Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

Pracowałeś w firmie Delic-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
truskaweczka - 2014-09-10 23:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za takie pieniądze w tym zakładzie to nie ma sie czym pochawić pani D twierdz ze w nasze wypłaty wliczana jest premia to sie myli a oni sobie po wyjazdach integracjnych jezdzą za nasze pieniądze ona pusci zakład z torbami jak tak dalej pujdzie
zdjecie uzytkownika
czosnek - 2014-09-12 12:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W srode jak byl sanepid panie z kielc byly obecne na hali , jakis problem ?
zdjecie uzytkownika
casandra - 2014-09-12 16:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niema sprawiedliwosci kto tu patrzy w kamery jeden ( usunięte przez administratora )i ma zlecenie a drugi co ma umowe siedzi i sie nudzi na taśmie na koncu porażka !!trza stąd spadać i to szybko ;-))
zdjecie uzytkownika
nona - 2014-09-13 10:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czytam i wychodzi z tego że biedne panie przyjęte na umowę zlecenie pracują za wszystkich a reszta leży.Najlepiej aby wszystkie panie które są na umowę zlecenie i twierdzą że ciężko pracują postawić na jednej linii i wtedy będzie wiadomo kto naprawdę ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
casandra - 2014-09-13 16:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie o to chodzi są takie co juz długo rozbia i mają zlecenie i zle nie zbieraja a inne sie nie nadaja do niczego i je trzymaja
zdjecie uzytkownika
LLLL - 2014-09-15 00:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gggg - 2014-01-12 16:10:39]:
Praca w` delicpolu od kiedy jest nowa pani dyrektor nie jest fajna jeśli tak uważasz to chyba ci gorzej i powinieneś iść do lekarza LUDZIE JAK NAJDALEJ OD DELICPOLA !!!!
zdjecie uzytkownika
Dora - 2014-09-24 23:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego od razu kolego tak oceniasz ten komentarz? Widocznie nie wszyscy pracownicy podążają Twoim rozumowaniem, w końcu każdy ma prawo do własnego zdania. Delic-pol powinno oferować dobrą atmosferę w zespole, wydaje mi się, że nie powinna ona być tak zepsuta jak w większych firmach, gdzie kładziony jest większy nacisk na sprzedaże etc.
zdjecie uzytkownika
smyk - 2014-10-01 07:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylu mają chętnych do pracy że kiedy zlapali pijanych pracowników to nic im nie zrobili. A więc kto ma to pije. Zatrudniamy do pracy może być z nalogami.
zdjecie uzytkownika
3x - 2014-10-02 19:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
piją bo na trzeźwo trudno pracować w tym zakładzie! Jest coraz gorzej
zdjecie uzytkownika
wafel - 2014-10-02 21:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ewka dalej spi
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-03 02:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Delicpolu nadal chamstwo... no nic poczekam pare lat sami się wykończą.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-10-03 22:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga Ukraina atakuje! Co dalej, Chiny ?
zdjecie uzytkownika
wasza - 2014-10-07 20:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pasowały kielkczanki to macie ukrainki!!! haha... jesteście chamscy dla swoich jak i dla obcych, bo wy tylko Polacy.
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-10-07 21:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
da się tam pracować, zarabia się tu jak wszędzie po 1180zł miesięcznie plus setki za soboty i niedziele, ale nie ze wszystkimi można tam żyć gdyż za dużo mają czasu na plotkowanie i wieczne narzekanie, jak pani Kopacz wam podniesie płace do 3000zł to zakład zamkną bo nikt PARTY po 20 zł nie kupi.
zdjecie uzytkownika
smyk - 2014-10-07 21:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarabialy panie po 2000 a panowi po
3000 i nikt zakladu nie zamknol, a czy kadra tez ma placone wedlug tego co pani Kopacz ustalila
zdjecie uzytkownika
fiona - 2014-10-11 07:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
głupie baby Ukrainki są ok. Przyjeżdżają po to aby pracować i zarobić a te f..... z Kielc po to żeby zarobić a się nie narobić.Było ze 3 dziewczyny młode i pracowite a reszta to lebry do kablowania.
