie rwały zawsze mówiąc źe wy tu 12 h odkąd was nie ma to wszystko jest w jak najlepszym porządku
zdjecie uzytkownika
Czerwone - 2016-02-23 00:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olxc - 2016-02-15 12:39:33]:
Spokojnie, wrócimy. haha.
zdjecie uzytkownika
x - 2016-02-23 23:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
CZEKAMY!!!
zdjecie uzytkownika
laleczka - 2016-02-25 16:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto powiedział ,że ja pracowałam po 12 h hm>>?? Masz złe info bo pracowałam do końca stycznia przedłużyli mi umowę ale musiałam zrezygnować z powodów osobistych. Pracowałam na brygadzie K moim Kierownikiem był Pan Marek więc wiem co mówię :> i zdegradowali kilku brygadzistów jeszcze jak byłam więc nie mów jak nie wiesz:> A do tych z Kielc czy Kluczborka nie miejcie pretensji to też są ludzie i też mają potrzeby chcą zarobić. Przynajmniej jeden drugiemu potrafił pomóc , a nie kłody pod nogi. Odkąd nas nie ma co Ty piszesz za brednie? Laleczka ? jak Ja , może się podpiszesz co? To wtedy porozmawiamy.
zdjecie uzytkownika
laleczka - 2016-02-25 16:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pan Marek zawsze pomógł, wytłumaczył , doradził nabiegał się po tej hali...był w porządku myślę , że był bardzo dobrym kierownikiem. Pozdrawiam Pana Panie Marku ! Marta Trojak
zdjecie uzytkownika
Cuprodka - 2016-03-01 11:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej laski mam takie małe pytanko bezpośrednio do pakowaczek. Macie jakiś dodatek do swojego stanowiska??
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2016-03-02 23:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak.
zdjecie uzytkownika
Cuprodka - 2016-03-03 09:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeśli można wiedzieć to ile macie tego dodatku? Bo my nie mamy w ogóle samą gołą wypłatę najniższą krajową masakra.
zdjecie uzytkownika
years - 2016-03-05 10:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a wiecie czy wciąż można się załapać na specjalistę ds. rozwoju hr i komunikacji? Oczekują doświadczenia w pracy hr miękkiego i umiejętności negocjacyjnych. Ciekawe tylko jakie są zarobki.
zdjecie uzytkownika
Cuprodka - 2016-03-05 18:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej pakowaczki napiszcie ile macie dodatku bo chcemy coś wywalczyć żebyśmy my też miały.
zdjecie uzytkownika
frick - 2016-03-05 22:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie porównujmy naszej pracy...Jak narazie to nam głównie roboty dokładają
zdjecie uzytkownika
ypo - 2016-03-07 11:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że każdy dział jest tak samo wazny i nie ma co się o to kłócic tak naparwde. A szukaja faktycznie osób jako Specjalista ds. rozwoju HR i komunikacji tylko na start umowa zlecenie.
zdjecie uzytkownika
misia - 2016-03-09 08:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cuprodka - 2016-03-05 18:17:28]:
Pakowaczki czyli kto ?Jeśli chodzi o panie które stoją na kole to nie mają nic.Operatorki min paczkarek mają 2040 brutto.Oblewarki po 150 premiera. I oczywiście zasłużone chodzą na tzw rozruch w niedziele i maja setki ale to tylko zaufane .Reszta najniższą krajowa
zdjecie uzytkownika
molit - 2016-03-09 11:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferta dla specjalisty ds. rozwoju HR i komunikacji, jest ciekawa @ypo ale wymaga doświadczenia w pracy w dziale HR, doświadczenia w zakresie komunikacji wewnętrzneji języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
zdjecie uzytkownika
X - 2016-03-10 18:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak po wyplatach
zdjecie uzytkownika
xosy - 2016-03-11 18:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że doświadczenie trzeba mieć @molit. No ale myślę, że jak ktoś już ma to warto, bo można liczyć na prywatną opiekę medyczną oraz kartę multisport.
zdjecie uzytkownika
wiajdjkp - 2016-03-13 19:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno teraz rekrutuja jako Specjalista ds. rozwoju HR i komunikacji i można na pewno u nich popracować dłóuzej, bo chcą kogoś na minium 2 lata z tego co wiem.
zdjecie uzytkownika
loka - 2016-03-15 19:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widziałam oferty na Specjalistę, natomiast na chwilę obecną wydaje mi się, że szukają tylko pracownika produkcyjnego - to typowa praca fizyczna, ale fajnie że oferują umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
ozik - 2016-03-20 21:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
loka, co ciekawe dwa dni po Twoim komentarzu pojawiła się oferta na specjaliste ds. rozwoju HR i komunikacji. Wymagają doświadczenie w pracy w dziale HR miękkiego oraz doświadczenie w zakresie komunikacji wewnętrznej.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Delic-Pol!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert