Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

Pracowałeś w firmie Delic-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dmx - 2015-01-27 19:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Usuwają niewygodne wypowiedzi dla zakładu moderator to (usunięte przez administratora) :)
zdjecie uzytkownika
sznek - 2015-01-29 07:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mój kolega tam pracuje i jest zadowolony. Faktem jest że ciągle jest problem z umowami o pracę
zdjecie uzytkownika
Dox - 2015-01-30 18:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sznek - 2015-01-29 07:48:13]:
Z Tymi umowami jest już problem od ponad 5 lat śmieciówki nawet na cały etat nie dawali :(
zdjecie uzytkownika
sznek - 2015-02-01 02:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety kolega już nie pracuje, a taki był zadowolony
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-02 15:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega Rafał Sz.?
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2015-02-04 10:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak fajnie bez Ukrainy jest, czyściutko, (na jadalni!) i jakoś też dajemy rade
zdjecie uzytkownika
sznek - 2015-02-19 07:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonimowy - 2015-02-04 10:52:35]:
Chyba tak
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-02-20 16:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Polakow juz nie przyjmuja jak tak mozna
zdjecie uzytkownika
♥ - 2015-02-21 18:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nieważne jak pracują, im wystarczy umowa śmieciowa i parę groszy.
zdjecie uzytkownika
RER - 2015-02-22 12:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowy sieciowe powinni dac kierownikiem brygadzistom dyrektorem itd Ciekawe czy pracowali by za te smieszne pieniądze!
zdjecie uzytkownika
❤ - 2015-02-22 19:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram.
zdjecie uzytkownika
byłam- widziałam - 2015-02-22 20:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie w wakacje ponieważ jestem studentką, dostałam 10zł na godzinę brutto i umowę zlecenie. Jeśli ktoś chce pracować i radzi sobie z sytuacjami stresowymi a w razie konieczności umie się "odszczeknąć" to da radę. Wiadomo, że na początku trzeba się wkupić u osób z lini, ale pierwsze dwa dni było przyuczania i po tym widać czy ktoś się do zbierania ciastek nadaje czy nie, bo jednak trochę zwinnym i sprytnym trzeba być. Z każdym można się dogadać, ale trzeba mieć podejście, choć na stałe nie wyobrażam sobie tam pracy, na sezon dla uczniów i studentów jak znalazł.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-03-03 22:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [caridad - 2015-01-26 10:45:11]:
z umową o prace to raczej zapomnij zeby ci dali jedynie jak cos to umowa zlecenie a zarobisz 1200 zł a i uważąj bo są osoby ktore donosza ka zadych tam nowych pracowników wiem coś na ten temat bo tam pracowałam 6 miesiecy i nawet nie doczekałam sie umowy o prace a potem przyjeli ukraińców i ci co mieli umowe zlecenie to kopnieli ich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to doradzam tam prace i nie polecam nikomu
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-04-19 12:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co taka cisza myślę ze teraz jest wam lepiej skoro nic do powiedzenia nie macie życzę miłej pracy
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-04-23 18:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milej,lepiej?Raczej nie ale po co strzępić języki i podnosić sobie ciśnienie jak wiadomo że i tak nic nie wskóramy .Władza wie lepiej a my nic nie wiemy i tylko do roboty
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-04-24 08:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt sie nie odzywa prace mozna stracic a Ukraincu czekaja za rogiem
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-05-04 20:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawią mnie te wasze 1200 zł zarabiać poniżej najniższej krajowej i nic z tym nie robicie przecież to nielegalne albo gadacie bzdury w waszym cuprod ze w klb po 2 klocki mają być
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2015-05-07 13:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwerty - 2015-05-04 20:08:01]:
Żadne głupoty.Owszem zarabiamy najniższą krajową czyli 1280 na rękę .Jak nie ma tzw setek to wypłata taka jest.Owszem panowie mają więcej i co nie które panie ,,znające "się na pracy/(jak stoją całe życie na jednym stanowisku to się znają).Jak jesteś na zbieraniu to pensja właśnie licha,premii nie ma bo tam się nie myśli więc po co?Tylko nie raz mamy przykład tego że ,,kumate''siedziały na zbieraniu i było tak jak było!!!
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-05-07 18:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra wyzysk i nic wiecej praca na 3 zmiany i za najnizsza piwinni sie wstydzic
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-05-14 15:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :)
szukam kogoś dojeżdżającego z pajęczna do delicpolu PILNE!!!
zdjecie uzytkownika
kawa - 2015-05-14 19:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To szukaj dalej ;)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-05-14 19:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a poważnie szukam kogoś kto ma wolne miejsce w samochodzie... i nie chciałby wozić powietrza...
zdjecie uzytkownika
. - 2015-05-19 14:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na którą zmiane i od kiedy?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-22 11:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie koleżanki żal mi was najniższą krajową macie na zbieraniu ,a zastrajkujcie same dziury powkładajcie do foremek zobaczycie jaka będzie reakcja nie przyjdżcie do pracy całymi liniami wtedy was do cenią Ciekawe kto by im pakował te śmieszne ciasteczka! wszystkich nie zwolnią a, a być może coś zyskacje !!!
zdjecie uzytkownika
desmond08 - 2015-05-22 18:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji. Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyjna rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Delic-Pol?
Zadaj pytanie
alert