Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

Pracowałeś w firmie Delic-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-04-19 12:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co taka cisza myślę ze teraz jest wam lepiej skoro nic do powiedzenia nie macie życzę miłej pracy
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-04-23 18:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Milej,lepiej?Raczej nie ale po co strzępić języki i podnosić sobie ciśnienie jak wiadomo że i tak nic nie wskóramy .Władza wie lepiej a my nic nie wiemy i tylko do roboty
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-04-24 08:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt sie nie odzywa prace mozna stracic a Ukraincu czekaja za rogiem
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-05-04 20:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawią mnie te wasze 1200 zł zarabiać poniżej najniższej krajowej i nic z tym nie robicie przecież to nielegalne albo gadacie bzdury w waszym cuprod ze w klb po 2 klocki mają być
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2015-05-07 13:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwerty - 2015-05-04 20:08:01]:
Żadne głupoty.Owszem zarabiamy najniższą krajową czyli 1280 na rękę .Jak nie ma tzw setek to wypłata taka jest.Owszem panowie mają więcej i co nie które panie ,,znające "się na pracy/(jak stoją całe życie na jednym stanowisku to się znają).Jak jesteś na zbieraniu to pensja właśnie licha,premii nie ma bo tam się nie myśli więc po co?Tylko nie raz mamy przykład tego że ,,kumate''siedziały na zbieraniu i było tak jak było!!!
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-05-07 18:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra wyzysk i nic wiecej praca na 3 zmiany i za najnizsza piwinni sie wstydzic
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-05-14 15:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :)
szukam kogoś dojeżdżającego z pajęczna do delicpolu PILNE!!!
zdjecie uzytkownika
kawa - 2015-05-14 19:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To szukaj dalej ;)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-05-14 19:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a poważnie szukam kogoś kto ma wolne miejsce w samochodzie... i nie chciałby wozić powietrza...
zdjecie uzytkownika
. - 2015-05-19 14:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na którą zmiane i od kiedy?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-22 11:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drogie koleżanki żal mi was najniższą krajową macie na zbieraniu ,a zastrajkujcie same dziury powkładajcie do foremek zobaczycie jaka będzie reakcja nie przyjdżcie do pracy całymi liniami wtedy was do cenią Ciekawe kto by im pakował te śmieszne ciasteczka! wszystkich nie zwolnią a, a być może coś zyskacje !!!
zdjecie uzytkownika
* - 2015-06-05 13:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W poniedziałek przywitamy nowych pracowników. :)
zdjecie uzytkownika
oldspajsbachamas - 2015-06-06 16:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
powitamy nowych, pożegnamy panią dyrektor !:)
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-06 22:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik też odchodzi.
zdjecie uzytkownika
kolorowe jarmarki - 2015-06-07 20:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie marzenia :) Gdzie odchodzi dyrektor i kierownik (który)? :D :D
Newsy z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] D
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-08 10:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik T.R.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-06-17 10:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Pracowałam już w Delicpolu i chciałam dowiedzieć się czy na okres wakacji znów będą jakieś przyjęcia dla uczniów?
zdjecie uzytkownika
, - 2015-06-18 17:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możliwe, próbuj.
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-06-19 08:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jest szansa ze bedzie lepiej
zdjecie uzytkownika
proszek - 2015-06-19 21:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oldspajsbachamas - 2015-06-06 16:27:22]:
to Dziura odeszła
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-19 21:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś puścił plotkę o odejściu p.dyrektor.
zdjecie uzytkownika
oldspajsbachamas - 2015-06-20 14:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w każdej plotce jest ziarno prawdy przekonamy się już niedługo ;)
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-23 09:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odsiecz. Kielce dotarły.
zdjecie uzytkownika
proszek - 2015-06-23 20:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam na trzeżwo robić się nie da
zdjecie uzytkownika
luśka - 2015-06-24 12:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@proszek mam więc rozumieć że przychodzisz do pracy w stanie nietrzeźwości, a tym raczej się nie powinieneś chwalić na forum publicznym. pozdrowienia dla twojego szefa... to przemysł cukierniczy i produkcja więc duża odpowiedzialność za produkty, nie powinieneś się więc obnopsić z twoim problem proszku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Delic-Pol?
Zadaj pytanie
alert