brak logo

S-Ligo Sławomir Chmielowski

Kraków

Opinie o S-Ligo Sławomir Chmielowski

były pracownik 2011-09-10 09:29:27
s-ligo, radzę poprosić o wzór umowy wraz z aneksem dot. korzystania z telefonu służbowego, na spotkaniu kwalifikacyjnym(na którym praca przedstawiona jest w samych superlatywach oczywiście) w celu zaoszczędzenia swojego czasu i pieniędzy.
anonim 2011-09-12 21:39:34
naprawde az tak zle ? :/
Grubson 2011-11-08 14:53:49
Firma obiecuje wiele. Tak naprawdę pracownik zdany jest na siebie. Kierowniczka mało wykwalifikowana. trzeba pytać kolegów, którzy też wiele nie wiedzą.
w porównaniu do innych firm telemarketingowych, to trzeba 2 razy wiecej pracwać, a zarobi się i tak mniej od innych. NIE POLECAM!! Na pewno nikt tak się nie rozwinie a tylko straci czas.
ona 2012-01-10 23:45:40
chcesz pracowac w telemarketingu i dobrze zarabiac? napisz do mnie a nie idz do tej firmy tam w dobrym m-cu zarobilam 750 zł a teraz? 1800 zł!!
Nadia 2012-01-16 19:48:53
Mam jutro rozmowę w sprawie pracy w S-Ligo Chciałabym się dowiedzieć naprawdę czy warto, ewentualnie gdzie można naprawdę dobrze zarobić w telemarketingu, bądź będąc konsultantką telefoniczną ?
brytan 2012-06-04 10:30:42
hej, czytam te opinie i wierzyć się nie chce. Pracowałem tam kilka miesięcy i zarobiłem nieraz więcej niż te 900, fakt czasem zdarzało się mniej ale też dużo zależy od miesiąca : jak jest \" okołoświąteczny \" to jest trudniej bo ludzi nie ma itd. Jak się dzwoni to się zarabia, tyle. Atmosfera też ok chyba że komuś się nudzi i tworzy teorie spiskowe, ale pamiętam hehe kilku \"ciekawych\" kolegów...
zaniepokojony 2012-06-05 17:54:09
Czy ta firma wogóle jeszcze instnieje? Strona WWW zlikwidowana, brak jakichkolwiek danych kontaktowych,a co za tym idzie brak kontaktu z firmą.
Paula 2012-08-14 14:25:02
Ten BYŁY PRACOWNIK to chyba sam właściciel sobie napisał taką opinię. Pracowałam tam nieco dłuższy czas i faktycznie chaos panuje tam ogromny. Wiele nie da się zarobić, a wymagania rodem z firm, (usunięte przez administratora)Niestety w S-Ligo panują inne zasady współpracy, zdecydowanie gorsze.
aleksy 2014-05-18 17:11:27
Ja nie wiem na ile wierzyc tym opiniom, bo wiadomo, że czasem tworza je rozgoryczeni pracownicy, potwierdzicie je?
2
call 2014-07-18 22:00:34
Bylem na rozmowie w tej firmie. Milo,jasno i klarownie. Raczej nie potwierdzam wcześniejszych info na temat firmy.Fajne godziny i stawki realne.
Dickens 2014-07-20 16:18:42
Call- rozbawiles mnie! Po rozmowie tylko tyle stwierdziles? Daje Ci miesiac, a potem znowu bedziesz szukal pracy :D
super makak 2015-01-20 13:16:12
ja również bardzo zainteresowany jestem zatrudnieniem w S-Ligo Sławomir Chmielowski natomiast niepokoi mnie tak jak poprzednika cisza na tym forum. czy firma jednak działa nadal na rynku czy nie? najbardziej odpowiadałoby mi takie stanowisko jak wspomniany wczesniej doradca klienta biznesowego. wiecie jak wygląda wtedy netto pensja?
ja 2015-02-03 08:12:45
Za moich czasów zarabialismy po 500-700zl netto, ale to było dawno temu.Ja nie polecam. Mimo fajnych ludzi, firma funkcjonuje głównie na wysiłku lapiacych się wszystkiego studentów.Jak się nie podoba to droga wolna, bo za dwa dni i tak się ktoś znajdzie.
Evka 2015-02-08 15:16:27
Jeżeli iść do telemarketingu, to do firmy, która daje umowy, zaktualizowane bazy danych, profesjonalny sprzęt, nie gnieżdżenie się 10 osób na 12 m kwadratowych. S-Ligo niestety to taka mini fabryczka, która niestety nie ma nic wspólnego z prawdziwą firmą telemarketingową.
bartman 2016-02-21 22:00:56
ertg- nie żałuj... rotacja chyba wiele wyjasnią...
fifi 2016-05-07 18:42:12
owszem, widziałam szeroki rozstrzał jeśli chodzi o działay i oferty pracy, jednak mnie u nich najbardziej interesuje jakieś zatrudnienie i stanowisko pracy w biurze obsługi klienta biznesowego bo to większa kasa z prowizji
Zostaw swoją opinię o S-Ligo Sławomir Chmielowski - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S-Ligo Sławomir Chmielowski