zdjecie uzytkownika
Tytus,Romek i Atomek - 2014-10-11 13:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [fiona - 2014-10-11 07:11:53]:
Fiona Ty to chyba ślepa jesteś!Jakbyś nie zauważyła to te Ukrainki przez 12 godz robią kartony tak to i te z Kielc potrafiły pracować a pań z Kielc było więcej które potrafiły świetnie zbierać nie jednokrotnie lepiej od zielonych beretów a lebrów do kablowania jest sporo w śród zielonych! Brygady dają możliwość poznać innych ludzi na różnych zmianach i np na zmianie E na linii nr 1 na ostatnim miejscu siedzi sobie pani która kabluje więc panie z brygad przy tej pani milczymy!!!! Ukraińcy robią tylko kartony nawet faceci którzy powinni pracować jako ciastowi i paletowi a robią wielkie gów....... i na obecną chwile to jest z nimi gorzej niż z Kielcami bo akurat Ukraińcy nic nie robią a zarobią tyle co ty się namachasz przez 8 godz i nie mają totalnie żadnych obowiązków leżą w hotelu po pracy więc Fiona wybierz się do okulisty bo masz coś ze wzrokiem!
zdjecie uzytkownika
XX - 2014-10-12 11:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE MACIE CO ROBIĆ W DOMU TYLKO TAKIE GŁUPOTY WYPISUJECIE CAŁA POLSKA SIĘ Z WAS ŚMIEJE .JAK KTOŚ TO CZYTA TO PEWNIE SOBIE MYŚLI ŻE TAM PRACUJĄ SAME DE...E I RASIŚCI.POZDROWIENIA Z KIELC.
zdjecie uzytkownika
sisi - 2014-10-12 12:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XX - 2014-10-12 11:18:01]:
Ty akurat już nie masz co robić! pozbyli się was z dnia na dzień i żadni z nas de..... ani rasiści jedź za granicę zarobić a na pewno nie będziesz składać kartonów przez 12h nawet jak trafisz do podobnego zakładu Byłaś tu i co składałaś 12h kartony?? gonili was do roboty czy wam się podobało czy nie stawiali was na linii od 1 dnia więc się nie wypowiadaj jak nie wiesz co się teraz tu dzieje
zdjecie uzytkownika
hela - 2014-10-13 13:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczyna to być nudne .Czepiacie się najpierw Kielc potem nowych teraz Ukraińców.Dlaczego nie wypowiadacie się oficjalnie na zebraniach itd.nic nie robicie aby wszystkim się lepiej pracowało tylko narzekacie i to na forum a jak przyjdzie dyrekcja to siedzicie cicho.Wszyscy przyjezdni są chronieni i każdy o tym wie.Jakby polowa załogi robiła to co do nich należy to praca w Delicpolu wyglądała by inaczej.Niech każdy robi swoje i nie liczy że inni zrobią to za niego.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kić - 2014-10-14 14:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może są osoby, którym dobro wspólne zakładu takie jak atmosfera, lepsze warunki etc. nie są potrzebne i mają wszystko w poważaniu.. Z tego wniosek, że w Delicpolu nie ma zbyt dużego wzajemnego zaufania, co może trochę dziwić, bo kadra nie jest jakaś strasznie duża, a kontakty między ludźmi powinny się względnie szybko ukształtować.
zdjecie uzytkownika
Emi - 2014-10-16 16:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak czytam te opinie,że mnie aż ściska :/ Ponieważ idę jutro w sprawie pracy do tej firmy.I mam obawy :/
zdjecie uzytkownika
lucky - 2014-10-28 22:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Emi - 2014-10-16 16:47:46]:
a te ukrainki to pracują etatowo pod Delicpolem czy przez zewnętrzną firmę?
zdjecie uzytkownika
a - 2014-10-29 19:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [lucky - 2014-10-28 22:49:47]:
idż do biura i się spytaj bo dla nich to znaczenia nie ma liczy sie tylko kasa i ze mogą sobie dobrze dorobić a ciekawość to pierwszy stopień do piekła
zdjecie uzytkownika
anonimowa teresa - 2014-10-31 17:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślcie prosze o firmie i działajmy wspólnie na jej dobre a nie smaczmy sobie do oczu. cieszmy się z pracy którą mamy bo tak naprawdę jest to praca bardzo dobra ni nie ma na co narzekać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x